Sivuja: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 18
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Voin katsoa sinulle  (Luettu 148015 kertaa)
0 jäsentä ja 2 vierasta katselee tätä aihetta.
hanna
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 8


Profiili
« Vastaus #165 : 11.03.2016 23:38:44 »

auttaisitko minuakin seuraavissa;
*koti ja perhe
*rakkaus
*työ ja ura
*tulevaisuus / elämä yleensäkkin

Hei ja anteeksi, että olet joutunut odottamaan näin pitkään :/ katsotaas tilannettasi

Koti ja perhe: Miekat 3
hmm... näen kolme miekkaa ja melkee sanoisin, että tällä hetkellä perheessänne on kolme ihmistä? Kortti antaa kuvan hiukan surumaisen tunteen, onko perheessänne tapahtunut jotain hiljattain, joka olisi tuonut surullisuutta elämäänne? Kuitenkin näen myös, että elämä alkaa kukoistaa pian taas ja tämä surullisuus tulee ajan myötä jäämään menneisyyteen, vaikkette sitä välttämättä koskaan unohda.

Rakkaus: Miekat Ässä
Suunta on selvillä, sellainen viesti tästä nousee. Onkohan mahdollisesti tähtäimessäsi joku ihminen, jota ajattelet päivittäin ehkä jopa romanttisin aikein? Tai sitten kortti voi myös tarkoittaa, että joku ihminen on iskenyt silmänsä sinuun ja odottaa sopivaa hetkeä lähestyä sinua.

Työ ja ura: Pentaakkelit Ässä
Valoisa kortti ihan selvästi. Ihan kuin olisit löytämässä alan/ammatin, jonka tunnet olevan täydellinen sinulle ja suosittelen kortin perusteella seuraamaan tätä tunnetta ja nauttia siitä työstä, joka on sinulle se oma. Jos et ole sitä vielä oikein löytänyt, sanoisin, että ennen vuoden vaihdetta tulet havaitsemaan, mihin suuntaan haluat mennä ja sitä kautta selviää unelma työsikin,

Tulevaisuus/elämä yleensä: Miekat Lähetti
Olet selvästi etsimässä jotain. Jotain ihmistä tai/ja ammattia, joka tuntuu sinusta juuri oikealta. Tulee myös tunne, että halajat elämääsi ehkä hiukan jännitystä ja muutosta. Seuraa peloitta omia tuntemuksia, ne eivät tule sinua pettämään.

Toivottavasti osasin aukaista sinulle asioita

-SSMoonSS-



Kiitos paljon tulkinnastasi!

Kyllä kuulostaa osuvan täysin nappiin nostamasi kortit.
Perheeseemme kuuluu näkemäsi 3 henkilöä ja kotona on hankalaa.

Samoten myös tuo rakkaus kohta, kirjoitit että suunta on selvillä.
Niin suunta on kyllä nyt suhteellisen selvillä, ja luulen että kesään mennessä tiet eroavat.

Myös työ ja ura osui kohdalleen. Viihdyn nyt hyvin työssäni ja olen alkanut pohtimaan myös vaihtoehtoa että perustaisin oman yrityksen mahdollisesti samaan työhön jota nyt teen toisen alaisena.

Kiitos näistä!

Voisitko vielä nostaa kortin;
*pääsenkö eroon nykyisestä parisuhteesta ja meneekö ero riitaisaksi
*yrityksen perustamiselle
*raha-asiat


tallennettu
Shopia
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 48



Profiili
« Vastaus #166 : 12.03.2016 02:21:48 »

jos otat vielä vastaan näitä, niin kiinnostaa alkusyksy ja uudelle paikkakunnalle muutto kovasti, mtä korttisi sanovat Smiley
tallennettu
Eleanor
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 30



Profiili
« Vastaus #167 : 12.03.2016 02:40:41 »

Fumm, minullekin voisi nostella jos vielä nostelet! :Smiley Minua kiinnostaisi saada jonkinlaista näkökulmaa opintoihin liittyen. Jonkinlainen mietintävaihe menossa, enkä tiedä mitä tehdä tai mihin suuntaan lähteä. Ihmissuhdeasiat kiinnostavat myös... Huh
tallennettu

On turhaa puhetta, ettei elämä muka salli, että menneisyys panee vastaan.
SSMoonSS
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 258



Profiili WWW
« Vastaus #168 : 12.03.2016 16:17:28 »

Jos jaksat minulle nostaa muutaman kortin ?  Smiley

1. Työ
2. Perheenlisäys
3. Opiskelu

Hei ja totta kai nostan =)

1. Miekat 5
Mietitkö mahdollisesti monia vaihtoehtoja työn suhteen? Esim. eri alan töitä. Näen vaihtoehtoja, joiden väliltä on hankala valita. Näkisin, että jokainen näistä on jotenkin sidoksissa toisiinsa, yksi tekijä on sinun kiinnostuksesi, mutta siinä tuntuu olevan jotain muutakin. Tarkkaan en osaa sanoa, että mitä. Näkisin, että suunnilleen kesään mennessä olet löytänyt itsellesi sopivan työn näistä vaihtoehdoista.

2. Pentaakkelit 10
Näen tämän kortin todella valoisana ja positiivisena. Ihan tämän energian pohjalta sanoisin, että perheenlisäystä olisi tulossa, muttei ihan lähitulevaisuudessa kuitenkaan.

3. Pentaakkelit 6
Sujuvuus on ensimmäinen sana, joka mieleen tulee korttia katsellessani. Samoten sanoisin, että seuraavat  6 viikkoa ovat hyvin mielenkiintoiset ja mahdollisesti hyvinkin tuottoisat kohdallasi.

Harmi, kun ei tällä kertaa ollut kovin pitkiä viestejä, mutta toivottavasti saat näistä jotain irti =)

-SSMoonSS-
tallennettu

Nouseva Skorpioni
Aurinko Vaaka
Kuu Kalat
Merkurius Skorpioni
Venus Skorpioni
Mars Rapu
SSMoonSS
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 258



Profiili WWW
« Vastaus #169 : 12.03.2016 16:24:47 »

Hei ! Saammeko ratkaistua ongelmat kumppanin kanssa,vai päättyikö tämä nyt eroon?Itse olen Härkä ja kumppani Oinas.Miten tulevaisuuteni?Entä terveys??-Kiitos etukäteen,jos ehdit ja jaksat vastata!

Katsotaas tilanteeseesi koritit ja niiden sanomat

Parisuhde: Pentaakkelit 6
Tässä voi nyt käydä kummin vain. Todella paljon riippuu siitä, mihin kumpikin teistä on valmis ja minkälaisia ongelmia teillä on. Sanoisin, että suurempi todennäköisyys on, että suhteenne jatkuisi, mutten voi täysin sitä luvatakkaan. Kortti on hyvin positiivinen, mutta jotenkin saan myös tunteen, että se voi myös päättyö toisinkin.

Tulevaisuus: Sotavaunut 7
Vaikuttaisi siltä, että tiedät aika tarkkaan, mitä haluat tulevaisuudelta ja teet tarvittavan, jotta saavuttaisit haaveesi ja unelmasi. Voi olla, että eteesi/tiellesi tulee ihmisiä, jotka haluavat heittää kapuloita rattaisiin, mutta älä heistä välitä.

Terveys: Oikeudenmukaisuus
Sanoisin, että terveytesi tulee hiukan heittelemään tässä lähitulevassa. Aikaa en osaa tarkkaan sanoa, mutta sanoisin vuoden sisällä jonkun verran. En kuitenkaan näe mitään isompaa sairautta sinulle tässä vaiheessa ainakaan, joten sen puolesta voit olla avoimin mielin.

Toivottavasti tästä oli apua

-SSMoonSS-

-Kaunis kiitos sinulle vastauksesta  Smiley


Hei!
Palaisin vielä tähän parisuhdekysymykseen.-Suurin ongelma on se, että tämä Oinas ei jostain syystä luota minuun,vaikka en ole mitään
pahaa tehnyt hänen selkänsä takana.Itse taas pidän vääränä sitä,että toinen menee omia menojaan(välillä pitkiäkin)reissuja ilmoittamatta minulle siitä.En toki kiellä häntä menemästä,mutta mielestäni minulla olisi oikeus tietää...-No sitten vielä toinen juttu?-Onko rakkautta?Minä ainakin välitän toisesta hyvin paljon.-Kiitos,jos vielä jaksat vastata!

Nostan sinulle kolme korttia koko tilanteeseen ja tulkitsen ne yhdessä, josko saataisiin jotain selvyyttä =)

Maljat 8, Voima ja Miekat 3
Vaikeuksien kortti nousi teille, mutta ihan viimeisenä. Sanoisin siis, että suurin ongelmanne ei ole noi välimatkat vaan ehkä enemmänkin luottamus toiseen ihmiseen. Näen sinut vahvana ihmisenä, joka tietää arvonsa ja sen mitä ansaitsee. Maljojen 3 viittaisi rakkauteen, mutta jokin on vielä kesken. En siis sanoisi, että ihan vielä olisi kyse vahvasta rakkaudesta joka kestäisi vaan enemmänkin ihastuksen pohjaisesta. Sanoisin, että seuraavat kolme kuukautta ovat ehkä kriittisimmät ajat teillä, joka päättää kuinka teidän käy. Sanoisin, että käytä sisäistä voimaa tänä aikana ja ota asia puheeksi oinaan kanssa. Hän vaikuttaisi olevan aika itsepäinen, joten hänelle täytyy kääntää rautalangasta asia.

Toivottavasti osasin valaista sinua ja sori, kun vastaamisessa kesti. En huomannut tätä muiden joukosta  Undecided

-SSMoonSS-
tallennettu

Nouseva Skorpioni
Aurinko Vaaka
Kuu Kalat
Merkurius Skorpioni
Venus Skorpioni
Mars Rapu
SSMoonSS
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 258



Profiili WWW
« Vastaus #170 : 12.03.2016 16:25:25 »

Hei!

Voisitko katsoa minulle? Lähetän sinulle yv:n.   smitten

Heissan =) olen vastannut sinulle =)

-SSMoonSS-
tallennettu

Nouseva Skorpioni
Aurinko Vaaka
Kuu Kalat
Merkurius Skorpioni
Venus Skorpioni
Mars Rapu
SSMoonSS
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 258



Profiili WWW
« Vastaus #171 : 12.03.2016 16:33:11 »

Hei, katsoisitko minullekin kortteja Smiley

1. Parisuhteen tilanne ja tulevaisuus? Lähinnä tässä mietityttää miehen tilanne, työttömyys ja saamattomuus. Ehkä hän on hieman masentunut? Mietin kauanko jaksan tätä.
2. Työ vai opiskelu? Mikä olisi minulle sopivaa hommaa? Tuntuu että olen edelleen hukassa...
3. Jonkinlainen neuvoa antava yleiskortti?

Kiitos.

Hei katsotaas =)

1. Kuu
Sanoisin nyt suoraan, ettei kannata juuri tässä hetkessä tehdä mitään ylimääräisä päätöksiä, jotka muuttaisivat elämääsi suuresti. Kuussa on mystistä voimaa, joka ei ole suotuisa suurille muutoksille. Sanoisin, että odota ny ainakin kesään saakka ja yritä pitää kotiarki mahdollisimman miellyttävänä ja rentouttavana, koska miehelläsi on nyt vaikeaa. Tulevaisuudesta en tarkkaan osaa sanoa, mutta tällä hetkellä älä tee mitään hätiköityjä päätöksiä.

2. Kohtalonpyörä
Tämä melkeimpä hyppäsi käsiini. Eli luvassa olisi aika mielenkiintoinen aika. Tarkkaan en pysty sanomaan, mikä olisi suuntasi työn/opiskelun kannalta, mutta jotain upeaa ja ihanaa on tällä saralla luvassa ja piakkoinkin. Kamppailetko molempien välillä? Eli aloitatko työt vai opiskeletko uuden alan? Sanoisin, että pian ymmärrät, mikä on suuntasi ja sinulla tulee olemaan todella hauskaa.

3. Pentaakkelit Prinssi
Sanoisin, että lakkaa huolehtimasta kaikesta. Opettele rentoutumaan ja rauhoittumaan. Asioilla on tapana järjestyä, mutta joskus se vie aikaa. Valoisaa tulevaa luvataan sinulle kyllä.


Toivottavasti noista oli apua

-SSMoonSS-

tallennettu

Nouseva Skorpioni
Aurinko Vaaka
Kuu Kalat
Merkurius Skorpioni
Venus Skorpioni
Mars Rapu
SSMoonSS
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 258



Profiili WWW
« Vastaus #172 : 12.03.2016 16:37:22 »

Onko työpaikan vaihto minulle hyvä juttu ja voinko sen myötä henkisestikin paremmin?

Katsotaas =)

Pentaakkelit 6
Sanoisin, että se on sinulle hyvä juttu. Vaikuttaisi, että se pistäisi aluilleen jotain suurempaa. Kortti on täynnä postiivista energiaa, jonka vuoski uskallan sanoa, että asiat alkavat luistamaan hyvin sinulla. Sanoisin, että henkinen jaksamisesi alkaa kohetua pikku hiljaa, kun opit huomaamaan, että asioilla on tapana järjestyä.

Toivottavasti osasin auttaa

-SSMoonSS-
tallennettu

Nouseva Skorpioni
Aurinko Vaaka
Kuu Kalat
Merkurius Skorpioni
Venus Skorpioni
Mars Rapu
SSMoonSS
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 258



Profiili WWW
« Vastaus #173 : 12.03.2016 16:42:51 »

auttaisitko minuakin seuraavissa;
*koti ja perhe
*rakkaus
*työ ja ura
*tulevaisuus / elämä yleensäkkin

Hei ja anteeksi, että olet joutunut odottamaan näin pitkään :/ katsotaas tilannettasi

Koti ja perhe: Miekat 3
hmm... näen kolme miekkaa ja melkee sanoisin, että tällä hetkellä perheessänne on kolme ihmistä? Kortti antaa kuvan hiukan surumaisen tunteen, onko perheessänne tapahtunut jotain hiljattain, joka olisi tuonut surullisuutta elämäänne? Kuitenkin näen myös, että elämä alkaa kukoistaa pian taas ja tämä surullisuus tulee ajan myötä jäämään menneisyyteen, vaikkette sitä välttämättä koskaan unohda.

Rakkaus: Miekat Ässä
Suunta on selvillä, sellainen viesti tästä nousee. Onkohan mahdollisesti tähtäimessäsi joku ihminen, jota ajattelet päivittäin ehkä jopa romanttisin aikein? Tai sitten kortti voi myös tarkoittaa, että joku ihminen on iskenyt silmänsä sinuun ja odottaa sopivaa hetkeä lähestyä sinua.

Työ ja ura: Pentaakkelit Ässä
Valoisa kortti ihan selvästi. Ihan kuin olisit löytämässä alan/ammatin, jonka tunnet olevan täydellinen sinulle ja suosittelen kortin perusteella seuraamaan tätä tunnetta ja nauttia siitä työstä, joka on sinulle se oma. Jos et ole sitä vielä oikein löytänyt, sanoisin, että ennen vuoden vaihdetta tulet havaitsemaan, mihin suuntaan haluat mennä ja sitä kautta selviää unelma työsikin,

Tulevaisuus/elämä yleensä: Miekat Lähetti
Olet selvästi etsimässä jotain. Jotain ihmistä tai/ja ammattia, joka tuntuu sinusta juuri oikealta. Tulee myös tunne, että halajat elämääsi ehkä hiukan jännitystä ja muutosta. Seuraa peloitta omia tuntemuksia, ne eivät tule sinua pettämään.

Toivottavasti osasin aukaista sinulle asioita

-SSMoonSS-



Kiitos paljon tulkinnastasi!

Kyllä kuulostaa osuvan täysin nappiin nostamasi kortit.
Perheeseemme kuuluu näkemäsi 3 henkilöä ja kotona on hankalaa.

Samoten myös tuo rakkaus kohta, kirjoitit että suunta on selvillä.
Niin suunta on kyllä nyt suhteellisen selvillä, ja luulen että kesään mennessä tiet eroavat.

Myös työ ja ura osui kohdalleen. Viihdyn nyt hyvin työssäni ja olen alkanut pohtimaan myös vaihtoehtoa että perustaisin oman yrityksen mahdollisesti samaan työhön jota nyt teen toisen alaisena.

Kiitos näistä!

Voisitko vielä nostaa kortin;
*pääsenkö eroon nykyisestä parisuhteesta ja meneekö ero riitaisaksi
*yrityksen perustamiselle
*raha-asiat


Hei, katsotaas =) Ihan alkuun sanon, aika positiivinen pöytä nousi =)

1. Maljat Prinsessa
Määrätietoinen nainen, joka tietää, mitä pitää tehdä. Sumu hälvenee hänen edessään ja suunta selvillä. Sanoisin, että pääset kyllä eroon suhteestasi, mutta matkalla tulee vastaan myrskyjä hänen puoleltaan. Voi siis olla, ettei hän tule ottamaan asiaa niin helposti, kuin haluaisit. Varaudu tunnemyrskyihin hänen suunnaltaan ja eron jälkeenkin kannattaa olla jonkin aikaa varautunut.

2. Maljat 7
Rentouttava kortti. Minusta lupaa todella hyvää yrityksellesi.

3. Maljat Kuningatar

Näen naisen pitämässä kahta maljaa kädessään, jonka vuoksi sanon tämän tarkoittavan aikaa; se voi olla kaksi viikkoa tai kaksi kuukautta. Tämä aika kertoo, milloin rahatilanteesi alkaa parantua eikä tarvitse viimeisiä pennosia laskea. Ole siis rauhassa, parempaa on tulossa.

Toivottavasti osasin auttaa

-SSMoonSS-

tallennettu

Nouseva Skorpioni
Aurinko Vaaka
Kuu Kalat
Merkurius Skorpioni
Venus Skorpioni
Mars Rapu
SSMoonSS
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 258



Profiili WWW
« Vastaus #174 : 12.03.2016 19:39:05 »

jos otat vielä vastaan näitä, niin kiinnostaa alkusyksy ja uudelle paikkakunnalle muutto kovasti, mtä korttisi sanovat Smiley

Hei ja otan vastaan =)

Pentaakkelit Prinsessa ja Noita

Hyvin rauhallista energiaa välittyy kortteja katsoessani, jotenka sanoisin, että alkusyksysi tulee sujumaan aika rauhallisissa merkeissä; ei mitään suuria muutoksia elämässäsi ei hyviä eikä pahoja. En jotenkin vaistoa muuttoa ainakaan alkusyksyyn mennessä vaan enemmänki oman tien etsimistä ja jopa sen löytämistä. Molemmista välittyy tunne, että sisälläsi on jokin asia, joka haluaa tulla esille. Se voi olla joku piilevä kyky, intohimo jotain asiaa kohtaan esim harrastus tai sitten ihan vain salaisuus, joka painaa mieltäsi.

Toivottavasti osasin aukaista edes jotain, kortit olivat tällä kertaa vähän hankalasti luettavia tilannettasi ajatellen  Undecided

-SSMoonSS-
tallennettu

Nouseva Skorpioni
Aurinko Vaaka
Kuu Kalat
Merkurius Skorpioni
Venus Skorpioni
Mars Rapu
SSMoonSS
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 258



Profiili WWW
« Vastaus #175 : 12.03.2016 19:43:09 »

Fumm, minullekin voisi nostella jos vielä nostelet! :Smiley Minua kiinnostaisi saada jonkinlaista näkökulmaa opintoihin liittyen. Jonkinlainen mietintävaihe menossa, enkä tiedä mitä tehdä tai mihin suuntaan lähteä. Ihmissuhdeasiat kiinnostavat myös... Huh

Heippa ja katsotaas =)

Opinnot: Sauvat 10
Selvästi näkyy se, että etsit itseäsi. Jotenkin suunta hukassa. Useimmat sauvat tuntuvat osottavan päätä kohden, joka antaa minulle tunteen siitä, että kannattaa valita ala, jossa pääset käyttämään älyä. Ihan kuin sillä alueella sinulla olisi eniten kykyjä ja mahdollisuuksia. Muuten kortti antaa hyvin kannustavaa energiaa sinulle päin: "Asiat järjestyvät kyllä".

Ihmissuhde: Pentaakkelit 5
Oletko vielä toipumassa edellisestä ihmissuhteestasi? Tai onko lähisuvussa ollut murheita? Nimittäin kortti välittää toipumisen energiaa vahvimmin kuin mitään muuta tällä hetkellä. Ihan kuin suru pitäisi nyt surra ennen uuden alkua. Harmaan sumun takana odottaa aina kirkas aurinko.

Toivottavasti osasin aukaista sinulle

-SSMoonSS-
tallennettu

Nouseva Skorpioni
Aurinko Vaaka
Kuu Kalat
Merkurius Skorpioni
Venus Skorpioni
Mars Rapu
supikas
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 242



Profiili
« Vastaus #176 : 12.03.2016 19:45:29 »

Hei! Onpas kiva, että,olet täällä. Kysyn jälleen näkyykö rakkauteen mitään uutta? Kiitos ☺
tallennettu
SSMoonSS
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 258



Profiili WWW
« Vastaus #177 : 12.03.2016 22:41:08 »

Hei! Onpas kiva, että,olet täällä. Kysyn jälleen näkyykö rakkauteen mitään uutta? Kiitos ☺

Hei ja kiva kuulla, jos olen avuksi =) Katsotaas millaista näkyy sun rakkauteen =)

Pakasta hyppäsi: Pentaakkelit 3

Valoisaa energiaa, joka vaikuttaisi helpottavan erilaisia tilanteita. Hmm... voisiko sinulla olla joku tietty ihminen mielessä? Jotenkin nousee kuva ihmisestä, josta haaveilet. Kolme kolikkoa kuvassa vaikuttaisivat edustavan aikaa, mahdollisesti kolme kuukautta tai sitten kolme vuotta. Tänä aikana ko. henkilö kävelee elämääsi pysyvästi. Ihan kuin sinulla olisi jonkinlaisia tunteita jo ko. henkilöä kohtaan ja vaikuttaisi, että hänkin alkaa tuntemaan jotain, MUTTA se tulee viemää aikaa. Ole siis kärsivällinen, kaikki hyvä tulee aikanaan.


Toivottavasti osasin aukaista ja palautetta saa ja pitää antaa =)

-SSMoonSS-
tallennettu

Nouseva Skorpioni
Aurinko Vaaka
Kuu Kalat
Merkurius Skorpioni
Venus Skorpioni
Mars Rapu
Eleanor
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 30



Profiili
« Vastaus #178 : 13.03.2016 00:56:35 »

Fumm, minullekin voisi nostella jos vielä nostelet! :Smiley Minua kiinnostaisi saada jonkinlaista näkökulmaa opintoihin liittyen. Jonkinlainen mietintävaihe menossa, enkä tiedä mitä tehdä tai mihin suuntaan lähteä. Ihmissuhdeasiat kiinnostavat myös... Huh

Heippa ja katsotaas =)

Opinnot: Sauvat 10
Selvästi näkyy se, että etsit itseäsi. Jotenkin suunta hukassa. Useimmat sauvat tuntuvat osottavan päätä kohden, joka antaa minulle tunteen siitä, että kannattaa valita ala, jossa pääset käyttämään älyä. Ihan kuin sillä alueella sinulla olisi eniten kykyjä ja mahdollisuuksia. Muuten kortti antaa hyvin kannustavaa energiaa sinulle päin: "Asiat järjestyvät kyllä".

Ihmissuhde: Pentaakkelit 5
Oletko vielä toipumassa edellisestä ihmissuhteestasi? Tai onko lähisuvussa ollut murheita? Nimittäin kortti välittää toipumisen energiaa vahvimmin kuin mitään muuta tällä hetkellä. Ihan kuin suru pitäisi nyt surra ennen uuden alkua. Harmaan sumun takana odottaa aina kirkas aurinko.

Toivottavasti osasin aukaista sinulle

-SSMoonSS-

Tuntuupa että osuit aivan nappiin. "Harmaan sumun takana odottaa aina kirkas aurinko" antaa tosi paljon voimaa juuri nyt Smiley Kiitos että kerroit nämä minulle!
tallennettu

On turhaa puhetta, ettei elämä muka salli, että menneisyys panee vastaan.
Questiona
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 12



Profiili
« Vastaus #179 : 13.03.2016 01:05:49 »

Hei, jos vielä nostat niin minuakin kiinnostaisi kysellä joistakin asioista. Ensiksi opiskeluun liittyen, kannattaako uutta suuntaa ajatella nyt vai jatkaisinko kuitenkin vanhalla? Ihmissuhteisiin liittyvästä olisi mukava kuulla myös. Smiley
tallennettu
Sivuja: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 18
  Tulostusversio  
 
Siirry: