Sivuja: 1 ... 61 62 [63] 64 65 ... 77
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Kivien tarinoita!  (Luettu 750810 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
aava1
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 194



Profiili
« Vastaus #930 : 06.04.2011 10:07:43 »

Kiitos Kide  Grin

aava1
tallennettu
Tillchen
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 3


Profiili
« Vastaus #931 : 06.04.2011 14:12:10 »

Tillchen  smitten
Kultaseppänalan oppilas... et tiedä, kuinka olen monasti toivonut että tieto ihmisillä olisi ladattavissa kuin tietokoneella toisaalle... antasin ilomielen tietoni vaikka sinulle, kun sillä ei ole minulle enään muuta käyttöarvoa... kuin tämä. Kivipuolen työt loppuivat ja vaihdoin alaa  Wink
Onnea urallesi! Olen onnellinen, että Suomesta nousee jatkuvasti uusia korualan ihmisiä  Smiley

Mutta kortti sinulle...
Aventuriini... no, ei mikään jalokivi, mutta haasteellinen saada todella hienoksi em.koruun  Wink
Tämä kivi rauhoittaa herkkää vatsaa ja murheellista sydäntä. Sen suurin lahja on stressin eliminointikyky, jolloi sitä voidaan käyttää myös näkyviin stressin aiheuttamiin ongelmiin -ihottumat, hiustenlähtö, sydämen tykytys, unettomuus...
Tarottina tämä edustaa ylipappia, eli naisellisuudesta kumpuava viisaus ja lempeys ovat voimasanoja nyt. Kuuntele sisäistä ääntäsi ja saat kaiken tarvitseman, ratkaistaksesi mahdolliset hankaluudet edestäsi. Tuomitseminen ja passiivisuus ovat asioita, joita toivoisin sinun karttavan, koska niistä kehittyy vain harmia ja hankaluuksia lisää.
 angel

Kiitän hirmuisesti  smitten
Aventuriini ei ole ollut koskaan suosikkini, ennenkuin minulle näytettiin hyvälaatuinen kivi. Nykyään markkinoilla olevat kivet ovat halpoja mutta eivät välttämättä laadukkaita.
Otan mielelläni tietoa vastaan jos haluat sitä jakaa  Smiley
tallennettu
Tanita79
Vieras
« Vastaus #932 : 06.04.2011 18:11:05 »

Mielenkiintoista olisi nähdä mitä nousee mulle..?

Joku aika sitten ihastuin niin savukvartsikiteeseen etten päässyt lähtemään liikkeestä ostamatta sitä,..Savukvartsi-korut kiehtoo. Ja sit yks sileäksi hiottu litteä seleniitti jäi mietityttämään kovasti.
tallennettu
Ambrel
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 373



Profiili
« Vastaus #933 : 06.04.2011 18:17:57 »

Haluaisitko katsoa minullekin?
Kaunis kiitos jo etukäteen.  smitten
tallennettu

Viisain on se, joka tietää, mitä ei tiedä~
kadi74
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 11



Profiili
« Vastaus #934 : 06.04.2011 18:29:15 »

Minullekkin saa katsoa,jos vaan jaksaa... smitten
tallennettu
eailu
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 67


Profiili
« Vastaus #935 : 06.04.2011 20:36:16 »

Eailu  smitten
Moldaviitti, tuo tektiitti... lasimeteoriitti  Wink Täm äkivi antaa menetetyt mahdollisuudet uudelleen eteesi ja tilaisuuden tarttua niihin, jos viime kerta on mennyt ohi sinusta riippumattomista seikoista. Meditaatioon tämä ei sovellu, koska on hyvin voimallinen ja saattaa antaa turhan voimallisen kokemuksen. Tämä voi irtauttaa henkilön tästä elämästä ja liiaksi tuonne jonnekin...
Tarottina tämä edustaa tähteä, eli sinun ympärillä pyörii nyt energiaa, jonka voit valjastaa omaan käyttöösi mielesi mukaan. Täysin sinusta kiinni ja sinun viisaudesta, miten siinä käy. Toivo on puhdasta energiaa ja kun se on sydämestä tulevaa, onnistut. Tietyllä tapaa tämä voi merkitä jonkin alkua, jonkin kustanuksella... eli tarkkana mitä toivot.
 angel

Kiitos. smitten Tässäpä on juurikin näitä aikanaan "menetettyjä" mahdollisuuksia tipahdellut ihan monikossa eteen viime aikoina... Shocked Cheesy Sain silloin vaan niin suuren lahjan, että ei silloin haitannut Mukavaahan tämä, mutta yllättävän vaikea päättää mikä ois sitten oikea vaihtoehto loppu viimeksi. Täytyykin olla tarkkana...
tallennettu
Rihanna
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 31



Profiili
« Vastaus #936 : 13.04.2011 08:45:04 »

Elämä kulkee omia polkujaan...
Katsoisitko mitä näkyy tulevaan kesään...on tämä vaan niin jännää aikaa,että en oikein tiedä missä mennään.
Nyt olen lähdössä vkl tapaamaan mies ystävääni,ja en tiedä mitä odottaa:))
Jos vaan kerkeät,kurkkaisitko pikkuisen:))

Siis tämä tapaaminen ja tuleva kesä askarruttaa:))
tallennettu
Päivi
Astroholisti
*****
Viestejä: 1482



Profiili
« Vastaus #937 : 13.04.2011 14:18:26 »

tarttis työjuttuhin jotain. josko lähtiulevaisuutta ja pitemmälle ?
tallennettu

Jos valitset sen, mitä haluat, saat sen. Jos et valitse, elät sen kanssa, mitä saat.
*Kide*
Astroholisti
*****
Viestejä: 2401


oinas, asc jousimies


Profiili
« Vastaus #938 : 15.04.2011 13:55:47 »

Eppana  smitten
Oliviini... tämä upean vihreä jalokivi, vaikka joidenkin mielestä pehmeä ja siksi toisen luokan jalokivi  Tongue Tällä kivellä on vahvistava vaikutus mieleen ja itsetuntoon, sitä kautta intuitio saa mahdollisuuden kuiskata mihin suuntaan. Se sulkee häiriötekijät ja antaa tasapainon laskeutua vaikka kaaoksen keskelle. Yhdessä granaatin kanssa tämä vahvistaa myös heikkoa fyysistä puolta, jos sellaista kaivataan.
Tarottina tämä edustaa maljojen ritaria, eli nuoruuden valovoimaisuus ja usko itseensä ovat nyt aseet joiden tulisi viuhua esteiden läpi. Sinussa on potkua, mutta annat liikaa jonkun /joidenkin ihmisten, asioiden tai tilanteiden vaikuttaa itseesi. Kaipaat jotakin... ota se! Valovoimaisuus näkyy sinussa, kun pystyt sulkemaan häiriöt ulos, hyvällä tai vähemmän hyvällä ja silloin asiat rullaavat. Potki risut ja männytkävyt pois tavoitteesi ja sinun välistä, jos eivät muuten siirry. Todelliset ystävät kulkevat rinnalla, eivät edessä.
 angel
tallennettu
*Kide*
Astroholisti
*****
Viestejä: 2401


oinas, asc jousimies


Profiili
« Vastaus #939 : 15.04.2011 14:10:05 »

Tanita79  smitten
Savukvartsi on voimallinen mielen ankkuri, kun seilaa syvissä vesissä...  :Smiley Seleniitin ymmärrän hyvin, että kiinnostaa. Seilaat mielen henkisillä syvillä vesillä... ok, mutta sielläkin on karikot, seireenit ja muut merihirviöt  2funny Älä unikavereiksi näitä ota, vaikka muuten mukana olisivatkin.

Sinulle kortti...
Amatsoniitti, tuo paineelle herkkä kivi pistää nuo syvät vedet mielen sopukoista puhumaan sanoiksi ulos. Hyvä, sillä vain silloin karikot, seireenit ja merihirviöt eivät pääse valloittamaan tilaa. Tämä opettaa hyväksymään sen, että olemme kaikki omalla tavallamme todella monimutkaisia olentoja. Erilaisia ja silti yhtä arvokkaita!
Tarottina tämä edustaa miekkojen 3., eli jokin /jotkut vanhat haavat nostavat päätään. Älä anna niiden ottaa valtaa sinussa, vaan puhu ne ulos. Sanat eivät satuta, sanotaan... mutta sanomattomat sanat satuttavat aivan yhtä paljon. Mikään ei ole vaikenemisen arvoista, mutta sanansa voi onneksi valita. Menettämättä sisällön arvoa. Joskus kipeänkin asian sanominen on todella arvokasta. Sillä usein sielun haavat paranevat täysin kivun kautta, kivun joka syntyy sanotuista asioita... ilman sitä ulos puhumista, ne juilivat aika-ajoin... eivätkä koskaan lopeta.
 angel
tallennettu
*Kide*
Astroholisti
*****
Viestejä: 2401


oinas, asc jousimies


Profiili
« Vastaus #940 : 15.04.2011 14:19:17 »

Ambrel  smitten
Karneoli, tuo hehkuvan oranssin sävyinen kova kivi. Aikoinaan napakiveksikin kutsuttu, koska tämä navassa uskottiin lisäävän hedelmällisyyttä. Se siis tasapainottaa ja elvyttää hormonitoimintaa ja näin kevällä kohinan saattaa aivan kuulla, kun hetken on hiljaa...
Tarottina tämä edustaa miekkojen ritaria, eli riskinottokykysi on nyt hieman korkea. Tämä voi ajaa tilanteita epäsuotuisaan suuntaan, jos et ole tarkkana. Temperamenttia kyllä löytyy ja anna sen tulvia, jos siltä tuntuu... elät elämänkevättä ja sen ilo saa sinut nousemaan näkyville... ota siitä kaikki irti.
 angel
tallennettu
*Kide*
Astroholisti
*****
Viestejä: 2401


oinas, asc jousimies


Profiili
« Vastaus #941 : 15.04.2011 14:27:48 »

Kadi74  smitten
Purpuriitti asettaa jokaisen omalle paikalleen. Tämä kivi ei ole kevyt, eikä helppo... tehokas. Se potkaisee uudet ideat liikkeelle ja päästää uudet tuulet sisään. Hyvin aktiivinen ja maskuliini siis on energioiltaan...
Tarottina tämä edustaa keisaria, eli kontrollin tarve on olemassa. Ja sen tilaus on jätetty. Toimitus tulossa ja sen jälkeen aino mitä sinun tulee ehkä varoa on hätiköinti. Asiat kyllä etenevät, mutta omalla tahdillaan, hopottamalla ei saa kuin kiukun aikaiseksi. Jos sinusta tuntuu, että potku loppuu kesken... on ehkä aika harkita vitamiinikuuria ja ulkoilua, ehkä jopa kunnon yöunia... ja taas jaksaa paukuttaa järjestystä taloon  Wink
 angel
tallennettu
*Kide*
Astroholisti
*****
Viestejä: 2401


oinas, asc jousimies


Profiili
« Vastaus #942 : 15.04.2011 14:38:47 »

Rihanna  smitten
Toivottavasti kaikki sujuu hienosti...
Nostin sinulle hematiitin. Kauan sain hakea ja hieman raskaalta tämä tuntui...
Ja uskoisin sen olevan muistutus siitä, että ihastus ja tunteiden se iloinenkin puoli vaatii kropalta veroa. Muistathan huolehtia omasta jaksamisestasi pitkällä tähtäimellä? Tämä voi myös olla sitä, että jossakin vaiheessa on hyvä nostaa kevyesti kissa pöydälle ja puhua läpi, missä mennään, millä tahdilla ja minkälaisilla toiveilla.
Tarottina tämä edustaa sauvojen kuningasta, eli olet saanut kaiken suunnattua ja suunniteltua. Silloin voi sanoa hyvin suunniteltu, on puoliksi tehty. Tahdonvoima, viisaus, ystävällisyys asuvat sinussa. Älä sorru ylimielisyyteen tai fanaattisuuteen, sillä ne karistaa hetkessä hyvät ominaisuudet harteiltasi... kuin tomun ja takaisin niitä on vaikea saada.
 angel
tallennettu
*Kide*
Astroholisti
*****
Viestejä: 2401


oinas, asc jousimies


Profiili
« Vastaus #943 : 15.04.2011 14:49:59 »

Ironia  smitten
Joopa... lähiajan kiveksi nousi fluriitti, tuo kauneuden ja täydellisyyden huipentuma, vaikka hieman pehmeä kivenä on... tämän merkittävin tarkoitus on nostaa ÄO.ta.
Tarottina tämä edustaa miekkojen 9., eli on mitä suuressa määrin tarkoituksen mukaista, että ymmärrät omien tekojesi ja valintojen seuraamukset. Jossakin kohtaa pikku juttu voikin olla ihan oikeasti tosi karu ja merkittävä juttu. Jos kuitenkin vanhinko sattuu, ota selkä suorana vastaan mitä tuleman pitää. Se on tarkoitus ja siinä on siemen seuraavaan kasvuun.

Pidemmälle ajalle nousi hopea. Tuo vaikenemisen, kuuntelemisen ja ymmärtämisen metalli. Vahvuutta on osata olla oikeasta asiasta hiljaa ja hiljaa silloin, kun toiset puhuvat kuiskaamalla tärkeitä asioita. Tämä on myös unelmia ja toiveita, sinun omia hiljaisia kuiskauksia... kuule ne ja olet matkalla omaan unelmaan.
Tarottina tämä on miekkojen 7., eli uusia yhteyksiä ja toivoa, mutta myös bluffia. Hyvät suunnitelmat ovat konkreettisia, eivät pilvilinnoja. Älä petä itseäsi tai anna pilvilinnan harhauttaa sinua... niitäkin on mahdollisuuksia on.
 angel
tallennettu
eppana
Astroholisti
*****
Viestejä: 1258



Profiili
« Vastaus #944 : 15.04.2011 17:06:28 »

Voi tuhannet kiitokset *Kide*  smitten . Kovasti viestitsi värisytti ja sai silmät kostumaan.
tallennettu

"Optimisti pärjää helvetissäkin, pessimisti ei taivaassakaan"- vanha sanalasku.
Sivuja: 1 ... 61 62 [63] 64 65 ... 77
  Tulostusversio  
 
Siirry: