Sivuja: 1 ... 53 54 [55] 56 57 ... 77
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Kivien tarinoita!  (Luettu 751382 kertaa)
0 jäsentä ja 5 vierasta katselee tätä aihetta.
*Kide*
Astroholisti
*****
Viestejä: 2401


oinas, asc jousimies


Profiili
« Vastaus #810 : 28.10.2010 09:50:35 »

Ratkaisu  smitten
Kalsedoni sieltä tuli nopealla tavalla  Wink
Onko kyseessä sitten kipeä kurkku ulkoisen tekijän vuoksi -flunssa
Tai sanomattomien sanojen vuoksi, pala kurkussa... kalsedoni pyrkii purkamaan tukoksen ja antamaan oikeat keinot siihen.
Joskun kyseessä on vain tilanne, jota voi kuvata sanomalla; maistii suussa paha. Tämä on mielenmutoksen tarpeessa oleva asia ja kasedoni yrittää auttaa. Eli marisijasta lempeä ja suvaitseva...
Kurkun ja sydämen välinen kivi siis  Wink
Tarottina tämä edustaa maljojen 9., eli pyri iloisuden, tyytyväisyyden, onnellisuuden ja onnistumisen tunteiden vallata päiväsi minuutit... kaiva ne vaikka hippusina kivien raoista, mutta anna niille tilaa. Tämä mielentila tulee suojaamaan sinua monelta turhalta ja tylsältä tilanteelta. Takaat sillä itsellesi hyvät unet ja levollisen sydämen. Ainoa jota tulisi välttää omissa toimissa on materialismia, ylimielisyyttä ja konflikteja kehittävää käytöstä...
 angel
tallennettu
*Kide*
Astroholisti
*****
Viestejä: 2401


oinas, asc jousimies


Profiili
« Vastaus #811 : 28.10.2010 10:02:02 »

SanctAstra  smitten
Spinelli, joka oikein tökkäs  Shocked
Tuo melkein kuin rubiini, mutta ei kumminkaan... jalokivi kuitenkin.
Spinelli toimii värinsä mukaan sen shacran alueella, jota väri ilmentää. Eli sinun oma näkemys nyt värien miellyttävyydestä on merkityksellinen!
Jokatapauksessa tämä on vaativa kivi, joka ei usko sanoja "en jaksa". Kuitenkin saattaa mennä vuosia ennen kuin spinelli alkaa sykkiä kantajaansa potkien... eli se odottaa sitä juuri oikeaa hetkeä, jolloin sinut tulee saada liikkeelle. Tämä on perusominaisuuksiltaan silti koko ajan organisointia ja järjestelmällisyyteen ohjaava kivi. Jos mitä niin tulet hyväksymään itsesi juuri sellaisena kuin olet, on tämän taka-ajatus.
Tarottina tämä edustaa kolikoiden 8., eli varjona saatat havaita pätkäelämää töissä tai rakkausrintamalla -on /off. Ota homma haltuun, jos tilanne ei miellytä. Mutta jos se sopii sinun kuvioihin, hyvä. Avainsanana tässä voisi nostaa sanan; kiinnostavuus. Se mikä sinua kiinnostaa, on se johon tulee panostaa. Opi itsestäsi ja tunteistasi, kun peilailet niitö muihin ja silloin huomaat paljon enemmän kuin aikaisemmin. Sen avulla osaat jo päätellä mikä kiinnostaa ja mikä ei.
 angel
tallennettu
*Kide*
Astroholisti
*****
Viestejä: 2401


oinas, asc jousimies


Profiili
« Vastaus #812 : 28.10.2010 10:09:48 »

Casperiina - rubiini saatuna on paras lahja rakastavaisten kesken. Toisaalta, jos sitä pyytää onko se aidosta sydämestä annettu?
Sitä sietää miettiä...
Toki rubiini teidän kahden yhteisenä juttuna voisi olla ratkaisu.

Itse rubiinin ostaessa vahvistat omia ominaisuuksi ja saat sen ominaisuudet käyttöösi -vahvistaa, suojelee, varoittaa.
Rakkauslahjana se kuvaa pysyvää ja syvää rakkautta.
Ystävyydellä annettu kuvastaa sitä, että ystävyyttäsi arvostetaan suuresti.

Paras paikka rubiinille on kehon vasenpuoli  Wink
 smitten
tallennettu
*Kide*
Astroholisti
*****
Viestejä: 2401


oinas, asc jousimies


Profiili
« Vastaus #813 : 28.10.2010 10:22:59 »

*Chrystalline*  smitten

Lemppareitani kivenä  Kiss Tiikerirauta  Kiss myös nimella rautamatrix  Wink

Eli tässä kivessä on sekä tiikerin-, että haukansilmänominaisuudet +hematiitti.
Tiikerinsilmä tarkkailee konkreettista elämää edessä (tuleva) ja takana (mennyt). Se luo itseluottamusta ja vahvuutta minään.
Haukansilmä taas tarkkailee sinun alitajuntaasi ja nostaa keskusteluun selvemin eriteltyjä tunetmuksi suhteessa tiikerinsilmän havaintoihin. Se näyttää omat virheesi ja edistää harkintaa, vahvistaa oivalluskykyä.
Hematiitti taas vahvasti maadoittava kivi, jota verikiveksikin kutsutaan... junttaa jalat maahan ja toisaalta nostaa katseen ylös. Eli stressikivi nro.1. Tämä edustaa maalaisjärkeä ja sellaista päättäväisyyttä suorittaa asiat loppuun, jotka on tehtävä. Se pakottaa olemaan läsnä NYT.
Tarottina tämä edustaa sauvojen 3., eli voimaa, kestävyyttä, uutta alkua ja yhdistymistä johonkin laajempaan. Huolimattomuus ja hätäily ei nyt sovi kuvioihin, kuin sotkemaan ne. Kun tunnet olevasi "vahvoilla" ja tiedät olevasi kutakuinkin oikeassa, tulet saavuttamaan mennestystä. Tähän sisältuu kompastuskivi, jos haukansilmä on vaiennettu tai tiikeri ei katso riittävän kauas... tai hematiitti on poissa pelistä.
Tarkkana nyt  Wink
 angel
tallennettu
*Kide*
Astroholisti
*****
Viestejä: 2401


oinas, asc jousimies


Profiili
« Vastaus #814 : 28.10.2010 10:45:43 »

Tähtisiipi  smitten
Labradoriitti ts.spectroliitti  Wink Suomalaisuuden "jalokivi"
Tämän kiven ominaisuudet kulkevat hieman värisävyn mukaan ja usein samasta kivestä löytyy useampia sävyjä. Valitse siis spectroliitista se joka sinua eniten vetää puoleensa  police
Tämä kivi on omiaan suojelemaan kansantaudeilta meitä, eli usein korkean elintason esiin kaivelemia sairauksia. Se myös antaa kyvyn kuulla "etiäsiä"  :Smiley

Pohdit kysymyksessä suhdetta joka olemassa olollaan, että katkoillakin jollakin tasolla antaa sinulle jotakin. Mutta miksi katkoilua? Tämä kivi opastaa sinua kohtaamaan omat opitut tavat, jotka ei ole tarpeellisia. Se antaa sinulle mahdollisuuden oppia hallitsemaan omaa elämää tavalla, joka palvelee sinua ja sinun kehitystä parhaiten. Mikä se on, en tiedä?
Tarottina tämä edustaa maljonen kuningasta, eli manipulaation riski kohdallasi saattaa olla yksi tietäsi haittaava tekijä, koska olet kiltti (liian?!). Luota tunteeseen, mutta anna intuition ja järjen keskustella vakavasta ennen hyppyä tyhjään. Sillä ihan loppujen lopuksi sinä olet se joka sinun elämässä kantaa vastuun, tapahtui mitä tapahtui. Eli kanna vastuu etukäteen, niin olet pajon viisaampi.
 angel
tallennettu
Ave^^
Vieras
« Vastaus #815 : 28.10.2010 16:04:13 »

Hei, mitä nousisi tällä hetkellä? Kiitos.  Smiley
tallennettu
SanctAstra
Astroholisti
*****
Viestejä: 1086


Sun: Cap - Mo: Lib - AC: Leo - MC: Ari - IC: Lib


Profiili
« Vastaus #816 : 28.10.2010 23:07:56 »

Tuo melkein kuin rubiini, mutta ei kumminkaan... jalokivi kuitenkin.
Spinelli toimii värinsä mukaan sen shacran alueella, jota väri ilmentää. Eli sinun oma näkemys nyt värien miellyttävyydestä on merkityksellinen!

Minulla onkin ollut maadoittumisen kanssa ongelmia. Punainen on juurichakran (alin chakra) väri. Sitä minulta eilen availtiin, kun se oli tukossa entisten elämien kuonasta. Ja mitä siihen maadoittumiseen tulee, niin olen ollut "tuuliajolla" ilman kiinteää päämäärää. Täytynee keräillä jotain punaista lähiympäristöön tai kutoa punaiset sukat, että pysyy tässä hetkessä ja tässä maailmassa. Tuon Spinellinkin voisin hommata.

Kiitos Sinulle katsomisesta. Tuttuja asioita tuli vastaan.  Grin Nyt todellakin mietin tuota kiinnostavuuden teemaa. Itseasiassa, siihen olen jo alkanut tarttua.  Smiley
tallennettu

May those who Love us Love us / And those that don't Love us / May God turn their hearts / And if He doesn't turn their hearts / May He turn their ankles / So we'll know them by their limping. ~ Celtic blessing ~
Ratkaisu
Astroholisti
*****
Viestejä: 1283



Profiili
« Vastaus #817 : 28.10.2010 23:14:40 »

Kiitos Kide =)

Aikaslailla osuvasti. Mietin tässä, että aika paljon nieleskelen sanoja ja on paljon asioita, mistä en voi kenenkään kanssa keskustella.
tallennettu

askendentti jousimies
 aurinko neitsyt
 kuu harka
 mars oinas
 venus rapu
 merkurius vaaka
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #818 : 29.10.2010 08:07:14 »

joo, toka lukemalla aika hyvä; todella esim suhteissa mietin jo koettua ja sitten sitä mitä kannattaisi tulevassa, myös työ ja biz pitää konkreettisessa (pakkohan se on näin maan päällä hoitaa asiat ja nauttiakin).. ok kiitos. uusi alku ja joku laajempi voisi olla uusi firma, jolla paljon kontakteja jne,
« Viimeksi muokattu: 29.10.2010 08:09:25 kirjoittanut *Crystalline* » tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
supikas
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 242



Profiili
« Vastaus #819 : 29.10.2010 16:06:11 »

Hei Kide!

Edellinen kivi oli karneoli, taisin missata kiven ja mahdollisuudet ihan reilusti  uglystupid2... Mitähän tielläni nyt näkyy? Mitä kivet kertovat? Smiley

supikas
tallennettu
Esmiralda
Astroholisti
*****
Viestejä: 5773


Minne tie vie...


Profiili WWW
« Vastaus #820 : 29.10.2010 20:28:50 »

Kide-ystäväni!

Olen näinä aikoina ihastunut kvartsiin. Mieheni sängyn päähän olen nostanut hänen itse Iso-syötteeltä tuomansa ukonkiven, eli lumikvartsin. Itse löysin omani, mistä lie löytänyt, kellaria putsaillessani. Pesin sen suolaliuksen kanssa hyvin ja laiton sänkyni viereen ikkunalaudalle.

Ja vihdoinkin haaskasin siskoni antaman synttärirahan ostamalla jo pitkään tarkkailtavissa olevaa pientä suihkulähdettä, missä ruusukvartsivuoren päällä soljuu pieni lasipallo. Ihana aivan tuolla hämärän olohuoneen perällä.

Mitä tämä kvartsivillitys kertonee?

Ja tiedätkö nimeä, kiveä, jota kutsutaan Atlantis-ajan kiveksi?
tallennettu

Nousu Skorpioni (Jousimies)
Chiron Skorpioni
Aurinko, Venus ja Merkurius Rapu
Kuu Kalat       
Pluto ja Saturnus Leijona
Jupiter Jousimies
Mars Neitsyt
Neptunus Vaaka
Uranus ja Ceres Kaksonen

Maya, Punainen Itsevallitseva Kuu
Kiinalainen Rotta
Kelttiläinen Omenapuu

OLLAAN IHMISIKS
tähtisiipi
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 134



Profiili
« Vastaus #821 : 31.10.2010 17:58:57 »


Kiitos Kide nostostasi. Aina nuo kivet ja kortitkin jotenkin kolahtaa sopivasti, pistää miettimään vähän uusista näkökulmista näitä asioita.

tähtisiipi smitten


tallennettu
SanctAstra
Astroholisti
*****
Viestejä: 1086


Sun: Cap - Mo: Lib - AC: Leo - MC: Ari - IC: Lib


Profiili
« Vastaus #822 : 31.10.2010 22:16:02 »

Minäkin tilasin kaveriltani lumikvartsisen kaulakorun. Jostain syystä on alkanut tulla tarvetta valkoiselle värille.

Toisaalta, jouduin ottamaan kaulakorut pois, kun ne alkoivat ahdistaa. Myöskään ranteissa en osaa enää käyttää koruja ja sormuksia en käytä ihan käytännön syistä. Ainoat korut on tällä hetkellä korvissa (keltakultaa ja kirkkaita zirkoneja) sekä tietty kielessä kirurgin terästä/titaania. Luulen, että tämä korujen poisottaminen liittyy siihen, kun chakrojani puhdistettiin ja auottiin. Energian pitää päästä virtaamaan vapaasti.
tallennettu

May those who Love us Love us / And those that don't Love us / May God turn their hearts / And if He doesn't turn their hearts / May He turn their ankles / So we'll know them by their limping. ~ Celtic blessing ~
*Kide*
Astroholisti
*****
Viestejä: 2401


oinas, asc jousimies


Profiili
« Vastaus #823 : 09.11.2010 12:04:46 »

Ave^^  smitten
Sugiliitti nousi ja tämä on kivi, jota ei tule käyttää aina lähellään. Eli jos ei ole valmis lyömään kättäpäivää pahimpien luurankojensa kanssa... älä käytä Sugiliittia  Wink

Sugiliitti todellakin nostaa alitajunnasta kaiken moskan, jonka sinne on ihminen haudanut. Se ei välitä, vaikka ne saisi fyysisen kehon vapisemaan ja hikoilemaan kohdatessaan nämä. Kuitenkin tällä on tarkoitus - alitajunta toimii puhtaasti ja parhaiten, ilman niitä. Tämä mahdollistaa henkisen herkkyyden ja älyllisen toiminnan todella laadukkaan yhteistyön. Tällöin on mahdollista erottaa oma todellinen tarve haluista, ja sitä kautta saavuttaa suurempaa tyytyväisyyttä elämässä.
Tarottina tämä edustaa sotavaunuja, eli itsekuri, harmonia, menestys, tasapaino ovat ydin sanoja. Aina välillä on hyvä muistuttaa itseään niistä... tarpeen ja halun hahmottaminen on yksi kehon ja mielen tasapainon avaimista. Varjona tässä tulisi mainita erityisesti, että saatat ylimitoittaa jotakin omaa kapasiteettiasi liikaa. Vauhtisokeus voi sekoittaa todelliset tarpeet ja halut... nyt tarkkana, ettet saa kehoon murheita tai mieleesi  police
 angel
tallennettu
*Kide*
Astroholisti
*****
Viestejä: 2401


oinas, asc jousimies


Profiili
« Vastaus #824 : 09.11.2010 12:11:48 »

Supikas  smitten
Hopeaa tuntui tielläsi  Wink Hopeaa, kuun hohdetta, herkkyyttä ja intuitiota.
Tämä on mukana muutoksessa ja mukautumisessa. Hopea on kuuntelemista, runoja, hiljaa hyräilyä. Hopea auttaa rakentamaan uusia suunnitelmia, jotka perustuvat unelmille.
Tarottina tämä edustaa miekkojen 7., eli "haavet elättää" laulaa Klamydiakin, mutta haaveilla on mahdollisuus huijat. Ota vaaleanpunaiset lasit pois ja unelmoi niin. Hyvin suunniteltu, on todellakin puoliksi tehty... vaikka unelma olisi perusta. Älä itse rakenna hataroita pilvilinnoja, äläkä anna muiden niitä eteesi rakentaa.
 angel
tallennettu
Sivuja: 1 ... 53 54 [55] 56 57 ... 77
  Tulostusversio  
 
Siirry: