Sivuja: 1 [2] 3
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Mahdollisesti Erittäin Tärkeätä asiaa koskien Ma 20.3  (Luettu 19821 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Elämänilo
Astroholisti
*****
Viestejä: 6358


Iloa, Valoa ja Rakkautta kaikille


Profiili
« Vastaus #15 : 19.03.2006 18:44:40 »

Hei Ystäväin

Kuunnelkaamme siis sisintämme.

- mietin kuinka tuon kaiken voi muistaa
meditoidessaan, ellei sitä sanele nauhalle tmv.
- no kukin ratkaisee asian omalla tavallaan

ILOA, VALOA, RAKKAUTTA KAIKILLE



Elämänilo
tallennettu

aurinko merkurius mars neptunus vaaka , askendentti vesta neitsyt , venus IC saturnus juno skorpioni , jupiter uranus pluto leijona , chiron ceres kauris , kuu pallas kuunsolmu jousimies , MC harka
Wiza
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 48



Profiili
« Vastaus #16 : 19.03.2006 18:55:46 »


Meidän pitäisi pyrkiä viettämään jokainen päivämme täällä sellaisten asioiden parissa, jota itse rakastamme ja jotka saavat meidät hehkumaan intoa. Se jos mikä nostaa energioita.


 smitten smitten
Hyvin sanottu. Olen täysin samaa mieltä tuosta. Smiley

En mäkään usko, että on vain yksi lyhyt ja tärkeä hetki, joka määrittelee tulevaisuutemme suunnan, mutta ehkä olosuhteet oikeasti ovat nyt erittäin suotuisia tulevaisuuden suunnan vaikuttamiselle.

Ja todellakin, ei tehdä mitään, mikä ei tunnu itsestä hyvältä ja oikealta. Ja tottakai kriittisesti pitää suhtautua. Mua kiinnostaisi tietää enemmän mihin nämä tiedot perustuvat. Kuinka luotettava tämä Elena on?

Ajatellaan silti mahdollisimman positiivisesti "sata lasissa", kaikki huomenna, me ei hävitä siinä mitään. smitten Mun mielestä me voidaan vain Voittaa.

Uskotaan ja luotetaan, että kaikki järjestyy Parhaammalla Mahdollisella tavalla, tänään ja huomenna.

Reikifoorumille postitettiin eka teksti laajemmin:

Tilanne Suomessa 20-22.03.2006.

Tämä artikkeli on tarkoitettu niille joiden henkinen potentiaali on jo saavuttanut tason, jossa he pystyvät ymmärtämään tämän hetken vakavuuden ja tärkeyden, niille joille ei enää tarvitse selittää, että ihmiselämä ei ole vain tilanteiden ketju, vaan että nämä tilanteet ovat tarkoitettu meidän jalostumiseen; henkisen kristallimme hiomiseen.
Me puhumme nyt juuri tällaisille ihmisille. Me ymmärrämme, että kaikenlaista ihmisen henkilökohtaista epätäydellisyyttä on turha juuri nyt pohtia. Siihen ei nyt ole aikaa.
Kaikki me olemme samassa veneessä.

Vuoden 2006 lähestyvät olosuhteet ovat niin ainutlaatuisia, että vuotta 2006 voi varmuudella sanoa ratkaisevaksi planeetan, Aurinkokunnan ja Galaksin elämässä. Tämän vuoden astronomiset ja astrologiset tapahtumat tulevat heijastumaan kuin peilistä planeettamme eri pisteissä tapahtuvissa monimutkaisissa energeettisissä muutoksissa.
Kosmiset energiat muuttuvat ja tuovat mukaan muutoksia planeetallemme. Nämä muutokset koskettavat jokaista ihmistä. Ihmiskunta tekee valinnan – astutaanko kosmisiin vesiin vai jäädäänkö jatkamaan materialisoimisen tietä. Jokaisen tuon toisen valinnan tekevän kanssa planeetallamme kuolee osa Maailmaa, Kosmosta, Jumalaa…

Tällä hetkellä ihmiskunta kokonaisuudessaan ei omaa kollektiivista tietoisuutta vaan se on kollektiivista tiedostamatonta.
Me vetoamme teihin joiden sydän on inhimillisen, aistillisen orientoitumisen yläpuolella.
Hetken vakavuus on sekä ihmiskunnan energian valinnassa että tuohon valintaan vaikuttamisessa. Korkeimmilla tasoilla ei ole aistillisuutta. Siellä on olemassa vain Luova Säde tai energia joka on säteen ulkopuolella. Niillä ihmisillä, joilla on olemassa yhteys Säteen energiaan, on myös mahdollisuus käyttää sitä.

Nyt kun meillä ei ole aikaa paneutua meissä olevan piilevän muistin avaamiseen (muistella menneitä elämiä, omistautua henkisen ja esoteerisen perimän tutkimiselle, opiskella energian käyttöä jne.) voi osallistuminen henkisellä tasolla globaalisiin prosesseihin avata meissä kaikesta syvimmän, kaiken sen mikä myöhemmin ehkä tulee taas tietoisuutemme ulottumattomiin, koska Maaplaneettamme siirtyy edelleen Kosmoksessa eikä energia enää tue näitä prosesseja niin voimakkaasti kuin nyt.

Tässä tekstissä me emme puhu siitä miten ihmiskunta on syntynyt ja mitkä ovat ne planeetallamme tapahtuvat energiamuutokset. Me paneudumme siihen mikä on Suomen sijainnin erikoisuus planeettamme keholla.

Suomen erikoisuus on sen läheisyys planeettamme pohjoisnapaan. Pohjoisnapa on magneettinen energianuoli, joka osoittaa suuntaa. Se osoittaa suuntaa tähtiin, tähdistöihin ja maailmoihin joiden kanssa planeettamme on yhteydessä nyt ja tulevaisuudessa. Mutta pohjoisnapa on vain toinen Kosmoksen instrumenteista. Toinen on planeetan Päiväntasaaja (Ekvaattori). Pohjoisnavan osoittamien tähtien energia virtaa aurinkokunnan planeettojen kautta sähkövirran tavoin Päiväntasaajalle, joka johtaa sen maan ytimeen yhdistymään menneisyyden, nykyisyyden ja tulevaisuuden todellisuuksiin sekä leviämään planeettamme meridiaaneihin. Pohjoisnapa ja Ekvaattori ovat tärkeimmät energeettiset instrumentit, jotka luovat ainutlaatuista pohjaa planeettamme elämän kehitykselle ajassa ja avaruudessa.
Tästä syystä aika Maaplaneetalla leviää Pohjoisnavasta. Avaruus ja ulottuvuus muokkautuvat päiväntasaajalla.
Pohjoisnavan osoittaminen Pienen Karhun-tähdistön Pohjantähteen on määritellyt nykyisen ihmiskunnan henkisen maailmankatsomuksen. Tästä lähtien joka vuosisadan myötä tilanne muuttuu ja Pohjoisnapa siirtyy kohti toista tähteä (Vega). Ihmiskunnan kollektiivinen tiedostamaton, meidän henkinen potentiaalimme vaikuttaa suorasti siihen millaista energiaa planeettamme tulee ”ymmärtämään” liikkuen Pohjantähdestä poispäin. Me teidän kanssa luomme nyt ohjelman, joka määrittelee miljooniksi vuosiksi eteenpäin sen, minkälaisia tietoisuuksia pystyy saapumaan planeetallemme ja minkälaisiin maailmoihin täältä poistumaan.

Muinaiset pyhät kirjoitukset ja astrologiset lähteet osoittavat, että kaikkien aikojen ihmiskunnan parhaat edustajat ajattelivat, että planeetan sielu astuu Kosmoksen avaruuksiin nousten Pohjoisnavan kautta Ison karhun ja Pienen karhun tähdistöihin.

Tämän vuoden maaliskuussa kevätpäiväntasauksen aikana Suomessa Ison karhun tähdistö, joka muinaisina aikoina oli yhtenäinen Pienen karhun kanssa, nousee huippuasemaan planeettamme suhteen. Juuri tällaisena hetkenä 70-luvun alussa kansainvälinen tiedemiesryhmä rekisteröi Ison karhun tähdistöstä tulevaa biosäteilyä ja signaaleja (tämä kesti vain 30 min.) joihin Maan biosfääri (eläin- ja kasvikunta) reagoi. Tämä fakta myös osoittaa, että on olemassa todellinen mahdollisuus osallistua Kosmisen transformaation prosessiin, koska planeettamme on lähestynyt galaksimme Keskusaurinkoa, galaktisen vuoden vaihtumisen pistettä. (Aurinkomme kiertää galaksin Keskusauringon 250 milj maan vuodessa – tämä on siis yksi galaktinen vuosi).

Suomessa asuvat ihmiset voivat osallistua ainutkertaisiin prosesseihin: planeettamme energeettiseen vuorovaikutukseen tähtien kanssa, eli prosessiin joka määrittelee ihmiskunnan tietoisuuden muovaamista seuraavaksi galaktiseksi vuodeksi (eli 250 milj maan vuodeksi) seuraavan kierroksen asti.

Kaikista vanhimmissa ihmiskunnan syntymästä kertovissa pyhissä kirjoituksissa kerrotaan, että tämän päivän pohjoisalueilla (Suomi mukaan lukien) oli joskus muinainen sivilisaatio, joka pani alulle ihmiskunnan henkisen tietoisuuden. Lähteet sanovat, että tuo sivilisaatio oli Hyperborea.




Esoteerisen astrologian lähteet puhuvat siitä, että hyperborealaiset olivat Maaplaneetan akselin vartijoita ja että he säilyttivät henkistä tietoa, joka myöhemmin levisi koko Maahan.

Me oletamme, että jotkut pohjoisalueilla ja mm. Suomessa syntyneistä nykyihmisistä ovat energeettisesti näiden tietojen säilyttäjiä. Suomen alue on yksi keskeisimmistä avainpisteistä, jolla on yhteys ihmiskunnan syntymiseen muinaisina aikoina sekä uuden ihmiskunnan syntymiseen meidän aikana. Kuka tahansa teistä saattaa olla ratkaisevan informaation kantaja. Informaation, joka tulee taltioitumaan syntyvän Ihmiskunnan henkiseen kristalliin.

20-22 maaliskuuta 2006 kevätpäiväntasauksen aikana astronomisesti toistuu sama tilanne mikä oli 5 miljardia vuotta sitten, ennen planeettamme tiiviin näkyvän kehon syntymistä, tai mahdollisesti juuri sen tiiviin kehon syntymisen aikana. Planeettamme ikä on noin 4,5 – 5 miljardia vuotta. Tämän hetken ainutlaatuisuutta ei siis voisi korostaa liikaa.

Kaikki Suomen, Ruotsin, Norjan ja Pohjoisvenäjän asukkaat omalla energiapotentiaalilla lähettävät viestin Kosmokseen: millaiset energeettiset lainalaisuudet tulevat toimimaan tulevaisuudessa, millaiset tietoisuudet osallistuvat maaplaneettamme elämän luomiseen, millainen tulee olemaan itse fyysinen elämä planeetallamme ja hienoon kehoon siirtymisen luonne sekä liikkuminen seuraavaan ulottuvuuteen.
Kaikki tämä riippuu meistä!

Hyperborealaiset säilyttivät näitä tietoja ja tallensivat ne Maan hienoihin tasoihin. On hyvin mahdollista, että Suomessa asuu ihmisiä, jotka ovat tuon sivilisaation hienon potentiaalin sekä Kosmisen Mission tiedon kantajia.

Kuinka paljon löytyy ihmisiä, jotka tänä aikana suuntavat omaa tietoisuuttaan Korkeimpaan, Puhtaimpaan, Voimakkaimpaan mitä löytyy maan päältä – Luojan tietoisuuteen??

Juuri tällä hetkellä on olemassa mahdollisuus istuttaa Jumalallisen Tietoisuuden uusia siemeniä ja rakentaa perusta miljooniksi vuosiksi eteenpäin sille, että Kosmiset Tietoisuudet voivat saapua ja kehittyä täällä; luoda perusta tulevaisuuden sivilisaatioille ja planeettamme napojen siirtymisen luonteelle nyt ja tulevaisuudessa; luoda perusta elämän sykleille - syntymiselle ja siirtymiselle yhdestä energeettisestä olomuodosta toiseen. Me teidän kanssa saimme ainutkertaisen mahdollisuuden osallistua uuden Galaktisen Ajan Kalenterin luomiseen, joka määrittää kaikkien tulevien sivilisaatioiden tulevaisuutta.


Me kutsumme yhteistyöhön teitä kaikkia jotka pystytte ymmärtämään yllä olevan!

Odotamme teidän ehdotuksianne. Omalta osaltamme me tarjoamme apua tähän aikaan valmistautumisessa.

Kosmisen transformaation korkeus ja voima voi antaa jokaiselle ihmiselle mahdollisuuden nostaa omaa henkistä potentiaalia, kirjoittaa henkilökohtaisen kehityksen ohjelmaa uusiksi virittäytymällä Maaplaneetalle tapahtuvaan Kosmiseen transformaatioon, Luojan Tietoisuuteen.

Jokainen tähän työhön mukaan tuleva pystyy muuttamaan omaa sekä nykyisen että tulevien inkarnaatioiden ohjelmaa. Tällä hetkellä te pystytte kohottamaan oman henkisen kristallinne valoa, muuttamaan kosmisen leiman (astrologiset rajoitukset), rakentamaan perustan sille, että ihmismaailmassa pystyy elämään menettämättä yhteyttä Jumalalliseen Kosmiseen Tietoisuuteen.
Pääsylippuna tähän työhön toimii oma henkinen Sydän jossa ei voi olla valhetta, epäröintiä, tuomitsemista jne, joka ei voi olla välinpitämätön sille mikä tapahtuu planeetalle ja koko ihmiskunnalle.

Niille jotka haluavat osallistua tähän energiatapahtumaan me ehdotamme tapaamisia, seminaareja, luentoja. Menetelmiä joiden avulla lyhyessä ajassa voi avata tähtien muistia: regressiotyötä, meditaatioita, astrologista työtä. Kaikkea sitä mikä voisi työntää henkilökohtaisen tietoisuuden kehityksen spiraalia uudelle kierrokselle.

Planeettamme jokainen solu tule hengittämään uutta elävöitävää Kosmista ilmaa. Maan pinnan jokainen pikkupalanen tulee silloin olemaan kuin pieni solu, jonka hengityksestä riippuu koko planeetan sisähengitys.

Vaasan kaupungin maantieteellisellä sijainnilla on tietty merkitys koska se sijaitsee paikassa, jossa Maaplaneetan energeettinen vuorovaikutus tähtien kanssa on erityisen voimakas. Tämä tarkoittaa, että Vaasa-solun sisähengitys saattaa olla ratkaiseva planeetan sydämelle kokonaisuudessa. Erityisen sijainnin takia Vaasassa nämä energiat ilmentävät itseään voimakkaammin kuin missään muussa Suomen kaupungissa.

29 maaliskuuta 2006 Auringonpimennys

20-22.03.2006 tapahtumien energeettinen lopputulos on yhteydessä seuraavaan energeettiseen tapahtumaan joka on 29.3.





Maaliskuun 2006 auringon pimennyksen radalla on muutama tärkeä ominaisuus.

Ensiksi: Pimennys liikkuu niiden alueiden läpi, joissa sijaitsee emotionaalisesti paljon jännittyneitä pisteitä: koko Kaukasus missä sodat jatkuvat koko ajan, Etelävenäjä missä viime aikoina on tapahtunut monta terrori-iskua (Budenovsk) , Turkki (lintuinfluenssaepidemia) jne.


Toiseksi: Auringonpimennyksen rata liikkuu Afrikassa sijaitsevan Chad-järvein kautta, jossa tiedetään tektonisten laattojen sijainnin olevan sellainen, että järven alueella etäisyys maan fyysisen ytimeen on maailman lyhyimpiä. Chad-järveltä informaatio siirtyy Himalajalle, siihen osaan jossa sanotaan olevan erityinen henkinen lähde – Shambala.

Kolmanneksi: Auringonpimennyksen rata kulkee nimenomaan vanhaa planeetan ekvaattoria pitkin (tämä ekvaattori oli planeetalla 2-5 miljoonaa vuotta sitten). Eli nyt tehdään suuria muutoksia planeetan todellisuuksissa, ulottuvuuksissa, energiaohjelmissa, jotka olivat voimassa vähintään viimeiset 10 tuhatta vuotta (suunnilleen silloin tiedemiehet arvioivat edellisen napojen siirron tapahtuneen, ja tämä tieto on tallennettu myös tarinaan Vedenpaisumuksesta).
On olemassa tieto, joka perustuu tähtien sijaintiin ja niiden välisen energeettiseen vuorovaikutukseen, että auringonpimennyksestä alkaa galaksimme astraalitason transformaatio (avaruuden sisään kääriytyminen). Tällä seikalla on yhteys Egyptin pyramidien rakentamisen ajankohtaan. Denderan temppelin seinillä on tallennettu tämän hetkinen planeettojen sijainti.

Neljänneksi: esoteerinen astrologia kertoo, että Aurinkokuntaamme on kahden Auringon järjestelmä. Toinen aurinko on meille tuttu taivaankappale, toinen on ns. musta aurinko. Nykyajan astronomit puhuvat lähteestä joka muistuttaa Aurinkoamme, mutta koostuu tummasta aineesta. Tämä tieto vahvistaa edellisen.
Meidän Aurinkomme astuu tuona aikana suoraan yhteyden tunneliin mustan auringon kanssa.

Huhti-kesäkuussa alkaa aurinkokunnan magneettiverkoston seuraava transformaatiovaihe, johon vaikuttaa sellaiset Maata potentiaalisesti lähestyvät kosmiset objektit kuin Nibiru, Komeetat (Schvassmannin- Vachmannin komeetta) ja asteroidit. (Tai sitten niin päin, että näiden objektien lähestyminen todistaa aurinkokunnan magneettiverkoston muutoksen, mikä on enemmän todennäköistä jos otetaan huomioon sen, että Aurinko siirtyy Kosmoksessa suhteessa Plejadien keskeistä tähteä Alkionaa, ja itse Alkiona siirtyy suhteessa Siriukseen, ja Siriuksesta tulee galaksimme tämän haaran keskusaurinko).



Astronomisesti Kali-Juga alkoi silloin kun Alkiona astui suoraan yhteyteen planeettamme ekvaattorin kanssa. Tämä tarkoittaa, että tänä aikana ihmisillä, jos he ovat planeetan tietyissä energeettisissä pisteissä, on mahdollisuus astua planeetan magneettiverkoston ulkopuolelle (joka on ihmisen tietoisuutta muokkaava voima) ja virittäytyä vähintäänkin aurinkokunnan magneettiverkostoon, ja täten luoda perustan ihmistietoisuuden muuttamiselle 90o (vanha ekvaattori, josta puhuttiin aiemmin, sijaitsi 90 asteen kulmassa nykyisen ekvaattorin suhteen).


Epäsuorana todistuksena tietoisuuden globaalisen tason muutoksesta voi pitää myös sitä, että nykyastronomit havaitsivat galaksimme Linnunradan tällä hetkellä aktiivisesti sieppaavan tähtiä pallonmuotoisesta tähtimuodostelmasta Käärmeenkantajan tähdistöstä. Tämä tarkoittaa, että galaksin magneettiverkosto muuttuu dramaattisesti näiden siepattujen tähtien myötä, jotka ovat jo käyneet tiettyjä evoluutiovaiheita.
Lisäksi avestilaisen astrologian mukaan aurinkokunta, joka oli luotu Luojan suunnitelman mukaisesti, koostui 16 planeetasta missä elämä kehittyi korkeiden henkisten lakien mukaan ja kaikilla planeetoilla oli elämää. Sitten jostain syystä tapahtui hyökkäys, galaktisen tason katastrofi jonka seurauksena Aurinkokunnan planeettojen radat siirtyivät. Maaplaneetan rata muuttui, fyysinen elämä planeetalla säilyi, mutta muilla planeetoilla elävä tietoisuus siirtyi muihin ulottuvuuksiin tai maailmoihin. Kosminen aika vääristyi ja Maaplaneetta ”tippui” omasta ulottuvuudesta, sen virittäytyminen kosmiseen aikaan häiriintyi. Siihen aikaa hyperborealaiset tulivat Maahan. Heidän tehtävänsä oli vakauttaa Maan akselia ja luoda perusta uudelle, nykyiselle sivilisaatiolle. Tämä on vielä yksi todiste sille, että Galaksimme magneettiverkosto muuttuu ja planeetta siirtyy yhdestä ulottuvuudesta toiseen.

Myöhemmin me puhutaan lisää tämän työn vaiheista sekä siitä mitkä kosmiset objektit ovat mukana tässä työssä.

Elena Evstafyeva Julia Perepelitsyna
Center of Spiritual Renaissance, St. Petersburg
« Viimeksi muokattu: 19.03.2006 20:41:08 kirjoittanut Wiza » tallennettu

Long life maybe isn't good enough,
but good life is long enough!
- Benjamin Franklin
Ozzette
Vieras
« Vastaus #17 : 19.03.2006 19:04:04 »

Tilanne Suomessa 20-22.03.2006.

Tämä artikkeli on tarkoitettu niille joiden henkinen potentiaali on jo saavuttanut tason, jossa he pystyvät ymmärtämään tämän hetken vakavuuden ja tärkeyden, niille joille ei enää tarvitse selittää, että ihmiselämä ei ole vain tilanteiden ketju, vaan että nämä tilanteet ovat tarkoitettu meidän jalostumiseen; henkisen kristallimme hiomiseen.
Me puhumme nyt juuri tällaisille ihmisille. Me ymmärrämme, että kaikenlaista ihmisen henkilökohtaista epätäydellisyyttä on turha juuri nyt pohtia. Siihen ei nyt ole aikaa.
Kaikki me olemme samassa veneessä.
YES, TÄSSÄHÄN KAI SE PÄÄPOINTTI TULI...
Eli kyseessä kutsumani "radiojuttu", eli käymme eri taajuuksilla. Toiset ULA-aalloilla, toiset taas vaikkapa "maallisemmilla" hula-hula-aalloilla...  2funny
« Viimeksi muokattu: 19.03.2006 19:55:41 kirjoittanut Princess of Darkness » tallennettu
Alzbeta
Vieras
« Vastaus #18 : 20.03.2006 10:48:24 »

Huh en tiedä mistä johtunee, mutta koko aamun olo ollut ihan niinkuin pienessä hiprakassa. Pääkoppa tuntuu liikkuvan aivan omissa sfääreissään... Mitähän tapahtuu illalla kun nyt jo olo tällainen... Heh.

Mitenkäs te muut? Onko ollut mitään "tuntemuksia"?
tallennettu
Artemis
Astroholisti
*****
Viestejä: 3622



Profiili
« Vastaus #19 : 20.03.2006 12:08:55 »

Itselläni on poikkeuksellisen hyvä fiilis tänä aamuna, ehkä siitäkin syystä että valo lisääntyy  Smiley
Näin viime yönä jännittävää unta joka saattaa olla välähdys menneestä elämästä, niin selkeää se oli, tulin siitäkin hyvälle tuulelle.
Tämä on hyvä päivä!!!  smitten
tallennettu
Ozzette
Vieras
« Vastaus #20 : 20.03.2006 12:36:43 »

Minulla ei mitään erityisiä tuntemuksia, kuin että olen vain tosi iloinen ja energinen. Päivä paistaa sekä auringon muodossa, että muutenkin elämässäni. Vahva tunne vain, että elämässäni on nyt pitkästä aikaa kaikenlaista hienoa tapahtumassa... Noh, saapa nähdä, mitä elämä tuo. Onnellisuutta ainakin tällä hetkellä.  Cheesy  angel
tallennettu
Elämänilo
Astroholisti
*****
Viestejä: 6358


Iloa, Valoa ja Rakkautta kaikille


Profiili
« Vastaus #21 : 20.03.2006 12:37:04 »

Huh en tiedä mistä johtunee, mutta koko aamun olo ollut ihan niinkuin pienessä hiprakassa. Pääkoppa tuntuu liikkuvan aivan omissa sfääreissään... Mitähän tapahtuu illalla kun nyt jo olo tällainen... Heh.

Mitenkäs te muut? Onko ollut mitään "tuntemuksia"?


Hei "Alzbeta"

Kyllä minullakin on ollut päässä jännä tunne,
voisi sitä hieman hiprakkaisen kevyeksi kuvailla.
Luulen sen johtuvan
Suolapiipun käytöstä
ja elimistön puhdistumisprosessista
sekä homeopaattisesta valmisteesta,
jonka otin hermosärkyyn.

Mielenkiintoista

(http://i47.photobucket.com/albums/f178/Alextheangel/AWAKENING.gif)

Aamulla herätessäni ensimmäisenä tuli mieleeni,
että poltan kynttilöitä koko illan,
kuten eilenkin.

- viisi kynttilää olohuoneessani ja
kaksi tässä huoneessa
jossa kirjoittelen koneelle
- yleensä poltan kahta kynttilää
tilassa, jossa itse oleskelen
  - antaa voimaa ja eloa minuun



Elämänilo
tallennettu

aurinko merkurius mars neptunus vaaka , askendentti vesta neitsyt , venus IC saturnus juno skorpioni , jupiter uranus pluto leijona , chiron ceres kauris , kuu pallas kuunsolmu jousimies , MC harka
Wiza
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 48



Profiili
« Vastaus #22 : 20.03.2006 13:23:32 »

Tämän päivän energia Mayojen mukaan:

http://www.mayantimes.com/newdays/d14.htm

Kin 81
Red Electric Dragon
go to the tzolkin page and see where today, (kin 81), is positioned.

* Red Dragon is the glyph that represents
* birth and nurturing.
* Electric is the name for the number three and it's key words are
* activate and duty and service`

When you combine the characteristics of the two
( the glyph and the number = kin),
the result is ‘I activate birth or My duty is to nurture’
(Try mixing the key words yourself and see what combinations you can get)


For people born on a Red Dragon day it will be a good day for them.
For Blue Monkey people it will be challenging.
For Yellow Sun people it is an occult day .

Red Dragon days are good for crawling into your personal cave, so you may rest
and emerge re-newed.
We all need to replenish our energies and today is a good day for it.
Make sure those loved ones around you also get the chance to recharge themselves.
Offer yourself as a nurturer.
The Red Dragon is the first glyph and today, we begin a new tumble down the Tzolkin.
This is another reason why Red Dragon is associated with birth.
As it is a number three day and that number represents duty,
it is therefore a great day to make it your duty to be re-born.

Today`s guide is Red Serpent, so it is a day guided by life force.

We are on the third day of the Blue Storm wavespell
"catalysm and self-generation and changes"  is the agenda for this wavespell.
The Blue Storm wavespell is the third wavespell in
the White Northern Castle of Crossing and in the sixth wavespell in the Tzolkin.
tallennettu

Long life maybe isn't good enough,
but good life is long enough!
- Benjamin Franklin
Sister of Night
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 385



Profiili
« Vastaus #23 : 20.03.2006 13:25:29 »

Hei Artemis, mäkin näin viimeyönä unta, joka oli pitkä ja selkeä tapahtumien ketju jostain edellisestä elämästä. Se vaikutti niin syvästi, että sen jälkeen en juuri nukkunutkaan. Joten oma hiprakkainen oloni saattaa johtua siitä Cheesy

Äsken vähän reikittelin, ja energiat ainakin siinä tuntui jylläävän voimalla. Muuten on kyllä vähän ahdistunut olo, mutta se johtunee näistä maallisista huolista, jotka kyllä yritän nyt unohtaa.

Iltaa innolla odotellen, puretaan sitten kokemukset täällä.

Mukavaa päivää kaikille!
« Viimeksi muokattu: 20.03.2006 13:27:43 kirjoittanut Sister of Night » tallennettu

- Muistuta mua, että mä etsisin valoa.
- Mitä?
- Muistuta mua, että mä etsisin valoa.
- Okei.
  Tauko
- Muista etsiä valoa.
- Ei vielä, tollo.
- Millos sitten?
- Sitten kun mä olen unohtanut sen.
- Okei.
Mio
Astroholisti
*****
Viestejä: 1482


Ea Mai


Profiili
« Vastaus #24 : 20.03.2006 14:03:08 »

Mullakin oli semmonen pitkä ja johdonmukainen uni jossa oli inkkareita ja hevosia preerialla! Sitten siinä oli Great Spiritin kanssa jotain tapahtumia kun se jotenkin johdatti tapahtumia eteenpäin sukeltaen niihin tiloihin missä siellä olin..

Unessa oli myös joku valkoihoinen tyyppi jonka kanssa tultiin hyvin toimeen ja jutusteltiin niitä näitä preerian avoimuudessa kun samalla syötiin ja juotiin olutta tai jotenkin niin se meni Cheesy

Aamulla taasen kun heräs niin aurinko oli muodostanu sellasen isohkon sivuhalon jossa näky sateenkaaren värit ja sitä oli hyvin mukava tuijotella unenpöpperössä. smitten

Muuten päivä ollut hieman hmm sekavahko kun on pitäny funtsia paljon että mitä tässä tekis ja mihin lähtis kun ei ole oikein hommat 'maallisesti' hallussa mutta kyllä se tästä joo kaikki aikanaan. buck2
Pitää varmaan'kin sitten levätä paljon että jaksaa taas olla..
tallennettu

The clay of reality is molded in dreams
Artemis
Astroholisti
*****
Viestejä: 3622



Profiili
« Vastaus #25 : 20.03.2006 16:44:40 »

Sister!
Minullakin hirveän hyvä fiilis siitä unesta. En tiedä missä kaupungissa kuljin mutta talot olivat vanhoja, kujat kapeita ja mukulakivisiä. Oli kaunis päivä ja minulla oli kiire johonkin, katsoin kadun kulmassa olevaa kelloa ja kello näytti olevan 15 vaille kuusi. Minulla oli hyvin avarakaulainen puku päällä, tiedättehän niitä vanhanajan pukuja joissa rinnat oli litistetty hyvin anteliaasti esille  :Smiley
Kadulla oli sellaisia vanhoja koristeellisia lyhtypylväitä. Olin unessa iloinen mutta kiireinen  Smiley Ihmisiä oli liikkeellä paljon.

Jotenkin oli jännän selkeä ja mukava uni.

Joo katsotaan miten illalla käy  Smiley Olo on edelleen ihan hilpeähkö, tosin ihan pikkuisen flunssainen muttei pahasti  Grin
tallennettu
maarita
Astroholisti
*****
Viestejä: 1080



Profiili
« Vastaus #26 : 20.03.2006 17:11:24 »

Hei ystävät! Smiley

Kovin tuntuu erilaisia olotiloja olevan.

Minulla on heti aamusta ollut jotenkin kuin 'pöhöttynyt' olo.
Merkillinen turvotus ja paksu tunne.

En muista tällaista pitkään aikaan. Ihan kuin olisi jotakin liikaa itsessä.

Mieli on myös omituinen, aivan kuin haluaisi sanoa kaikille: älä tule lähelle.
On ollut ihan pakotettava itsensä toimimaan jotakin.

On jännä nähdä mitä ilta tuo, voimistuuko nämä tuntemukset vai häviääkö.
Täytyy ottaa levollisesti.

 smitten    maarita
tallennettu

*Aurinko, Venus ja Neptunus Neitsyt
*Nouseva Vaaka
*Kuu, Saturnus ja Uranus Härkä
*Merkurius, Pluto ja Ceres Leijona
*Mars Kauris
*Jupiter Oinas
*Chiron Rapu

*Maya, Sininen Magneettinen Kotka
*Kiinalainen Jänis
valonkantaja
Vieras
« Vastaus #27 : 21.03.2006 23:21:39 »

Heipahdus kaikki!

Miltäs nyt tuntuu? Smiley

Minä tein eilen illalla tuon meditaation, tosin vasta kymmenen aikaan, kun en aiemmin ehtinyt. valtava rakkauden energia täytti minut niin, että tuli kyyneleet silmiin. En osaa sanoin kuvata sitä onnen ja ykseyden tunnetta, minkä koin. Nukahdin erittäin onnellisena ja heräsin aamulla virkeänä, kuin olisin nukkunut Ruususen unet..

 smitten smitten smitten

Tänään on ollut ihmeellinen päivä. Energiaa ja älykkyyttä (harvinaista minulla Wink!!) on tuntunut riittävän loputtomiin. Kuin olisin uusi ihminen.


Pitääpä tehdä tänäänkin tuo harjoitus.

Pyydän teille kaikille iloa, valoa, rauhaa ja rakkautta.


Kiitoksia siitä, että olen saanut tutustua teihin tämän sivuston avulla, kiitos siitä viisaudesta ja tiedosta, jota olen teiltä saanut ja niistä kaikista rohkaisuista ja hyväntuulisista viesteistä, jotka ovat pelastaneet minut usein synkkyyden tunteilta!

 smitten smitten smitten
tallennettu
täysikuu
Astroholisti
*****
Viestejä: 1591


Elämä on seikkailu


Profiili
« Vastaus #28 : 21.03.2006 23:33:14 »

Miltä nyt tuntuu?

Nyt tuntuu ihan normaalilta, mutta eilen illalla energiat olivat todella valtaisat angel
Ystäväni kuuli töissä että muslimeilla on uusi vuosi juuri siihen samaan aikaan ja kananmunat kestävät pystyssä (raaàt) silloin. Meillä oli kyseisen kaverin kanssa treffit illalla ja tietty kokeilimme myös kananmuna-juttua, NE TODELLA "SEISOIVAT" PÖYDÄLLÄ!
No energia oli muutoinkin käsin kosketeltavissa, hyvä tunne ja rauha. Meillä oli vapautuneesti hauskaa ja puhuimme mailman tilasta vakavastikkin.
Minä tunnen nyt paremminkin väsymystä enemmän kuin normaalisti.
tallennettu
Ozzette
Vieras
« Vastaus #29 : 21.03.2006 23:40:20 »

Tosi pahalta...
Outoa siksi, kun jo pidempään kohdallani ollut tosi hienon "huikea" olo suorastaan... Että jotain hyvin merkittävää tapahtuu, HYVÄÄ sellaista.
Eilen oli mahtava fiilis illalla kun katsoin tähtitaivasta ja koin "suurta yhteyttä" universumiin. Oli iloinen, rakkaudellinen, rauhallinen olo. MAHTAVA FIILIS ! Kunnes tänään sitten jostain syystä kaikki muuttui... Tuli taas epäuskoinen ja toivoton olo... Liittyen rahaan ja puutteeseen. Tein suurta vääryyttä ja sellaista, jota en IKINÄ uskonut kohdalleni. Päätin vain, että ellei hyvällä, niin sitten "pahalla"... Toimin kuin pakotettuna, jota vaikea edes selittää... Sen takia mieli aivan maassa, kunnes saan asian "sovitettua"...
Siitä huolimatta iloa, valoa ja rakkautta kaikille !! Ja kaikkea hyvää !!  angel  angel
Voiko INTUITIO ja hyvät tuntemukset mennä NÄIN PIELEEN ? Sitä tässä ihmettelen... Vai onko tämä jotain "testausta" kenties... ? Outoa... En ymmärrä.
« Viimeksi muokattu: 21.03.2006 23:56:51 kirjoittanut Princess of Darkness » tallennettu
Sivuja: 1 [2] 3
  Tulostusversio  
 
Siirry: