Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Muusikon kartta  (Luettu 3588 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
body electric
Astroholisti
*****
Viestejä: 1090



Profiili
« : 21.08.2022 07:06:59 »

Olen poistanut tämän viestin.
« Viimeksi muokattu: 18.12.2022 00:13:39 kirjoittanut body electric » tallennettu

.
tiistailapsi
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 41


Profiili
« Vastaus #1 : 05.09.2022 13:18:57 »

Mikähän on syntymäpaikkakunta?
tallennettu
tiistailapsi
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 41


Profiili
« Vastaus #2 : 05.09.2022 16:17:34 »

Laitan tähän hyvin pienen katsauksen astrologiakartasta 17.09.1977. Hankalaa on se, kun ei ole tarkkaa kellonaikaa. Se on vaikuttamassa siihen, että tulee esiin kartassa huonejaot ja kuinka planeetat siellä vaikuttaa.

Laitan ensin tämän mikä on henkilön henkinen energia:
Tunteita, haaveellisuutta, epärealisuutta, vaistot toimii voimakkaasti, alitajunta on aktiivinen,salaperäisyyttä, mielikuvitksenvoima on suuri, altis vaikutuksille.

Temperamentti,ulkomaailmaan liittyvät suhteet:
Itsepäisyyttä, asiat pitää olla entisellään,sinnikästä työntekoa,pala palalta rakentaminen.

Aurinko on Neitsyen merkissä: muutamia piirteitä
Keskittyy paljon yksityiskohtiin. Voi olla ensi tapaamisessa ujo ja arka. Haluaa asioiden sujua selkeästi ja tehokkaasti. Arvostelun halua? Terveysasiat tärkeitä? Useimmin Neitsyt voi säteillä älykkyyttä ja vitsikkyyttä eli mennään sivuhuomautuksilla. Valitettavasti jotkut Neitsyet näkevät toisen viat ja heikkoudet.

Kuu on Skorpionin merkissä:
Kiihkeä, voimakas, parantamiskykyä, Vaistot ja intuitio herkät. Joskus jopa niin herkät, ettei voi salata mitään. Lapsuus on voinut olla vaikea, mutta se on tehnyt ihmisen kovan ja sitkeän. (Syntyvät joskus kotiin, että äidillä on jokin kriisi. Äiti on voinut olla hyvinkin voimakas).
Kuu-Skorpionille ei mikään haaste voi olla suuri eikä mikään ole hänelle mahdotonta.

Sekstiili Merkurius: Tuo esiin hyvin omat ajatukset ja tunteet. Päätökset tekee hyvin jäkevästi.
kolmio Mars: Hyvä itseluottamus. Saa aloitettua asioita mitä on suunnitellutkin. Muutoksista selviää hyvällä tavalla. Huomioi hyvin tilaisuudet mitkä hyödyttävät häntä.
kolmio Jupiter: Ihminen on suurpiirteinen ja sävyisä. Voi tehdä suunnitelmia seikkailuhenkisesti ja silti ne toteutuu. Ihmissuhteet hyviä ja ihmiset auttavat häntä tarpeen vaatiessa pääsemään päämäärään.
yhtymä Uranus: Ihmnen on neuvokas, kekseliäs ja ehkä omalla lailla riippumaton. Voi nauttia omaperäisestä elämäntyylistä ja voi tarvita elämään hiukan jännitystäkin.

Merkurius Neitsyessä:
Sanoo asiat hyvin tarkasti.

Sekstiili Mars: voi olla nopea lukemaan ja lukee tarkasti.
sekstiili Uranus: on koko ajan kartalla missä mennään ja mitä puhutaan ja voi puhua nopeasti. Ihmisen ajatukset voivat olla aikaansa edellä.
kolmio Khiron: Ymmärtää hyvin toisen tuskaa ja surua.On hyvin empaattinen ja osaa kuunnella toista. Osaa sanoa oikeat sanat toiselle, jos hänellä on tosi hankalaa.

Mars Ravussa:
Voi pitää ihmissuhteista sikeästi kiinni. Oma suku tai perhe voivat olla tärkeitä. Huolehtii muuten ihmissuhteista hyvin. Joskus voi riittää pienet ympyrät (riippuu muiden planeettojen sijainnista). Kunnianhimoinen. Loukkaantuuko henkisesti liian helposti? Voi olla hyvä ruuan laittaja.

Eli tässä raapaisu kartan asioista. Paljon olisi saanut tietoa irti kartasta, kun olisi ollut se syntymäkellonaika.
 Ja toivottavasti ei nyt ihan mennyt metsään tämä arviointi.



tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: