Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Oinas-nainen ja Skorpioni-mies  (Luettu 35014 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Annekka
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 107



Profiili
« : 20.02.2006 20:18:24 »

Osaatteko Kertoa miten suhteemme tulee onnistumaan ja Vakiintuuko suhde. Kiitos jo etukäteen  Smiley  smitten  buck2
tallennettu

Nousumerkki Rapu
Aurinko Oinaassa
Kuu Vaa'assa
Merkurius Härässä
Venus Härässä
Mars Kaksosissa
Artemis
Astroholisti
*****
Viestejä: 3625



Profiili
« Vastaus #1 : 21.02.2006 08:46:09 »

Aika hurja kaksikko voi olla  Smiley
Molemmat kun ovat tulisia. Rauhallista ja tasapaksua tuskin on. Toki pitäisi tarkastella muitakin asioita kartoilta. Itselläni on paljon skorppari ystäviä joiden kanssa synkkaa hyvin mutta skorpionimies tuskin sopisi minulle. Mutta eihän sitä tiedä ellei kokeile  Smiley
tallennettu
Unneli
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 44


Profiili
« Vastaus #2 : 21.02.2006 10:46:06 »

Kokemustani päinvastaisesta asetelmasta on ainakin vaikea sanoin kuvata... sitä hetkellistä onnen huumaa  smitten ja sitä sydäntäsärkevää  Cry tunteiden tuskaa - varsinainen vuoristorata. Aika vain oli meidän kannaltamme väärä - silti ihmettelen edelleen, mitä oikein tapahtui ja miksi???

Tässä kuitenkin yksi "yhteensopivuus" -linkki:

http://www.jippii.fi/horoskoopit/sopivuus/?merkki1=oinas&merkki2=skorpioni

Yhteensopivuus: Oinas & Skorpioni

Onnistuneessa oinaan ja skorpionin välisessä suhteessa molemmat joutuvat ihmettelemään, kuinka ovat ikinä voineet pärjätä ilman toista. Molemmat merkit rakastavat valtaa suunnattomasti, ja mikäli he vetävät köyttä samaan suuntaan, mikään ei voi estää heitä saavuttamasta kuuta taivaalta. Skorpioni on keskittyneempi ja määrätietoisempi kuin oinas, mutta oinas on parempi saamaan pyörät pyörimään oikealla tavalla. Vaikka oinas onkin erittäin lojaali, on skorpionin sitoutuminen (silloin kun hän sitoutuu) syvempää kuin minkään muun merkin.

Oinaan ja skorpionin suhde voi olla hyvin tavoitteellisella pohjalla. Se on myös kiihkeä ja kiivas, sillä molemmat ovat erittäin mustasukkaista sorttia. Skorpioni on oinasta kärsivällisempi, mutta pidemmän päälle omistushaluisempi. Molemmat rakastavat riskien ottamista, joten suhde ei ole ainakaan yksioikoinen. Koska molemmat ovat yhtä seikkailunhaluisia, useimmat tempaukset tehdään yhdessä. Ongelmia voi syntyä perusluonteen erilaisuudesta johtuen: oinas on avoin, mutta skorpioni pitää asiat sisällään. Molemmat tarvitsevat myös paljon omaa rauhaa.

Oinasta ja skorpionia ohjaa planeetta Mars, mutta skorpionilla on toinenkin oma planeetta, Pluto. Mars on muinainen sodan jumala, joka edustaa aggressiivisuutta, taistelua, intohimoa ja voittamista. Pluton suojeluksessa on voiman, tuhon ja uudelleensyntymisen elementit. Oinas ja skorpioni ovat joko kaksi liittolaista tai veriset vihamiehet keskenään, välimuotoa ei ole. Molemmat ovat myös erittäin seksuaalisia merkkejä, joten jännitettä ei suhteesta tule puuttumaan. Oinas ja skorpioni taistelevat keskenään hurjasti, mutta sopivat vieläkin tulisemmin.

Skorpioni on strateginen merkki, joka osaa taltuttaa oinaan tarpeen vaatiessa. Oinas opettaa skorpionia jättämään menneet taakseen ja olemaan hautomatta vanhoja vääryyksiä. Skorpioni on pitkäjänteisempi kuin oinas ja voi opettaa oinasta viemään asiat päätökseen. Oinas opettaa skorpionia tekemään asioita fiilispohjalta, ihan vain kokemuksen vuoksi. Aina ei tarvita suurempaa päämäärää. Mikäli oinas ja skorpioni onnistuvat toimimaan yhdessä, heitä on vaikea pysäyttää. Parhaimmillaan näiden kahden suhde on intohimoinen, spontaani, syvällinen, omistautuva ja erittäin menestyksellinen.
tallennettu

Aurinko Skorpioni
Nouseva Leijona
Kuu Kaksoset
Merkurius Jousimies
Venus Skorpioni
Mars Neitsyt

Tuli Hevonen

Sininen Resonoiva Käsi
Unneli
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 44


Profiili
« Vastaus #3 : 21.02.2006 10:59:47 »

Tässä vielä toinenkin linkki:

http://naiset.almamedia.fi/helmi/testit/

Oinas 21.3.-20.4. - Skorpioni 24.10.-22.11.

Kahden voimakkaan merkin kohtaaminen, joka ensi alkuun on syöksy tunteiden syvimpiin syövereihin. Suurta intohimoa, uskomatonta, henkeäsalpaavaa seksiä. Ja sellaisena se voi kestääkin, jos Oinas oivaltaa, että Skorpioni kertoo tunteistaan kehollaan. Mutta vain sillä. Skorpionin mustasukkainen omistushalu alkaa kuitenkin pian häiritä itsenäistä Oinasta, joten on olemassa suuri vaara, että alun huuma hiipuu luonteitten erilaisuuteen. Onnistuessaan kuitenkin nautinnollinen suhde. Kolme helmeä.

Kolmen helmen romanssi on ehdottomasti kokemisen arvoinen seikkailu, josta pienellä vaivalla voi saada aikaan pysyvänkin parisuhteen. Mutta ethän särje sydäntäsi, jos onni yhtäkkiä päättyykin.


Riippuu paljon siitä, mitä vakiintumiselta odotat, mutta paljon kokemuksia ja vaihtelua on ainakin luvassa  Wink, kannattaa yrittää!
tallennettu

Aurinko Skorpioni
Nouseva Leijona
Kuu Kaksoset
Merkurius Jousimies
Venus Skorpioni
Mars Neitsyt

Tuli Hevonen

Sininen Resonoiva Käsi
Annekka
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 107



Profiili
« Vastaus #4 : 22.02.2006 01:44:10 »

smitten
Kiitos vastauksista  :Smiley
Mulla on nyt vähän surullinen olo, mutta nämä viestit vähän piristää mua.
 Smiley
tallennettu

Nousumerkki Rapu
Aurinko Oinaassa
Kuu Vaa'assa
Merkurius Härässä
Venus Härässä
Mars Kaksosissa
on se niin väärin
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 35


Profiili
« Vastaus #5 : 22.02.2006 13:23:50 »

ainoastaan jos hyväksyt oman käytökses..sitäp.oinas ei kauaa jaksa kun skorpp.flirtti on sitä luokkaa,että..
tallennettu
sawotar
Vieras
« Vastaus #6 : 24.02.2006 09:01:19 »

sepä se...ja jos oinas flirttaa niin skorppari on aika mustis crazy2 en vielä ole tähän mennessä tavannut yhtään''ei mustis skorppari miestä'' knuppel2 mut tietty ei voi yleistää..mut ainakin intohimoa löytyy näillä kahdella merkillä Wink
tallennettu
vikke
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 5


Profiili
« Vastaus #7 : 22.07.2011 16:23:04 »

Mulla on sama tilanne  smitten Kiinnostaisi tietää, miten ap:n suhteelle kuuluu? Ja jos joku haluaisi sanoa skorpparimiehen ja oinasnaisen suhteesta enemmän, niin olis kiva. Miehen nouseva merkki jousimies ja minulla vaaka. Jouskari antaa vähän spontaania potkua mieheen ja toisaalta vaaka tasapainottaa minua?
tallennettu
Liekku
Astroholisti
*****
Viestejä: 1174



Profiili
« Vastaus #8 : 22.07.2011 21:35:23 »



 Tunnen yhden liiton, joka kesti n. 15v.---mutta,  ehkä siinä puhui raha ja "valta".
 sitten tuli ero.    Smiley
tallennettu
Lilli
Supermoderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 3526



Profiili WWW
« Vastaus #9 : 23.07.2011 13:33:19 »

Tästä yhdistelmästä sanotaan, että seksi on kiihkeää, mutta muuten tahtoo kehittyä viha-rakkaussuhteeksi. Eräs eroon päättynyt Oinas-mies, Skorpioni-nainen -pariskunta tappeli kuin kissa ja koira, jonka lisäksi Oinas-miehellä oli tapana lietsomalla lietsoa toisen mustasukkaisuutta, tosin Oinaskin oli joskus mustasukkainen.
tallennettu

Aurinko Kaksonen, huone 12, Kuu Härkä, huone 11, AC Rapu, MC Vesimies

www.horoskooppi.com
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: