Sivuja: [1] 2 3
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Valaistuminen ja seksi?  (Luettu 25952 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Esmiralda
Astroholisti
*****
Viestejä: 5773


Minne tie vie...


Profiili WWW
« : 08.10.2008 22:22:39 »

Kuulin ystävältäni tällaisen heiton. Joku epäili, että kyllä valaistumisessa tarvitaan seksiäkin!  Shocked

Tarvitseeko valaistunut ihminen tai valaistumiseen tähtäävä ihminen seksiä? Onko se pahaksi vai hyväksi tällä henkisellä tiellä? Tukkiiko selibaatti kuitenkin energioiden kulkua vai hiooko se jotakin kristallimaista? Huh
tallennettu

Nousu Skorpioni (Jousimies)
Chiron Skorpioni
Aurinko, Venus ja Merkurius Rapu
Kuu Kalat       
Pluto ja Saturnus Leijona
Jupiter Jousimies
Mars Neitsyt
Neptunus Vaaka
Uranus ja Ceres Kaksonen

Maya, Punainen Itsevallitseva Kuu
Kiinalainen Rotta
Kelttiläinen Omenapuu

OLLAAN IHMISIKS
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1 : 08.10.2008 23:24:41 »

Henkimaailman osiossa asiaa on pohdittukin jo useasti. Keräsin tähän muutaman linkin aikaisempiin keskusteluihin, joita voi halutessaan käydä kurkkimassa

Henkinen kehitys ja seksuaalisuus
Seksi, henkisyys ja Saint German (ylösnousseen mestarin kanavointi)
Orgasmi
Seksisuhteet/Yhdenillanjutut

"Kun selvänäköisesti tarkastellaan miehen ja naisen energiakenttää nähdään, että rakastelun aikana heidän kenttänsä oleellisesti laajenevat ja orgasmin hetkellä ne laajenevat suorastaan räjähdysmäisesti. Samalla heitä ympäröivä enkelikuoro puhkeaa riemulliseen lauluun ja Jumalan rakkauden ylistykseen. Moni henkisesti pitkälle kehittynyt nainen irrottautuukin orgasmin aikana fyysisetteerisestä kehostaan ja kokee sielun matkan. (---)
    Tällä planeetalla ovat hallitsijat ja muut vallassaolijat kautta Maan historian harjoittaneet tavallisten ihmisten syyllistämistä ja pelottelua. Moni henkisen tiedän kirjakin on keskiaikaisen kirkon tavoin tuominnut ja lokaanpolkenut kauneimman, mitä miehen ja naisen välisessä vuorovaikutuksessa voi saavuttaa; rakkauden ilmentämisen sen kaikilla eri tasoilla. Hellys jota ihmispersoona saa kokea fyysisellä tasolla auttaa hänen henkistä kasvuaan avaamalla hänelle portin puhtaan ja pyyteettömän rakkauden puutarhaan.
 
Viime vuosien aikana ovat sadat henkiseen kasvuun suuntautuneet ihmiset ottaneet minuun yhteyttä. (---) Heillä on ollut suuri hätä seksuaalisuudestaan ja sen henkistä kasvua mahdollisesti hidastavasta ja suorastaan estävästä vaikutuksesta. He ovat tulleet tällaiseen luonnonvastaiseen käsitykseen luettuaan tämänsuuntaisia väitteitä joistakin elämää suppeasti ymmärtävistä, kapea-alaisista henkisen kasvun kirjoista. Heidän käsitystään ovat vielä vahvistaneet eräiden toisten hengenpolulla kulkevien lausunnot.
    (---)  Useiden kanavien kautta on tätä asiaa viime vuosien aikana kysytty hyvinkin korkeilta henkihierarkioiden tasoilta. Vastaus on aina ollut, että seksuaalisuus kuuluu luonnollisena, erottamattomana osana ihmisluontoon. Se on täydessä sopusoinnussa Jumalan Suuren Suunnitelman kanssa. Jumala on ihmisen tarkoituksella luonut sellaiseksi. Seksuaalisuus on Jumalan ihmisille antama syntymälahja, jonka kautta ihmisten on mahdollista avautua henkiseen kasvuun oppimalla rakastamaan. Fyysisellä tasolla saamamme hellyys auttaa meitä henkisessä kasvussamme. Me tarvitsemme rakkautta ja meillä on siihen täysi oikeus. Inhimillinen rakkaus opastaa meidät henkiseen rakkauteen.
   
Maapallolla rakkaus ymmärretään liian usein pelkästään seksuaalisuutena. Koska fyysinen kehomme on kokemisen väline, tulee ihmispersoonan tällä planeetalla kokea rakkautta kokonaisvaltaisesti, myös fyysisellä olemuksellaan. Seksuaalisuus on luonnollinen tie totuuteen, se on ihmeellisen kaunis väylä ykseyteen. (---)
   Jumala on luonut ja suonut ihmispersoonalle fyysisen kehon sekä luonnollisen seksuaalisen yhdentymisen tarpeen. Se on suorin tie tulla yhdeksi toisen ihmispersoonan kanssa, kunhan se koetaan ihmisolennon kaikilla tasoilla, eikä vain fyysisellä tasolla.
   Seksuaalisuus ja henkiseen kasvuun pyrkivien ihmisten fyysinen rakastelu on täysin hyväksyttävää. Se on tie, jonka kautta pääsemme aikanaan kokemaan vielä huikeasti laajempia olemisen tasoja ja ulottuvuuksia.

Kun riittävän laajasti ymmärrämme ihmisenä olemista, ymmärrämme, että  rakastelu on henkinen toimitus, se on rakkautta ja sen kautta meidän on mahdollista kasvattaa rakkausenergiamme määrää. (---) Mikäli kiellämme osan itsestämme, kiellämme osan Jumalan luomistyöstä.

(---) Henkisyyden ei tarvitse olla, eikä sen pidäkään olla ryppyotsaista asketismia, selibaattia ja itsensä kiduttamista. (---) Vaikka eläisimme selibaatissa tuhat peräkkäistä inkarnaatiota luostareissa, mutta emme kykenisi avautumaan rakkaudelle, ei se veisi meitä henkisessä kasvussamme yhtään eteenpäin."
Pertti Haasio: Parisuhde ja henkinen kasvu. Ultra 12/2002
tallennettu
Esmiralda
Astroholisti
*****
Viestejä: 5773


Minne tie vie...


Profiili WWW
« Vastaus #2 : 09.10.2008 14:43:51 »

Tulikin mieleen, että tätä on pohdittu usein.

Myös sen seikka tuli mieleen, että täälläkin foorumilla on joskus mielipiteitä ollut laidasta laitaan.

Mutta...

Onkohan käynyt niin, että se porukka mikä täällä viihtyy, viihtyy samankaltaisten kanssa ja muu porukka pysyttelee hiljaa ihan omista mielipiteistään?

Kiitso AthaMaarit tekstistä! Mutta...

Painettu tekstikin usein kertoo vain yhden ihmisen mielipiteestä.
tallennettu

Nousu Skorpioni (Jousimies)
Chiron Skorpioni
Aurinko, Venus ja Merkurius Rapu
Kuu Kalat       
Pluto ja Saturnus Leijona
Jupiter Jousimies
Mars Neitsyt
Neptunus Vaaka
Uranus ja Ceres Kaksonen

Maya, Punainen Itsevallitseva Kuu
Kiinalainen Rotta
Kelttiläinen Omenapuu

OLLAAN IHMISIKS
Ave^^
Vieras
« Vastaus #3 : 09.10.2008 15:51:30 »

En kyllä ole koskaan ymmärtänyt miten selibaatti voisi olla valaistumisen edellytys. Eikö zenkin sano, että valaistuakseen pitää myös nauttia täysillä kaikista elämän osa-alueista?  Smiley
Ja henkisten ongelmien takia valitussa selibaatissa ei oikein ole mitään valaistumista kohti vievää. Ongelmat on parasta kohdata ja käsitellä suoraan.
tallennettu
Esmiralda
Astroholisti
*****
Viestejä: 5773


Minne tie vie...


Profiili WWW
« Vastaus #4 : 09.10.2008 18:45:25 »

Olen tätä nykyä lukenut noista munkeista ja nunnista, pyhimyksistä jne.
He tekivät hyvin tärkeää työtä tuolta 500-1900-luvuille. Hehän olivat kaikkea mitä nykyään vain kutsutaan eri nimeillä. He hoitivat sairaalan, apteekin, puutarhan, sosiaaliviraston, koulun ja parhaan kykynsä mukaan yrittivät hoitaa rukoilemalla myös omaa sieluaan. Ja osa heistä oli kihlattu Jeesukselle.

Ja he uskoivat selibaattiin, vaikka Avilan Teresasta kerrotaankin tutkimuksien myötä vähän muutakin. Mutta toisaalta eivät he paljoa olisi suhteita ehtineetkään hoitaa tuossa myllerryksessä. Hehän olivat ylityöllistettyjä!
Niin kuin nytkin.  Wink Tutkimuksethan osoittavat, ettei seksiasioihin ei ole aikaa kuten ennen.

Siis aika muuttuu. Ja trendit henkiselläkin tasolla.

Kuitenkin uskon, että jokaisella tässäkin muuttuneessa ajassa on oma tiensä.

Ps. Jatkan kysymystä. Tuli mieleen noista nunnista ja munkeista. Mitä se selibaatti oikein on? Onko se irti toisesta sukupuolesta olemista (ja samastakin) ja onko se myös irti itsetyydytyksestä (sauvoista yms.)?

« Viimeksi muokattu: 09.10.2008 18:48:46 kirjoittanut Esmiralda » tallennettu

Nousu Skorpioni (Jousimies)
Chiron Skorpioni
Aurinko, Venus ja Merkurius Rapu
Kuu Kalat       
Pluto ja Saturnus Leijona
Jupiter Jousimies
Mars Neitsyt
Neptunus Vaaka
Uranus ja Ceres Kaksonen

Maya, Punainen Itsevallitseva Kuu
Kiinalainen Rotta
Kelttiläinen Omenapuu

OLLAAN IHMISIKS
Eklektikko
Astroholisti
*****
Viestejä: 3687


Profiili WWW
« Vastaus #5 : 10.10.2008 13:14:27 »

Mutta entäpä itse tuo valaistumisen käsite?

Puhutaanko nyt vanhan energian ajan valaistumisen käsitteestä vai uuden energian ajan valaistumisen käsitteestä? Ja näitä on vielä muitakin tulkintoja tälle samalle sanalle "valaistuminen."

Perinteinen käsitehän on se, että erillisyys katoaa, tuntee aivan konkreettisesti että kaikki on yhtä. Tämäntyyppinen valaistuminen ei suoraan sanoen hirveästi minua kiinnosta, minkä lisäksi veikkaan että tällä tavoin valaistuneita löytyy melko lailla suljetuilta osastoilta. Tarvitaan aika poikkeuksellinen persoonallisuuden rakenne, että voisi täällä lineaarisen aikakäsityksen 4d:ssä (3 ulottuvuutta + aika yhtenä ulottuvuutena) kyetä prosessoimaan moniulotteista todellisuutta.

Viimeisin Kryon-kanavointi (löytyy ilmaisena mp3 tiedostona Kryon-sivustolta) puhuu juuri tästä: Autistit, joita syntyy aina vain enemmän ja enemmän, ovat juuri nimenomaan ei-lineaarisia. He ovat tulleet tänne näyttämään mallia siitä, mikä ihmisen kehitys tulee olemaan. He vain eivät pysty halutessaan kokemaan myös lineaarisesti, mikä tulee olemaan sitten se tulevaisuuden ihmisen kyky: Vapaa valinta katsoako maailmaa lineaarisesti vai moniulotteisesti.

Uusi (tämäkin Kryonilta) määritelmä, uuden energian määritelmä:
Valaistunut on ihminen, joka tajuaa ettei tämä lineaarinen 4D ole koko totuus, ihminen joka tajuaa olevansa todellisuudessa jotakin enemmän.

Viimeisimmän Kryon kanavoinnin toinen mielenkiintoinen juttu:
Se on kanavoitu syyskuussa ja Kryon sanoo: "Don't be afraid in October."  Grin

Syytä onkin, kun lokakuussa alkoivat pörssit romahdella...

t. Eklektikko
tallennettu

DISCLAIMER: Teksteissäni ei ole tulkinnanvaraa vaan kirjoitan juuri tismalleen niinkuin tarkoitan. Rivien välien lukeminen  ja oma tulkinta on aina lukijan vastuulla ja tähän mennessä ollut 100% virheellistä. Merkurius jousimiehessä: Kuulostan saarnaajalta vaikka asia olisi täysin triviaali.
~Karuna~
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 306



Profiili
« Vastaus #6 : 10.10.2008 20:57:45 »

Kuulin ystävältäni tällaisen heiton. Joku epäili, että kyllä valaistumisessa tarvitaan seksiäkin!  Shocked

Tarvitseeko valaistunut ihminen tai valaistumiseen tähtäävä ihminen seksiä? Onko se pahaksi vai hyväksi tällä henkisellä tiellä? Tukkiiko selibaatti kuitenkin energioiden kulkua vai hiooko se jotakin kristallimaista? Huh


Ei koskaan mikään kehomme näkyvä teko tuo tietoisuudellemme mitään sellaista, mitä kutsutaan valaistumaksi vaan kyllä se ehdottomasti tulee tietoisuutemme muutoksen teoin. Eli kehommehan on vain sen Hengen koti ja kulkuneuvo eikä siten mitenkään kykene muuttumaan siksi korkeammaksi tietoisuudeksemme, jonka tuomme silloin siihen kehomme asukkaaksi, kun puhumme sellaisesta ihmisestäkin, joka on valaistunut.
tallennettu

~Karuna~
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 306



Profiili
« Vastaus #7 : 10.10.2008 21:01:46 »


Viimeisin Kryon-kanavointi (löytyy ilmaisena mp3 tiedostona Kryon-sivustolta) puhuu juuri tästä: Autistit, joita syntyy aina vain enemmän ja enemmän, ovat juuri nimenomaan ei-lineaarisia. He ovat tulleet tänne näyttämään mallia siitä, mikä ihmisen kehitys tulee olemaan. He vain eivät pysty halutessaan kokemaan myös lineaarisesti, mikä tulee olemaan sitten se tulevaisuuden ihmisen kyky: Vapaa valinta katsoako maailmaa lineaarisesti vai moniulotteisesti.

Uusi (tämäkin Kryonilta) määritelmä, uuden energian määritelmä:
Valaistunut on ihminen, joka tajuaa ettei tämä lineaarinen 4D ole koko totuus, ihminen joka tajuaa olevansa todellisuudessa jotakin enemmän.

Viimeisimmän Kryon kanavoinnin toinen mielenkiintoinen juttu:
Se on kanavoitu syyskuussa ja Kryon sanoo: "Don't be afraid in October."  Grin

Kryon kanavointeineenkin on jo entisajan tekosien tekijä, jotenka kannatta luottaa omien tietoisuuksiemme tekoihin.  Wink Smiley
tallennettu

^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #8 : 10.10.2008 21:37:24 »

ei siinä mitään, jos olis yksikään mies joka pystyy seksiin, henkisyyteen, rakkauteen ja menestykseen noin niinkuin yhtaikaa.. viimeinen kokeilu ei sit todellakaan..

eli Jumalallehan tämä on delegoitu, jos kerran luonut tarpeen, saa toimittaa tyydytyksenkin. jeeeee...
tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
pluto
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 558


...miau...


Profiili
« Vastaus #9 : 11.10.2008 12:19:51 »


Viimeisimmän Kryon kanavoinnin toinen mielenkiintoinen juttu:
Se on kanavoitu syyskuussa ja Kryon sanoo: "Don't be afraid in October."  Grin

Syytä onkin, kun lokakuussa alkoivat pörssit romahdella...

t. Eklektikko

Minä taas sain lokakuun alussa sähköpostiini jonkun kanavoinnin, jossa sanottiin, että lokakuun puolessa välissä ufomiehet tulevat aluksensa kanssa eteläiselle pallonpuoliskolle tuoden rakkauden sanomaa... Peljätä ei saa...

Ja miten tämä liittyi seksiin ja valaistumiseen? Ei mitenkään. Toivottavasti. Cheesy
tallennettu
Norna
Vieras
« Vastaus #10 : 11.10.2008 12:46:04 »

 En minäkään usko että seksillä yksistään kukaan valaistuu, varsinkin jos se on vain automatisoitu erinäisten liikkeiden määrittelemä tapahtumasarja eli toisinsanoen jos siinä ei ole tietoisesti mukana ja varsinkaan rakkaudella. Uskon että koska meille on annettu tämä keho, voimme käyttää sitä myös kohotaksemme korkeammalle ja siksi, koska ei ole vain yhtä tiettyä tietä, voi tantrisen seksinkin avulla kokea korkeampia sfäärejä ja ehkä myös valaistumisen. Itse asiassa uskon että kun aika ja sielu on kypsä voi vaikka viinaa juomalla kokea valaistumisen, ettei siinä vaiheessa enään ole mitään merkitystä menetelmällä tai uskomuksilla. Se tapahtuu koska ei ole enään muuta vaihtoehtoa Grin.
  Kehoa ei mielestäni ole tehty rajoittamaan meitä vaan nimenomaan oikein käytettynä se voi olla kulkuneuvo myös täältä muualle. Tästä en kyllä itse käytännössä tiedä mitään  Wink.
 Joten mieli ja keho yhdistettynä on minulle kaiken A ja O, vielä kun täällä pallolla kerran ollaan. Ja tärkeintähän on kuitenkin rakkaus, joka itsessään astuu kaikkien rajojen yli.
 
tallennettu
Tiigris
Astroholisti
*****
Viestejä: 3615



Profiili
« Vastaus #11 : 11.10.2008 12:51:42 »

Itse asiassa uskon että kun aika ja sielu on kypsä voi vaikka viinaa juomalla kokea valaistumisen, ettei siinä vaiheessa enään ole mitään merkitystä menetelmällä tai uskomuksilla. Se tapahtuu koska ei ole enään muuta vaihtoehtoa Grin.
 

Aamen! Afro

Ei siksi että joisin viinaa tai ihannoisin sitä, mutta olen samaa mieltä siitä, että valaistuminen ei tule jonkun tietyn tekemisen kautta, vaan ihan minkä tahansa tekemisen kautta ja sitten ei tarvitse edes tehdä mitään.. Se on se momentti kun tässä ihmiskehossa ja tietoisuudessa olessa pääsee saman aikaisesti ankkuroitumaan ikuisen itsen todellisuuteen, eli kaikki olemuspuolet ikäänkuin sulautuu yhteen, löytää jälleen toisensa.. Nythän me hypimme tietoisuudesta toiseen unen ja valveen välillä...

Ja lisäystä; valaistumisia voi tapahtua vaikka joka päivä esim meditoiden tai siten että jonkun mukaansatempaavan tekemisen kautta löytää flow'n.. Tällöin tajunnantaso nousee aina vähän korkeammalle.. Kysymys vain on että miten siinä tilassa voisi pysyä koko ajan?
« Viimeksi muokattu: 11.10.2008 12:54:41 kirjoittanut Tigrix » tallennettu
Mio
Astroholisti
*****
Viestejä: 1482


Ea Mai


Profiili
« Vastaus #12 : 11.10.2008 17:11:17 »

Ja lisäystä; valaistumisia voi tapahtua vaikka joka päivä esim meditoiden tai siten että jonkun mukaansatempaavan tekemisen kautta löytää flow'n.. Tällöin tajunnantaso nousee aina vähän korkeammalle.. Kysymys vain on että miten siinä tilassa voisi pysyä koko ajan?

Sisäauringon voimavirralla.. se kun on ainiaasti sellaisessa orgastisessa tietoisuuden
'tilassa'  :Smiley

Ja pitänee nähdä läpi näistä mielikerrostumien kumpuiluista jonnekkin perustavaa laatua olevaan...
tallennettu

The clay of reality is molded in dreams
~Karuna~
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 306



Profiili
« Vastaus #13 : 11.10.2008 21:26:24 »

Jumalallehan tämä on delegoitu, jos kerran luonut tarpeen, saa toimittaa tyydytyksenkin. jeeeee...
   2funny 2funny

Seksikin on symbolismia energioidemme työstä, jotenka sen takia sitä luullaan jotenkin konkretiaksi sen valaistumisen saavuttamiseksi. Sillä maskuliinisen eli mielemme energian sekä tunnemaailmojen eli feminiinisen energioiden yhdentyessä täydellisenä kokonaisuutena kehoissamme, tuotamme siihen chakaraan, jota kulloinkin työstämme, myöskin ikään kuin sen "orgasmin". Jolloinka aloitamme sitä aitoakin valaistumista sen jälkeen, kun ne kaikki kolmetoista chakraamme on saatu täydelliseen tasapainoon näiden energioidemme teoilla, joista juuri mainitsin kaksi.

Ja kolmas on se kundaliini, jonka kuuluukin nousta joka kerta, kun näitä chakrojamme työstämme, sieltä selkäpuolelta takakautta eteen eli ohi kruunuchakramme, jotta se edes olisi mahdollistakaan tehdä oikein. Ja se on täydellisen orgasminkin tavoite yleensä ihmisellä; tulla tunnemaailmojensa herraksi, kun tuo ne takakautta eli piilotajunnoista eteensä. Eli päivätajuntaansa nähtäviksi, että kykenee paremminkin hallitsemaan ne kuin silloin, kun on alitajunnoistamme nousemassa aina silloin, kun vähiten sitä toivomme.  Cheesy

tallennettu

Esmiralda
Astroholisti
*****
Viestejä: 5773


Minne tie vie...


Profiili WWW
« Vastaus #14 : 12.10.2008 23:36:57 »

Valaistumisesta: Aina kun lähden hänen mielestä johonkin 'hämärään miitinkiin' sanoo ukkoni, että 'ai, valaistumaanko sitä taas lähetään?' Oikeastaan minua ei kiinnosta sellainen touhu, mutta toki on paljon ihmisiä, joiden kanssa viihdyn vähän muustakin puhua kuin muodista, uusista huonekaluista, kalastamisesta tms.

13 chakraan tutustuin minäkin nyt viikonloppukurssilla ja sain kausaalichakran erityishoitoon. Mikäs siinä, arkkityypit, valaat ja delfiinit ovat muutenkin sydäntä lähellä. Kundaliiniin en varmastikaan ole vielä valmis.

Luen kyllä mielelläni vanhaakin tietoa, mutta aina uutta tulee eteen!

Kyllä minun mielestäni koko elämä kuuluu mukaan valaistumisen tielle! Se tulee kun on tullakseen, mutta itse eläminen ensin!
tallennettu

Nousu Skorpioni (Jousimies)
Chiron Skorpioni
Aurinko, Venus ja Merkurius Rapu
Kuu Kalat       
Pluto ja Saturnus Leijona
Jupiter Jousimies
Mars Neitsyt
Neptunus Vaaka
Uranus ja Ceres Kaksonen

Maya, Punainen Itsevallitseva Kuu
Kiinalainen Rotta
Kelttiläinen Omenapuu

OLLAAN IHMISIKS
Sivuja: [1] 2 3
  Tulostusversio  
 
Siirry: