Sivuja: 1 ... 11 12 [13] 14
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Enkelikorttien katsomiseen "koekaniineja" =)  (Luettu 113920 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
nokkaelain
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 10


Profiili
« Vastaus #180 : 25.09.2014 17:57:50 »

Hei! Jos voisit nostaa kortteja rakkautteen, kiitos Smiley
Smiley
Varjelus: Tämän kortin tarkoitus on todistaa sinulle,että sinua ympäröi ihmeellinen ja vahva hyväntahtoisten olentojen joukko. Se jäsenet rakastavat,suojelevat ja opastavat sinua jatkuvasti. Vaaratilanteissa  he joko varoittavat sinua tai pelastavat sinut omilla toimillaan. He lohduttavat sinua jumalallisen rakkauden voimalla silloin,kun olet peloissasi,ja kuiskivat ohjeita korvaasi hämmennyksen hetkellä.

Nostin sinulle useita kortteja, mitkä minulle antavat ajatuksen siitä,että sinun olisi ihen ensin "hoidettava" itseäsi. Höllättävä kiireen keskellä, ja löysätä vähän pipon kireyttä arjen pyörteissä. Sinun olisi hyvä hetkeksi unohtaa aikuisten luoma bisnestyylinen maailma, ja heittäytyä lapselliseksi Wink Grin Pyydä enkeleiltä apua siihen, että löytäisit aikaa hiljentymiselle. Näen mielikuvan kuinka ajat satanen lasissa eteenpäin, ja olet vähän tuskastunut kun aika vaan juoksee.
Pieni pysähtyminen tuo aikaa myös sille, että voit pohtia omia ehkä sivuuttamiasi asioita, ja käsitellä ne loppuun. Päästää niistä irti ja jatkaa elämääsi.

Sait myös kortin Juhlan aika.  Smiley Näkisin,että saatuasi itsesi "ruotuun", elämässäsi alkaa uusi valoisampi ajanjakso. Rakkautta tulee olemaan. Wink Näen miten huokaiset syvään helpotuksesta...ja pääset eteenpäin asiassa kuin asiassa. Asiat ikäänkuin loksahtelevat kohdilleen.

Toivottavsti saat näistä jotakin irti, vaikkeivat nyt ihan rakkausasiaan paneutuneetkaan. <3 Nämä tuntuvat nyt olevan asioita,joita minun tuli "välittää".
Ihanaa syksyä sinulle! <3
Kiitos sinulle Suvitus korttien nostosta! Jotenkin tuo satanen lasissa kuvaa ehkä lähimenneisyyttäni koska tunnen että viimeaikoina on ollut aikaa hiljentymiselle. Voi tosin olla että olen sokaistunut tuolle kun taas mennään kovaa vauhtia tuskastuuneena kun arkiaskareet tulee vastaan mutta yritän höllätä  Smiley valoa kuitenkin odotettavissa. Mukavaa syksyä myös sinulle!
tallennettu
annu
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 171


Profiili
« Vastaus #181 : 25.09.2014 19:37:33 »

Hei,  nostaisitko minullekin enkelikortin. Rakkauselämään ja talouteen kysyn viestiä.


Hei! =)
Ihan ensimmäiseksi tulee mieleeni lompakko,missä on seteleitä. Tulee tunne, että niistä on hyvä pitää kiinni =) Tämän myötä ne lisääntyvät.
Sinulle nousivat kortit Leikkimielisyys, hiljentyminen ja johdatus.
Näistä nousee hyvin vahvasti ajatus siitä, että ratkaisu on sydämessäsi. Tutkiskele sydäntäsi ja kuuntele sitä. Toimi sen mukaan.
Vetäydy joksikin aikaa omiin oloihisi mietiskelemään. Selkiytä mielesi ja keskity totuuteesi ja sinulle tärkeimpiin asioihin.

Jostain syystä näen myös päiväkodin tai vastaavan. Lapset leikkivät pihalla, ja "tädit" valvovat ja rupatteleavt keskenään. Ihan kuin olisit osa tätä porukkaa. Tyytyväisenä.
Jotain sutinaa näyttäisi myös olevan tulossa jos ei jo ole? Vähän sellainen kaveripohjalta liikkeelle fiilis. Tai sitten välinne ovat vain kaikinpuolin niin "hyvät", että olette myös toistenne parhaat ystävät. Näen miten istutte ja juttelette smitten Hän piirtelee kengänkärjellä samalla maahan.

 Vaalea hoikka mieshenkilö pitää käsiään tiukkojen farkkujen taskussa ja höpöttää. Nimi Joonas/Joonatan tms tulee myös.
Tässä tämä lyhykäisyydessään <3  Smiley
Ihanaa syksyä!


Kaunis kiitos Suvitus 77!  Olenkin jo jonkin aikaa mietiskellyt ja selkeyttänyt itseäni. Kiitos neuvoistasi, olen ilmeisesti oikealla polulla.
Jäin miettimään kuvausta lapsista ja tädeistä, ehkä sen viesti vielä aukeaa myöhemmin, samoin kuin viestisi piirtelevästä miehestä.
Aurinkoista syksyä sinulle smitten



tallennettu
Eleanor
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 30



Profiili
« Vastaus #182 : 25.09.2014 19:52:05 »

Heippa! Voisin ottaa tälle syksylle joitain yleisnäkemiä tai mitä nyt sitten tuleekaan. Wink

Kiittii!
Hei Eleanor! =)
Nostin sinulle kortit Johdatus, Yhteys enkelihin, sekä Merkit ja enteet.
Niistä seuraavaa:
Saat juuri nyt vastaanottaa jumalallista johdatusta monin eri tavoin. Sisäiset aavistukset,varma tietämisen tunne,näkemäsi näyt,tai oma sisäinen äänesi yrittää kertoa sinulle jotakin. On hyvin tärkeää että luotat saamaasi johdatukseen ja noudatat sitä.

Sinulle  korostetaan korttia yhteys enkelihin. Tämä kortti vahvistaa sen,että saamasi viestit ovat todellakin peräisin enkeleiltä. Olet toistuvasti vastaanottanut viestejä erilaisten tuntemusten,unien,näkyjen tai intuitiosi kautta.
Kuunteletko näitä viestejä? Toimitko niiden pohjalta?

Merkit ja enteet: Tämän kortin valitseminen tarkoittaa sitä,että enkelisi pyrkivät herättämään huomiosi erilaisten merkkien ja enteiden avulla. Olet pyytänyt apua enkeleiltä,ja he haluavat vahvistaa,että pyyntösi on kuultu.
Tämä kortti on merkki enkeleiltäsi; he yrittävät saada sinuun yhteyden. Kannattaa siis olla tarkkana.

 smitten Ompa siunaukselliset kortit. Ympärilläsi on todellakin enkelten joukko, ja näen kirjaimellisesti miten marssit eteenpäin ja tämä enkeliporukka yrittää tuskastuneena saada huomiosi *nauraa  
Näen myös miten "kasvat" ihmisenä ja nouset ikäänkuin ylöspäin. <3 Sinulla on selvästi paikkasi "valonlapsien" joukossa, ja olet hyvinkin henkinen ihminen, kunhan annat sille mahdollisuuden. Unohda egominäsi. Sinulla on kaunis,monivivahteinen ja värikäs aura.. Tulee sana etuoikeutettu. <3   Kiitos kun sain katsoa elämääsi <3 Se oli oikein "voimauttavaa"  Wink
Ihanaa syksyä sinulle smitten smitten smitten


Höh, kiitos itsellesi, että nostit kortit! Todella siunauksellisilta tuntuivat nuo kortit. Ihan ihmeellistä, miten kiva olo tuli kaikesta mitä kirjoitit, kiitos paljon!  :Smiley Kuitenkin vähän hoopo olo tulee, kun kuulee että merkkejä on viljelty, mutta ei vaan tajuu  Grin Tai ehkä tajusinkin, en tiedä, mutta nyt yritän herätä. Tunnistan kyllä, että olen pyytänyt apua, mutta aina kuvittelin ettei kukaan kuule. Ja sitten kuulikin! Awww!  smitten Kun vielä tietäisi, kuinka egominästä voisi luopua... lisää henkisyyttäkö? Tuntuu joskus mahdottomalta tässä kiireisessä maailmassa.  Cry

Kiitos vielä ja ihanaa syksyä sinulle, muistan nämä sanat piiitkään!  smitten smitten
tallennettu

On turhaa puhetta, ettei elämä muka salli, että menneisyys panee vastaan.
Indium
Vieras
« Vastaus #183 : 25.09.2014 22:48:06 »

No, kiitos kun nostit, positiivista tekstiä, tosin jäi aika persoonaton olo. Lähes kelle vaan keskivertoiselle anonyymille kortinpyytäjälle voisi sanoa juuri nuo asiat.

Mutta kivat syksyn jatkot  Smiley
tallennettu
vesimies53
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 54



Profiili
« Vastaus #184 : 26.09.2014 09:10:34 »

 Hei,saisinko rakkauteen tulkinnan,kiitos<3
tallennettu
ejuwa
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 5


Profiili
« Vastaus #185 : 26.09.2014 11:06:41 »

Heippa,


Olisin erittäin kiitollinen, jos voisit nostaa kortin/kortteja koskien tulevaisuuttani. Kiitos <3
tallennettu
suvitus77
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 93


Profiili
« Vastaus #186 : 26.09.2014 12:35:00 »

No, kiitos kun nostit, positiivista tekstiä, tosin jäi aika persoonaton olo. Lähes kelle vaan keskivertoiselle anonyymille kortinpyytäjälle voisi sanoa juuri nuo asiat.

Mutta kivat syksyn jatkot  Smiley
Smiley Hei! Kiitos palautteesta! Pakassa on 44 korttia, jotka sekoitan useaan kertaan. Se,mitkä kortit esille kääntyvät, ovatkin sitten juttu sinänsä. En pyri näissä kortinnostoharjoituksissa suurempaan analyysiin, tulkintaan katsottavan elämästä. Siihen kuluisi aikaa tunnista kahteen ja joskus vieläkin enemmän. Niissä ehtii käymään henkilön elämää ja asiaa hyvinkin tarkasti. Myös aikaa pystyy ennustamaan.
Nostelen näitä tosiaan ihan vapaa-ajallani, ja on pakko pyrkiä keskittymään ihan vain siihen korttiin mikä nousee.
Olen myös saanut palautetta että mitään ei tapahtunut. Meillä jokaisella on vapaa tahto, ja omilla valinnoillamme muokkaamme elämämme. Kuvaamani asiat voivat tapahtua vasta vuosienkin päästä, tai esimerkiksi kortin viesti aukeaa vasta ajan saatossa. Se voi tapahtua huomenna, viikon päästä, tai 20 vuoden päästä.  smitten
Mukavaa vkl tästä huolimatta kaikille! <3
tallennettu
t.touhula
Astroholisti
*****
Viestejä: 1330



Profiili
« Vastaus #187 : 26.09.2014 15:32:52 »

Tarjoudun katsonnan kohteeksi.
Aiheena pian alkava projekti ja muutto hissitaloon. Onnistuuko ja miten?

 smiley6600  smitten
Wink noniin... Nostin sinulle kortteja Parantava voima, Itsetuntemus sekä oikea hetki.
Hyvin selvästi näen hissin menevän ylös ja alas, ja taitaa hieman harmaita hiuksiakin asian tiimoilta tulla Wink Peukku kuitenkin nousee.
Parantava energia: Huolestuttavan tilanteen korjaaminen voi joskus olla mahdotonta ennenkuin antaa kokonaan periksi haasteen edessä. Vain silloin parantava energia voi tehdä tehtävänä. Huolesi ovat pian ohi,sillä tämän kortin valitseminen osoittaa tilanteen korjaantumisen olevan käsillä. Se ei kuitenkaan onnistu,jos keskityt siihen mikä on pielessä. Ajattele sen sijaan seuraavaa vahvistuslausetta: "Kaikki on hyvin juuri nyt, Jumala pitää huolen kaikesta."

Näen sinut pyörätuolissa. Se tuntuu kuvastavan tämän asian haasteen suuruutta. Yrität mennä ovista,vaikka se on todella vaikeaa.
Pääset kuitenkin sisään Wink Nouset pyörätuolista ja laitat takkisi naulakkoon.

Itsetuntemus: Henkinen kasvusi nopeutuu ja itsetuntemuksesi lisääntyy tänä ajanjaksona huomattavasti. Nauti kaikesta siitä.mitä tuo muutos tuo tullessaan.
Oikea hetki: Mitkä ovet elämässäsi ovat sulkeutumassa ja mitkä avautumassa? Astu sisään avautuvista ovista ja ota opiksesi niistä joiden vuoro on sulkeutua. Etsi sellaisia ovia,jotka ovat avoinna, ja kulje niistä kiitollisena ja luottvaisena. <3
Ihanaa syksyä!


Kiitos vastauksestasi! Osuu ja uppoaa muutoin paitsi pyörätuolin osalta. Oletankin sen olevan symbolina tässä.

Jakson pituus ei selvinnyt vielä vastaustekstistäsi. Haasteellisten asioitten paino on ollut pitkään melkoinen, joten mieluusti asennoituisin korjaantumisiin edes suurinpiirtein jakson pituuden tietäen.
Vertauskuvallisesti: Onko kyse syksystä vai meneekö lumiajalle tai peräti lumen sulamistako saan odotella?

Mainiota kuitenkin että vastasit!

Siinä olet vallan oikeassa, että kävelyä haittaava pitkällinen vaiva on kyseessä. Sitä ei voida mitenkään leikkauksella (ei edes nivelen vaihdolla - mutta en sitä sure) hoitaa, se on tutkimuksissa selvinnyt.
Hankaluuksiin asennoidun kaikkineen, että kun on oikea aika, ne menettävät merkityksensä tai että ne kaikkineen saadaan vaikka pidemmän kaavan kautta parempaan ruotuun.
Moni haasteistani on osittain jo ratkennut oman painostukseni avulla vastaustasi odotellessani. Viimeisin juuri tuli sähköpostina, ennenkuin astroon kirjauduin. Korjausta kuukausia odotellut seikka helpottaa nyt hoidettuna noin 500-1000 ihmisen asiointia virastoissa.

 smitten  angel  smitten



« Viimeksi muokattu: 10.10.2014 11:07:44 kirjoittanut t.touhula » tallennettu

Vapaus - mikä ihana sana!
johanna
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 86


Profiili
« Vastaus #188 : 27.09.2014 14:43:47 »

Nostaisitko kortin (kortteja) minullekin  Smiley
Parisuhteeseen ja lapsiin liittyen kaipaisin tulkintaa.

Kiittäen, July smitten
smitten
Ihan alkuun saan mielikuvan raskaana olevasta naisesta,ja isosta kellosta. Ja se kello vaan menee ja menee eikä mitään tapahdu.
Vähän haikeat fiilikset. Mitä se sitten tarkoittaakin, jää nähtäväksi. <3
Nostelin kortteja, ja niistä tulee päällimmäisenä ajatus siitä, että nyt olisi aika hieman "vetäytyä" omiin oloihin, ottaa aikaa itselleen, ja miettiä mitä itse todellisuudessa olet ja haluat. Eikä se nyt tarkoita erakoitumista vuoristoluolaan Wink Grin vaan ihan hiljentymistä ja itsensä kuuntelemista. Sydämelläsi on paljon kerrottavaa jos vain kuuntelet.
Tuntuu myös siltä,että asiat ratkeavat ihan "itsestään". Seisot eteisessä matkalukkujen kanssa ja suljet oven. Se voi olla vertaus oman itsesi kasvamisesta,ja uuden ajan alkamisesta.  Näen sinut myös punaposkisena kirpeässä kauniissa syysilmassa... lehdet kahisevat ja aurinko paistaa. Tässä mielikuvassa on ihana kupliva odotus. =)

Sait korteista Rakkauden löytäminen, selkeä tavoite, ja anteeksianto. Tuntuu,ettei korttien merkitystä tarvitse kirjoittaa. Lausu ne ääneen ja kuuntele sydäntäsi. <3
Tuntuu että ihan oikeaan suuntaan olet matkalla. Ole avoin,nöyrä ja rakastava itseäsi kohtaan.
Ihanaa syksyä! <3

Paljon kiitoksia oikealta tuntuvasta tulkinnasta! Mukavan positiiviselta kuulosti Smiley
Olen ollutkin juuri muutaman pvän omissa oloissani ja tunnen tarvitsevani sitä edelleenkin. En oikein tiedä, mitä tehdä erään asian suhteen.
Uskon kuitenkin korkeampaan johdatukseen.

Hyvää syksyä sinullekin!

July
tallennettu
aava1
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 194



Profiili
« Vastaus #189 : 29.09.2014 21:58:58 »

Hei,

Kaipaisin kortin katsomista työasioihin...miltä näyttäisi

Kiitos jo etukäteen

Terkuin
aava1
tallennettu
pitantti
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 5


Profiili
« Vastaus #190 : 07.10.2014 23:51:05 »

Moikka! Pystytkö katsomaan minullekin? Smiley

Yleisesti ottaen kaikki on kohdillaan mutta ehkä henkiset jutut ja muuttunut maailmankatsomus aiheuttaa ravisuttaviakin hetkiä ja kysymysmerkkejä pään ympärille. Luotan kyllä elämään eikä sillätavalla ole murheita mutta joku erikoisempi syvempi vaihe nyt on menossa. Jos sieltä jotakin tulisi mulle..? Smiley

Kiitos!
tallennettu
suvitus77
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 93


Profiili
« Vastaus #191 : 10.10.2014 08:59:02 »

Hei kaikki! Nyt on ollut tauon paikka kiireiden takia, mutta yritän purkaa sumaa vkl aikana smitten Odottamaan joutuu siis edelleen Wink Mukavaa perjantaita kaikille smitten
tallennettu
rieta
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 3


Profiili
« Vastaus #192 : 16.10.2014 14:07:29 »

Hei!
Minullekin saa katsoa, olen nyt aupairina Espanjassa ja muutenkin tuntuu olevan sekavahko vaihe elämässä menossa. Smiley


Gracias  smitten
tallennettu
kristallisielu
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 17



Profiili
« Vastaus #193 : 18.10.2014 00:52:00 »

Hei Smiley

Minä kaipailisin todella kovasti jotain ohjeistusta, opastusta tämän hetkiseen elämäntilanteeseeni... josko sen tilaisuuden minulle soisit ja kurkkaisit vähän mitä enkelit kertoisivat korttien kautta?  smitten
tallennettu
red rose
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 17


Profiili
« Vastaus #194 : 22.10.2014 12:00:28 »

Täällä kaipaillaan opastusta. Jos minullekin kortti sieltä joutaisi  Smiley ainakin sitä nyt tarvitaan, joten kiitos joka tapauksessa saan kortin tai en.
tallennettu
Sivuja: 1 ... 11 12 [13] 14
  Tulostusversio  
 
Siirry: