Sivuja: [1] 2 3
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Mahdollisesti Erittäin Tärkeätä asiaa koskien Ma 20.3  (Luettu 19822 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Wiza
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 48



Profiili
« : 19.03.2006 02:22:17 »

Löysin seuraavan Uskomattoman jutun Reikifoorumilta postitettuna.

Ei sitä tiedä, asia voi olla totta tai ainakin osittain totta.  Wink 
__________________________________________________

"Tällä hetkellä planeetallamme vallitsee hyvin erityinen energeettinen tila. Energiat nyt vastaavat niitä energioita jotka olivat vallitsevina silloin kuin meidän ihmissivilisaatiota luotiin Siriuksen, Orionin, Alkionan energioista. Tämä on ainutkertainen tilaisuus olla osallisena näiden energioiden virtoihin, mahdollisuus lähteä mukaan planetaarisen kehityksen spiraaliin. Voidaksemme astua uusiin energioihin meidän pitää kohottaa ihmistietoisuuttamme. Kaikki kerätty inhimillisen kokemuksemme lasti voi olla siinä esteenä joka peittää meiltä uusia energioita.



Vuoden 2006 lähestyvät olosuhteet ovat niin ainutlaatuisia, että vuotta 2006 voi varmuudella sanoa ratkaisevaksi planeetan, Aurinkokunnan ja Galaksin elämässä. Tämän vuoden astronomiset ja astrologiset tapahtumat tulevat heijastumaan kuin peilistä planeettamme eri pisteissä tapahtuvissa monimutkaisissa energeettisissä muutoksissa.

Kosmiset energiat muuttuvat ja tuovat mukaan muutoksia planeetallemme. Nämä muutokset koskettavat jokaista ihmistä. Ihmiskunta tekee valinnan; astutaanko kosmisiin vesiin vai jäädäänkö jatkamaan materialisoimisen tietä. Jokaisen tuon toisen valinnan tekevän kanssa planeetallamme kuolee osa Maailmaa, Kosmosta, Jumalaa;



Suomen erikoisuus on sen läheisyys planeettamme pohjoisnapaan. Pohjoisnapa on magneettinen energianuoli, joka osoittaa suuntaa. Se osoittaa suuntaa tähtiin, tähdistöihin ja maailmoihin joiden kanssa planeettamme on yhteydessä nyt ja tulevaisuudessa.



Tämän vuoden maaliskuussa kevätpäiväntasauksen aikana Suomessa Ison karhun tähdistö, joka muinaisina aikoina oli yhtenäinen Pienen karhun kanssa, nousee huippuasemaan planeettamme suhteen. Juuri tällaisena hetkenä 70-luvun alussa kansainvälinen tiedemiesryhmä rekisteröi Ison karhun tähdistöstä tulevaa biosäteilyä ja signaaleja (tämä kesti vain 30 min.) joihin Maan biosfääri (eläin- ja kasvikunta) reagoi. Tämä fakta myös osoittaa, että on olemassa todellinen mahdollisuus osallistua Kosmisen transformaation prosessiin, koska planeettamme on lähestynyt galaksimme Keskusaurinkoa, galaktisen vuoden vaihtumisen pistettä. (Aurinkomme kiertää galaksin Keskusauringon 250 milj maan vuodessa; tämä on siis yksi galaktinen vuosi).



Suomessa asuvat ihmiset voivat osallistua ainutkertaisiin prosesseihin: planeettamme energeettiseen vuorovaikutukseen tähtien kanssa, eli prosessiin joka määrittelee ihmiskunnan tietoisuuden muovaamista seuraavaksi galaktiseksi vuodeksi (eli 250 milj maan vuodeksi) seuraavan kierroksen asti.



Kaikista vanhimmissa ihmiskunnan syntymästä kertovissa pyhissä kirjoituksissa kerrotaan, että tämän päivän pohjoisalueilla (Suomi mukaan lukien) oli joskus muinainen sivilisaatio, joka pani alulle ihmiskunnan henkisen tietoisuuden. Lähteet sanovat, että tuo sivilisaatio oli Hyperborea. Esoteerisen astrologian lähteet puhuvat siitä, että hyperborealaiset olivat Maaplaneetan akselin vartijoita ja että he säilyttivät henkistä tietoa, joka myöhemmin levisi koko Maahan.



Me oletamme, että jotkut pohjoisalueilla ja mm. Suomessa syntyneistä nykyihmisistä ovat energeettisesti näiden tietojen säilyttäjiä. Suomen alue on yksi keskeisimmistä avainpisteistä, jolla on yhteys ihmiskunnan syntymiseen muinaisina aikoina sekä uuden ihmiskunnan syntymiseen meidän aikana. Kuka tahansa teistä saattaa olla ratkaisevan informaation kantaja. Informaation, joka tulee taltioitumaan syntyvän Ihmiskunnan henkiseen kristalliin.



20.-22. maaliskuuta 2006 kevätpäiväntasauksen aikana astronomisesti toistuu sama tilanne mikä oli 5 miljardia vuotta sitten, ennen planeettamme tiiviin näkyvän kehon syntymistä, tai mahdollisesti juuri sen tiiviin kehon syntymisen aikana. Planeettamme ikä on noin 4,5 - 5 miljardia vuotta. Tämän hetken ainutlaatuisuutta ei siis voisi korostaa liikaa.



Kaikki Suomen, Ruotsin, Norjan ja Pohjoisvenäjän asukkaat omalla energiapotentiaalilla lähettävät viestin Kosmokseen: millaiset energeettiset lainalaisuudet tulevat toimimaan tulevaisuudessa, millaiset tietoisuudet osallistuvat maaplaneettamme elämän luomiseen, millainen tulee olemaan itse fyysinen elämä planeetallamme ja hienoon kehoon siirtymisen luonne sekä liikkuminen seuraavaan ulottuvuuteen.

Kaikki tämä riippuu meistä!



Kuinka paljon löytyy ihmisiä, jotka tänä aikana suuntavat omaa tietoisuuttaan Korkeimpaan, Puhtaimpaan, Voimakkaimpaan mitä löytyy maan päältä; Luojan tietoisuuteen??


Kosmisen transformaation korkeus ja voima voi antaa jokaiselle ihmiselle mahdollisuuden nostaa omaa henkistä potentiaalia, kirjoittaa henkilökohtaisen kehityksen ohjelmaa uusiksi virittäytymällä Maaplaneetalle tapahtuvaan Kosmiseen transformaatioon, Luojan Tietoisuuteen.



Jokainen tähän työhön mukaan tuleva pystyy muuttamaan omaa sekä nykyisen että tulevien inkarnaatioiden ohjelmaa. Tällä hetkellä te pystytte kohottamaan oman henkisen kristallinne valoa, muuttamaan kosmisen leiman (astrologiset rajoitukset), rakentamaan perustan sille, että ihmismaailmassa pystyy elämään menettämättä yhteyttä Jumalalliseen Kosmiseen Tietoisuuteen.



Pääsylippuna tähän työhön toimii oma henkinen Sydän jossa ei voi olla valhetta, epäröintiä, tuomitsemista jne, joka ei voi olla välinpitämätön sille mikä tapahtuu planeetalle ja koko ihmiskunnalle."



Elena Evstafjeva ja Julia Perepelitsyna, Center of Spiritual Renaissance:sta Venäjän Pietarista



*****************************************************



Elenan meditaation pääperiaatteet 20.3. tapahtumaa varten.



Pääperiaate on ensin tunnistaa molemmat ohimot, tuntea kuinka energia kulkee

lohkosta toiseen, sitten löytää puolivälin piste, tuntea kuinka valopiste

voimistuu ja kasvaa. Siitä lähtee energia säie selkärankaa pitkin

solarpleksukseen, vahvista ja voimista tätä edestakaisella virtauksella.

Avaa selkärangan valokanava istuen selkä suorana virtauksen vahvistamiseksi.

Sitten visualisoidaan valkoisen, kullanhohtoisen valon täyttävän ja läpäisevän

koko kehon.



Visualisoi sen sitten laajenevan täyttämään ja yhtymään maaplaneetan energian

kanssa, voimistuvan ja vahvistuvan. Tunne kuinka sydämesi sykkii yhdessä

maaplaneetan sydämenlyönnin kanssa, hengitä tasaisesti ja rauhallisesti yhdessä

maaplaneetan keuhkojen kanssa..Tunne maaplaneetan kuori iholla, meren aallot,

vuoret, puut, kukat, kasvit ja eläimet, tunne ykseys luonnon kanssa.



Koe nyt kuinka energiasi yhtyy js laajenee koko universumin energiaan, olet

tasapainoisessa yhteydessä kaikkeuden kanssa. Tunne se rauha, ykseys, tunnet galaksit ympärilläsi, sormenpäissäsi, silmissäsi, suuri ykseys,

rakkaus ja rauha täyttää koko olemuksesi. Olet yhtä kaiken kanssa täydellisessä

harmoniassa ja sopusoinnussa. Nyt sinä voit luoda maailmoja tasapainossa

kaikkeuden lakien kanssa. Nauti matkasta, harmoniasta,

tunne rauha, rakkaus.



Palaa sitten rauhallisesti vähitellen takaisin kehoosi ym.ym.

__________________________________________________
 
Elenan viesti lyhyesti

Virittäydy seuraavat päivät tulevaan kevätpäiväntasauspäivään 20.3.2006. Pyri olemaan valo, pyyteetön Rakkaus, Rauha, Kiitollisuus ym. kaikkia positiivisia olemuspuolesi osia. Käytä apuna omia meditaatiotekniikoitasi, ihan miten sinulle parhaiten sopii ja tuntuu miellyttävältä. Koe olemaan tuo kaikki em. Ole ehyt, ole kokonaisuus, Ole Rakkaus. Säteile sitä, säteile sitä, säteile sitä.

Kerro kaikille ystävillesi ja tutuillesi, jotka ovat tietoisesti valmiita täyttämään elämäntehtävänsä. Nyt on oiva mahdollisuus suorittaa tämä tehtävä, auttaa oman sekä muiden sieluja täyttämään oma tehtävänsä tässä Maailmankaikkeudessa.

Kun kevätpäiväntasauksen H-Hetki lähestyy eli vietä koko maanantaipäivä 20.3.2006 niin päljon kuin mahdollista rauhassa ja hiljaisuudessa, täydellisessä tasapainossa. Säteillen Rakkautta, Valoa, Rauhaa ja Kiitollisuutta. Pyyteetöntä Rakkautta. Ole tuo Valo, Ole tämä Rakkaus. Ole tämä Rauha. Ole tämä Viisaus.

H-Hetki on klo 20.23, jolloin Kosminen energia on voimakkaimmillaan. Tämä energiaportaali on avoinna n. 33 minuuttia. Tällöin Sinun on mahdollista yhdistyä tuohon Kosmiseen energiaan, yhdistyä Kaikkein Korkeimpaan Tietoisuuden potentiaaliisi. Olet sieluyhteydessä, olet yhteydessä Henkeen, koet Hengen kosketuksen. Avaudut Viisaudelle, säteilet Viisautta, olet Viisaus.

Kun teet tämän ja olet tietoisesti mukana, vaikutat tietoisuudellasi tulevaisuuteen seuraavat n. 250 miljoonan vuoden ajan.

Nopeimmin voimme havaita tämän kosmisen palautteen vaikutuksia jo 29.3.2006 kuunpimennyksen aikana. Silloin tekemämme työ heijastuu auringon kautta kaikkialla maapallolla niillä alueilla, jotka ovat täydellisessä kuunpimennyksessä. Nämä sijainnit maapallolla ovat juuri ne paikat, joissa on tällä hetkellä erilaisia selkkauksia, sotaa, lintuinfluenssaa ym. vastaavia tapahtumia.

NYT, kun säteilemme Rakkautta, Valoa, Rauhaa, Kiitollisuutta ym. positiivisia ominaisuuksia juuri kevätpäiväntasauspäivänä klo 20.23 ja siitä eteenpäin 33 min. Meillä on todella suuri energiapotentiaali käytössämme, mahdollisuus vaikuttaa maapallon tulevaisuuteen, koko galaksin tulevaisuuteen positiivisesti ja luoda Taivas maan päälle. Tätä varten olemme tänne maapallolle tulleet ja sen me myös teemme.

Kosmiset säteet, jotka ovat luoneet galaksimme, maapallomme sekä meidät, ovat lähempänä meitä kuin moneen, moneen aikaan ja nyt on se hetki, kun tämä kosminen säde skannaa kohti maata, tekee ns. "inventaarion" siitä, kuinka olemme tehtävästämme suoriutuneet eli nyt siis kannattaa säteillä noita em. positiivisia ominaisuuksia sataprosenttisesti 100 % elikkä "sata lasissa" ja vähän ylikin.....

Siis maanantaina 20.3.2006 kaikki häiritsevät tekijät minimiin, televisiot ja radiot kiinni ym. hömpötykset. Keskitytään meditoimaan ja säteilemään kaikkia mahdollisia positiivisia ominaisuuksia.

Hoidetaan homma kotiin!!!

P.S. Tuo 33 min. on vain arvio, joka perustuu 40 vuotta sitten tiedemiesten havaitsemaan biosäteilyyn ja sen vaikutuksista luonnonvaltakuntiin. Eli kannattaa ylläpitää tuota säteilyä niin pitkään kuin mahdollista.
__________________________________________________

Kutsu energeettisesti tärkeään ja ainutlaatuiseen kevätpäiväntasaus-meditaatioon

NYT maanantaina 20.3.

* Helsingissä * Oulussa * Vaasassa* tai etäosallistumisena*



Hei rakas maaplaneetan ystävä!



Tässä viesti, jonka toivon tavoittavan mahdollisimman monta. Pyydän sinua välittämään tätä viestiä ystävillesi ja tutuillesi.

· erittäin tärkeä meditaatiohetki nyt maanantaina

· yhteismeditaatiopaikat

· tietoa siitä

· meditointiohjeet kotona suoritettavaa meditointia varten



Nyt maanantaina 20.3. kello 20.30-20.40 on energeettisesti erittäin tärkeä ajankohta, seuraava vastaava tulee vasta 5 miljardin vuoden päästä.

Nyt maanantaina voimme konkreettisesti vaikuttaa maapallon ja maailmankaikkeuttemme energioiden tason kohottamiseen ja toistan, tämä hetki on ainutlaatuisen tärkeä.



”Suomessa asuvat ihmiset voivat osallistua ainutkertaisiin prosesseihin: planeettamme energeettiseen vuorovaikutukseen tähtien kanssa, eli prosessiin joka määrittelee ihmiskunnan tietoisuuden muovaamista seuraavaksi galaktiseksi vuodeksi (eli 250 milj maan vuodeksi) seuraavan kierroksen asti.

20-22 maaliskuuta 2006 kevätpäiväntasauksen aikana astronomisesti toistuu sama tilanne mikä oli 5 miljardia vuotta sitten, ennen planeettamme tiiviin näkyvän kehon syntymistä, tai mahdollisesti juuri sen tiiviin kehon syntymisen aikana. Planeettamme ikä on noin 4,5 – 5 miljardia vuotta. Tämän hetken ainutlaatuisuutta ei siis voisi korostaa liikaa.”

Linkki: http://www.phpbbserver.com/phk/viewtopic.php?t=33&mforum=phk:





Pyydän, että osallistut silloin meditaatioon yhdessä meidän, ystäviesi ja tuttujesi kanssa

1) kotona tai pienryhmissä



2) tulemalla seuraaviin tilauksiin meditoimaan yhdessä:



Helsingissä: Harmoniahuone, Paasivuorenkatu 8, sisäpiha, Hakaniemessä, Sokoksen takana. Aloitamme kello 18.30 ja paikalle voi tulla jo aiemmin. Ohjaan illan meditaation ja ohjaan myös muutamia jokaisen omaan tulevaisuuteen vaikuttavia meditaatioita. Tule mukaan vaikuttamaan ja anna sanan kiertää myös tutuillesi. Tilaisuus on maksuton ja ennakkoilmoittautumisia ei tarvita, kaikki mahtuvat mukaan.



Oulussa: Isokatu 82 (keskustan asukastupa, käynti sisäpihalta). Aloitus kello 18.00 jatkuen 21.30 asti. Tilaisuuden ohjaa Pohjoisen valon-tiimi. Lisätietoja: Tiina

Tähän tilaisuuteen Elena ja Julia osallistuvat Vaasasta käsin, he ulottavat kevätpäiväntasaukseen liittyviä energioita meille asti. Illan ollessa käsillä jo pian, emme luo ohjelmaa etukäteen, vaan annamme energian ja vapaan sanan viedä iltaa eteenpäin. Voimme hiljentyä kuuntelemaan "taivaskanavia", tehdä harjoituksia, jutella, ja loppuhuipentumana klo 20.26 olla mukana Elenan ja Julian energioissa. Vapaan ohjelman iltaan on vapaa pääsy. Kahvia ja teetä sekä keksiä voi ostaa illan aikana edullisesti.



Päätapahtuma Vaasassa: Seitsemän Sisaren keskus, Raastuvankatu 48 (Vaasan puukasarmit Korsholmanpuistikon ja Raastuvankadun valoristeyksen kulma). Aloitus kello 17.30. Oviraha 20 €. Tilaisuuden pitävät Elena ja Julia, tulkkaus Suomeksi. Yhteyshenkilö: Bella Bash





* * * Rakkain terveisin Sari McGlinn, Harmoniahuone.
__________________________________________________

Me pystytään siihen.

Mä ainakin, rukoilen että tulevaisuuden maailmassa olisi paljon Naurua, Iloa, Huumoria, Lapsenomaisuutta, Elämäniloa, Rakkautta, Välittämistä ja Tukemista.

Tasa-arvo, oikeudenmukaisuus ja elämän kunnioitus vallitsis.

Mä Uskon, että tulevaisuuden maailma tulee olemaan Rikas paikka elää.

Mä Uskon. Me Pystytään Saavuttamaan se.

Tehdään maailma paremmaksi.  smitten


edit: yhteystiedot poistettu -Annikki
« Viimeksi muokattu: 26.03.2006 04:36:28 kirjoittanut Annikki* » tallennettu

Long life maybe isn't good enough,
but good life is long enough!
- Benjamin Franklin
Chandra
Astroholisti
*****
Viestejä: 2752



Profiili
« Vastaus #1 : 19.03.2006 08:31:31 »

Kiitos sanomastasi! smitten

Minä uskon myös ja välitän tiedon eteenpäin niille ystävilleni,joiden tiedän myös uskovan. angel

Sydämestäni ja ilolla tähän osallistun.Toiveikkuudella ja uskolla,että kaikki ajatukset ja teot,jotka perustuvat rakkauteen,mahdollistavat uudenlaisen tilan elää täällä. angel
tallennettu

Mio
Astroholisti
*****
Viestejä: 1482


Ea Mai


Profiili
« Vastaus #2 : 19.03.2006 09:54:08 »

Kuulostaapa Hyvälle!  Cheesy smitten

Tuosta ohimosta sen verran että suitsukkeella kun pyörittää rinkulaa lähellä otsakeskusta niin tuleepi aikalailla läheisen tuntuiset olot!

Suitsuketikulla kannattaa yleensäkkin muodostaa kuvioita ympärilleensä ja tällä tavalla putsata 'paikkoja'.  Wink

Spiraaleita, kolmioita, neliöitä, pyramideja, ympyröitä, pisteitä...

 smiley6600 angel
tallennettu

The clay of reality is molded in dreams
Rachel
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 39


Profiili
« Vastaus #3 : 19.03.2006 14:10:17 »

Lumor, mihinkä suuntaan otsakeskuksen lähellä rinkulaa pyöritetään? Onko sillä merkitystä?  Huh
tallennettu

Aurinko: Kalat
Kuu: Kaksoset
Nousumerkki: Neitsyt
Keltainen Solaarinen Soturi
Mio
Astroholisti
*****
Viestejä: 1482


Ea Mai


Profiili
« Vastaus #4 : 19.03.2006 15:21:08 »

Kyllä sitä myötäpäivään tulisi pyörittää kuten auringon ikuinen rytmikin kulkee, mutta voikait sitä tehdä toistekkin päin muttei se tunnu läheskään niin vaikuttavalle ja pikemminkin kadottaa 'tuntuman yhteydestä'  Cheesy

En asiasta kummemmin tiedä, fiilispohjan juttuja...  idiot2

Kantsii tehä nuo jutut aina silleen miten itestä parhaalle tuntuu  smitten

Kahdeksikon muodostaminen on myös erityisen hyväksi ja noita muotoja kannattaa tehdä myös sormillakin!
« Viimeksi muokattu: 19.03.2006 15:26:47 kirjoittanut Lumor » tallennettu

The clay of reality is molded in dreams
Mio
Astroholisti
*****
Viestejä: 1482


Ea Mai


Profiili
« Vastaus #5 : 19.03.2006 16:42:36 »

Niin tässä on ehdottomasti muistettava rauhallisuus ja oma kevyt tahti sillä nuo rinkulat, kahdeksikot ja Luoja jutut ovat niin voimakkaita, jottei niitten kanssa kannata missään nimessä rueta yltiöpäisesti touhuamaan tai huvin vuoksi leikkimään!

Siis rauhallisesti ja keskittyen ettei tulisi päänsärkyä, ylireagointia, ärsytystä tai muuta vastaavaa sillä nämä asiat nyt sattumoisin ovat aika suuria, jotta se oma terveys pysyy pääasiana.  smitten
tallennettu

The clay of reality is molded in dreams
Rachel
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 39


Profiili
« Vastaus #6 : 19.03.2006 17:14:19 »

Kiitos!  smitten
tallennettu

Aurinko: Kalat
Kuu: Kaksoset
Nousumerkki: Neitsyt
Keltainen Solaarinen Soturi
Elämänilo
Astroholisti
*****
Viestejä: 6358


Iloa, Valoa ja Rakkautta kaikille


Profiili
« Vastaus #7 : 19.03.2006 17:44:36 »


**************************************************

Elenan meditaation pääperiaatteet 20.3. tapahtumaa varten.


Pääperiaate on ensin tunnistaa molemmat ohimot,
tuntea kuinka energia kulkee
lohkosta toiseen,
sitten löytää puolivälin piste,
tuntea kuinka valopiste
voimistuu ja kasvaa.

Siitä lähtee energia säie
selkärankaa pitkin
solarpleksukseen,
vahvista ja voimista tätä
edestakaisella virtauksella.

Avaa selkärangan valokanava
istuen selkä suorana
virtauksen vahvistamiseksi.

Sitten visualisoidaan valkoisen,
kullanhohtoisen valon
täyttävän ja läpäisevän koko kehon.

Visualisoi sen sitten
laajenevan täyttämään
ja yhtymään maaplaneetan
energian kanssa,
voimistuvan ja vahvistuvan.

Tunne kuinka sydämesi sykkii yhdessä
maaplaneetan sydämenlyönnin kanssa,
hengitä tasaisesti ja rauhallisesti yhdessä
maaplaneetan keuhkojen kanssa..

Tunne maaplaneetan kuori iholla,
meren aallot, vuoret, puut, kukat,
kasvit ja eläimet,
tunne ykseys luonnon kanssa.

Koe nyt kuinka energiasi yhtyy ja
laajenee koko universumin energiaan,
olet tasapainoisessa yhteydessä
kaikkeuden kanssa.

Tunne se rauha, ykseys,
tunnet galaksit ympärilläsi,
sormenpäissäsi, silmissäsi,
suuri ykseys, rakkaus ja rauha
täyttää koko olemuksesi.

Olet yhtä kaiken kanssa täydellisessä
harmoniassa ja sopusoinnussa.
Nyt sinä voit luoda maailmoja
tasapainossa kaikkeuden lakien kanssa.
Nauti matkasta, harmoniasta,
tunne rauha, rakkaus.

Palaa sitten rauhallisesti
vähitellen takaisin kehoosi ym.ym.

**********************************************

Siis maanantaina 20.3.2006 kaikki häiritsevät tekijät minimiin,
televisiot ja radiot kiinni ym. hömpötykset.


Keskitytään meditoimaan ja säteilemään
kaikkia mahdollisia positiivisia ominaisuuksia.

***********************************************

Minusta tuo tuntuu vähän pelottavalta.

- sopiiko tuo hyvin herkille hernkilöille,
kuten esim. itse olen


Elämänilo
tallennettu

aurinko merkurius mars neptunus vaaka , askendentti vesta neitsyt , venus IC saturnus juno skorpioni , jupiter uranus pluto leijona , chiron ceres kauris , kuu pallas kuunsolmu jousimies , MC harka
Alzbeta
Vieras
« Vastaus #8 : 19.03.2006 18:00:52 »

Elämänilo, et ole ainoa, jota nämä energiat myös hieman pelottavat. Ajattelin silti meditoida tai ainakin pitää tv:n ja radion kiinni tuona ajankohtana.

Luultavasti meditoin tuota viljapeltokuvaa, joka auttaa kohtaamaan uutta.
Aion myös pyytää enkeleitäni olemaan läsnä, koska tällä hetkellä epäilen omia voimiani kantaa noita energioita yksin.
tallennettu
Ozzette
Vieras
« Vastaus #9 : 19.03.2006 18:01:02 »

Siis hetkinen...
Olenko havaitsevinani jonkinlaista "joukkohysteriaa", "aivopesua" tms. ?
MISTÄ nämä tiedot ovat peräisin ? TOIVOTTAVASTI ei mitään uskovaisten "hihhulointia" ! Ymmärrän kyllä tuon, että on käsillä ainutkertainen tapahtuma, jos se siis toistuu noin harvoin jne. MUTTA...
Anteeksi nyt vain, kun minulle tuo kirjoitus oli jollain tapaa ahdistavakin ja pelottava... Tuli mieleen uskovaisten ym. kauhuskenaariot ja pelottelut lopun ajoista, maan tuhoutumisesta, helvetin tulista yms. Kun jotenkin vain aistin jotakin sen kaltaista, että jos et tee/toimi näin, niin olet tuhoon tuomittu.
Ja onhan merkittäviä tapahtumia ollut kautta ihmiskunnan historian, eli MIKSI juuri NYT pitäisi toimia tuon kaltaisesti ? Kun itse olen sitä mieltä, että YLIPÄÄTÄÄN AINA tulisi pyrkiä yhteiseen hyvään ja hyvinvointiin koko universumissa ? Vai ?? Ja AUTTAAKO yhteismeditointi ym. TODELLA, vai onko se tosiaan vain "joukkohysteriaa, hihhulointia" ? Onhan pilvin pimein kautta historian järjestetty kaikenlaisia mielenosoituksia, rukoushetkiä ja mitä milloinkin... Ja ovatko ne edes TODELLA auttaneet !? Itsekin olin aikanaan mielenosoituksessa, ettei USA iskisi Irakiin, MUTTA MITEN KÄVIKÄÄN ! Sotahan siitä tuli ja iskuja tehdään jatkuvasti milloin missäkin... MIKSI siis PITÄÄ ja JUURI NYT ?? OK, sen ymmärrän siis TÄYSIN, että yhtenäisyydessä on voimaa JA OLEN VALMIS JA HALUAN TEHDÄ UNIVERSUMIN HYVÄKSI niin paljon hyvää, kuin voin ja osaan. Mutta mites kaikki ne, jotka eivät edes tiedä tästä tai usko tällaiseen, eivätkä siksi tee mitään "tavallisuudesta" poikkeavaa ? Ovatko HE siis tuohon tuhoon tuomittuja tai jotain ? Maailmanlopun meininkiäkö...
Vai olenko nyt taas ihan tyhmä ja täysin "hakoteillä" ? En vain täysin tajua...  idiot2  uglystupid2 Valaiskaa te, jotka osaatte ja ymmärrätte...
tallennettu
Chandra
Astroholisti
*****
Viestejä: 2752



Profiili
« Vastaus #10 : 19.03.2006 18:11:22 »

Smiley

En mikään asiantuntija ole.Mutta ei nyt mistään tuhoon tuomitsemisesta ole kyse.Äläs veikkonen tuollaista ajattele. Grin

Ja muutenkin olen sitä mieltä,ettei mitään sellaista kannata tehdä,mikä ei aidosti tunnu hyvältä ja oikealta. smitten

Aivan yhtä hyvä ja tärkeä olet niin sinä kuin muutkin,osallistuu tai ei. Cool
tallennettu

Ozzette
Vieras
« Vastaus #11 : 19.03.2006 18:16:33 »

Smiley

En mikään asiantuntija ole.Mutta ei nyt mistään tuhoon tuomitsemisesta ole kyse.Äläs veikkonen tuollaista ajattele. Grin

Ja muutenkin olen sitä mieltä,ettei mitään sellaista kannata tehdä,mikä ei aidosti tunnu hyvältä ja oikealta. smitten

Aivan yhtä hyvä ja tärkeä olet niin sinä kuin muutkin,osallistuu tai ei. Cool
Noh, SUURKIITOKSET ! Tuo huojensi mieltä... Kun vaistomaisesti nousen aina ns. takajaloilleni ja vastustamaan, kun jotakin velvoitetaan tai pakotetaan tekemään tai tekemättä jättämään. INHOAN kaikkea tuollaista tee ja toimi näin ja näin... Ja JOPA vielä tiettyyn kellonaikaankin... HUH !!  Shocked
Ja todella sitäkin peräänkuulutan, että KUKAAN meistä EI voi tietää, mitä tuleman pitää, teki niin tai näin... Jonkinlaista osviittaa ja vinkkiä voi saada mutta... Mielestäni AINOASTAAN Jumala tietää täyden totuuden. Ja kenen tosiaan on vastuu, jos joku "herkempi" ihminen vaikka tämäntyyppisistä jutuista menettää mielenterveytensä ?? En MINÄ kylläkään sentään, mutta joku voi sen tehdä !! Voiko hän maksattaa terapiansa esim. jutun alullepanijalla ?
« Viimeksi muokattu: 19.03.2006 18:33:20 kirjoittanut Princess of Darkness » tallennettu
Alzbeta
Vieras
« Vastaus #12 : 19.03.2006 18:29:46 »

Chandra kiitos huojensi minunkin mieltäni. Kuten myös se ajatus, että jollain toisella tasolla 5 miljardia vuotta on yksi silmänräpäys. Puhumattakaan siitä, että sielun tasollahan ei ole aikaa lainkaan.

Meidän pitäisi pyrkiä viettämään jokainen päivämme täällä sellaisten asioiden parissa, jota itse rakastamme ja jotka saavat meidät hehkumaan intoa. Se jos mikä nostaa energioita.


 smitten smitten
tallennettu
Asterix
Vieras
« Vastaus #13 : 19.03.2006 18:39:09 »

Minä ajattelin mennä lapsuuteni lempipaikkaan, vanhan hevostallin katolle pötköttelemään ja avaruutta ja tähtiä katselemaan tuona kyseisenä ajankohtana.  Smiley

Eipä minulla ole mitään hävittävääkään.  Huh
Kukaan naapureistakaan ei näe ko. paikkaan.  Cheesy

Ko. vanhan tallin katto on loistava paikka meditoimiseen, tähtien tiirailuun ja kesäisin auringon ottoon ja myös kuutamon ottoon, jota myös olen harrastanut aikoinani, kun kiinnostuin magiasta ja loitsujen tekemisestä.  :Smiley

Pitää laittaa vain lämpimästi päälle ja viltti ja mahdollisesti myös kuumaa yrttiteetä mukaan.
Janohan aina sitä tahtoo tulla meditoimisen päätteeksi. Smiley

Katsotaan, mitä tapahtuu..  coolsmiley

Iloa, valoa ja rakkautta  smitten

Asterix
tallennettu
Ozzette
Vieras
« Vastaus #14 : 19.03.2006 18:44:01 »

Janohan aina sitä tahtoo tulla meditoimisen päätteeksi. Smiley
Juuh, jos jotain hyvinkin "dramaattista" tapahtuu, niin meikäläinen varmaan vetää mieluiten "lärvit"... Siinäpä "meditointia" vai olisiko ennemminkin "levitointia" kerrakseen...  Shocked  2funny
« Viimeksi muokattu: 19.03.2006 18:52:19 kirjoittanut Princess of Darkness » tallennettu
Sivuja: [1] 2 3
  Tulostusversio  
 
Siirry: