Sivuja: 1 [2] 3
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Apua alko-ongelmaan ja hyvän ajoituksen löytämiseen.  (Luettu 20897 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Iloinen lumikki
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 173



Profiili
« Vastaus #15 : 07.12.2010 00:09:37 »

                     Kiitos tuestanne angel


Toivoo Musta iloinen lumikki smitten smitten smitten
tallennettu
[:]Tähtisielu[:]
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 132



Profiili
« Vastaus #16 : 07.12.2010 14:00:22 »

Morjes,

liikunta lienee paras apu alkoholismin hoitoon. Alkoholihan on hiivan pissaa ja kakkaa, joten se myrkyttää elimistön: jostain syystä jotkut ihmiset saavat mielihyvää tästä myrkytystilasta, lieneekö siksi kun olemme niin häpeällisiä nykyään, että monet alitajuisesti haluaisivat tehdä kunniaitsemurhan ja tämä itsensä myrkyttäminen tarjoaa helpon keinon "suudella kuolemaa"?

On kuitenkin koko planeetalle parempi, että ei tapa: edes itseään, koska ihminen voi muuttua. Olen itse siitä elävä esimerkki, vielä kymmenisen vuotta sitten olin aivan toisenlainen ihminen. Jos olisin silloin löytänyt RUUSUNJUUREN tai lääkäri olisi minulle sitä suositellut, niin en olisi aivan turhaan myrkyttänyt itseäni TUTKIMUSKEMIKAALEILLA, mitä lääkäreiden määräämät "lääkkeet" ihan tieteenkin mukaan ovat, niitä nyt varsin valheellisesti kutsutaan lääkkeiksi, jotta verirahat virtaisivat maanpetturipoliitikkojen ja muiden pahojen entiteettien taskuihin.

Tämä väite perustuu sille yksinkertaiselle totuudelle, että tiede ei ymmärrä aivojen toimintaa tai edes muurhaisen hermoston toimintaa, siksipä kaikki synteettiset "lääkkeet" ovat tutkimuskemikaaleja, kunnes ymmärrämme niiden toimintaa. Yrtit eivät sen sijaan ole tutkimuskemikaaleja ja niitä on tutkittu lähes niin pitkään kuin ihminen on ollut olemassa maapallolla. Lisäksi, kaikki synteettinen aine on myrkyllistä ekosysteemillemme ja myös omalle ruumiillemme, jopa synteettinen c-vitamiini on keholle myrkyllistä. Sanoohan sen maalaisjärkikin, että laboratorio ei ole sama asia, kuin maa ja aurinko!

Palatakseni itse aiheeseen, niin ruusunjuuri on todella voimakas energiakasvi ja siitä ei ole tähän päivään mennessäkään löydetty YHTÄKÄÄN sivuvaikutusta (teekin on siis sivuvaikutuksena diureettinen eli virtsaa lisäävä) ja tätä kasvia viikingit aikoinaan jo nimittivät pyhäksi, vaalien sen voimallisia vaikutuksia. Kyseessä on ns. adaptogeeninen kasvi, mikä siis lisää kehon omaa energiaa sensijaan, että niinkään toisi mitään uutta ulkopuolelta. Tässä hyvä linkki aiheesta, mistä voi myös tilata Suomalaista luomuruusunjuurta:

http://personal.inet.fi/koti/sini.marjanen/rrfin.htm

- Tähtisielu
tallennettu

[:[[ Boneko Brothers ]]:]

http://www.BonekoBrothers.com

[:[[ Suomen Kiltajärjestelmä ]]:]

http://forum.SuomenKillat.org

[:[[ Ytimessä ]:]]

http://Ytimessa.org
Amber
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 227



Profiili
« Vastaus #17 : 07.12.2010 18:54:57 »

Palatakseni itse aiheeseen, niin ruusunjuuri on todella voimakas energiakasvi ja siitä ei ole tähän päivään mennessäkään löydetty YHTÄKÄÄN sivuvaikutusta

Entäs maksa-arvojen kohoaminen?
tallennettu
Titania.
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 399


haahuilija


Profiili
« Vastaus #18 : 07.12.2010 19:53:26 »

Oon kyllä järkyttynyt, että joku voiki ajatella noin ku [:]Tähtisielu[:] kirjottaa. Ihan ku joka puolella ois jotain salaliittoteorioita ym. Mutta meitä on moneen junaan.

Yrtit eivät sen sijaan ole tutkimuskemikaaleja ja niitä on tutkittu lähes niin pitkään kuin ihminen on ollut olemassa maapallolla.

Luontaistuotteiden toimintaa ei nimenomaan ole tutkittu paljoa, monia ei ollenkaan eikä niiden kaikkia vaikutuksia kehossa tunneta. Vai tarkoitatko tutkimuksella sitä, että niitä on käytetty niin pitkään kun ihminen on ollut maapallolla? Se on meinaan aika eri asia.
tallennettu

aurinko, MC jousimies
askendentti, kuu vesimies
Miksi pitää olla muiden kaltainen, kun heitä on jo niin paljon? - Anonyymi
Lilian
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 86


-All Is One-


Profiili
« Vastaus #19 : 07.12.2010 20:54:00 »

Olet oikeilla jäljillä [:]Tähtisielu[:], lääketeollisuus ei ole ihmistä auttaakseen olemassa vaan tehdäkseen rahaa. Joka muuta ajattelee on hyvin, hyvin naiivi yksilö.

Astangajooga on erinomainen keino tutustua itseensä ja sitä kautta päättää onko tämä jatkuva kehon myrkyttäminen sitä mitä todella haluan itselleni tehdä. Useat tulevat siihen lopputulokseen että ei se taida olla. Suosittelen alkeiskurssia lämpimästi. smitten
Kysyt myös otsikossa oikeaa ajoitusta/ aikaa raittiuteen---se oikea aika on nyt! Ei sitä löydä kartoista eikä transiiteista- eikä oikeaa aikaa tule koskaan jos sitä jäät odottamaan. Ei huomenna vaan nyt tänään heti on oikea aika lopettaa ja jättää vanha taakse.. smitten smitten smitten
« Viimeksi muokattu: 07.12.2010 20:57:29 kirjoittanut Lilian » tallennettu

Punainen Solaarinen Taivaanvaeltaja & Puujänis
Virgo-Moon Leo-Asc Scorpio
Titania.
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 399


haahuilija


Profiili
« Vastaus #20 : 07.12.2010 20:56:44 »

Tutkimusta onneksi tekevät muutkin kuin lääkeyhtiöt... esim. yliopistot ympäri maailmaa.
tallennettu

aurinko, MC jousimies
askendentti, kuu vesimies
Miksi pitää olla muiden kaltainen, kun heitä on jo niin paljon? - Anonyymi
[:]Tähtisielu[:]
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 132



Profiili
« Vastaus #21 : 07.12.2010 22:16:42 »

Tervehdys,

Martin Luther King Jr. sanoi asian jotenkin näin: "maailmamme vääryydet eivät johdu niistä, ketkä tekevät pahaa: vaan heistä, ketkä vain istuvat ja eivät tee mitään." Sinä voisit Titania lukea tämän toisen tekstini "Luonnonmukaisen elämän ylivoimaisuus" niin ehkä se avaa silmäsi tämän asian tiimoilta:

http://www.elixiria.fi/forum/viewtopic.php?t=13295

Tutkimusta on tehty siitä asti, kun ihmiset ovat alkaneet kirjaamaan eri yrttien vaikutuksia. Kuitenkin, korruption ja maansa pettäneiden eduskuntalaisten takia on nyt vastikään myös ginseng kielletty Suomessa, mikä on todella tärkeä, ikivanha Kiinalainen kasvi joka muistuttaa siis vaikutuksiltaan inkivääriä. Tästä ei ole enää pitkä matka siihen, että kaikki luonnon antimet kielletään "lailla" ja ihmiset joutuvat elämään kuin tehotuotantokarja vailla vapautta elää luonnossa ja luonnon antimilla..

Lääkäreiden määräämät myrkyt eivät missään nimessä ole lääkkeitä, vaan tutkimuskemikaaleja: siitä ei ole epäilystäkään, lisäksi ne ovat myrkkyjä.
tallennettu

[:[[ Boneko Brothers ]]:]

http://www.BonekoBrothers.com

[:[[ Suomen Kiltajärjestelmä ]]:]

http://forum.SuomenKillat.org

[:[[ Ytimessä ]:]]

http://Ytimessa.org
Violette
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 295


Lips!


Profiili
« Vastaus #22 : 07.12.2010 22:39:33 »

Isda, tänään on hyvä päivä alkaa paranemisprosessi. Et tarvitse sitä varten sopivaa planeettakuviota. Pohjimmiltasi sinussa on voimaa vaikka mihin. Sinun pitää ensin tutustua itseessi ja ymmärtää, miksi alkoholia kuluu niin paljon. Samalla löydät voimia ja välineitä selvitä vaivastasi.
tallennettu

aurinko neitsyt
 askendentti vaaka
 kuu rapu
 merkurius vaaka
 mars oinas
SanctAstra
Astroholisti
*****
Viestejä: 1086


Sun: Cap - Mo: Lib - AC: Leo - MC: Ari - IC: Lib


Profiili
« Vastaus #23 : 08.12.2010 11:57:08 »

... OT.... astanga jooga ei edesauta esim. dopamiinin eritystä aivoissa. Ja minä kyllä olen aivan pirun tarkka siitä, mitä itseeni tungen, millä on vaikutusta veriaivoesteen ohittavilla ainesosilla.

Yrtit eivät ole tasalaatuisia eli homogeenisiä. Jokainen yrtti ja sen sisältämä ravitseva/parantava aines on yksilöllinen teholtaan. Toisin sanoen, koskaan ei voi olla täysin varma, miten mikäkin valmiste tehoaa vai tehoaako ollenkaan. Toki sama yksilöllisyys koskee lääkkeitä ihmisten ollessa yksilöllisiä. Mutta koska lääkeaineita on tutkittu ja tutkitaan edelleen, niistä saatava tieto ja empiirinen näyttö on todistanut sen, että ne auttavat.


Moderaattori hoi... eikö nämä voisi siirtää jonkin muun ketjun jatkoksi tai aloittaa ihan oman ketjun?

Tämä oli Isdan oma aihe....
« Viimeksi muokattu: 08.12.2010 21:14:05 kirjoittanut SanctAstra » tallennettu

May those who Love us Love us / And those that don't Love us / May God turn their hearts / And if He doesn't turn their hearts / May He turn their ankles / So we'll know them by their limping. ~ Celtic blessing ~
nousukuu
Astro-nauttija
****
Viestejä: 841


Profiili
« Vastaus #24 : 08.12.2010 12:52:31 »

Hei Isda! Smiley

Minä kyllä arvelisin että ensi vuonna helpottaa kun Jupiter (tammikuussa) ja Uranus (maaliskuussa) siirtyvät Oinaaseen eli pois Kaloista, joka on myös Kuumerkkisi vastamerkki. Samalla lakkaavat vähitellen tekemästä neliötä nousullesi ja siinä sijaitsevalle Neptunukselle. Tai no oikeastaan tuo jupiter aspect_squ askendentti neptunus on vasta aluillaan. Kuvaa kyllä varmaankin juuri sitä että asian kanssa täytyy tehdä hieman töitä tällä hetkellä.

Tässä oli nyt pari kommenttia, toivottavasti enemmän hyödyksi kuin haitaksi. Minulla ei ole asiantuntemusta joten mitään neuvoja en osaa antaa, katsoin vain noita planeettakuvioita. Mutta se fiilis mikä näistä tuli on, että hyvin se menee! smitten

Ps. Kartta ei näy, mutta pienen salapoliisityön avulla (=koulun kartasto) sain tehtyä kartan. Laita joko linkki johonkin pysyvään kuvaan tai sitten laita selvästi syntymätiedot esille niin tulkitsijoiden on helpompi tehdä kartta. Smiley
tallennettu
epona
Vieras
« Vastaus #25 : 13.12.2010 14:39:49 »

Kiitoksia Nousukuu kun vinkkasit tuosta kartastani. Ihanaa kun joku sanoo suoraan, että oot vähän kämmi.  smitten Kopioin astro.comin sivuilta ketjun alkupuoleen karttatietoja.

Jep.
Palaan asiaan hieman vahvempana - nyt taitaa oikeasti olla aika otollinen hetki. En halua jatkaa elämääni näin.

Titanialta kysyn vielä, että oletko koskaan tullut ajatelleeksi kuka rahoittaa yliopistojen tutkimukset?
Teeppä itse vähän tutkimusta - huvin ja urheilun vuoksi, vaikkapa.

Ja kiitoksia tsempeitä. Teen parhaani - katsotaan kuinka paljon tai pitkälle se kantaa.

/Isda.
tallennettu
nousukuu
Astro-nauttija
****
Viestejä: 841


Profiili
« Vastaus #26 : 13.12.2010 15:59:13 »

Ihanaa kun joku sanoo suoraan, että oot vähän kämmi.

Höh, en kyllä noin sanonut enkä ajatellut! Eikä siitä astro.fi kartasta mitenkään näe että se ei ole pysyvässä osoitteessa. Eli ihan turhaan moitit itseäsi.

Mukavaa joulunalusaikaa sinulle ja muutenkin iloa elämääsi! smitten
tallennettu
epona
Vieras
« Vastaus #27 : 17.12.2010 20:01:50 »

No niin,

Ihmeellisiä sattumia tapahtunut elämässäni. Jonkun johdattelemana löysin reiki-hoitajan, joka ei veloita muutamaa eruroa enempää kerralta. Hän kyllä haluisi ensin jutella kanssani pitkään ennen kuin teki päätöksensä joka siis oli, että hän auttaa minua antamalla reiki-hoitoja.

Toisekseen eräs hoitoalan ammattilanen otti minuun yhteyttä tupakanlpotlon lopettamisen tiimoilta. Olin häneen jossain vaiheessa kesällä yhteydessä, sillä Siinä vasta myrkky, jonka haluaisin jättää taakseni.

Yritän parhaani - katsotaan, päivä kerrallaan.

/Isda
tallennettu
terra3
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 38



Profiili
« Vastaus #28 : 18.12.2010 11:36:01 »

Sinun tahtosi luo ja uskon kun jotain todella sydämestäsi tahdot, alat vetää puoleesi juuri sinulle siihen hetkeen sopivaa apua. Matkasta voi tulla pitkä ja kivikkoinen, mutta luovuttaa ei kannata koskaan. Kävin itse 6 vuotta sitten ensimmäisen reiki kurssini ja alan pikkuhiljaa hyväksyä ajatuksen että elämässä voi sittenkin käydä hyvin ja voimaantumista ja parantumista tapahtuu päivä päivältä yhä enemmän. Olen juuri lukenut loppuun kasan Tommy Hellstenin kirjoja alkoholismista ja läheisriippuvuudesta, joita voin myös lämpimästi suositella kaikille asian kanssa painiskeleville. Raskasta, mutta palkitsevaa. Toipuminen on jatkuva prosessi ja huolimatta siitä kuinka usein on itsesäälissä tullut ryvettyä ym. vastaavaa on ollut mahtava tunne löytää ja saada kosketus omaan sisäiseen lapseensa ja olla itselle se vanhempi, jota ei koskaan itsellä ollut täysin pyyteettömästi ilman ehtoja. Siinä herää valtava myötätunto ja rakkaus itseä kohtaan ja se tunne on totaalisen riippumaton siitä mitä muut sinusta ajattelevat tai elämällään tekevät. Se antaa valtavasti voimaa itselle ja mitä enemmän oppii kunnioittamaan ja arvostamaan itseään niin sitä enemmän oma sekä läheisten hyvinvointi kasvaa. Suurin lahja, jonka voimme elämälle antaa on parantaa itsemme.

Iloa ja voimaa  Wink
tallennettu

Sininen lunaarinen yö
Lilli
Supermoderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 3526



Profiili WWW
« Vastaus #29 : 18.12.2010 17:22:20 »

Suomessahan sosiaaliset paineet alkoholin käytölle ovat valtaisat. Jos ei sitä nyt suoranaisesti kurkkuun väkisin kaadeta, niin painostus on niin kovaa, että kieltäytyminen tehdään hyvin vaikeaksi. Siksi myös raitistumisessa yksi prosessi on alun kuiville pääsemisen ohella on oppia selviytymään niistä tilanteista, joissa alkoholia tarjotaan tai suorastaan tyrkytetään. Kaveripiirikin voi mennä osittain uusiksi, erityisesti sellainen, joka hyvin vahvasti elää alkoholin ympärillä. Oma prosessinsa on vielä mielekkään tekemisen löytäminen juomisen tilalle. Monet taiteilijathan tuntuvat olevan holtittomia alkoholinkäyttäjiä ja moni on lopettanut sen takia, että taiteen tekeminen, se todellinen intohimo, on juopottelun takia muodostunut mahdottomaksi. Heillä on siis vahva motiivi lopettamiselle. Onko sinulla jotakin tällaista intohimoa, jonka takia pysyttelet mieluiten selvin päin?

Lisäksi, raittiina oleminen tuntuu oikeasti hyvältä, sinä et vain tiedä sitä vielä.  coolsmiley

tallennettu

Aurinko Kaksonen, huone 12, Kuu Härkä, huone 11, AC Rapu, MC Vesimies

www.horoskooppi.com
Sivuja: 1 [2] 3
  Tulostusversio  
 
Siirry: