Sivuja: 1 ... 65 66 [67] 68 69 ... 104
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Sanomaa enkeleiltä. Kysy niin sinulle vastataan...  (Luettu 662090 kertaa)
0 jäsentä ja 3 vierasta katselee tätä aihetta.
~Kata~
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 46


Kärlek är inte kärlek förrän du ger den till någon


Profiili
« Vastaus #990 : 07.10.2006 22:08:35 »

Hei!

Saisikos pyytää, että nostaisit minulle uuden kortin?  Smiley
Elämä alkaa pikkuhiljaa valostua tai ainakin koitan uskoa niin. Vaikka kyyneliä ja surua vielä on..
Kiitos sinulle  smitten
tallennettu
Aretha
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 118



Profiili
« Vastaus #991 : 09.10.2006 18:54:28 »

Saisinko minäkin.. Kaikki tuntuu menevän nurinkurisesti.. Ihana mies on ihastunut ja minäkin mutta ahdistaa joku.. Olen ihan lukossa Cry
tallennettu

Nousumerkki NEITSYT, Aurinko VAA'ASSA, Kuu HÄRÄSSÄ, Merkurius SKORPIONISSA, Mars SKORPIONISSA...
Rakkauden enkeli
Vieras
« Vastaus #992 : 10.10.2006 00:01:25 »




Olisiko enkeleillä myös minulle viestiä tulevasta syksystä ja talvesta?

 Smiley


Kultainen sulka, sinulle tuli kortti:

YKSINÄISYYTEEN VETÄYTYMINEN

Vietä jonkin aikaa yksin hiljaisin ajatuksin. Selkiytä/puhdista mielesi, ja keskity sinun totuuteesi ja tärkeisiin asioihin.

Vaaditko itseltäsi liikaa, Jumalan rakastettu lapsi? Enkelit muistuttavat meitä, että lepo on luonnollinen asia elämän kiertokulussa kaikelle elävälle. Ajattele mahtavaa tammea joka kasvaa pyrähdyksinä ja sitten lepää. Se vetää ravintonsa syvältä maan uumenista, ja se ottaa aikansa ennenkuin kasvaa taas ylöspäin. Aivan kuten tammi ravitsee itseään, on sinunkin tärkeää ravita itseäsi hengen ja mielen "ruoalla".

Kun lepäät, ota aikaa heijastaaksesi sydämesi todellisia tuntoja ja haluja. Enkelisi puhuvat sinulle sydämesi kautta. Kun kuuntelet ja kunnioitat tunteitasi, kävelet käsi kädessä Jumalan ja enkelten kanssa. Tulet tietämään, että se on todellista Jumalallista ohjausta, eikä vain mielikuvitustasi tai toiveajattelua, jos se puhuu halustasi/intohimostasi muuttaa maailmaa.


 smitten angel
tallennettu
Rakkauden enkeli
Vieras
« Vastaus #993 : 10.10.2006 00:04:26 »

Kiltti Rakkauden Enkeli katsotko mitä tulevaisuuteni minulle antaa smitten

Pusu, sinulle tuli kortti:

SIUNAUKSET

Jumala ja enkelit auttavat sinua juuri nyt. Pyydä jatkossakin heidän apuaan. Hyväksy apu, kun se tulee (kuten se aina tulee).

Enkelit haluavat sinun tietävän, että sinulla on erityinen siunaus ympärilläsi juuri nyt. Ehkä olet viime aikoina kokenut/kohdannut haasteita ja vastoinkäymisiä, tai pyytänyt lisäapua. Miten asia olikaan, enkelit ympäröivät sinua nyt suuremmalla Jumalallisella rakkaudella mitä koskaan aikaisemmin. Antaen sinulle lisää rakkautta ja valoa.

Joskus sinusta voi tuntua kuin Jumala ja enkelit olisivat hylänneet sinut. Tämä kortti muistuttaa sinulle, että he eivät ole kadonneet ja että he eivät voi, eivätkä halua jättää sinua ikinä. Vain pelkomme tekee meistä sokeita ja kuuroja enkelten läsnäololle. Kuitenkin, enkelisi voivat voivat poistaa pelkosi, jos pyydät ja annat heidän tehdä niin. Sinä olet todella siunattu, Jumalan ja enkelten rakastama. He rakastavat sinua erittäin, erittäin paljon.


 smitten angel
tallennettu
Rakkauden enkeli
Vieras
« Vastaus #994 : 10.10.2006 00:06:42 »

Mitä enkelit kertovat minulle?

Kiitos Rakkauden enkeli smitten


Topaasi, sinulle tuli kortti:

PARANTAMINEN:

Tilanne joka on aiheuttanut sinulle huolta/päänvaivaa on paranemaan päin.
Olet luontainen parantaja, ja sinun parantavat ajatuksesi ovat nyt saaneet muodon.

Joskus tilanne ei voi parantua, ennenkuin vapautat "päästät irti" jostain haasteesta/vaikeudesta täydellisesti, jotta parantava valo voi astua siihen. Sinun murheesi ovat pian ohi, koska tämä kortti todistaa, että parantuminen on tapatunut. Huomataksesi/tajutaksesi tämän parantumisen, sinun täytyy ensin lopettaa keskittyminen siihen mikä on "väärin" tai "pielessä" ja sen sijaan vakuuttua että: Kaikki on Jumalallista ja täydellisessä järjestyksessä juuri nyt.

Sinulla on luontainen parantamisen lahja/kyky, ja tämä kortti pyytää sinua luottamaan siihen, että Jumala työskentelee kauttasi, voit tehdä työtä maallisena parantavana "enkelinä". Kohdista rakkauden ajatuksia mihin tahansa asiaan joka tarvitsee parantamista/parantumista. Kuvittele, visualisoi tilanne/asia jo parantuneena. Sitten, kiitä Jumalaa tästä parantumisesta, ja anna/vapauta asia enkelten hoidettavaksi. Parantamisen lahjasi ja työsi koskettavat ja vaikuttavat monen elämään.


 angel  smitten
tallennettu
Rakkauden enkeli
Vieras
« Vastaus #995 : 10.10.2006 00:15:17 »

Rakkauden enkeli, Maanantai on monella tapaa ratkaiseva elämässäni.....onko enkeleillä minulle jotain tärkeää viestittävää ?

Nyt on jo tiistai.  Embarrassed Sinulle tuli kuitenkin kortti:

TUKI

Jumala, enkelit ja ylösnousseet mestarit jotka rakastavat, suojelevat ja ohjaavat sinua, suojelevat sinua juuri nyt. Et ole yksin. Olet turvassa!

Tämä kortti vakuuttaa ja varmistaa, että sinä olet osa mahtavaa ja voimakasta hyväntahtoisten "olentojen" tiimiä. He ympäröivät, opastavat ja rakastavat sinua jatkuvasti ja lakkaamatta. Jos olet vaarassa, he "tulevat väliin" varoituksin tai hengen pelastavin tavoin. Jos olet peloissasi, he lohduttavat sinua Jumalallisen rakkauden energialla. Jos olet hämmentynyt, he kuiskailevat ohjausta korvaasi.

Tämän kortin esiin tulolla, sinun enkelisi ja oppaasi pyytävät sinua keskustelemaan/olemaan yhteydessä heihin useammin. Keskustele sielusi/henkesi kautta heidän kanssaan kaikesta, ja näet/koet pian todistuksia heidän olemassaolostaan. Lähiaikoina enkelit "pestaavat" sinut auttamaan muita ihmisiä. Jos joskus koet epäilystä kyvyistäsi autaa toisia, pyydä enkeleitä päästämään irti näistä epäilyksistä ja peloista.


 smitten angel
tallennettu
Rakkauden enkeli
Vieras
« Vastaus #996 : 10.10.2006 00:19:25 »

Hei!

Saisikos pyytää, että nostaisit minulle uuden kortin?  Smiley
Elämä alkaa pikkuhiljaa valostua tai ainakin koitan uskoa niin. Vaikka kyyneliä ja surua vielä on..
Kiitos sinulle  smitten

Kata, sinulle tuli kortti:

LEIKKIMIELISYYS

Hauskuus ja leikkiminen ovat enkelten tapoja! He ohjaavat sinua lisäämään iloa elämääsi, ja haluavat sinun tietävän että hauskuus on tarpeellista, ei ylellisyyttä.

Enkelit tietävät, että sinulla on paljon vastuuta ja että tarvitset vakaata ajan virtaa, rahaa ja muita resursseja. Tämän kortin valikoitumisella, enkelit haluavat kuitenkin sinun tietävän, että säännölliset "annokset" hauskanpitoa auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi. Voit protestoida, että sinulla ei ole tarpeeksi aikaa, rahaa tai energiaa leikkiä. Silti enkelisi vakuuttavat sinulle, että leikkimielisyys on upea investointi/sijoitus, joka tuottaa välittömästi.

Kun pidät hauskaa ja naurat, rentoudut. Tämä rentoutuminen antaa sinulle suuremman ideoiden virran, henkisen yhteyden, Jumalallisen johdatuksen ja energiaa. Uudella inspiraatiolla ja energialla pystyt paremmin toteuttamaan haaveitasi. Sinun rentoutunut ja säteilevä persoonallisuutesi viehättää, sekä vetää luoksesi ihania ja avuliaita ihmisiä. Positiivinen olemuksesi luo uusia mahdollisuuksia sinulle. Kun katsot elämää tältä kannalta, sinulla ei ole varaa olla pitämättä hauskaa.


 smitten angel
tallennettu
taiska
Astroholisti
*****
Viestejä: 2144


Silmät ovat sielun peili :)!


Profiili
« Vastaus #997 : 10.10.2006 00:19:54 »

Kiitos Rakkauden Enkeli  Smiley ! Ei se haittaa vaikka on Tiistai jo sillä se mitä luin on vain vahvistus sille jonka jo sisimmässäni tänään oivalsin  Smiley . ISO KIITOS SINULLE  smitten  smitten
tallennettu

Trooppinen Oinas, Kuu Kauris, Asc Leijona
Sideerinen Kalat, Kuu Jousimies,Meridiaani Vesimies
Punainen sähköinen(spektrinen) taivaanvaeltaja
Kiinalainen: Metalli Rotta, egona Hevonen
Egyptiläinen: Isis
Asteekki merkki: Acatl eli Ruoko
Druidi: Pähkinäpensas
Kiinalainen: Rotta , Feng Shui 472
Rakkauden enkeli
Vieras
« Vastaus #998 : 10.10.2006 00:21:55 »

Saisinko minäkin.. Kaikki tuntuu menevän nurinkurisesti.. Ihana mies on ihastunut ja minäkin mutta ahdistaa joku.. Olen ihan lukossa Cry

Jenima, sinulle tuli kortti:

TASAPAINO

Ovatko aikataulusi keikahtaneet/pettäneet viime aikoina? Pidä huoli, että sinulla säilyy tasapaino työn, vapaa-ajan, henkisyyden, liikunnan, opiskelun ja ihmissuhteiden välillä .

Enkelit tietävät, että sinä olet kiireinen monine maallisine velvollisuuksinesi. He haluavat auttaa sinua velvollisuuksissasi tasapainon avulla. Milloin tahansa aikataulumme tulevat kohtuuttomiksi/epäsuhtaisiksi, energiamme laskee. Madaltunut energia aiheuttaa illuusion, että ei ole tarpeeksi aikaa, tunteja päivässä. Josta seuraa virheellinen käsitys ajan rajallisuudesta.

Sinun enkelisi pyytävät sinua lisäämään säännöllisen/sopivan "annoksen" meditaatiota, liikuntaa ja vapaa-aikaa päiviisi. He tietävät, että tasapainoittamalla elämäsi työn, vapaa-ajan, henkisyyden, liikunnan ja ihmissuhteiden välillä auttavat sinua kasvamaan ja tuntemaan iloa. Jos tunnet itsesi rasittuneeksi kaikkien velvollisuuksien keskellä, älä epäröi pyytää Jumalaa ja enkeleitäsi nostaa taakkaa harteiltasi.


 smitten angel
tallennettu
kultainen sulka
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 570



Profiili
« Vastaus #999 : 10.10.2006 08:55:02 »


Iso hali Rakkauden enkelille! 

On ihanaa välillä "lösähtää" ja levätä.
Vapaapäivä "hektisestä" elämästä tekee varmasti hyvää.

tallennettu

ASC Vaaka
Aurinko &  Merkurius Skorpionissa
Kuu Vaa * assa
Venus & Mars Jousimiehessä
             ***
* Sininen lunaarinen yö  *
Píroo
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 67


Killing for peace is like fucking for virginity ☼♡


Profiili
« Vastaus #1000 : 10.10.2006 12:17:59 »

Voisitkos kääntää mullekin kortin? On jo monta vuotta tuntunut kun elämä olisi jumittunut paikalleen. Undecided Nyt kun sain vähän säännöllisyyttä elämä on parantumaan päin...  :Smiley
tallennettu

(http://junkka.irc-galleria.net/k/images11/00/45/55/93/hosting/pikkuinenn_syran.gif) rauhaa ja rakkautta.
Rakkauden enkeli
Vieras
« Vastaus #1001 : 10.10.2006 12:52:33 »

Voisitkos kääntää mullekin kortin? On jo monta vuotta tuntunut kun elämä olisi jumittunut paikalleen. Undecided Nyt kun sain vähän säännöllisyyttä elämä on parantumaan päin...  :Smiley

Píroo, sinulle tuli kortti:

SUOJELUSENKELI

Sinun suojelusenkelit haluavat sinun tietävän kuinka paljon he rakastavat sinua. Enkeleittesi rakkaus on täysin ehdotonta ja kaiken kattavaa.

Et ole yksin. Tämä kortti on "nostettu" rakkauskirjeenä suojelusenkeleiltäsi, jotka haluavat sinun tietävän, "Me olemme tässä. Me emme ole ikinä jättäneet sinua, emmekä voi ikinä jättää." Sinun suojelusenkelisi sanovat, että ansaitset heidän apunsa ja huomionsa. Ei ole mitään mitä olisit ikinä voinut ajatella, sanoa, tai tehdä joka voisi sulkea sinut pois Jumalaisilta auttajiltasi. He eivät ikinä tuomitse tai hylkää sinua virheittesi takia joita teet. Enkelit vain yksinkertaisesti ovat täällä tukeakseen sinua, jotta voit henkisesti kasvaa ja auttaa muita.


 smitten angel
tallennettu
maarita
Astroholisti
*****
Viestejä: 1080



Profiili
« Vastaus #1002 : 10.10.2006 13:10:32 »

Tänään, elämä solmussa

nostatko minulle enkelikortin?


 smitten    maarita            smitten
tallennettu

*Aurinko, Venus ja Neptunus Neitsyt
*Nouseva Vaaka
*Kuu, Saturnus ja Uranus Härkä
*Merkurius, Pluto ja Ceres Leijona
*Mars Kauris
*Jupiter Oinas
*Chiron Rapu

*Maya, Sininen Magneettinen Kotka
*Kiinalainen Jänis
Topaasi
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 248


Because you never saw your eyes like I did...


Profiili
« Vastaus #1003 : 10.10.2006 13:22:23 »

Kiitos Rakkauden enkeli! Smiley

Tuli luottavainen olo kortistasi! Smiley Smiley

Toivottavasti muutkin saavat tätä kautta vastauksia kysymyksiinsä. smitten
tallennettu

Paina elämään kädenjälkesi, istuta Sieluusi siemen, joka ei Kuolemassakaan katoa. Tee matka Itseesi ja löydä kotiin. Hymy kasvoillasi kuole, Universumi syliin ota. Kuuhun ja tähtiin sukella. Kuiskaa syvin toiveesi, jos uskallat sylissäsi pitää vastausta.
~Kata~
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 46


Kärlek är inte kärlek förrän du ger den till någon


Profiili
« Vastaus #1004 : 10.10.2006 15:15:00 »

Voi Kiitos oikein paljon!  Smiley

Ehkäpä minun pitäisi sitten vähän rentoutua ja pitää hauskaa. On vain tuntunut viime aikoina, ettei ole mitään syytä pitää hauskaa.. Mutta ehkäpä tämä tästä.

smitten
tallennettu
Sivuja: 1 ... 65 66 [67] 68 69 ... 104
  Tulostusversio  
 
Siirry: