(Tulipas taas väkerrettyä havainnollinen otsake...LOL!)
Minulla on jo pitkään ollut sellainen kokemus, että ilmeisesti
helikobakteeri on pääsyyllinen nopeaan täyteyden tuntemukseen
skruudatessa.
Yleensä pari (gluteenitonta) leipäpalaa teen kera saa aikaan niin täyden olon,
että enempää ei tee mieli tankata.
(Suklaakonvehdit ovat ainoita poikkeuksia. Niiden kanssa täytyy yrittää harjoittaa itsekuria,
ettei tule syötyä turhan rutkasti. Erehdyin ostamaan Maraboun Symphonietta
konvehteja. Niistä saa sellaisia positiivisia makuelämyksiä, ettei mitään rajaa... :

)
Viime aikona olen laittanut leipäin päälle lähinnä vähärasvaista juustoa (koska täysrasvainen
ei suussani maistu paljon muulle kuin rasvalle) ja kalkkunaleikettä. Juuri äskön tein
poikkeuksen ja lisäsin vielä LIDL'in mainiohkoa Herttua-sinappia ynnä suolakurkkua.
Leivästä tuli tuolla kurin niin herkullinen, että olin tuntevinani dopamiinihyö'yn (nominatiivi: hyöky) tai jonkin
vastaavan nupissani!
Tuosta tuli tajuntaani seuraava seikka: kuinka isossa roolissa esim. hampurilaisten lisukkeet ovat
siinä, että ihmiset eivät pysty lopettamaan niiden ahmimista vaikka mahalaukku olisi jo lähes
ääriään myöten täynnä?
