Äänestys
Kysymys: Missä merkissä on Lilith kartallasi?
Oinaassa - 34 (10%)
Härässä - 23 (6.7%)
Kaksosissa - 24 (7%)
Ravussa - 26 (7.6%)
Leijonassa - 24 (7%)
Neitsyessä - 40 (11.7%)
Vaa´assa - 28 (8.2%)
Skorpionissa - 21 (6.2%)
Jousimiehessä - 35 (10.3%)
Kauriissa - 23 (6.7%)
Vesimiehessä - 45 (13.2%)
Kaloissa - 18 (5.3%)
Äänestäjiä yhteensä: 297

Sivuja: 1 ... 7 8 [9] 10 11
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Missä merkissä kiehtova Lilith on kartallasi?  (Luettu 84787 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
riha
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 16


Profiili
« Vastaus #120 : 09.08.2009 22:27:56 »

Uusi jäsen "psykopaattien" yhdistykseen ilnoittautuu  crazy2 Lilith on siis neitsyessä ja huoneessa 3.
tallennettu

aurinko neitsyt III
nouseva rapu
kuu vaaka IV
merkurius neitsyt IV
venus vaaka V
mars neitsyt III
jupiter skorpioni V
saturnus härkä XI
uranus vaaka IV
neptunus skorpioni V
pluto neitsyt IV
metalli-koira
Punainen Yliääni Kuu
Paju
inkivääri
Vieras
« Vastaus #121 : 13.08.2009 17:58:55 »

 vesimies ja 11.huone

Vahvistaa vain entisestään vapauttani  smitten
tallennettu
Suljin
Astro-nauttija
****
Viestejä: 760



Profiili
« Vastaus #122 : 21.02.2010 17:03:36 »

VESIMIES:
Vapaudentarve ja mielen riippumattomuus ovat avainsanoja tälle lilithin asemalle.haluat kyseenalaistaa oman aikakautesi elämänarvot ja ajattelutavat.sinulla on todellinen halu kulkea omia polkujasi.sitoudut vain,jos tiedät ulospääsyn suhteesta jo etukäteen.koet perhesuhteet eräänlaisena uhkana.paras elintapa on sinulle sellainen,jossa sinun ei tarvitse olla minään roolihahmona.

1.Tämä lilithin huoneasema vaikuttaa ihmisen psykologiaan hyvin kokonaisvaltaisesti:hänen reaktioihinsa elämän eri tilanteissa,hänen käyttäytymiseensä,asenteisiinsa ja siihen miltä hän näyttää ulkomaailman silmissä.sinut tunnistaa katseesta,joka on vaativa ja etäinen.pidät mielelläsi etäisyyttä itsesi ja muiden välillä.lilith antaa jotenkin ylevän,aristokraattisen,sadunomaisen vaikutelman.sinussa on viehätysvoimaa,arvovaltaa ja vähäpuheisuutta.olet erillainen ihminen,jolla on välittäjän rooli tai tehtävä elämässään.
tallennettu

Vain mielikuvituksesi on rajana
indiima
Astroholisti
*****
Viestejä: 1647



Profiili
« Vastaus #123 : 08.03.2010 21:06:40 »

Viime lauantaina olin taas mustasukkaisena pienen merenneidon Ursulana, ja jotenkin tämä lilith siitä tuli mieleeni nyt nikin blogin kautta.

Lilith oinaassa, 9. huoneessa. Aspektoi muita asteroideja paljon. Miksi ajattelen tätä niin kovin positiivisena asiana? Ehkä kun oma kuuni on vähän vuotava, ja tarvitsen useammin voimaa kuin empaattisuutta, niin näen tämän väkevyyden hyvänä.

Mikä on lilithin opetus?
tallennettu

askendentti leijona   aurinko jupiter neptunus kauris  kuu mars kalat  merkurius uranus jousimies   venus vesimies  saturnus pluto skorpioni  chiron kaksoset MC  kuunsolmu  harka
Violette
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 295


Lips!


Profiili
« Vastaus #124 : 18.03.2010 20:12:21 »

"Virgo - Lilith in Virgo will often make the native very secretive or repressed in their sexual expression, and there will be much attention to hygiene and health-related details. When negative, Lilith in Virgo can be very cold and aloof, or extremely critical of the habits of others."

Eka ei pidä paikkaansa. Terveys an aiheuttanut pikkasen vaivaa, mutta ei nyt mitenkään poikkeuksellisen paljon.
Kriittisyys sen sijaan pitää paikkansa. Mulla on tälläkin hetkellä suuri ongelma se, että paheksun muiden ihmisten virheitä ja heikkouksiani, omiani kyllä yhtä lailla. Minulle tulee vain paha olo, kun mielessäni pyörittelen ihmisten virheitä, mutta silti se on automaattireaktio. Joskus yllätän itseni paheksumasta ihmisiä aivan mitättömistä asioista, kuten siitä, että he poistuvat bussista etuovesta, vaikka pitäisi käyttää isoa keskiovea! Siis kauheeta!  Grin
tallennettu

aurinko neitsyt
 askendentti vaaka
 kuu rapu
 merkurius vaaka
 mars oinas
tuonen joutsen
Astroholisti
*****
Viestejä: 1001


aamunsäde


Profiili
« Vastaus #125 : 18.03.2010 20:20:49 »

Lilith  neitsyt  aspect_con  saturnus


ja ei tosiaan mitään 'repressed' seksuaalisuutta. :Smiley

eikä tuo ylihygieenisyyskään päde. tosin en nyt likaisuuttakaan ihannoi. mutta pikemminkin liian sliipattu ja 'metroseksuaalinen' partneri tuntuisi vastenmieliseltä :Smiley

tosin niinä aikoina kun aihe oli yksi iso mysteeri ja avaamaton solmu, olin asiasta 'secretive', eli siis salaileva....enkä nykyäänkään seksuaalisuuden yksityiskohdista toisten kanssa kauheesti sanallisesti pui. vaikken näe siinä mitään väärääkään.


pikemminkin seksuaalisuus on aina ollut niin voimakasta, että sen voima on aiheuttanut suurta pelkoa itseään kohtaan (mikä tämä hallitsematon voima oikein on? menetänkö kaiken itsen hallinnan tämän kanssa...), mutta sen jälkeen kun asian olen itseni kanssa käsitellyt pelko on poistunut. se vaati kyllä useiden vuosien työn...


ja aina on ollut tärkeää seksuaalisuuden muuntaminen esim taiteisiin käyttövoimaksi.


koko aihe voi olla loputon inspiraation lähde.

ehkä jos oppisin kirjoittamaan runoja, ne voisi olla eroottisia. :Smiley  neitsyt merkurius


mutta tiedä häntä vielä.


se mikä Astro Logos lehdessä muinoin tästä sijainnista otettiin esille, oli vampyyrit ja nimenomaan Kinskin Nosferatu. heh, siihen ihastuin palavasti jo lapsena, mutta tosiaan nykyään vampyyrierotiikka on hieman vähemmälle jäänyt.




edit. täällä foorumilla näkyy olevan enemmistö Lilith neitsyitä :Smiley
« Viimeksi muokattu: 18.03.2010 20:24:29 kirjoittanut aamunsäde » tallennettu

indiima
Astroholisti
*****
Viestejä: 1647



Profiili
« Vastaus #126 : 19.03.2010 13:38:35 »

Lilith edelleen kiehtoo minua. Sekä osc. Lilith, Lilith, että Lilith (i) ovat oinaassa, hieman eri asteissa 9.huoneessa. Nämä muodostavat aspektipaketin tuonne kartan koillispuoliskoon. Jotenkin tunnen, että tämä on nyt merkityksellistä elämässäni ja tulee olemaan. En osaa vielä laittaa sanoiksi, että mitä se oivallus on, mutta kaippa se sieltä potkii ulos!  Huh

Oivalluksia odotellen, hiljaisuutta hyvähillen.
Jaa -  knuppel2 tules jo!
tallennettu

askendentti leijona   aurinko jupiter neptunus kauris  kuu mars kalat  merkurius uranus jousimies   venus vesimies  saturnus pluto skorpioni  chiron kaksoset MC  kuunsolmu  harka
aeiouyäö
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 276



Profiili
« Vastaus #127 : 06.04.2010 00:12:29 »

Nyt vasta olen tuota Lilithiä alannut tarkemmin tutkimaan, ja voi herranjesta, sehän on melko voimakkaana kartallani.23 astetta härkää, 7. huone, oppositiot plutoon, jupiteriin ja junoon, yhtymä vertexiin.Jostain luin, että Lilith minkä tahansa merkin loppuasteissa on voimakas, ja voi kertoa esimerkiksi raiskauksista, väkivaltaisista suhteista, ja sellaisia tapauksiakin on ollut, että hylätty kumppani on jäänyt varjostamaan myöhempää elämää.
Itse en ole mitään näistä kokenut, paitsi ehkä ensimmäisissä seksikokemuksissani jollain tasolla.Niissä kun oli enemmän tai vähemmän hyväksikäytön makua.
tallennettu

Aurinko-venus-yhtymä skorpionissa, 1.huone

Kuu Jousimiehessä, 2.huone

Mars-MC-yhtymä leijonassa

Merkurius-nousumerkki-yhtymä Vaa'assa
aeiouyäö
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 276



Profiili
« Vastaus #128 : 10.04.2010 14:39:03 »

Ja kyllä tuo 8. huoneen lilithin tulkinta pätee muhun täysin.Joskus oikein ryven tunnetiloissa, useimmiten negatiivisissa sellaisissa.Jos jokin painaa mieltäni, jotenkin alitajuisesti aina hakeudun siihen negatiivisessa tunnetilassa rypemisen olotilaan ja se saattaa kestää useita päiviä, viikkoja, joskus jopa kuukausia.Sen takia masennuskausista eteenpäin pääseminenkin tuntuu niin ylitsepääsemättömältä.
tallennettu

Aurinko-venus-yhtymä skorpionissa, 1.huone

Kuu Jousimiehessä, 2.huone

Mars-MC-yhtymä leijonassa

Merkurius-nousumerkki-yhtymä Vaa'assa
mouru
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 618


Profiili
« Vastaus #129 : 20.11.2010 11:48:55 »

Lilith  harka 10. huoneen kärjessä tarkka  aspect_con keskitaivas ... Itse en tiedä että mitä tuo sitten meinaa :/
tallennettu
Ave^^
Vieras
« Vastaus #130 : 20.11.2010 13:02:22 »

Vedät puoleesi kumppaneita jotka jollain tavalla pystyvät aina auttamaan sinua pyrkimyksissäsi omassa elämässäsi? Härässä ollessa aika rauhallisia, vakaita ja kärsivällisiä, jotka näin ollen järkkymättä eivät anna sinun luovuttaa. Sinua itseäsikin samalla viehättää tuollainen rauhallisuus kumppanissa.
tallennettu
SanctAstra
Astroholisti
*****
Viestejä: 1086


Sun: Cap - Mo: Lib - AC: Leo - MC: Ari - IC: Lib


Profiili
« Vastaus #131 : 20.11.2010 13:59:06 »

Leo - Lilith in Leo wants to be admired, but she'll never admit it. In creative expression, she will do things her own way and never feel obliged to explain herself. Taken to extremes, she becomes the prima donna, demanding and unforgiving.

Lilith löytyy 1. huoneesta  askendentti leijona : ja  jupiter leijona :n kanssa.  venus aspect_tri Lilith oli ainoa aspekti.

En mä ny mikään anteeksiantamaton ole, enkä primadonna. Ennemminkin "La Donna est mobile" kuvastaa minua enemmän. Mutta joo, en halua alkaa analysoimaan enkä tilittämään tekemisiäni. Sellanen ärsyttää. It's my way or highway.  Grin

Edit: Katsoin karttaani uudelleen ja Lilithin asteet ovat 11 Leo 8' 6''. Mitähän tuo meinaa?

LEIJONA:
Lilith tässä merkissä lisää voimaa.keskinkertaisuus voi tuntua sinusta melko sietämättömältä.vallanhalu ja suuri onnistumisen tarve.lilith auttaa sinua tässä merkissä menestymään,mikä onkin mielestäsi täysin luonnollista.monilla kuuluisuuksilla on sama asento syntymätähtikartassaan.huipulla olemisen sietämätön yksinäisyys ei sinua todellakaan pelästytä.sinussa on myös paljon liioittelua sekä jokapäiväistä suuruutta.ylevää kapinallisuutta.

1. huone: Tämä lilithin huoneasema vaikuttaa ihmisen psykologiaan hyvin kokonaisvaltaisesti:hänen reaktioihinsa elämän eri tilanteissa,hänen käyttäytymiseensä,asenteisiinsa ja siihen miltä hän mäyttää ulkomaailman silmissä.sinut tunnistaa katseesta,joka on vaativa ja etäinen.pidät mielelläsi etäisyyttä itsesi ja muiden välillä.lilith antaa jotenkin ylevän,aristokraattisen,sadunomaisen vaikutelman.sinussa on viehätysvoimaa,arvovaltaa ja vähäpuheisuutta.olet erillainen ihminen,jolla on välittäjän rooli tai tehtävä elämässään.

Tuon huonekuvauksen allekirjoitan täysin. Tunnistin siitä itseni.  Smiley Satutäti.

« Viimeksi muokattu: 20.11.2010 18:55:18 kirjoittanut SanctAstra » tallennettu

May those who Love us Love us / And those that don't Love us / May God turn their hearts / And if He doesn't turn their hearts / May He turn their ankles / So we'll know them by their limping. ~ Celtic blessing ~
Esmiralda
Astroholisti
*****
Viestejä: 5773


Minne tie vie...


Profiili WWW
« Vastaus #132 : 20.11.2010 16:14:14 »

VESIMIES:
Vapaudentarve ja mielen riippumattomuus ovat avainsanoja tälle lilithin asemalle.haluat kyseenalaistaa oman aikakautesi elämänarvot ja ajattelutavat.sinulla on todellinen halu kulkea omia polkujasi.sitoudut vain,jos tiedät ulospääsyn suhteesta jo etukäteen.koet perhesuhteet eräänlaisena uhkana.paras elintapa on sinulle sellainen,jossa sinun ei tarvitse olla minään roolihahmona.


.


Onpas tässä tekstiä minunkin Lilithilleni!  Shocked Pitää kyllä paikkaansa tuo riippumattomuus. Ja ehkä tuo ennakoiminenkin...mutta ei suhteestä aina välttämättä tarvitse päästä irti, jos siinä on tietty henkinen vapaus.

Aika jännä, että meitä riippumattomia Lilithejä on kaikkein eniten, yli 30 prosenttia! Kuvaako tämä jotakin yhteiskunnastamme vai vain astro-porukkaa?

2.Asenne rahaan ja materiaan on usein tuhoavan välinpitämätön.raha on sinulle väline,jolla voi hankkia vapautta;et kuitenkaan ole lainkaan valmis sen hankkimisesta aiheutuvaan "orjuuteen".pelkäät psykologisesti epäonnistumista.koet usein taloudellisia vaikeuksia.

Lilithin 2-huoneeni ehkä korostaisi tuota vapautta, mutta on ilmaistu aika karrikoidusti. Rahaa tosin ei ole koskaan ollut, mutta että 'tuhuoavan välinpitämätön'? Tuota en voi myöntää. Lilithilläni on kolmio-aspekteja Merkuriukseen, Venukseen ja Uranukseen, jotka ehkä lieventävät tuota tuhoa.
« Viimeksi muokattu: 20.11.2010 16:20:23 kirjoittanut Esmiralda » tallennettu

Nousu Skorpioni (Jousimies)
Chiron Skorpioni
Aurinko, Venus ja Merkurius Rapu
Kuu Kalat       
Pluto ja Saturnus Leijona
Jupiter Jousimies
Mars Neitsyt
Neptunus Vaaka
Uranus ja Ceres Kaksonen

Maya, Punainen Itsevallitseva Kuu
Kiinalainen Rotta
Kelttiläinen Omenapuu

OLLAAN IHMISIKS
Riitta
Astroholisti
*****
Viestejä: 2899



Profiili
« Vastaus #133 : 20.11.2010 16:53:41 »

Anteeksi paljon, mutta miten tämä Lilith katsotaan kartalta?Huh
tallennettu
m.magia
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 453



Profiili
« Vastaus #134 : 20.11.2010 16:58:49 »

Kaloissa (1 astetta), 10. huoneessa. (Puhutaanhan tässä nyt siitä Lilithistä, jonka symboli on puolikuu, jonka alla pieni risti häntänä? Mistä ne muut tässäkin ketjussa sivutut Lilithit löytää?) Siitä kahden asteen päässä vesimiehessä on Ceres ja tekevät yhdessä neliötä  chiron (28 astetta härkää).

Mitä nyt tätä ketjua tavasin, niin ainakin tuo huonesijainti piti paikkaansa siinä mielessä, että tässä on vakaana aikomuksena aloittaa jossain vaiheessa kolmannen ammatin opiskelu.


diamond, ainakin astro.comissa pystyy valitsemaan asteroideja erillisestä listasta. Smiley
tallennettu

aurinko merkurius kauris - kuu mars vaaka - askendentti rapu - venus saturnus pluto skorpioni - neptunus uranus jupiter jousimies - keskitaivas vesimies
Sivuja: 1 ... 7 8 [9] 10 11
  Tulostusversio  
 
Siirry: