Sivuja: [1] 2 3
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Virolaiset naiset!  (Luettu 27703 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
sideman
Astroholisti
*****
Viestejä: 8220


Profiili
« : 17.09.2013 12:56:38 »


Vaikka kuinka jurppisi suomalaisten naisten puolesta, taitaa olla pakko
myöntää, että virolaiset mimmit lienevät keskimäärin selvästi näyttävämpiä
on Härmän misut.

Muutamia detaljeja. Virolaisilla naisilla lienee keskimäärin:

- pidemmät koivet
- tuuheammat hiukset
- isommat tissit
- uljaampi ryhti
- jämäkämpi leuka
- suorempi nenä, jne, jne...
- itsevarmempi olemus

Ja kun kaiken kukkuraksi Viro on Euroviisuissa sijoittunut *omakielisistä* lauluista
toiseksi (Rändajad) on suomalaisilla reaaliset  syyt tuntea rankkaa alemmuuskompleksia
virolaisten rinnalla.

Mistä tuo ulkonäöllinen paremmuus sitten voisi johtua? Yksi syy saattaa olla se, että
Viroon on aikoinaan tullut paljon geenejä Tanskanmaalta. Nimi Tallinna on "kuluma"
sanasta 'taanilinna' eli tanskalaisten city!

http://www.youtube.com/watch?v=fOsmEO_osXQ
tallennettu
Avicii
Astroholisti
*****
Viestejä: 1114


Profiili
« Vastaus #1 : 17.09.2013 17:46:01 »

Vai rankkaa alemmuuskompleksia  Angry
Joo-o. Kenties ne naiset jotka ei osaa arvostaa toisia naisia vaan on jatkuvassa kilpailussa toisten kanssa. Kun oppii olemaan sinut itsensä kanssa niin tuokin asia on sitten mennyttä kauraa ja sitä katsoo muita naisia ihan erilaisten linssien läpi. Mutta kilpailu on ankaraa kun siihen lähdet ja löydät itsesi taatusti jostain helvetin perukoilta henkisesti kuolleenna.
Minä taas jaksan arvostaa enemmän niitä naisia jotka ovat sinut itsensä kanssa ja kantaa olemustaan reippaasti eikä alennu tällaiseen paskaan ja voin kertoa että he ovat kuumaa kamaa miesten markkinnoilla. Ähäkutti  Grin police
tallennettu

You were born to be real not to be perfect.
Thuileann
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 221



Profiili
« Vastaus #2 : 17.09.2013 17:50:28 »

Mihinkähän faktatietoon perustit väitteesi? Vai onko kyseessä taas sidemanin ihan omat observoinnit josta meidän palstan naisten on nyt tarkoitus keskenämme kinastella, että eipäs ole näin?

Ja miten tuo Euroviisut liittyi mitenkään mihinkään? Kyllä se alemmuuskompleksi menee siinäkin asiassa Ruotsin puolelle, he ovat voittaneet meidät aivan uskomattomilla rallatuksilla vuodesta toiseen. Katsokaapa joku joskus Suomen ja Euroviisujen karttoja niin nähdään, miksei menestystä tahdo tulla. Wink
tallennettu
Downtempo
Vieras
« Vastaus #3 : 18.09.2013 00:01:19 »

Mun mielestä suurin ero meihin suomalaisiin ja virolaisiin on, mikä juurtaa juurensa jo kauas taakse , on se, että me suomalaiset tuomme itseämme julki enemmän sisällömme kautta, virolaisilla se korostuu ulkoisiin asiohin. Suomalaiset ei niin paljon välitä ulkoisesta olomuodostaan, koska ei ole ollut tarvetta korostaa itseään, kun taas virolaisilla se on ollut jo pitkään niin, jos siis puhutaan naisista.
Sit kun virolaisia tulee suomeen, niin me suomalaiset katsellaan huuli pyöreenä et mikäs hepakko toi tollanen on?? Sit taas virolaiset kutsuu suomalaisia vähänku tuulipuku-kansaks. Kulttuurierot nyt on joka maassa.
Ja joo, kyllähän ne tanskalaisetkin katsoo tarkkaan, että varmasti on D&G:t päällä, jos ei niin melkeinpä halveksitaan. Sielläkin tuo ulkoisen olemuksen korostaminen on ensisijaista. Varmaan muuallakin, mutta noista maista olikin kyse.
Enkä nyt tarkoita ettei suomalaiset kattois ikinä peiliin kun lähtee ihmisten ilmoille, mutta on kuitenkin paljon korostuneempaa noissa maissa. Kun pinta kiiltää - Kaikki on ok. Vaikka eläis kuinka kädestä suuhun, niin silti on pakko olla pintapuolisin muille vaikutus että ei ole heikko. Ja sillä korostetaan just pukeutumista ja kaikkee muutakin pynttäytymistä.

Kyl me suomalaiset taidetaan olla vähän tuulipuku-kansaa, ja olen ylpeä siitä  coolsmiley
tallennettu
Hamal
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 374



Profiili
« Vastaus #4 : 18.09.2013 21:29:15 »

Mjää... Oon asunu Virossa ja mjoo mjaa mjuu... Pitää mainita se että vironvirolaisilla naisilla (ja miehillä) on vähän baltin ja skandinaavin sekoitusta geeniperimässä... Ei hirveää eroa suomalaiseen mutta keskimäärin elintavat ovat terveellisempiä kuin finskeillä joten siitä solakkuus. Vironvenäläiset taas ovat melko puhtaasti venäläisgeeneillä tai muilla ex-neukkulan geeneillä varustettuja (historiallisiin syihin en tässä mene). Joka kolmas Tallinan asukas on vironvenäläinen ja siksi noita pitkäsäärisiä ja "nenä pystyssä" kulkevia naisia riittää siellä katukuvassa.

Tää heidän itsevarmuus tai "ylpeys" on ihan suomalaisten oma käsitys siitä mitä nuo mimmit ajattelevat. He ovat ihan tavallisia naisia sielläkin omine heikkouksineen. Itäeurooppalaiseen kulttuuriin vaan kuuluu näyttää oma feminiininen kauneus ja ulkonäkö sekä toisaalta kulkea hieman välinpitämättömän näköisesti. Eestissä on naiselta ihan normaali asia mennä vähän paremmat ja paljastavammat päällä katukuvassa vähän koppavan oloisena. Balttiperäisillä ei toki ole samanlaista pokerinaama-kulttuuria kuin venäläisperäisillä mutta tässäkin vaikuttavat sellaiset kulttuurilliset ja historialliset asiat joita me täällä turvallisessa ja sukupuolineutraalissa Suomessa emme ymmärrä.

Ja se että suomalaiset naiset haukkuvat näitä naisia on pelkkää ymmärtämättömyyttä ja naisten keskinäistä kilpailua (jos Tatjana on paremman näköinen niin TOTTAKAI se pitää haukkua). Enkä mee tuosta sisäisestä kauneudesta sanomaan mitään. Virolaiset/venäläiset naiset ovat usein paljon tahdikkaampia käytökseltään kuin keskiverto suomalaisnainen. Toinen virhekäsitys näistä eestiläis/venäläisnaisista on kevytkenkäisyys jota oletamme heidän pukeutumisensa perusteella. Päinvastoin, itäeurooppalaiset naiset ovat todella konservatiivisia......... Itse asiassa rehellisyyden nimissä sanottava että suomalaisnaiset ovat aika röyhkeitä verrattuna lahden toisella puolella eläviin siskoihinsa ja tämä korostuu kun alkoholia on otettu.

Ja nyt mut varmaan heitetään täältä foorumilta ulos koska eihän naisista saa tällä tavalla sanoa, ainakaan Suomessa.

Mutta niin se vain on että sellaisissa maissa joissa on tuoreemmassa muistissa pula-ajat ja elämän perusvaatimusten kunnioittaminen, korostuu geenien jatkamiseen perustuvat asiat (naisella ulkonäkö ja miehellä alfamainen käytös)... Suomessa on pullauduttu jo ajat sitten joten sukupuolinen korostaminen on jäänyt jonnekin naftaliiniin tai peittynyt yleiseen sukupuolten tasapäistämiseen.

Rodusta, kulttuurista ja kansallisuudesta riippumatta vahvistan että sisäisesti kauneimmat naiset eivät tarvitse vaatteita tai meikkiä. Mutta niin se vaan yleensä on että näitä naisia näkee tuulipuvussa vain lenkillä. Sisäinen heijastuu aina ulos. Sama koskee miehiä.

Virolaiset miehet ovat muuten täysin pihalla pukeutumisensa kanssa  Grin Siellä mennään vaikka missä villapaidassa hiukset harittaen klubille kun taas mimmit ovat kuin käveleviä joulukuusia. Suomessa toisinpäin  Grin Ihmiset samanlaisia kummallakin puolen lahtea, pukeutuminen erilaista  Grin
tallennettu
Suomityttö
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 510



Profiili
« Vastaus #5 : 18.09.2013 21:40:13 »


Olen samaa mieltä siitä, mitä kerrot näistä naisista, Hamal. Kokemusta on siinä mielessä, että työkavereina on ollut paljon virolaisia, venäläisiä ja vironvenäläisiä naisia. Miehiäkin olen nähnyt täällä remonttihommissa. Tallinnassa on käyty ja Virossa matkustettu (ja Venäjällä). Juuri näin se menee. Pidän arvossa meitä kaikkia naisia ja miehiä. Eroa meissä on.  smitten
tallennettu

Nousu Skorpioni
Aurinko Leijona
Kuu Vesimies

* Totuus ei tarvitse puolustajaa.
Elwyn
Astroholisti
*****
Viestejä: 4354



Profiili
« Vastaus #6 : 18.09.2013 22:08:32 »

Täällä Ruotsissa on kans lenkkari-ja tuulipukukansaa vaikka millä mitalla, plus näitä white trash-tyylisiksi kutsuttuja. Katsoin päivällä ykköseltä paria suomalaista ohjelmaa ja kun vertaa pelkästään ohjelmia keskenään niin suomalaiset on huomattavasti enempi highlight kuin ruotsalaiset, naisilla paaaljon enempi meikkiä ja nuoret ihmiset esillä. Studioidenkin kulissit ovat ihan erilaisia Tongue Suomessa ihannoidaan jenkkimeininkiä monella tapaa, laitetaan itseä paljon, tekokynsiä ja ihannoidaan nuoruutta jne. Täällä ei naiset meikkaa kovinkaan näkyvästi, ja mitä Stokiksessa&Göteborgissa oon katellut niin sielläkin mennään aika perus-eloveena-linjalla, nuoret pukeutuvat huppareihin jne. Mukaan mahtuu tietysti paljon heitäkin, joilla on varaa vaikka mihinkä, mutta ruotsalainen tyyli ei ole hollywood vaan paljon eleettömämpi.

Tuntuu muuten jotenkin idiootilta hätkähtää sitä, että telkkariohjelmissa on selkeästi vanhempia, ikäistensä näköisiä ja täysin arkisia ihmisiä, eikä pelkästään tekotukalla varustettuja typyjä. Suomessa kun kollaa näitä Splasheja jne. niin siellä on tietysti kaikki ns. turhat julkimot ja täällä niissä on jtn ihan taviksia.
« Viimeksi muokattu: 18.09.2013 22:10:26 kirjoittanut Elwyn » tallennettu

"Curse the day, hail the night"

***

“Why live an ordinary life, when you can live an extraordinary one.”
― Anthony Robbins
Tuisku12
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 73



Profiili
« Vastaus #7 : 18.09.2013 22:47:33 »

Ihan pakko tunkea sormensa tähän soppaan. Yleisesti mietin minkälaiset ihmiset kohahduttaa. Jokaisessa kulttuurissa omat hyvät ja huonot puolensa. Kuka tykkää mistäkin ja minkä näkösistä ja muotoisista.

Itse koen, että olipa mistä kulttuurista tahansa, voiton vie sisäisesti kauniit/komeat jotka säteilee miellyttävästi ulospäin. Ulkonäkö ei paljoakaan siinä vaiheessa merkkaa jos toinen häikäisee sisäisen kauneuden säteillään näkökentän.  Cheesy
No tuo oli mielipide.

Puollan toki kotimaata ja suomalaisia naisia. Virolaiset ja ruotsalaiset naiset saa olla mun puolesta ihan rauhassa, ei oo vastaan eikä puolesta.  coolsmiley
tallennettu
Ave^^
Vieras
« Vastaus #8 : 18.09.2013 23:29:21 »

Mutta niin se vain on että sellaisissa maissa joissa on tuoreemmassa muistissa pula-ajat ja elämän perusvaatimusten kunnioittaminen, korostuu geenien jatkamiseen perustuvat asiat (naisella ulkonäkö ja miehellä alfamainen käytös)... Suomessa on pullauduttu jo ajat sitten joten sukupuolinen korostaminen on jäänyt jonnekin naftaliiniin tai peittynyt yleiseen sukupuolten tasapäistämiseen.


En ole tästä ihan samaa mieltä, viitaten siihen, että oman tuntumani mukaan suomalaiseen kulttuuriin on aina kuulunut jopa sellainen "vahva nainen" -esimerkki, varsinkin sota- ja pula-aikaan. Sitä venäläishenkistä "sivistyneen naisellisuuden" korostamista ei suomalaisessa kulttuurissa jostain syystä ole vain ollut. Sitä voi sitten spekuloida mitä ne syyt ovat.


Ja mitä noin Tallinnassa on käynyt kääntymässä, niin ei ainakaan omaan silmään pistänyt, että olisi mitenkään suuresti suomalaisista poikkeavaa porukkaa. Ainut minkä huomasi, oli että ainakin palveluammateissa ovat paljon ystävällisempiä ja palveluhenkisempiä kuin Suomessa. Mutta syvällisempää tuntemustahan ei noin pikavisiitillä saa.
tallennettu
Thuileann
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 221



Profiili
« Vastaus #9 : 19.09.2013 12:25:19 »

Mutta niin se vain on että sellaisissa maissa joissa on tuoreemmassa muistissa pula-ajat ja elämän perusvaatimusten kunnioittaminen, korostuu geenien jatkamiseen perustuvat asiat (naisella ulkonäkö ja miehellä alfamainen käytös)... Suomessa on pullauduttu jo ajat sitten joten sukupuolinen korostaminen on jäänyt jonnekin naftaliiniin tai peittynyt yleiseen sukupuolten tasapäistämiseen.


En ole tästä ihan samaa mieltä, viitaten siihen, että oman tuntumani mukaan suomalaiseen kulttuuriin on aina kuulunut jopa sellainen "vahva nainen" -esimerkki, varsinkin sota- ja pula-aikaan. Sitä venäläishenkistä "sivistyneen naisellisuuden" korostamista ei suomalaisessa kulttuurissa jostain syystä ole vain ollut. Sitä voi sitten spekuloida mitä ne syyt ovat.

NIMENOMAAN. Sota-aika on tehnyt tosi paljon suomalaiselle naiselle, ja sitten se on sieltä siirtynyt eteenpäin, kuten myös miehille. Miesten puhumattomuus ja traumojen hoitelu viinalla on edistynyt pahimmassa tapauksessa jo 3-4 sukupolvea eteenpäin. Niin on myös naisten kohdalla, jolloin myös miesten työt piti tehdä, piti jaksaa, piti PÄRJÄTÄ ilman miestä. Sota-ajan naiseus on synkän värisiä mutta kestäviä vaatteita, tukan nyöritys päätä myöten, työnteko ja tietty äijämäisyys. Sitäkin nyt sitten pureskellaan, kun nuoremmat sukupolvet käyttävät niukkoja vaatteita (toisaalta, värikoodaus on vieläkin tummaa) ja venäläiset ja virolaiset naiset leimataan turhiksi homssuiksi.

Emäntä-kulttuuri, Lotta-kulttuuri. Tästä sitä yritetään koko ajan erottautua. Minäkin menen räikeissä hameissa töihin, ja joka ikinen kerta kun mulla ois jotain oikeaa asiaa, muut naiset torppaavat puheeni joutavana horinana. Farkuissa sitä ei tapahdu. Kokeiltu on.

Ja mielenkiintoista kyllä, eniten minut otettiin vakavissaan kun mulla oli kaulassa vaaleanpunainen kravatti.
tallennettu
Eklektikko
Astroholisti
*****
Viestejä: 3687


Profiili WWW
« Vastaus #10 : 19.09.2013 12:38:19 »

Suomalaiseen elämään on myös jo aika kauan kulunut naisten taloudellinen itsenäisyys. Siitä seuraa se, että ulkomuodon merkitys vähenee, kun enää ei etsitä elättäjää, vaan tasa-arvoista elämänkumppania.  Grin Kun miehen ominaisuuksiin kuuluu kyky tasa-arvoiseen kumppanuuteen, se vähentää naisen ulkonäköön kohdistuvia paineita siten, että ei enää panosteta koristevaimoja ja palkintovaimoja (=se 20 vuotta ekaa vaimoa nuorempi, johon menestynyt mies vaihtaa keski-iässä) etsivien miesten houkutteluun - siinä kun se ulkonäkö rulettaa.

Virossa toki kaikki kävivät neuvostoaikana töissä, mutta miesten palkat ne silloinkin olivat suuremmat ja nykyisin on vastavaikutuksena tälle jotakuinkin sääntö, että äidit/vaimot kotona ja mies elättäjänä. Tämä edellyttää ihan eri toimia ja houkuttimia sellaiseen tilanteeseen sopivan (=varakkaan ja hyvin toimeen tulevan) miehen etsimisessä.

Sidemanin ekan viestin esimerkeistä nämä liittyvät melko puhtaasti korkeiden korkojen käyttöön:
- pidemmät koivet (korkokenkä hämää laskemaan jalkaterän pituuden mukaan säären pituuteen)
- isommat tissit (rinnat korostuvat kun korkokenkä muuttaa selän asentoa=
- uljaampi ryhti (jos koroilla kulkee oikein, eli ei ole polvet koukussa, tämä on välttämättömyys)

Korkokengillä toki saa nuo aikaan kun osaa oikein koroilla kulkea, mutta onko moinen potentiaalisesti lyhentyneen elinajanodotteen arvoista. Perustelu: Jos jalat pilaa nuorena pahasti korkokengillä, ei ikääntyvänä pysty ehkä harrastamaan säännöllistä liikuntaa kipeiden jalkojen vuoksi ja se puolestaan lyhentää elinajanodotetta selvästi.

Haastan jokaisen suomalaismiehen joka haluaisi suomalaisnaisten pukeutuvan enemmän kuin eestiläisnaiset seuraavaan:
- valitse tyypillinen suomalainen sataa-räntää-vaakasuorassa talvipäivä
- varustaudu tyköistuvin naisellisin vaattein: minihame, sukkahousut, erittäin istuva niukkalinjainen päällystakki, talvihelpotuksena korkeat piikkikorkojalkineesi saavat olla talvisaapikkaat, ei ole pakko käyttää avokkaita, mutta muista että paksu ja karhennettu pohja on vähän epänaisellisempi kuin ohut sileä pohja ja todella piikki-kapea korko...  Wink
- tetsaa sitten pitkä päivä arkipäivän toimissa töissä, asioilla ja kaupungilla ja käytä vain kävelyä ja julkisia kulkuneuvoja

Heti kun on suorittanut yhden päivän ylläolevaa, saa osallistua nalkutukseen suomalaisen naisen pukeutumisesta.
Tallinna on vain runsaat 100 km Helsingistä etelään, mutta näillä leveysasteilla tuokin pikku matka vaikuttaa ilmastoon melkoisesti ja vaikka kesät ovatkin tuntuneet pidentyneen, on suurin osa Suomen vuodesta edelleen jotain muuta kuin tuollaiseen pukeutumiseen sopivaa.

Tässä vain muutamia ajatuksia asian tiimoilta. Koska en halua miestä, jonka mielestä minun pitää terveyden ja mukavuuden kustannuksella säätää pukeutumistani tiettyyn suuntaan, en tietenkään pukeutumisellani edes yritä sellaisia houkuttaa.
« Viimeksi muokattu: 19.09.2013 12:40:58 kirjoittanut Eklektikko » tallennettu

DISCLAIMER: Teksteissäni ei ole tulkinnanvaraa vaan kirjoitan juuri tismalleen niinkuin tarkoitan. Rivien välien lukeminen  ja oma tulkinta on aina lukijan vastuulla ja tähän mennessä ollut 100% virheellistä. Merkurius jousimiehessä: Kuulostan saarnaajalta vaikka asia olisi täysin triviaali.
Anitaaah
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 269



Profiili
« Vastaus #11 : 19.09.2013 21:59:24 »

Thuileann sanoo :: Miesten puhumattomuus ja traumojen hoitelu viinalla on edistynyt pahimmassa tapauksessa jo 3-4 sukupolvea eteenpäin.
-Totta, ja ulkonäkö ei suinkaan ko läträämisellä komistu .. ei miehellä eikä naisella.

Eklektikko sanoo :: Tämä edellyttää ihan eri toimia ja houkuttimia sellaiseen tilanteeseen sopivan (=varakkaan ja hyvin toimeen tulevan) miehen etsimisessä.
-Totta, kotimaassaan (Venäjä) heitä kutsutaan nimellä joka suomennettuna tarkoittaa ´käärme´.

Naapurinmies muinoin sanoi :: Auton pitää kiiltää, vaikka joka päivä velliä syötäisiin.
- Totta, veteli turtle waxia ahkerasti mustan sitikkansa pintaan.

 Cheesy skorpioni
« Viimeksi muokattu: 19.09.2013 22:01:00 kirjoittanut Anitaaah » tallennettu

~  kulkekaa nyt-virralla kuin kuunsäteellä ja seuratkaa sen valoa  ~
Anitaaah
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 269



Profiili
« Vastaus #12 : 20.09.2013 23:19:43 »

Lisäyksenä edelliseen .. naisihanne ei ole vakio, vaan muuttuu aikojen ja vuosien saatossa.
Saattaa olla erilainen eri puolilla maapallostamme. Verrataanpa Rubensin rehevät kaunottaret ja
ja langanlaiha twiggy .. entäs hollywood kaunottaret joilta poistettiin alimpia kylkiluita ja poskihampaita
jotta saataisiin kapeampi olemus niin kasvoihin kuin varteenkin. Ja nykyiset eteläamerikan missit joille laitetaan
ylimääräistä toppausta takapuoleen koska rehevä persus on niin makee =). Ja kuinka itämaiset naiset joilta estettiin
jalkaterien kasvu .. oliko se kaunista, pienijalkainen nainen, vai estikö epämuodostuneet jalat vain kotoa karkaamisen.
Kauneusihanteita voi pohtia kantilta tai toiselta, jos haluaa. Tärkeintä on olla sovussa oman maallisen palttoonsa kanssa
on sitten syntynyt pitkäkinttuiseen sukuun tahi persjalkaiseksi itäsuomalaiseksi. Kysymys on niin triviaali, etten aikonut lainkaan
osallistua keskusteluun, vaan tulipas muutama kommentti heitettyä Sidemanin lievästi provosoivaan aloitukseen,, vai olikohan kyse
ainoastaan toteavasti aloituksesta ...

 Cheesy skorpioni .. rakkauksia kaikille pitkäkintuille sekä persjalkaisille .. ihan tasapuolisesti !
tallennettu

~  kulkekaa nyt-virralla kuin kuunsäteellä ja seuratkaa sen valoa  ~
Thuileann
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 221



Profiili
« Vastaus #13 : 21.09.2013 22:15:11 »

Haastan jokaisen suomalaismiehen joka haluaisi suomalaisnaisten pukeutuvan enemmän kuin eestiläisnaiset seuraavaan:
- valitse tyypillinen suomalainen sataa-räntää-vaakasuorassa talvipäivä
- varustaudu tyköistuvin naisellisin vaattein: minihame, sukkahousut, erittäin istuva niukkalinjainen päällystakki, talvihelpotuksena korkeat piikkikorkojalkineesi saavat olla talvisaapikkaat, ei ole pakko käyttää avokkaita, mutta muista että paksu ja karhennettu pohja on vähän epänaisellisempi kuin ohut sileä pohja ja todella piikki-kapea korko...  Wink
- tetsaa sitten pitkä päivä arkipäivän toimissa töissä, asioilla ja kaupungilla ja käytä vain kävelyä ja julkisia kulkuneuvoja

Heti kun on suorittanut yhden päivän ylläolevaa, saa osallistua nalkutukseen suomalaisen naisen pukeutumisesta.
Tallinna on vain runsaat 100 km Helsingistä etelään, mutta näillä leveysasteilla tuokin pikku matka vaikuttaa ilmastoon melkoisesti ja vaikka kesät ovatkin tuntuneet pidentyneen, on suurin osa Suomen vuodesta edelleen jotain muuta kuin tuollaiseen pukeutumiseen sopivaa.

No siis nimenomaan, kannatan. Pistetäänkö Facebook-haaste heti vetämään? Wink
tallennettu
Riitta
Astroholisti
*****
Viestejä: 2899



Profiili
« Vastaus #14 : 22.09.2013 12:01:36 »

Heheheh, siita naisen kauneudesta kylla valoisa persoonallisuus voittaa isot tissit ja rehevan takapuolen, mutta tietyissa maissa nalka on voittanut sisaisen kauneuden ja sita ponkistetaan kaulan kaarevuudella tai kalman kalpealla ulkomuodolla ja jotkut urhot pienessa unohtavat oikeat arvot ja heittaytyvat tekoenkeleitten syliin....yleensa jalkeenpain katuen laihaa lompakkoa....
tallennettu
Sivuja: [1] 2 3
  Tulostusversio  
 
Siirry: