Sivuja: 1 ... 18 19 [20] 21 22 23
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Ennustus Harjoittelua.  (Luettu 153734 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
epona
Vieras
« Vastaus #285 : 08.11.2012 12:18:51 »

Hei,

näetkö tuleeko minulle vihdoinkin se rakkaus? Muuttuuko työ/työtehtävät? Paraneeko rahatilanteeni lähiaikoina?
Kiitos  smitten

Hei Mariia59,

Teen sinulle kolmen kortin luennan ja katsotaan mitä se viestittää.

Sinulle nousi kortit: ”Havahel”, ”Ayael” sekä ”Raphael”.

Havahel on oikeuden kortti ja se viestii, että olet juuri nyt elämäntilanteessa, jossa ainakin pyrit olemaan rehellinen ja objektiivinen. Pohdit tarkkaan mitä seurauksia teollasi on ja tähän varovaisuuteen sinulla on hyvä syy. Enkeli kehottaa sinua toimimaan niin kuin olet tähän mennessä tominut; rehellisesti, lakeja noudattaen. Ympärilläsi saattaa olla ihmisä, jota eivät oikeasti ole ystäviäsi, mutta älä huoli – saat kyllä ennen pitkää tietää keitä he ovat. Näinä aikoina tulee esiin se, ketkä tai kuka todellisuudessa on ystävä.

Nyt olisi otollinen aika miettiä, mikä sinulle elämässäsi on kaikkein tärkeintä. Kun olet pistänyt asiat tärkeysjärjestykseen – seuraa sydäntäsi päämäärätietoisesti ja saavutat kyllä tavoitteesi.
Halukkuus hyväksyä rajoituksia on testi, joka meidän kaikkien maallisten on jossain vaiheessa käytävä läpi. Samalla voimme eliminoida huonoja tapoja  ja oppia tuntemaan omaa psyykettämme intiimimmällä tasolla.

Raphael viesittää, että tulet saamaan hyviä uutisia pian. Erittäin mielekkäitä uutisiä, jokin yllätys, uusi matka, uusia alku tai ilahduttava viesti. Jokatapauksessa tulet yllättymään hyvällä tavalla.

Tällasia nousi. Koska minulle tulee vahvasti sellainen fiilis, että tämä tulkinta on jo riittävä en syvenny kysymyksiisi, vaikka tässä ei suoranaisesti tulekkaan vastausta niihin. Toivon, että tulkinta avaa sinulle jotain.



/A
tallennettu
epona
Vieras
« Vastaus #286 : 08.11.2012 12:24:28 »

Voi kiitos tästä mahdollisuudesta Smiley

Jos minulle ennätät katsella, niin mitä näytetään minulle rakkauteen? Yksi mies minulla ajatuksissa pyörii, mutta jääkö tämä vain kaveruudeksi? Raha-asiat tuntuu myös tökkivän?

Kiitos sinulle!

Hei Riksu85,

Ole hyvä. Kiva kun muistutat minua heti ensi alkuun siitä, että luon toisille mahdollisuuden. Smiley


Katsotaanpas stten. Nostan sinulle rakkaus elämään yhden kortin ja työ-/ raha-asioihin toisen.

Enimmäisenä nousi ”Hahaiah”, vapauden tai vapahduksen enkeli. Olet aloittamassa uuden aikakauden elämässäsi. Olet onnistunut vapautumaan entisistä toimintamalleista, etkä enää ole riippuvainen ulkopuolisista voimista. Enkeli auttaa sinua näkemään menneisyytesi objektiivisemmin, joten voit nähdä omat ratkaisusi / toimintasi etäämmältä, kuin elokuvassa. Sinun ei tarvitse enää tuomita itseäsi tuntien häpeää tai syyllisyyttä. Tämä prosessi vapauttaa sinut luomaan aivan uudenlaisen tulevaiuuden itsellesi.
Tämä aika on myös otollista ihmis-suhteillesi, sillä pystyt nyt ylläpitämään riippumattomuutesi. Kykenet rakentamaan jotain uutta kokemuksista viisaampana. Mikäli jonkin jakso elämästäsi on päättymässä, tiedä sisimmissäsi, että sen ei ollut tarkoituskaan jatkua.
Sinulle on luvassa onnellisia hetkiä lähitulevaisuudessa. Tulet näkemään, että tämä on hyvin merkityksellistä aikaa elämässäsi ja tulet löytämään oman kutsumuksesi. Kortissa puhutaan kohtalosta ja samassa yhteydessä kuitenkin positiivisessa sävyssä riippuvuus-suhteiden päättymisestä.

Kysyin vielä erikseen tästä ystävästäsi ja nousi ”Michael”. Yhä vahvemmin siis tulee minulle sellainen tunne, että tämä henkilö on enemmänkin ystävä kuin rakastettu.

Sitten raha-asioihin: Nousi ”Yeiaiel”, joka on kyllä positiivinen kortti saada tähän yhteyteen. Kortti on kuvitettu niin, että siinä on enkeli, joka pitää kättään pienen kasvin yllä, niinikään kärsivällisesti odottaen, että se kasvaa täyteen kukkaansa.
Sinulla on nyt edessäsi hyvin onnekkaita aikoja. Kaikki olosuhteet tukevat nyt vakaata kasvua ja pystyt toteuttamaan unelmiasi. Säilytä optimistisuutesi, energisyytesi ja innokkuutesi kaikessa tekemisissäsi. Varo, ettet aseta tavoitteitasi liian alhaiseksi.
Nyt sinulla on kyky ylittää tai voittaa aikaisemmat sisäiset esteet. Sinun tulee nyt vain päättää, miten haluat elää oman elämäsi. Kaikki on mahdollista ja sinulle avautuu hyvin paljon asioita. Luota intuitioosi, se on aina oikeassa.
Kortti on siis hyvin positiivinen ja minulle tuli sellainen tunne, että sen sisältämä viesti on tarkoitettu kertovan, että tilanteesi kyllä muuttuu, vaikka se saattaa kestää jonkin aikaa. Kumpi on muuten sinulle tärkeämpää? Rahan ansaitseminen tai jonkin sinulle merkittävän asian parissa työskenteleminen? Ei ole olemassa mitään oikeata tai väärää vastausta, mutta ajattelin vain kysäistä, sillä tuohon kysymykseen vastaamalla saatat päästä alkuun rahatilanteesi parantamisessa.

Toisaalta myös voisit pohtia, mikä sisäinen tunnelukko sinua mahdollisesti pidättää menestymästä rahalliesti? Tunnetko ansaitsevan maallista mammonaa? (Nämähän saattavat olla salakavalan alitajuntaisia.) Meidäthän on tässä maailmassa hyvin pitkälti ohjelmoitu ajattelemaan, ettemme ansaitse tai kuulu saada osaksemme rahaa...


Toivottavasti näistä oli hyötyä.

/A



tallennettu
sisko
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 64



Profiili
« Vastaus #287 : 08.11.2012 12:42:50 »

Hei,

Kiitos jos jaksat katsoa minullekin Smiley
Syksy ollut yhtä myllerrystä tunne puolella, ero ja äidin terveys.
Eroon ja mieheen liittyen kysyn kannattaako pysyä ystäviniä ja onnistuuko se?
Mtä tulevaisuus tuo tullessaan?

 smitten
tallennettu
epona
Vieras
« Vastaus #288 : 09.11.2012 08:16:42 »

Hei ilveksentytär,

Kesällä jo kyselinkin laveasti työ ja raha. Näkyisikö työn vaihtoa tulevassa?

Kiitos jo etukäteen !

Hei,

Sinulle nousi enkelikortti "Cahetel", joka on tarot-korteista aurinko. Sen viesti on kutakuinkin seuraavanlainen:

Mikäli et vielä ole edennyt huipulle asti on tilaisuutesi vihdoin tullut. Älä pelkää ottaa riskejä / astua tuntemattomaan. Luovuutesi on huipussaan itsevarmuutesi auttaa sinua saamaan muutkin innostumaan ideoistasi. Toiset ihmiset kohtaavat sinut nyt suurella sympatialla.
Otat vastaan tehtävän, joka on sinulle jättipotti. Samanaikaisesti koet vitalisuutesi lisääntyvän. Kyllä tulee sellainen tunne, että uuet työmahdollisuudet, mikäli sellaisia avautuu, ovat nyt erittäin kannattavia. Tietysti hakeminen on aina ensimmäinen askel..


Toivottavasti oli apua!

/A
tallennettu
epona
Vieras
« Vastaus #289 : 09.11.2012 08:51:21 »

Laitan uusiks, kun olin aiemman laittanut ennen tuota nyt ilmoittamaasi 26.10 päiväämäärää.

Mutta siis äärettömän iloinen ja onnellinen olen, jos rakkaus-/parisuhdeasioihin saisin jotain apuja.

-Nadiya

Hei Nadiya,

Nostin sinulle kolmen kortin luennan, nousi: "Sitael", "Zadikel" ja "Nith-Haihah".

Vaikuttaa siltä, että olet jollain tasolla jumittunut tilanteeseen tai, että rakkauselämäsi on seisahtanut paikoilleen. Tunnet kenties, että olet ollut samassa tilanteessa jo aimmen ja nielet turtuneena mahdolliset pettymyksen tunteet. Rakkauselämäsi on jo ollut jonkin aikaa yhtä vuoristorataa, ainiaista ylös ja alas -vaihtelua.

Jos olet jo aloittanut parannus- tai puhdistusprosessin (ja tietysti jo kysymyksesikin on alkusoittoa sille) parisuhteessasi, olet oikealla tiellä. Luomasi uusi järjestys voi luoda jotain olennaisesti uutta. Jatkamalla tällä uudella tavalla elämäsi voi saada uuden ulottovuuden! Zadikel on arkkienkeli, jota voi pyytää apuun myös erityisesti ihmis-suhde asioissa ja hän auttaa mielellään hyvinkin hankalien/ raskaiden tunteiden irtipääsemisesä. Myös jos anteeksiantaminen on ajankohtaista (tai anteeksi saanti) voi käyttää esim seuraavaa lyhyttä "loitsua" hyväkseen:
Roihua, rhoihua, roihua
Violetti tuli
ja muunna kaikki varjot
Valoksi, valoksi valoksi.
Toista 3x Tietysti nämä sanat kannattaa lausua (joko ääneen tai hiljaa mielessään) ajatuksella...Mutta kokeile! Se toimii.

Zadikel kortin alla lulee muuten vielä, että tulet onnistumaan suunnitelmiesi kanssa ja se tulee olemaan sinulle kannattava siirto. Tällä kertaa muista kuitenkin olla realistinen ja pitää jalat maassa. Minulle tulee vielä mieleen lisätä, että joskus on tyydyttävä omien tunteiden käsittelyyn kaikessa hiljaisuudessa - toista ei voi pakoittaa samaan, vaikka se olisikin ihanteellista.

Nith-Haiah viestii, että tulevaisuuden näkymä on positiivinen, mutta vielä avoin, joten kortit eivät paljasta nyt lopputulosta.



Tälläista tällä kertaa.

/A

tallennettu
vellaino
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 5


Profiili
« Vastaus #290 : 09.11.2012 12:10:32 »

Hei sinulle... Minäkin kaipaisin hieman neuvoa ja tukea. Olen elokuussa muuttanut erilleen avopuolisostani noin 20 vuoden yhdessä olon jälkeen. Tunteet ja ajatukset menevät laidasta toiseen. Haluaisin tietää, että onko meillä vielä yhteistä tulevaisuutta vai onko eromme lopullinen? Toinen asia, joka mietityttää on taloudellinen tilanteeni. Myös lasten koulunkäyntikuvioista olen kiinnostunut, siitä kuinka tulevat pärjäämään. Meillä on kaksi tytärtä, vanhempi on lukion toisella ja nuorempi alakoulun kolmannella.

Kiitos mahdollisuudesta, vellaino
tallennettu
epona
Vieras
« Vastaus #291 : 09.11.2012 18:48:35 »

Hei,

Mikäli ehdit vastailemaan niin kysyisin

-yleisesti tulevan talven näkymiä
-ohjeita henkiseen kasvuun

Kiitos Smiley

Hei Gwen,

Teen sinulle 3 kortin miniluennan seuraavaa talvea varten. Nousi ”Cahetel”, ”Ayael” sekä ”Hakamiah”.

Olet astumassa onnekkaaseen ja huolettomaan aikakauteen elämässäsi. Sinun ei tarvitse enää murehtia ja tunnet varmaan itsekkin uudenlaista intoa elämää kohtaan. Nyt on aika ja lupa juhlia! Nauti elmästä täysin siemauksin – siitä henkisyydessäkin muuten on kyse.

Ayael taas kehottaa laittamasa elämässäsi asiat tärkeysjärjestykseen. Mieti mitä asioita haluat todella toteuttaa ja mitkä taas ovat omaa turhamaisuuttasi. Saavutat kyllä haluamasi kurilla ja päämäätätieoisuudella. Halukkuus hyväksyä elämän rajoitteet on testi, jonka joudumme kaikki läpikäymään.Tämän tehtyäsi voit myös lopettaa jonkun huonon tavan, mikäli sellainen sinulla on.
Ayael on myös hiljentymisen / meditoinnin kortti. Nävä ovat molemmat avaimia syvään itsetutkiskeluun, jonka avulla taas oppii rakastamaan itseään syvällisellä tasolla. Mitä intiimimmin tunnet oman psyykkeesi sen armeliaampi voit itsellesi olla.

Hakamiah muistuttaa sinua siitä, että sinun tulisi laittaa omat tarpeesi muiden edelle. Aika ajoin sinun tulisi ajatella itseäsi ja vetäytyä omiin oloihisi eheytymään. Koetko, että saat ihmisiltä yhtä paljon kuin annat? Entä onko sinun vaikea sanoa muille ”ei”?
Pidä myös huoli siitä, ettei mitään väärikäsityksiä synny. Sinun on aivan turvallista ilmaista itseäsi tai omia tarpeitasi selkeästi.

Olet hyvin intuitiivinen ihminen ja viisas sielu. Päätä, että haluat kuunnella intuitiotasi tai avautua kanavaksi ja sinua kyllä johdatetaan. Muista kuitenkin ilmaista itseäsi selkeästi väärinkäsityksiltä välttyäksesi.


Toivottavasti oli jotain hyötyä.

Hyvää viikonloppua!

/A
tallennettu
epona
Vieras
« Vastaus #292 : 15.11.2012 13:21:40 »

Heip,

Pahoittelen sitä, että etenen etanavauhtia. On töitä, opintoja, sairastelua ja Jälleen yksi muutto tässä, joten teen tulkintoja aina silloin kuin ennätän. Olen lukinnut aiheen syystä, etten halua joutua samanlaisen paineen alle kuin kesällä. Nytkin minulla on arviolta 10-15 luentaa jonossa ja se tuntuu jo tarpeeksi suurelta työmäärältä.

Paneudun jokaiseen kysymykseen antaumuksella ja riippuen aiheesta /vastauksesta minulta menee n. 5-20 min. kunkin tekemiseen. Useimmiten menee yli 10 min. joka tapauksessa ja teen tätä (mielelläni) ilmaiseksi, joten:

kärsivällisyttä.


Palaan asiaan niin pian kun pystyn.

Nautitaan sillä välin marraskuusta!!  smitten

/A
tallennettu
epona
Vieras
« Vastaus #293 : 21.11.2012 20:54:22 »

Hei  Smiley

Miten rakkaussuhteeni etenee? Paljon on ollut tunteita ja  mutkia matkassa. Apua ja neuvoja kaipaan.
Miltä näyttää työmahdollisuudet? Vieläkö löytyy entiseltä alalta?
Terveysasiat? Saanko helpotusta vaivoihin?

Kiitos smitten
 

Hei Jankat

Nostan kullekkin aiheelle enkelikortin.

1) Nousi “Mebahiah”, radikaalin muutoksen kortti. Huolimatta siitä pidätkö siitä vai et tulee elämäsi muuttumaan lähiaikoina. Voit helpottaa transitiota osallistumalla muutoksiin aktiivisesti ja sopeutumalla nopeasti uusiin tilanteisiin. Ero parisuhteessa tai työpaikan menettäminen ovat nyt kummatkin mahdollisia. Olet ehkä hämilläsi ja peloissasi uuden tilanteen edessä ja sinulta vaaditaan nyt voimia. Joudut ehkä tekemään paljon tunnetyöskentelyä, mutta se palkitaan kyllä jatkossa, joten se kannattaa.
2) Työmahdollisuuksille nousi “Mehiel”, joka on luovuuden ja inspiraation kortti. Tulkitsen sen niin, että sinun kannattaisi ehkä koittaa rohkeasti uutta alaa, vaikka se saattaa alussa merkitäkkin riskinottoa. Lopussa tulet kuitenkin saamaan palkinnon ja menestymään.
3) Voih! Sinulle nousi terveysasioihin “Raphael”, joka on kyllä kaikken paras kortti / enkeli saada tuohon terveyteen liittyvään kysymykseen. Kaikki tulee siis kääntymään parhain päin ja saat tukea paranemisprosessiin.



Toivottavasti oli apua.

/A






tallennettu
epona
Vieras
« Vastaus #294 : 21.11.2012 20:55:34 »

Heippa  Smiley

Jos ehtisit niin katsoisitko miltä näyttää tämän hetkinen rakkausrintamani  smitten



Tuhannet kiitokset!


Hei vaan fairytales,



Sinulle nousi kortti “Raziel”. Jokapäiväisessä elämässä piilee mystiikkaa ja se, joka nauttii elämästä oivaltaa tämän. Tämä arkkienkeli tulee luoksemme muistuttamaan ihan arkisista pienistä ihmeistä, kuten vuoroveden muutoksista, kuun kierrosta tai vaikkapa vuodenajan muutoksista. Kaikki ilmiöt, kuten nämä luonnossa tapahtuvat muutokset ovat universaalien voimien aikaansaannosta. (Tämä muuten kuulostaa paljon henkeäsalpaavammalta englannisksi.)
Joka päivä nämä säilyttävät luonnollisen tapapainon ja luo elämää, mikä ei olisi mahdollista ilman ikuista ja jatkuvaa energialädettä. Jonain päivänä kukin pääsemme kokemaan tämän, mutta siihen mennessä voimme ehkä kuvitella mielessämme, millainen tämä lähde on.
Joka päivä syntyy uusia asioita tässä loputtomassa luomisprosessissa. Syntyy jännitettä ja kontrastia positiivisen ja negatiivisen latauksien ansiosta niin maallisessa kuin henkisessä maailmassa. Näet tämä positiivisen ja negatiivisen lataus pitää universumin ikuisessa liikkeessä.
Katsoen tätä asiaa toisella tavalla voimme sanoa, että se on vastakkaisuuksien vetovoima, joka tekee universumin luomisenergiasta niin hedelmällisen ja aktiivisen. Tämä on se rakentaa elämänvoima, joka tuo onnellisuutta, inspiraatiota ja luovuutta.

Sinulla on edessäsi tai meneillään sosiaalisesti aktiivinen kausi elämässäsi. Nauti siitä täysin siemauksin. Mikäli rakastut tänä aikana tulee vastakkaisuuksien vetovoima tulemaan hyvin tutuksi Wink



/A








tallennettu
epona
Vieras
« Vastaus #295 : 21.11.2012 20:56:38 »

heissan, kysyin sulta kesällä tästä miehestä. mitä hän minusta oikein haluaa?
pitkän tauon jälkeen ruvennu ottamaan yhteyttä.
entä onko nämä ristiriidat välillämme voitettavissa? 



Hei Strawberry,

Tein sinulle kolmen kortin lyhyen luennan tilanteesta. Nousi enkelikortit; “Yeialel”, “Seheiah” ja “Havahel”.

Kaipaat syvimmissäsi itse välien sovittelua tämän kyseisen henkilön kanssa. Kenties et ole valmis luopumaan suhteestanne, mutta olen kutienkin tietoinen siitä, että tulisi aloittaa uudelleen puhtaalta pöydältä. Löydät nyt itsesi tietyn ajanjakson päättymisprosessin keskeltä ja siitä saattaa tulla kivulias, mikäli et tee pian päätöstä.
Älä roiku ihmisissä, jotka eivät enää tue kehitystäsi ja kasvuasi. Näet asiat pian ihan eri tavalla. Tämä hetki ajassa on juuri oikea muutokselle, joten älä aikaile enää. Mikäli motiivisi ovat puhtaat tulet kokemaan hyvin onnellisia hetkiä lähitulevaisuudessa.
Voi olla, että menetät illuusiosi, mutta tämä myös tekee sinusta viisaamman ja vahvemman yksilön.



/A

tallennettu
epona
Vieras
« Vastaus #296 : 21.11.2012 20:57:42 »

Jonon jatkoksi minäkin  Wink

Elikkäs muutto edessä kuun vaihteessa, miltä vaikuttaa, auttaako tähän tilanteeseen lasten ja yleensäkin talouden kanssa?
Toinen juttu olis tuo rakkauselämä, mitä tulossa ja milloin?

Näillä mennään  Huh

Smiley Kyllikki





Hei Kyllikki,

Katsoin ensin muutollesi ja nousi kaksi korttia; “Gabriel” ja “Lehahel”. Gabriel tuo toivoa ja viestii usein sitä, että asiat helpottuvat ja edessä häämöttää jo uusi alku. Sopii siis hyvin tähän muutto – teemaan, tämä kortti. Näen tämän muuton nyt jotenkin erittäin hyvänä juttuna koko perheellesi. Uuden paikan energiat tukevat nyt teitä ihan eri tavalla ja luvassa on onnellisia hetkiä ja produktiivisia aikoja etenkin sinun elämässäsi. Nämä kaksi korttia yhdessä viestittävät juuri sitä, että elämäänne on tulossa naurun hetkiä ja elämänilo palaa myös lastesi elämään. Nyt on siis aika jättää jotain muutakin kuin vanha koti taakse ja aloittaa alusta. Jostain syystä minulle nousee sellainen viesti, että anna yhdelle lapsellesi nyt aikaa, äläkä puutu hänen tapaansa käsitellä asiaa. Hän selviää kyllä hyvin ja vielä yllättävänkin nopeasti kolahduksesta.

Sinun rakkauselämällesi nousi kolme korttia: “Seheiah”, “Michael” ja “Cahetel”. Enkelit muistuttavat sinua oman asenteesi tärkeydestä ja siitä, että on tärkeä oppia tuntemaan itseään ymmärtääkseen omia tarpeitaan syvemmällä tasolla. Pystyt nyt vaikuttamaan elämääsi muuttamalla asennettasi yksinoloon. Rakkaus elämään ja optimismi ovat nyt sinulle tärkeitä asioita.
Keväämmäällä elämääsi astuu uusi miespuolinen henkilö, joka on sinusta kiinnostunut. Olet onnellinen ja osoitat intohimoa. Elämän tulisikin olla hauskaa.


/A
tallennettu
epona
Vieras
« Vastaus #297 : 21.11.2012 21:09:18 »

Hei,

Kiitos jos jaksat katsoa minullekin Smiley
Syksy ollut yhtä myllerrystä tunne puolella, ero ja äidin terveys.
Eroon ja mieheen liittyen kysyn kannattaako pysyä ystäviniä ja onnistuuko se?
Mtä tulevaisuus tuo tullessaan?

 smitten

No Hei Sarana,

Nostin sinullekkin kolme korttia ja nousi: “Ariel”, “Mehiel” ja “Haniel”.

Ylipäätään luennan aikana minut valtasi hyvin romanttinen tunnelma, joten tuli heti mieleen, että kaipaat kenties elämääsi jotain tai jonkun täyttämään tyhjiön, joka syntyi kun kumpaanisi lähti. Teillä on ilmeisesti edelleen vahva yhteys ja jos ajattelet häntä paljon, tiedä, että niin ajattelee  hänkin sinua. Saatat nyt herkästi unohtaa eronne syyt ja maalata pilvilinnoja ja ruusuisia kuvia suhteestanne, mutta sinun kannataisi nyt maadoittua. Anna teille nyt aikaa ja katso mitä tulevaisuus tuo tullessaan. En näe, että ystävyys on pois-suljettu, mutta tällä hetkellä se saattaisia hankaloittaa kummankin paranemisprosessia. Sinun täytyy nyt määrätietoisesti vain jatkaa eteenpäin menemistä.

Toisaalta on myös pakko kysyä? Oletko varma, ettei suhde ansaitisi toista mahdollisuutta?

/A
tallennettu
jankat
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 333



Profiili
« Vastaus #298 : 21.11.2012 21:55:24 »

Hei  Smiley

Miten rakkaussuhteeni etenee? Paljon on ollut tunteita ja  mutkia matkassa. Apua ja neuvoja kaipaan.
Miltä näyttää työmahdollisuudet? Vieläkö löytyy entiseltä alalta?
Terveysasiat? Saanko helpotusta vaivoihin?

Kiitos smitten
 

Hei Jankat

Nostan kullekkin aiheelle enkelikortin.

1) Nousi “Mebahiah”, radikaalin muutoksen kortti. Huolimatta siitä pidätkö siitä vai et tulee elämäsi muuttumaan lähiaikoina. Voit helpottaa transitiota osallistumalla muutoksiin aktiivisesti ja sopeutumalla nopeasti uusiin tilanteisiin. Ero parisuhteessa tai työpaikan menettäminen ovat nyt kummatkin mahdollisia. Olet ehkä hämilläsi ja peloissasi uuden tilanteen edessä ja sinulta vaaditaan nyt voimia. Joudut ehkä tekemään paljon tunnetyöskentelyä, mutta se palkitaan kyllä jatkossa, joten se kannattaa.
2) Työmahdollisuuksille nousi “Mehiel”, joka on luovuuden ja inspiraation kortti. Tulkitsen sen niin, että sinun kannattaisi ehkä koittaa rohkeasti uutta alaa, vaikka se saattaa alussa merkitäkkin riskinottoa. Lopussa tulet kuitenkin saamaan palkinnon ja menestymään.
3) Voih! Sinulle nousi terveysasioihin “Raphael”, joka on kyllä kaikken paras kortti / enkeli saada tuohon terveyteen liittyvään kysymykseen. Kaikki tulee siis kääntymään parhain päin ja saat tukea paranemisprosessiin.



Toivottavasti oli apua.

/A








Kiitos Ilveksen tytär  smitten
Niin kyllä näyttä tuo suhde olevan melko huonolla pohjalla, joten muutosta siihen on tultava. Työt jatkuu vielä jonkin aikaa vanhassa paikassa, mutta olen hakenut töitä muualta, koska vanhassa ei ole jatkuvuutta. Ihanaa, kun terveys on hyvällä tolalla  Smiley
 smitten smitten smitten
tallennettu
Tuisku12
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 73



Profiili
« Vastaus #299 : 22.11.2012 00:17:27 »

Hei,

Suuria kysymyksiä on tulevaisuutta ajatellen.  :Smiley

1) Miltä rakkauselämäni lähitulevaisuudessa näyttää?
2) Miltä lähitulevaisuuteni näyttää muutoin kaikin puolin?

Kiitos etukäteen!  Smiley
tallennettu
Sivuja: 1 ... 18 19 [20] 21 22 23
  Tulostusversio  
 
Siirry: