Sivuja: [1] 2
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: SEKSI, HENKISYYS JA SAINT GERMAIN  (Luettu 16239 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Arkiviisu
Vieras
« : 17.07.2008 08:57:18 »

Tämä on suhteellisen pitkä - mutta ainakin omasta kokemuksestani katsottuna sisältää helmiä ... smitten
~Aaviisunen

************************************

SEKSI, HENKISYYS JA SAINT GERMAIN

Kirjoittanut Dhyana Markely ( www.ascendedmastersspeak.com)
Heinäkuu 2008
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine


Sain äskettäin seksiä koskevan kysymyksen eräältä lukijalta, ja kun aloin vastata siihen parhaan kykyni mukaan, yhtäkkiä minulle selvisi - pienellä Saint Germainin yllytyksellä - että luultavasti monet ihmiset olisivat kiinnostuneita vielä yhdestä näkemyksestä koskien seksiä ja henkisyyttä.

Tämä kysyjä oli lukenut harvinaisesta kirjasta nimeltään "The Golden Book of St. Germain" S.G.:n sanoneen, että täysi henkinen tietoisuus saavutetaan vain, kun päätetään luopua seksin harrastamisesta, koska seksiin liittyy hyödyllisten energioiden hukkaamisen ongelma. Koska kirja oli käännetty espanjaksi, tämä henkilö pohti, tuntuiko minusta siltä, että asia oli tulkittu oikein. Kysyin Saint Germainilta vastausta ja hän ehdotti, että kirjoitan asiasta artikkelin. Voitte lukea ohessa vastaukseni.

Dhyana

Seksiin ja sen paikkaan yhteiskunnassamme ja henkisyydessä liittyy monia suuria väärinymmärryksiä. Varhain maaelämässäni uskoin KAIKKI nämä tietämättömät ja väärän informaation valheet. Vasta aikuisvuosinani käsitin, että kaikki käsitykset ja uskomukset seksistä "kristillisessä yhteiskunnassamme" olivat vääriä. Näitä uskomuksia edistivät - ja edistävät edelleen - ne, jotka eivät olleet kunnolla koulutettuja täydellisempään totuuteen seksistä ja olivat näin tietämättömiä tai heillä oli omat tavoitteensa. Ne joilla oli omat tavoitteensa, eivät halunneet toisten tietävän, mitä he itse tiesivät, sen tietoisuuden, voiman ja itsetuntemuksen vuoksi, mikä kundaliinin aktivointi ja aivojen feminiinisen ja maskuliinisen puolen tasapainottaminen tuo.

Urheiluvalmentajatkin rajoittavat urheilijoidensa seksiharrastusta ennen ottelua, koska he eivät halua palaajien olevan rentoja ja täysin kosketuksessa korkeamman itsensä kanssa. Kenties he pelkäävät, että urheilijat päiväunelmoivat tai harhautuvat tärkeän ottelun aikana ajattelemaan tyttöystäväänsä tai korkeampia asioita. Henkilökohtaisesti luulen, että jos he vain opettaisivat pelaajia hengittämään syvään ja kuvittelemaan pallon menevän koriin, verkon yli, maaliin jne., siitä olisi enemmän hyötyä pelin voittamisessa kuin seksin välttämisestä.

Ei kuitenkaan tarvitse harrastaa seksiä kundaliinin aktivoimiseksi tai Jumalan kanssa yhdistymiseksi.
(Katso kundaliinin aktivointi ja aivojen yhdistämistekniikkani osoitteessa www.ascendedmastersspeak.com/techniques.htm.)

Olen oppinut, että kun suuntaudun enemmän henkisesti ja keskityn ratkaisemaan vanhoja malleja, jotta voisin olla tyytyväisempi, valikoin tarkemmin ne yksilöt, jotka päästän sänkyyni. Jotkut ihmiset vain tietävät vaikeuksia ja ellet yritä rangaista itseäsi jostain syystä, jonka vain sinä tiedät, näiden ihmisen haluat pysyvän kaukana, koska he imevät energiaasi ja häiritsevät onnellisuuden, omavoimaisen elämän ja Jumalan oivaltamisen tavoittasi.

Olen viettänyt useita vuosikymmeniä 67 vuodestani pidättyen seksistä. Yksi syy saattaa olla se, että vuonna 1971, kun olin 30-vuotias, Paul Twitchell näytti tulevaisuuteni ja kertoi, että eräänä päivänä menisin naimisiin mestarin kanssa. Pitkään en kyennyt muistamaan paljonkaan tuosta unelmasta/visiosta, mitä elämässäni olisi eläkkeelle siirtymisen jälkeen, mutta muistin aina, että minun oli määrä mennä naimisiin mestarin kanssa. Järkeilin, että luultavasti pitää olla mestari kyetäkseen olemaan kanssani. Olen aina ollut itsepäinen siinä, mitä haluan, mitä tiedän, miltä minusta tuntuu, ja tiedän olevani henkilö, joka tarvitsee täydellisen vapauden. Luulen verranneeni jokaista tapaamaani miestä "unelmamestariini" ja kuka sen kanssa pystyy kilpailemaan?

On kuitenkin hyviä ja rakastavia suhteita, missä ihmiset tukevat toisiaan kuluttamatta toisen elämänenergiaa tai vaatimatta niin paljon huomioita, että kumppanilla ei ole omaa aikaa vain olla. Jokainen ihminen tarvitsee omaa aikaa toisten vaatimuksista tajutakseen, miltä hänestä tuntuu ja mitä hän haluaa tehdä elämässään ollakseen onnellinen. Todellinen keskinäisen rakkauden ja kunnioituksen kumppanuus on mahtava suhde, ja kun rakastaa jotakuta, seksi voi tuoda läheisyyttä, mitä ei saavuta kovin monella muulla tavalla.

Kumppanisi voi olla tai olla olematta kaksoisliekkisi tai kaksoissäteesi, mutta voit olla varma, että hän on elämässäsi, koska te kaksi olette sopineet ennen toisen tai teidän kummankin syntymää olevanne yhdessä jonkin aikaa. Sitten kun tuo aika tulee ja jos toinen henkilö viettelee kumppanin sinulta, niin anna hänen mennä rakastaen ja kiitollisena niistä upeista ajoista ja oppimiskokemuksista, joita teillä oli yhdessä. Tämä jättää tyhjiön elämääsi, jotta seuraava rakkauskumppanisi voi tulla luoksesi.

On eräs laulu, joka menee jotenkin näin: "On sääli kuulua jollekin toiselle, kun se oikea tulee kuvaan mukaan." Tämä on hyvin totta. On oltava tyhjiö, ennen kuin Henki voi täyttää sen seuraavalla tilanteella, mikä on sinulle ja henkiselle kasvullesi eduksi. Sama pätee työpaikan, talon tai minkä tahansa rakkaan asian menettämiseen.

Mutta erityisesti vastauksena kysymykseen Saint Germainista:

Monissa piireissä on hyvin tiedossa, että yksi Saint Germainin viime elämistä oli Sir Francis Bacon, oikeutettu Englannin kruununperijä. Hänen ei koskaan sallittu olla kuningasasemassa, koska hänen äitinsä Elisabeth I kieltäytyi tunnustamasta häntä pojakseen. Heidän korkeammat itsensä sopivat tästä teosta ennen heidän kummankin syntymää.


Kuitenkin tämän kruununperimysaseman tunnustamisen puute loukkasi Francista kovasti ja suututti hänet. Ymmärrettävästi hän ulotti katkeruutensa naisiin ryhmänä, koska hän ei voinut avoimesti taistella voimakasta, suuresti rakastettua ja kunnioitettua äitiään vastaan. Jos hän olisi julkisesti väittänyt olevansa tämän poika, nainen olisi kieltänyt sen ja Francis olisi nolattu merkittävästi.

Sir Francis oli älykäs mies ja äärimmäisen kiireinen. Hän käsitti, että jos hän koskaan rakastuisi, menisi naimisiin ja hänellä olisi lapsia, hän antaisi siihen niin paljon energiaa, ettei hän koskaan pystyisi suorittamaan niitä monia asioita, joita hän halusi tehdä elämässään ja joista hän on nyt kuuluisa.


En voi puhua Saint Germainin puolesta, mutta voin kuitenkin kertoa teille, ettei hänellä ole tietääkseni enää mitään negatiivisia asenteita naisia kohtaan. Hän rakastaa ja kunnioittaa kaikki yksilöitä, miehiä ja naisia yhtä lailla. Hän on lopulta antanut anteeksi myös äidilleen Elisabethille - nyt kun hän voi selvemmin nähdä, että hänen kohtalonsa tuossa elämässä ei ollut joutua kuninkaallisuuden loistavien olosuhteiden häiritsemäksi pyrkiessään tärkeämpiin elämäntavoitteisiin. Sir Francis Baconin elämään sisältyi ylösnousemus vielä fyysisessä kehossa ollessaan.

Teeskenneltyään oman kuolemansa ja ylösnousemuksensa hän tuli tunnetuksi Saint Germainina. Ymmärrykseni mukaan hän on tällä hetkellä seksuaalisesti aktiivinen yksilö eikä hänellä ole enää "estoja" seksiin liittyen. Aivan samalla tavalla kuin sir Francis Baconin pidättyminen seksistä suurimman osan elämästään tai koko elämänsä aivan, toimi hänellä, myös omat pidättymissyyni ovat toimineet minulla.

Mitä kyseiseen kirjaan tulee, se ei ole minulle tuttu, mutta yritän paikallistaa kirjan internetistä. Siksi en tiedä, voidaanko sitä pitää Saint Germainin kirjoittamana, kun hän oli fyysisessä kehossa, vai jonkun muun kanavoimana. Kuten ehkä tiedätte, sanat - kanavoidut tai suoraan sanotut - tulkitsee vastaanottaja ja siihen usein vaikuttavat hänen omat kokemuksensa ja ennakkoasenteensa. Jos se oli kanavoitua informaatiota, kanava on kenties laittanut omia ennakkoasenteitaan Saint Germainin sanojen tulkintaan.


Voin kuitenkin kertoa teille, että pidättyminen seksistä tai seksin harrastaminen kumppanin kanssa vain naimisissa ollessa, on käsitys, minkä uskonnot keksivät, jotta ne voisivat saada enemmän valtaa ja hallintaa ihmisiin ja aiheuttaa syyllisyyttä, jotta ihmisten olisi pakko mennä heidän luokseen ja antaa rahaa löytääkseen tiensä takaisin Jumalan armoon.

Tietenkin tämä kaikki on täysin valetta eikä se ole toiminut. Ihmiset ovat aina tehneet omat valintansa seksuaalisuutensa osalta - nyt heidät on vain saatu tuntemaan häpeää tai syyllisyyttä lakien, sääntöjen ja uskonnollisten oppijärjestelmien kautta. Jumala ei koskaan valitsisi tätä onnettomuutta lapsilleen. Ihminen on valinnut tämän.

Jumala on jokaisen ihmisen sisällä eikä koskaan tarvita mitään pappia tekemän yhteyttä sinun ja Jumalan välille. Jumala on rakkaus. Jumala haluaa lastensa olevan onnellisia ja saavan tyydyttävän elämän. Jumala antoi kaikille vapaan tahdon, minkä jotkut hyväksyvät, mitä jotkut käyttävät väärin ja mistä jotkut kieltäytyvät antaen voimansa toisille. Kaikessa on kyse henkilökohtaisesti valitusta kokemuksesta.


Toinen asia minkä uskonnot yrittävät piilottaa seuraajiltaan, on se, että kundaliinin aktivoituessa ja aivojen molempien puoliskojen täyttyessä selkäydinnesteestä ja energisoituessa täysin, tietoisuus todella laajentuu ja henkilö alkaa käsittää, että hän ei enää tarvitse ketään mistään uskonnosta tai oppijärjestelmästä kertomaan, mitä tehdä.

Henkilö voi aktivoida kundaliininsa seksuaalikumppanin kanssa tai ilman sitä. Kun se on aktivoitu, henkilö käsittää, että kaikki kysymykset ja vastaukset ovat hänen sisällään… jokaisen yksilön sisällä! Korkea-arvoiset papit tiesivät tämän ja pitivät tämän tiedon piilossa ihmismassoilta. Roomalaiskatolisen kirkon paavien seksuaalista aktiivisuutta tutkittaessa esim. internetistä huomaatte, että he kaikki ovat olleet seksuaalisesti aktiivisia. "Sisäpiiriläiset" tiesivät tämän hyvin.


Kirkon johtajat keksivät "selibaattisäännön" vain papistolleen, jotta heillä olisi enemmän valtaa näihin. Seksin ja/tai kundaliinin aktivoimisen luovan voiman tuntee myös ryhmä nimeltään Illuminati. Yksi esimerkki papiston tekopyhyydestä on, että useat amerikkalaiset evankelistat on saatettu huonoon valoon prostituoitujen kanssa sen jälkeen, kun nämä ovat todenneet seuraajilleen "seksin olevan pahasta".

Nettisivuillani on Drunvalo Melchizedekin artikkeli otsikolla The Ancient Egyptian Sexual Ankhing, mikä selittää tekniikan sen energian kierrättämiseksi, joka ehkä hukkuu kontrolloimatta huipennuksessa. Hän ehdottaa, että huipennuksen hetkellä luodaan energian ANKH (ajattele pystysuoraa viivaa, jossa on ympyrä yläpäässä), mikä virtaa lantiolta sydänalueelle ja sitten takaa pyörähtää pään yli palaten sydämeen kehon etupuolelta. Tämä pitää kaiken seksuaalienergian kehossa ja seksin jälkeen tuntuu energisemmältä eikä uupuneemmalta.

Huomatkaa myös, että Kata Daki ei ylösnousemusoppitunnissaan joulukuussa 2007 ( www.ascendedmastersspeak.com/AL.KD.12.7.07.htm) suosittele olemaan harrastamatta seksiä, vaan hän vain toteaa seksin harrastaminen väkivaltaisten miesten kanssa johtavan väkivallan ja ongelmien lisääntymiseen. Meillä ei ole koskaan rauhaa planeetallamme, ennen kuin meillä on rauha sydämessämme, eikä meillä ole koskaan rauhaa sydämessämme, jos aina taistelemme tai käytämme hyväksi tai tulemme hyväksi käytetyiksi.



Uskon myös, että suurimmalta osalta on naisten tehtävä kasvattaa miehiä, jotka kunnioittavat naisia ja kohtelevat heitä lempeästi. Meidän on vaadittava kunnioitusta ja lempeää käsittelyä kaikille miehille ja naisille. Tämä merkitsee sitä, että meidän kaikkien naisten on yhdistettävä tekomme ja lakattava teeskentelemästä, että emme ansaitse ketään parempaa kuin katujen kiusankappaleen tai epävarman macho-miehen. Tällainen ajattelu heijastaa hyvin epäkypsää ja epävarmaa naista.

Kehottaisin kaikkia naisia lopettamaan muihin katsomisen saadakseen vahvistuksen omaan elämäänsä ja opettelemaan vain rakastamaan ja kunnioittamaan itseään. Loppuosa elämästä pitää huolen itsestään. Lopulta, meistähän jokaisella on elämänsuunnitelma ja onnellisuus on mielentila.


No niin, olen jokseenkin samaa mieltä sen kanssa, mitä lukija kertoi Saint Germainin sanoneen kyseisessä kirjassa: seksi väärän ihmisen kanssa voi olla hyvin rankaa, kuluttaa energiaa ja alentaa tietoisuutta, jos ei ole varovainen. Tällä tarkoitan sitä, että niiden sosiaalisten ja tunneongelmien lisäksi, joita syntyy seksin harrastamisesta naimisissa olevan henkilön kanssa tai kun vapaasti ja harkitsematta jaetaan kalleinta lahjaa ympäriinsä - mikä viidennen ulottuvuuden alapuolella voi aiheuttaa sairauden tai jopa kuoleman - on toinenkin ongelma: kun olet todella henkisellä polulla ja edistyt sillä mukavasti ja sitten harrastat seksiä jonkun kanssa, jolla on paljon pimeyttä ja tunneongelmia työstettävänä, hän usein "työntää" tämän pimeyden sinuun energeettisesti. Sama pätee erityisesti energiaparantajiin.

