Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Kiinalainen horoskooppi vuodelle 2011 (alkaa 3.2.)  (Luettu 16406 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5329Profiili
« : 04.01.2011 16:47:25 »

Kiinalainen Jäniksen vuosi alkaa 3.2. 2011. Yleensä Jäniksen vuosi on hiljaista, rauhallista ja inspiroivaa aikaa eikä vuosi 2011 näytä tekevän poikkeusta – luvassa on raikastava tuulahdus lepoa ja rauhaa sangen kiivaan Tiikerin vuoden jälkeen. Perhe, diplomatia ja henkilökohtainen kehitys korostuvat vuonna 2011. Ympäristöystävällisemmät elintavat sekä vaihtoehtoiset energialähteet ovat valokeilassa, taiteen ja kulttuurin sosiaalinen sektori tulee olemaan kiireinen tuottaessaan uusia hienoja teoksia ja esityksiä läpi vuoden. Rakkaus, romanssi ja perhe ovat hyvin edustettuina. Rakkaimmat ja perhe nousevat uuteen arvoon arvaamattomaan. Kaiken kaikkiaan vuoden 2011 pitäisi olla hauska ja rento. Vaikka maailmalla ja omassa elämässä saattaa kuohua, suosii Jäniksen vuosi ongelmiin, aggressioon, väkivaltaan ja sotiin rauhanomaisia, diplomaattisia ratkaisuja. Vuotta leimaa toivo paremmasta ja tunne siitä, ettei kaikkea ole vielä menetetty.

Alla jokaiselle horoskooppimerkille oma tulkinta Jäniksen vuoteen, joka siis alkaa 3.2.2011.

Rotta
Rotta tulee tuntemaan itsensä helpottuneeksi monellakin tapaa, nyt kun Tiikerin vuosi viimein päättyy! Tiikerin vuosi toi mukanaan paljon muutoksia nopealla tahdilla. Jäniksen vuosi on Tiikerin vuoden vastakohta – tahti tulee olemaan hidas ja vakaa ja Rotan on muistettava yrittää pysyä kärsivällisenä ja rauhallisena menestyäkseen vuonna 2011. Työ on jälleen tärkeässä asemassa, mutta Jäniksen vuona Rotan kokemus ja tieto ovat arvostettuja työrintamalla. Tämä edesauttaa hänen etenemistään urallaan. Huhtikuu, lokakuu ja marraskuu ovat hyviä työrintamalla. Rakkauselämän puolella vuosi voi tuoda mukanaan juhlia kihlautumisen, häiden tai lapsen syntymän muodossa. Heinäkuu, elokuu ja joulukuu ovat rakkauselämälle suotuisimmat kuukaudet. Vuoden tärkein teema Rotalle on henkilökohtainen kasvaminen, harrastus sekä kykyjen kehittäminen, jotka tuovat hänelle onnea ja iloa. Kirjoittamista rakastavalle Rotalle tämä luovuuden vuosi on loistava, sillä Jäniksen vuosi tukee erityisesti kirjallista ilmaisua. Se tuo Rotalle iloa, mahdollisesti myös tunnustusta tai ylimääräisiä tuloja. Terveydessä Rotta on voinut polttaa kynttilää molemmista päistä Tiikerin vuoden aikana, joten Jäniksen vuosi antaa kauan kaivattua energiapotkua. Rotta tuntee olonsa vahvemmaksi ja haluaa huolehtia paremmin itsestään esimerkiksi uuden ruokavalion keinoin (jonka rotta pystyy pitämään) tai lisäämällä liikuntaa (ilman, että liikunta alkaa tuntua pakkopullalle).


Härkä
Härkä on kasvanut aikalailla vuoden 2010 aikana. Sen pyörteissä ja äkkinäisissä haasteissa Härkä joutui muuttamaan ajatustapojaan ja suunnitelmiaan hyvinkin nopealla tahdilla! Jotkut Härät saattavat olla hiukan allapäin miettiessään miten ja mihin suuntaan vuosi 2010 meni ja nyt onkin tärkeää katsoa kohti vuotta 2011 ja jättää mennyt vuosi taakse. Jäniksen vuosi rohkaisee Härkää. Ne Härät, jotka toivovat muutoksia uralle tai ylipäätään elämään, helmikuu, maaliskuu ja syyskuu tuovat mukanaan jännittäviä tarjouksia ja etenemismahdollisuuksia. Romanssi korostuu ihan erityisellä tavalla vuonna 2011 ja sinkut saattavatkin löytää itsensä juuri oikeasta paikasta oikeaan aikaan kohdatakseen merkittävän henkilön. Parisuhteissa eläville vuosi on suhteen vahvistumisen ja kasvamisen aikaa. Kesäkuu, heinäkuu ja lokakuu ovat parhaita kuukausia rakkaudelle. Myös ystävyys on tärkeässä asemassa vuonna 2011. Etsipä Härkä uusia ystäviä tai keskittyisipä hän jo vanhoihin ystäviin, on tärkeää, että Härkä pysyy sosiaalisesti aktiivisena. Maaliskuu, elokuu ja joulukuu tulevat olemaan sosiaalisia. Härän tulisi huolehtia siitä, että hänen ruokavalionsa on hyvä ja että hän viettää aikaa ulkona ja harrastaa jotain liikuntaa. Lepo ja rentoutuminen antavat Härälle eniten voimia vuonna 2011.

Tiikeri
Suurin osa Tiikereistä kokee itsensä energiseksi ja tyytyväiseksi oman vuoden päättymisen jälkeen. Jäniksen vuosi tulee olemaan toinen hyvä vuosi heille. Romantiikka on etulinjassa vuoden aikana ja monet Tiikerit saattavatkin mennä naimisiin tai ottaa parisuhteessaan seuraavan merkittävän askeleen. Sinkuille avautuu useita mahdollisuuksia kumppanin löytämiseen erityisesti kesä-syyskuun välisenä aikana. Jos vuosi 2010 toi mukanaan Tiikerille haasteita ja henkilökohtaisia koettelemuksia, on vuosi 2011 valoisampi. Taloudellisesti Tiikeri tulee tienaamaan enemmän rahaa tai omaisuutta vuoden aikana, joko palkankorotuksen tai muun hyvän kautta. Hyvällä suunnitelmallisuudella ja budjetoinnilla Tiikerit saavat helpotusta rahahuoliinsa. Harrastukset ja ulkoilu kiinnostavat Tiikeriä tänä vuonna ja ne tarjoavatkin hänelle rentoutumista ja sosiaalisia tilanteita, jotka molemmat sopivat hyvin Tiikerille. Myöhäiskeväällä sekä elokuussa ja syyskuussa Tiikerin elämässä korostuvat matkailu ja ystävien kanssa vietetty laatuaika. Jos Tiikerillä on mielessään elämänsä matkakohde, Jäniksen vuosi on parasta aikaa toteuttaa tuo matkahaave! Tiikeri voi myös muuttaa tai ostaa oman kodin vuoden 2011 aikana. Jäniksen vuosi on jännittävää aikaa ja Tiikereiden kannattaa siirtää tämä innostava energia omaan elämäänsä. Vuosi tulee olemaan melko stressitön kaikin puolin.  


Jänis
Vuosi 2010 oli Jänikselle rauhatonta aikaa, mutta Jänispä ei arvannutkaan miten hienot asetelmat vuoden 2010 tapahtumat (tai tapahtumatta jäämiset) tarjoavat hänelle omana vuotenaan 2011. Vuosi tulee olemaan hämmästyttävä ja kaikkein suotuisinta Jänikselle, eteenkin työn ja uran osalta. Hänen kykynsä toimia muiden kanssa antaa Jänikselle etulyöntiaseman uralla etenemiseen. Jos Jänis pohtii mahdollista uran tai työpaikan vaihdosta, on vuosi 2011 täydellistä aikaa miettiä eri vaihtoehtoja. Muutokset eivät ainoastaan anna Jänikselle lisäpotkua vaan ne myös tekevät hänet onnellisemmaksi kuin mikään aikoihin. Maaliskuusta toukokuulle ja lokakuusta marraskuulle olevat ajanjaksot ovat tärkeimpiä työlle ja uralle. Taloudessa ei ole huolta, sillä onnekkaana Jäniksen rahavirtoja ei voi pysäyttää! Jänis saattaa saada palkankorotuksen, lahjan tai tienata ylimääräistä harrastuksesta tai yritysideasta. Sosiaalisesti elokuu, syyskuu ja joulukuu tulevat olemaan kiireistä aikaa! Sinkut saattavat törmätä kumppaniin ja parisuhde voi edetä hyvinkin suurin harppauksin lyhyessä ajassa. Parisuhteessa olevat Jänikset saattavat huomata suhteen syvenevän ja vakavoituva. Stressi ja huoli päätöksien tekemisestä saattaa kuluttaa Jäniksen elinvoimaa vuonna 2011 ja tästä syytä on tärkeää, että Jänis lepää ja rentoutuu tarpeeksi. Hänen on myös muistettava kääntyä ystävien puoleen tuen ja neuvojen merkeissä haasteellisimpina aikoina.
« Viimeksi muokattu: 04.01.2011 16:51:02 kirjoittanut AthaMaarit » tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5329Profiili
« Vastaus #1 : 04.01.2011 16:48:16 »

Lohikäärme
Jäniksen vuosi tulee olemaan kaikille Lohikäärmelle tasapainoista ja turvattua aikaa. Lohikäärmet ovat kyllä rakastaneet Tiikerin vuoden jännittävää luonnetta, mutta nyt on aika rauhoittua! Moni Lohikäärme on saattanut vaihtaa työpaikkaa ja vuoden 2011 rauhallisempi tahti auttaa heitä asettumaan aloilleen uuteen paikkaan ja mahdollisesti tienaa heille ylennyksen. Heinäkuu, syyskuu ja marraskuu antavat Lohikäärmeelle mahdollisuuden tarkastella mitä he tekevät ja mihin suuntaan he haluavat edetä. Mahdollisuudet uudelleen kouluttautumiseen tai iltaopintoihin kannattaa ottaa mietintään ihan vakavissaan. Se peruspohja, joka valetaan nyt, vaikuttaa suuresti Lohikäärmeen elämään vuonna 2012, joka tulee olemaan heidän oma vuotensa. Romantiikkaa on ilmassa läpi vuoden, mutta tilaisuudet kumppanin löytymiseen koittavat erityisesti huhtikuussa, kesäkuussa, syyskuussa ja joulukuussa. Kokonaisuudessaan Jäniksen vuosi tulee olemaan positiivinen ja onnellinen Lohikäärmeille. Rahatilanne tulee paranemaan ja Lohikäärmeet kiinnittävät huomionsa tarkasti kaikenlaisiin hyviin alennuksiin ja tarjouksiin. Myös matkailu korostuu Jäniksen vuonna ja aika, jonka Lohikäärmeet viettävät ystäviensä ja rakastettujensa kanssa, tulee olemaan erityisen arvokasta. Lohikäärmeiden kannattaa harrastaa joko vanhoja tai uusia juttuja, sekä kehittää kykyjään, sillä ne tuovat nautintoa ja rentoutumiskanavan vuodelle 2011. Niiden kautta Lohikäärmeelle voi avautua myös uusia mielenkiintoisia tilaisuuksia ja mahdollisuuksia.


Käärme

Käärmeet haluavat suunnitella asiat ja reitit ja noudattaa tekemiään suunnitelmia tarkasti – mutta vuosi 2010 heitti kaikki Käärmeen hienot suunnitelmat ikkunasta ulos!  Käärmeille Jäniksen vuosi tulee olemaan parempi ja he tuntevat olevansa taas raiteillaan, joskin kiirettä ja tekemistä riittää yhä. Käärmeen tulee vuonna 2011 keskittyä varmistamaan, että hän tekee juuri sitä mistä nauttii, jossa loistaa ja joka antaa hänelle mahdollisuudet käyttää kykyjään sekä luovuuttaan. Helmikuu, maaliskuu ja lokakuu tarjoavat kasoittain mahdollisuuksia uralle. Silti, Käärmeen pitää nähdä vaivaa suunnitelmiensa eteen tai nämä raollaan olevat mahdollisuuksien ovet sulkeutuvat hänen nenänsä edestä - Käärmeen kannattaakin kertoa ääneen toiveitaan erityisesti töihin liittyen. Taloudellisesti vuosi näyttää Käärmeelle edellistä paremmalta ja suunnittelulla ja säästämisellä vuodesta tulee erinomainen. Kodin uudelleen sisustus ja uudet huonekaluostokset korostuvat tänä vuonna ja aikaa perheen ja ystävien kanssa kotosalla kannattaa vaalia. Romanssi ja ystävyys pomppaavat suorastaan taivaisiin Jäniksen vuonna ja Käärme saakin paljon iloa sosiaalisista tapaamisista, erityisesti työympäristöön liittyvissä tapauksissa. Pieni varoituksen sananen Käärmeelle – Jäniksen vuonna voi tulla vastaan tilanne, jossa harkintakyky pettää tai vastaavasti liikkeelle lähtee harmittava juoru – nämä voi johtaa ikävään tilanteeseen. Etene siis varoen!  Terveyden osalta Käärmeiden kannattaa huolehtia siitä, että elintavat ovat tasapainoiset tai muuten Käärme menettää energiaansa.    


Hevonen
Vuonna 2010 Hevosen ystäväpiiri ja seura on voinut olla hyvinkin vaativaa. Vuonna 2011 Hevonen saa keskittyä omaan uraansa ja tiedossa on todennäköisesti yllättäviä kehitysmahdollisuuksia ja ylenemistilaisuuksia. Hevosen kannattaa pitää tilaisuuksia silmällä tarkasti ja kun sellainen koittaa hänen täytyy toimia nopeasti ja pysyä valppaana. Huhtikuu, toukokuu, lokakuu ja marraskuu rohkaisevat etenemään uralla tai vaihtamaan töitä kokonaan. Terveys ja oma hyvinvointi askarruttavat Hevosen mieltä Jäniksen vuonna ja tämä onkin erinomaista aikaa miettiä ruokavaliota ja liikuntaa uusiksi. Sosiaalisesti Hevonen on kiireinen kuten aina ja ajanjakso toukokuusta syyskuuhun sekä joulukuu ovat täynnä hauskoja mahdollisuuksia ystävien kanssa. Parisuhteessa eläville Hevosille vuosi 2011 on parempi kuin sinkuille. Jos romanssi siintääkin horisontissa, Hevosen kannattaa ottaa rennosti ja antaa suhteen edetä omalla painollaan siihen suuntaan, mihin se ikinä onkaan menossa. Maaliskuu, syyskuu ja lokakuu ovat mahtavia kuukausia kumppanin löytämistä ajatellen. Hevonen on luonnostaan seikkailullinen ja hän saattaakin karata matkailemaan kauas Jäniksen vuonna. Jäniksen vuosi tarjoaa myös mahdollisuuksia kasvattaa pankkitiliä ja Hevosen kannattaakin nähdä vaivaa taloutensa ylläpitoon.  


Vuohi
Uranvaihdosta tai työtä etsiville Vuohille Jäniksen vuosi käynnistyy loistavissa merkeissä. Verkostoitumalla ja pitämällä korvat höröllään Vuohi löytää hyviä tilaisuuksia. Maaliskuu, huhtikuu ja syyskuu ovat hyvin edustettuina erilaisten työmahdollisuuksien ja positiivisten muutosten muodossa. Pari viimeistä vuotta ovat olleet Vuohelle haasteellisia ja vuosi 2011 tulee olemaan positiivisempi ja onnellisempi. Vuosi tarjoilee useita mahdollisuuksia uusiin ystävyyssuhteisiin ja sosiaalisiin tapaamisiin – ja juuri näitä Vuohi kaipaa. Ystävät ja muiden tuki tulevat olemaan Vuohelle tärkeitä ja ne antavat hänelle kaivattua rohkeutta ja itsevarmuutta. Sinkuille vuosi 2011 tulee olemaan jännittävä ja parisuhteessa elävät saattavat pohtia seuraavan askeleen ottamista suhteessa. Helmikuu, elokuu ja syyskuu tarjoilevat todennäköisesti mahdollisuuksia romanttisiin kohtaamisiin, mutta kaiken kaikkiaan koko vuosi on täynnä iloisia, sosiaalisia tapahtumia. Vuohen kannattaa huolehtia terveydestään, varmistaa, että hän saa tarpeeksi lepoa ja rentoutumista. Vuosi tulee olemaan kiireinen, positiivisella tavalla, mutta se voi olla myös kuluttavaa, joten lepo ja rentoutuminen ovat tarpeen. Taloudellisesti asiat näyttävät paremmilta ja moni Vuohi nauttiikin paremmasta taloudestaan ostamalla kotiin jotain kivaa tai lähtemällä pikku matkalle.
« Viimeksi muokattu: 04.01.2011 16:55:15 kirjoittanut AthaMaarit » tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5329Profiili
« Vastaus #2 : 04.01.2011 16:49:34 »

Apina
Apina tulee pitämään vuodesta 2011 jolloin suunnitelmat ja tavoitteet toteutuvat sulavasti ja toivotulla tavalla. Apinat, jotka tekevät jotain luovaa työtä, kuten kirjoitustyötä, tulevat nauttimaan luovasta energiasta, jota Jäniksen vuosi tarjoilee. Vuosi tuo mukanaan joitakin hienoja etenemis- tai ylenemismahdollisuuksia ja olemalla aktiivinen ja valpas Apina niittää hyviä tuloksia. Helmikuu, syyskuu ja marraskuu ovat uralle hienoja kuukausia. Perhe ja ystävät tuovat Apinan elämään monia onnellisia ja muistorikkaita hetkiä vuonna 2011 ja on mahdollista, että luvassa on muutamat isommat juhlatkin. Maaliskuusta toukokuulle oleva ajanjakso sekä joulukuu ovat sosiaalisesti kiireistä aikaa. Sinkuille pitäisi tarjoutua useampia mahdollisuuksia jonkin ihastuttavan henkilön tapaamiseen, erityisesti ystävien tai töiden kautta. Apina tulee saamaan paljon iloa myös erilaisista taidenäyttelyistä, museoista tai muista kulttuuritapahtumista Jänksen vuonna. Vuoden pitäisi olla suopea Apinan kauan pohtimien suunnitelmien toteuttamiselle. Apinan kannattaa tarkastaa ruokavalionsa, liikuntansa ja sen, kuinka hän rentoutuu. Vuonna 2011 Apinan tulee liikkua eteenpäin ja unohtaa menneet epäonnistumiset ja katumiset taakseen. Vuosi voi olla mitä nautinnollisen ja tyydyttävin.


Kukko
Jäniksen vuosi tulee olemaan Kukolle vuotta 2010 hiljaisempi. Kukon kannattaakin harjoitella kärsivällisyyttä ja tervettä järkeä, jotka tulisieluinen Kukko tahtoo usein unohtaa. Työrintamalla Kukon tulee puhaltaa yhteen hiileen työkavereiden kanssa ja opetella verkostoitumaan. Tämä pätee erityisesti maaliskuuhun, huhtikuuhun, marraskuuhun ja joulukuuhun jolloin odottamatonta kehitystä tapahtuu. Kaikki se mitä Kukko tekee työrintamalla tuottaa tulosta vuonna 2012. Kukon kannattaa pohtia myös opiskelun ja treenaamisen mahdollisuuksia. Tämä voi tuottaa hänelle erittäin hyviä tuloksia vuoden loppuun mennessä. Romanttisesti ja sosiaalisesti vuosi tulee olemaan rauhallinen ja hiljainen. Maaliskuu, heinäkuu ja elokuu ovat sosiaalisesti kiireisintä aikaa. Varoituksen sananen – Kukon kannattaa pitää suutaan soikeammalla ystävien kesken eikä töksäytellä asioita ulos niin julkeasti. Muuten tiedossa voi olla riita tai ystävyyssuhteen loppu. Talouden puolella Kukko voi joutua investoimaan kodin pikku remonttiin, koristeluun tai korjauksiin. On suositeltavaa pitää mahdolliset projektin taloudellisesti fiksuissa rajoissa ja pyrkiä ostamaan edullisinta/parhaimpia tarjouksia – Jäniksen vuosi voi nimittäin käydä kalliiksi kaikille merkeille. Kokonaisuudessaan Jäniksen vuosi on Kukoille nautinnollista ja rohkaisevaa aikaa.


Koira
Jäniksen vuosi kiikuttaa Koiran kuonon eteen loistavia mahdollisuuksia. Pääpaino on henkilökohtaisella puolella. Jos Koira elää parisuhteessa, voi hän huomata suhteen syvenevän ja kasvavan uusiin mittoihin. Sinkut Koirat ovat erityisen onnekkaita Jäniksen vuonna ja rinnalle voikin löytyä puoliso. Sosiaaliset tilanteet tarjoavat mahdollisuuksia uuden ihmisen tapaamiseen, eteenkin huhtikuussa, kesäkuussa ja joulukuussa, jolloin Koiran kalenteri täyttyy erinäisistä tapahtumista ja tapaamisista. Työn puolella Koira voi huomata ylenemis- tai etenemismahdollisuuksia, jotka pomppaavat vastaan ihan puun takaa. Kasvanut itseluottamus ja itsensä arvostaminen keräävät työkavereiden kunnioitusta osakseen. Työn saralla onnekkaimmat kuukaudet ovat maaliskuu ja ajanjakso syyskuusta marraskuuhun. Tartu hetkeen, kun se ilmoittaa itsestään! Koira voi odottaa myös talouden kohenemista. Parantunut talous antaa hänelle lisämahdollisuuksia harrastuksiin ja kenties Koira lähtee matkalle jos parillekin. Jäniksen vuonna Koirien kannattaa huolehtia erityisesti siitä, etteivät tärkeät asiapaperit ole väärin kirjoitettuja, etteivät ne pääse hukkumaan tai etteivät ne myöhästele. Tarkasta kahteen otteeseen, että kaikki asiakirjat ovat juuri niin kuin niiden kuuluukin olla, kaikki kohdat ovat oikein ja ettei mihinkään rivien väliin jää mitään porsaanreikää. Koira saa Jäniksen vuonna intoa myös terveyteen liittyen ja häntä kiinnostavatkin kuntoilu ja ulkoilu. Kaikesta tästä on hänelle hyötyä. Koira voi jättää viime vuosien haasteelliset ajat taakseen, sillä vuosi 2011 tulee olemaan kiitettävän onnellinen vuosi.   


Sika
Siat rakastavat hauskanpitoa ja sosiaalista kanssakäymistä sekä perheen että ystävien kanssa, eikä Jäniksen vuosi tule pettämään heitä tässä! Sika ei välttämättä ole kauheasti juhlinut viimeisien vuosien aikana, mutta sosiaaliset verkostot laajenevat vuonna 2011 ja erityisesti huhtikuu, toukokuu, heinäkuu ja lokakuu ovat nautinnon täytteistä aikaa. Sinkut voivat toden totta tavata kumppanin kenties ystävien tai perheen kautta. Sika sekä juhlii rankasti että paiskii töitä urakalla ja Jäniksen vuosi tulee palkitsemaan Sian kovasta uurastuksestaan. Jos Sika haaveilee töiden vaihdoksesta tai haluaa kiivetä ylemmäs urallaan tarjoilee Jäniksen vuosi useitakin mahdollisuuksia tähän. Mutta Sian on toimittava nopeasti, varmistaen, että hän on solminut kaikki tarvittavat yhteydet ja tutkinut kaikki oikeat seikat. Maaliskuu, toukokuu ja syyskuu tuovat mukanaan kehitystä työrintamalle, mutta kaiken kaikkiaan Sian kannattaa olla valmiina pomppaamaan liikkeelle hetkenä minä hyvänsä. Sika tuntee olonsa hyväksi vuonna 2011 ja hän haluaakin, että kaikki ihanat asiat tapahtuisivat heti-nyt! Sian on opittava tahdittamaan itseään ja menemään nautinnollisen rauhallisen virran mukana, joka on Jäniksen vuodelle ominainen etenemistapa. Muuten Sika voi polttaa sorkkansa. Kaiken kaikkiaan vuosi 2011 tulee olemaan Sialle etenemisten vuosi ja hyvin nautinnollista aikaa.     


Lähde: Chinese Astrology in 2011
tallennettu
Ippuska
Astroholisti
*****
Viestejä: 5082


4ever


Profiili
« Vastaus #3 : 02.02.2011 19:13:07 »

 Grin
Lainaus
Kukko

Kukko osaa olla suosittu ja luova ystäviensä keskellä, eikä raha ole tarkoitettu pussissa tai pankkitilillä pidettäväksi. Kukko löytää sille nopeasti paljon parempaa käyttöä. Kukko on ajoittain liiankin rehellinen ja suorapuheinen, eikä voi välttyä käytöksensä aiheuttamilta törmäyksiltä. Kukko ei kätke kynttiläänsä vakan alle, vaan tarjoaa nevojaan auliisti yli puoluerajojen kenenkään niitä pyytämättä. Perhe on Kukolle kaikki kaikessa, itse asiassa koko maailma rajoittuu usein omaan perheeseen, josta Kukko huolehtii omistajan ottein.
Ennuste vuodelle 2011

Jäniksen vuosi on paljon Tiikerin vuotta rauhallisempi ja Kukko saattaa tuntea olonsa hiukan kyllästyneeksi tai turhautuneeksi, kun viesti ei tunnu menevän millään perille. Kukon on pakko kehittää kärsivällisyyttään ja käyttää oman innostuksensa toteuttamisessa kuivaa maalaisjärkeä. Jäniksen vuosi on sosiaalisen verkottumisen aikaa ja siinä Kukon on viisasta seurata työkavereiden tai samalla alalla työskentelevien kollegojen otteita.
Työssä tai omassa uraelämässä huippuhetkiä eletään maalis-, huhti-, marras- ja joulukuussa, jolloin tapahtuu aivan odottamatonta edistymistä itsellesi tärkeissä hankkeissa. Kaikesta Jäniksen vuonna tehdystä työstä maksetaan huikea palkkio vuoden 2012 aikana, jolloin eletään Lohikäärmeen vuotta.
Kukolle Jäniksen vuosi on aivan loistavaa aikaa opiskella jotain itselle arvokasta aihetta. Kaikki mahdolliset koulutukset ja jopa työkokoukset sisältävät menestykseen johtavaa materiaalia, jonka Kukko pystyy sisäistämään vain olemalla paikalla ja pysymällä itse hiljaa. Siinä on toki hiukan haastetta, mutta tietoinen asenne auttaa palan matkaa eteenpäin.
Sosiaalisessa ja romanttisessa mielessä Jäniksen vuosi on Kukolle rauhallista aikaa, eikä Kukolla ole mitään sitä vastaan. Ajalle on nyt paljon parempaa käyttöä kuin turhanpäiväinen kujertelu. Kuhertelun sijaan Kukko saattaa intoutua turhankin komentelevaksi ja kiukkuiseksi ilman mitään todellista syytä ja tähän puoleen kannattaa kiinnittää erityistä huomiota. Riitelemällä ei Jäniksen vuonna aiheuta harmia juuri muille kuin itselleen.
Kotiin ja asumiseen liittyviä hankintoja tulee harkita todella huolellisesti, vaikka Kukon innostus helposti vie tilanteen toiseen ääripäähän. Pienestäkin remontista tuppaa nyt muodostumaan aivan liian hintava kokonaisuus, sillä Kukko keksii helposti paljon kalliita lisäyksiä remontin edetessä.
http://www.astro.fi/future/annualChineseHoroscope#kukko
 Kiss smitten
tallennettu

Ophiuchus

Trooppisesti:
 aurinko jousimies , kuu leijona , askendentti vesimies

Sideerisesti:
 aurinko skorpioni , kuu leijona , askendentti kauris

Maya: Sininen Kosminen Yö
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: