Sivuja: [1] 2 3 ... 13
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Homoillekko hihamerkki...??!!  (Luettu 104403 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
suski7
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 474



Profiili WWW
« : 16.07.2010 19:11:25 »

Homojen rinnastaminen terroristeihin ja ehdotus heidänmerkitsemisestään (kuten juutalaiset merkittiin Saksassa ennen toistamaailmansotaa) on kyllä melkoisen rajua tekstiä....että tämmöstä...laitan linkin Uusitalon tekstiin ja voitte itse arvioida mitä ihmettä Tuija Uusitalo ajaa takaa.  Mä en ymmärrä ollenkaan miten joku on voinut sortua tuommoiseen kirjoitteluun, tämä kirjoitus sai aikaan aikamoisen mellakan, enkä kyllä ihmettele yhtään. Hyvin varomatonta ja vielä astrologilta....
 ps. lukekaapa myös kommentit....


http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:http://tuijauusitalo.blogit.uusisuomi.fi/2010/07/12/presidentin-ja-kansan-asenteet/
tallennettu

sun+mer+ven+nep skorppioni
asc kauris
mon kalat
Suljin
Astro-nauttija
****
Viestejä: 760



Profiili
« Vastaus #1 : 16.07.2010 19:24:26 »

Mitä hlvettiä, järkytyin ja pisti melko vihaksi tuo teksti, huh huh.. tickedoff
tallennettu

Vain mielikuvituksesi on rajana
K-NRJ
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 2620


PUNAINEN PAHOLAINEN - RED DRAGON


Profiili
« Vastaus #2 : 16.07.2010 19:25:15 »

No huh!  Angry

Olipa ihme teksti! En kyllä ymmärrä minäkään, mutta olisikohan tuossa kyse sitten henkilökohtaisista antipatioista presidenttiämme kohtaan?
tallennettu

Au Kauris, AC Rapu, Kuu Rapu
MC & Merkurius & Venus Vesimies
Punainen Galaktinen Lohikäärme
Ebenia
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1497



Profiili WWW
« Vastaus #3 : 16.07.2010 22:05:20 »

Minä ymmärsin tuon jutun tietyllä tavalla, mutta en tiedä tarkoittiko Tuija sitä juuri näin. Uskoisin, että hän tässä yrittää sanoa, että jos kaikki, sekä homot että heterot olisivat avoimesti homoja tai heteroja, niin vältyttäisiin loukkaamasta heitä tahattomasti laukomalla sellaisia juttuja avoimesti, mitkä ovat esimerkiksi rasistisia, tietämättä, että toinen osapuoli vaikka saattaakin olla juuri homo/hetero. Näin kun oltaisiin avoimia omasta seksuaalisesta suuntautumisesta, niin ihmiset joutuisivat avaamaan silmiään ja myös avartamaan näkemystään.

Lisäksi itse ajattelin tuon Halosen asian niin, että tietyllä tavalla Halosen pitäisi olla presidenttinä puolueeton ja Uusitalo koki niin, että ottamalla kantaa pride-kulkueessa tapahtuneeseen välikohtaukseen, Halonen otti puolen, mitä hän ei saisi tehdä, sillä hänen tulisi olla enemmänkin puolueeton kansan yhdistäjä kuin sen erottaja. Tuijan kirjoituksesta myös huokuu läpi ehkä sellainen, että hän jollain tavalla kokee homo - ja biseksuaaliliikkeet huonoiksi heteroväestöä kohtaan - tästä tulkinnasta en lähde vannomaan mitään, koska sen verran epäselvä on.

Kuitenkin Tuijalla on mielestäni pointti erityisesti sen suhteen, mitä homoseksuaalisuus todella on, nimittäin psykologisesti katsottuna se tietyllä tavalla kuvastaa lapsuudessa tapahtuneita traumaattisia asioita liittyen samaistumisessa omaan sukupuoleen ja tätä tukemalla me ikään kuin vaurioitamme omaa normaalia ihmiskuntaan liittyvää kehitystämme. Ikään kuin nostettaisiin jalustalle se, että jos on lapsuudessa kokenut traumoja ja vaikka esimerkiski sen vuoksi tappaa/varastaa/tms., niin sitten tätä tyyliä pitäisi jotenkin suojella, vaikka sen taustalla on tietynlainen häiriö. Uskoisin, että jotain tällaista hän on hakenut ja ymmärrän ajatusmallin. Vaikea selittää, mutta nämä ovat vaikeita asioita eikä ketään haluaisi loukata näillä. Toivottavasti näin ei käynyt.

Sanojahan ne kuitenkin periaatteessa vain ovat ja yhden henkilön sellaisia. Smiley
tallennettu

Aurinko, Merkurius, Neptunus - Kauris
Nousu - Härkä
Kuu - Rapu
Mars, Pluto - Skorpioni
Venus - Vesimies
Jupiter - Oinas
Saturnus, Uranus - Jousimies

http://www.youtube.com/Ebenia
Emelia
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1798



Profiili WWW
« Vastaus #4 : 16.07.2010 23:56:14 »

Ei löydy enää... kaikki poistettu?  Shocked

Kuulin kyllä FB:ssä jo eilen juttua et jotain olis tapahtunut..
tallennettu

Theus
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 406


Immortal


Profiili
« Vastaus #5 : 17.07.2010 00:00:47 »


Kuitenkin Tuijalla on mielestäni pointti erityisesti sen suhteen, mitä homoseksuaalisuus todella on, nimittäin psykologisesti katsottuna se tietyllä tavalla kuvastaa lapsuudessa tapahtuneita traumaattisia asioita liittyen samaistumisessa omaan sukupuoleen ja tätä tukemalla me ikään kuin vaurioitamme omaa normaalia ihmiskuntaan liittyvää kehitystämme.


No höpsistä... nyt sun täytyy vähän päivittää psykologian opintoja  angel
tallennettu

VAAKA-RAPU

MC harka 
AC leijona

Storia d"amore

www.myspace.com/theusmyspace
Emelia
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1798



Profiili WWW
« Vastaus #6 : 17.07.2010 00:09:05 »

Tuijan kyseessä ollen ei ole (valitettavasti) yllätys...   Undecided
tallennettu

Theus
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 406


Immortal


Profiili
« Vastaus #7 : 17.07.2010 00:14:00 »

Presidentin ja kansan asenteet
12.7.2010 18.12 | Tuija Uusitalo | Yleinen
Seksuaalivähemmistöt haluavat avointa ja tasapuolista kohtelua, ilman salailua. Entäpä jos homot merkitään jonkinlaisin käsivarsimerkein, välttyisimme loukkaamasta heitä. Tällöin heterot voisivat valita oikean henkilön jonka kanssa he haluavat asioidessa yhteiskunnan tarjoamissa erilaisissa asiakaspalvelutilanteissa. Avoimuus on lopulta tässäkin asiassa kaikkien etu!
Presidentti Halosen puuttuminen pride- kulkueeseen suunnattuun iskuun henkilökohtaisista syistä oli kardinaalivirhe.
Presidentin tulisi toimia puolueettomasti koko kansan presidenttinä. Liioitellaanpa hetkinen, presidentti on nimellisesti armeijan ylipäällikkö joka voisi aloittaa vaikka sisällissodan jakamalla kansan perinteisten punaisten ja valkoisten sijasta sukupuolellisesti kahtia tämän seksin takia. YLE:n entinen pääjohtaja Mikael Jungner sai lähteä kun hän rikkoi tekijänoikeussopimuksia vastaan. Käyttämällä You Tubesta ottamaa musiikkia vaimolleen tehdyn videon taustamusiikkina jonka hän sitten esitti Facabookissa. Mielestäni presidentti Halosen tekemä virkavirhe on paljon vakavampi. Lisäksi näiden rikkeiden luonne on täysin päinvastainen.
Johtotehtävissä toimivien henkilöiden joiden toiminta on perusasetelmiltaan asenteellisesta ja heidän toimintansa motiivit ovat alituisesti kansaa sukupuolellisesti jaotteleva henkilökohtaisten katkeruuksien tai pelkonsa vuoksi on kykenemätön tehtäväänsä. Tällaisen henkilön on vaikeaa rehellisesti ja oikeudenmukaisesti toimia millään muullakaan alueella.
Perustuslakiin tulisi kirjata pykälä, ettei missään yhteiskunnallisessa portaassa tulisi toimia henkilöitä joiden vakaumus on bi- tai homoseksualismi, sillä se on pienen kansan yhteiskunnan tuho. Emme taistelleet itsenäistä Suomen heteroiden vastaisille liikkeille.
Presidentin puuttuminen yksittäisten kansalaisten mielenilmaukseen, osoitti selkeästi miksi yhteiskunnallisissa tehtävissä toimiva henkilö ei voi olla kumpaakaan sukupuolta oleva homoseksuaali. Tämänkaltaisen toiminnan tukeminen lisää yhteiskunnan henkistä taantumista ja tuhoaa yhteiskunnan peruarvot. Irvokkuuden suosiminen lisää negatiivisuuden kierrettä kaikkialla yhteiskunnassa.
Homoseksuaali on yhtä puolueellinen kuin mikä tahansa terroristiliike. Tietysti jokaisen ihmisen perusoikeuksiin kuuluu oikeus tehdä omalle ruumiilleen mitä haluaa. ”Vannoutuneen homoseksuaalin” taustalla on kuitenkin aina jonkinasteinen tiedostettu tai tiedostamaton trauma omaa ja vastakkaista sukupuolta kohtaan. Jolloin heidän käytös on psykologisessa mielessä tarkasteltuna vailla riittävää objektiivisuutta ja tarkkuutta. Erikoinen esimerkki löytyy naapurimaasta. Ruotsin poliisilla on tunnetusti matala prosentti selvitetyissä rikoksissa ja he myös hyväksyvät poliiseiksi homoseksuaaleja. Tässä on aivan liian helppo yhtälö arvailla kuinka rehelliset motiivit ja intressit homo-poliiseilla univormujen nappien kiillottelun lisäksi ratkaista yhteiskunnallisia ongelmia.
ASTROLOGINEN NÄKÖKULMA
Tarkastellaanpa astrologisesti presidentti Halosen puuttumista seksuaalivähemmistöjen kulkueeseen tehtyyn pippurisumutehyökkäykseen. Pippurisumute on aika vitsikäs valinta ja sitä paitisi hyökkääjät puolustivat vain oikeuksiaan irstauilun leviämistä vastaan, joka sinällään on erittäin yhteiskuntavastuullista toimintaa.
Mainittakoon ettei ihmisen syntymähoroskooppi sen enempää, kuin geenit tai edes biologia tee kenestäkään homoa tai lesboa. Ennen riittäviä neurologista tutkimusta katson ettei nykyiset biologiset tutkimukset ole riittävä peruste sille, etteikö ihminen voisi itse omilla valinnoillaan ja ympäristötekijöiden riittävällä huomioon ottamisella vaikuttaa seksuaaliseen käyttäytymiseen.
Ainoastaan ihmisen omat valinnat vaikuttavat siihen. Ihmisellä on aina vapaa tahto ”paitsi silloin”, kun Pluto astuu peliin. Ihmisen näennäisen vapaa tahdon ongelmana on se, ettei hän tunne itseään eli sitä joka hänet on luonut.
Voimme valita monia asioita esimerkiksi juuri minkään puuttumatta aikuisen ihmisen valintoihin. Jumala ei näytä puuttuvan ihmisen asioihin. Poliisikin puuttuu vain jos rikkomme lakia ja rakkaimpamme loukkaantuvat jos toimimme heitä vastaan. Terveydentila, joka on melko laaja käsite antaa ihmiselle myös tilaa toimia melko vapaasti. Ei siis ole oikein mitään joka menoamme rajoittaisi.
Astrologisesti voimme kuvata aikaa ja sen luonnetta, saada yrityksemme menestymään joinakin aikoina pienellä vaivalla kun joskus taas asiat ovat itsemme kannalta jopa epäedullisia. Vaikka ei tämäkään ole koko totuus, sillä itsellemme epäedullinen toiminta voi koitua kokonaisuuden kannalta hyväksi. Näin tapahtui presidentti Halosen kohdalla hänen ottamalla kantaa pride-kulkueeseen.
PRESIDENTIN SALISUUDET
Presidentti Tarja Halonen on syntynyt Kauriin merkkinä jouluaattona vuonna 1943 ja hänen Aurinkonsa yli kulkee tällä hetkellä vallan ja kontrollin planeetta Pluto. Sanomattakin on selvää että Pluto vahvistaa käyttäytymisessämme vallanhaluisia ja julmia puolia, silloin kun omat edut katsotaan muiden etuja tärkeimmiksi.
Pluto, Skorpioni astelemaa löytyy presidentin kartaltaan. Se on vahvasti nousumerkillä ja lisäksi rouva presidentillä on naisellisia piirteitä kuvastavat tekijät, sekä tunteita ja kokemuksia kuvaava Kuu, että makuasioita symbolisoiva Venus on salaisuuksia suosivassa Skorpionin merkissä.
Katsotaan kuinka Pluto on toiminut hänen kartallaan. Presidenttivaaleissa vuonna 2000 Tarja Halosen tausta entisenä setalaisena ei saanut riittävän rehellistä tulkintaa julkisessa mediassa. Suomessa on edelleen paljon ihmisiä jotka eivät tiedä tosiasioita istuvasta presidentistä ja kultuaan niistä he ovat luonnollisesti pettyneitä.
PLUTO PALJASTAA PRESIDENTINKIN
Pluton kanssa pärjää kun muistaa seuraavan nyrkkisäännön. Tämä sääntö pätee tässä nykyisessä modernissa teknokraattisessa maailmassakin.
Plutolla toimitaan aina joko Jumalan* puolella tai häntä vastaan! Jumalalla* ei tarkoiteta kristinuskoa eli katolisen kirkon jumalaa, vaan sitä ”voimaa” joka on luonut kaiken ja edelleen pyörittää maailmankaikkeutta kutsummepa sitä miten haluamme, kuten vaikkapa Luojaksi, Suureksi Hengeksi tai Esiaikaiseksi Äidiksi.
Astrologisesti Pluto on kaikista yhteistyöhaluttomin planeetta varsinkin silloin kun ihminen yrittää lahjoa sitä omilla alhaisilla ja kapea-alaisilla näkemyksillään. Pluto on ihmisen minuuden ja vapaantahdon yläpuolella, mitä tulee elämän manipulointiin. Pluton ollessa aktiivisena kartallamme ongelmia on tiedossa vallankäytön alueella, joka voi ilmetä väkivaltana. Kuolema pysäyttää tavalla tai toisella tai ihminen joutuu pohtimaan skorpionimaisesti elämän ja kuoleman kysymyksiä vaikkapa vakavan sairauden muodossa kuten esimerkiksi syöpän.
Presidentin kohdalla viimevuoden lopulla (2009) ollut niin sanottu lautaskiista Matti Vanhasen kanssa, siitä katetaanko Suomea edustavien ”ylempien tahojen” kansainvälinen neuvottelupöytä. Yhdelle vai kahdelle Suomen ulkopolitiikan virkailijalle siis presidentille ja pääministerille, vai vain toiselle heistä. Tässä valtapeli kamppailussa Tarja Halonen sai erävoiton, mutta Pluton vaikuttava aika ei ole vielä ohi.
Plutolla paljastetaan salaisuudet ja epäterveet suuntaukset.
IHMISOIKEUDET ja MERKITYT HOMOT
Olemme lähestymässä erittäin reilua ja oikeudenmukaista aikaa, kun konkreettisuutta osoittava Saturnus siirtyy Vaa’an yhteistyötä ja diplomatiaa lisäävään merkkiin, noin kahdeksi seuraavaksi vuodeksi joka vahvistuu tarkalleen 22.7.2010 alkaen. Samalla se tekee kulmaa Plutoon, joka sijaitsee Kauriin rooleja ja arvoja rakastavassa merkissä. Luurankoja tulee vielä lisää komeroistaan, ja tämä merkitsee noin yleisesti ihmisille suotuisaa aikaa syvemmän itsetutkiskelun alueella.
Ehdotankin ”vaakamaisesti” diplomaattista ratkaisua. Paljastetaan kaikki ja tehdään homoista – ja lesboista reilusti merkittyjä, kuten he sitä itsekin haluavat. Näin vältämme sekaannuksen ja suojelemme lapsia ja nuoria. Samalla takaamme heteroille koskemattomuuden ja ihmisoikeudet. Onhan elämilläkin oikeutensa, miksi ei niillä terveillä yksilöillä jotka vaalivat rakentavia ja elämää ylläpitäviä malleja. Näin saamme jokainen valita henkilön kenen kanssa haluamme asioida päivittäin.
teksti, Tuija Uusitalo 12.7.2010.
tallennettu

VAAKA-RAPU

MC harka 
AC leijona

Storia d"amore

www.myspace.com/theusmyspace
Soile
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 238



Profiili
« Vastaus #8 : 17.07.2010 00:23:46 »

Herran pieksut sentään  Shocked Kaikenlaisia hitlereitä sitä tosiaan on vielä olemassa, eletään sentään vuotta 2010!!!  Halonen oli oikealla asialla.. Ihan järkky, ai heterot ei voisi hoitaa asioita ho/le/bi asiakaspalvelijan kanssa??? Pimeätä touhua... " Emme taistelleet itsenäistä Suomea heterovastaisille liikkeille"   uglystupid2 2funny 2funny 2funny Cry Itkiskö vai nauraisko?
tallennettu

aurinko vesimies  askendentti jousimies
kuu skorpioni  mars jousimies
aeiouyäö
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 276



Profiili
« Vastaus #9 : 17.07.2010 00:27:16 »

MITÄ HELVETTIÄ....Siis ei, ei, ei näin.Jotenkin niinkun tuntuu, että pitää olla vähän kieroutunut ajattelutapa että tulee edes mieleen yhdistää homoutta terrorismiin...?Jotenkin kaukaa haettua.Eihän ihmisen seksuaalinen suuntautuminen ole mitenkään liitettävissä persoonallisuuteen, asenteisiin, traumoihin tai elämänkokemukseen?Silloinhan voitaisiin olettaa, että jos 5-vuotias tyttölapsi joutuu seksuaalisen hyväksikäytön kohteeksi miehen toimesta, hänestä tulee automaattisesti lesbo.
tallennettu

Aurinko-venus-yhtymä skorpionissa, 1.huone

Kuu Jousimiehessä, 2.huone

Mars-MC-yhtymä leijonassa

Merkurius-nousumerkki-yhtymä Vaa'assa
Soile
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 238



Profiili
« Vastaus #10 : 17.07.2010 00:30:50 »

Ja tuo, että "homojen merkintä takaa heteroiden koskemattomuuden" HAH!!! Suurin osa raiskaajista on takuulla umpi heteroja. Ihan järkyttävää, ei voi olla totta!!!
« Viimeksi muokattu: 17.07.2010 00:33:18 kirjoittanut selkälokki » tallennettu

aurinko vesimies  askendentti jousimies
kuu skorpioni  mars jousimies
aeiouyäö
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 276



Profiili
« Vastaus #11 : 17.07.2010 00:34:12 »

Joku mainitsi, että homous johtuu traumoista, niin entäs sitten eläinten homoseksuaalisuus?Ja maapallon väestö alkaa olla siinä pisteessä, että lisääntyminen on enemmänkin uhka kuin etu.Pian pitää alkaa nimittäin lähettää porukkaa kuuhun, ei täällä loputtomasti tilaa ole.
tallennettu

Aurinko-venus-yhtymä skorpionissa, 1.huone

Kuu Jousimiehessä, 2.huone

Mars-MC-yhtymä leijonassa

Merkurius-nousumerkki-yhtymä Vaa'assa
Riitta
Astroholisti
*****
Viestejä: 2899



Profiili
« Vastaus #12 : 17.07.2010 00:42:56 »

Oh my God-vaikka pakana olenkin-en usko mita luen!!!!!!!!
Olemmeko siirtyneet keskiajalle?Huh??
He ovat porukkaa, jotka uskaltavat olla oma ITSE!!!!!
Eiko ihminen pysty muuttamaan ajatuksiaan?Huh
tallennettu
Emelia
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1798



Profiili WWW
« Vastaus #13 : 17.07.2010 01:05:43 »

Kiitos Theus!!

Oli hyvä että sain lukea tuon.. mikään siinä ei oikeastaan yllättänyt kyseisen ihmisen kyseessä ollessa.. Ihmettelinkin kuinka kauan hän sai pidettyä "kielensä kurissa" julkisuudessa...  Wink

tallennettu

Soile
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 238



Profiili
« Vastaus #14 : 17.07.2010 01:20:06 »

Kiitos Theus!!

Oli hyvä että sain lukea tuon.. mikään siinä ei oikeastaan yllättänyt kyseisen ihmisen kyseessä ollessa.. Ihmettelinkin kuinka kauan hän sai pidettyä "kielensä kurissa" julkisuudessa...  Wink



Eli se pluton paljastava ominaisuus taisi kapsahtaa hänelle itselle, vaikka hän sitä tarjoili halukkaasti Haloselle  Smiley
tallennettu

aurinko vesimies  askendentti jousimies
kuu skorpioni  mars jousimies
Sivuja: [1] 2 3 ... 13
  Tulostusversio  
 
Siirry: