Sivuja: 1 ... 4 5 [6]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Lady Gaga  (Luettu 54264 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Pimeysmyssy
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 33



Profiili
« Vastaus #75 : 03.06.2011 16:16:46 »

Tuossa masokismissa onkin juuri se esimerkki, jonka kaipasimme. Eli monien ihmisten sisäinen maailma voi olla niin vääristynyt että he sairastuvat eivätkä voi olla toimimatta itselleen tuhoisasti. Tälläisessa tilassa oleva ihminen voi sanoa että tulisitko alistamaan ja satuttamaan minua, ja jos silloin ajattelisi tämän teidän "vapaus"käsityksenne mukaan esim että "hei tota vois kokeilla" ja menisitte sitä ruoskimaan niin ilmentäisitte hienosti sitä vääristyneen vapaan tahdon "rikosta". Teidän on helppo ymmärtää että jos fyysisesti vammainen ihminen tai lääkärin määrittelemä henkisesti sairas ihminen pyytää esim että voisitko työntää minut tästä jyrkänteeltä alas, että todennäköisesti saisitte tuomion oikeudessa jonkinlaisen vastuuttomuuden perusteella. Tai pääsisitte itse hoitoon kun yrittäisitte selittää että "kun se pyysi". Olisiko vaikeaa ymmärtää että esim masokistit ovat "energiassaan vammaisia" ja usein yhtä hukassa itseltään kuin tavalliset vammaiset ja että herkemmällä tasolla tuo rikos olisi myös reaalinen ja perusteltua vastuuttomuutta? (koska Itseydessänne, eli sillä sydämenne tietoisuudella tiesitte oikein hyvin mitä tuo ihminen sisimmässään oikeasti kaipaa ja tarvitsee sen ruoskimisen tai alistamisen sijaan)
« Viimeksi muokattu: 03.06.2011 16:23:28 kirjoittanut Pimeysmyssy » tallennettu
Pimeysmyssy
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 33



Profiili
« Vastaus #76 : 03.06.2011 17:09:20 »

Hauska juttu on myös se ettei moraalissakaan tai sen opettamisessa ole mitään väärää tai pahaa. Se mitä moraalitajuisuus kipeästi tosin tarvitsisi olisi sellaista energiatietoisuutta, jonka valossa monenlaiset oikeanlaiset moraaliset linjat perusteltaisiin energian käytännöllä eikä siten että niiden ajateltaisiin olevan vain jonkin kulttuurillisen vaiheen päähänpinttymiä. Oikeanlainen moraali perustuu hienovaraisten energiarakenteiden ja niiden vuorovaikutussuhteiden konkretialle.
tallennettu
Pimeysmyssy
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 33



Profiili
« Vastaus #77 : 04.06.2011 21:52:06 »

kehoituksella "rakasta toisia kuten itseäsi" on huima ero siihen "tee mitä tahdot, kunhan et vahingoita toisia." lauseeseen, joka korottaa sen individualistisen vapauden sellaiseen asemaan ettei vastuuta kantavalle rakastamiselle ja laajemmalle tiedostamiselle jää paljoa tilaa. Tämän planeetan karmallisessa historiassa on ilmennyt perusteellinen kahden vapauskäsityksen dilemma ja taistelu, ellei suorastaan sota. Toinen on se Ykseyden kokonaisuuden vastuuta kantava vapaus ja se toinen ilmentää sellaista individuaalisuutta korostavaa vapautta, joka muinaisena ilmiönäkin tulee kieltäneeksi meissä elävän ja meidät yhdistävän Rakkauden. Tämä yltiöpäinen "individualistinen vapaus", jossa esim väkivaltaisilla popilmiöillä ei muka ole mitään vaikutusta mihinkään, synnyttää tilaisuuksia myös sellaisille ilmiöille, jotka voivat olla kokonaisuudelle hyvinkin vahingollisia. Ihmiskunnan sydäntietoisuuden aktivoituessa laajemmin vaikuttamaan ja reagoimaan, tällaiset vallankäyttäjät eivät luonnollisesti voi enää toimiansa toteuttaa. Sydänten aktivoituminen tarkoittaa myös sen aktiivisen tahdon heräämistä siten että ei valitsekaan enää sanoutua vain irti "maailmasta" ja todeta että kullakin vapautensa, kun nuo popmaailmankin valtaapitävät tahot ovat monessa suhteessa juuri toisten, ja usein hyvin nuorten ja haavoittuvaisten tahojen, vapauden riistäjiä.
tallennettu
faerie
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 528


Profiili
« Vastaus #78 : 07.06.2011 19:19:49 »

http://www.iltasanomat.fi/viihde/lady-gaga-ravaytti-taas---rinnat-paljaana-muotigaalassa/art-1288393906758.html

Taas tätä taattua Iltasanomien uutisointia... Kuinkahan moni jaksoi katsoa kuvat, mietti vain että "voi sitä rivoa naista". Huoh.

Ja edelleen: miksi naisten rinnat on rivot ja peiteltävät mutta miesten ei? Tarvitsemme tissitasa-arvoa!!  Wink

*A*

Mun on ihan pakko sanoa, että tätä keskustelua on aivan mahtava seurata ja Aminthir, olet aivan ihana!  smitten tissitasa-arvo maailmaan tosiaankin! Oikeasti harvoin näkee näin hyviä keskusteluja, mielipiteitä ja kommentteja keskustelufoorumeilla.
tallennettu
unelmassa
Vieras
« Vastaus #79 : 09.06.2011 08:46:11 »




                                                                    :Smiley
                                                                 

     http://www.youtube.com/watch?v=TWHbp0-GX10&feature=related
tallennettu
unelmassa
Vieras
« Vastaus #80 : 09.06.2011 19:03:37 »






            Juu, eipä tuo haittaa mittään.
tallennettu
unelmassa
Vieras
« Vastaus #81 : 14.06.2011 19:37:14 »




   Rölli on sitten niin hyvä  Grin
tallennettu
sansai
Astro-nauttija
****
Viestejä: 813


Profiili
« Vastaus #82 : 15.06.2011 20:21:22 »

Kaikki liittyy kaikkeen.Näen kyllä yhtäläisyyttä Röllissä ja Gagassa.
Minulla on ystävänä Tommi poika joka on 7vuotias nyt.Sairautensa takia syjäytyi maailmasta alkuvuosikseen,jolloin seurasi arkuutta,pelkoa lapselle,pelkoa kohdata maailmaa,ihmisiä,pimeää,kaikkea ylipäätänsä.
Rölli tuli apuun kaikkine temppuineen,ja lauluineen.Itsensä pelottamislaulu oli mainio,hiivittiin metsässä,istuskeltiin siellä,kuunneltiin edetessä pelottamislaulua.Lapsi koki pelkoakin,mutta siinä oli aikuisella,se turvan luominen tärkeä.Edettiin,se itsensä pelottaminen on iloinen kappale nykyään,nautittavan jännittävä.
Omituisten otusten kerho,voiko olla mainiompaa lapsenmailmassa,joka oli hiukan erilainen,kuin muut.Lapsi tekee johtopäätelmiä,kyselee,miettii ,rakentuu.Leikitään silloin tällöin omituisten kerhoa,koska ollaan yksilöitä,usein omituisia.Monesti joku muukin on omituinen ja se on hienoa,että jokainen on joskus sitä,olemalla se itsensä,mainio ihminen.
Tällaisiin rölleihin voi samaistua,lapsen tietäen,ettei ongelle kuitenkaan kannata mennä sitomalla varpaaseen siimaa,ja kiinnittämällä siihen lappua,jossa lukee "Terve kala",jos meinaa kaloja saada.Lapset tietää,etteivät kalat osaa lukea todellisuudessa.
Lapset ovat hyvin viisaita.Viisaita ovat nuoretkin.En jaksa uskoa,että valtaosa nuorista omisi Gakalta jotakin negatiivista,ja jäisivät johonkin nalkkiin,Gaka on idoli,aivan kuin Röllikin.

Omana aikanani oli Betlesit vanhempien kauhu,ei omien vanhempieni kylläkään,isäni ja äitini päinvastoin opettivat tanssimaan niiden kappaleiden tahdissa,sain rauhassa olla hurmoksissani.Eräs koulutoverini ei,hänen äitinsä syytti rankasti,että tyttärelleen oli alkanut KUUKAUTISET Beatlesien kuuntelemisesta.Äidillään oli alkanut 14vuotiaana,jota hän piti normaalina.(tytär traumatisoitui sättimisestä pahoin)

Poikani ovat käyneet oman aikansa idoleita kuuntelemassa ulkomaillakin,ei heistä pornokuninkaita tullut ja luotin heidän järkeensä,he tiesivät sen.

Lasten vanhemmilla on aina ollut vastuunsa,lapsiinsa nähden.Jos ne asia ovat pielessä,ovat lapset ja nuoret alttina kaikelle,hyvälle ja pahalle,mihin nyt sattuu ajautumaan sitten.Hyvä pohja luodaan hyvin varhain,ja vaikka se olisi huterokin,silläkin useimmiten pärjää.

Musiikki on minulle aina musiikkia,joka tullee mielikuvissani samasta ikuisuudenlähteestä,jossa on raikas,kirkas vesi.Olen kaikkiruokainen,hempeät balladit ,siitä raskaaseen heviin,kuuntelen kaikkea.Mutta,mutta,     kuulunkin omituisten otusten kerhoon.
tallennettu
sansai
Astro-nauttija
****
Viestejä: 813


Profiili
« Vastaus #83 : 15.06.2011 21:15:13 »

Niin sinäpä sen sanoit Kaulakoru.Minun on yleensä vaikea kirjoittaa,puhuakkaan,kuin omien kokemuksien kautta ja tietäen kuitenkin,että toisilla on myös kokemuksia.Ja tietäen,että samoja asioita koetaan myös erilailla. Paljon olen ehtinyt tehdä tyhmyyksiä,mutta kun hoksaan sen itse, olen aika iloinen,että kykenin hoksaamaan.
                                                [h         r]  Musiikki itsessään on aika suuri osa elämääni,ollut aina.Se innoittaa,rauhoittaa, milloin mitenkin.Seuraan mielelläni uusia tuulia,ja olen iloinen yleensä kaikista,mitä uutta tulee.Haluan myös nähdä uuden musiikin luojan,nykyään se on jo mahdollista.
Isäni kuunteli musiikkia paljon,ja muistan ikäni varmaan,kun Lordi voitti euroviisut,kun isä oli niin tyytyväinen ja sanoi;Onpa jätkä luonut luojallensa komean kappalleen...Hänen mielestään kaikki oli luotujen luojalle luomia kiitoskappaleita elämästä.Olen sitä miettinyt..
tallennettu
Chandarma
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 5



Profiili
« Vastaus #84 : 21.08.2012 22:07:51 »

Hei kaikki!

Huomaan, että tätä keskustelua on käyty hyvin kauan aikaa sitten, mutta tätä lukiessani tuli tunne että haluan silti liittyä keskusteluun tämän kommentin verran. Smiley Seurasin tässä etenkin nimimerkkien Eklektikko ja Pimeysmyssy mielenkiintoista keskustelua.

Olen hyvin pitkälle samoilla linjoilla nimimerkin Pimeysmyssy kanssa. Hänen kertomaansa on täällä väärinymmärretty. Ymmärtääksemme paremmin, mitä hän tarkoittaa esimerkiksi sanoessaan Lady Gaga -ilmiön olevan hyvinkin vahingollinen, meidän täytyy ymmärtää, minkälainen on energian luonne. Ei ole kysymys siitä, etteivätkö ihmiset ymmärtäisi median ja mainonnan kieroja keinoja, toki he ymmärtävätkin.
Annan esimerkin: Näet mainoksen, jossa miehen ympärillä on monta vähäpukeista naista, kun mies on käyttänyt tiettyä deodoranttia. Viesti on selvä, todennäköisesti ymmärrät sen, että sinulle yritetään kaupata tätä tuotetta kierolla tavalla. MUTTA, vaikka mielesi tasolla ymmärrätkin tämän mainoksen kierouden, et silti todennäköisesti voi vaikuttaa siihen, mitä se tekee esimerkiksi sinun alitajunnallesi. Kun alitajunta täyttyy tällaisista viesteistä, tulos on väistämättäkin vahingollinen.

Alitajunnan lisäksi toinen vähintäänkin yhtä tärkeä seikka, on juurikin tämä seksuaalienergia ja sen hallitseminen, josta täällä ollaan puhuttu. Suurin osa ihmisistä ei hallitse seksuaalienergiaansa, joka käytännössä tarkoittaa sitä, että kun nyt esimerkiksi normaali mies näkee tämän deodorantti-mainoksen, (jota esimerkkinä käytin), hän menettää siinä seksuaalienergiaansa, sillä ei pysty hallitsemaan sitä. Ja tällainen tiedostamaton seksuaalienergian menettäminen on aina vahingollista. Jos joku kaipaa vielä perustelua tai käytännön esimerkkiä seksuaalienergian menettämisen vahingollisuudelle; sen verran voin sanoa, että se johtaa mm. aggressiivisuuteen. Näitä asioita voi olla hankala ymmärtää, jos ei ole saanut tietoa ja kokemusta seksuaalienergiasta ja sen luonteesta. Siksi suosittelen tutustumaan tantraan, jonka avulla näiden energioiden luonne voi helpommin avautua.

Esimerkkinä vielä: Kuvitellaan, että yksi mies näkee tämän deodorantti-mainoksen ja menettää sille seksuaalienergiaansa. Siitä todennäköisesti seuraa väkivaltaisia ajatuksia, tietoisia tai tiedostamattomia. Tällä seksuaalienergian menetyksellä ja näillä väkivaltaisilla ajatuksillaan, hän samalla lataa tätä mainosta vastaavalla energialla. Näin mainos pikkuhiljaa latautuu väkivaltaisella energialla, joka taas aiheuttaa sen, että yhä useampi ihminen on sen aiheuttaman väkivallan uhri.
Kun kyseessä on niinkin paljon huomiota saaneet artistit, kuten Lady Gaga, on energialataus varmastikin huomattavan suuri. Ja tällä energialla on, uskokaa tai älkää, erittäin suuri ja hienovarainen vaikutus.

Tarkastelkaa siis Lady Gagan musiikkivideoiden, sanoitusten jne sisältöä energeettisessä mielessä. Miettikää, minkälaisia ovat niissä käytetyt elementit energioina: moottoripyörät, väkivalta, perversio, rikokset. Erittäin karkeita ja vahingollisia. Miettikää näiden elementtien energioita joutuessaan tuhansien, ja yhä tuhansien, ihmisten alitajuntoihin. Miettikää sitä energialatausta, mikä liittyy tällaisiin musiikkivideoihin ja kappaleisiin. Miettikää vaikutuksia.

Ei ole toisen vapautta kunnioittavaa tuoda maailmaan asioita, joilla on näin vahingollinen vaikutus. Ei Lady Gaga näennäisesti eikä välttämättä henkilökohtaisesti tai kovin suoraan ketään alista, mutta jos syvemmin tarkastelemme asiaa objektiivisesta näkökulmasta, tajuamme että hän on vastuussa siitä, minkälaista energiaa hän lähettää. Niin ovat siitä vastuussa myös esimerkiksi tv- ja radiokanavat, jotka sitä yhä levittävät. Kuten olemme me kaikki vastuussa siitä, minkälaista energiaa itse lähetämme. Niin kovin voimakas kun on ajatuksen voima, saati teon.


Vaikka aiemmasta keskustelusta tähän aiheeseen onkin vuosi, halusin tämän tuoda esiin, ehkä joku lukee. Smiley


tallennettu
Athene
Astro-nauttija
****
Viestejä: 937



Profiili
« Vastaus #85 : 01.06.2013 02:28:15 »

Mäkään en kuulu Lady Gagan faneihin ainoa biisit,joista pidän ovat alejandro ja bad romance.Tää nainen on vaan ehkä liiankin outo....Ihan näin aiheen vierestä tuli mieleeni,että Ulla Palomäen kirjassa Pluto avain laajempaan tietoisuuteen on itsensä Madonnan kartta!
tallennettu

Aurinko vesimies
nousu/kuu kaksonen
Sivuja: 1 ... 4 5 [6]
  Tulostusversio  
 
Siirry: