Etkö tiedä merkkiäsi?

Hevosen vuosi 31.1.2014 - 18.2.2015

Hevosen vuonna siirrytään puheista tekoihin ja ideoina muhineille asioille on löydyttävä konkreettinen toimintamalli tai ne luhistuvat lopullisesti. Asiat eivät tietenkään voi olla valmiita käynnistyessään, eikä tarvitsekaan, sillä Hevosen vuonna asioita on helppo muuttaa ja uudistaa käytännön vaatimalla tavalla.

Hevosen vuonna käynnistyneet hankkeet ovat yleensä kestäviä ja pitkäikäisiä johtuen niiden alkamiseen liittyvästä käytännöllisyydestä ja realismista. Muoti ja elämäntavat saattavat kokea suuria ja samalla tavalla pysyviä muutoksia, koska koko talouselämä on kovalla koetuksella ja kaikki suuriin odotuksiin perustuvat kuplat puhkeilevat yksi toisensa jälkeen.

Hevosen vuosi suosii rohkeasti mahdollisuuksiin tarttuvia ihmisiä, jotka eivät epäröi ratkaisun hetkellä, vaan tekevät jokaisessa tilanteessa oman ja itsenäisen ratkaisunsa muiden kommentteja tai reaktioita pelkäämättä. Viiden sekunnin sääntö astuu voimaan ja sen pidempään ei auta käyttää miettimiseen mahdollisuuksien avautuessa.

Politiikassa Hevosen vuosi nostattaa melkoisia myrskyjä, joiden ansiosta yksikään pesti ei ole turvassa totuuden edessä. Liian utopistiset puheet ja suunnitelmat kariutuvat materian armottomiin lakeihin ja suuria lupauksia antaneet joutuvat tilille tietoisista tai tiedostamattomista valheistaan. Mahdolliset konfliktit ovat rajuja, mutta eivät yleensä kestä pitkään.

Hevosen vuonna myös katsotaan millainen hoito auttaa ja millainen ei. Tämä saattaa olla kovaa aikaa perinteiselle lääketieteelle, joka ei hyväksy luonnonmukaisia tai vaihtoehtoisia hoitomuotoja terveydenhuollon tueksi. Parhaiten tulevat menestymään perinteistä ja vaihtoehtoista lääkintää yhdistävät lääkärit ja lääkärikeskukset, joita nyt nousee kuin sieniä sateella vastaamaan kasvanutta holistisen terveydenhoidon tarvetta.

Rakkauselämän näkökulmasta Hevosen vuosi toteuttaa periaatetta "Kaikki tänne ja heti", joten nopeus on valttia. Jos molemmat osapuolet antavat tilaa toisilleen, tulee suhde kehittymään realiteettien rajoissa kestäväksi ja tasapainoiseksi.

Hevosen vuonna myös luonnonilmiöt ja mullistukset kuuluvat kuvioon, eikä luonnolle tehtyjä konnuuksia pääse pakoon reaaliajassa nähtävien seurausten vuoksi. Todennäköisesti Fukusiman tilanne avautuu yleiseen tietoisuuteen kaikessa karmeudessaan Hevosen vuoden aikana samoin kuin muut vastaavat ilmiöt.

Rotta Härkä / Puhveli Tiikeri Jänis Lohikäärme Käärme Hevonen Vuohi Apina Kukko Koira Sika Etkö tiedä merkkiäsi?

Rotta

Hevosen vuonna Rotalle tyypillinen onnekkuus heilahtelee vähän sinne tänne, eikä sinun kannata heittäytyä suinpäin taloudellisia riskejä sisältäviin projekteihin. Hyvin suunniteltu ja etukäteen selvitetty investointi voi hyvinkin osoittautua kannattavaksi, mutta varsinainen menestys vaatii sitoutumista johonkin itselle kokonaan uuteen mahdollisuuteen, jota voidaan pitää tämän vuoden juttuna yleisellä tasolla.

Urakuviot: Jos työkuviosi ovat päässeet jämähtämään liikaa paikoilleen, saattaa tämä Hevosen vuosi synnyttää tavallista kovempaa stressiä. Se kuitenkin tarkoittaa todellisuudessa vain sitä, että on korkea aika katsoa asiaa ja elämää oman jaksamisesi kannalta. Tilannetta olisi hyvä pohtia yhdessä työkavereiden, työnjohdon tai liikekumppaneiden kanssa, jolloin ongelmaan syntyy kokonaan uusi näkökulma ja sitä kautta myös kaikkia tyydyttävä ratkaisu. Kannattaa muistaa, että vaikeudet edeltävät aina menestystä ja kärsivällinen sitoutuminen omaan päämäärääsi tuo lopulta parhaan mahdollisen tuloksen.

Raha: Hevosen vuonna sinulle on tärkeää pitää selkeää kirjaa menoista ja tuloista. Isoihin taloudellisiin satsauksiin ei pidä lähteä ilman taustatutkimusta ja kaikilla arvopaperimarkkinoilla on suuri riski suuriin tappioihin, ellet ole päivittäin selvillä siitä, mitä juuri sinun sijoituksellesi kuuluu. Jos pystyt pitämään menosi kurissa, niin se on jo suuri voitto tälle vuodelle.

Rakkaus: Tunteiden vaihtelu on välillä jopa raivokasta ja keskinäisiin välienselvittelyihin ei kannata lähteä liian ehdottomalla asenteella. Ellet pysty tänä vuonna suhteellisen säännölliseen ajatustenvaihtoon kumppanisi kanssa, tulevat vaikeudet helposti kasaantumaan liian suuriksi. Sinkkurottana menestys on paljon suotuisampi ja yhteinen sävel löytyy molempien kaipaamasta muutoksesta omaan elämään.

Härkä / Puhveli

Et kuulu tänä vuonna kaikkein onnekkaimpiin merkkeihin, mutta malttaessasi keskittyä vain omiin asioihisi niin töissä kuin siviilissä, tulet selviämään kutakuinkin ehjin nahoin tästä haastavasta vuodesta. Raha-asioissa on niissäkin syytä välttää liiallista sotkeutumista sen paremmin ystävien kuin sukulaisten tarjoamiin yhteisiin projekteihin.

Ura: Kilpailu tulee olemaan tavallista kovempaa joko omassa liiketoiminnassasi tai ammatissasi ja siksi tulet kohtaamaan myös vilunkipeliä suunnalta jos toiselta. Selviät kyllä näistä huijausyrityksistä sitomalla mahdollisen menestyksesi vain omaan panokseesi, jolloin tulet kohtaamaan yllättävää menestystä alallasi. Väsymys iskee välillä kimppuusi ja silloin ei auta muu kuin lepo ja sen jälkeen jatkaminen hiukan kevyemmällä otteella.

Raha: Jokainen tämän vuoden mahdollisuus sisältää taloudellisen riskin. Älä jätä sopimuksia tehdessäsi mitään tilaa spekulaatioille. Sinun on nähtävä muiden osallisten vastuu realistisesti juuri sellaisena kuin he sen kokevat tai miten se on sopimukseen kirjoitettu. Kukaan ei ole valmis maksamaan sinun laskuasi sentin vertaa. Ole silti kaikille osapuolille ystävällinen ja rehellinen, sillä joskus myöhemmin joku heistä osoittautuu tärkeäksi menestyksesi kannalta.

Rakkaus: Vaikka muu elämä on hiukan koettelevaa, niin rakkaudessa pysyy sentään kuvio paremmin kasassa. Eläessäsi vakiintuneessa suhteessa, voit huoletta jakaa muun elämän vaikeuksia kumppanisi kanssa, sillä kaikki sellainen vain vahvistaa suhdetta entisestään. Sinkkuhärkänä voit valmistautua tilanteen nopeaan muuttumiseen, sillä sielunkumppanin osuminen polullesi on tänä vuonna enemmän kuin todennäköistä.

Tiikeri

Tiikerin vuonna syntyneenä saattaa alkuvuosi tuntua hiukan nihkeältä vähän kaikilla sektoreilla, mutta vuoden edetessä tilanne paranee paranemistaan ja ennen vuoden loppua olet varmasti jo voiton puolella. Hankaluuksia riittää siis etenkin alkuvuodelle, mutta niiden kärsivällinen selvittäminen tulee viemään elämääsi tuulen lailla eteenpäin. Kevään jälkeen myös mikä tahansa liiketoiminnan aloittaminen sujuu odotettua paremmin, mutta varo silti liian hyviä mahdollisuuksia, sillä ne ovat lähes poikkeuksetta ansoja.

Ura: Menestystä ja uralla etenemistä on luvassa vuonna 2014, mutta ei minkään onnenpotkun muodossa, vaan sitkeällä sitoutumisella sinulle mielekkään päämäärän saavuttamiseen. Hevosen vuonna keskinäiseltä kilpailulta ei voi välttyä ja siksi on viisasta perustaa oma eteneminen vain omaan tekemiseen, eikä muilta tulevaan apuun. Näet uudet mahdollisuudet muita nopeammin ja siksi pystyt tarttumaan sinulle tärkeisiin asioihin riittävän nopeasti. Parhaita kuukausia urakehityksen kannalta ovat helmikuu ja lokakuu.

Raha: Taloudellisesti tämä vuosi on sinulle tavallista menestyksellisempi, eikä taloudellisia ongelmia pitäisi esiintyä. Jos esiintyy, niin pystyt selvittämään ne nopeasti paremmalle tolalle. Jos olet aloittamassa uutta liiketoimintaa, niin voit odottaa myös nopeita voittoja sijoituksellesi. Älä kuitenkaan jakele omaisuuttasi liian avokätisesti, sillä Hevosen vuonna on tärkeää keskittyä yhteen tai kahteen hankkeeseen ja pitää niiden osalta ohjakset tiukasti omissa käsissä.

Rakkaus: Rakkaussuhteissa saattaa esiintyä tänä vuonna yllättäviä ongelmia, sillä huomion keskittyessä uraan ja taloudellisiin näkymiin, jää puoliso helposti liian vähälle huomiolle. Tietoisuus tästä ilmiselvästä omasta välinpitämättömyydestäsi auttaa sinua huolehtimaan suhteen hyvinvoinnista varsin pienillä eleillä. Riittää kun istahdat pari kertaa viikossa kaikessa rauhassa ja kerrot ainakin niistä seikoista, jotka vaikuttavat perheen rutiineihin. Sinkkuna olet kovassa huudossa ja löydät kumppaniehdokkaan ihan lähipiirisi tapaamisissa.

Jänis / Kissa

Jäniksenä sinun tulee kiinnittää tänä vuonna erityistä huomiota jaksamiseen ja fyysisen kunnon ylläpitämiseen. Sairaudet iskevät helpommin kuin aikoihin, joten muista nukkua riittävästi, syödä monipuolisesti ja sen jälkeen harrastaa liikuntaa päivittäin. Menestys ei tule helpolla, eikä nopeasti. Keskittymällä hoitamaan työsi tai yritystoimintasi tasapainoisesti ja kärsivällisesti, tulet pääsemään parhaiten eteenpäin elämässäsi.

Ura: Väsymys on pahin haitta urakehityksesi kannalta, sillä onnistumiset vaativat ehdotonta keskittymistä ja tällä kertaa melkoisesti energiaa. Menestyksesi ja onnistumisesi on Hevosen vuonna kiinni toimivista suhteista päättäjiin, kollegoihin ja liikekumppaneihin. Harrasta siis tietoisesti positiivista suhdetoimintaa ja anna urasi kannalta tärkeiden ihmisten tuntea, että arvostat heitä ja heidän näkemyksiään. Tällainen sosiaalinen kanssakäyminen mahdollistaa kaipaamasi muutokset työelämässä.

Raha: Rahaa ei tunnu olevan lainkaan tarpeeksi kaikkien menojen kattamiseen ja siksi tänä vuonna tulee kiinnittää erityistä huomiota pudjetin suunnitteluun ja pienimmistäkin tulovirroista huolehtimiseen. Tulet varmasti saamaan hyviä ehdotuksia uudenlaisista ansaintamuodoista, mutta kannattaa muistaa, ettei ilmaisia aterioita ole ja suuria lupauksia annetaan helposti. Suuria riskejä kannattaa välttää viimeiseen asti.

Rakkaus: Vaikka talous on hiukan tiukalla, potkii onni sitäkin enemmän rakkauselämän alueella. Vakiintuneessa suhteessa tunteet saattavat hiukan kuohahdella arkielämän koettelemuksissa, mutta sopu löytyy yllättävän helposti kunhan hiukan kontrolloit vihahuippuja. Sinkkujänöt ovat tänä vuonna suosittuja seuralaisia ja tarjolla tulee olemaan siviilisäädyn muutos kumppanuuden muodossa. Tämä on myös hyvä vuosi mennä naimisiin.

Lohikäärme

Hevosen vuosi on Lohikäärmeelle suhteellisen suotuisa, mutta omasta fyysisestä kunnosta tulee pitää hyvää huolta. Kiireinen vuosi aiheuttaa ylimääräistä stressiä, mikä sinällään on sinulle ihan luonnollista, mutta saattaa johtaa terveydellisiin ongelmiin jatkuessaan liian pitkään ilman keskeytyksiä. Jos kunto säilyy edes kohtalaisena, on sinulla mahdollisuus päästä tyydyttäviin tuloksiin sekä työelämässä että harrastuksissa.

Ura: Työkuviot ovat sopivan haastavia ja tarjoavat vuoden mittaan monia uusia mahdollisuuksia päästä eteenpäin tai jopa vaihtaa alaa menestyksellisesti. Kysyntä kuitenkin ylittää tarjonnan, eikä sinulla ole juurikaan harkinta-aikaa lopullista päätöstä tehdessäsi. Tee ratkaisut aina täysin omasta näkökulmastasi ja tilanteestasi käsin. Tiimityöskentely on Hevosen vuonna tavallista riskialttiimpaa ja sitä kannattaa välttää viimeiseen asti. Vuoden jälkimmäinen puolisko on alkuvuotta menestyksellisempi.

Raha: Sijoitukset ja raha-asiat yleensä ovat hiukan nihkeitä vuoden ensimmäisellä puoliskolla, mutta jälkimmäinen puolisko näyttää paljon paremmalta. Alkuvuodesta joudut tekemään hiukan töitä pitääksesi pudjetin tasapainossa ja menopuolta kannattaa seurata huolellisesti. Kesästä eteenpäin tulet kotiuttamaan joitakin tekemiäsi sijoituksia tai hyötymään alkuvuoden panostuksesta oman päämääräsi toteuttamiseksi. Riskisijoitukset aiheuttavat pelkkää harmia, eikä niihin ole syytä langeta.

Rakkaus: Hevosen vuosi on rakkauselämäsi kannalta suotuisampi kuin aikoihin. Vakiintuneena Lohikäärmeenä sinun kannattaa olla varovainen nopeiden ihastumisten kanssa ja välttää liian nopeita peruuttamattomia käänteitä. Vakiintunut kumppanuus kokee parhaimmillaan mahtavan henkisen uudistumisen molempien tietäessä mitä todella haluavat. Sinkku Lohikäärmeenä voit vain todeta vetovoimasi kasvaneen sellaisiin mittoihin, että omaan rauhaan pääseminen alkaa olla todella vaikeaa, ellei jopa mahdotonta.

Käärme

Oman merkkisi vuosi on nyt takanapäin ja voitkin toivottaa huomattavasti menestyksekkäämmän uuden vuoden tervetulleeksi. Hevosen vuosi on yksi parhaista vuosista Käärmeelle niin uran, harrastusten kuin rakkauselämän kannalta. Onnekkuus ei tarkoita ikävien yllätysten puuttumista, mutta niistä selviäminen tuntuu olevan sinulle lasten leikkiä. Mitä tahansa uutta haluatkaan käynnistää tänä vuonna, niin laita vain toimeksi.

Ura: Kuten jo edellä olevasta voi päätellä, elät nyt ammatillisesti kultaista vuotta ja kaikki sinulle tarjoutuvat mahdollisuudet edetä tai uudistaa urakuvioitasi kannattaa käynnistää heti vuoden alussa, jolloin ne pääsevät kehittymään ja kasvamaan suotuisissa olosuhteissa mahdollisimman pitkään. Innostuksen voimalla pääsee kyllä pitkälle, mutta silti kannattaa pitää kunto korkealla, levätä riittävästi ja syödä terveellisesti. Tällainen vauhti vaatii paljon energiaa ja kestävyyttä.

Raha: Ihan tavallinen Matti Meikäläinen tulee saamaan yllättäviä lisätuloja normaalin palkan lisäksi joko sivutulojen tai harrastustoiminnan välityksellä. Myös oman liiketoiminnan käynnistäminen on enemmän kuin mahdollista ja vieläpä yllättävän hyvällä menestyksellä. Yrittäjänä tai liiketoiminnan pyörittäjänä sinulle tarjoutuu tänä vuonna yksi tai useampi mahdollisuus sijoittaa olemassa olevaa pääomaa tuottavalla tavalla. Älä silti ota siipeilijöitä harmiksesi, sillä se vaikeuttaa viisaiden päätösten tekemistä. Varkaita tai huijareita pyörii ympärilläsi. Pidä lompakko suojassa ja ovet lukossa niin asunnossa kuin autossa.

Rakkaus: Rakkauselämässä sattuu ja tapahtuu tavallista enemmän ja sinulla saattaa olla tekemistä pitäessäsi puurot ja vellit erossa toisistaan. Ihastumisia tapahtuu niin helposti ja hyvä onnesi näkyy olemuksestasi kauas ulospäin. Kaikkiin uusiin rakkaudenosoituksiin ja lupauksiin kannattaa suhtautua suurella varauksella. Kysymys on helposti pelkästä statuksen hakemisesta todellisen rakkauden sijasta. Sinkkukäärmeenä olet hiukan samassa tilanteessa, sillä ehdokkaita tuntuu nyt riittävän ja valinnan tekeminen on vaikeaa. Nyt kannattaa kallistaa korvaa vanhempien ja viisaampien neuvoille.

Hevonen

Oma merkkivuotesi lienee yksi merkkivuosien onnekkaimmista, jolloin jumalat takaavat sinulle onnen ja onnistumisen läpi koko vuoden, vaikka onnekkuus toki vaihtelee melkoisesti päivästä toiseen. Varo pitämästä menestymistä liian itsestään selvänä tapahtumakuviona, sillä liikkeellä pysyminen on kaiken onnistumisen keskellä välttämätön palikka. Moni Hevonen kohtaa yllättäviä vaikeuksia vain siksi, että olettaa asioiden tapahtuvan itsestään. Ellei vaikeuksien edessä ota tilannetta ihan omille harteille, tapahtuu jotain vielä kamalampaa. Onneaan on osattava käsitellä suurella kunnioituksella.

Ura: Omana vuotenasi sinulla on loistavat mahdollisuudet edetä urallasi, mutta tietysti vain omilla ansioillasi. Merkkisi mukaisesti työtä on tehtävä ja omaa panosta kunnioitettava mahdollisimman paljon, jolloin tuloksetkin ovat sen mukaisia. Pystyessäsi pitämään matalaa profiilia omista saavutuksistasi ja arvostaessasi yhteistyökumppaneittesi palveluksia riittävän korkealle, tulet harppomaan melkoisen matkan uraportaissasi.

Raha: Rahalla ei pidä edes yrittää mitata elämäsi onnekkuutta, sillä aivan muut asiat ratkaisevat menestyksesi määrän. Juuri rahan kanssa saattaa liiallinen optimistisuus kostautua pahemman kerran. Menot on pidettävä tulojen tasolla, sillä tasapainon heilahtaminen väärään suuntaan kostautuu suurina taloudellisina menetyksinä. Sijoitustoiminta ei kuulu Hevosen vuonna sinun vahvuuksiisi ja kaikessa muussakin riskin otossa tulee olla äärimmäisen varovainen.

Rakkaus: Hommaa ja tekemistä riittää nyt niin paljon, ettei romantiikalla tahdo jäädä juuri mitään tilaa ainakaan vakiintuneessa suhteessa elävillä Hevosilla. Kumppanin huomiotta jättäminen kostautuu helposti jopa lopullisena välirikkona. Sinkku Hevosilla on tiedossa yllättävänkin vilkas romanttisten kokemusten vuosi, jota kuitenkin värittää sitoutumisen pelko jommalta kummalta puolelta, eikä hommasta tahdo tulla valmista sitten niin millään.

Lammas / Vuohi

Lampaalle Hevosen vuosi on hyvää aikaa elämän kaikilla sektoreilla ja sinulla on loistava mahdollisuus näyttää kykysi omalla erikoisalueellasi ja edetä sitä kautta myös urallasi. Ystävyys-, työ-, ja liikekumppanuussuhteet toimivat tavallista paremmassa harmoniassa ja yhteiset onnistumiset näkyvät lopulta myös taloudellisena menestymisenä. Hätäilemään ei silti pidä lähteä, sillä menestys toteutuu tasapainoisesti askel askeleelta, eikä minään superharppauksena.

Ura: Hevosen vuonna sinulle on melkein kaikki mahdollista, vaikka kova kilpailu aiheuttaa helposti tarpeetonta stressiä. Energiaa on kuitenkin käytössä niin paljon, ettei stressi pysty estämään sinua päämääriesi saavuttamisessa. Mitä vahvemmalla luottamuksella toteutat omia suunnitelmiasi, sitä rennommin pystyt asioihin suhtautumaan ja tulokset ovat tietysti vieläkin muhkeampia. Liiketoiminnassa voit hyvinkin kohdata "business enkelin", joka ei varsinaisesti anna sinulle rahaa, mutta tuottaa hyvää onnea senkin edestä.

Raha: Mikäpä sen onnen kaataisi myöskään talouspuolella. Muiden palveluksessa työskenteleville lampaille avautuu yllättäviä lisäansiomahdollisuuksia, jotka tietysti täytyy ottaa avoimin mielin vastaan. Yritys- ja liikemaailmassa työsketelevänä Lampaana kannattaa pitää silmät ja korvat auki täysin yllättävien laajentumiskuvioiden varalta. Mahdollisuusikkunat avautuvat ja sulkeutuvat arvaamattoman nopeasti ja tilanteisiin on reagoitava ääntä nopeammin.

Rakkaus: Kun kaikki muu pelittää, niin eipä ihme että rakkausmarkkinoilla riittää kysyntää ja tarjontaa vaikka millä mitalla. Se oikeakin siellä joukossa tietysti lymyää, mutta löytäminen vaatii sinua pitämään ovea auki erilaisille vaihtoehdoille, kunnes olet aivan varma omista tunteistasi. Vakiintuneessa suhteessa elävänä pystyt luomaan tasapainoa ja harmoniaa suhteeseenne ja toteuttamaan kivoja yhteisiä harrastuksia tai vaikka isompiakin yhteiselämään vaikuttavia hankkeita.

Apina

Apinalle Hevosen vuosi on ehdotonta itsenäisyyden ja riippumattomuuden aikaa kaikilla elämänalueilla, mutta erityisesti uran ja ammatin alueella. Urakehitys on tänä vuonna täysin omissa käsissä, sillä apuja onnistumisiin ja menestykseen ei tule ulkoapäin. Menestyksen eteen on tehtävä töitä ihan tosissaan ja silti tekemisestään nauttien. Mahdolliset ongelmat ja riitatilanteet on hoidettava rauhallisesti ja oikeusjuttuja nostamatta, sillä julkiset kiistat päättyvät helposti Apinan tappioksi.

Ura: Luottaessasi omaan lahjakkuuteesi ja toteuttaessasi kaikkia mahdollisia uusia ideoita oman luovuutesi ehdoilla, tulet pääsemään urallasi eteenpäin ennen näkemättömin harppauksin etenkin kesäkuukausien aikana. Luota intuitioosi yhteistyökumppaneita hankkiessasi, sillä Hevosen vuonna on pelattava molemmin puolin täysin rehellistä peliä. Sinun osaltasi rehellisyys tarkoittaa hyvin ja kehnojen tyyppien erottamista toisistaan ja sitten pitäytymistä erossa jokaisesta, joka herättää epäilyksiä tai ahdistusta.

Raha: Rahan kanssa sinun tulee olla erittäin tarkkaavainen ja koko vuosi on viisasta pyhittää rahankeräysvuodeksi. Laita kaikki liikenevät setelit joko erilliselle pankkitilille tai vaikka sukan varteen, niin tulet selviämään jopa kiitettävästi tästä vuodesta. Lisää velkaa ei missään nimessä tulisi haalia Hevosen vuonna, sillä yllättäviä menoja putkahtelee jatkuvasti ja vararahastosi tulee tyhjentymään kerta toisensa jälkeen. Samalla se kuitenkin pelastaa sinut pahemmalta katastrofilta.

Rakkaus: Romantiikka tuppaa olemaan kateissa vuoden ensimmäisellä puolella, kun työ ja uralla eteneminen vaatii kaiken mahdollisen keskittymisesi. Kesästä eteenpäin alkavat silmäsi jälleen kiiltää tuttuun malliin ja yksi jos toinenkin seikkailu kolahtaa kohdalle ihan pyytämättä. Jos elät vakiintuneessa suhteessa, saattaa alkuvuoden eristyneisyys aiheuttaa uskottavuusongelmia tunteitasi kohtaan ja siksi on tärkeää ottaa kumppani ja perhe tietoisella tavalla huomioon ja järjestää yhteistä aikaa erilaisten tapahtumien muodossa.

Kukko

Hevosen vuosi sopii sinulle aivan loistavasti ja pääset helposti eteenpäin niin uralla kuin harrastuksissa. Herätät suurta luottamusta kaikkialla missä vuoden aikana kuljet ja saat ideasi ja ajatuksesi helposti toteuttamisasteelle. On erittäin tärkeää toimia itsellesi hyvältä tuntuvalla tavalla etenkin silloin kun olet tekemisissä yhteistyökumppaneiden kanssa. Pelkän positiivisen ja hyväntahtoisen energiasi nimissä tulet kohtaamaan aivan loistavia uusia mahdollisuuksia sekä työn että vapaa-ajan puitteissa.

Ura: Kun tänä vuonna jatkat sinulle tyypillistä kärsivällistä kehitystyötä urallasi tai ammatissasi, tulet kohtaamaan täysin yllättäviä onnistumisia ja rakentamaan kestävän pohjan useita vuosi kestävälle menestystarinalle. Liikemaailman Kukkona saat melkoisella varmuudella houkuttelevia ehdotuksia sinulle mieluisiin luottamustehtäviin, jotka samalla selvästi tukevat etenemistäsi. Julkisella sektorilla työskennellessäsi voit varautua olosuhteittesi selvään paranemiseen tai asemasi yllättävään kohoamiseen.

Raha: Kukkona saat rahasi riittämään jopa yllättävän hyvin, vaikka talous yleisellä tasolla on melkoisten heilahteluiden alainen. Jopa tavallisesta poikkeava palkankorotus on mahdollinen työssä käyvälle Kukolle. Jos taas toimit liike-elämässä, on luvalla odottamattomia voittoja ja aikaisemmista toimistasi johtuvia lisätuloja. Vaikka talous on hyvällä mallilla, ei sinun missään nimessä tule sortua riskisijoituksiin. Hevosen vuonna jopa Kukon tulee olla tarkkana huijareitten varalta. Ylimääräistä rahaa saattaa hyvinkin tulla perinnön tai jonkun muun vanhan sijoituksen tuloksena.

Rakkaus: Yksinäisenä Kukkona olet rakkauselämässä niin luonnollisesti onnettaren suosiossa, että saatat hyvinkin vaihtaa siviilisäätyä ennen vuoden päättymistä. Parhaat kohtaamiset toteutuvat yllättäen ihan lähipiirin pienissä tapaamisissa, syntymäpäiväjuhlilla, häissä tai hautajaisissa. Vakiintuneena Kukkona laitat tänä vuonna parisuhteesi aivan uuteen uskoon ja pääset nauttimaan keskinäisestä harmomiasta ja tasapainosta kokonaan uudella tavalla. Ellei suhteessasi ole enää kipinää, suostut nyt tumppaamaan sen lopullisesti.

Koira

Koirana tulet huomaamaan elämäsi etenevän jatkuvassa nousukiidossa vuoden alusta lukien. Mitä luovempaa työtä teet sitä mahtavampi vuosi on nyt edessäsi ja tulet saamaan ansaitsemaasi huomiota ja arvostusta saavutuksistasi. Perhe-elämän ja parisuhteen kannalta tällainen nousukiito on hiukan kaksiteräinen miekka, mutta hankaluudet ovat voitettavissa muutamalla keskustelutuokiolla kerran tai pari kuukaudessa. Urheilussa ja harrastuksissa piilee tänä vuonna tavallista suurempi onnettomuusriski ja siksi kannattaa pitää maalaisjärki matkassa kaikkialla.

Ura: Uramaailmassa ja työelämässä tulee riittämään touhua ja kiirettä läpi koko Hevosen vuoden, sillä edessäsi on monia menestyksellesi välttämättömiä muutoksia. Tämänkertaiset uudistukset vaativat tarkkaa paneutumista ja vahvaa sitoutumista havaitsemiesi puutteiden korjaamiseen sitä mukaa kun niitä ilmaantuu. Tarkkaavaisuuden säilyttäminen edellyttää säännöllistä elämää, riittävästi lepoa ja tasapainosta ruokavaliota. Menestyksen sato on korjattavissa vuoden viimeisellä neljänneksellä, jolloin monille Koirille tarjotaan yleenystä tai korkeampaa asemaa organisaatiossa.

Raha: Raha ei muodostu sinulle ongelmaksi, jos teet sijoituspäätöksesi aina vasta tarkan harkinnan jälkeen. Mikäli sinulla on rahaa osakkeissa tai arvopapereissa, saat varautua unettomiin öihin ja ahdistaviin jaksoihin tämän vuoden aikana. Sijoitusten turvaaminen ja pelkkä nykyisen arvon ylläpitäminen vaatii herkeämätöntä tarkkaavaisuutta, sillä kurssien heilahtelu saattaa nollata sijoituksesi yhdessä yössä. Viisasta olisi keksiä turvallisempi kohde varallisuudellesi.

Rakkaus: Romantiikka on varmasti elämäsi toimivin ja aktiivisin alue tämän vuoden aikana ja siksi kaikkiin ihmissuhteisiin ja ihastumisiin kannattaa heittäytyä avoimin mielin. Yksinäisenä Koirana saat takaraivoosi WANTED leiman ja kysyntää riittää sekä vapaina olevilta että sitoutuneilta tahoilta. Vain osa päänahkasi metsästäjistä on liikkeellä puhtain paperein, sillä moni on valmis puhumaan pehmeitä vain saadakseen viettää kanssasi yön tai kaksi. Suhteen edetessä riittävän vahvalle tasolle, kannattaa se viedä kunnialla loppuun Hevosen vuoden aikana. Tänä vuonna solmitut avioliitot ovat tavallista kestävämmällä pohjalla.

Sika

Possuna sinulle on tulossa suorastaan loistava vuosi, sillä Hevonen kasvattaa onnekkuutesi aivan omiin korkeuksiinsa. Ystäväsi, sukulaisesi, työkaverisi ja jopa julkinen sektori ovat yllättäen tukemassa lähes kaikkia mahdollisia hankkeitasi. Tämä vuosi tulee tarjoamaan monenlaista luksusta ja suurin vaara onkin siinä, että alat väheksyä pienempiä tai vähäpätöisemmältä vaikuttavia tarjouksia. Suuren innostuksenkeskellä tulee myös malttaa levätä riittävästi ja hoitaa muutenkin omaa terveyttä, sillä se on tänä vuonna herkin alueesi.

Ura: Sanomattakin lienee selvää, että etenemismahdollisuutesi ovat huippuluokkaa ja hoitaessasi velvoitteesi huolella tulet saamaan ylimääräisiä palkkioita ja huomionosoituksia. Nyt jos koskaan kannattaa tehdä totta omista unelmista ja visioista, vaikka et aloittaessasi yhtään tiedä miten ne todellisuudessa toteuttaisit. Pitää vain lähteä liikkeelle ja yhtäkkiä huomaat kaiken vain loksahtavan ihmeellisellä tavalla paikoilleen.

Raha: Onnea ei voi mitata rahassa ja siksi onnekkuutesi ja menestyksesi ei varsinaisesti näy kasvaneina setelitukkoina taskussasi. Pyyteettömästi ja kärsivällisesti työskentelemällä tulee palkkatasosi toki sekin paranemaan, mutta muuten menestys toteutuu henkisesti korkeammilla tasoilla. Suuria investointeja tai riskisijoituksia ei missään nimessä kannata mennä tekemään muuta kuin perusteellisen pohjatyön jälkeen. Äkilliset rahan menetykset aiheuttavat pientä harmia muuten niin loistavan vuoden aikana.

Rakkaus: Rakkauselämäsi on sekin ihan hyvissä kantimissa ja herätät tänä vuonna tavallista suurempaa kiinnostusta kumppanuusmarkkinoilla. Ellet ole jo vakiintunut, on Sen oikean löytyminen enemmän kuin mahdollista Hevosen vuonna. Sikäli kun suhde on niin pitkällä, on tämä myös loistava vuosi avioliiton solmimiselle. Yhteisestä taipaleesta rakentuu tavallista tasapainoisempi ja silti kiihkeämpi kokonaisuus. Lisääntynyt vetovoimasi saattaa aiheuttaa hankalia tilanteita vakiintuneen kumppanuuden pienenä häiriötekijänä, mutta lopulta nuo pienet ihastumiset vain lujittavat olemassa olevaa liittoa.

Kurkkaa tulevaisuuteesi!

Tutki tulevaisuuttasi Astro-kalenterilla. Voit löytää vastauksia astrologian johdattamana ja tiedät milloin tarttua elämäsi tilaisuuksiin.


Kokeilu päättyy automaattisesti kahden viikon kuluttua.

Tee ilmainen Astrokalenteri