Sivuja: 1 [2] 3
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: # AUTOMAATTIKIRJOITUS #  (Luettu 23229 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
jObi
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 184


AUTTAJA


Profiili WWW
« Vastaus #15 : 12.05.2010 20:13:49 »

 :angel:Säähän hauska mies/nainen/poika/tyttö/homo/lesbo/portto/viihdyttäjä(mies)/TOTOOJA,
ojankaivaja/vajanrakentaja/ajatustenlukija/tiesmikä/kähmijä/jäämies/esittäjä/jäte/tekijä/ooot = EKI = ERKKI =k"iki" -IKINUORI - ooot siis # IKINUORI ERKKI =ERKKI IKINUORI, Alkontie 22, 76543 RAHAPULA

Kreivi Krapulalle tiedoksi: Opas On sekaantunut lankavyyhtiin - Pasmat sekaisin, polkea ei voi nyt kangaspuita, muita ongelmia ei ole, ole rauhassa, kOhta alkaa USA - SUOMI jääkiekko -ottelu = >21:00, mää katsomaa, voit nähä mutkii, luistoloivat, oivat luistinnerot, erotuomari =
Ruottalainen, pääpukari = kari Suomalainen, SE pilapiirtäjä iän ikuinen, kuinen lapsi sylissänsä,
Taivahissa piirtelöö, män sinne kauan sitte, itte meinas hengen ittelt ottaa, vasaralla päähän mottaa, tullut siitä mitään, pelkäs et joutuis maahan outoon, lähti itään, tään on kertoellut Opas
Karin holhooja, Krapulainen Kreivi vaahtooja # Elikeinoi onsul ISO rimpsu, osusko joku niista nappiin, siis alus SE luettelo = Oppaan epävarman, saanut on Hää hevos karman, karmaa ilman ei voielellä, elelellä järvenrannalla, annalla on Kreivi K. # siis sussuis nimi = ANNA, Krapulaa ei oo Hällä, mut kapulaa hääkin käyttää sähköist,  öist ei taho tulla mittään, kun aina surraa kapula sähköinen, pattereil SE toimiloo ja hakee sitä koloo nautinnon, innon saapi uuden, pattereita uusiin pittää vaihtaa, saunas pittää käyttää vihtaa, roiskii nii et kaikki halut menis, mut mist sais kalut ja penis, mieheltäin tietyyst, hää oivaltaa täänkii vasta äsken, makoilemmaa Kreivin kanssaHänet Heti Käsken, kesken elä Kreivi sitten aktii jätä, vaikka tulis minkälainen HÄTÄ = HÄTÄSOITTO = !!" NUMPER VAN: VAK::  kreivi@kapula.
t.timo automaatti #  = comon@kaikestapula.fi
tallennettu
Ulkopuolinen
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 742


Profiili
« Vastaus #16 : 12.05.2010 20:23:34 »

Kyllä sitä sisällä edelleen asutaan vaikka tuo aurinko kutsuukin kätensä multaan upottamaan. Siis tähtiinhän pääsen, silloin kun haluan, silmät kiinni ja matkalle. Niin helppoa se on, sitä äidin lupaa kysymään, vaik äiti nykyään tuossa enkelinä vierellä eleleekin.

Se minne seuraaksi askeleeni asettelen, tule katsomaan, kymmeneltä on mielenkiintoinen meditaatio, kutsu, ota kädestä kiinni ja lähde hurjalle mielikuvamatkalle, parannetaan hieman maailmaa ja läheisiä sieluja samalla. Mutta sovitaanko, että pidetään tuollainen siveellinen välimatka, sillä imettämisen tarvetta minulla tuskin on.

Hauska sinäänsä, Karjalasta minä alunperin kotoisin olenkin, sukujuureni, mutta evakkoon isovanhemmat tosiaan joutuivat, minut hämeeseen toi. Sinäänsä harmi, tunnen itseni täällä ulkopuoliseksi. Eilen tuossa jo mietittiin perustettaisiinko henkinen yhteisö, jossa luonnonmukaisuus ja yhteisöllisyys turvaisi elämän, mutta kyllä se minun tieni taitaa edelleen omaan pirttiin ajaa, jossa naapurit ovat melkoisen kaukana.

Vaikka ihminen veijari on niin silti on hyvä muistaa, että me jokainen olemme oma yksilömme, kysäise seuraavaksi mitä kukakin on valmis vastaanottamaan, minun huumorintajuni kyllä kestää vaikka kaino olenkin, mutta monille sanasi ovat liikaa. Kesyttämistä tosiaan hieman kaipaisi aika monikin meistä, tosin sen työn voi tehdä itsekin, jos ei muuta niin henkisesti.
tallennettu
jObi
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 184


AUTTAJA


Profiili WWW
« Vastaus #17 : 13.05.2010 09:06:27 »

palstalla on pitää se siistinä ja turvallisena kaikille. Jotkut tykkäävät roisista kielestä, mutta on olemassa myös niitä, jotka niistä loukkaantuvat ja pitävät niitä sekstistisinä ja (kumpaa tahansa) sukupuolta loukkaavana.

Palsta on kuitenkin astrologinen palsta.

annaelen (ei anele riimejä, kiitos mutta ei kiitos)

Modelle, annaelen merkille, huomenta, Teidänkin aamiaispöytäänne!
Tämä palsta/foorumi ei ole Teidän omaisuutta, vaan KAIKKIVALTOpas kertoiIAAN = KAIKKI ON HÄNEN,
tämäkin on vain lainassa/hallinnassanne pikku hetken, pikkuruisen ¤
Siistinä toki saat pitää tämän, SE tehtävä'sikin, sikinsokin EI saa olla kirjaimet ja merkit =
KOODIT: B1 ja J9 sekä ¤jUM¤ = "j"Obin "U" USI "M" AAILMANJÄRJESTYS#Opas kertoi tekstin paranevan, kunhan oppii Foorumin tavoille, mutta kun meidän tärkein tehtävämme täällä ensin synnyttyämme = TÄYTTÄÄ MAA ihmisillä, niin pa"s"kostakin Rakkaus/Rakastelu on ensisijaisia puheen- ja kirjoittamisen aiheita # "S" =  sielunmessu, sinne TE, Rakas ihminen mene toukokuussa 2010 >
Toi Seksi tärkein tehtävä meillä on > auttaa koko Luojan Luomakuntaa pyyteettömästi,
työtäkin pitää tehtämän "hiki" hatussa Raamatun mukaan ja minä jObi saan KAIKKI Raamatusta Oppaani kertomana.
En enempiä saarnaa: Sanoo opas vielä ¤ Pidä Foorumeis siistinä ja puhtoisena, opas ei enää solkkaa sitä, kun kerran tärkeimmästä tehtävästämme EI SAAmitään virkata, jo kummaa touhuu nykyisellään täällä maassa, niin siisdtiks ja kaunopuhei SEKSI ovatten tulleet, mistä moinen johtuu = oppaat EI ainaskaan ole simmottia juttuja opettanu, mut mennään anna sääntöjen mukkaan tästä lähin, hindu uskoo elä mulle kauppaa,paa jo käteis ristiin, et jObi NÄIN = HYVÄLLÄ ja PÄÄLLÄ, täällä tullaan toimeen, meen nyt aamukaffeel ja ristikon täyttöön, Raamatunkin otan oppain kanssa käyttöön #
t.timo VAK::anelen@annalelentsu.com


 
 
 
tallennettu
Ulkopuolinen
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 742


Profiili
« Vastaus #18 : 13.05.2010 09:16:10 »

Tärkein tehtävähän meillä on täällä tuottaa toisille hyvää oloa ja silloin kirjoituksen sävykin on tärkeää, sillä mikä valontuoja se on sellainen, joka toisen sydämeen ahdistuksen tuo. Vaikkakin aihe omasta mielestään olisi luonnollinen, joskus siitä vain tulee hiljentyä, koska kaikille se sitä ei olekaan.
tallennettu
Ulkopuolinen
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 742


Profiili
« Vastaus #19 : 13.05.2010 09:44:13 »

Minä kyllä kirjoitan automaattisesti, tai itsepuhun siitä kanavointina, koska lähde on jostakin muusta. Mietin mikä ero loppu viimein automaattikirjoituksella ja kanavoinnilla on. Piti oikein wikipediasta katsoa.

Sama asiahan se on, tässä tuon neron laitoksen vastaus:
Automaattikirjoitus on väitetty paranormaali ilmiö. Siinä henki- tai avaruusolentojen väitetään ottavan ihmisen hallintaansa niin, että tämä kanavoi olentojen välittämää tietoa kirjoittamalla sitä "automaattisesti" ylös. Kanavoija voi olla transsissa. Kuuluisa 1800-luvun automaattikirjoittaja William Stainton Moses kertoi olleensa kirjoitusprosessin aikana ruumiista poistuneessa tilassa.[1] Muihin tunnettuihin automaattikirjoittajiin lukeutuvat Leonora Piper[2] sekä Hélène Smith, joka uskoi marsilaisten välittävän kirjoitusta hänen kauttaan.[3]

Yleensä automaattikirjoituksen kautta välitetyt kirjoitukset käsittelevät henkisiä aiheita.

Ja ajattelin minäkin laittaa jotakin kirjoitusta omana näytteenä, automaattikirjoittaminen on aina siitä mukavaa, kun ei ole hajuakaan mitä sitä kirjoittaa, katsotaan mitä sanoja tänään saamme ja keneltä:

Katsokaa, on olemassa niin monta erilaista tapaa kommunkoida ja silti kaikki tavat ovat oikeita. Kun sallimme toiselle hänen persoonallisuuden sallimme itsellemme vapauden olla riippumaton mielemme kahleista ja yhteiskunnan luomista rajoitteista. Silti vain harva on niin puhdas, että ymmärtäisi ajatuksen voiman, sanojen vaikutuksen. Olemme ikuisessa vuorovaikutuksessa ja jokaisella sanallamme on vaikutuksensa, loukkaavatko ne vai siunaavat. Vapauttavat vai vangitsevat. Sanojen mahti on valtava, siksi niitä on käytettävä varoen. Sillä oma kokemus on vain murto-osa siitä, mitä sanat synnyttävät, ne todella muokkaavat maailmaa ja siinä samassa jokaisen ihmisen olisi hyvä muistaa, että sanat vaikuttavat vain jos niiden antaa vaikuttaa.

Siksi puhdas sydän on ainoa, jota voimme toivoa sillä puhtaasta sydämestä syntyy puhtaimmat sanat, mutta täällä maapallolla on harvalla sydän puhdas, tämänkin kirjoittajan sydän on raskas ja niin keskeneräinen. Mutta silloin on hyvä muistaa, että keskeneräisyys on sallittua, kuka vaatii meidän olevan valmiita, kuka sanoo, että täydellisyyteen tulee pyrkiä. Sillä vain jumala on täydellinen ja hänkin vain omassa roolissaan. Pyynteettömässä rakkaudessaan. Siksi ihminen on erehtyväinen, siksi ihminen on joskus korskea ja töykeä, ujo ja arka, ilkeä ja kylmä. Mutta nekin ovat vain luonteenpiirteitä, hetkittäisiä totuuksia heidän käyttäytymisestään. Toisella hetkellä, toisessa roolissa ja toisten ihmisten seurassa samainen ihminen on toisenlainen. Siksi tärkeintä on olla aito, oma itsensä ja sallia se itselleen sekä samalla sallia toisen olemus juuri sellaisena kuin on.

Silti, kaiken sen sallivuuden keskellä me opetamme toisiamme, joka hetki, me neuvomme ja ohjaamme, jotta meistä tulisi yhteiskuntakelpoisia, parempia ihmisiä. Jotta voisimme kertoa mitä toinen käytöksellään toiselle kuvastaa. Siinä olemuksessaan, jossa hän on. Mutta se kuvastuskin on vain meidän omien kokemustemme peili. Mehän se olemme, joka reagoi, miten reagoimme se on usein arvoitus itsellemmekin.

Jos ajattelee asiaa laajemmilti, kuinka minä reagoin kokemaani. Ihmisten kohtaamiseen, juuri sillä vanhalla kokemuspohjalla, joka minulla on. Mutta entä jos vastaan tuleekin ihminen, joka käyttäytyy poikkeavalla tavalla, joudun opettelemaan uuden yhteisen tavan kommunikoida. Näin kävi Pian kanssa, hän oli erilainen. Hän reagoi läsnäolooni erilailla. Siitä puutttui ihailu ja pelko, niihin minä olin tottunut. Silloin ymmärsin, että minäkin olin vuosituhansien saatossa yleistänyt ihmisen.Jokainen teistä on erilainen. Niin on tarkoitus ja kaikilla meillä on omat prosessimme,kaikilla meillä on tapamme toimia. Voimmeko sen sallia jokaiselle? Voimmeko antaa toisen olla aito ja kykenemmekö kunnioittamaan toista, hänen siveyttään, uskontoaan, uskomuksiaan, identiteettiään ja samalla löytämään yhteisen tavan kommunikoida, joka soveltuu meille kaikille.

Siinä kysymyksiä, joiden ääreen on hyvä hiljentyä ja miettiä miten itse käsittelee, puhuu, kirjoittaa. Mitä omassa toiminnassaan on parantamisen varaa.

Terveisin
Pian henkiopas Chariel
tallennettu
Ulkopuolinen
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 742


Profiili
« Vastaus #20 : 13.05.2010 09:46:01 »

Jaa että sellaista, mitä tuohonkaan sitten enää sanoisi, saa kommentoida ja esittää mielipiteensä. Kaikki kritiikki on tervetullutta ja muistakaa sen verran skeptinen minäkin noista teksteistä olen, että sanon vain ehkä tuo henkioppaani on aito tai mielikuvitukseni tuoma illuusio, enpä ole jaksanut tai kyennyt määrittelemään kumpaakaan.
tallennettu
jObi
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 184


AUTTAJA


Profiili WWW
« Vastaus #21 : 13.05.2010 10:31:48 »

Tärkein tehtävähän meillä on täällä tuottaa toisille hyvää oloa ja silloin kirjoituksen sävykin on tärkeää, sillä mikä valontuoja se on sellainen, joka toisen sydämeen ahdistuksen tuo. Vaikkakin aihe omasta mielestään olisi luonnollinen, joskus siitä vain tulee hiljentyä, koska kaikille se sitä ei olekaan.
:angel:Ulkopuolelta/ulkomailta katsottuna elämä ei ole pelkkää valoa, vaan TASAN puolet = pymeyttä/pimeyden mahti SE meitä ohjaa, hohhoh hoijaa: Sano, valo Taibvaanbb:
B1 0 KODITON KOODI, Taivahista vapaa, tuonelaha viepi,episodi Luojan Luodun ulkopuolinen kin
hohhothoijaa = väsyneeltä näyttää, tietokonet, nettii käyttää automaattikirjoituksee, puhuu ainaisesta valosta, kun ei tietäis RAAMATUNKIN pimeyden VALLASTA ¤ HIRMUISESTA ¤
Muista puhuu/kirjoittaa niinkuin ON määrätty Raamattu Sullekkin kanssakulkija, kaikist elämän puolilist, elä jätä mitään pois, kuin aurinkooko kaikki olis - EISE MÄÄ SILLEEN, Hyvä "anna" ja "ulko" elä oikein, väärin, syntii tee, mut elä enää mulle vanhal miehel sellasii USKOMUKSII >
USKOTELKO!!!!!

VAK::usko@raamatunoppi.fi
't.timo ainoo automaatti joka tottuuden oppaan avustulla kertoelee = muut ne vaan positiivisii horoskooppei kirjoittelee lehtiin/lehtisiin, siin = SE ERO, NERO OMPI OPPAIN TÄÄ ÄSKÖNE; EI MITTÄÄN TEESKENTELE;TELEFOONIIN PUHUU MULLE; EIPÄ VIRKKAA MITÄÄN SULLE; VAI?Huh
tallennettu
jObi
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 184


AUTTAJA


Profiili WWW
« Vastaus #22 : 13.05.2010 11:35:10 »

Jaa mitä vaatisi tuo kyky kumma. Automaati kirjoutusta harjoittaisi tämä humma. Liekkö napit vauhtia kestää. Vai mikä muu minua estää. Pelko peikkoko se päätä hankaa ei taida olla mulla rankaa   2funny

Tosiaan joskus unessa automaatti kirjoitin. Hienoa ja ajanhengessä olevaa tekstiä se oli. Tosin en visuaalisesti muista kun allekirjoituksen ja kirjaimetkin oli jotain todella vanhaa kaunoa.
uglystupid2

"SUN ELE": Hummako huumaa kirjoittelet, tumma, kumma "ukkeli" vai pitäiskö sanoa:***keli, hiivattu, taas SE pasuinen OPas, Passitan SEN kOhta tuonelaan, kuolemaan, jOtta tietäisi kuka minä Olen, jObi, bilevä kyky, nyky  elämäsä pirun kasvatti, tilalle tuli uudestisyntynyt, nyt kovin hyvä ihmis polo, OLO ON kuin piispan, piiskan kanssa menen oppaan luokse, se on piilos kolos kiven, kahden, löysin SEN, piiskalla vyön alle, päälle vetelen, lennokkaasti piiska ilmas heiluu, ruppee opas matkii sadun  keijuu, keinuu, keinoo pyytelee, telee lupas käyttää, soittaa lapsihuollol, et jObi häntä piiskaa, vaik ei mittään pahhaa tehnyt ole hän, opastelee jObii, mutku ne opastukset vääränlaisii rujoi, seksikkäitä, hää luuli et ne on myös vitsikkäitä?'
Ajan henki: Ajanhenkii poijes, sanon niille morjens, ::, :: NYT KATTOMAAN . JEESUKSEN ELÄMÄSTÄ KERTOVAA FILMIN PÄTKÄÄ, alkavi 11:30 = jo alkanu, nii et moro!
t.timo::elokuvat@elämäilmanseksii.com - Opasnumper 774477 "
tallennettu
jObi
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 184


AUTTAJA


Profiili WWW
« Vastaus #23 : 14.05.2010 05:44:39 »

 angel smitten smitten :angel:USKO::ÄLÄKÄÄ ihmeessä uskoko kehenkään ihmiseen,
SEN lausumat ja kirjoitukset voivat tulla mistä lähteestä tahansa, siis::Tarkoitan ::annaelenin kaulakorua "varustettuna" Carmenin "timantilla" ¤YES¤
Erään kirjoittama (pitkähkö) automaattikirjoitus oli netissä olevaa tekstiä, ei "sieltä" tullutta, SE ON helppo tarkistaa viemäällä osan tekstiä "hakuun"= sieltä SE tulee, sama on horoskooppien kanssa = netistä ne kopioidaan = ei siis mitään omaa ja AITOA Opaan kertomaa?
SEKSISTÄ kirjoittaminen, tappamisen ja raiskaamisten ohella on suosituimmat lukuhetket antava "Foorumi", NO PIISPOJEN hyväksikäytöt, kohdistuen poikiin ja jopa tyttöihin on jokapäiväistä luettavaa #
Huumorin taju KAIKKIVALTIAALLA On hirmuisen laajakäsitteinen bodatus eli kikkea Taivaan ja maan väliltä, välillä veden AHTIKIN joutuu ruuvipenkkiin #
Minä, jObi, opaiden hyvällä avustuksella ¤TÖKIMME¤ kanssakulkijoita, jOtta Heistä Osakin ymmärtäisi "karhunpesästään" hyville ilmoille tulla ja katsella "hyvää puuta" joka odottaa hALAAJAANSA, laajaansa metsäkorven selkosille, mänkää sinne jos ahistaa SIELUN perukoilla peikko tuntematon rääväsuinen, kanat voivat opettaa Teitä Armon tietäjä/noita/ennustaja/selvännäkiä HENKILÖT, armon paasaajat ja kotkottajat = Älkää tipuja häkissä pitäkö = joudutte sinne itse = saatatte päästä # MINÄ; eikä kukaan muukaan EI voi ja saa ketään tuomita = olemme KAIKKI samalla viivalla = PAALUPAIKALLAin, Ain Teitä Rakkaudella muistaen, vaikka ALLAPÄIN , poies,::t.timo
VAK::annakoruni@usein tunnutte olevannekin # murheiden laaksosta nouskaa ja intsrumenttinne virittäkää::Oi alhon yöstä nouskaamme ja poies kaikki keräämämme roina antakaamme::t.timo::VAK::annakoruni@carmensiitta.fi::Opas "nettinsiivooja"  PPP = PiilossaPääPitäkäätte #
tallennettu
jObi
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 184


AUTTAJA


Profiili WWW
« Vastaus #24 : 14.05.2010 11:33:36 »

tuomitseva ihminen.

3. En ole myöskään helposti järkyttyvä ihminen, joka ei kestä lukea sanaakaan seksistä ja siksi jObia on päättänyt ahdistella. Se ei ole moderaattorin tehtävä, poistella kaikki viestit joiden kanssa on eri mieltä. Moderaattorin tehtävä on pitää keskustelut asiallisella linjalla, kyllä seksistäkin voi puhua asiallisesti. Asiallisuuteen en laske tekstejä, jotka ovat vain ovelasti kätkettyjä iskuilmoituksia tai suoranaisia seksiä vonkaavia viestejä, niitä ei kukaan halua palstalla lukea. Ei varsinkaan, kun tiedossa on, että palstalla liikkuu vielä niitä, jotka kehittävät omaa seksuaalisuuttaan. Kaikenlainen törkyviestittely vain hämmentää ja vääristää ihmisen seksuaalisuutta, eikä auta yhtään ketään. Aikuinen voi suhtautua huumorilla, mutta annetaan kasvaville aikuisillemme mahdollisuus kehittää tämän osion huumorintajunsa itse.

4. En jaksa uskoa, että jokainen automaatiolla kirjoitettu viesti on a.) sekava, b.) "pimeydestä" taikka "valosta", c.) absoluuttinen totuus. Siksi minua ei vahingoita yksikään "kanavointi"

Mode, ulko, lämpörulla ulla::Minä jObi en ole SEKSISTÄ siinä valossa kirjoitellut, että itselleni sitä vonkaisin, mistä ihmeestä sellainen mielikuvatus ON tullut?

KUN olen uudestisyntynyt, niin minulla ei ole minkäänlaisia halujakaan ollut kolmeen vuoteen = vehjettä minulla ei enää ole näkyvissä, SE ON vatsapeitteen alla?
Tosi Kristillisyys ei tarvitse SEKSIÄ, vaan Jumalan sanaa = Raamattua, ne Piispatkin??
Minä ewn myöskään ole pedofiili, niin ne piispat ovat suurimmalta osaltaan.
Minä olen elämän täkeimmän työ tehnyt = siittänyt 4 lasta ja se riittää, ei nimun enää tarvitse naiseen tarttua, vain senverran
, että len kanssakulkija, ei muuta enää tässä elämässä ihanassa #t.timo  #  VAK..4lasta£jobitimojobinposti@uudestisyntynyt.fi
tallennettu
jObi
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 184


AUTTAJA


Profiili WWW
« Vastaus #25 : 14.05.2010 12:59:04 »

Et sinä, mutta ne automaatiokirjoitusoppaasi? Wink Poistin sinulta muutaman viestin, jotka olivat suoraan sanottuna härskejä. Silläpä sanoinkin ihan ketjun alussa, että voisi sitä vähän katsella, mitä tulee automaatiolla kirjoitettua, ettei sitten moden tarvitse selitellä että miksi lähti viesti. Opas tai ei, hyvä maku pitää olla läsnä.

annaelen
smitten
Jokostas me lopetettais tää kina kurja, hurja Opas riemastui, astui harhaan tiellä Taivasten, neet on simmone Opasku vävittäjäki eli jObi parka, arkajalka, ei uskalla ITE mittää sannoo, vaan pannee kaikki Opaihe viaks ja VAKUUVEKS::sita@jatata.fi
Poista sie vaan vaik kaik kirjaimet, anna porttikieltoo, kaikkei vaikeikei rangaistuksii, mut uso yks asja ja SE ON tää::vaik Sie porttikiellon antaisit tänne Foorumilles, nii jos mie ja Opas tahtoo, nii myö päästään sinne =  mun kasvatit ON 2 (kaksi) tietokone NEROI, HE pääsevät vaik minkälaiisii koneloihin ja vaik makkuu asennossa kahestaan:tai:yksin, mite vaan päin halluut kalluu # luitas # t.timo # luuydin@koiranluu.fi # uudestisyntynyt@elisanet.fi # www.auttaja.com
tallennettu
jObi
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 184


AUTTAJA


Profiili WWW
« Vastaus #26 : 14.05.2010 13:45:50 »

 smitten  Vs: # AUTOMAATTIKIRJOITUS #
« Vastaus #37 : tänään kello 13:29:08 » Lainaus 

--------------------------------------------------------------------------------

Toki, toki    Keskusteluna minä tätä pidin, en tykkää kinastella.


Lainaus käyttäjältä: jObi - tänään kello 12:59:04
:vaik Sie porttikiellon antaisit tänne Foorumilles, nii jos mie ja Opas tahtoo, nii myö päästään sinne =  mun kasvatit ON 2 (kaksi) tietokone NEROI, HE pääsevät vaik minkälaiisii koneloihin ja vaik makkuu asennossa kahestaan:tai:yksin, mite vaan päin halluut kalluu # luitas # t.timo # luuydin@koiranluu.fi # uudestisyntynyt@elisanet.fi # www.auttaja.com


Tuonkin voisi tulkita vaikka ja miksi... Mutta mulla on ihan omat tietokonekalustot joilla leikin yksin, kaksin ja joskus kolminkin. Kimpassa katsellaan youtubesta videoita kavereiden kanssa. Tuntemattomien kanssa en niitä katselekaan ilman kumihanskoja...

"a" = sittekii HAUSKA ihminen, tätä SE eilinen uni tiesi = ollaaks kavereita? :: MÄÄ ole skorppiooni = must saa kunnolise ystävä ja en enää kirjoittele tästä lähin tyhmii juttui, sovitaaks TÄÄ kinastelu #NÄIN # tämän NÄIN t.timo # nain@nain.fi # ÄÄTÄ ei saa kirjoittaa postitunnuksii, en MÄÄ sil mittää voi, voi #
tallennettu
jObi
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 184


AUTTAJA


Profiili WWW
« Vastaus #27 : 14.05.2010 14:37:56 »

Mikä jottei.

annaelen
angel
Nyt Sinä annaelen pääset paljon helpommalla, kun ei tarvitse enää jObin (jääräpää) kanssa kinastella, vihastella viivastolla, olla vaan RAUHASSA kumpainenkin, saat tehdä "oikeita" töitä, öitä ei mene harmituksiin, siin on helpotuksii, uksii ei enää tarvitse, itse ainakin ja Opas NÄIN = tuumattu, huumattu on pääsi/pääni kaunis sorja, orja et ole enää jObin kirjoitusten, kuljemme nyt vie tietäimme vieritysten, rinnakkain, oot mulle anna # MODE rakkain 0 oks Sul sulhoo kainalossa, talossa, tossa Tampereella vai Hesan tyttöjä katujen Kallion, sano terveisii sulhollesi, et Hän Sinust huolen pittää hellän kauniin, kun on kerran saanut tytön HERRAN, sen verran vielä jObi neuvoo yrittää, et päivii elämän ihanan riittää, Sulle annaelen, anelen KAIKKVALTIAALTA Taivaisten, et KIITOS rukouksii Hälle Jumalalle lähettet, muut ei tarvii tehä, siihen päättyi meidän poisto deleten, ei pyöri enää kinastelun kehä, tuli kesä, nyt lämpöö 25 astetta celssiusta, en vältä kiusausta # sanoo. OI RAKAS ystäväin,. voi hyvin, alkaa # UUSI AIKA # t.timo # uusi@aika.fi # Opas 774477 #
tallennettu
jObi
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 184


AUTTAJA


Profiili WWW
« Vastaus #28 : 17.05.2010 20:37:20 »

Sanotaan... Ja muistutan itseänikin  Cool Helsingissä tallaan, mutta Pohojammaan tyttö alkuperin.

annaelen
angel Cheesy smitten

 smitten Cheesy

Lyhyesti, Luojan on tämä raskas, rakas, pesti = LESTI ei tässä hommas porukassa kierrä, väliin täytyy, pitää (antibiootti kuuri)
tunnollisesti vessas ovi vahvast *ierrä.

Muista katsoo itsees peilist, muustakii kirkkahasta saapi pärstäänsä katsella = Fasebookis kuvii vallan vimmatusti näkyvillä ompi, toinen toistaan poloistaan kaunihimpi, impi ei sielä vielä tarvii olla, kunhan vain on näkyvissä polla > t.timo = Sukuni tulee myöskin sieltä Pohojommaalta #
tallennettu
Asterix
Vieras
« Vastaus #29 : 26.05.2010 13:57:51 »

:angel:Säähän hauska mies/nainen/poika/tyttö/homo/lesbo/portto/viihdyttäjä(mies)/TOTOOJA,
ojankaivaja/vajanrakentaja/ajatustenlukija/tiesmikä/kähmijä/jäämies/esittäjä/jäte/tekijä/ooot = EKI = ERKKI =k"iki" -IKINUORI - ooot siis # IKINUORI ERKKI =ERKKI IKINUORI, Alkontie 22, 76543 RAHAPULA

Kreivi Krapulalle tiedoksi: Opas On sekaantunut lankavyyhtiin - Pasmat sekaisin, polkea ei voi nyt kangaspuita, muita ongelmia ei ole, ole rauhassa, kOhta alkaa USA - SUOMI jääkiekko -ottelu = >21:00, mää katsomaa, voit nähä mutkii, luistoloivat, oivat luistinnerot, erotuomari =
Ruottalainen, pääpukari = kari Suomalainen, SE pilapiirtäjä iän ikuinen, kuinen lapsi sylissänsä,
Taivahissa piirtelöö, män sinne kauan sitte, itte meinas hengen ittelt ottaa, vasaralla päähän mottaa, tullut siitä mitään, pelkäs et joutuis maahan outoon, lähti itään, tään on kertoellut Opas
Karin holhooja, Krapulainen Kreivi vaahtooja # Elikeinoi onsul ISO rimpsu, osusko joku niista nappiin, siis alus SE luettelo = Oppaan epävarman, saanut on Hää hevos karman, karmaa ilman ei voielellä, elelellä järvenrannalla, annalla on Kreivi K. # siis sussuis nimi = ANNA, Krapulaa ei oo Hällä, mut kapulaa hääkin käyttää sähköist,  öist ei taho tulla mittään, kun aina surraa kapula sähköinen, pattereil SE toimiloo ja hakee sitä koloo nautinnon, innon saapi uuden, pattereita uusiin pittää vaihtaa, saunas pittää käyttää vihtaa, roiskii nii et kaikki halut menis, mut mist sais kalut ja penis, mieheltäin tietyyst, hää oivaltaa täänkii vasta äsken, makoilemmaa Kreivin kanssaHänet Heti Käsken, kesken elä Kreivi sitten aktii jätä, vaikka tulis minkälainen HÄTÄ = HÄTÄSOITTO = !!" NUMPER VAN: VAK::  kreivi@kapula.
t.timo automaatti #  = comon@kaikestapula.fi

 Grin 2funny Hämmästyttävän paikkansa pitävä automaatti! angel
Mä olen karvainen mies (ehkä gorilla oon), mä oon siipiveikko nakit silmilläin,
mä kävelin punaisia päin, mä pelkään sakottajaa (mä ehkä torilla oon)..

...ja sussuini nimi on todellakin Anna, -ainakin joku niistä on-  angel
mutta mistäs sen kapulat tiedät? knuppel2
tallennettu
Sivuja: 1 [2] 3
  Tulostusversio  
 
Siirry: