Sivuja: 1 ... 57 58 [59] 60 61 ... 77
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Kivien tarinoita!  (Luettu 750308 kertaa)
0 jäsentä ja 3 vierasta katselee tätä aihetta.
*Kide*
Astroholisti
*****
Viestejä: 2401


oinas, asc jousimies


Profiili
« Vastaus #870 : 27.01.2011 11:21:53 »

Juhish  smitten
Savukvartsi, tuo ruskean sävyisestä savun harmaaseen ilmentyvä kvartsilaji. Täysin musta on nimeltään morion ja viistehiontakelpoista kiveä...
Tämä kivi on muuten saanut sävynsä aikoinaan alumiiinipitoisuutensa johdosta, kun kivi kohtasi luonnollista säteilyä maassa  Wink ei säteile enään.
Savukvartsi on ankkuri, joka näyttää paikan levottomalle mielelle. Se pistää huomaamaan kehon tarpeet ja käytännöntason toimien välttämättömyyden. Tämä myös putsaa energiakehon tarroja pois ja jos se ei siihen yksin kykene, ohjaa se sinne mikä on välttämätöntä.
Tarottina tämä edustaa miekkojen 10., eli jossakin kohtaa on jäänyt jotakin oleellista tekemättä. Tämä tulee nyt nousemaan ja vaatimaan pois hoitamista. Hoida pois. Tylsä juttu ehkäpä, mutta välttämätön. MItä nopeammin oivallat oman elämän ohjasten hallinnan ja pituudet, sitä nopeammin pääset täyteen raviin. Ravi on vauhdin hurmaa, mutta se edellyttää hyvää huoltoa. Lepää, syö hyvin ja nuku hyvin... mites se meni; tee ne mitkä tänään voit tehdä, älä jätä huomiseen. Jos jotakin et voi tehdä tänään, turha siitä on silloin murhettakaan kantaa!
 angel
tallennettu
aava1
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 194



Profiili
« Vastaus #871 : 27.01.2011 12:26:29 »

Kiitos Kide!   smitten

Ametisti on mun kivi ja on myös roikkunut kaulassa monta vuotta... Grin
Mutta nyt olen itsekin huomannut että henkistä kehitystä on tapahtunut ja välillä tuntuu
et rytinällä menen eteenpäin...hyvä niin  Smiley pari viimeistä vuotta on olleet tosi raskaista ja varsinki viime syksy...
Valo näkyy jo tunnelin päässä  smitten

tallennettu
Rohana
Astro-nauttija
****
Viestejä: 790



Profiili
« Vastaus #872 : 28.01.2011 20:55:23 »

Kiitos tähän astisista, Mitäpä nykyiseen tilanteeseen työelämässä? Millainen kivi tulee?
tallennettu

-Lähden, jotta tulisin, Menen kauas, jotta lähellä olisin.-
Nils-Aslak Valkeapää
*Kide*
Astroholisti
*****
Viestejä: 2401


oinas, asc jousimies


Profiili
« Vastaus #873 : 01.02.2011 15:21:46 »

Neostar  smitten
Jännä juttu, nostin sinulle saman kortin kuin Juhish´lle  Huh

Eli savukvartsin. Ankkurin, joka pistää huomaamaan kehon tarpeet ja käytännön tärkeyden. Tämä putsaa myös energia kehoa.
Tarottina edustaa meikkojen 10., eli oleellisen huomioiminen on tapetilla.

Kannattaa lukea Juhish´n teksti ja tarvittaessa nostan sinulle uuden, jos teksti tuntuu vieraalta.
 angel
tallennettu
*Kide*
Astroholisti
*****
Viestejä: 2401


oinas, asc jousimies


Profiili
« Vastaus #874 : 01.02.2011 15:30:24 »

Metsäkeiju  smitten
Chrysopraasi, yhden ihmisen kivi. Tämä omenan vihreä kivi hoitaa kiihkeyttä pois ja tunne tasolla se toimii silti, kuin kevät. Se saa ulospäin suuntautuneisuuden kehittymään ja auttaa rakentamaan uutta. Kevään jälkeen tulee kesä, joka kypsyttää ja syventää rakennettuja. Kaikki rakkaudella tehty on täydellistä sellaisenaan, joten viethän aina asiat loppuun etkä anna kateellisten arvostelijoiden syödä asioilta niiden arvoa?
Tarottina tämä edustaa sauvojen 4., eli epävarmuus on kivesi polulla. Hyppää yli, älä noteeraa niitä jotka sellaista sinussa haluavat synnyttää. Tee se mitä haluat tehdä, puhtaalla sydämellä ja motiivit yhtä kirkkaina. Jos sitten kuitenkin jokin ei meinaa onnistua... luovuttaminen on osa kasvua ja luonnonkiertokulkua. Kaikki ei täällä ole tarkoitus valmiiksi tulla, vaan tärkeintä olo prosessi. Opi joka asiasta jotakin!
 angel
tallennettu
*Kide*
Astroholisti
*****
Viestejä: 2401


oinas, asc jousimies


Profiili
« Vastaus #875 : 01.02.2011 15:36:46 »

Vedenhelmi  smitten
Sait hyppykortin ja se on turkoosi. Tuo onnenkivi ja iso suoja, intiaanien pyhä kivi. Tämä avaa kurkkushacraa ja antaa oikeat sanat, sydämestä kumpuaville. Samoin vilpittömälle se antaa pelionnea!
Tarottina tämä edustaa kolikoiden 9., eli kun olet vilpitön ja pyytteetön asioiden valinnassa, joiden annat asettaa vaatimuksia tai tavoitteita, tulet onnistumaan. Jos tavoittelet pilviä taivaalta, et tule niitä saamaan. Ainostaan kolhuja sieluun ja kehoon. Anna päivien kulua ja elä jokainen päivä niin, että voit olla illalla jostakin kiitollinen. Nämä usein ovat aika pieniä juttuja, mutta niin nuo isot joetkin aluksi ovat vain puro pahasia.
 angel
tallennettu
*Kide*
Astroholisti
*****
Viestejä: 2401


oinas, asc jousimies


Profiili
« Vastaus #876 : 01.02.2011 15:46:00 »

Maurimourulainen  smitten
Sinulle nousi sama kortti, kuin Twirl´lle  Shocked

Eli topaasi, jonka värin voit valita itse. Topaasi on voimakas kivi, riippuen väristä. Fyysisen puolen vahvistaminen kuitenkin on niiden yleisvaikutus. Eli sitä kannataa pohtia, kun mietit väriä... missä fysiikassa on sinun heikko kohta?

Kannattaa lukea aikaisempi tekstini... mutta nostan sinulle myös tarvittaessa uuden kortin.
Tarottina tämä edustaa sauvojen kuningatarta, eli sinulla on valovaimainen persoona nyt ja se huomataan. Sinussa virtaa elämä ja kateutta se saattaa aiheuttaa joissakin. Älä välitä! Tämä kannattaa muistaa  myös miettiessä keneen luotat...
 angel
tallennettu
Suljin
Astro-nauttija
****
Viestejä: 760



Profiili
« Vastaus #877 : 01.02.2011 17:28:23 »

Mullekkin saa tahtoessaan kiven katsoa angel
tallennettu

Vain mielikuvituksesi on rajana
Metsänkeiju
Astro-nauttija
****
Viestejä: 904



Profiili
« Vastaus #878 : 02.02.2011 22:09:41 »

Kiitos!!! Smiley
tallennettu

"It is you're mind that creates this world" -The Buddha-

askendentti jousimies aurinko merkurius kalat kuu vaaka venus vesimies mars harka  ~Kiinalainen jänöjussi~
suski81
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 9



Profiili
« Vastaus #879 : 02.02.2011 23:28:52 »

Minäkin haluaisin kiven, ihan yleiskatselmus  smitten
tallennettu
Empyrean
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 1


Profiili
« Vastaus #880 : 11.02.2011 17:45:54 »

Voisitko nostaaa myös minulle kortin? Smiley
tallennettu
Animaija
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 76


Profiili
« Vastaus #881 : 13.02.2011 13:00:37 »

Nostatko kiven minullekin  smitten
tallennettu
*Kide*
Astroholisti
*****
Viestejä: 2401


oinas, asc jousimies


Profiili
« Vastaus #882 : 14.02.2011 14:03:06 »

Puran taas pienen pätkän... toivottavasti pitkämielisyyttä löytyy? Vastaan kyllä kaikille aikanaan...

Rihanna  smitten
Rhodoniitti on läpinäkymätön vaaleanpunainen kivi, jossa mustat alueet risteilevät. Tämä kivi on herkkä paineelle hiottaessa ja samoin se on herkkä paineelle energeettisesti.
Tämä on kurkkun ja solar plexuksen kivi, jolloin tunneperäiset paineet saattavat ilmentyä hengitysteissä tai vatsassa. Purkamattomana tunneperäiset lukot voivat aiheuttaa fyysisiä ilmentymiä... eli suu puhtaaksi sydämen ja energian tukko tekijöistä... Jotta tämä olisi helpompaa, on hyvä ottaa sydänkiveksi ruusukvarstsi tai jos olet kova luu, vaikka malakiitti... jota en suosittele, ellet oikeasti halua purkaa voimakkaasti tunteitasi!
Tarottina tämä edustaa kolikoiden 3., eli todellakin fysiologian ja psykologian rauhoittaminen voisi olla avain termi. Sinulla on mestarin kyvyt nyt ja voima, se mihin sen suuntaan on oma valintasi. Tässä on mukana työkuviot ja taiteelliset tekijät. Oikein valitessasi tulet kohtaamaan tilan, jossa murheita ei ole. Mutta rakkaudessa saattaa tulla myös tekijöitä vastaan, joita et ollut suunnitellut... ei tarkoita eroa, vaan jotakin mitä et ehkä osannut aavistaa. Pririsoi omaa toimintaasi ja pyri pysymään rauhallisena, verbaalisesti avoimena ja silloin vältät sudenkuopat myös rakkaudessa, mutta myös kaikessa mitä teet. Rakkauden suhteen tahdon sanoa vielä, että se mille ei ole määriteltävissä hintaa edes rakkauden edessä, on itsekunnioitus ja -arvostus!
 angel
tallennettu
*Kide*
Astroholisti
*****
Viestejä: 2401


oinas, asc jousimies


Profiili
« Vastaus #883 : 14.02.2011 14:11:00 »

Tähtisiipi  smitten
Kalsiitti on symbolisesti kaksi polkua... toinen se mitä kuljet nyt ja toinen haave, joka muuttuu todeksi kun astut sille. Tämä kivi näyttää se haavepolun... Jos et astu sille, kuljet vanhaa ja samalla ehkäpä välttelet kohtaloasi... sitä oikeaa polkua.
Tarottina tämä edustaa tornia, eli vanhojen asioiden on aika vaihtua, rakentaa uutta. Uusia tuo sinulle vaputta, mutta rakentaminen ei ole koskaan täysin kivutonta ja ilmaistakaan. Joudut töihin... samalla saatat joutua hakaliin tilanteisiin tai jopa vaaraan. Ole tarkka ja pidä fokus kohteessa. Luota tunteeseen, että menet oikeaan suuntaan vaikka kohde olisi hetkittäin usvan peitossa ja luottamus heikko... elämä kantaa sinua.
 angel
tallennettu
*Kide*
Astroholisti
*****
Viestejä: 2401


oinas, asc jousimies


Profiili
« Vastaus #884 : 14.02.2011 14:21:34 »

Rohanna  smitten
Kupari venuksen metalli... sosiaalisuuden keskipiste, joka on aina ollut mukana kun viihdytään. Mukana luovuudessa ja optimismissä.
Tarottina tämä edustaa maljojen 10., eli jos koet työelämän olevan "se" paikka missä sinun on hyvä olla ja missä saat toteuttaa itseäsi... olet oikeassa paikassa. Onnellisuus ja turvallisuus koostuu pienistä asioista, joilla on iso merkitys... em.pysyvä työsuhde, jonka varaan pystyy elämää rakentamaan taloudellisuuden turvaksi. Tällöin myös kotirintama puhkeaa kukaan! Hyvältä vaikuttaa, uskalla näyttää ja sanoa tyytyväisyytesi, vaikka vain pikku jutuissa. Niistä voi poikia isompia hyviä juttuja, joilla petaat työelämän jatkuvuuden ja menestyksen.
 angel
tallennettu
Sivuja: 1 ... 57 58 [59] 60 61 ... 77
  Tulostusversio  
 
Siirry: