Sivuja: 1 ... 60 61 [62] 63 64 ... 77
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Kivien tarinoita!  (Luettu 749524 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
*Kide*
Astroholisti
*****
Viestejä: 2401


oinas, asc jousimies


Profiili
« Vastaus #915 : 07.03.2011 17:16:30 »

SanctAstra  smitten
Enpä muista miekään... tulee selailla vain sivuja taakse ja katsoa. Mutta totta, jännää on se mitä muistaa muistettavan asian ympäriltä... joku fiksu on joskus sen todennut kertovan ihmisestä itsestään enemmän, kuin se mitä muistaa ja kuinka paljon.

Mutta siis kortti...
Todellakin... ei punaista... atsuriitti, läpinäkymätön, syvän sininen. Kiteet multamaisia muhkuroita, mutta hiottuna lasikiiltoinen ja upea! Tämä kivi kaivelee alitajunnan ympäri ja nostaa kaikki pohjalle painuneet ja sinne luutuneet toimintamallit uudelleen tarkasteltaviksi. Tämän voi siis sanoa melkein räjäyttävän tajunnan pohjan... otathan hillitysti... unimaailmassa tämä saattaa esiintyä sekavina tai runsaina unikuvina.
Tarottina tämä edustaa maljojen 6., eli lähinnä lapsuuden muistot ovat tapetilla tai sellaiset jotka liippaavat lapsuuden teemoja. Jonkin ajan loppu nostaa muutoksessa asiat uudelleen arviointiin. Ehkä nyt ei ole aika isojen tulevaisuuden suunnitelmien sopimiseen, vaan lähinnä jotta pohja olisi vakaa ja kova... menneiden tarkasteluun ja pöydän siivoamiseen. Kaiken kaikkiaan tämä on harmonisen ajan ja toiminnan merkkejä.
 angel
tallennettu
aava1
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 194



Profiili
« Vastaus #916 : 08.03.2011 11:25:15 »

Hei Kide,

Katsoisitko minulle ja tälle aivan ihanalle miehelle...mitä näyttää  smitten

kiitäen
aava1
tallennettu
Rihanna
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 31



Profiili
« Vastaus #917 : 08.03.2011 21:48:32 »

Hups heijjaa.....nyt tulikin ylläripylläri kutsu!
Tämä Lääkäri,johon tutustuin noin 2kk sitten,kutsuikin minut kanssaan risteilylle!!
Missä mennään mikä valuutta???
Katsoisitko näkyykö tässä mitään sen kummempaa kuin kahden ystävän matka aalloille?..Ja tuleeko sitä matkaa ollenkaan?Smiley)
tallennettu
SanctAstra
Astroholisti
*****
Viestejä: 1086


Sun: Cap - Mo: Lib - AC: Leo - MC: Ari - IC: Lib


Profiili
« Vastaus #918 : 09.03.2011 23:12:10 »

Skidoos atsuriitista. Olen huomannut muistelevani lapsuuttani ja kaikkea sitä, mistä olen jäänyt paitsi. Nämä asiat ovat nousseet esille tämän hetkisen käytännönjakson myötä.

En ole katkera, vain surullinen. Niin paljon olisin tarvinut, mutta niin vähän vain saanut. No ainakin osaan korjata tilanteen omien lasteni kanssa.  Smiley


Kiitos kaunis.
tallennettu

May those who Love us Love us / And those that don't Love us / May God turn their hearts / And if He doesn't turn their hearts / May He turn their ankles / So we'll know them by their limping. ~ Celtic blessing ~
Vedenhelmi
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 167



Profiili
« Vastaus #919 : 15.03.2011 23:31:04 »

Vedenhelmi  smitten
Sait hyppykortin ja se on turkoosi. Tuo onnenkivi ja iso suoja, intiaanien pyhä kivi. Tämä avaa kurkkushacraa ja antaa oikeat sanat, sydämestä kumpuaville. Samoin vilpittömälle se antaa pelionnea!
Tarottina tämä edustaa kolikoiden 9., eli kun olet vilpitön ja pyytteetön asioiden valinnassa, joiden annat asettaa vaatimuksia tai tavoitteita, tulet onnistumaan. Jos tavoittelet pilviä taivaalta, et tule niitä saamaan. Ainostaan kolhuja sieluun ja kehoon. Anna päivien kulua ja elä jokainen päivä niin, että voit olla illalla jostakin kiitollinen. Nämä usein ovat aika pieniä juttuja, mutta niin nuo isot joetkin aluksi ovat vain puro pahasia.
 angel

KIITOS  smitten
tallennettu
eailu
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 67


Profiili
« Vastaus #920 : 19.03.2011 10:35:53 »

Jonossa kans..

Viime aikoina, kun henkisen tien katselu on taas jatkunut, niin on kivet pyöriny ja hyöriny ja hyppiny vähän jatkuvasti mieleen ja nenän eteen. Opasta kai tarvin?!
tallennettu
faerie
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 528


Profiili
« Vastaus #921 : 27.03.2011 19:45:08 »

Minäkin voisin tulla jonon jatkeeksi  smitten
Tutustuin kiviin talven aikana ja kiehtovat ihan hirveästi, tuntuu koko ajan, että pitäisi tutkia niitä hieman enemmän.
tallennettu
Tillchen
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 3


Profiili
« Vastaus #922 : 05.04.2011 09:16:58 »

Voisitko nostaa minulle myös? Kivet kiinnostavat hirmuisesti, olen kultasepänalan opiskelija ja kivituntemus kuuluu alaan jo muutoinkin.
tallennettu
*Kide*
Astroholisti
*****
Viestejä: 2401


oinas, asc jousimies


Profiili
« Vastaus #923 : 05.04.2011 10:13:26 »

Aava1  smitten
Turkoosi sieltä nousi teille... käsien välissä lämmitetty ja lahjaksi annettu kivi, on voimallinen suojelia. Se aukaisee riidan solmuja puheen kautta, samoin se auttaa kuulemaan vastapuolen sanat. Turkoosi voi suoda pelionnea ja vaurautta vilpittömälle ja antamisenilosta nauttivalle.
Tarottina tämä edustaa kolikoiden 9., eli turvallisuuden tunnetta ja kasvua. Kevään kohistessa anna sen auttaa myös teidän suhde kasvuun... välttäkää kuitenkin turhan vaaleanpunaisten lasien asettamista nenälle, koska silloin kaikki muu hankaloituu. Optimistinen elämänkatsomus realiteetin kanssa kantaa ja tyytyväisyys on matkassa mukana.
 angel
tallennettu
*Kide*
Astroholisti
*****
Viestejä: 2401


oinas, asc jousimies


Profiili
« Vastaus #924 : 05.04.2011 10:22:04 »

Rihanna  smitten
Ehkäpä olet jo laivalla ollut ja löytänyt vastauksen kysymykseesi...? Mutta nostin sinulle haukansilmän. Tämä kivi herkistää huomaamaan alitajuiset toimintamallit, jotka ovat saattaaneet joskus kaataa jääkylmää vettä uuden taimen niskaan. Jokaisessa hetkessä on uuden elämän siemen, mutta mitkä hiipuvat pois ja mitkä kasvavat suuriksi ja mahtaviksi... valintoja, valintoja, jotka eivät muka ole meidän kädessä... Tämä kivi vahvistaa uskallusta olla täysin oma itsensä ja se stimuloi peruschakraa. Se luo sitä kautta uusia kanavia ajatella ja elää.
Tarottina tämä edustaa sauvojen kuningatarta, eli kun sinulla on tasainen ja varma olo, on tahdon voimasi rautaa. Silloin tie on auki taivaaseen ja kaikki ovet auki. Jos jokin kuitenkin häiritsee mielenrauhaasi, syy tulee kaivaa vain sinusta. Miksi reagoit ja annat asioiden häiritä? Kun solmu selviää... saavutat taas sisäisen tasapainon ja homma rulettaa.
 angel
tallennettu
*Kide*
Astroholisti
*****
Viestejä: 2401


oinas, asc jousimies


Profiili
« Vastaus #925 : 05.04.2011 10:30:56 »

Eailu  smitten
Moldaviitti, tuo tektiitti... lasimeteoriitti  Wink Täm äkivi antaa menetetyt mahdollisuudet uudelleen eteesi ja tilaisuuden tarttua niihin, jos viime kerta on mennyt ohi sinusta riippumattomista seikoista. Meditaatioon tämä ei sovellu, koska on hyvin voimallinen ja saattaa antaa turhan voimallisen kokemuksen. Tämä voi irtauttaa henkilön tästä elämästä ja liiaksi tuonne jonnekin...
Tarottina tämä edustaa tähteä, eli sinun ympärillä pyörii nyt energiaa, jonka voit valjastaa omaan käyttöösi mielesi mukaan. Täysin sinusta kiinni ja sinun viisaudesta, miten siinä käy. Toivo on puhdasta energiaa ja kun se on sydämestä tulevaa, onnistut. Tietyllä tapaa tämä voi merkitä jonkin alkua, jonkin kustanuksella... eli tarkkana mitä toivot.
 angel
tallennettu
*Kide*
Astroholisti
*****
Viestejä: 2401


oinas, asc jousimies


Profiili
« Vastaus #926 : 05.04.2011 10:37:33 »

Faerie  smitten
Labradoriitti, ts.spectroliitti... tuos suomalaisuuden kivi. Kauneuden kaipuu ja luovuus pulppuavat tästä kivestä, kuin kallioista lähde vesi. Lisäksi tämä aukaisee kanava nähdä, kuulla ja aistia asioita, joita muuten ei ehkä huomaisikaan.
Tarottina tämä edustaa maljojen kuningasta, eli se kehoittaa luottamaan omaan kykyysi luotsata elämääsi elämässä. Olet oman elämäsi kapelimestari, kirjaimellisesti. Älä luovuta paikkasi muille! Edes niille ovelimmillekaan...
 angel
tallennettu
*Kide*
Astroholisti
*****
Viestejä: 2401


oinas, asc jousimies


Profiili
« Vastaus #927 : 05.04.2011 10:48:56 »

Tillchen  smitten
Kultaseppänalan oppilas... et tiedä, kuinka olen monasti toivonut että tieto ihmisillä olisi ladattavissa kuin tietokoneella toisaalle... antasin ilomielen tietoni vaikka sinulle, kun sillä ei ole minulle enään muuta käyttöarvoa... kuin tämä. Kivipuolen työt loppuivat ja vaihdoin alaa  Wink
Onnea urallesi! Olen onnellinen, että Suomesta nousee jatkuvasti uusia korualan ihmisiä  Smiley

Mutta kortti sinulle...
Aventuriini... no, ei mikään jalokivi, mutta haasteellinen saada todella hienoksi em.koruun  Wink
Tämä kivi rauhoittaa herkkää vatsaa ja murheellista sydäntä. Sen suurin lahja on stressin eliminointikyky, jolloi sitä voidaan käyttää myös näkyviin stressin aiheuttamiin ongelmiin -ihottumat, hiustenlähtö, sydämen tykytys, unettomuus...
Tarottina tämä edustaa ylipappia, eli naisellisuudesta kumpuava viisaus ja lempeys ovat voimasanoja nyt. Kuuntele sisäistä ääntäsi ja saat kaiken tarvitseman, ratkaistaksesi mahdolliset hankaluudet edestäsi. Tuomitseminen ja passiivisuus ovat asioita, joita toivoisin sinun karttavan, koska niistä kehittyy vain harmia ja hankaluuksia lisää.
 angel
tallennettu
*Kide*
Astroholisti
*****
Viestejä: 2401


oinas, asc jousimies


Profiili
« Vastaus #928 : 05.04.2011 10:56:15 »

Soma  smitten
Vesimeloniturmaliini... yksi lemppareistani... tämä kivi on ehdottomasti yksi voimallisimmista hienostuneella tavalla sydänchakralle. Sen paikka on on pitkässä ketjussa kaulalla.
Turmaliinit yleensä ovat hoitokiviä, joilla on energia virtoja tasaava vaikutus. Ne avaavat ja antavat asioiden sujua.
Tarottina tämä edustaa maailmaa, eli oman elämän inprovisaation mestareista puhutaan. Anna sydämen kuljettaa ja järjen ratkaista esteet. Elämä on liikettä, jatkuvaa muutosta, itsensä kehittämistä, jossa tasapaino on menestyksen avain. Se  mikä ei puhuttele nyt isnpiraation lailla, anna mennä sujuvasti ohi...
 angel
tallennettu
eppana
Astroholisti
*****
Viestejä: 1258



Profiili
« Vastaus #929 : 05.04.2011 17:19:17 »

Jonon jatkoon hiivin.. Mitähän nousis että sais homman toimimaan paremmin :Smiley.
tallennettu

"Optimisti pärjää helvetissäkin, pessimisti ei taivaassakaan"- vanha sanalasku.
Sivuja: 1 ... 60 61 [62] 63 64 ... 77
  Tulostusversio  
 
Siirry: