Sivuja: 1 2 3 [4]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Kuumerkit  (Luettu 33538 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
tiina61
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 17


Profiili
« Vastaus #45 : 04.11.2005 13:37:46 »

Kuu Skorpparina huomaan ystäväpiirini koostuvan pitkälle hyvin plutomaisista, skorpparimaisista ihmisistä.
Hankaluuksia tuottaa Kuun neliöt Marsiin ja Uranukseen sekä opp. Venukseen.
Tunnereaktiot ovat todella ailahtelevia ja nopeita ja sitten Skorpparimaisesti kaikki pitää pitää sisällä. Rakkaussuhteissa ilmennyt aina myös totaalitäärisiä kriisejä, johtunee ennemminkin Venuksen kovista kulmista joka ilmennee arvostelukyvyn puutteena valinnoissa suhdekysymyksissä.

Mielestäni Kuu on hyvin merkittävä karttatulkinnassa; Aurinko kun ei ole koko aikaa päällä - vain "pyhäpäivisin" - toisin kuin Kuu jolla reagoimme ja toimimme arkipäivä tilanteissa. Vai näinkö koen Aurinko Rapuna?! idiot2
tallennettu
Miisu67
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 85


Voimariimu: Fehu


Profiili
« Vastaus #46 : 04.11.2005 14:20:47 »

Mielestäni Kuu on hyvin merkittävä karttatulkinnassa; Aurinko kun ei ole koko aikaa päällä - vain "pyhäpäivisin" - toisin kuin Kuu jolla reagoimme ja toimimme arkipäivä tilanteissa. Vai näinkö koen Aurinko Rapuna?!

Mielestäni olet oivaltanut Kuun merkityksen hienosti!  Smiley
aurinko on minulle enemmänkin merkityksellinen, ehkäpä koko elämän mittainen "läksy". Varsinkin, kun syntymäkartalla sille on voimakkaita aspekteja  Cool
tallennettu

Aurinko kalat ,  AC vesimies , Kuu ja MC jousimies , Venus oinas , Mars skorpioni
Punainen Kristalli Kuu
Tuli-Vuohi
CorvusLeonis
Vieras
« Vastaus #47 : 05.11.2005 13:36:41 »

Matkailussa todellakin on sitä jotain, vaikka myönnän, ettei kamojen raahaaminen, asemilla odottelu ja paperiasioiden veivaaminen mitään herkkua ole. :Smiley Näistä ikävistä puolista selviän drinkeillä. Joskus paikalliseen kulttuuriin ei muuten sisälle pääsekään, montakin ulkomaanmatkaa paikallisten parissa on kulunut baarikierroksilla. Tongue Hortoileminen omituisissa paikoissa maistuu sentään selvinkin päin, näkee muutenkin mitä kummallisimpia asioita.
Mutta viimeistään himaan saapuessa huomaa reissaamisen efektin: Muuallakin on elämää. Tongue
tallennettu
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #48 : 06.11.2005 14:19:02 »

Baarit? Ai niin joo? Minä kyllä harrastan aika siistiä kulttuurimatkailua.. viimex tosin oli hieman liikaa kamaa Pariisissa, siis matkalaukkuja, ku tulin etelästä pohjoiseen. Sen jälkeen joku Turku tuntui aivan omituisen jäyhältä paikalta (2 v sitten). Elämänmaku on etelässä eri, joskus vois vaikka fiestailla.. mutta valo.. se on se asia ja lämpö. Tosin huvittavaa kyllä tiettyjen aatosten takia voi olla etten saa etelänmatkasta niin paljon irti kuin tosta Tallinnan visiitistä, katsotaan mikä on kohtalo, pitääkö niitä ulkomaanpoikia kattella vai ei.  laugh hmh... kiintoisia aikoja kuomaseni, toden totta, kun taas Eurooppa aukeilee. Tosin suomalaisia menee vähän joka paikkaan, tapaan heitä juuri Italiassa ja Espanjassa ja muuallakin.
« Viimeksi muokattu: 06.11.2005 14:21:12 kirjoittanut EternalSun » tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
Sivuja: 1 2 3 [4]
  Tulostusversio  
 
Siirry: