Sivuja: 1 2 3 [4] 5 6 ... 138
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: massakaukoparannus  (Luettu 881301 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
hevosmies
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 217Profiili
« Vastaus #45 : 16.09.2009 19:18:50 »

Moitaas! Anteeksi Evea kun en ole ehtinyt vastaamaan ehdotukseesi kaukoparantamiseen liittymisestä. Paljonhan tehdään yhteislähetyksiä ja paikkojen siivouksia yhdessä ym, mutta haluaisin pitää tämän nimenomaisen massakaukoparannuksen omana henkilökohtaisena projektinani, että tiedän mitä teen ja milloin ja minkälaisia vaikutuksia. Teen tämän jakaakseni hyvää, mutta tietenkin myös oppiakseni lisää ja kehittääkseni taitoa. Kaunis kiitos ajatuksestasi, mutta ei juuri tällä kertaa. Palaan asiaan yhteenvedon muodossa. Seuraavasta ajankohdasta ilmoitan myöhemmin.

Tänään muuten seisoin kadulla odottamassa vaimoani hevosnaista. Näin yli 60-vuotiaan ylipainoisen naisen tulevan kohti kärsivä ilme kasvoillaan. Juolahti mieleen, että hän tarvitsee apua ja annoin parantavan energian tulla minuun ja kohdistin sen katseella häneen. Käteni kuumenivat takin taskussa. 10 sekuntia parantamisen alkamisesta nainen pysähtyi eteeni ja kaivoi muovipussiaan. Jatkoin. Kävelin sitten naisen vieressä olevalle parkkimittarille ja huomasin että hän otti jotain lääkettä ja vettä päälle. Kysyin tuliko huono olo, hän vastasi kyllä. Helpottaako nyt? Toivottavasti, sanoi nainen ja lähti eteenpäin. Eli meni ilmeiseen tarpeeseen. Lupa hoitaa? Kyllä, näin tuskan ja eihän muille rukoillessakaan kysytä heiltä lupaa. Saanko muuten tehdä esirukouksen sinulle? No et kun pelottaa. Ei nyt kun on vähän kiire tässä... Kaukoparannus ja esirukous on sama asia, eri nimellä ja "tekniikalla". Mulla ei muuten ole tekniikkaa, mä vaan otan vastaan. Hyviä vointeja kaikille!
tallennettu

Älä palvo ketään. Paitsi omaa Sisintäsi.
Ikuinen Trikki
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 147


aur vaaka, kuu kauris, asc leijona


Profiili
« Vastaus #46 : 18.09.2009 11:19:04 »

Moikkamoi!

Lainaus: "Tänään muuten seisoin kadulla odottamassa vaimoani hevosnaista. Näin yli 60-vuotiaan ylipainoisen naisen tulevan kohti kärsivä ilme kasvoillaan. Juolahti mieleen, että hän tarvitsee apua ja annoin parantavan energian tulla minuun ja kohdistin sen katseella häneen. Käteni kuumenivat takin taskussa. 10 sekuntia parantamisen alkamisesta nainen pysähtyi eteeni ja kaivoi muovipussiaan. Jatkoin. Kävelin sitten naisen vieressä olevalle parkkimittarille ja huomasin että hän otti jotain lääkettä ja vettä päälle. Kysyin tuliko huono olo, hän vastasi kyllä. Helpottaako nyt? Toivottavasti, sanoi nainen ja lähti eteenpäin. Eli meni ilmeiseen tarpeeseen. Lupa hoitaa? Kyllä, näin tuskan ja eihän muille rukoillessakaan kysytä heiltä lupaa."

Jokainen luokoon elämäänsä omat sääntönsä joiden puitteissa toimia, mutta onko eettistä hoitaa ihmisiä, jotka eivät ole apua pyytäneet? Minusta tämä on kysymys johon tulisi paneutua, koska pelissä on ihmisen terveys ja ennen kaikkea vapaa tahto.
tallennettu

"Totuus on poluton maa." -J.Krishnamurti
hevosmies
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 217Profiili
« Vastaus #47 : 22.09.2009 17:41:27 »

Jos näet ihmisen kaatuneena kadulla, menet apuun. Jos joku vieressäsi horjahtaa, otat kiinni. Et kysy lupaa. Jos näet että kohta ihmiseen sattuu, yrität estää sen. Näin tein kyseisen naisen kohdalla. Miettikää nyt vähän pidemmälle. Ja välittämäni korkea energia on tietenkin niin viisas että se menee perille jos se saa mennä. Jos joku ihminen on niin kiinni sairauksissaan että niistä on tullut osa identiteettiä eikä niistä osata  pyytää vapautusta, ei hoito varmaankaan toimi. Tai jos esim. tulevan vakuutuskorvauslääkärintarkastuksen takia "pitää" olla vielä kipeä, ei hoito toimi.

Pyydättekö itse aina lupaa, kun toivotte (ts. rukoilette) jollekin ihmiselle parempaa oloa? Minun intuitiivisella auttamisellani nyt sattuu olemaan taustalla eli etualalla voimakas parantava energia, jota nöyränä ihmettelen ja käytän koko ajan. Käyttäminen on tietysti tyly sana, elän sitä ja olen siinä.

Se tapahtuu, minkä pitää tapahtua. Ko. nainen sai, ehkä, hetkellisesti apua, loppu on hänen ja korkeamman kädessä.
tallennettu

Älä palvo ketään. Paitsi omaa Sisintäsi.
Freelancer
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 82Profiili
« Vastaus #48 : 22.09.2009 18:20:16 »

Se tapahtuu, minkä pitää tapahtua.

Hevosmies on täysin oikeassa.

Ei ole olemassa sääntöjä ja rajoituksia kun puhutaan energianlähettämisestä, rukoilemisesta tai auttamisen halusta yms. Korkeimmat voimat (eli sisin olemus) päättää miten parantavan energian hyödyntää vai hyödyntääkö ollenkaan.

Ajatus siitä että vain kysyttäessä ja lupa saadessa voi lähettää energiaa, pitää sisällään omnipotentiaalisen kuvitelman siitä että omalla ihmismielellä (päivätajunnalla) olisi mahdollisuus päättää sellainen asia että ottaako vastaan energiaa vai ei, ne päätökset syntyvät korkeammilla tasoilla ja niihin päätöksiin vaikuttaa lukuisat tekijät, opinpaikat, alitajuiset tekijät ja tajuiset tekijät.

Jos apua tarjoaa, kuten hevosmies teki mummon kanssa, on aina olemassa mahdollisuus että tuomitaan hihhuliksi, mutta eihän se mitään haittaa. Pääasia on että kun parantamisen lahja tai pikemminkin energian välittämisen lahja on olemassa niin sitä myös käytetään, loppu on Jumalan käsissä.

Ihminen usein kuvittelee itsestään ja valtuuksistaan liikoja, kun ajatellaan tai pelätään että tekee jotain väärää energiaa välittämällä. Ei ihmisellä ole sellaisia valtuuksia, me voimme luottaa siihen että energian, Jumalan ja koko luomakunnan älykkyys ylittää ihmismielen älykkyysosamäärän. Smiley

t.Free
tallennettu

~~~ paras mitä voi rukoilla on, että tapahtuu mikä tapahtuu - sanoo eräs Kreikkalainen tietäjä ~~~~
LYV
Vieras
« Vastaus #49 : 22.09.2009 18:50:51 »

Silloin kun seuraava kaukoparannusaika tulee, tahdon olla osallisena kaukoparannettavana. Liitän tähän kaukoparannettavaksi myös siskoni, jolla ei mene niin hyvin tällä hetkellä.
tallennettu
Ikuinen Trikki
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 147


aur vaaka, kuu kauris, asc leijona


Profiili
« Vastaus #50 : 23.09.2009 13:55:24 »

Olen itse ollut henkilökohtaisesti kokemassa, mitä parantaminen ja energian lähettäminen ilman ihmisen vapaan tahdo ilmausta aiheuttaa. Tässä tapauksessa olen nähnyt hyvin negatiivisia vaikutuksia parantajien taholla. En lähde tässä erittelemään, mutta oma kokemukseni on, ettei ihmisen eikä koko ihmiskunnan vapaaseen tahtoon tule puuttua.

Edelleenkään en tuomitse kenenkään omaa arvostelukykyä, ja mielestäni jokainen luokoon oman eettisen "säännöstönsä", joiden mukaan toimia. Jokainen tekee aina parhaansa, eikä ole olemassa vääriä tekoja tai vääriä ratkaisuja. Itsekin toimin oman kokemukseni mukaan.

Lainaus: "Jos apua tarjoaa, kuten hevosmies teki mummon kanssa, on aina olemassa mahdollisuus että tuomitaan hihhuliksi, mutta eihän se mitään haittaa. Pääasia on että kun parantamisen lahja tai pikemminkin energian välittämisen lahja on olemassa niin sitä myös käytetään, loppu on Jumalan käsissä.
I
Ihminen usein kuvittelee itsestään ja valtuuksistaan liikoja, kun ajatellaan tai pelätään että tekee jotain väärää energiaa välittämällä. Ei ihmisellä ole sellaisia valtuuksia, me voimme luottaa siihen että energian, Jumalan ja koko luomakunnan älykkyys ylittää ihmismielen älykkyysosamäärän."

Luojamme on antanut meille vapaan tahdon, eikä hän rankaise tekemisistämme tai tekemästä jättämisistämme. Siinä mielessä luulisin, ettei tämä Luoja/Jumala tai miksi sitä nyt kutsummekaan, koskaan puutu myöskään siihen, mitä energioita toisillemme lähetämme. Kyllä kaikki kirouksetkin menevät perille. Ja tokihan ihmismielen älykkyys on rajallinen, mutta ihminen(sielu) itse on yhtä rajaton ja viisas kuin Jumala ja Luomakunta. Ihan samaa yhtä ollaan kaikki.

Ei kai täällä kukaan olen sen enempää oikeassa kuin väärässäkään. Kaikki mielipiteet ja näkökannat ovat ihan yhtä oikein, koska kaikki kuitenkin pyrkivät hyvään oman maailmankatsomuksensa puitteissa.


« Viimeksi muokattu: 23.09.2009 14:11:33 kirjoittanut Ikuinen Trikki » tallennettu

"Totuus on poluton maa." -J.Krishnamurti
hevosmies
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 217Profiili
« Vastaus #51 : 29.09.2009 16:59:16 »

Terveeksi taas! (Olipas hyvin sanottu) Olen harjoitellut lisää ja nyt sitten jatketaan täällä foorumissa kaukoparannusta. Jos et tiedä mistä on kyse, lue ketju alusta. Teen kolmena seuraavana päivänä eli ke 30, to 1. ja pe 2.lokakuuta klo 17 alkaen 20-30 minuutin session kaikille nille, jotka vastaavat tähän viestiin. En tarvitse tietää muuta kuin nimimerkin ja halun ottaa vastaan. Yhdellä ilmoittautumisella lähetän kaikki kolme kertaa, paitsi jos jostain syystä haluat vain kerran.

Edellisen kerran kokemukset on luettavissa vastauksista, ehkä myöhemmin teen niistä yhden tiivistetyn vastauksen. Tämä on minulle mieluisaa harjoittelua ja samalla saan jaettua hyvää. Myöskin sillä on varmasti merkitystä, että tämän topicin lukevat saavat varmistusta epäilyilleen, voiko kaukoparannus ja yleensä ENERGIALLA parannus toimia. Siksikin kokemustenne kirjaaminen foorumiin on mielestäni tärkeää. Autetaan yhdessä ihmisiä tiedon levittämisessä. Kertokaa pienimmistäkin, vähäpätöisen tuntuisista asioista, jos ne vaan ovat jotain normaalista olotilastanne poikkeavaa. Ja sitten vaan ilmoittautumaan! Mukaan voi tulla toisena tai kolmantenakin päivän, jos lukee tämän vasta silloin.

Tähän ei tarvitse uskoa. Halu ottaa vastaan riittää. Edelleenkin, se tapahtuu minkä pitää tapahtua.

ruskaterveisin hevosmies
« Viimeksi muokattu: 29.09.2009 17:32:44 kirjoittanut hevosmies » tallennettu

Älä palvo ketään. Paitsi omaa Sisintäsi.
meimi
Astroholisti
*****
Viestejä: 1017


Astrotumpelo


Profiili
« Vastaus #52 : 29.09.2009 17:06:29 »

Meimi ilmoittautuu taas mukaan, kera juopon exän.  Toivoisin hänelle kovasti hyvää energiaa, että jaksaisi lopettaa juopottelun.

Kiitos!  smitten
tallennettu

aurinko jousimies  kuu vaaka  askendentti kauris  merkurius jousimies  venus skorpioni  mars jousimies  keskitaivas jousimies

Punainen Resonoiva Taivaanvaeltaja
ptv
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 84


Profiili
« Vastaus #53 : 29.09.2009 17:17:25 »

Otan mielelläni vastaan kaukoparannusta. Kiitos.
ptv
tallennettu

Aurinko ja kuu vesimies, nousu kaksonen,
punainen rytminen taivaanvaeltaja
sidrika
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 310


Profiili
« Vastaus #54 : 29.09.2009 19:50:44 »

sidrika ilmoittautuu  smitten
tallennettu
Ave^^
Vieras
« Vastaus #55 : 29.09.2009 20:07:21 »

ilmottaudun nyt uudestaan. tällä kertaa tätä todella tarvitseekin..  Tongue
tallennettu
neoo
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 39Profiili WWW
« Vastaus #56 : 29.09.2009 23:25:29 »

Nyt todellakin tarvitsen energiaa, ja mielelläni ottaisin kaukoparannusta vastaan. Kiitos! smitten
tallennettu
Freelancer
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 82Profiili
« Vastaus #57 : 30.09.2009 08:12:23 »

Mukana myös!  Smiley

t.Free
tallennettu

~~~ paras mitä voi rukoilla on, että tapahtuu mikä tapahtuu - sanoo eräs Kreikkalainen tietäjä ~~~~
valoveli
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 87


Rakkaus on suurin!


Profiili
« Vastaus #58 : 30.09.2009 08:27:38 »

Hei taas.

Kiitos edellisistä. Mm oikean käden kyynärpää vaiva on helpottunut.
Silloin ekalla lähetyskerralla tunsin oikeesti koko käsivarressa painontunnetta ja kihelmöintiä, vielä pitkään käsi tuntui painavalta ja lämpöisemmältä kuin toinen käsi.
En edes ollut tietoinen siitä ekan lähetyksen ajankohdasta! Kiitos!

Ehdottomasti haluan liittyä tähän joukkoon, jotka vastaanottavat lähetykset 30.9-2.10.

Kiitän, t: valoveli

tallennettu

Aurinko kaksoset, nouseva leijona, kuu kaksoset, merkurius kaksoset. aurinko+kuu+ merkurius 11.huone, metalli-rotta, valkoinen spektrinen peili
tapq
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 6


Profiili
« Vastaus #59 : 30.09.2009 10:14:58 »

Kyllä kiitos, haluan olla mukana tällä kertaa!
tallennettu
Sivuja: 1 2 3 [4] 5 6 ... 138
  Tulostusversio  
 
Siirry: