Sivuja: [1] 2 3 ... 5
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: 11:11 tähtiportti energiat ja niiden vaikutukset  (Luettu 63295 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
hopeatähti
Vieras
« : 02.11.2005 11:13:25 »

smitten Wink smitten




11:11:11 portti: tie täydelliseen eheyteen


Rakkaimmat Valotyöntekijät, te olette tosiaankin käymässä läpi suurta kuohunnan ja muutosten aikaa. Jotkut teistä voivat jo tuntea elämässään 11:11:11 -tähtiportin avautumisen energioiden vaikutuksen, tähtiportin, jonka kohoaa huippuunsa 11. marraskuuta. Kaikille tietoisen ylösnousemuksen polulla kulkeville tämä aika tulee olemaan sekä haasteellista että samalla myös suuren kirkkauden ja selkeyden aikaa. Tämän tähtiportin tarjoama lahja on Itsen korkeampien ja alhaisempien olemuspuolien yhdistymisen loppuunsaattaminen ja täydellisen eheyden saavuttaminen.



11:11:11 -portti ja sen tarkoitus

11:11 -portit edustavat aina aikoja, jolloin maaplaneetta kokee Hengellisen valaistumisen virtauksen. Tämä on ensimmäinen suuri porttitapahtuma Leijonaportin ja elokuun 8:8 -harmonisen pyörteen jälkeen. Tämän vuoden energiat ovat kuitenkin erityisen voimakkaita, sillä tavanomainen kaksinkertainen 11-portti on korotettu kolminkertaiseksi 11-portiksi. Se johtuu numeroiden energeettisestä soinnutuksesta, sillä yhteenlaskettuna 11. päivä 11. kuuta vuonna 2005 muodostaa myös luvun 11 (2+2+7=11, numerologisesti siis luvun 11 numerot muodostavat 1+1=2 ja luvusta 2005 tulee 2+0+0+5=7).

Tämä kolminkertainen 11-pyörre edustaa niiden energioiden huipennusta, jotka lähtivät liikkeelle kolminkertaisen 7:n tai 7:7:7 -portin aikana tämän vuoden heinäkuussa, juuri Leijonaportin avautuessa. Tämän tapahtuman aikana energia aktivoi täydellisesti moniulotteisten ylösnousseiden ihmisten kahdentoista chakran järjestelmän. Te valotyöntekijät ja ylösnousemuksen ensimmäisen aallon jäsenet olette muutaman viime kuukauden aikana työskennelleet tasapainottaaksenne kahdentoista chakran järjestelmänne ja auttaaksenne oranssi-vaaleanpunaisen säteen kehittyneiden energioiden avulla alempien chakrojen aktivoitumista, Jumalallisen naisellisen olemuspuolen avustuksella maaplaneetan feminiinisten aurinkoenergioiden  heräämisen kautta.

Tämän tasapainon saavutettuanne kykenette nyt työskentelemään 11:11:11 –tähtiportin energioiden kanssa saattaaksenne korkeammat ja alemmat olemuspuolenne täydelliseen eheyteen ja sopusointuun. Tämä tasapaino saavutetaan sydänchakrassa, emmekä voi tänä aikana kyllin korostaa miten tärkeää olla sisäisyytenne sydänvalossa ja sallia sydänenergioiden virtaus.

Riippumatta ympäröivässä maailmassa näkemänne negatiivisuuden ja sekasorron määrästä, tietäkää että tämä on juuri oikea aika intention ja tarkoituksen täydelliseen yhteyteen siirtymiselle, liittääksenne korkeamman itsenne alempaan itseenne ja tehdäksenne elämästänne sielun ja hengen säteilevän energian ilmentymän. Tämä ei tule olemaan helppo askel niillekään, jotka ovat valinneet sen ottavansa, sillä kaikki mikä teidän elämässänne ei ole korkeamman tahdon mukaista, tulee häviämään. Tämä tulee tarkoittamaan monien ihmissuhteiden päättymistä sekä työssä tapahtuvia muutoksia, jotka voivat olla järkyttäviä nopeutensa ja voimakkaan hajottamisensa vuoksi.

Mutta riippumatta siitä mitä tapahtuu, tämä on täydellisen rehellisyyden ja eheyden ja avoimuuden aikaa omaa itseänne ja muita kohtaan. Muutaman viime kuukauden aikana te olette työskennelleet saavut­taaksenne tilan, jossa teette valintojanne sydämenne ääntä kuunnellen. Nämä kyvyt ovat nyt teidän käytössänne. Te tulette näkemään vain kauneutta ja rakkautta näyttäessänne esimerkkiä Uuden maan tietoisuuden todellisuudesta. Kun vanha putoaa pois korvautuakseen uudella te tulette suhtautumaan siihen hyväksyen ja armollisesti. Te tiedätte kaikella tapahtuvalla olevan korkeamman tarkoituksen riippumatta siitä miten sen itse hahmotatte.



11:11:11 -tähtiportin energeettiset ja fyysiset oireet

Fyysistä uupumista ja tarvetta nukkua paljon. Tämä johtuu siitä, että fyysinen ja tunnekeho yhdistyvät henkisten kehojen korkeampiin värähtelyihin edesauttaakseen korkeamman ja alhaisemman olemuspuolen täydellistä yhdistymistä.
Tunne-elämän stressiä ja ihmissuhteiden päättymisiä. Kaikki mikä ei ole rehellistä ja eheää, tulee päättymään. Joihinkin päätöksiin saattaa sisältyä vihamielisyyttä tukahdutettujen vihantunteiden noustessa pintaan.
Masentuneisuutta ja surumielisyyttä. Epäonnistumisen tunteita sekä tunteita, ettei kykene selviytymään. Älkää olko huolissanne. Näin on tarkoitus ollakin, ja teidän korkeampi olemuspuolenne ohjaa yhdistymisprosessia. Kyseessä ei ole koe, ei ole mitään läpäistävää eikä epäonnistumisen mahdollisuutta. Mikäli koette näitä yhdistymisen oireita, olette onnistuneet pääsemään seuraavalle ylösnousemuksen tasolle.
Näennäisen kaaoksen lisääntymistä elämässä. Ulkomaailma tulee näyttäytymään yhä kaoottisempana ja raivokkaampana kyetessänne yhä paremmin olemaan keskittyneenä Sielunne ja Jumalaisen essenssinne rauhaan ja tyyneyteen.
Yksinäisyyden ja tyhjyyden tunteita sekä kyynelehtimistä. Tämä on osa täydellistä korkeammalle olemuspuolelle antautumista. Te olette vapautuneet alemman ego-itsen otteesta ja antautuneet korkeamman ohjaukselle. Tämä yhdistymisprosessi edustaa "tilattomuutta" tai "tyhjää tilaa", jossa ego itse voi tuntea olevansa yksin ja hukassa. Älkää antako tämän tunteen ottaa teitä täysin valtaansa. Tietäkää, että se tulee väistymään ja te tulette saavuttamaan nopeammin täydellisen ymmärryksen mahdollisuuksistanne ihmisenkeleinä.
Syviä kiitollisuuden ja rauhan tunteita saatuanne yhdistymisen valmiiksi ja siirtyessänne täydelliseen 11:11:11 -porttikokemukseen. Sisäiset muutokset havaitessanne tulette juhli­maan syvää voiman tunnetta, jonka koette korkeamman ja alemman olemuspuolenne liittyessä lujasti yhteen sekä tuntiessanne kristallienergian ja korkeamman tietoisuuden virtaavan kehojenne kautta planeetan kristalliseen verkkojärjestelmään. Alatte nyt kokea täydellistä tasapainon tunnetta itsenne ja planeetan välillä yhdeksännen ulottuvuutenne energioiden aktivoituessa täysin kristallisessa verkkojärjestelmässä. On aika juhlia!

Merkittäviä päivämääriä marraskuussa ..... kohti joulukuun 12:12:13 porttia


Marraskuussa aurinko sijaitsee Skorpionissa, ja siirtyy Jousimieheen 22. marraskuuta. Uusi kuu on 2. marraskuuta ja täysikuu 16. marraskuuta.

Merkurius aloittaa perääntymisensä 14. marraskuuta ja jatkaa näin 3. joulukuuta asti, ja se tulee lisäämään kokemiemme muutoksien vaikeutta ja sekasortoisuutta. Perääntyminen tapahtuu Skorpionissa ja Jousimiehessä ja se tulee vaikuttamaan ihmissuhteisiin ja edesauttamaan hengellisiä läpimurtoja ja heräämistä. Monet jotka eivät vielä ole tietoisen ylösnousemuksen polulla aloittavat prosessinsa tänä aikana ja toinen aalto tulee lähtee matkaan.

Tämä vahvistunut ja voimakas energia hyökyy kohti 12:12:13 tähtiporttia 12. joulukuuta ja se tulee saavuttamaan huippunsa 22. joulukuuta talvipäivänseisauksen aikaan. Joulukuussa Pluto siirtyy konjunktioon galaktisen keskuksen tai suuren keskusauringon kanssa. Aurinko itse liittyy tähän konjunktioon joulukuun 15. ja 17. päivien välisenä aikana. Muutoksen energiat tulevat säteilemään suuresta keskusauringosta ja ne voimistuvat Pluton ja auringon kautta kulkiessaan.

Rakkaat valotyöntekijät, tänä aikana ne teistä, jotka ovat saattaneet loppuun olemuspuolienne yhdistymisen, tulevat säteilemään auringon lailla. Te tulette olemaan Valon säteileviä tähtiä. Ihmiset teidän ympärillänne tulevat aistimaan ja tuntemaan teistä säteilevän valon. Te tulette olemaan kultaa säteileviä olentoja. Te tulette muodostamaan valon ja toivon verkoston sekä muuttamaan planeettaa.

Elämme todellakin siunattuja ja ihmeellisiä aikoja. Seuraamme teidän ensimmäisiä askeleitanne tässä säteilevässä valon todellisuudessa suurta iloa tuntien.

Käytyänne läpi tämän muutoksen pyydämme teitä pysymään keskittyneinä ja rauhallisina ja säilyttämään luottamuksenne. Säilyttäkää tasapainonne. Olette työskennelleet kovasti saavuttaaksenne tämän tasapainon yksilötasolla. Nyt on aika säilyttää tasapaino ryhmänä ja antaa planeetan nähdä valonne säteily!





www.starchild.com
Suomennos Sara ja tarkistellut Matti

 
 
tallennettu
Elektra
Astroholisti
*****
Viestejä: 1558



Profiili
« Vastaus #1 : 02.11.2005 11:36:49 »

smitten smitten smitten

Ihanaa, Hopeatähti! Olin juuri laittamassa tänne samaista viestiä, ja hauska nähdä, että olitkin jo ehtinyt ensin!

Suloista olla sattumana samassa sopassa Wink  Grin

 Smiley
tallennettu
mandi
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 24


Profiili
« Vastaus #2 : 02.11.2005 13:32:21 »

Joo toi Arkkienkeli Mikaelin teksti oli todella vaikuttava. Luin sen juuri ennen tänne foorumiin tuloani. Nyt kun katselee avoimin silmin tätä maailmaa, niin kyllä viimeistään tässä vaiheessa pitäisi niidenkin ihmisten herätä, jotka tähän asti ovat hääränneet vain oman pikku egonsa ympärillä. Nyt näyttää ensikertaa siltä, että merkittäviä asioita on tapahtumassa. Täytyisi vain löytää oikeat sanat niille ihmisille, joiden maailmassa pelko saa yliotteen. Ei ole helppo kertoa magneettikenttien muutoksista, energiatason kohotuksista, ylösnousemuksesta tai muustakaan vastaavasta ihmiselle, joka ei ole koskaan miettinyt syntyjä syviä. Lienee paras keino tuoda rakkauden sanomaa ja olla itse rakkauden esikuvana ahdistuneille ihmisille. smitten
tallennettu
Fish
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 28


Profiili
« Vastaus #3 : 02.11.2005 13:33:52 »

Eikös se Keho ole jo pitkään kertonut näitä samoja asioita?
 Itse kyllä luotan Suomalaisen sanaan  ja omaan kokemukseen ennemmin kuin ulkomailta tulevaan hömppään. Wink
tallennettu

Aurinko  Kalat 
Kuu  Härkä 
Nousu Vaaka
Kuusenkerkkä
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 10



Profiili WWW
« Vastaus #4 : 02.11.2005 13:42:51 »

Hopeatähti,
mistä löysit tämän tekstin? Antamassasi www-osoitteessa sitä ei ainakaan ole. Voitko antaa oikean osoitteen, kiitos.  smitten
tallennettu

Kuusenkerkkä
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 10



Profiili WWW
« Vastaus #5 : 02.11.2005 13:52:56 »

Kiitos, Avuerdayes. Onko tuolla sivulla myös tuo suomenkielinen teksti?  Shocked Vai mistäköhän sen löytäisi? Olisi mukava lukea suomeksi, uppoaa helpommin, nääs.  idiot2
tallennettu

sadhaka
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 8


Profiili
« Vastaus #6 : 02.11.2005 14:23:59 »

Niin.Kävin tutustumassa sivuihin.  Kukapa ei haluaisi arkkienkeliä hiilaamaan, ja vain 100$ aikuiselle ja 120$ lapselle...  Arkkienkeleidenkin ympärillä pyörii iso bisnes, tähtiporttejakin aukeaa silloin tällöin. Kanavia on maailma pullollaan, astraalikohina tuntuu vain lisääntyvän. Erottelukyky ja tarkkaavaisuus joutuvat itse kullakin koetukselle. Vaaran on että asetettu päämäärä katoaa lisääntyvään usvaan.

"Tämä kolminkertainen 11-pyörre edustaa niiden energioiden huipennusta, jotka lähtivät liikkeelle kolminkertaisen 7:n tai 7:7:7 -portin aikana tämän vuoden heinäkuussa, juuri Leijonaportin avautuessa. Tämän tapahtuman aikana energia aktivoi täydellisesti moniulotteisten ylösnousseiden ihmisten kahdentoista chakran järjestelmän. Te valotyöntekijät ja ylösnousemuksen ensimmäisen aallon jäsenet olette muutaman viime kuukauden aikana työskennelleet tasapainottaaksenne kahdentoista chakran järjestelmänne ja auttaaksenne oranssi-vaaleanpunaisen säteen kehittyneiden energioiden avulla alempien chakrojen aktivoitumista, Jumalallisen naisellisen olemuspuolen avustuksella maaplaneetan feminiinisten aurinkoenergioiden  heräämisen kautta."

Onko olemassa oikopolku, jokin ulkoa tuleva energia, joka tempaisee kollektiivisesti ihmiskunnan, tai jonkin valitun joukon, ylempään tietoisuuteen/värähtelyyn? En usko tähän. Armo ja Rakkaus ovat läsnä. Joka hetki ja jokaiselle. Ne löytyvät itse kullekin sopivan polun avulla. Näin olen itse ymmärtänyt.

Om Shanti
tallennettu
hopeatähti
Vieras
« Vastaus #7 : 02.11.2005 14:34:27 »

Moikka  Smiley

Tiedän että suomessa on monia "kanavoijia" jotka olisivat valmiita
jakamaan "sanomia" ja viestejä tänne meille ja ihka omalla kielellä.

Koska kanavat minkä kautta voisivat ilmaista viestejään, ovat aika suppeita täällä suomessa, lienee syytä muistaa,
että tulee olemaan aika jolloin "oma porukka" alkaa olemaan aktiivisempia.

Kehon lisäksi on koko ajan muodostumassa "pieniä ryhmiä" jotka alkavat olemaan
valmiita levittämään viestejä ja tietoja, siihen asti, jokainen varmasti ottaa vastaan
sen minkä parhaaksi kokee  Wink

Kaikki mitä ulkomailla "kanavoidaan", ei suinkaan ole mitään "hömppää" ja moni
suomessa ovat jo valmiita tekemään "yhteistyötä" ulkomaalaisten kanssa näissäkin
asioissa, vie vain se oma aika saada järjestykseen  smiley6600 smitten

Missäköhän luuraa se suvaitsevaisuus ulkomaalaisia kohtaan, vai mistä nyt kenkä puristaa  Wink Wink

Arvostan Kehon viestejä, mutta en sulje pois muita viestintuojia, meitä kaikkia tullaan vielä tarvimaan juuri siellä missä voimme parhaiten auttaa  Smiley

Valoa päiviinne  smitten
tallennettu
Elektra
Astroholisti
*****
Viestejä: 1558



Profiili
« Vastaus #8 : 02.11.2005 14:55:23 »

Niin.Kävin tutustumassa sivuihin.  Kukapa ei haluaisi arkkienkeliä hiilaamaan, ja vain 100$ aikuiselle ja 120$ lapselle...  Arkkienkeleidenkin ympärillä pyörii iso bisnes, tähtiporttejakin aukeaa silloin tällöin. Kanavia on maailma pullollaan, astraalikohina tuntuu vain lisääntyvän. Erottelukyky ja tarkkaavaisuus joutuvat itse kullakin koetukselle. Vaaran on että asetettu päämäärä katoaa lisääntyvään usvaan.

Kuten vanhassa vitsissä sanotaan: Mooses on Mooses, mutta bisnes on bisnes.  Grin

Onko olemassa oikopolku, jokin ulkoa tuleva energia, joka tempaisee kollektiivisesti ihmiskunnan, tai jonkin valitun joukon, ylempään tietoisuuteen/värähtelyyn? En usko tähän. Armo ja Rakkaus ovat läsnä. Joka hetki ja jokaiselle. Ne löytyvät itse kullekin sopivan polun avulla. Näin olen itse ymmärtänyt.

On olemassa oikopolku: se, että toteutamme tietoisesti korkeampaa tarkoitusta egojemme pyristelyistä huolimatta. Tällä planeetalla sitä ei ole kuitenkaan voitu tehdä täysipainoisesti, koska on sotkeuduttu harhoihin  niin syvälle. Näin ollen saamme kollektiivisesti lisäenergiaa vuodatettuna, että voimme toteuttaa tätä ns. ylösnousemusprosessia, ettemme jää riippana koko universumin ylösnousemusprosessin jarruksi. Tämä on lisäenergia on armoa ja rakkautta.

Ihmiskuntana olemme monenkirjavaa joukkoa, osa on vielä nuoria sieluja ja osa kypsiä. Näin ollen tänne on nyt inkarnoituneena ihmiskunnan historiassa tähän mennessä suurin joukko vanhoja sieluja, sekä myöskin kosmisia sieluja, joista osa ei ole lainkaan telluksen karmankierrossa mukana, vaan ovat tulleet vapaaehtoisjoukkoina nostamassa planeetan ja koko ihmiskunnan värähtelytasoa. Tällaista väkeä täällä foorumillakin enimmäkseen hyörii.

Planeetan kollektiivienergiat ovat tiheät, ja moni ei välttämättä heti muista alkuperäänsä ja tehtäväänsä (ainakin Keho on tainnut omasta puolestaan tämän avoimesti tilittää) - siksi ei ole tarkoituksenmukaista, että se muistuu mieleen "kaikessa rauhassa", kuten joskus menneinä vuosikymmeninä olisi voinut asian tehdä. Nyt siihen ei ole enää aikaa. Me tarvitsemme näitä muistutuksia, muistuttajia, sisäänrakennettujen koodeksiemme avaajia nyt enemmän ja enemmän. Osa muistutuksista limittyy sellaisiinkin yhteyksiin, joita me emme välttämättä koe omiksemme, mutta jotka ovat jollekkin toiselle ominaisia. Ja jokainen tilanne, jossa jonkin sielun todellinen muistikoodi alkaa avatua on siunauksellinen.

Itse kukin olemme sopineet ennen tänne "unholaan" tuloa, miten muistutamme itseämme alkuperästämme. Mutta ajan ollessa näinkin kypsä, voi käydä niin, että polullemme saatetaan se avain heittää aiemmin, kuin alunperin ajattelimmekaan.  smitten  smitten

Arvostan näitä viestejä, kuten Kehon ja monien muidenkin kanavoijien sanomia paljon. Kaikki ei avaudu kaikille, mutta meillä on vapaa tahto sekä sen lisäksi vastuu punnita sanomat sisimmässämme. Kaikki, joka vie eteenpäin elämää oikealla tavalla rakentavasti, on hyväksi meille angel
tallennettu
-79
Vieras
« Vastaus #9 : 02.11.2005 15:05:25 »

- kosmisia sieluja, joista osa ei ole lainkaan telluksen karmankierrossa mukana, vaan ovat tulleet vapaaehtoisjoukkoina nostamassa planeetan ja koko ihmiskunnan värähtelytasoa. Tällaista väkeä täällä foorumillakin enimmäkseen hyörii.

sen kyllä huomaa;
http://www.astro.fi/index.php?option=com_smf&Itemid=27&topic=310.0
tallennettu
Ikiaika.
Vieras
« Vastaus #10 : 02.11.2005 15:29:40 »

Mitä tuokin palvelee, että jakaa ihmisiä vanhoihin ja nuoriin sieluihin?
Ja ilmeisesti vanhan sielun tunnistaan siitä että häntä kiinnostaa new age?
Toisin sanoen oman egon pönkittämistä.

Oliskohan mahdollista että, vanha Sielu ei enään tarvitse, New Agea. Huh Huh
Että se onkin nuoria sieluja varten.   coolsmiley coolsmiley coolsmiley
« Viimeksi muokattu: 02.11.2005 15:31:16 kirjoittanut Ikiaika » tallennettu
Elektra
Astroholisti
*****
Viestejä: 1558



Profiili
« Vastaus #11 : 02.11.2005 15:49:18 »

Lainaus
Ihmiskuntana olemme monenkirjavaa joukkoa, osa on vielä nuoria sieluja ja osa kypsiä. Näin ollen tänne on nyt inkarnoituneena ihmiskunnan historiassa tähän mennessä suurin joukko vanhoja sieluja, sekä myöskin kosmisia sieluja, joista osa ei ole lainkaan telluksen karmankierrossa mukana, vaan ovat tulleet vapaaehtoisjoukkoina nostamassa planeetan ja koko ihmiskunnan värähtelytasoa. Tällaista väkeä täällä foorumillakin enimmäkseen hyörii.

Mitä tuokin palvelee, että jakaa ihmisiä vanhoihin ja nuoriin sieluihin?
Ja ilmeisesti vanhan sielun tunnistaan siitä että häntä kiinnostaa new age?
Toisin sanoen oman egon pönkittämistä.

Ja mitä väliä on tuolla maapallon energia tason nosteluilla?

Lainaus
Tällä planeetalla sitä ei ole kuitenkaan voitu tehdä täysipainoisesti, koska on sotkeuduttu harhoihin  niin syvälle.
Juuri niin planeetan vikaa..

Niin, en henk.koht. ole ollut jakamassa sieluja nuoriin tai vanhoihin. Luokitus on yleisesti käytössä sielun kypsymisen mittana. Peruskoululuokituksessakin käytetään luokkajakoa 0-9, ja seuraavaan määreeseen/luokkaan pääsee saavutettuaan tiedossaan siihen tarvittavat normit ja kypsyyden. Kollektiivinen käytäntö, eikö vaan?

Käytän näitä yleisiä määreitä sen vuoksi, että on ymmärrettävämpää niiden valossa katsoa, millä ymmärrystasolla henkilö on tässä hetkessä. Olkoon ego millainen tahansa, niin Itse sieltä kuitenkin heijastaa olemustansa sillä jaloontumisasteellaan, mikä sillä on. Eli tämä määrittely palvelee selkeydellään.

New Age on ymmärtääkseni aate, johon en ota tässä kantaa, kuten en ota tässä kantaa kristinuskoon, buddhalaisuuteen tai lestadiolaisuuteen. Nämä aatteet ja uskonnot palvelevat siten, kuin on niiden tehtävä, ja kuinka ne käsitetään.

Planeettamme on joka tapauksessa nostamassa värähtelytasoaan. Ihmiskunta on osa sitä asujaimistona. Tälle planeetalle on sen luonnollisen ja vapaasti kehittyneen asujaimiston lisäksi kysymättä tuotu kaikenkarvaista tähtikylvöä ja koe-eriä, joten on jo aika auttaa sitä sen luonnollisessa kehityksessään. Siksi värähtelytason nostaminen on tärkeää.

Universumimme kasvaa ja laajenee koko ajan, se nostaa värähtelytasoaan, ja planeettamme myös. On siunauksellista auttaa sitä tässä tapahtumassa. Siksi olemme päättäneet olla täällä tässä hetkessä.

Sinäkin, oi Zoroaster the Berseker smitten
tallennettu
Elektra
Astroholisti
*****
Viestejä: 1558



Profiili
« Vastaus #12 : 02.11.2005 15:52:58 »

Mitä tuokin palvelee, että jakaa ihmisiä vanhoihin ja nuoriin sieluihin?
Ja ilmeisesti vanhan sielun tunnistaan siitä että häntä kiinnostaa new age?
Toisin sanoen oman egon pönkittämistä.

Oliskohan mahdollista että, vanha Sielu ei enään tarvitse, New Agea. Huh Huh
Että se onkin nuoria sieluja varten.   coolsmiley coolsmiley coolsmiley

Voipi olla mahdollista. Samoin on muidenkin uskonlahkojen, aatteiden ja uskontokuntien kanssa. Mitä vanhempi ja jaloontuneempi sielu on, sitä paremmin näkee niihin liittyvän harhan läpi.  Smiley

Nuoremmille sieluille tällaisesta aatteesta yms. voi olla hyvinkin paljon hyötyä, hänen heräillessään henkisessä kasvussaan. Vanhat sielut alkavatkin sitten ammentaa tietoa Itsestään/kanavoida, joten heille ei ole tällainen ulkopuolinen tieto enää siinä vaiheessa niin tärkeää.  angel
tallennettu
Ikiaika.
Vieras
« Vastaus #13 : 02.11.2005 16:11:24 »

Voipi olla mahdollista. Samoin on muidenkin uskonlahkojen, aatteiden ja uskontokuntien kanssa. Mitä vanhempi ja jaloontuneempi sielu on, sitä paremmin näkee niihin liittyvän harhan läpi.  Smiley

Nuoremmille sieluille tällaisesta aatteesta yms. voi olla hyvinkin paljon hyötyä, hänen heräillessään henkisessä kasvussaan. Vanhat sielut alkavatkin sitten ammentaa tietoa Itsestään/kanavoida, joten heille ei ole tällainen ulkopuolinen tieto enää siinä vaiheessa niin tärkeää.  angel

 

Aivan.  angel angel angel
« Viimeksi muokattu: 02.11.2005 16:13:22 kirjoittanut Ikiaika » tallennettu
sadhaka
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 8


Profiili
« Vastaus #14 : 02.11.2005 16:25:09 »

Tervehdys Elektra,

Ja kiitos selvennyksistä Smiley Pari kommenttia vielä lisäisin :

On olemassa oikopolku: se, että toteutamme tietoisesti korkeampaa tarkoitusta egojemme pyristelyistä huolimatta.

Hhmmm. Tämä ei ole oikopolku, vaan polku, joka vie oman aikansa.


Lainaus
Tällä planeetalla sitä ei ole kuitenkaan voitu tehdä täysipainoisesti, koska on sotkeuduttu harhoihin  niin syvälle.

Olen samaa mieltä.

Lainaus
Näin ollen saamme kollektiivisesti lisäenergiaa vuodatettuna, että voimme toteuttaa tätä ns. ylösnousemusprosessia, ettemme jää riippana koko universumin ylösnousemusprosessin jarruksi.

Tästä en voi sanoa mitään, koska minulla ei ole siitä kokemusta. Miten tuo on sinulle todeksi tullut?

Lainaus
Ihmiskuntana olemme monenkirjavaa joukkoa, osa on vielä nuoria sieluja ja osa kypsiä. Näin ollen tänne on nyt inkarnoituneena ihmiskunnan historiassa tähän mennessä suurin joukko vanhoja sieluja, sekä myöskin kosmisia sieluja, joista osa ei ole lainkaan telluksen karmankierrossa mukana, vaan ovat tulleet vapaaehtoisjoukkoina nostamassa planeetan ja koko ihmiskunnan värähtelytasoa.

Kumarran kiitollisena oman Opettajani edessä.
Kumarran kiitollisena kaikkien Mestareiden edessä.


Lainaus
Planeetan kollektiivienergiat ovat tiheät, ja moni ei välttämättä heti muista alkuperäänsä ja tehtäväänsä (ainakin Keho on tainnut omasta puolestaan tämän avoimesti tilittää) - siksi ei ole tarkoituksenmukaista, että se muistuu mieleen "kaikessa rauhassa", kuten joskus menneinä vuosikymmeninä olisi voinut asian tehdä. Nyt siihen ei ole enää aikaa. Me tarvitsemme näitä muistutuksia, muistuttajia, sisäänrakennettujen koodeksiemme avaajia nyt enemmän ja enemmän. Osa muistutuksista limittyy sellaisiinkin yhteyksiin, joita me emme välttämättä koe omiksemme, mutta jotka ovat jollekkin toiselle ominaisia. Ja jokainen tilanne, jossa jonkin sielun todellinen muistikoodi alkaa avatua on siunauksellinen.


En muista kotiani, mistä olen tullut.
En tiedä mihin olen menossa.
En tunnista edes tätä kallisarvoista hetkeä, joka on ovi kotiini.

En tarkoita, että pitäisi odottaa tai muistella  "kaikessa rauhassa". Päämäärä on asetettava ja pidettävä se mielessä jatkuvasti. Ja tehtävä työtä myötätunnon ja rakkauden kasvattamiseksi sydämessään.

Lainaus
Itse kukin olemme sopineet ennen tänne "unholaan" tuloa, miten muistutamme itseämme alkuperästämme. Mutta ajan ollessa näinkin kypsä, voi käydä niin, että polullemme saatetaan se avain heittää aiemmin, kuin alunperin ajattelimmekaan.  smitten  smitten

Olen onnellinen, jos polulleni avain heitetään. En voi sitä kuitenkaan jäädä odottamaan, vaan jatkan etenemistäni, vaikkakin etanan vauhdilla ja välillä sivuaskelin ...

Lainaus
Arvostan näitä viestejä, kuten Kehon ja monien muidenkin kanavoijien sanomia paljon. Kaikki ei avaudu kaikille, mutta meillä on vapaa tahto sekä sen lisäksi vastuu punnita sanomat sisimmässämme. Kaikki, joka vie eteenpäin elämää oikealla tavalla rakentavasti, on hyväksi meille angel

Olen myös kiitollinen, että on olemassa tällaisia foorumeja, joilla voi ajatuksia vaihtaa.

Sydämellistä päivän jatkoa,
Veljenne Dharmassa
tallennettu
Sivuja: [1] 2 3 ... 5
  Tulostusversio  
 
Siirry: