Etkö tiedä merkkiäsi?

Vuohen vuosi 2015

Vihreä Puu-Vuohi antaa ainakin merkkinsä puolesta toivoa maailmantilanteen paranemisesta tai ainakin kääntymisestä rauhanomaiselle reitille. Toisaalta valon, rauhan ja rakkauden lisääntyminen maapallolla saattaa juontaa menossa olevista paljon ikävämmistä asioista, jotka kovalla kädellä auttavat meitä ymmärtämään elämän aineettomia ja henkisiä arvoja materiaalisten sijasta.

Kaikki luovat elämänalueet, ammatit ja taide sinällään nousee uudenlaiseen arvostukseen Vuohen vuoden aikana. Luovuus esittäytyy kaikille kiinalaisen eläinradan merkeille sitä kannustavampana ja tehokkaampana, mitä rauhallisemman elämänrytmin pystymme itsellemme luomaan. Vuohen vuosi alkaa 19.2 ja muuttuu Apinan vuodeksi ensi vuoden helmikuun kahdeksantena päivänä.

Vuohi Rotta Härkä / Puhveli Tiikeri Jänis Lohikäärme Käärme Hevonen Apina Kukko Koira Sika Etkö tiedä merkkiäsi?

Lammas / Vuohi

Tämä on sinun oma vuotesi kiinalaisessa horoskoopissa ja siksi olet kuin kotonasi kaikkien sinulle avautuvien mahdollisuuksien edessä. Nyt on lupa heittäytyä täydellä innolla sinua kiinnostavien juttujen kimppuun pelkän tunteen perusteella ja parhaassa tapauksessa se tietää huikeaa menestystä myös urakehityksen kannalta.

Rakkaus:
Rakkauselämässä paistaa aurinko läpi koko vuoden ja olet parhaimmillasi ihan omana herkkänä itsenäsi. Melkeinpä eksyt juuri sinulle sopivien kumppaniehdokkaiden seuraan ja sopivan vaatimaton luonteesi saa sinut näyttämään synnynnäiseltä voittajalta. Vaikka romantiikka leijailee ympärilläsi koko vuoden olet todellisessa iskussa vuoden loppupuolella, jolloin löydät lopulta sen parhaan vaihtoehdon.

Mikäli parisuhteesi on ennestään hyvällä mallilla, tulet kehittämään tästä vuodesta yhden yhteiselämänne parhaista kautta aikojen. Kaiken muun hyvän lisäksi tulet nostamaan myös seksuaalisuutesi kokonaan uusiin ulottuvuuksiin, eikä ole lainkaan huonompi ajankohta kasvattaa perhettä, sikäli kun se muiden tekijöiden osalta on paikallaan.

Toistaiseksi yksin elävänä Vuohena sinun kannattaa opetella vain nauttimaan elämästäsi mahdollisimman vapautuneesti ja unohtaa kokonaan kumppanin etsiminen tai siitä oikeasta haikaileminen. Rakkaus kävelee vastaasi ihan omia aikojaan ja ehdottomasti täysin yrittämättä.

Jaksaminen:
Koska tunnelma on muutenkin korkealla, niin nyt on loistava vuosi saattaa myös kroppa paremmalle mallille, ellei se sitä jo valmiiksi ole. Ainoa todellinen syy mahdolliselle kuntokuurille löytyy vahvistuneesta itsetunnosta, jota pääset entisestään kohottamaan kuntoilemalla, ruokavaliota korjaamalla ja aikatauluasi helpottamalla. Jaksamisesi on siis tavallista paremmalla mallilla ja saavutuksesi sen mukaisia.

Talous:
Tänä vuonna ei tarvitse pihistellä, vaikka tilisi saldo helposti heittelee laidasta laitaan. Eläinradan planeetat ovat kauniissa asemassa merkkiisi nähden ja jonkinlainen onnekkuus seuraa sinua kaikissa projekteissasi. Erityisesti kannattaa kehitellä ansaintamekanismia elämäntapaan pohjautuvaksi, jolloin sitä ei tarvitse enää nimittää työksi tai ainakaan ajatella sellaiseksi. Mikäli sinulla on mahdollisuus toteuttaa luovuuttasi enemmän tai vähemmän taiteellisessa mielessä, niin saatat tänä vuonna kokea melkoisen nousukiidon valitsemallasi luovuuden sektorilla.

Rotta

Tämä ei tule olemaan sinulle helpoin mahdollinen vuosi, sillä yllättävät haasteet seuraavat sinua kuin verottaja rakennusurakoitsijaa. Koska et ole kuitenkaan tehnyt mitään rikollista, pystyt lopulta kääntämään hankaluudet odottamaasi suuremmaksi menestykseksi. Kärsivällisyyttä menestyksesi silti vaatii hurjan paljon, mutta hommaasi paneutumalla tulevat tulokset aikanaan yllättämään sinut ja läheisesi.

Rakkaus:
Romantiikan ja rakkauden sektorilla keräät ihailua ja huomiota osaksesi sitä enemmän mitä hauskempaa päätät elämästäsi tehdä. Sinun ei tosiaan tarvitse lähteä etsimään seikkailukumppania rakkauden viidakkoon, sillä toinen toistaan houkuttelevampia vaihtoehtoja ilmestyy rinnallesi kuin tyhjästä. Ihan holtittomaksi ei silti parane heittäytyä, sillä tänä vuonna se henkisesti sinulle sopivin vaihtoehto on lähempänä kuin aikoihin. Muista siis olla hereillä ja valmiina tekemään lopullinen valinta missä vaiheessa tahansa.

Uskalla heittäytyä nauttimaan kohtaamastasi suosiosta läpi koko vuoden tietoisena siitä, että todellisen löydön osuessa kohdallesi, sukellat myös päinvastaisiin tunnelmiin tavallista syvemmälle. Vanhan elämän ja aikaisempien suhteiden päivittäminen tulee olemaan tavallista haastavampaa, sillä mitään ei välttämättä ole pielessä. Sydän vaan tuntee jotain aivan erityistä uudella suunnalla. Sitä on oikeastaan mahdotonta selittää ja siksi mahdollinen ero on raastava kokemus.

Jaksaminen:
Stressi saattaa vaivata tavallista ankarammin, koska monet asiat mutkistuvat vuoden mittaan ja ratkaisujen löytäminen on vaikeaa, usein jopa mahdotonta. Vuohen vuonna tunnet stressioireet ennen kaikkea vatsan ja suoliston alueella, joten tee kaikki mahdollinen ruokavaliosi tasapainottamiseksi. Happamoittavat ravintoaineet ovat nyt suorastaan vaarallisia ja vältettävien listalle mahtuu sokerin ja alkoholin lisäksi myös valkoiset jauhot ja kaikenlaiset makeat leivonnaiset.

Ruokavalion lisäksi sinun on kiinnitettävä huomiota kehosi sopivaan rasittamiseen säännöllisesti ja mielellään päivittäin. Jatkuvien haasteiden kääntäminen menestystarinaksi edellyttää tavallista tehokkaampaa kasvuhormonin tuotantoa ja sitä ei synny mistään muusta kuin liikkeestä. Treenaaminen auttaa jaksamaan myös henkisissä haasteissa.

Talous:
Mikäli sinulla on huolehdittavana mitä tahansa kriittisiä sijoituksia, niin ne saattavat pysäyttää etenemisesi lähes kokonaan, ellet osaa päästää ajoissa irti raskaiksi käyneistä suunnitelmista. Taloutesi ei tänä vuonna kohene sijoituksia tekemällä tai niistä huolehtimalla. Et ole parhaimmillasi seuraamaan kurssien venkoilua.

Paras tapa saada rahat riittämään, on keskittyä kehittämään osaamistasi kokonaan uudelle tasolle. Tänä vuonna on aika hypätä uusien mahdollisuuksien pikaveneeseen ja sitoutua ohjaamaan se maaliin olosuhteita syyttämättä. Myrskyä tulee riittämään, mutta vaikeuksien keskellä sinulle tullaan aina tarjoamaan jotain aivan uskomatonta mahdollisuutta selvittää ongelma menestyksekkäällä tavalla.

Tämä vuosi kääntyy sinun voitoksesi, jos pystyt tietoisesti keskittymään yhden asian hoitamiseen aina kerrallaan. Tee yksi asia loppuun ja uskalla antaa monen muun asian jäädä tekemättä. Kärsivällisyys on taloutesi kantava voima tämän vuoden aikana, olipa pikaveneesi kuinka sulavalinjainen tahansa.

Härkä / Puhveli

Härälle on luvassa suurten mahdollisuuksien vuosi, jonka aikana tehdyt valinnat vaikuttavat merkittävästi tulevien vuosien menestysnäkymiin. Sinun tulee siis välttää liian lyhyelle aikavälille ahtautuvia suunnitelmia. Nyt on aika luoda se iso kuva ja lähteä toteuttamaan suuria suunnitelmia. Tällainen pidempi reitti haastaa sinut kohtaamaan suurempia ongelmia, mutta päättäväisyytesi ansiosta käännät lopulta jokaisen ongelman voitoksesi.

Rakkaus:
Rauhallisuutesi ja tavallista vahvempi itsetuntosi näkyvät nyt loistokkaasti ulospäin ja siksi sinut koetaan turvallisena ja toisen huomioon ottavana kumppaniehdokkaana. Eipä siis olisi mikään ihme, jos tänä vuonna sattuisit kohtaamaan juuri sen oikean. Toimivaan parisuhteeseen tämä vuosi tuo ehdottomasti kokonaan uutta kipinää, joka toteutuu unelmien yhteisenä matkana, suuren haaveen toteutumisena tai jonain muuna yhteisenä tähtikokemuksena.

Käytännönläheisenä merkkinä olet aivan varmasti turvallinen ja luotettava kumppani, mutta et välttämättä osaa täyttää kumppanisi romanttisia toiveita hänen haluamallaan tavalla. Tämä on kuitenkin sellainen vuosi, jonka aikana seurustelutaitosi kohenevat aivan uusiin mittasuhteisiin ja luvassa on ennennäkemättömiä seikkailuja yhtä hyvin uusien tuttavuuksien kuin olemassa olevan kumppanin kanssa.

Rakkaus saattaa edetä myös hiukan pidemmälle ja aina perheen lisäykseen saakka, mikä on tänä vuonna suorastaan loistava idea. Osaat ottaa perheesi tai kasvavan perheesi ainutlaatuisella tavalla huomioon ja järjestät teille kaikille ikimuistoisia kokemuksia yhteisen tekemisen muodossa.

Jaksaminen:
Hyvä fiilis ja itsetunto heijastuu myös parempana jaksamisena ja kohentuvana terveydentilana. Tämän seurauksena sinulla riittää energiaa ja voimaa käynnistää joku mukavalta tuntuva liikunnallinen harrastus, josta saattaa ihan helposti tulla pysyvämpi osa terveellistä elämääsi.

Koska sinulla menee nyt harvinaisen lujaa, kannattaa sinun tietoisesti keskittyä rytmittämään elämääsi sopivasti levon ja toiminnan välimastoon. Pitämällä yllä sisäistä tasapainoa joogan tai vaikka meditoinnin avulla tulet saamaan tästä vuodesta paljon enemmän irti ilman pienintäkään rehkimistä ja pysyt koko ajan loistavassa kunnossa.

Talous:
Tämä vuosi tulee olemaan ihmeellisen onnekas vuosi ammatillisten suunnitelmiesi toteutumisen kannalta. Tulet huomaamaan, ettei parin aikaisemman vuoden kärsivällinen puurtaminen olekaan mennyt hukkaan. Samalla kun pääset lopulta toteuttamaan aidointa itseäsi, olet myös luovuutesi aallonharjalla. Monenlaisia yllättäviä muutoksia ilmaantuu ratkaistavaksesi ja jokainen ihan uusikin sydäntäsi koskettava idea kannattaa nyt polkaista rohkeasti liikkeelle.

Energiasi näkyy myös ulospäin ja todella moni on halukas valjastamaan sinut oman rekensä eteen mitä makeampia loitsuja lausumalla. Tätä vuotta ei kuitenkaan kannata haaskata muiden toiveiden toteuttamiseen, sillä tarjolla on todennäköisesti paljon haastavampia tehtäviä joko ylennyksen tai oman yrityksen perustamisen muodossa.

Hevonen

Olet suurten ja haasteellisten mahdollisuuksien äärellä vuonna 2015, jolloin energiasi ovat toimivalla tavalla sopusoinnussa vuosimerkin kanssa. Iloinen ilmeesi ja positiivinen asenteesi viehättää suurinta osaa tapaamistasi ihmisistä ja siksi saat suunnitelmiasi etenemään lähes uskomattoman tehokkaasti. Erityisesti uran ja ammatin alueella potkii nyt loistavasti ja pääset monella tavalla nauttimaan viime vuoden kärsivällisyydestäsi.

Rakkaus:
Tämä on rakkauselämäsi kannalta erittäin mielenkiintoinen ja intensiivinen vuosi, jonka aikana tulet kohtaamaan kokonaan uudenlaisen ihmistyypin, joka pistää hetkessä pääsi aivan sekaisin. Kokemus on aivan varmasti kokemisen arvoinen, mutta ratkaisut ovat lopulta paljon haastavampia kuin mitä ensihuumassa tulee ajatelleeksi. Perheen merkitys korostuu monella tavalla ja saatat joutua punnitsemaan kahta keskenään samalla viivalla olevaa vaihtoehtoa niin kauan, että muut tekevät valinnan puolestasi.

Sikäli kun olet vielä vapailla markkinoilla, on tämä otollinen vuosi perheen perustamiselle. Näet elämän ja rakkauden laajemmasta perspektiivistä käsin ja pystyt asettumaan perheellisen rooliin pesueen koosta ja rakenteesta riippumatta. Uskalla heittäytyä elämään sydämesi ääntä kuunnellen ja jätä tulevaisuuden arviointi kokonaan pois kuvioista. Kohtaat tunteitasi kuohuttavat tyypit aivan odottamattomissa paikoissa ja joudut ensi silmäyksellä hylkäämään monta aikaisemmin sinua kahlinnutta ennakkoluuloa.

Jaksaminen:
Vaikka tämä vuosi on henkisesti energinen ja kannustava, tulee sinun keskittyä tavallista tarkemmin fyysisestä hyvinvoinnistasi huolehtimiseen. Elämä ja arjen kiinnostavat työrutiinit saattavat täysin huomaamatta varastaa sinulta omaan päivittäiseen liikuntaan suunnittelemasi ajan. Menestyksesi salaisuus on kuitenkin ehdottomasti omasta treeniohjelmasta kiinni pitäminen asiana numero yksi. Tehot kertaantuvat jo viiden minuutin treenillä aamutuimaan heti hampaiden pesun jälkeen.

Luovuutesi kannalta on syytä löytää aikaa itsellesi luonnon keskeltä tai muuten vain rauhoittumalla kuuntelemaan itseäsi hiukan enemmän meditatiivisessa tilassa. Tällainen hetki voisi olla yhtä hyvin aamun lehteen uppoaminen kuin ihan oikea hiljentyminen lintujen laulua kuuntelemaan ilman mitään muita ajatuksia. Mikäli maltat lähteä ihan ohjattuun kuntoiluun tai venyttelytreeneihin, niin olet jo varmistanut menestyksesi peruspilarit.

Talous:
Ammatillisesti olet aivan huikeassa vireessä ja lähes kaikki suunnitelmasi ovat tämän vuoden aikana toteutettavissa itsenäisellä ja omistautuvalla asenteella. Pystyt kaikkien muiden epäilyksistä huolimatta selviämään mitä haasteellisemmista tilanteista ja kääntämään yllättävät vaikeudet voitokkaaseen lopputulokseen.

Koska älysi on loistavassa vireessä ja itsetuntosi tavallista korkeammalla, saavutat myös liikekumppaneiden tai työtovereiden luottamuksen vähän kuin vahingossa. Siksi sinulla on mahdollisuus ja oikeastaan velvollisuus tehdä ratkaisevat päätökset täysin itsenäisesti silloinkin kun ne mullistavat yhteistyökumppaneiden käsityksen sinusta ja ajamastasi projektista. Lopulta kaikki huomaavat, että olit koko ajan oikeassa.

Varo elämästä yli varojesi, vaikka hommat näyttävät sujuvan enemmän kuin mallikkaasti. Pitämällä elämäsi tiukasti tulorahoituksen raameissa, tulet käärimään komeat voitot sitten kun homma on lopulta kokonaan pulkassa. Suurin riski on ajautua taloudelliseen ahdinkoon ennen kuin se todellinen kultasuoni löytyy ja valtaus on pakko myydä pilkkahintaan. Siis elä suu säkkiä myöten, vaikka mitä tapahtuisi ja vaikka mitä tarjottaisiin.

Tiikeri

Tiikerille tämä Vuohen vuosi on kuin kultakaivos kaikilla mahdollisilla elämänalueilla. Kyvykkyytesi tarttua rohkeasti mitä hurjempiin haasteisiin pääsee nyt täysiin oikeuksiinsa niin kotona, harrastuksissa kuin työpaikalla. Tänä vuonna olet valmis astumaan myös johtavaan rooliin alueilla, joista olet tosissasi innostunut. Tulet huomaamaan, että johtamiskyvyllesi riittää kysyntää jopa enemmän kuin mihin aikasi antaa myöten.

Rakkaus:
On täysin selvää, että tällaisen johtajuuden vuonna myös rakkauselämä kulkee sinun asettamillasi raiteilla, joille useampikin puolisoehdokas haluaisi ohjata oman junavaununsa. Vaikka ehdokkaita näyttää riittävän, niin silti ja ehkä juuri siksi sinun tulee olla todella tarkkana ennen vakavien sitoumuksien tekemistä. Lopulta juuri kukaan ei pidemmän päälle halua kolkutella valmiiksi rakennettua raidetta haluamaasi suuntaan.

Rakkaudessa sinun olisi syytä omaksua kokonaan toisenlainen rooli ja antaa tietoisesti toiselle osapuolelle tarpeeksi tilaa oman polkunsa kulkemiseen. Tämä vuosi ei anna sinulle mahdollisuutta toimia kumppanisi huoltajana tai kaitsijana odottamassa olevan menestyksen siitä ratkaisevasti kärsimättä.

Vapaana Tiikerinä olet täysin vastustamaton tyyppi ja sinulla on ostajan markkinat. Testaa siis ehdokkaasi huolellisesti heittäytymällä hyvin itsekkäästi ja samalla luonnollisesti kaikkien omien juttujesi kimppuun työssä ja harrastuksissa. Nauttimalla itse omasta menestyksestäsi ja onnistumisista, luot parhaan ilmapiirin toimivalle rakkaudelle niin uuden kuin jo vakiintuneen kumppanin vierellä.

Jaksaminen:
Elämänvoimasi on nyt kunniassaan ja jaksat painaa väsymystä tuntematta joskus liiankin pitkälle. Tänä vuonna ei pitäisi olla odotettavissa mitään sen suurempia terveysongelmia, mutta silti ei kannata jättää itsestäsi huolehtimista kokonaan pois kuvioista. Työ tai missio saattaa ajaa sinut jonkinlaiseen ylikuntoon, jolloin kehosi rapistuu aivan huomaamatta ja tehokkuutesi putoaa samalla useita pykäliä.

Et jaksa olla kovin innostunut henkisistä harjoituksista tällaisessa vauhdissa ollessasi, eikä oikeastaan tarvitsekaan. Riittävällä liikunnalla ja urheilulla pystyt pitämään kehosi kiitettävässä balanssissa. Mikäli harrastat jotain lajia hiukan enemmän tosissaan, niin tämä saattaa hyvinkin olla sopiva vuosi läpimurron tekemiseen.

Talous:
Vaikka sinulla menee nyt todella kovaa ja uusia mahdollisuuksia avautuu hämmentävän tiheään tahtiin, on lähes välttämätöntä välttää taloudellista riskiä viimeiseen asti. Riskin ottaminen tulee todennäköisesti esille tilanteessa, jossa aikarajat paukkuvat, etkä enää pysty itse hoitamaan kaikkia asioita. Erityisesti kannattaa varoa muiden pienintäkään rahoittamista, ellei oma asemasi ole kaksinkertaisesti varmistettu.

Jonkinlainen johtajuus odottaa sinua tämän vuoden aikana ja kunnianhimosi houkuttelee sinua ottamaan haasteita vastaan niihin tarkemmin perehtymättä. Silloin tulee todennäköisesti käymään kehnosti ainakin joidenkin ottamiesi riskien osalta. Pahimmillaan yksi harkitsematon valinta suistaa koko hyvin alkaneen vuoden tappioiden kierteeseen.

Teet tästä varmasti yhden elämäsi parhaista vuosista taloudellisessa mielessä, mikäli säilytät harkintakykysi ja maltat pitäytyä yhdessä hyvässä suunnitelmassa monista houkutuksista huolimatta. Johtajan kykysi tulevat oikeuksiinsa silloin kun löydät oman intohimosi ja maltat pitäytyä sen kehittämistyössä tulosten nopeutta kiirehtimättä. Kärsivällisyys palkitaan moninkertaisesti ennen tämän Vuohen vuoden päättymistä.

Jänis / Kissa

Jänikselle tämä Vuohen vuosi on erittäin hedelmällinen ja antoisa monessa mielessä. Herkkyytesi ja ystävällisyytesi nousevat aivan omaan arvoonsa ja pystyt käyttämään hyväksesi alitajunnastasi kumpuavaa ohjausta. Tietoisena tämän vuoden tarjoamista ainutlaatuisista mahdollisuuksista voit lisätä hiukan rohkeutta ja voimaa kaikkeen tekemiseesi. Nyt ei ole tarvetta varmistella tekemiäsi suunnitelmia, sillä onni seuraa kannoillasi sitä varmemmin, mitä rohkeammin toimit.

Rakkaus:
Vaikka normaalilta olotilaltasi olet hiukan levoton ja mieluummin liikkeellä kuin paikoillasi, vaikuttaa Vuohen vuosi sinuun tasapainottavasti ja hillitsee kummasti menohalujasi. Läheisyys tuntuu nyt tärkeältä sen kaikissa muodoissa ja olet valmis olemaan aloillasi niin kauan kun joku vain on kosketusetäisyydellä. Vakiintuneessa suhteessa tapahtuu lähentymistä ja hukassa ollut yhteys saattaa nyt palata takaisin ihan uudessa kuosissa. Kannattaa harkita yhteistä matkaa tai ihan suunniteltua lemmenlomaa jossain kivassa kohteessa.

Vapaana loikkivana jänönä olet tavallistakin kiinnostavampi tuttavuus romantiikkaa kaipaaville puolisoehdokkaille ja turvallisuutta arvostava hetkellinen mielenhäiriö voi johtaa kuin vahingossa kestävään rakkaussuhteeseen jonkun jo aikaisemmin tuntemasi ihmisen kanssa. Etenkin loppuvuoden aikana olet altis Amorin kiihkeille nuolille. Olet sitä pidetympi ja suositumpi, mitä mukavampaa ja leppoisampaa onnistut elämästäsi tekemään.

Jaksaminen:
Virtaa riittää nyt vaikka mihin ja saatat suhtautua liian kevyesti kuntosi ylläpitämiseen. Koska sinulla on monta rautaa tulessa läpi vuoden, saattavat voimasi huveta kesken kaiken ja orastava menestystarina luisuu pois käsistäsi. Kaiken menon ja innostuksen keskellä kannattaa siis pitää hyvää huolta päivittäisestä treenaamisesta ja terveellisestä ravinnosta.

Henkinen kanttisi on sekin hyvällä mallilla ja pystyt vastaamaan koviin haasteisiin yhdistämällä selkeän ajattelusi ja korkeamman tietoisuutesi saumattomasti toisiinsa. Tässä prosessissa meditoiminen tai joku muu henkinen harjoitus saattaa antaa arvaamattoman lisäpotkun menestyksekkäälle urakehitykselle.

Talous:
Olet pääsääntöisesti hyvin optimistisella tuulella tämän vuoden aikana ja saatat innostua pitämään hauskaa tai vaikka matkustelemaan enemmän kuin tavallisesti. Raha ei kuitenkaan kasva puussa, vaikka elämä nyt tuntuisikin hymyilevän ja siksi sinun on viisasta keskittyä huolella urasuunnitelmiesi toteuttamiseen. Kun tiedät riittävän tarkasti mitä olet tekemässä, pystyt pitämään myös hauskaa päämäärää tavoitellessasi.

Velkoja ei auta päästää kasvamaan yhtään suuremmiksi tämän vuoden aikana, sillä pienikin lipsahdus saattaa syöstä taloutesi jyrkkään alamäkeen aivan käsittämättömän ketjureaktion ansiosta. Hoida siis velkasalkkuasi kuin arvokkainta omaisuuttasi, sillä mikään muu kuin aiheeton leväperäisyys ei pysty estämään sinua tavoitteesi saavuttamisessa.

Apina

Useamman vuoden uurastus palkitaan tänä vuonna sitä upeammin, mitä selkeämmin pystyt määrittämään sinulle mielekkään päämäärän uramaailmassasi. Jossain syvällä sisimmässäsi tunnet jotain suurta olevan tapahtumassa ja osaat suhtautua tärkeisiin vaikuttajiin juuri oikealla tavalla. Sinua kuunnellaan ja sinuun uskotaan kaikissa ratkaisevissa foorumeissa. Nyt on uskallettava käyttää kasvanutta vaikutusvaltaa omien päämääriesi toteuttamiseen. Mikään mahti ei pysty vastustamaan innostunutta otettasi ja siksi kannattaa säilyttää kaikki tekeminen mahdollisimman hauskana.

Rakkaus:
Rakkauselämäsi on lähes kukoistavimmassa vaiheessaan Vuohen vuonna siviilisäädystäsi riippumatta. Vapaan Apinan status toimii kuin magneetti ja monet hakeutuvat vetovoimaisen ja itsevarman olemuksesi läheisyyteen mitä hurmaavampiin kosiskelukeinoihin turvautuen. Vetovoimasi on sitä suurempi, mitä vähemmän yrität olla jotain muuta kuin oma aito itsesi. Saatat kohdata jotain aivan vastustamatonta ja vain ihmetellä uskomatonta onneasi.

Vakiintuneena Apinana sinun kannattaa vaalia olemassa olevaa suhdettasi kiinnittämällä huomiota puolisosi parhaisiin puoliin ja kehittelemällä huomaamattoman romanttisia yksityiskohtia päivittäiseen elämäänne. Yllätykselliset matkat tai matkoihin liittyvät pienet ylellisyydet nostavat keskinäisen suhteenne kokonaan uudelle tasolle ja saatat huomata rakastuneesi uudelleen ja entistä kiihkeämmin nykyiseen kumppaniisi.

Jaksaminen:
Kuntosi on kohoamaan päin ja jos olet valmis ylläpitämään energisyyttäsi päivittäisellä harjoittelulla, huomaat tehojesi kasvavan aivan uskomattomiin mittoihin. Tämä vuosi tulee olemaan jatkuvaa matalalentoa ja selviät päivittäisistä haasteista kunnialla vain varmistamalla kasvuhormonin säännöllisen erittymisen sitä tarvitseviin kohteisiin kehossasi. Ota siis joka aamu vaikka vain 5 minuuttia ja käytä se aktiiviseen liikuntaan tai vaikka lankutukseen. Lopputulos tulee olemaan vertaansa vailla oleva menestystarina.

Työsi tulee vaatimaan sinulta jatkuvaa keskittymistä ja vaikka nautit kohtaamistasi haasteista, saattaa stressi aiheuttaa terveydellisiä ongelmia. Pelkkä fyysinen harjoittelu ei pysty antamaan sinulle tarvittavaa latausta ja siksi on syytä kehitellä lisäksi yksi tai useampia henkisiä harjoituksia. Parasta olisi säännöllinen liikunta luonnossa, mutta mikä tahansa meditatiivinen harjoitus kohottaa onnistumismahdollisuutesi pilviin.

Talous:
Työ tai Urakuviosi ovat kehittymässä uusille ja innostaville raiteille, jotka on suunnattu tarkasti kohti parasta mahdollista menestystä. Sinulla ei kuitenkaan ole tarvetta siirtyä kokonaan pois tähänastisesta tekemisestä, vaan kysymyksessä on joko ylennys tai tehtäväkuvion muuttuminen nykyistä mielekkäämmäksi ja palkitsevammaksi. Mahdollisuuksien tarjoutuessa sinun on uskallettava ottaa isotkin haasteet vastaan rohkealla ja itseesi luottavalla asenteella, sillä tänä vuonna olet selviytymisen mestari ja käännät kaikki vaikeudet voitoksesi.

Tärkeintä onnistumisesi kannalta on saattaa sisäinen rauhasi suurempaan tasapainoon, jolloin saat myös henkiset valmiutesi täysipäiväiseen käyttöön. Onnistut myös tasapainottamaan viime vuonna ailahdelleen taloutesi vakaalle tasolle, jolloin sekin stressi helpottaa ja pystyt keskittymään aina vaan paremmin urasi kehittämiseen. Sijoitusten kannalta tämä vuosi ei ole suotuisa, sillä aikasi ei riitä vaadittavan tarkkaan seurantaan salkkusi sisällön turvaamiseksi. Perinteinen säästäminen on tänä vuonna turvallisempi ja tehokkaampi vaihtoehto.

Lohikäärme

Vuohen vuosi tarjoaa sinulle elämää suurempia kokemuksia ja monia uusia mahdollisuuksia lähteä toteuttamaan ehkä jo aikaisemmin vireillä ollutta menestystarinaasi. Tunteet ailahtelevat hurjasta innostuksesta hetkelliseen alakuloisuuden alhoon kun kaikki ei menekään suunnitelmien mukaan. Kukaan eikä mikään pysty todellisuudessa uhkaamaan onnistumistasi, kunhan pidät pääsi kylmänä ja jatkat sinnikkäästi valitsemallasi reitillä. Suurin vaara on asettaa itsellesi liian korkeat vaatimukset, joten älä suotta ala isottelemaan edes silloin kun oikeasti menee lujaa.

Rakkaus:
Innokkuutesi ja haasteita pelkäämätön asenteesi synnyttää melkoisen vetovoimakentän ympärillesi tämän vuoden aikana ja saatat heittäytyä liian ylimieliseksi suuren tarjonnan edessä. Siihen sinulla ei kuitenkaan ole varaa ilman että viehätysvoimasi karisee tuhkana tantereelle. Säilytät mahdollisuutesi suorastaan hekumallisina, jos vain muistat osoittaa hellyyttä ja ymmärrystä kumppaniasi kohtaan ja kohtelet häntä ehdottoman tasa-arvoisena itsesi rinnalla.

Kumppanuutesi vakiinnuttaneena löydät helposti useampiakin mahdollisuuksia osoittaa arvostusta rakkaintasi kohtaan ja saatat hyvinkin huomata intohimon palaavan välillenne kuumempana kuin koskaan aikaisemmin. Mikäli olet vielä vapaalla jalalla, saatat jumiintua etsimään kumppania liian tiheällä kammalla, etkä oivalla todellista mahdollisuuttasi ollenkaan. Etenkin vuoden ensimmäinen puolisko on tavallista otollisempi romanttisen ja kiihkeän suhteen syntymiselle, jos vain katselet avoimesti ympärillesi ja annat ehdokkaalle hiukan enemmän aikaa löytää oikea tie sydämeesi.

Jaksaminen:
Merkillesi on tyypillistä nauttia elämästä ja samalla tietysti myös ruuasta ja juomasta, mikä on sinällään oikein mukava asia, mutta tämä on hiukan erilainen yltäkylläisyyden vuosi ja siksi on syytä tarkkailla vaatteiden mahdollista kutistumisilmiötä ja ratkaista se jollain muulla tavalla kuin vaateostoksille menemällä. Kiivas työtahti saattaa väärien ravintotottumusten kanssa johtaa vakaviinkin sairausoireisiin ja siksi on tärkeää kiinnittää huomiota ruoka-aikojen säännöllisyyteen ja ehdottomasti myös lautasen sisältöön.

Koska tämä on onnistumisten ja innostumisten vuosi, saatat kerätä vastuullesi paljonkin enemmän vastuita, kuin mihin voimasi lopulta riittävät. Välttyäksesi tältä ongelmalta voit kehitellä itsellesi henkisestä hyvinvoinnistasi huolehtivan kalenterin, josta löytyy aikaa harrastuksille, matkustelulle ja riittävälle yöunelle. Henkistä jaksamista tukevat tänä vuonna myös mielekkäät ihmissuhteet, joita kannattaa kehitellä lisää aina sopivan tilaisuuden tullen.

Talous:
Tämä vuosi tarjoaa sinulle oivallisen mahdollisuuden kehitellä itsellesi kokonaan uudenlainen urasuunnitelma, joka siivittää tehokkuutesi aivan omille lukemilleen. Jos nykyinen työsi on sinulle mielekäs ja innostava, niin edessä on jonkinlainen ylennys tai tehtäväkuvion positiivinen muuttuminen aikaisempaa iskevämmäksi. Jos pystyt tähän tehokkuuteen vielä lisäämään mahdollisimman aidon ja samalla kohteliaan käytöksen, tulet pääsemään nopeasti eteenpäin valitsemallasi reitillä.

Tämän vuoden uudet mahdollisuudet vaativat heti kättelyssä tavallista suurempaa riskinottoa, mutta ei kai se ole sinua aikaisemminkaan pelottanut. Nyt kun korkeampi tietoisuutesi toimii tavallista tehokkaammin, huomaat vain nauttivasti haasteellisista tilanteista. Ratkaisukykysi huomataan varmasti laajalla rintamalla ja tulet saamaan ehkä useammankin houkuttelevan tarjouksen. Tästä kaikesta on seurauksena taloudellisen tilanteesi huomattava kohentuminen, vaikka miljonääriksi tulemista ei nyt ole näkyvissä edes lottovoiton merkeissä.

Käärme

Vuohen vuonna sinun on turvallista lähteä seikkailemaan turvallisesta kolostasi ja edessäsi on suurella todennäköisyydellä tapahtumarikas ja samalla melko haasteellinen vuosi. Kaikki tai edes melkein kaikki asiat eivät nyt mene odottamallasi tavalla, mutta sen ei auta antaa muodostua ongelmaksi. Viemällä kärsivällisesti suunnitelmiasi eteenpäin ja ratkaisemalla sinnikkäästi yhden ongelman kerrallaan pääset lopulta avaamaan Pandoran lippaan.

Rakkaus:
Tunne-elämäsi kulkee sekin tavallista haasteellisempaa, mutta ei varmasti rakkaudettomampaa reittiä tämän vuoden aikana. Sisäinen voimasi ja itsetietoisuutesi kasvaa kokonaan uusiin mittoihin ja siksi huomaat olevasi valmis kriittisiin ja radikaaleihin ratkaisuihin ihmissuhteissasi. Haasteenasi on antaa ja ottaa riittävästi omaa vapautta päivittäiseen yhteiselämään. Liian tiukat raamit ja ehdot tappavat romantiikan viimeisetkin rippeet yllättävän nopeasti ja kaikista merkeistä juuri Käärmeet ovat nyt suurimman eroriskin alaisuudessa.

Vapaasti luikertelevana Käärmeenä sinun on paljon helpompi antaa ja ottaa tarpeellinen tila heti kumppanuuden alkuvaiheessa ja siksi tämän vuoden aikana rakentuvat uudet suhteet ovat kestävämpiä kuin nuo olemassa olevat. Silti tämän vuoden saldo uusien kukoistavien suhteiden osalta jää kohtalaisen laihaksi. Rakkauden säilyessä on tiedossa todennäköisesti pitkä ja seesteinen yhteinen taival, mutta kuten jo mainitsin vain osalle käärmeiden liitoista.

Jaksaminen:
Terveysongelmat liittyvät tämän vuoden aikana enemmän tuonne koheltamisen puolelle erehtyessäsi laittamaan liian suuren vaihteen päälle ongelmia kohdatessasi. Asiat selviävät parhaiten rauhallisesti ja määrätietoisesti yhteen ongelmaan kerrallaan paneutumalla ja mielenmalttisi säilyttämällä. Se ei tietenkään ole helppoa, mutta ratkaiseva apu saattaa hyvinkin löytyä terveellisestä ja riittävästi Omega-rasvoja sisältävästä ravinnosta.

Stressi ottaa helposti ylivallan, ellet tiedosta tilannettasi ja ole valmis lepäämään riittävästi työrupeamisen välillä. Rentoutuminen ja harrastuksiisi heittäytyminen onkin tehokkain tapa huolehtia jaksamisestasi ja terveydestäsi. Jos harrastus sisältää edes jonkun verran liikuntaa, niin aina parempi.

Talous:
Elämän ja etenkin työelämän hankaluudet saattavat herättää sinussa jopa liiallista varovaisuutta uusiin mahdollisuuksiin tarttumisessa. Koska vanhat kuviot tuppaavat tökkimään on erittäin viisasta pitää silmät, korvat ja vielä lisäksi kolmas silmä sepposen selällään läpi koko vuoden. Kohtaamistasi ongelmista ainakin osa yrittää osoittaa sinulle, että se reitti on nyt kuljettu loppuun, eikä edessä ole kuin syvenevä taloudellinen kriisi.

Välttääksesi turhat tappiot tai edes turhan suuret tappiot, on sinun otettava merkillesi tyypillinen intuitio tehokkaaseen käyttöön ja uskallettava tehdä ratkaisevia siirtoja asioissa, jotka näyttävät pysähtyvän paikoilleen kaikesta yrittämisestä huolimatta tai joskus juuri siitä johtuen. Mitään ylimääräisiä investointeja ei kannata lähteä tänä vuonna tekemään, sillä ihan vaan mielenterveyden vuoksi tarvitset jonkinlaisen pohjakassan äkillisten yllätysten varalta.

Kukko

Elät nyt vuohen vuonna yhtä elämäsi suurimpien muutosten vuosista, olipa nykyinen tilanteesi aivan loistavassa tasapainossa tai ihan sekaisin. Tänä vuonna saat kaikkiin ajamiisi asioihin aivan uudenlaisen otteen ja pystyt vakuuttamaan myös toiset osapuolet ideoittesi toimivuudesta. Hillitsemällä hiukan sinulle tyypillistä suorasukaisuutta ja jättämällä muille osapuolille tilaa oman mielipiteen ilmaisuun huomaat suorastaan lentäväsi yhdestä loistavasta mahdollisuudesta seuraavaan ilman välilaskua.

Rakkaus:
Rakkauselämäsi loistaa ja kukoistaa yhdessä työelämäsi kanssa ja vakiintunut suhteesi rakentuu entistä toimivammaksi, sikäli kun suhteesi ylipäätään on rakkaussuhde. Jos olet valmiiksi tyytymätön parisuhteesi sisältöön ja samalla tietysti kumppaniisi, niin tapahtumat ovat aivan toisenlaiset. Tulet melkein väkisin kohtaamaan juuri omaan energiaasi ja vauhtiisi sopivia ystäviä, joista joku sitten muuttuu kuin huomaamatta joksikin paljon tärkeämmäksi. Silloin olet valmis vaihtamaan tunkiota olemattomalla varoajalla.

Vapaana Kukkona olet valmis osoittamaan mahtisi myös monien herätehankintojen muodossa, jolloin kumppanuus lähtee kehittymään kuin huomaamatta materiaaliseen suuntaan. Tietoisena taipumuksestasi osoittaa kiinnostuksesi hiukan pröystäilevällä tavalla, pystyt varmasti hillitsemään itsesi ja osoittamaan henkisen vahvuutesi ilman tarpeetonta rahan käyttöä. Näin toimien on paljon suurempi todennäköisyys kehittää suhde oikeille raiteille alusta alkaen.

Jaksaminen:
Henkisesti ja materiaalisesti menestyksellinen vuosi enteilee myös terveyden kannalta erittäin positiivista ja kaikin puolin energistä jaksoa, jonka aikana monet aikaisemmin vaivanneet terveysongelmat helpottavat tai paranevat jopa kokonaan. Pystyt vaikuttamaan kuntosi kohenemiseen parhaalla mahdollisella tavalla keskittymällä ruokavaliosi jalostamiseen mahdollisimman puhtaaksi ja monipuoliseksi. Vatsa ja suolisto ovat vakavammin tulilinjalla pistäessäsi oikein kunnolla tuulemaan työelämässä tai elämässä yleensä.

Kroppasi kaipaa aivan varmasti vastapainoa henkisesti haastavalle työkuviolle ja pystyt helposti moninkertaistamaan tuloksesi huolehtimalla säännöllisestä liikunnasta. Määrä ei tällä kertaa ole lainkaan ratkaisevassa roolissa. Mikä tahansa tekeminen käynnistää moottorisi aamu toisensa jälkeen. Jos saat venyttelyn, lenkkeilyn tai vaikka keppijumpan muodostumaan päivittäiseksi rutiiniksi, huomaat onnistuvasi aina vaan paremmin ja paremmin.

Talous:
Menestyskäppyrät ovat täsmälleen oikeassa asennossa ura-elämälle asettamiesi tavoitteiden kannalta katsottuna ja siksi tämä vuosi kannattaa ottaa alusta alkaen mahdollisimman rentoon ja samalla luottavaiseen otteeseen. Pystyt tekemään tärkeitä päätöksiä haaskaamatta aikaa turhaan jahkailuun ja se tulee palkituksi moneen kertaan ennen Apinan vuoden alkamista. Taipumuksesi kohdata ongelmat silmästä silmään ja sanoa sanottavasi turhia kiertelemättä, johtaa nyt nopeisiin tuloksiin, eikä kukaan pysty asettamaan menestystäsi kyseenalaiseksi.

Vaikka urasi etenee lähes salamavauhtia, tulee sinun säilyttää tiukka ote menobudjettiisi. Menestysjaksosi sisältää pääasiallisen onnekkuuden lisäksi ainakin pari yllättävää menoerää, joista selviät mennen tullen suhteellisen pienellä kassavarannolla. Riskejäkin on toki uskallettava ottaa ja kuten jo mainitsin ihan kaikki ei mene kerralla putkeen. Hetkellinen tappio on osa menestystarinaasi vuoden jälkipuoliskolla, eikä sitä kannata sen paremmin pelätä kuin yrittää varoa. Rento meininki varmistaa parhaan lopputuloksen. Lainaa ei parane mennä antamaan eikä takaamaan tänä vuonna, vaikka joku sitä menestykseesi nojaten tulisi pyytämään.

Koira

Tunnet varmasti nahoissasi heti vuoden alkaessa, että jotain upeaa on tapahtumassa elämässäsi ja kiinalaisessa horoskoopissa onni tosiaan seuraa askeleitasi. Sinulla ei silti ole mitään syytä alkaa kouhottamaan, sillä menestyksesi perustuu rauhalliseen harkintaan ja maltilliseen etenemiseen. Jaksaessasi luottaa sisäiseen tunnelmaasi ja olemalla ystävällinen kaikille tapaamillesi ihmisille, tulet saavuttamaan kaipaamasi luottamuksen. Jopa ihan uudet tapaamasi ystävät ovat lähes välittömästi valmiita tukemaan hankkeitasi.

Rakkaus:
Viime vuoden hullunmylly rakkauselämässä tasaantuu nopeasti Vuohen vuoden alkaessa ja huomaat olevasi pidetty ja tavoiteltu kumppani sekä kevyemmässä että vakavammassa mielessä. Jos olet jo vakiinnuttanut toimivan parisuhteen, niin voit valmistautua suhteesi kehittymiseen kokonaan uudelle tasolle. Intensiteetti kasvaa jokaisen yhteisen matkan tai kulttuurikokemuksen myötä ja nyt jos koskaan kannattaa panostaa yhteiseen laatuaikaan.

Sinulla on varaa olla tänä vuonna vielä tavallistakin viehättävämpi oma itsesi, sillä työkuvioiden rullaaminen lisää itseluottamustasi ja auttaa sinua rentoutumaan harrastustesi parissa. Mikäli pannassasi ei vielä ole omistusleimaa, riittää lassoajia nyt vähän joka nurkalla. Etpä taida laittaa lisääntyneestä suosiosta pahaksesi, jolloin valinnan tekemisellä ei myöskään ole mitään kiirettä. Sitten kun se oikea osuu kohdalle, ei siitä myöskään ole mitään epäilystä. Tiedät aivan varmasti kun vapauden aika on päättynyt ja yhteinen onni kutsuu uudenlaiseen seikkailuun.

Jaksaminen:
Olet tänä vuonna niin orientoitunut työsi tai urasi edistämiseen, ettei aikasi tahdo millään riittää pienistä terveysongelmista huolehtimiseen. Välinpitämättömyydestäsi johtuen oireitten paheneminen saattaa yllättää sinut housut nilkoissa ja silloin on usein liian myöhäistä tehdä mitään omaehtoista tilanteen korjaamiseksi. Seuraa siis tavallista tarkemmin jo jaksamisesi tilaa ja ota aikaa levolle heti kun niska ja hartiat sitä sinulta pyytävät.

Et mielelläsi ota vastaan ulkopuolista apua terveytesi ylläpitämiseksi, mutta nyt olisi viisasta varata aika hierojalle tai jollekin muulle kehosta huolehtivalle terapeutille. Hetkellinenkin rentoutuminen ja lihasten rentouttaminen auttaa kehoasi palautumaan aiheuttamastasi stressistä. Sinulle helpoin ja luonnollisin tapa on tietysti pitää ihan itse huolta päivittäisestä liikunnasta ja säännöllisestä ruokavaliosta. Mitään raskasta dieettiä tai vaativaa kuntokuuria ei ole syytä käynnistää tämän vuoden aikana. Ylikunnon vaara on ilmeinen.

Talous:
Et päästä itseäsi helpolla tämän vuoden tavoitteiden suhteen ja vaarallisinta onkin asettaa ne liian korkealle. Menestyksesi yksi tärkeimmistä tukipilareista on rento ja tasapainoinen tekeminen, joka ei missään nimessä kaipaa ensimmäistäkään ylimitoitettua päämäärää. Riittää kun löydät itsellesi mielekkään projektin ja annat itsellesi luvan uppoutua sen toteuttamiseen sata lasissa. Tämä ei tosiaan tarkoita nopeutta, vaan päämäärääsi sitoutumista. Ajallisesta tavoitteesta on todennäköisemmin enemmän haittaa kuin hyötyä.

Oikea homma osuu kohdallesi enemmän itsestään kuin hakemalla ja siksi voit keskittyä katselemaan rauhassa ympärillesi ja tarkkailemaan sinulle avautuvia mahdollisuuksia sopivan kriittisellä mielellä. Sinulla on nyt varaa liikkua sellaisella asenteella, että sinä katsot sopiiko työpaikka sinulle eikä päinvastoin. Lakki on kourassa sillä, joka sinut haluaa leipiinsä ja sinä saat sanella ehtosi ennen sinulle esitetyn tarjouksen hyväksymistä. Taloutesi on tänä vuonna tavallista vakaammalla pohjalla, mutta holtittomaksi ei silti parane heittäytyä.

Sika

Vuohen vuosi on yksi selkeimmistä mahdollisuuksien vuosista kiinalaisen horoskoopin Sialle. Se herättää sinussa piilevän luovuuden ja ainutlaatuisen sisäisen herkkyyden, jotka yhdessä saattavat johdattaa sinut ammatillisesti kokonaan uusiin maisemiin. Tunnet tämän henkisen kasvun itsevarmuutesi kasvamisena ja olet valmis ottamaan ihan oman paikkasi tässä maailmassa muiden vaatimuksista tai toiveista juurikaan piittaamatta. Henkinen pääomasi kasvaa kohisten, mutta materiaalinen puoli vaikuttaa hiukan nihkeämmältä.

Rakkaus:
Teet lähes kaiken mahdollisen täyttääksesi oman ja kumppanisi elämän tasapainolla ja harmonialla. Niinpä oletkin mitä ihanin puoliso ja samalla huolehtiva vanhempi lapsille, jos sellaisia on ehtinyt syntymään. Äkkipikaisuutesi onkin tämän vuoden suurin riski rakkauselämän kannalta. Mikäli koet tulleesi väärin kohdelluksi saatat kimpaantua niin raskaasti, ettei paluuta enää ole. Suuttumisen todellinen syy on se, että olet antanut käyttää itseäsi hyväksi ja koet kärsineesi vääryyttä. Siihen olisi viisasta puuttua aikaisemmin jollain rakentavammalla tavalla.

Juoksennellessasi vielä vapaana sinkkupossuna, vedät kosijoita puoleesi kuin kärpäspaperi kärpäsiä. Parasta tässä on se, että kaikki tapahtuu ihan itsestään Osaat nyt olla niin pelottavan viehättävä, että saatat törmätä mustasukkaisuuden tahmaiseen seinään ilman todellista syytä. Tulet kaikkien kanssa niin hyvin toimeen että sitä luullaan helposti flirttailuksi ja kaikkihan tietävät kuinka siinä saattaa käydä. Se ei onneksi ole sinun ongelmasi. Juurikin tänä vuonna on sinun suuri hetkesi löytää se yksi ja ainoa.

Jaksaminen:
Terveytesi on kohtalaisessa tasapainossa, mutta sinulla ei ole varaa laiminlyödä liikuntaa tai terveellistä ravintoa kuntosi ylläpitämisen tärkeimpinä elementteinä. Jos törmäät johonkin sinua aidosti kiehtovaan ravintovillitykseen, niin tee siitä saman tien pysyvä elämäntapamuutos. Tämä vuosi on monelle sialle käänteentekevä aikajakso itsestä huolehtimisen jalossa taidossa.

Terveenä pysymisen tärkein kulmakivi on terveyttä edistävien rutiinien ottaminen säännölliseen ja pysyvään käyttöön. Nyt kun muutenkin olet itsestäsi enemmän kiinnostunut kannattaa kokeilla puhtaan ruokavalion ja säännöllisen liikunnan ratkaisevaa energisoivaa vaikutusta päivittäiseen elämääsi. Miltä sinusta tuntuisi, jos huomaisit jaksamisesi tuplaantuneen nykyisestä. Nyt jos koskaan tällainen muutos on mahdollista.

Talous:
Syvällä sisimmässäsi tiedät, että tämä on sinun mahdollisuuksiesi vuosi ja olet valmis näyttämään itsellesi ja muille, kuinka pätevä ja ahkera osaat olla. Varo kuitenkin ylirasittamasta itseäsi, sillä uupumus iskee ennen kuin huomaatkaan ja sitten on edessä pidempi lepojakso kuin mihin vapaaehtoisesti olisit suostumassa. Älä anna edes hyvän ja viihtyisän työpaikan tehdä sinusta työnarkomaania. Tulet menestymään paljon paremmin säilyttämällä työn ja levon välisen tasapainon.

Menestyt tavallista paremmin kaikilla aloilla, jotka sinua nyt aidosti kiinnostavat ja muualle ei nyt kannata resursseja uhrata läheisten tai ystävien kehotuksista huolimatta. Samalla kun oma työvireesi on korkealla tasolla, näet myös tarkkaavaisesti ympärillesi ja osaat tehdä koko työyhteisölle merkittäviä parannuksia olosuhteisiin tai työilmapiiriin. Rahatilanteesi säilyy kohtalaisena läpi vuoden, mutta ei salli edes hetkellistä tuhlausvimmaa ilman putoamista talousongelmien lentohiekkaan.

Aloita astrologiaan tutustuminen
Kokeile Astrokalenteria ilmaiseksi!

Minulla on ilo tarjota sinulle ainutlaatuinen mahdollisuus tutustua astrologian mielenkiintoiseen maailmaan oman Astrokalenterisi kautta.

Astrokalenteriin tutustumisesi aikana lähetän sinulle ohjeita ja neuvoja ajan henkeen ja juuri sinun omaan astrologiseen kalenteriisi perustuen. Kalenterikokeilu on maksuton ja päättyy kahden viikon kuluttua, ellet halua jatkaa kalenterin tilaamista.

Aloita Astrokalenterisi tästä