Jos energiaparantaja työskentelee tai harrastaa seksiä henkilön kanssa, joka on harrastanut tai edelleen harrastaa seksiä monien muiden ihmisten kanssa, tämä henkilö jolla on vähemmän henkistä tietoisuutta tai matalampi värähtely, usein tiedostamattaan "työntää" sitä energiaparantajaan tai kumppaniinsa. Tämä kumppani säilyttää tätä pimeää energiaa siihen saakka, kunnes hän voi ratkaista/puhdistaa sen tai "työntää" sen jollekin, jolla on häntä korkeampi tietoisuus. Fyysisesti tätä voitaisiin ajatella sukupuolisairautena, mutta eteerisesti ja energeettisesti voidaan sairastua myös.


Muistakaa, että kun harrastatte seksiä jonkun kanssa, yhdistätte ja sekoitatte energianne hänen kanssaan, ja jos energianne on korkeavärähteisempää kuin hänen, voitte joko saattaa hänet omaan värähtelyynne tai hän voi saattaa teidät omaansa. Yhteinen värähtelytasonne vaikuttaa suuresti seksuaalisen kokemuksenne lopputulokseen.

Korkeammissa maailmoissa seksiä pidetään yhtä luonnollisena kuin kylpemistä, ja koska rakkaus vallitsee näissä "taivaissa", on hyväksyttyä toimintaa "yhdistyä" ja levätä hetki Jumalan sydämen autuudessa. Siihen ei myöskään liity yllä mainitsemiani vaikeuksia. Korkeammissa maailmoissa lähes kaikki yksilöt ovat tasapainossa mies- ja naispuolensa osalta. Siellä on vain rakkaudella merkitystä ja lähimmät kumppanit ovat usein kaksoiskumppaneita, kaksoissieluja, kaksoisliekkejä tai jopa kaksoissäteitä, joten olisi naurettavaa sanoa, ettei heitä rakasta riittävän syvästi halutakseen olla lähellä ja yhdistyä heihin. Sieltä löytyy myös seksuaalista uskollisuutta, erityisesti sitten kun kaksoisliekit ja kaksoissäteet lopulta löytävät toisensa.


Olen kiitollinen siitä, että päätitte viettää tämän ajan kanssani, ja toivon, että mietitte tarkkaan sanojani. Olen Dhyana.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.
_________________
Lempeydellä voi ravistella maailmaa
http://www.phpbbserver.com/phpbb/viewtopic.php?t=968&sid=42a58f8333c1ce13124acb4c66312e0f&mforum=uusimaa
« Viimeksi muokattu: 17.07.2008 17:58:53 kirjoittanut Aaviisuinen » tallennettu
Chandra
Astroholisti
*****
Viestejä: 2752



Profiili
« Vastaus #1 : 17.07.2008 10:05:43 »


Kyllä! Cheesy   smitten

Helmiä,helmiä!
Juuri sitä,mitä olen perään kuuluttanut ja olen jopa tutustunut miehiin,jotka ajattelevat aivan samoin asiasta. Cheesy

Aika ihanaa,että vihdoinkin päästään irti tuosta avioliiton kaiken tuovasta onnesta ja auvoisuudesta,
kun sen voi kokea vapaasti omasta tahdostaan,omalla ajallaan ja oikean ihmisen kanssa ja lentää tähtiin!

                       smitten  smitten  smitten  smitten  smitten  smitten
tallennettu

Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #2 : 17.07.2008 13:44:27 »

Kiitoksia tästä! Oli ihanaa saada omilla ajatuksilleen ja elämäntavoilleen seksuaalisuuden osalta jälleen taas semmoinen vahvistava muistutus, että "Hyvä AthaMyaarit, hyvin menee, jatka samaan malliin, koska olet oikealla tiellä"  laugh

kiitoksia ylipäätäänkin siitä, että pistät aina näitä kanavointeja tänne! Luen ne aina ajatuksen kanssa läpi ja pistän eteenpäin maililla sellaisille ihmisille, joiden uskon saavan jotain irti kyseisestä kanavoinnista.
tallennettu
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #3 : 17.07.2008 15:18:19 »

?? mikä tässä oli niin ihmeellistä?? hyvä siis että suhde loppui vai?? olis ollut niin alhaista energiaa, kuinka moni prosentti miehistä edustaa sitä oikeeta korkeeta vibaa==? meenkö samalta joogakoululta hakemaan vai ei ehkä?? aivan taatulla tuolla viimeisellä oli pimeyttä ja tunneongelmaa viimeiset 6 kk havaittavissa. mutta se oli silti hyvän tuntuista..   Wink

kun olet todella henkisellä polulla ja edistyt sillä mukavasti ja sitten harrastat seksiä jonkun kanssa, jolla on paljon pimeyttä ja tunneongelmia työstettävänä, hän usein "työntää" tämän pimeyden sinuun energeettisesti. Sama pätee erityisesti energiaparantajiin.
« Viimeksi muokattu: 17.07.2008 15:22:27 kirjoittanut ***Wild Star*** » tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
Asterix
Vieras
« Vastaus #4 : 17.07.2008 21:33:38 »

Aivan loistavaa tekstiä Aaviisuinen! smitten
Kiitos kaunis.... smitten smitten smitten
tallennettu
Esmiralda
Astroholisti
*****
Viestejä: 5773


Minne tie vie...


Profiili WWW
« Vastaus #5 : 18.07.2008 01:20:50 »

Minustakin oli mukava lukea tuota tekstiä, selvää ja kiertelemätöntä!

En löydä siitä mitään, mitä en sulattaisi! Ja varsinkin tämä allaoleva on kait se mitä me etsimme ja mihin me pyrimme, löytämään se toinen samalla värähtelytasolla....uskon että joskus vain kohdatessa hetken siitä voi saada aavistuksen, saatikka sitten kun todella saa sen kokea!  smitten

Lainaus
Yhteinen värähtelytasonne vaikuttaa suuresti seksuaalisen kokemuksenne lopputulokseen.
tallennettu

Nousu Skorpioni (Jousimies)
Chiron Skorpioni
Aurinko, Venus ja Merkurius Rapu
Kuu Kalat       
Pluto ja Saturnus Leijona
Jupiter Jousimies
Mars Neitsyt
Neptunus Vaaka
Uranus ja Ceres Kaksonen

Maya, Punainen Itsevallitseva Kuu
Kiinalainen Rotta
Kelttiläinen Omenapuu

OLLAAN IHMISIKS
Esmiralda
Astroholisti
*****
Viestejä: 5773


Minne tie vie...


Profiili WWW
« Vastaus #6 : 18.07.2008 10:22:49 »

Pitänee vähän jatkaa tähän, koska luen juuri Paolo Coelhon kirjaa 'Zahir'. Tuo Zahirin voi kulmikkaasti kääntää myös sanalla 'pakkomielle', mutta ei sisällä kaikkea mitä tuo sana käsittää. Mutta usein pakkomielteen omaisesti kiinnitymme johonkin, mm. rakkautemme kohteeseen.

Lainaan kirjasta erään kohdan. (Ystäväni työnsi kirjan minulle vähän kierosti hymyillen, mutta antoi haasteen lukea sen englanniksi, joten en uskalla kääntää sitä suomeksi tähän.) Mielestäni tämä liittyy edelliseen kanavointiin.

"In order for the true energy of love to penetrate your soul, your soul must be as if you had just been born. Why are people unhappy? Because they want to imprison that energy, which is impossible. Forgetting your personal history means leaving that channel clear, allowing that energy to manifest itself each day in what ever way it chooses, allowing yourself to be guided by it.'

Lisää tässä kirjassa puhutaan myös sanasta Tengri, mikä ei ole minulle vielä selvää.
« Viimeksi muokattu: 19.07.2008 11:59:42 kirjoittanut Esmiralda » tallennettu

Nousu Skorpioni (Jousimies)
Chiron Skorpioni
Aurinko, Venus ja Merkurius Rapu
Kuu Kalat       
Pluto ja Saturnus Leijona
Jupiter Jousimies
Mars Neitsyt
Neptunus Vaaka
Uranus ja Ceres Kaksonen

Maya, Punainen Itsevallitseva Kuu
Kiinalainen Rotta
Kelttiläinen Omenapuu

OLLAAN IHMISIKS
Rakkauden enkeli
Vieras
« Vastaus #7 : 19.07.2008 11:56:59 »

Suurkiitos taas jälleen rakas Aaviisuinen.  smitten Miten sinä aina nappaatkin juuri näitä asioita esille, jotka ovat kuin suoraan elämästäni ja juuri sillä hetkellä ajankohtaisia.  :Smiley


Olen oppinut, että kun suuntaudun enemmän henkisesti ja keskityn ratkaisemaan vanhoja malleja, jotta voisin olla tyytyväisempi, valikoin tarkemmin ne yksilöt, jotka päästän sänkyyni. Jotkut ihmiset vain tietävät vaikeuksia ja ellet yritä rangaista itseäsi jostain syystä, jonka vain sinä tiedät, näiden ihmisen haluat pysyvän kaukana, koska he imevät energiaasi ja häiritsevät onnellisuuden, omavoimaisen elämän ja Jumalan oivaltamisen tavoittasi.
Niin totta...

Lainaus
On kuitenkin hyviä ja rakastavia suhteita, missä ihmiset tukevat toisiaan kuluttamatta toisen elämänenergiaa tai vaatimatta niin paljon huomioita, että kumppanilla ei ole omaa aikaa vain olla. Jokainen ihminen tarvitsee omaa aikaa toisten vaatimuksista tajutakseen, miltä hänestä tuntuu ja mitä hän haluaa tehdä elämässään ollakseen onnellinen.


Vaikka alku ja kaikki on mennyt tähän asti ihanasti rakkaani kanssa. Nyt muutaman viikon aikana minua on alkanut ahdistamaan myös tämä, että jotenkin tuntuu että hän on jostain syystä jollain tavalla alkanut kuluttamaan elämänenergiaani...  Undecided En vain ymmärrä miten tämä on näin yllättäin "rävähtänyt silmille", miksi en aiemmin ole sitä heti alussa kokenut...  :Smiley Minä kun vielä yleensä aistin asioita niin helposti. Eikai sitä ole sitten vain nähnyt metsää puilta tai sitten tämä on tosiaan vasta alkanut. Kun olenhan nyt saanut merkkejä ettei olisi niin uskollinen...  Undecided


Lainaus
voit olla varma, että hän on elämässäsi, koska te kaksi olette sopineet ennen toisen tai teidän kummankin syntymää olevanne yhdessä jonkin aikaa. Sitten kun tuo aika tulee ja jos toinen henkilö viettelee kumppanin sinulta, niin anna hänen mennä rakastaen ja kiitollisena niistä upeista ajoista ja oppimiskokemuksista, joita teillä oli yhdessä. Tämä jättää tyhjiön elämääsi, jotta seuraava rakkauskumppanisi voi tulla luoksesi.

 smitten


Lainaus
kun olet todella henkisellä polulla ja edistyt sillä mukavasti ja sitten harrastat seksiä jonkun kanssa, jolla on paljon pimeyttä ja tunneongelmia työstettävänä, hän usein "työntää" tämän pimeyden sinuun energeettisesti. Sama pätee erityisesti energiaparantajiin.

Tämä on varmaankin se jokin "muu" ja tiedostamaton joka minua on häirinnyt ja nyt vasta kaiken myötä pompannut silmilleni. Sillä tiedän rakkaani hyvin rankan menneisyyden ja kaiken ja että hänellä on paljon monenlaista "lastia" ja "työstettävää".  Huh

Lainaus
Jos energiaparantaja työskentelee tai harrastaa seksiä henkilön kanssa, joka on harrastanut tai edelleen harrastaa seksiä monien muiden ihmisten kanssa, tämä henkilö jolla on vähemmän henkistä tietoisuutta tai matalampi värähtely, usein tiedostamattaan "työntää" sitä energiaparantajaan tai kumppaniinsa. Tämä kumppani säilyttää tätä pimeää energiaa siihen saakka, kunnes hän voi ratkaista/puhdistaa sen tai "työntää" sen jollekin, jolla on häntä korkeampi tietoisuus. Fyysisesti tätä voitaisiin ajatella sukupuolisairautena, mutta eteerisesti ja energeettisesti voidaan sairastua myös.[/color][/b]

Ja vielä tämä, kun nyt on tullu ilmi tuo rakkaani hyvin todennäköinen uskottomuus...   Undecided Minä haluan ratkaista ja puhdistaa enkä jatkossa työntää tätä kenellekään muulle. Uskon kyllä pystyvänikin siihen.  Sitähän tässä pikkuhiljaa alan tiedostaa ja työstää... angel
« Viimeksi muokattu: 19.07.2008 11:59:51 kirjoittanut Rakkauden valo » tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #8 : 19.07.2008 13:39:26 »

Lainaus
Vaikka alku ja kaikki on mennyt tähän asti ihanasti rakkaani kanssa. Nyt muutaman viikon aikana minua on alkanut ahdistamaan myös tämä, että jotenkin tuntuu että hän on jostain syystä jollain tavalla alkanut kuluttamaan elämänenergiaani...   En vain ymmärrä miten tämä on näin yllättäin "rävähtänyt silmille", miksi en aiemmin ole sitä heti alussa kokenut...  Minä kun vielä yleensä aistin asioita niin helposti. Eikai sitä ole sitten vain nähnyt metsää puilta tai sitten tämä on tosiaan vasta alkanut. Kun olenhan nyt saanut merkkejä ettei olisi niin uskollinen...

Ehkäpä korkeimpi taso on pitänyt sinulta asian piilossa, jotta kävisit tämän suhteen läpi? Tämä muistuttaa nimittäin sekä oman elämäni että ystäväpiirin tapahtumia. Ystäväni tapasi ihanan miehen, joka paljastui myöhemmin kuitenkin ei-enää-niin-ihanaksi. Ystäväni sanoi suoraan, että jos hänelle olisi näytetty tuo ennalta - kuten normaalisti tehdään, hänellä on erittäin,erittäin vahva intuitio- ei hän olisi lähtenyt suhteeseen mukaan ja samalla olisi jäänyt ehkä tärkeimpiä, useista elämistä koostuva karma kokematta, eikä hän olisi vieläkään valaistunut tässä elämässä.

Olen huomannut, että kun ihmiset rakastuvat se rakkausenergia nostattaa heidän energiansa samoille tasoille. Kun se alkaa hiipua, suurin energiamäärä on kulutettu loppuun, ihmiset palaavat normaaleille energiatasoilleen. Silloin alkaa huomata, miten toinen tuntuukin kulutavan energiaa - energia pyrkii aika tasapainoon, joten alempi energia alkaa kiskoa ylempää energiaa tasollensa. Tämä siksi, että ylhäältä on helpompaa ja nopeampaa tulla alas kuin alhaalta nousta ylös. Alhaata ylös mennessä pitää oppia asioita syvästi, mutta ylhäältä on helpompi palata takaisin sellaisten asioiden tasolle, jotka on jo selvittänyt. Se on kuin raivaisi pusikkoa edestään ja on helpompaa palata taakse päin, kun reitti takana on puhdas, kuin raivata pusikkoa  edestään. Siitä myös tämä Aaviisusen laittama kanavointi varoittaa.

Uskon, että joskus intuitiotamme "sumennetaan" tarkoituksella Korkeimpien tahoilta, eteenkin meidän hyvin herkkien ihmisten kohdalla, jotta pystyisimme käymään asioita läpi, kun emme heti näekään, että lopputulos ei tule olemaan toivotunlainen.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #9 : 19.07.2008 14:19:59 »

No, valaistuminenhan ON olemassaolon ja tämän kaiken päätarkoitus, tosin jokaisella on oikeus edetä omaa tahtiaan ja päättää miten tärkeällä asteikolla elämässä valaistuminen on - jos se nyt on lainkaan yltänyt elämän listalle. Ystävälleni, kuten minullekin, tällä elämällä ei ole muuta tarkoitusta kuin saavuttaa se lopullinen valo niin, ettei tarvitse tulla tänne enää pyörimään Grin Olet oikeassa sen suhteen, että mitä pidemmälle tässä tiessä mennään sen vähemmän ns. potenttiaalisia kumppaniehdokkaita tulee vastaan ihan siitä syystä, että kun suurin osa suhteista perustuu karmaa tuollaista karmaa ei enää ole. Silloin vastaan tulee vain se jonka kanssa on puhdas rakkausenergia kumppanuuden siteenä ja periaatteessa sellaisia totaalisen puhtaita rakkauskumppaneita on meillä jokaisella vain yksi - Kaksoisliekki, eikä hänkään välttämättä olostele enää tällä tasolla. Lähellä kaksoisliekkiä olevia, puhtaaseen rakkauteen perustuvia ystäväsielujen suhteita on toki kanssa, mutta koska harva suhde - olipa kyse minkälaisesta ihmissuhteesta tahansa - perustuu puhtaaseen valoon täällä Maapallolla, sopivia kumppaneita joiden kanssa suhde kestäisi universaalin ihanasti, on vähän.

Henkinen tie, mitä pidemmälle se menee, sen yksinäisemmäksi se yleensä käy tai ainakin sitä harvemman ihmisen kanssa kemiat kohtaavat totaalisen upeasti ystävinä, kumppaneina, perheenjäseninä, työtovereina tai vastaavana, mutta yksinäisyyttä ei koe taakkana eikä yksinäisyytenä, koska yhteys kaikkeen olemassaoloon on niin vahva. Mielestäni allekirjoituksenani oleva lausahdus kuvaa henkistä tietä ja yksinäisyyttä ihanasti:

« Viimeksi muokattu: 19.07.2008 14:22:19 kirjoittanut AthaMaarit » tallennettu
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #10 : 19.07.2008 14:22:09 »

Siksipä olen erilainen kuin sinä, sosiaalinen enkä ole valinnut absoluuttista valaistumista päämääräksi tässä elämässä. Ei valaistunut välttämättä yksin ole, katso Ammaa, miljoonia seuraajia, mutta seksin määrä saattaa olla pienempi.  Wink Siinä se kai on pähkinänkuoressa.

Itse etsin niitä joiden kanssa kaunis side, dharmaa, ei tuon viimeisenkään kanssa muuten mitään sen pahempaa tapahtunut, harmi kun ystävä meni. Mutta ainakin ymmärsin jotain siitä ideasta, että sovitaan tätä ennen suhteessa oleminen jne. Siis koska kaksoisliekkini on henkitasoilla. Joillainhan kaksoisliekki on aineessa. Suurin osa palstalaisistakin muuten taitaa etsiä suhteesta sitä jotain.. eikä aio valaistua.. heh..

Kyllä itsekseenkin ollessa saa tiettyjä kokemuksia, toisen kanssa toista.
.
« Viimeksi muokattu: 19.07.2008 14:29:11 kirjoittanut ***Wild Star*** » tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #11 : 19.07.2008 14:28:49 »

Jokaisella meillä on oma tie, joka vie väistämättä kohti valaistumista, mutta saamme itse vapaasti päättä mitä tietä pitkin kuljemme. Minulle tämä tie on sopivin ja sinulle omasi Wink En vaihtaisi yhtään valintaani muuhun! Grin
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #12 : 19.07.2008 14:37:39 »

Ahaha, onhan siitä miehestä ja maskuliinisesta energiasta hyötynsä seksuaalisuuden suhteen feminiiniselle energialle, ja päinvastoin, olet oikeassa Grin Seksuaalisuus perustuu kuitenkin kundaliinienergiaan ja niiden yhdistymiseen/vaihtumiseen yhdynnän aikana. Jokaisella on oma kundaliininsa joten seksuaalista kundaliinienergiaa voi kehittää ja harjoittaa ja tukea muutenkin kuin parisuhteessa tai fyysisen yhdynnän kautta Smiley Meidän sinkkujen ei siis tarvitse surra, että valaistuminen kundaliinin osalta jää siihen, kun ei ole seksikumppania (luojan kiitos!) Grin Enemmänkin kyse on ehkä seksin harrastamisen sijaan siitä, miten suhtaudumme sellaisiin seikkoihin kuin seksi, seksualisuus, seksikumppanit ja oma keho. Sekä omalla kohdallamme että toisten henkilöiden kohdalla - olemmeko tuomitsevia jossain asioissa, kenties avaramielisiä toisissa? Pelkäämmekö jotain tai himoitsemmeko jotain? Miten tärkeää seksuaalisuus on meille ja mitä käsitämme kuuluvan "seksuaaliseen kanssakäymiseen"? Mitä sallimme itsellemme ja mitä toisille? Millainen seksikumppani itse olen kumppanilleni? Paljon kysymyksiä joita VOI pohtia, jos haluaa - pakkohan ei ole Grin

Ja voin kyllä puolustaa meitä sinkkuja sen suhteen, että vaikka makkarinpuolella onkin yksinäistä omasta seksuaalisuudesta ja sen kunnioittamisesta ei tarvitse luopua. Itselläni seksuaalisuuden liekki palaa yllä mm. eroottisen taiteen ja kirjallisuuden myötä ja se riittää minulle oikein hyvin Smiley En tietenkään pahastu, jos parisuhde seksikumppaneineen tulee elämääni, mutta toisaalta en pahastu myöskään, jos se jää tulematta. Grin
tallennettu
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #13 : 19.07.2008 14:58:10 »

Äsken tapasin eläinkaupassa naisen, jonka elämässä on eläintarha ja lapset.. vitsailtiin sitten että jaahas, miestä et tartte.. se on vähän silleen.. että joko sitä kundaliinia nostattelee muuten.. tai sitten.. haluaa KOKEA jonkun rakkaaksi, pitää jonkun ominaisuuksista> ihastuminen> vihastuminen> jne. Kun kaikki on vain kokemusta jossa ei tuomita mistään, niin koetaan sitte hyvänen aika.

Ne joilla on kovin vahva tuo libido toki hakevat kumppania siihen koko ajan. Jos kumppania ei SEN takia niin kamalasti kaipaa, silti voi jostain kumman syystä rakastaa joitain tyyppejä.. nuoremmilla sieluilla ton näkee niin selvästi, parin hakeminen, halut jne, eri asia välittävätkö tiedostaa jotain. Mutta allaoleva, kyllä.. kyllä.. ei toisen kanssa olemisessa ole vain seksistä kyse, jos pitää persoonasta sattumoisin. Vielä mietin tuota "kun ei kerrota etukäteen".. 
-


On eräs laulu, joka menee jotenkin näin: "On sääli kuulua jollekin toiselle, kun se oikea tulee kuvaan mukaan." Tämä on hyvin totta. On oltava tyhjiö, ennen kuin Henki voi täyttää sen seuraavalla tilanteella, mikä on sinulle ja henkiselle kasvullesi eduksi. Sama pätee työpaikan, talon tai minkä tahansa rakkaan asian menettämiseen.
« Viimeksi muokattu: 19.07.2008 16:34:11 kirjoittanut ***Wild Star*** » tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
Asterix
Vieras
« Vastaus #14 : 19.07.2008 18:29:34 »


Vaikka alku ja kaikki on mennyt tähän asti ihanasti rakkaani kanssa. Nyt muutaman viikon aikana minua on alkanut ahdistamaan myös tämä, että jotenkin tuntuu että hän on jostain syystä jollain tavalla alkanut kuluttamaan elämänenergiaani...  Undecided En vain ymmärrä miten tämä on näin yllättäin "rävähtänyt silmille", miksi en aiemmin ole sitä heti alussa kokenut...  :Smiley Minä kun vielä yleensä aistin asioita niin helposti. Eikai sitä ole sitten vain nähnyt metsää puilta tai sitten tämä on tosiaan vasta alkanut. Kun olenhan nyt saanut merkkejä ettei olisi niin uskollinen...  Undecided


Toista ihmistä ei voi omistaa. Minä ajattelen niin, että seksi ja rakkaus ovat kaksi eri asiaa,
mutta yhdistettynä erittän ihanaa ja pitkälle kantavaa. Smiley

Mitä uskollisuus on loppujen lopuksi?
Onko se omistamisen halusta~menettämisen pelosta keksitty käsite,
jolla sitoa toinen itseensä?
Ovatko parisuhteessa uskollisuus synonyymi toisen omistamiselle?

Minusta tuntuu, että sinua haastetaan pohtimaan todellisen rakkauden olemusta parisuhteessa,
suhteessa itseesi, antaako se anteeksi toisen virheet ja kuinka paljon sinä arvostat ja rakastat itseäsi. Smiley

Olen pohtinut tätä parisuhteen uskollisuutta paljon
-olenhan ollut ensin mieheni rakastaja, siis toinen nainen, kun hän oli vielä naimisissa, kunnes sitten erosi,
mutta pohdimme tätä yhdessä edelleen. Smiley

Olemme tässä vaiheessa tulleet tulokseen, varsin hiljattain, että keskinäinen energiamme,
rakkausenergiamme on kuin huumetta meille ja emme pysty olemaan ilman toisiamme.

Meillä molemmilla on ollut juttumme ja olemme todenneet syrjähyppyjen kautta,
että seksi ja nautinto eivät yllä yhtä korkealle muiden kanssa,
vaan rakastelut muiden kanssa ovat olleet pettymyksiä.

Olemme siis varsin avoimia ja avomielisiä ja keskustelemme avoimesti
näistä hypyistä~seikkailuista, joita valitettavasti minulla on ollut hiukan enemmän,
mutta kai otan kiinni tuota aikaa balanssin vuoksi, jolloin jouduin jakamaan mieheni hänen
ex-vaimonsa kanssa heidän vielä ollessa naimisissa. Smiley

Olemme molemmat hyvin seksuaalisia, joten ymmärrystä löytyy molemmin puolin,
kuten myös avomielisyyttä. Smiley

Tässä sitä henkistä kanttia~kehitystä todella kysytään~opiskellaan ihan arki-elämässä.  Cool

Seksi on vain seksiä loppujen lopuksi, eikä sillä ole juurikaan tekemistä rakkauden kanssa,
mutta yhdistettynä... Wink
tallennettu
Sivuja: [1] 2
  Tulostusversio  
 
Siirry: