Sivuja: 1 ... 62 63 [64] 65 66 ... 77
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Kivien tarinoita!  (Luettu 750174 kertaa)
0 jäsentä ja 3 vierasta katselee tätä aihetta.
kadi74
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 11



Profiili
« Vastaus #945 : 18.04.2011 17:54:42 »

Kadi74  smitten
Purpuriitti asettaa jokaisen omalle paikalleen. Tämä kivi ei ole kevyt, eikä helppo... tehokas. Se potkaisee uudet ideat liikkeelle ja päästää uudet tuulet sisään. Hyvin aktiivinen ja maskuliini siis on energioiltaan...
Tarottina tämä edustaa keisaria, eli kontrollin tarve on olemassa. Ja sen tilaus on jätetty. Toimitus tulossa ja sen jälkeen aino mitä sinun tulee ehkä varoa on hätiköinti. Asiat kyllä etenevät, mutta omalla tahdillaan, hopottamalla ei saa kuin kiukun aikaiseksi. Jos sinusta tuntuu, että potku loppuu kesken... on ehkä aika harkita vitamiinikuuria ja ulkoilua, ehkä jopa kunnon yöunia... ja taas jaksaa paukuttaa järjestystä taloon  Wink
 angel


Kiitos  smitten

Potkua kyllä tarvitsis,on kakkaa tullut niskaan enemmän  kun jaksaa kantaa.. Cry Mutta eiköhän tästä vielä nousta  :Smiley Kunnon yöunet olis tosiaan poikaa.. Undecided
tallennettu
Tanita79
Vieras
« Vastaus #946 : 19.04.2011 00:33:56 »

Tanita79  smitten
Savukvartsi on voimallinen mielen ankkuri, kun seilaa syvissä vesissä...  :Smiley Seleniitin ymmärrän hyvin, että kiinnostaa. Seilaat mielen henkisillä syvillä vesillä... ok, mutta sielläkin on karikot, seireenit ja muut merihirviöt  2funny Älä unikavereiksi näitä ota, vaikka muuten mukana olisivatkin.

Sinulle kortti...
Amatsoniitti, tuo paineelle herkkä kivi pistää nuo syvät vedet mielen sopukoista puhumaan sanoiksi ulos. Hyvä, sillä vain silloin karikot, seireenit ja merihirviöt eivät pääse valloittamaan tilaa. Tämä opettaa hyväksymään sen, että olemme kaikki omalla tavallamme todella monimutkaisia olentoja. Erilaisia ja silti yhtä arvokkaita!
Tarottina tämä edustaa miekkojen 3., eli jokin /jotkut vanhat haavat nostavat päätään. Älä anna niiden ottaa valtaa sinussa, vaan puhu ne ulos. Sanat eivät satuta, sanotaan... mutta sanomattomat sanat satuttavat aivan yhtä paljon. Mikään ei ole vaikenemisen arvoista, mutta sanansa voi onneksi valita. Menettämättä sisällön arvoa. Joskus kipeänkin asian sanominen on todella arvokasta. Sillä usein sielun haavat paranevat täysin kivun kautta, kivun joka syntyy sanotuista asioita... ilman sitä ulos puhumista, ne juilivat aika-ajoin... eivätkä koskaan lopeta.
 angel


Kide,
Syvissä vesissä tosiaan Undecided smitten
Amatsoniitti ilmeisesti aktivoi kurkkuchakraa turkoosin tavoin..Kattelin kuvia netistä ja en muista missä sivulla, mutta näin kuvan tänään naisesta Amatsoniitin sinisen, (vaalean) mekon naisen päällä ja se miellytti kovasti silmää, vaikka ei normisti mun väri vaaleana olekaan.
Niin, kaikki tuo on kyllä totta, vanhat haavat nostavat päätään ja takuulla niin kauan 'juilii' kuin teen 'tilit selviksi',..Olen vain yrittänyt löytää keinoa tuomatta sitä kaikkea vihaa myös ulos paineella, mutta se on totta asioita voi sanoa monella tavalla. angel buck2
 
Tällaisen löysin:
Amatsoniitti

VÄRI: turkoosi, sininen, vihreä.
KUVAUS: Amatsoniitti on lasikiiltoista kalimaasälpää, jossa on vaaleita juonteita. Vihertävän värinsä kivi saa pienistä määristä lyijyepäpuhtauksia.
ESIINTYMÄT: Brasilia (Minas Gerais), Intia, Italia (Baveno), Itävalta, Kanada (Ontario, Quebec), Madagaskar, Mosambik, Namibia, Norja, Tansania, Venäjä (Ural), Yhdysvallat (Colorado). Vaikka kivi on saanut nimensä Amazonjoen mukaan, ei kyseisestä paikasta ole amatsoniittiesiintymiä löytynyt.
Amatsoniitti kivi VOIMA: Amatsoniitti on tunnettu koristeellisena kivenä jo Egyptin faaraoiden ajoista lähtien. Amatsoniitti virittää astraalikehoja, kohottaa luovaa ilmaisua ja ykseyttä elämän kanssa, se tasoittaa hermostoa sekä auttaa unien tulkinnassa. Fyysisellä tasolla amatsoniitin sanotaan helpottavan lihasvaivoja (4,5).
MUUTA: Lempeä, sinivihreä amatsoniitti on myös Neitsyt horoskooppimerkin onnenkivi.
KIVIVINKKI: Kiviterapia suosittelee amatsoniittia mikroaalloilta ja elektromagneettiselta saasteelta suojautumiseen. Kiven voi asettaa tietokoneen läheisyyteen tai teipata kiinni vaikka matkapuhelimeen. Amatsoniitin sanotaan myös tuovan onnellisuutta ja iloa avioliittoon.


Ja just noita lihasjuttuja mulla on ollutkin,,..ja paljon unia.

Kiitos smitten
« Viimeksi muokattu: 19.04.2011 00:37:38 kirjoittanut Tanita79 » tallennettu
FrozenAngel
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 114



Profiili
« Vastaus #947 : 27.05.2011 09:59:09 »

Saisinko kortin vielä minäkin ?  smitten
tallennettu

-Sielut sopivat tärkeimmistä kohtaamisista jo ennen kuin ruumiit kohtaavat-
faerie
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 528


Profiili
« Vastaus #948 : 29.05.2011 21:36:08 »

Kiitos edellisestä kortista, osui kyllä juuri oikeaan. Saisinko kortin uudelleenkin?  smitten
tallennettu
*Kide*
Astroholisti
*****
Viestejä: 2401


oinas, asc jousimies


Profiili
« Vastaus #949 : 02.06.2011 11:39:11 »

Evea - Täällä ollaan, mutta elämääni kohtasi astetta suuremmat haasteet ja olettavasti siitä syystä ei mieleni ole ollut vakaa kuuntelemaan viestejä kiviltä tai korteilta  Embarrassed
Siksi en ole edes yrittänyt... anteeksi, etten ole sitä edes tänne kirjoittanut!

Mammani pääsi pois ennen pääsiäistä, mutta se tekee omia kuvioita lähisuvussa kun joku poistuu. Vaikka olisi kuinka hyvä juttu. Sitten alkoikin itselläni todellinen helvetti, kun lemmikkini, tukeni, turvani, ystäväni, rakkaani sairastui ja tila oli vakava.... se eteni rajusti ja lopulta päästin hänet pois. Osa minusta lähti samalle matkalle ja silti arki on hoidettava.
Sitä tämä nyt sitten on ollutkin... mutta kun mieli ei saa levätä, kroppa iskee hanskat pöytään. Olen fyysisesti ollut todella kipeä nyt pari viikkoa itsekin ja pyrkinyt toipumaan. Hidas on nöyrtymisen tie ja luopumisen tuskaa kaiversi  buck2

Nyt on muutamia kertoja ollut mielessä koettaa ja varmasti sen lähi aikoina teen. Lupaan!
Vaikka pyyntöihin vastaus viipyy, se tulee varmasti jossakin vaiheessa...
 angel
tallennettu
mc82
Astro-nauttija
****
Viestejä: 872


Lunar Leo - GROARRR!!!


Profiili
« Vastaus #950 : 02.06.2011 16:34:02 »

Hei *Kide*, viitsisitkö nostaa kortin myös mulle?

Kiitos! smitten
tallennettu

Aurinko 10-Merkurius 11-Venus 11-Uranus 10-Neptunus 11-Pallas 10-Ceres 11 Jousimies
Kuu 7 Leijona
Mars 1-Juno 1-Lilith 1 Kauris
Jupiter 9-Saturnus 8 Skorpioni
Pluto 8 Vaaka
Chiron 3 Härkä
Vesta 1 Vesimies
Vertex 7-PF 7 Neitsyt
Noususolmu 6 Rapu
AC Kauris (DC Rapu)
MC Jousimies (IC Kaksonen
*Kide*
Astroholisti
*****
Viestejä: 2401


oinas, asc jousimies


Profiili
« Vastaus #951 : 21.06.2011 14:18:29 »

Hei kaikille  smitten
Elämä tasaantuu ja löytäää uudet uomat... anteeksi, että olette olleet täällä odottamassa näin kauan. Nyt katson pakkaani ekan kerran, sitten alkukevään. Toivottavasti ei mene aivan metsään... eli olkaa ystävällisiä ja huomioikaan se, kun luette tulkintojani. En osaa yhtään arvata edes missä mennään tämän asian suhteen... tiedä vaikka kanava olisi edelleen kiinni...?
 angel
tallennettu
*Kide*
Astroholisti
*****
Viestejä: 2401


oinas, asc jousimies


Profiili
« Vastaus #952 : 21.06.2011 14:28:50 »

Soma  smitten
Ehkä olette jo saaneet asiat käsiteltyä, toivon ainakin niin.
Silti nostin sinulle kivikortin ja se on pyriitti.
Pyriitti muistuttaakin meitä siitä, että kaikki mikä kiiltää kuin kulta ei välttämättä ole sitä. Hieman samoin, kui ei se nurmikaan ole siellä aidan toisella puolella yhtään sen vihreämpää.
Silti pyriittiä on käytetty monenlaisiin maagisiin menoihin... sillä on kaksi puolta.
Tässä kohtaa uskaltaisin, jopa ajatella että pettymyksen tai jonkin muun kolauksen jälkeen pyriitin valheellinen kultaisuus voi olla silmiä aukaiseva voima. Nähdä oikea kulta elämässä.
Tarottina tämä edustaa sauvojen 8., eli edessäsi on ovi jonka takana on karu totuus ja sen takana tulevaisuus... sinun tulee vain uskaltaa avata ovi. Tässä yhdistyy sekä hitauden harmit ja hätäilyn haitat... sinun tulee uskaltaa kulkea ja mennä elämän sykkeen mukaan -kuin aalloilla. Silloin kaikki tapahtuu oikeaan aikaan ja oikealla tavalla.
 angel
tallennettu
*Kide*
Astroholisti
*****
Viestejä: 2401


oinas, asc jousimies


Profiili
« Vastaus #953 : 21.06.2011 14:42:33 »

Evea  smitten
Kalsedoni sinulle nousi pakastani. Tämä varsinkin kiteinen versio on hyvin voimakas kurkkushacran avaaja ja sen hyvinvointia ylläpitävä kivi. Sen pääasiallinen tarkoitus on vahvistaa verbaliikkaa. Mutta se myös nostaa ylös ne sanomattomat sydämen sanat, jotka ovat painuneet pohjaan milloin mistäkin syystä.
Tarottina tämä edustaa maljojen 9., eli sano ääneen ne asiat jotka tahdot sydämessäni kuuluvan elämääsi. Pue sanoiksi ne tapahtumat, jotka toivot kohdallesi. Ole tyytyväinen siihen mitä on ja iloitse jokaisesta hetkestä. Materialismi on seikka joka saattaa kääntää tilanteen epäedulliseksi sinulle, siihen älä sorru. Siitä ei synny aito elämän ilo tai onni! Voiman löydät sydämestäsi... sinne annetaan juuri se mitä sanot. Ja puhu, kirjoita tai ajattele asiat kuin ne olisivat jo totta!
 angel
tallennettu
SanctAstra
Astroholisti
*****
Viestejä: 1086


Sun: Cap - Mo: Lib - AC: Leo - MC: Ari - IC: Lib


Profiili
« Vastaus #954 : 07.07.2011 10:44:10 »

Voiistko nostaa myös minulle kivikortin, joka olisi minulle tienviittana tulevassa, kun työmaailmaan siirtyminen on edessä. Epävarmuus saa hyvänkin tulevaisuuden sumentumaan.

Kiitos Sinulle jo etukäteen.


-SA
tallennettu

May those who Love us Love us / And those that don't Love us / May God turn their hearts / And if He doesn't turn their hearts / May He turn their ankles / So we'll know them by their limping. ~ Celtic blessing ~
starless
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 58


Profiili
« Vastaus #955 : 13.07.2011 20:03:34 »

Heiii, voisitko nostaa minullekin? Smiley Tunteeni ovat nyt hyvin sekavat, ja olen ehkä hiukan hukassa itseni kanssa...

Kiitän jo etukäteen!:)
tallennettu
*Kide*
Astroholisti
*****
Viestejä: 2401


oinas, asc jousimies


Profiili
« Vastaus #956 : 26.07.2011 14:29:43 »

Hei kaikille! Ja anteeksi... olen hukassa itsekin, edelleen... Yritän purkaa tätä sumaa ja valitan, en lupaa olla nopea tai hyvä... teen parhaani.
Tulevat kyselijät varmaan saavat nopeasti apua muualta, mutta kyllä pyrin edelleen vastailemaan... aikaa tarvitsen.
En tiedä, miksi kuolemat ajoivat minut alas ja nyt tuntuu kuin kaikki olisi suossa tarpomista. Ihan koko elämän kyseenalaistamista ja uudelleen arvottamista... jos joku minulle sitä pystyy valottamaan, olen suunnattoman kiitollinen  smitten
tallennettu
*Kide*
Astroholisti
*****
Viestejä: 2401


oinas, asc jousimies


Profiili
« Vastaus #957 : 26.07.2011 14:35:40 »

FrozenAngel  smitten
Seleniitin sinulle sain pakastani, voimakkaana ja vahvana. Tämä kivi on kruunushacran kivi ja sen tarvitsee hematiitin kumppaniksi, varsinkin jos käytät sitä putsaamaan energioitasi. Seleniitti yhdistyy muistamiseen ja negaatioiden putsaamiseen. Se luo valoa ja tilaa muistiin tai muistille.
Tarottina tämä edustaa sauvojen 2., eli surullisuutta havaittavissa mutta älä jää jalkoihin. Pyri antamaan tilaa ja aikaa asioille. Keskustelut ovat aina hyväksi, vaikka vain itsesi kanssa. Tosin yllätyksiltä et pääse karkuun, kun annat elämälle tilaa... hyvä niin, niissä piilee uusia uomia. Sellaisia joista huomaat hohtavan valoa...
 angel
tallennettu
*Kide*
Astroholisti
*****
Viestejä: 2401


oinas, asc jousimies


Profiili
« Vastaus #958 : 26.07.2011 14:42:31 »

Fearie  smitten
Kunziitin suurin opetus on, että elää voi vain ja ainostaan tässä ja nyt. Ei ole eilistä, ei huomista johon voisi suuresti vaikuttaa murehtimalla. Tämä on sydämen kivi ja sen tarkoitus on korjata mahdollisia vaurioita, avata keskusta. Tämän kiven paikka on pitkässä ketjussa.
Tarottina tämä edustaa sauvojen 5., eli oikea tie on edessäsi ja vaikka hetkittäin saatat epäillä tätä, luota. Tämä saattaa olla sellainen "koetin" hetki, jolla testataan sinun kykysi suoriutuva tiestäsi... vai tarvitsetko kenties toisen tie... kaiva itsestäsi voima suorittaa loppuun asiat, jotka nyt roikkuvat. Ne tulevat näyttämään ne asiat, jotka tulee pudottaa tien varteen ja mitkä tulevat kulkemaan tarpeellisina mukanasi eteenpäin.
 angel
tallennettu
july
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 20



Profiili
« Vastaus #959 : 27.07.2011 08:50:41 »

Voimia tarvitsen tähän uuteen alkavaan elämänvaiheeseen!
Viiden päivän päästä elämäni uusi ja aivan erilainen jakso alkaa. Tarvitsen tähän uuteen elämääni johdatusta ja voimia, sekä uskoa.
Mitähän kivet kertovat minulle Smiley

Kiitokset etukäteen avustasi<3
tallennettu

Cancer
Sivuja: 1 ... 62 63 [64] 65 66 ... 77
  Tulostusversio  
 
Siirry: