Sivuja: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 14
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Enkelikorttien katsomiseen "koekaniineja" =)  (Luettu 115263 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
suvitus77
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 93


Profiili
« Vastaus #105 : 28.08.2014 21:39:01 »

Minulle voisi myös nostaa, kiitos - työtilanne (mitä ensi vuoden alusta) ja ihan yleisestikin  angel

Kiitos paljon!
Hei Marianne!
Saan heti mielikuvan naisesta,joka istuu kumarassa ja en tiedä piirtääkö hän vai kirjoittaako hyvin keskittyneesti.
Jotenkin ehkä enemmän piirtelee ja tuumailee, välillä pureskelee kynänpäätä. Viivotin on myös.
Tunnut viihtyvän tässä hetkessä. Joku pöytälamppu tms on pöydällä,minkä napsautat pois päältä ja laittelet papereita kasaan.
Sitten huoneen valot pois ja lähdet kotiinpäin. On aika koleaa.. olisiko alkutalvea, loppusyksyä. Ei näy lunta, mutta kiedot takkia
tiuemmalle. Tummanvihreä paksuhko jonkinsotin villakangastakki =) Kylmä tuuli. Tämä henkilä korjaa vähän silmälasejaan.
Sinulla on tässä työpöydän ympärillä joukko enkeleitä... Ne seisovat takanasi aivan kuin yhdessä pohtien ja tukien tekemisiäsi.
Sinun seurassasi on myös yksisarvinen Sabina nimeltään. =) Tästä syystä nostan sinulle yksisarvispakasta.
Arkkienkeli Gabriel : Arkkienkeli Gabriel tuo tilanteisiin puhtautta ja auttaa ihmisiä löytämään selkeyttä. Yksisarviset vahvistavat hänen valoaan. Pyydä niitä auttamaan sinua jonkun elämäntilanteesi puhdistamisessa,jotta voisit saada selkeyttä seuraavan askeleesi suhteen.

Ehdotus : Tämä kortti on muistutus ottaa tänään yhteyttä johonkuhun. Sinulla on mahdollisuus lähestyä jotakuta avoimin sydämin ja yksisarvinen on kuiskailemassa korvaasi.

Nauru: Yksisarviset rakastavat naurua ja onnellisuutta, joten ota asiat tänään kevyesti. Tee jotakin sellaista,mikä täyttää sinut ilolla tai tapaa iloisia ja pirteitä ystäviäsi. Tämä kortti muistuttaa sinua siitä, että nauraminen kohottaa värähtelytaajuutta ympärilläsi ja houkuttelee yksisarvisia luoksesi.

Gabriel on nyt vahvasti kanssasi, ja hän pitää kättään olkapäälläsi. Tuntuu, että olet vähän yksin... Vaikka ihmisiä onkin ympärilläsi.
Rakkautta ainakin näkyy olevan tulossa Wink Tulet voimaan hyvin ja onnellisena <3
Ihanaa syksyä!
tallennettu
suvitus77
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 93


Profiili
« Vastaus #106 : 28.08.2014 21:51:18 »

Heippa! Puolison kanssa ollut puhetta perheenlisäyksestä, joten mitä enkelikortit osaisivat kertoa siihen liittyen. Kiitos todella paljon, jos kerkeäisit jossain vaiheessa sitten katsoa.  smitten
Hei! =)
Sinulle nousi kortit luottamus ja tahdonvoima
Suuntaa huomiosi siihen mitä haluat, älä siihen mitä et halua. Vartioi ajatuksiasi huolellisesti, sillä ajatuksesi luovat kokemuksesi.
Jotenkin tulee tunteena pettymyksiä. Joku ristiverinen/vaaleahko mies haroo hiuksiaan ja on vähän mietteissään.
Nainen istuu sängyllä ja on myös vähän "hukassa" / hämillään.
Hmm... =)
Teitä ympäröi iso joukko enkeleitä,jotka pitävät teistä huolta. Luottakaa enkeleiden apuun ja läsnäoloon. Pyydätte vain <3
Tulee lukuja 1, 2, 3, 4.     
Joku pieni toukka tuhisee ylpeän isin sylissä synnytyslaitoksella. Sellainen hyvä fiilis ja harmonia <3
Ihanaa syksyä! smitten
tallennettu
nokkaelain
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 10


Profiili
« Vastaus #107 : 28.08.2014 21:54:11 »

Hei! Jos voisit nostaa kortteja rakkautteen, kiitos Smiley
tallennettu
Amber
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 227



Profiili
« Vastaus #108 : 30.08.2014 01:46:15 »

Hei,

Katsoisitko minulle kuinka se elämä täällä vanhalla 'uudella' kotipaikkakunnalla tulee aukeamaan. Täälläkö minun nyt on tarkoitus olla, vai olenko 'hukassa'. Mitä voisin itse tehdä että pääsisin eteenpäin?
tallennettu
suvitus77
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 93


Profiili
« Vastaus #109 : 30.08.2014 12:34:01 »

Liitynpä joukkoon minäkin  Wink
Kinkkiseen tilanteeseen parisuhteessa pyytäisin korttia ja työelämään, jossa muutoksen tuulet puhaltavat  Smiley
Kiitos  smitten

Hei! =) Ihan alkuun näen sinun aurasi,mikä on paksu ja haalean harmaa. Siitä tulee ajatus hieman synkistä ajatuksista. Olet tavallaan suojamuurin takana. maailma elää ympärilläsi,mutta olet vähän hukassa muurisi sisällä.
Nostin sinulle kortit Toteutuneet toiveet, itsensä hyväksyminen ja sopusointu.
Muutoksen tuulet kyllä kirjaimellisesti puhaltava elämässäsi, sillä näen suuren tornadon Wink uuden alkua.
Näen myös jonkinsortin kaupan kassan tai vastaavan... liukuhihnan ,ja hyllyjä mitä täytetään tavaroilla.

Toteutuneet toiveet: Haaveesi on käymässä toteen. Toivomasi asiat saattavat ilmentyä hieman eri muodossa kuin odotit, mutta sinulle tärkeimmät asiat- kuten sisäinen rauha,onnellisuus ja turvallisuuden tunne -ilmenevät juuri sellaisina kuin unelmoitkin. Pyydä enkeleitä vahvistamaan uskoasi siihen, että kykenet toteuttamaan haluamiasi asioita. Kun luotat itseesi, pystyt yhdessä Jumalan kanssa mihin tahansa.
Itsensä hyväksyminen: Tämän kortin myötä, enkelit ilmoittavat sinulle, että olet kohdellut itseäsi liian ankarasti. Vaikka vaatisitkin itseltäsi paljon, on tärkeää kyetä katsomaan itseään rakastavin silmin. Itsensä arvosteleminen saa vain mielialan laskemaan. Kasvu on mahdollista ainoastaan myönteisen asenteen kautta.
Jos katsot itseäsi enkeleiden silmin, näet pyhän ja täydellisen Jumalan luomuksen. Jokainen meistä on tehnyt joskus virheitä. Enkelit näkevät erehdystensi suhteen pintaa syvemmälle. He näkevät sinussa sykkivän Jumalan rakkauden. He rakastavat sinua ehdoitta, ja toivovat sinun rakastavan itseäsi samalla tavalla.
Sopusointu: Tämän kortin valitseminen on merkki uudenlaisen sopusoinnun synnystä. Lakkaa tarkastelemasta tilanteita ongelmallisina ja pyri näkemään itsesi ja muut enkeleiden silmin. Silloin voit nähdä pintaa syvemmälle ja kykenet aistimaan jokaisesta ihmisestä säteilevän kauneuden ja valon. Ristiriidat katoavat,kun näet ihmiset ja asiat puhtaasti sellaisina kuin ne ovat.

Näen miten enkelisi pitää sinua kädestä ja ohjaa lukon luo,minkä hieman tärisevin käsin avaat. Suuri helpotuksen tunne ja kaunis aurinko paistaa tämän lukon takaa. Hymyilet ja olet onnellinen.  smitten
Ihanaa syksyä!
tallennettu
suvitus77
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 93


Profiili
« Vastaus #110 : 30.08.2014 12:51:24 »

Heips!

Nostaisitko mulle kortin rakkauselämääni,kiitos!  Smiley
Hei Emmiina =)
Sinusta huokuu sellainen viaton, pirteä, hyväuskoinen fiilis <3 hyvällä tapaa Wink
Näen ison ison vaaleanpunaisen sydämen, punastuneita poskia ja onnellista hymyä.
Sinulle nousi korteista Musiikin lahja, selkeä tavoite ja parantava energia.
Ensimmäisenä näistä tulee mieleen joku musiikkipisto tms,missä soitetaan kaikensortin soittimilla. Viulu, torvi tms ja rummut tulevat päällimmäisinä. Joku vaalea poika soittelee rumpuja, ja katselet häntä.
Mutta, kortista sanotaan seuraavaa:
Enkelit kehottavat sinua nauttimaan musiikin lahjasta, joka kohottaa mielen maallisten murheiden yläpuolelle. Kauniin musiikin kuunteleminen vie ajatukset kohti jumalallista rakkautta.
Tämän kortin valitseminen voi viitata myös omiin musikaalisiin lahjoihisi.
Tässä kohtaa nauraen mielessäni näytät käsilläsi ei...ei merkkejä =D pudistelet päätäsi. Jotenkin tuo poika nyt liittyy asiaan.
Musiikki liittyy selkeästi johonkin mitä elämässäsi on tuloillaan/meneillään. Nimi joka alkaa M kirjaimella.

Kortti: Selkeä tavoite: Mitä haluat tapahtuvan elämässäsi? Enkelit haluavat saada sinut tämän kortin avulla tarkastelemaan lähemmin omia aikeitasi ja tavoitteitasi. Mitä odotat tapahtuvan tänään, huomenna, tai tulevaisuudessa? Kun olet vakaasti päättänyt saavuttaa jotain, olet asettanut itsellesi tavoitteen, jota kohti suuntaat.

Parantava energia: Huolestuttava tilanteen korjaantuminen voi joskus olla mahdotonta ennen kuin antaa kokonaan periksi haasteen edessä. Vasta silloin voi parantava energia tehdä tehtävänsä. Huolesi ovat pian ohi,sillä tämän kortin valitseminen osoittaa tilanteen korjaantumisen olevan käsillä. Se ei kuitenkaan onnistu,jos keskityt siihen mikä on pielessä. Ajattele sen sijaan seuraavaa vahvistuslausetta : "Kaikki on hyvin juuri nyt,Jumala pitää huolen kaikesta."

Ihanaa syksyä! smitten
tallennettu
suvitus77
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 93


Profiili
« Vastaus #111 : 30.08.2014 13:05:52 »

Nostaisitko minullekkin kortit, parisuhdepuolelle ja työhön.. Kiitos
Hei Miina73 smitten
Kävelet käsikkäin jonkun kanssa elokuviin. Poppareita ja hyvää fiilistä.
Sinulle nousivat kortit Uusi rakkaus, unien viestit ja itsetuntemus.
 Rakkauselämässäsi on alkamassa uusi luku. Löydät uuden kumppanin tai nykyinen suhteesi leimahtaa uudelleen liekkiin.
 Wink Näen sinut tulevaisuudessa onnellisena, pieni nyytti käsivarsilla. Taitaa olla siskojakin muutama.

Unien viestit: Sinulle lähetetään unissa tärkeitä viestejä. Ihmettelet varmaankin,miksi et kykene muistamaan uniasi. Nukkuessa saadut viestit ja uniaikaiset kokemukset eivät todellisuudessa unohdu tai häviä mihinkään. Ne kiinnittyvät osaksi alitajuntaasi ja ohjaavat toimintaasi korkeamman minäsi viisauden ja rakkauden kautta.
Itsetuntemus: Voit kokea näinä aikoina monenlaisia tunteita : hämmennystä,jännitystä, pelkoa ja ihmetystä. Oma sisäinen kasvusi on sinulle nyt hyvin tärkeää, ja haluaist mielelläsi käyttää päiväsi uusien asioiden tutkiskeluun. Samaan aikaan saatat kuitenkin olla huolissasi siitä,millä tavoin sisäinen muutoksesi ja itsetuntemuksesi lisääntyminen  tulee vaikuttamaan koko elämääsi. Luovuta nuo pelot Jumalan käsiin.Voit luottaa siihen että sinua tuetaan, rakastetaan ja opastetaan jokaisella elämäsi hetkellä. Älä turhaan murehdi. Luota sen sijaan siihen, että sama Voima, joka ohjasi sinut tälle tielle,pitää huolen kaikesta muusta. Tuo voima kannattelee taivaalla liikkuvia planeettoja,joten se varmasti kannattelee myös sinua.
Ihanaa syksyä! smitten
tallennettu
Rohana
Astro-nauttija
****
Viestejä: 790



Profiili
« Vastaus #112 : 30.08.2014 19:04:14 »

Jospa minulle parisuhteeseen ja työhön. Kiitokseni  Smiley
Hei Rohana =)

Näen sinut ensinnäkin punaisella sohvalla leppoisasti jonkun kanssa, olette siinä yhdessä, mutta ehkä hivenen
"etäällä" toisistanne? ihan kuin olisitte käpertyneet omiin asioihinne niin tiukasti, että toinen vähän unohtuu.
Olette kuitenkin siinä samlla sohvalla, ja enkelit "ajavat" teitä siitä liikkelle¨. Käsi käteen ja yhdessä liikkeelle.
Arki ajaa helposti parisuhteiden ylitse, vaikkei sitä kumpikaan tarkoittaisikaan.
Näen miten kävelette käsikkäin metsätiellä... rakkautta ja syvää sitoutuneisuutta teidän välillänne on.
Näen myös naisen joka on raskaana, ja onnellinen.

En tiedä,onko se tuo raskaus vai työt mitkä sinua mietityttää...
Joskus tuntuu siltä, ettemme voi mitään omille ajatuksillemme.Se ei kuitenkaan ole totta. Valitsemme itse ajatuksemme
hetkestä toiseen. Merkityksettömiä ajatuksia ei ole olemassakaan, vaan jokaisella ajatuksella on oma vaikutuksensa asioihin.
Päätät juuri ennen ajatuksen syntymistä tahtovasi ajatella tietyllä tavalla.
Suuntaa huomiosi siihen mitä haluat, älä siihen mitä et halua. Vartioi ajatuksiasi huolellisesti, sillä ajatuksesi luovat
olemuksesi <3
Selkiytä päämäärä, ja pyri siihen.
Näen sinut tekemässä työtä, ja jostain syystä mieleeni tulee sana kesäkuu.
Työt ja lapsi yhdistyvät ajatuksissani sulavasti yhteen.
Toivottavasti tämäkaikki  selkiytyy sinulle jossakin vaiheessa Wink
Näen sinut myös juoksemassa =) Grin
 smitten

Kiitos!Lasta tuskin enää saan, alan olla jo sen ikäinen. Jotenkin tuosta itseni kuitenkin tunnistin, se lapsiasia vain mietityttää.
Hauska tuo juokseminen: olen pitkään jo ajatellut että täytyisi lähteä lenkille aina iltaisin Wink
tallennettu

-Lähden, jotta tulisin, Menen kauas, jotta lähellä olisin.-
Nils-Aslak Valkeapää
jankat
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 333



Profiili
« Vastaus #113 : 31.08.2014 00:53:36 »

Liitynpä joukkoon minäkin  Wink
Kinkkiseen tilanteeseen parisuhteessa pyytäisin korttia ja työelämään, jossa muutoksen tuulet puhaltavat  Smiley
Kiitos  smitten

Hei! =) Ihan alkuun näen sinun aurasi,mikä on paksu ja haalean harmaa. Siitä tulee ajatus hieman synkistä ajatuksista. Olet tavallaan suojamuurin takana. maailma elää ympärilläsi,mutta olet vähän hukassa muurisi sisällä.
Nostin sinulle kortit Toteutuneet toiveet, itsensä hyväksyminen ja sopusointu.
Muutoksen tuulet kyllä kirjaimellisesti puhaltava elämässäsi, sillä näen suuren tornadon Wink uuden alkua.
Näen myös jonkinsortin kaupan kassan tai vastaavan... liukuhihnan ,ja hyllyjä mitä täytetään tavaroilla.

Toteutuneet toiveet: Haaveesi on käymässä toteen. Toivomasi asiat saattavat ilmentyä hieman eri muodossa kuin odotit, mutta sinulle tärkeimmät asiat- kuten sisäinen rauha,onnellisuus ja turvallisuuden tunne -ilmenevät juuri sellaisina kuin unelmoitkin. Pyydä enkeleitä vahvistamaan uskoasi siihen, että kykenet toteuttamaan haluamiasi asioita. Kun luotat itseesi, pystyt yhdessä Jumalan kanssa mihin tahansa.
Itsensä hyväksyminen: Tämän kortin myötä, enkelit ilmoittavat sinulle, että olet kohdellut itseäsi liian ankarasti. Vaikka vaatisitkin itseltäsi paljon, on tärkeää kyetä katsomaan itseään rakastavin silmin. Itsensä arvosteleminen saa vain mielialan laskemaan. Kasvu on mahdollista ainoastaan myönteisen asenteen kautta.
Jos katsot itseäsi enkeleiden silmin, näet pyhän ja täydellisen Jumalan luomuksen. Jokainen meistä on tehnyt joskus virheitä. Enkelit näkevät erehdystensi suhteen pintaa syvemmälle. He näkevät sinussa sykkivän Jumalan rakkauden. He rakastavat sinua ehdoitta, ja toivovat sinun rakastavan itseäsi samalla tavalla.
Sopusointu: Tämän kortin valitseminen on merkki uudenlaisen sopusoinnun synnystä. Lakkaa tarkastelemasta tilanteita ongelmallisina ja pyri näkemään itsesi ja muut enkeleiden silmin. Silloin voit nähdä pintaa syvemmälle ja kykenet aistimaan jokaisesta ihmisestä säteilevän kauneuden ja valon. Ristiriidat katoavat,kun näet ihmiset ja asiat puhtaasti sellaisina kuin ne ovat.

Näen miten enkelisi pitää sinua kädestä ja ohjaa lukon luo,minkä hieman tärisevin käsin avaat. Suuri helpotuksen tunne ja kaunis aurinko paistaa tämän lukon takaa. Hymyilet ja olet onnellinen.  smitten
Ihanaa syksyä!

Kiitos suvitus77  smitten
Huh sentään  Sad enpä ajatellut auranikin olevan harmaa huolesta ja murheesta. Yksin kun mietin kaikkea, niin synkäksihän ne ajatukset menee, sen myönnän. Rankkaa ollut viime aikoina kaiken epävarmuuden keskellä. Edelleen työasiat muutosten kourissa, toisessa paikassa ollut vähän aikaa, mutta jatkosta en tiedä ja entisessäkin paikassa ehkä voisi olla töitä, mutta... Jännä tuo kaupan kassa ja liukuhihna  Cheesy Olen nimittäin ollut töissä kaupan kassalla noin viistoista vuotta sitten. Toivottavasti selviää pian nämä työjutut ja oikean valinnan teen niissä, mikäli annetaan mahdollisuus tehdä valinta.

Itseäni olen antanut kohdella huonosti aina ja en ole uskonut ansaitsevani rakkautta ja hyviä asioita elämääni tai jos jotain saankin, niin työllä on ansaittava ja annettava itsestäni viimeinenkin voimapisara. Nyt olen ottanut etäisyyttä mieheen miettiäkseni mitä oikeasti haluan ja miksi olen antanut kohdella itseäni huonosti antaen aina anteeksi ja uuden mahdollisuuden, kun sama kuitenkin toistuu taas. Mies miettii tahollaan myös.

Mahtavaa, jos se sopusointu vihdoin löytyisi ja sisäinen rauha, turvallisuuden tunne ja onnellisuus. Kun saan enkelin avulla lukon sydämestäni avattua. Kiitos, kiitos, kiitos  smitten  smitten  smitten
tallennettu
tiipoo
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 32



Profiili
« Vastaus #114 : 31.08.2014 14:58:26 »

Heipsan!
Minäkin asetun tänne jonon jatkoksi. Pitkään aikaan en ole neuvoja tai opastusta kysellyt.
Tällähetkellä menossa elämässä iso muutos. Työt sai jäädä odottamaan ja opiskelut alkaa  Smiley. Mitäpä enkelit tähän päätökseeni mahtavat sanoa? Itse koen tehneeni oikean päätöksen, mutta toki taloudellinen puoli edelleen mietityttää...

Sitten minäkin niinkuin moni muukin mielelläni kuulisin enkeleiden ääntä tuohon rakkauselämään. Itse olen jo haudannut ajatuksen enään löytää parisuhdetta, mutta olisi silti kiva kuulla onko enkeleillä mitään kerrottavaa tähän asiaan  Wink

Kiitos tuhannesti jo etukäteen jos jaksat kortteja tulkita tänne asti  angel
tallennettu
red rose
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 17


Profiili
« Vastaus #115 : 02.09.2014 13:39:42 »

Myös minulle saa katsoa parisuhde ja työasioita  Smiley
Kiitos
tallennettu
riksu85
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 10


Profiili
« Vastaus #116 : 04.09.2014 23:24:51 »

Hei, olipas ihana ja lämmin ketju sinulla  angel  Jos vielä jaksat tänne asti nostella, niin ihan vaikka tähän hetkeen voisit minulle nostaa kortin, kiitos kultainen  smitten
tallennettu
rubiinitar
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 444


Profiili
« Vastaus #117 : 05.09.2014 16:57:04 »

Tähän minäkin haluan osallistua, mahtavia tulkintoja!

Tulevaisuus kaipaa selvennystä ja suuntaa Wink smitten
tallennettu
suvitus77
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 93


Profiili
« Vastaus #118 : 05.09.2014 19:30:19 »

Hei! Saisinko minä rakkauselämään. Onko uusia tuulia puhaltamassa sillä saralla elämään:)

Moikka! smitten
Tuntuu siltä, että kaipaat kovasti rakkautta.
Nostin sinulle enkelikorteista kortit luonto, kehon hyvinvointi sekä hiljentyminen. Tuntuu, että sinun pitäisi "hoitaa" ihan ensin itseäsi, rakastaa itseäsi.Tuntuu kuin sanoisit "ei minua kukaan rakasta". Ja se ei tietenkään ole totta.  Wink

(Sinulla on ihana vaalea aura,jossa on vähän violettia  (asian vierestä Wink Violetista väristä voit googlettaa itsekin tietoa... Tuntuisi että olet hyvin "henkinen" ihminen, ja sinulla on vahva intuitio)

Kun vetäydyt omaan rauhaasi hiljentymään, tutkiskele samalla sisintäsi. Mitä tunnet ja toivot syvällä sydämessäsi? Enkelisi puhuvat sinulle sydämesi kautta. Kun kuuntelet heitä ja kunnioitat omia tunteitasi,kuljet käsikädessä Jumalan ja enkelten kanssa.
Enkelit kehottavat sinua pitämään parempaa huolta kehostasi. Tulee tunne että selkää kolottaa ja polviin koskee =) Ota aikaa itsellesi ja pidä huolta itsestäsi <3 Nauti luonnosta, ja sielä hiljentymisestä. Kun vietätä enemmän aikaa luonnossa, enkeleidenkin työ tulee helpommaksi.
Näen sinut keräämässä kukkia =) päivänkakkaroita. Ja olet siinä hetkessä kuin kotonasi.
Ympärilläsi on joukko enkeleitä ihan koko ajan. Sinua rakastetaan <3

Ja ettei asia unohtuisi... näen miten ovikello soi, ja lopun arvaatkin  Wink Rakkautta tulossa.
Ihanaa syksyä! smitten

tallennettu
suvitus77
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 93


Profiili
« Vastaus #119 : 05.09.2014 19:36:36 »

Hei! Saisinko minäkin viestin enkuleilta, ihan tähän hetkeen mitä nousee?  Kiitos  Smiley
smitten
Nostat mekonhelmat plviin ja juokset pitkin peltoa niin että hippulat vinkuu Grin Naurat ja olet onnellinen... fiilis on kuin eloveenamainoksesta. Ihana tunnelma. Sielä on myös se poika pyörittämässä sinua ympäri. Jes.*nauraa

Sinulle nousi kortti Juhlan aika.
Hyviä uutisia! On juhlan aika. Pääset nyt nauttimaan työsi hedelmistä. Elämässäsi on meneillään iloinen ja valoisa ajanjakso.
Ympärilläsi on enkelitä iloitsemassa kanssasi. Ota elämä vastaan ja nauti  smitten smitten smitten
Ihanaa syksyä!
tallennettu
Sivuja: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 14
  Tulostusversio  
 
Siirry: