Sivuja: 1 [2] 3 4
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Chironin aspektit ja Kvintiilit  (Luettu 134715 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5328Profiili
« Vastaus #15 : 30.06.2011 16:08:18 »

Minäpä keräilen tänne puuttuvia kvintiilejä sitä mukaa, kun ehdin (koska minulla on muutakin elämää kuin Astro, ainakin vielä) coolsmiley Tässä tulisi nyt Merkkarin kvintiilit.

Ihan kaikista en voi ihan kaikkea välttämättä löytää, koska tiedot ovat yleensä murusina ympäri nettiä ja niiden etsiminen vie pienen ikuisuuden. Tarkoitukseni on keskittyä kartan päätekijöihin, joten ne ovat etusijalla.

Ilmoitelkaa, jos jotain puuttuu, niin koetan ehtiä jossain vaiheessa etsimään puuttuvat tiedot ja kääntämään ne suomeksi.
Myös muut saavat suomentaa kvintiilejä vapaasti!

Nämä ovat luettavissa molemmin päin, kuten syntymäkartan aspektit yleensäkin ovat.


Merkurius kvintiili Venus (Mercury quintile Venus)


Sinulla on kyky ilmaista tunteitasi verbaalisti, saatat hyvinkin olla runoilija tai luova kirjailija. Jos et, olet ainakin taitava kommunikoija ja pystyt pukemaan helposti sanoiksi sellaisetkin asiat, joihin muiden sanat eivät riitä. Ilmaisullinen tyylisi on originelli ja jännittävä, pystyt herättelemään ihmisten tunteita, kiihottamaan heidän mieliään ja inspiroimaan heidän uskollisuuttaan.

Merkurius kvintiili Mars (Mercury quintile Mars)
Sinulla on erittäin merkittävä taito kommunikoida unelmiesi ja intohimojesi kanssa, ilmaisullisuutesi on erinomaista ja sinulla on voimakas vaikutus kuulijoihisi. Olet ehkä erikoistunut motivoimaan kuulijoitasi, tai ehkä olet puheterapeutti tai muu puheen ammattilainen. Tyylisi kommunikoida on originelli, jännittävä, yllättävä, joskus glamourinen ja aina dynaaminen.

Merkurius kvintiili Jupiter (Mercury quintile Jupiter)
Olet erittäin älykäs, sinulla on kyky tarttua suuriin suunnitelmiin sekä työskennellä myös pienien yksityiskohtien kanssa menestyksekkäästi, sekä kommunikoida vaikeaselkoistenkin asioiden kanssa vaivatta.  Koska olet verbaalisessa kommunikaatiossa sekä älyllisessä käsityskyvyssä erinomainen, saatat menestyä kirjoittajana, julkaisijana, opettajana tai henkisenä opettajana.

Merkurius kvintiili Saturnus (Mercury quintile Saturn)

Voit olla diplomaattinen yhteyshenkilö, koska sinulla on kyky kommunikoida sekä johtoasemassa olevien henkilöiden kanssa, sekä uskallusta myös puhua heille. Sinulla on kyky tehdä tylsistäkin asioista jännittäviä tai vähintään kiinnostavia. Tapasi kommunikoida jopa kuoleman vakavista asioista on originelli, joskus leikkisä tai humoristinen, usein kuitenkin yllättävä ja ennalta-arvaamaton. Lyhyesti siis, sinulla on todellinen kyky herättää ja ohjailla kuulijoittesi mielenkiintoa.

Merkurius kvintiili Uranus (Mercury quintile Uranus)
Sinulla on erityinen mieli. Sinua pidetään ehkä nerona, koska pystyt aistimaan asioita ja saamaan ennakkoaavistuksia muita vahvemmin. Tapasi ilmaista ideoitasi voi olla mitä epätavanomaisin, olet kykenevä ilmaisemaan uusia ja originellejä kokonaisuuksia niin, että muiden on helppo ymmärtää ne. Saatat kommunikoida pyyteettömällä ja laajakatseisella tavalla. Sinut tunnetaan omaperäisyydestäsi.

Merkurius kvintiili Neptunus (Mercury quintile Neptune)
Sinulla on todellinen kyky pystyä kommunikoimaan henkisistä totuuksista, mystiikasta ja symboliikasta. Sinulle voi olla kyky kirjoittaa lauluja, tehdä runoja tai tuottaa kirjallista materiaalia aiheista, jotka eivät ole tästä maailmasta. Olet erinomainen tarinanakertoja ja tapasi kertoa tarinoita on dramaattinen, jännittävä, originelli ja vangitseva. Olet erittäin intuitiivinen ja ehkäpä hiemän glamouriin taipuvainen.

Merkurius kvintiili Pluto (Mercury quintile Pluto)
Sinulla on erinomainen kyky ilmaista kaikkein kielletyimpiä, hämärimpiä tai salamyhkäisiä aiheita, sekä analysoida psykologisia toimintamalleja. Sinulla on myös kyky iskeä aina asioiden naulan kantaan, joten sinusta tulisi todennäköisesti erittäin hyvä tutkija tai rikostutkija. Psykologinen terapian antaminen voi olla sinulle luontaista, koska pystyt ymmärtämään ja puhumaan asiat läpi niin, että muutkin ymmärtävät ne.

Merkurius kvintiili Chiron (Mercury quintile Chiron)
Sinulla on erinomainen kyky ymmärtää ja kommunikoida holististen parantamismekanismien kanssa ja laajentaa oman olemassaolomme käsitteitä useampaan ulottuvuuteen (mieli-ruumis-sielu-jne). Olet tietoinen kehon ja mielen yhteydestä sekä mielen parantavasta voimasta. Saatat löytää ja jakaa muiden kanssa monia oivalluksia opastaessasi sekä muita että itseäsi itsensäparantamisen maailmaan.

Merkurius kvintiili Ceres (Mercury quintile Ceres)
Sinulla on taito kommunikoida tukevalla ja hoivaavalla tavalla. Tämä kyky luo sinulle mahdollisuuksia auttaa muita ymmärtämään heidän eron tai menetyksen kokemyksiaan. Voit olla erinomainen terapeutti, varsinkin vanhempi-lapsi-asioissa sekä aiheissa, jotka liittyvät kiintymykseen ja irtipäästämiseen. Ymmärrät luontaisesti näiden dynamiikkaa ja tapasi ilmaista ymmärryksesi originellista ja joskus jopa dramaattisesti on tehokasta.

Merkurius kvintiili (Pallas) Athene (Mercury quintile Pallas Athene)
Olet erittäin älykäs. Olet itsenäinen, luova ja itseriittoinen, ja sinulla on korkealle kehittynyt sosiaalisen etiikan taju. Jos heittäydyt mukaan politiikkaan, vastuualueesi voivat keskittyä taiteellisiin tai sosiaalisiin asioihin. Sinulla kun on luontainen kyky ymmärtää näitä aiheita ja ilmaista niitä originellisti, dramaattisesti ja joskus jopa yllättävillä tavoilla. Tämä antaa sinulle etulyöntiaseman muihin nähden ja avaa sinulle ovia menestykseen.

Merkurius kvintiili Juno (Mercury quintile Juno)
Sinulla on erinomainen kyky ymmärtää ja kommunikoida selkeästi ihmissuhteisiin ja sitoutumiseen liittyvissä asioissa. Voit olla hyvä parisuhdeterapeutti tai puhua avioliiton sosiaalisten roolien ja mallien puolesta muuttaen niitä paremmaksi.  Kykysi keskustella ja kuvittaa sitoutuneen parisuhteen dynamiikkaa on todellinen lahjasi; tyylisi ilmaista asioita on originelli, jännittävä ja dramaattinen, ja teet vaikutuksen kuulijoihisi.

Merkurius kvintiili Vesta (Mercury quintile Vesta)
Sinulla on taito ymmärtää ja ilmaista henkisiä lakeja, yksilökohtaista oikeudenmukaisuutta ja puhtautta. Olet ehkä henkisen elämän puolestapuhuja, ja tapasi kommunikoida on originelli, dramaattinen, vangitseva ja hyvin tehokas. Mielesi on loistava apuvälineesi, kun tutkin omaa antaumuksellisuuttasi totuudellesi ja elämän tiellesi.

Merkkari aurinko olikin jo aiemmassa listassa Smiley
tallennettu
Eileithyia
Astroholisti
*****
Viestejä: 1220


Jebah


Profiili WWW
« Vastaus #16 : 01.07.2011 11:23:51 »

Minulla on vain yksi kvintiili ja se on auringon ja noususolmun välillä. Oisko siitä mitään tietoa...?  Huh
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5328Profiili
« Vastaus #17 : 08.07.2011 12:47:47 »

Tuo on Chironin sijainti, ei aspekti. Ketjussa on tarkoitus keskittyä aspekteihin, ei merkki- tai huonesijainteihin (jos niihin ei oteta aspekteja mukaan). En siis ainakaan itse osaa vastata. Suosittelen, että teet asiasta oman ketjun, jolloin se huomataan ja joku osannee vastata siihen Smiley
tallennettu
Peto81
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 14


Profiili
« Vastaus #18 : 24.07.2011 19:18:51 »

Minulla on  chiron aspect_con keskitaivas  chiron aspect_sex aurinko  chiron aspect_squ merkurius sekä  chiron aspect_sex  mars.  Osaako joku näistä jotakin kertoa?  Smiley

Aivan aloittelijana täällä siis kirjoitan, kiinnostusta olisi nyt vaikka ja kuinka mutta kolmen alle 4-vuotiaan kanssa on sekä ajasta että unesta puutetta niin ettei keskittymiskyky tahdo riittää paneutumiseen tällä hetkellä.. Sad  
« Viimeksi muokattu: 09.08.2011 19:08:52 kirjoittanut Peto81 » tallennettu
Corvus Leonis
Astroholisti
*****
Viestejä: 1654


Kaikkien sisällä on jokainen meistä.


Profiili
« Vastaus #19 : 15.10.2011 20:48:52 »

Sanotaan, että Chiron ei voi olla Yodin eli jumalansormen kärkenä, mutta olen vakuuttunut että ainakin mulla on ja olen yrittänyt ratkoa tätä kyseistä Chiron-arvoitusta, joka on siis tällainen: Chiron 8.huoneessa kvinkunssissa Aurinkoon Skorpionissa (huomio kiinnittyy tuohon 8.huone-Skorpioni-yhteyteen) sekä Jupiteriin Kauriissa. (Chiron on myös oppositiossa Venukseen ja Uranukseen, mutta tämän osion kuviosta olen ratkaissut ihan konkreettisella tasolla.)

Aurinko ja Jupiter ovat siis sekstiilissä keskenään. Chiron on myös bi-kvintiilissä Plutoon Skorpionissa, eli tulee tällainen 8.huone-Pluto-Skorpioni-yhteys, voisi muuten sanoa että selvästi tässä on kliseinen kuolema-raha-seksi-verotus-teema, mutta tuota Jupiterin funktiota tässä Yod-yhtälössä en ihan käsitä.  Huh
tallennettu
Venku
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 94Profiili
« Vastaus #20 : 02.04.2012 23:00:46 »

"Chiron Venus aspektit
Näillä aspektilla on taipumuksena vain antaa ja antaa ja antaa taas läheisissä ihmissuhteissa (myös rakkaussuhteissa) ja pelätä suunnattomasti hylätyksi tulemista, eritoten rakkauden kohteen toimesta. Riippumatta siitä miten paljon he tekevät puolisonsa hyväksi heistä tuntuu, ettei se ikinä ole tarpeeksi. Aikaisemmat hylätyksi tulemisen kokemukset tai muut parisuhteissa ilmenneet ongelmat auttavat heitä kuitenkin oppimaan rakkaudesta suunnattoman paljon, ja he voivat oppia näin ymmärtämään erittäin paljon ihmisten välistä kanssakäymistä.  Tämän tiedon käyttöön otto henkilökohtaisella tasolla on Chiron Venuksen haaste, sillä heidän täytyy ensin parantaa itse itsensä pelosta, etteivät he olisi ”tarpeeksi hyviä” muille.  Heidän on opittava rakastamaan itseään ja huolehdittava siitä, että kumppani tulee heitä puolitiehen vastaan.  Heitä saattavat viehättää kumppanit, jotka kaipaavat apua, mutta vaikeassa aspektissa ollessaan he eivät välttämättä saa takaisin kumppaniinsa uhraamasta energiastaan huomiota tai kiitosta. "

Tuosta tunnistin kyllä täysin itseni ja toiminta- ja ajatusmallini. En osaa syntymäkarttaani tulkita ( vielä ) joten osaisko joku kertoa, että mitä tarkoittaa kun chiron on härässä huoneessa seitsemän? Mitään muita ei ole seiskahuoneessa kuin tuo juuri. Ja nyt juuri menossa tuo chironin ohitus kartallani, tai alkanut. Kiitos etukäteen!  smitten Kaipa minäkin nämä opin vielä..
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5328Profiili
« Vastaus #21 : 04.04.2012 15:07:26 »

Chiron Härästä sanotaan seuraavaa:

Tämä asetelma kielii turvattomuudesta ja vakaan elämän perustuksen puutteesta. Nämä ihmiset saattavat jäädä roikkumaan asioihin, ihmisiin ja tilanteisiin, joista olisi pitänyt päästää irti jo ajat sitten.  He janoavat rakkautta, mutta eivät anna sille sen oikeaa arvoa. Sen sijaan he juoksevat minkä tahansa asian, ihmisen tai tilanteen perässä, joka antaa heille turvaa tai fyysistä nautintoa. He saattavat olla hamstraajia, keräilijöitä, talousneuvojia tai sijoittajia - ainakin heillä on kykyjä kyseisillä aloilla. Heillä saattaa olla elämässään useampi rakastaja kerrallaan yhtä aikaa, tai vastaavasti useampi eri tulonlähde yhtäaikaa, sillä he eivät mielellään sijoita kaikkea yhteen ainoaan kohteeseen.  Riippuen Venuksen sijainnista ja Chironin huonesijainnista, he saattavat olla joko lahjottavissa olevia tai itsekkäitä, mutta mitä he loppu viimeksi aina haluavat on rakkaus, suoja ja turva. Heidän henkilökohtaisena paranemisen oppiäksynä on oppia luottamaan elämän virtaan ja päästämään irti ihmisistä, tilanteista ja asioista tarpeen vaatiessa.


Chiron seiskahuoneessa

Chiron assosioituu aikaisessa elämänvaiheessa saamiimme emotionaalisiin haavoihin. Seiskahuone voi kieliä torjutuksi tulemisen tunteesta parisuhteissa, mahdollisesti myös lapsuudessa koettuun vanhempien avioeroon tai vanhemmista, jotka olivat etäisiä toisilleen. Saatat mennä naimisiin nuorella iällä ja käydä läpi useamman avioliiton tai läheisen parisuhteen. Olet hyvin empaattinen, jopa psyykkinen. Sinun tulee löytää tasapaino itsesi ja kumppanisi välillä. Muista, että et ole vain yksi persoona. Sinussa on useita eri kerroksia. Löydä Itsesi ja Muista Kuka Olet.

tallennettu
minsa
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 476Profiili
« Vastaus #22 : 04.04.2012 16:06:32 »

"Chiron Venus aspektit
Näillä aspektilla on taipumuksena vain antaa ja antaa ja antaa taas läheisissä ihmissuhteissa (myös rakkaussuhteissa) ja pelätä suunnattomasti hylätyksi tulemista, eritoten rakkauden kohteen toimesta. Riippumatta siitä miten paljon he tekevät puolisonsa hyväksi heistä tuntuu, ettei se ikinä ole tarpeeksi. Aikaisemmat hylätyksi tulemisen kokemukset tai muut parisuhteissa ilmenneet ongelmat auttavat heitä kuitenkin oppimaan rakkaudesta suunnattoman paljon, ja he voivat oppia näin ymmärtämään erittäin paljon ihmisten välistä kanssakäymistä.  Tämän tiedon käyttöön otto henkilökohtaisella tasolla on Chiron Venuksen haaste, sillä heidän täytyy ensin parantaa itse itsensä pelosta, etteivät he olisi ”tarpeeksi hyviä” muille.  Heidän on opittava rakastamaan itseään ja huolehdittava siitä, että kumppani tulee heitä puolitiehen vastaan.  Heitä saattavat viehättää kumppanit, jotka kaipaavat apua, mutta vaikeassa aspektissa ollessaan he eivät välttämättä saa takaisin kumppaniinsa uhraamasta energiastaan huomiota tai kiitosta. "

Tuosta tunnistin kyllä täysin itseni ja toiminta- ja ajatusmallini. En osaa syntymäkarttaani tulkita ( vielä ) joten osaisko joku kertoa, että mitä tarkoittaa kun chiron on härässä huoneessa seitsemän? Mitään muita ei ole seiskahuoneessa kuin tuo juuri. Ja nyt juuri menossa tuo chironin ohitus kartallani, tai alkanut. Kiitos etukäteen!  smitten Kaipa minäkin nämä opin vielä..

Mulla on  chiron urahuoneen kärjellä joten mä käyn läpi elämän karmaa aika pian kun tulossa yhtymä, niitä opetuksia mitä en ole oppinut ns parhaillaan kun Pluto/Saturnus/Uranus jyllää ura/arki/koti huoneissani. Chironhan käytännössä opettaa ja kouluttaa välillä vähän rankemmankin kautta jos on tullunna karmaa hankittua tässä elämässä Smiley Eli siis se toisalta antaa haastetta ettei asiat mene niinkuin haluaisi; kapuloita rattaisiin mutta toisaalta sitten parantaa kun käsittelee asian eli ns parantaa itsensä niiltä vaikeilta asioilta mitkä on olleet vaikeita tms.
Sulla kun se on parisuhdehuoneessa niin kyllähän se varmaan niin menee, että ihmissuhteiden kautta sinä noita jollain tavalla käyt esim. parisuhteessa tai vaikka ystävien, auttaako käsittämään Chironin tarkoitusperiä kun esitän sen omasta näkökulmastani ?

Auttoiko yhtään ?
tallennettu
Venku
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 94Profiili
« Vastaus #23 : 07.04.2012 14:44:55 »

Jeps, kiitos, ymmärrän taas vähän paremmin!
tallennettu
Venku
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 94Profiili
« Vastaus #24 : 07.04.2012 14:58:04 »

Chiron Härästä sanotaan seuraavaa:

Tämä asetelma kielii turvattomuudesta ja vakaan elämän perustuksen puutteesta. Nämä ihmiset saattavat jäädä roikkumaan asioihin, ihmisiin ja tilanteisiin, joista olisi pitänyt päästää irti jo ajat sitten.  He janoavat rakkautta, mutta eivät anna sille sen oikeaa arvoa. Sen sijaan he juoksevat minkä tahansa asian, ihmisen tai tilanteen perässä, joka antaa heille turvaa tai fyysistä nautintoa. He saattavat olla hamstraajia, keräilijöitä, talousneuvojia tai sijoittajia - ainakin heillä on kykyjä kyseisillä aloilla. Heillä saattaa olla elämässään useampi rakastaja kerrallaan yhtä aikaa, tai vastaavasti useampi eri tulonlähde yhtäaikaa, sillä he eivät mielellään sijoita kaikkea yhteen ainoaan kohteeseen.  Riippuen Venuksen sijainnista ja Chironin huonesijainnista, he saattavat olla joko lahjottavissa olevia tai itsekkäitä, mutta mitä he loppu viimeksi aina haluavat on rakkaus, suoja ja turva. Heidän henkilökohtaisena paranemisen oppiäksynä on oppia luottamaan elämän virtaan ja päästämään irti ihmisistä, tilanteista ja asioista tarpeen vaatiessa.


Chiron seiskahuoneessa

Chiron assosioituu aikaisessa elämänvaiheessa saamiimme emotionaalisiin haavoihin. Seiskahuone voi kieliä torjutuksi tulemisen tunteesta parisuhteissa, mahdollisesti myös lapsuudessa koettuun vanhempien avioeroon tai vanhemmista, jotka olivat etäisiä toisilleen. Saatat mennä naimisiin nuorella iällä ja käydä läpi useamman avioliiton tai läheisen parisuhteen. Olet hyvin empaattinen, jopa psyykkinen. Sinun tulee löytää tasapaino itsesi ja kumppanisi välillä. Muista, että et ole vain yksi persoona. Sinussa on useita eri kerroksia. Löydä Itsesi ja Muista Kuka Olet.

Juu kyllä mä olen ollut aina semmonen "roikkuja" jonka on ollut tosi vaikee päästää asioista irti ja jatkaa matkaa, tätä olen kyllä nyt viime vuodet kovasti harjoitellut ja oppinut luottamaan siihen, että kaikki menee niinku pitääkin, että voin päästää irti. Niin ja rakkautta, suojaa ja turvaa olen etsinyt ennen hirveellä vimmalla ja nyt ymmärtänyt että se kaikki tulee minusta itestäni, eikä mistään ulkopuolelta. Toki rakkautta kaipaa aina, mutta on merkitys muuttunut.
tallennettu
Kuuhilda
Astroholisti
*****
Viestejä: 5802Profiili
« Vastaus #25 : 07.04.2012 21:56:25 »

Löytyy merkuriuksen  aspect_kvi  kuunsolmu...liekkö jotain sellaista, että ilmaisuni, kommunikointini, yleensäkin tapani ajatella ja tuoda itseni julki edesauttaa minua kohti solmuni läksyjen oppimista, ja niiden läpi?
 Huh
Ja sitten on vertex  aspect_kvi  pallas sekä  vesta aspect_kvi keskitaivas
Löytyisikö heistä mitään sanottavaa?

Haa!
Tässäkö siis selitys mm. mun esiintymiskammolle?
Hyvin pätee kaikki, mitä Atham. on kirjoittanut  Undecided

 chiron aspect_squ aurinko
 aspect_sex   venus aspect_con mars
 aspect_tri  merkurius
Ja mikä lie puolitoistaneliö  neptunus, vaikkei persoonallinen olekaan.
Plus melkein kaikkien junojen ja kumppaneiden kanssa aspektissa.
« Viimeksi muokattu: 16.05.2012 00:05:04 kirjoittanut Kuuhilda » tallennettu
Syringe
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 53Profiili
« Vastaus #26 : 11.08.2012 12:51:02 »

Mmh, mulla on chiron 10. huoneessa ja skorpioni, ja kieltämättä hieman huolestuttaa tämä. En sitten tiedä tästä asetelmasta hirveästi mitään, mutta se ei tunnu mitenkään positiiviselta. Ja tämä chiron on aspect_sex aurinko, ja aspect_squ mars sekä aspect_tri jupiter.. Mmh, pitäisi alkaa selvittää tätä sotkua nyt tässä jossainvaiheessa. Ja uranus on taas aspect_squ chiron.. Mmh.
tallennettu

If one day your sugar sits untouched, will you have gone forever?
minsa
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 476Profiili
« Vastaus #27 : 11.08.2012 21:05:06 »

Hei Syringe,

pakko kommentoida kun sulla on upeat sijainnit, urahuoneessa skorpioni kuvaa yrittäjää, Chiron taas yksinkertainen kun tarkoittaa sitä, että susta voi tulla vaikka parantaja tai opettaja, vaikka astrologikin jos sitä haluat ettei tuo ole yhtään paha, päinvastoin upea kun sut on kuin luotu yrittäjäksi.. aspektit mitä laitoit ei ole huonot mutta kartta on kokonaisuus eli toki sitä pitäisi katsoa kokonaan mutta sun pitäisi olla onnellinen tuollaisesta asetelmasta..

 smitten

Minna
tallennettu
minsa
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 476Profiili
« Vastaus #28 : 11.08.2012 21:18:21 »

Jupiter laajentuminen niin sen vois ajatella vaikka Kauriin kautta niin et teet liikaa töitä jollain saralla ajoittain jotta saat käsityksen mitä tarkoitan laajentumisella.. Yodin leikkauspistettä kannattaa seurata mitä transiitteja siihen iskeytyy kun silloin se transformaatio Yodin asioihin tapahtuu.

Minna

Sanotaan, että Chiron ei voi olla Yodin eli jumalansormen kärkenä, mutta olen vakuuttunut että ainakin mulla on ja olen yrittänyt ratkoa tätä kyseistä Chiron-arvoitusta, joka on siis tällainen: Chiron 8.huoneessa kvinkunssissa Aurinkoon Skorpionissa (huomio kiinnittyy tuohon 8.huone-Skorpioni-yhteyteen) sekä Jupiteriin Kauriissa. (Chiron on myös oppositiossa Venukseen ja Uranukseen, mutta tämän osion kuviosta olen ratkaissut ihan konkreettisella tasolla.)

Aurinko ja Jupiter ovat siis sekstiilissä keskenään. Chiron on myös bi-kvintiilissä Plutoon Skorpionissa, eli tulee tällainen 8.huone-Pluto-Skorpioni-yhteys, voisi muuten sanoa että selvästi tässä on kliseinen kuolema-raha-seksi-verotus-teema, mutta tuota Jupiterin funktiota tässä Yod-yhtälössä en ihan käsitä.  Huh
tallennettu
Syringe
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 53Profiili
« Vastaus #29 : 11.08.2012 22:57:44 »

Ai :Dd Taidan olla aika pihalla nyt tästä mun kartasta ja kaikesta siihen liittyvästä, kuten varmaan huomaat. Mutta kiitos nyt tästäkin hirmuisesti. :3 Toivon tosiaan, että se on sitten hyvä juttu jaja näin.

Hei Syringe,

pakko kommentoida kun sulla on upeat sijainnit, urahuoneessa skorpioni kuvaa yrittäjää, Chiron taas yksinkertainen kun tarkoittaa sitä, että susta voi tulla vaikka parantaja tai opettaja, vaikka astrologikin jos sitä haluat ettei tuo ole yhtään paha, päinvastoin upea kun sut on kuin luotu yrittäjäksi.. aspektit mitä laitoit ei ole huonot mutta kartta on kokonaisuus eli toki sitä pitäisi katsoa kokonaan mutta sun pitäisi olla onnellinen tuollaisesta asetelmasta..

 smitten

Minna

tallennettu

If one day your sugar sits untouched, will you have gone forever?
Sivuja: 1 [2] 3 4
  Tulostusversio  
 
Siirry: