Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Skorpioni mies ja härkä nainen  (Luettu 12079 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Ametisti82
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 30



Profiili
« : 05.07.2011 14:38:02 »

Osaisiko joku kertoa tälläisestä suhteesta jossa on skorppari mies ja härkä nainen?  Smiley
tallennettu
Liekku
Astroholisti
*****
Viestejä: 1174



Profiili
« Vastaus #1 : 05.07.2011 16:14:24 »


   
  Härkä ja scorpparihan ovat vastamerkkejä, ja sikäli aika hyvin,--vastakohdat kiinnostavat,

  mutta pelkästään aurinko merkit kertoo hyvin pienen osan.

 

 
tallennettu
Lilli
Supermoderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 3525



Profiili WWW
« Vastaus #2 : 10.07.2011 11:57:56 »

Mustasukkaisuus ja omistushalu voivat muodostua erottaviksi tekijöiksi, kuin myös jääräpäisyys.
tallennettu

Aurinko Kaksonen, huone 12, Kuu Härkä, huone 11, AC Rapu, MC Vesimies

www.horoskooppi.com
Ozimandias
Vieras
« Vastaus #3 : 27.07.2011 02:15:56 »

Ensimmäinen postini tänne, hieman kokemuksia tälläisestä suhteesta skorpioni miehen näkökulmasta.

Kyseessä ollessa vastakkaiset merkit, niin on sanomattakin selvää, että molempien osapuolien mielenlaatu toimii täysin erilailla. Asiaan ei varmastikaan auta se, että molemmilla on taipumusta itsepäisyyteen ja itsekeskeisyyteen. Härän hitaus, jääräpäisyys ovat asioita jotka saattavat saada jopa kärsivällisyyden hyveellä varustetun skorpionin raivonpartaalle. Niin kuin myös härän karkean yksinkertainen käytös ja ajatusmaailma saattaa ärsyttää viileitä ja pidättyväisiä, joilla on taipumusta ajatella asioita todella syvältä ja hillitä ilmaisuansa. Tälläisessä suhteessa skorpioni osapuolen tehtävä tuntuisi hyvinä aikoina olevan lähinnä seurata kumppaninsa mukana, koska härkä ei liiemmin riskejä ota, vaan pitäytyy mielellään vanhassa hyväksi koetussa. Siinä on vaikea löytää yhteinen sävel kun toinen on radikaali ja toinen konservatiivi. Jos skorpioni koittaa jotain luonteenomaisella pakottamisella härkä kumppanissaan muuttaa, niin härkä pitää vastavetona vanhasta kiinni kaksin käsin. Jos kuitenkin käy niin että elämä pakon edessä muuttuu, niin skorpioni osapuoli tulee suureen tarpeeseen, koska hän itse ei pelkää riskien ottamista ja muuttumista.

Rajoittunut ja yksinkertainen härkä varmasti usein kuvittelee, että hän ei kykene lainkaan ymmärtämään sitä, mitä skorpionin päässä liikkuu. Skorpioni vuorostaan varmasti ajattelee härästä usein, että miten joku voi olla noin tyhmä ja yksinkertainen, eikö se edes näe asioita oman aitauksensa ulkopuolelta. Molemmat osapuolet näkevät toisissaan omat heikkoutensa päivittäin ja riippuen siitä, kuinka kehittyneitä he ovat ihmisinä, niin voivat joko oppia toisiltaan tai koittaa taistella toisen luonteenpiirteitä vastaan. Jos he päätyvät riitelemään, niin kumpikaan ei saa suhteesta yhtään mitään, sekä skorpioni ja härkä ovat molemmat kiinteitä merkkejä, jotka edustavat vastakkaisia pysyviä energioita. Parhaimmillaan nämä erilaiset persoonallisuudet täydentävät toisiaan, skorpionin energiat puhdistavat härästä materiaalisuutta luontaista hitautta ja yksinkertaisuutta. Härkä voi opettaa skorpionille sen miten elämästä nautitaan ja mitkä perusedellytykset riittävät, näinkin yksinkertainen asia kun on itseltään paljon vaativille skorpioneille todella vaikea.

Varmaa on, että ainakin skorpioni tulee suhteessa yhtä aikaa sekä vihaamaan että rakastamaan, mutta sehän kelpaa, intohimo on skorpioneille elämänsuola. Molemmat ovat tosin varmasti yhtä mustasukkaisia ja omistushaluisia kumppanistaan ja varsinkin pysyvyyttä kaipaavalle härälle skorpioni on varmasti siinä mielessä unelmakumppani, koska skorpionin kiintymys on syvää ja pysyvää. Härän alkuvoimainen seksuaalisuus on sellainen piirre, joka saa saa skorpionin varmasti polvilleen. Tähän vielä lisätään sponttaani hoivaaminen ja huolehtiminen, josta monet skorpionit nauttivat todella paljon, vaikka heidän kopeutensa ja ylpeytensä ei antaisikaan sitä myöntää.
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: