Sivuja: [1] 2 3 ... 17
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet  (Luettu 461059 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Lilli
Supermoderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 3525Profiili WWW
« : 29.09.2008 22:02:20 »

Tähän ketjuun tulee perusasioita karttavertailusta eli synastriasta. Kannattaa ensin lukea tuo Lunean "Rakkauden rastit kartalla", koska siinä on runsaasti informaatiota rakkausasioista, jotka on nähtävissä omalta kartalta. Ennen kuin kahta karttaa lähdetään vertailemaan keskenään, niin ensin tutkitaan kummankin kartta erikseen.

Synastriassa tärkeimmät planeetat ovat Aurinko, Kuu, Venus ja Mars sekä AC, DC ja niiden hallitsijaplaneetat. Myös Merkurius on tärkeä, koska harva suhde toimii, ellei kommunikaatio toimi. Kuun solmut, Vertex ja Lilith ovat usein näkyvästi aspektoituneet ns. kohtalokkaissa, muttei välttämättä pitkissä suhteissa, kun taas Saturnus löytyy usein voimakkaasti aspektoituneena pitkistä suhteista.

« Viimeksi muokattu: 30.09.2008 10:27:09 kirjoittanut Lilli » tallennettu

Aurinko Kaksonen, huone 12, Kuu Härkä, huone 11, AC Rapu, MC Vesimies

www.horoskooppi.com
Lilli
Supermoderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 3525Profiili WWW
« Vastaus #1 : 29.09.2008 22:12:35 »

Pelkät Aurinkomerkit eivät vielä kerro kovin paljon yhteensopivuudesta, mutta jonkinlaista keskinäistä kemiaa niiden avulla voidaan arvioida. Jos puhutaan parisuhteesta, suhde on dynaamisempi, jos Aurinkojen välillä on jokin aspekti, kuin jos sellaista ei ole.

Pääsääntönä on, että samaan elementtiin ja samaan polariteettiin kuuluvat merkit tulevat hyvin juttuun.

Tulen merkkejä ovat:
Oinas, Leijona ja Jousimies. Nämä ovat maskuliinisia merkkejä

Ilman merkkejä ovat:
Kaksoset, Vaaka ja Vesimies. Nämä on myöskin maskuliinisia merkkejä

Maamerkkejä ovat:
Härkä, Neitsyt ja Kauris. Nämä ovat feminiinisiä merkkejä

Vesimerkkejä ovat:
Rapu, Skorpioni ja Kalat. Nämä ovat myöskin feminiinisiä merkkejä.

Vastamerkkien välillä voi olla aivan erityistä vetovoimaa, mutta toisaalta myös melkoista räiskettä.

Vastamerkit ovat:
Oinas-Vaaka
Härkä-Skorpioni
Kaksoset-Jousimies
Rapu-Kauris
Leijona-Vesimies
Neitsyt-Kalat
tallennettu

Aurinko Kaksonen, huone 12, Kuu Härkä, huone 11, AC Rapu, MC Vesimies

www.horoskooppi.com
Lilli
Supermoderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 3525Profiili WWW
« Vastaus #2 : 29.09.2008 22:55:47 »

Tässä on vielä Nikulan Synastriasta poimittuja klassisia parisuhdeaspekteja:

Aurinko/Kuu: Kovakin aspekti sitoo miehen ja naisen perusenergioita yhteen, erityisesti oppositio. Mielenkiinto toista ihmistä kohtaan on voimakas, vaikka vetovoimaan voi sisältyä myös kärjekkyyttä. Neliössä suuretkin erot temperamentissa voivat tulla näkyviin, toinen ei välttämättä pysty tukemaan toista, koska ei ymmärrä hänen sisäistä maailmaansa.
Pehmeä aspekti liittää klassisesti ihmisiä yhteen, erityisesti yhtymä. Syntyy tunne siitä, että yhteisyys on lujaa, kestävää ja vieläpä välttämättöntä. Aina pehmeät aspektit eivät viittaa seksuaaliseen suhteeseen, vaan pikemminkin ystävyyteen.

Aurinko/Venus: Yhtymä, kuutio tai kolmio on hyvin ideaalinen parisuhteen kannalta. Siinä on pehmeyttä ja ymmärtävyyttä toista kohtaan. Aistillisuus ja ideaalisuus yhdistyvät, toinen vaikuttaa toisesta miellyttävältä ja halukkaalta kompromisseihin. Myös tässä tapauksessa suhde voi olla "vain" ystävyyttä. Kovissa aspekteissa yhteisyyden tunteessa on usein jokin puute, esim. toisen ihmisen kehitystaso voi olla hyvin erilainen kuin toisen tai jompi kumpi saattaa ihailla toista kiiltokuvamaisesti ilman realistista näkemystä toisen heikkouksista.

Aurinko/Mars: Parisuhteessa pehmeä aspekti luo eroottista ja seksuaalista halua, jossa ei ole suuria estoja, kovat aspektit viittaavat voimakkaaseen fyysiseen vetovoimaan ja nopeasti alkaviin suhteisiin, mutta luo usein kestämättömän tilanteen, kun kaksi itsekästä ihmistä -tai vain toinen - sooloilee ja tekee mitä lystää. Tyypillistä suhteelle on tietty ärsyttävyys, riidat, yhteenotot, joskus väkivaltakin. Kilpailu, mustasukkaisuus ja paremmuuden osoittamisen halu rikkovat mahdollisesti suhteen harmoniaa.

Aurinko/Saturnus: Pehmeissä aspekteissa suhde voi kehittyä perinteiseksi miehen ja naisen liitoksi, jossa kumpikin tietää paikkansa hyväksyen omat rajoituksensa. Parisuhteessa on lujuutta, kunniallisuutta ja kärsivällisyyttä. Toinen voi tukea toisen vastuullisuutta, ja parhaimmillaan syntyy kypsä ja koeteltu liitto.

Kuu/Venus: Kuutio, kolmio ja yhtymäkin voivat yhdistää ihmisiä toisiinsa erinomaisen pehmeästi. Kumpikin voi osoittaa toisilleen  myönteisiä, sympaattisia tunteita, ellei kyse ole varsinaisesta rakkaudesta. Rakkaussuhteessa on toisinaan hyvinkin klassisia piirteitä: pari viihtyy hyvin yhdessä sekä seurassa että kotona.

Kuu/Mars: Kaikista planeettapareista Kuu/Mars on tunnetuin riitelevänä parina, erityisesti kovissa aspekteissa, pehmeissä aspekteissa mies on mies ja nainen on nainen ja suhde on yleensä latautunut, kiihkeä ja nopeasti vaiheesta toiseen kulkeva.

Kuu/Saturnus: Pehmeissä aspekteissa Kuu-ihminen voi hakea Saturnikolta turvallisuutta ja Saturnikko Kuu-ihmiseltä tunteiden hyväksyntää. Kovissa aspekteissa Saturnikko koetaan jäytävän kriittiseksi, ankaran vaateliaaksi ja sääntöjä luovan muodolliseksi. Liitossa saattaa olla selviä alistuneita tai masokistisia piirteitä.

Merkurius/Merkurius: Kommunikointi helppoa pehmeissä aspekteissa, tökkii kovissa aspekteissa.

Venus/Mars: Mikä tahansa aspekti Venuksen ja Marsin kesken voi olla voimakas miestä ja naista yhdistävä tekijä. Kovissa aspekteissa suhde voi kääntyä joko liian yksipuolisesti seksuaaliseksi ja karkeaksi tarvetyydytykseksi, tai se voi olla muuten epätasainen: uskottomuus, luottamuspula tai pettymyksistä nouseva viha voi murtaa sitä. Viha-rakkaussuhteet tyypillisiä. Pehmeissä aspekteissa yhtyvät fyysinen ja seksuaalinen viehätys tunteiden rakkaudentarpeen sokkeloihin. Tulos on usein erotiikkaa sanan varsinaisessa merkityksessä.

Venus/Saturnus: tukeva aspekti osoittaa naisen ja miehen omaavan kykyä rakentaa liittoa pitkän päälle realistisesti ja kynnyksiä ylittäen. Lempi ei välttämättä leisku, eikä ylistäviä kiitoksia vaihdeta, mutta suhtessa voi olla tervettä arkisuutta, kykyä ottaa toinen ihminen vakavasti ja kärsivällisesti.. Kovissa aspekteissa suhteessa tarvitaan joko paljon aikaa ja kärsivällisyyttä tai sitten hyvin huumorintajuista luonnetta, jotta osapuolet selviäisivät kaikista ongelmistaan.

Mars/Saturnus: Tavallisesti vaikea jopa pehmeissä aspekteissa. Kovissa aspekteissa suhde voi toistaa samaa kaavaa: toisen impulssi on toiselle kauhistus, tai toisen aggressio kohtaa toisen puolustuksen. Parisuhde voi olla vaikea energian ja seksuaalisuuden tasolla. Pehmeissä aspekteissa liittoo toimii parhaimmillaan suunnitellen ja toteuttaen ja vähitellen luottamusta ja läheisyyttä keräten. Turhautumien yli voi päästä, mutta siihen tarvitaan sisäistä työtä ja ongelmien ottamista perusteelliseen käsittelyyn. Yhteiset fyysiset harrastukset voivat olla terveellisiä.
tallennettu

Aurinko Kaksonen, huone 12, Kuu Härkä, huone 11, AC Rapu, MC Vesimies

www.horoskooppi.com
Lilli
Supermoderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 3525Profiili WWW
« Vastaus #3 : 30.09.2008 10:02:11 »

Askendentin ja deskendentin hallitsijoiden keskinäinen asema kumppanin kartalla on tärkeä. Joskus karttavertailussa ei tunnu löytyvän parisuhteen kannalta kovinkaan merkittäviä viitteitä, mutta hallitsijoiden asema voi silti osoittaa merkittäviä yhteyksiä toisen karttaan. Aina ei ole edes kyse aspekteista , vaan sijoitukset samaan merkkiin voivat riittää kertomaan, että tietty samanlaatuisuus on olemassa, ja että myös tunnepitoista toiseen samaistumista voi tapahtua.

Mahdollisia yhdistelmiä ovat esimerkiksi seuraavat:

A:n deskendenttimerkin hallitsija on B:n askendenttimerkissä
A:n deskendenttimerkin hallitsija on B:n aurinkomerkissä
A:n askendenttimerkin hallitsija on B:n Venus-merkissä
A:n deskendenttimerkin hallitsija on muuten hyvin aspekteissa B:n planeettoihin, etenkin Kuuhun, Aurinkoon, Venukseen, Marsiin.
A:n deskendenttimerkin hallitsija on B:n deskendenttimerkin hallitsijan kanssa yhtymässä tai samassa merkissä

Tässä on muistutukseksi vielä planeettahallitsijat eri AC - ja DC -merkeille.

Kun AC on Oinaassa, DC on Vaa´assa. AC:n hallitsija on Mars ja DC:n Venus
Kun AC on Härässä, DC on Skorpionissa. AC:n hallitsija on Venus ja DC:n Pluto
Kun AC on Kaksosissa, DC on Jousimiehessä. AC:n hallitsija on Merkurius ja DC:n Jupiter
Kun AC on Ravussa, DC on Kauriissa. AC:n hallitsija on Kuu ja DC:n Saturnus
Kun AC on Leijonassa, DC on Vesimiehessä. AC:n hallitsija on Aurinko ja DC:n Uranus
Kun AC on Neitsyessä, DC on Kaloissa. AC:n hallitsija on Merkurius ja DC:n Neptunus
Kun AC on Vaa´assa, DC on Oinaassa. AC:n hallitsija on Venus ja DC:n Mars
Kun AC on Skorpionissa, DC on Härässä. AC:n hallitsija on Pluto ja DC:n Venus
Kun AC on Jousimiehessä, DC on Kaksosissa. AC:n hallitsija on Jupiter ja DC:n Merkurius
Kun AC on Kauriissa, DC on Ravussa. AC:n hallitsija on Saturnus ja DC:n Kuu
Kun AC on Vesimiehessä, DC on Leijonassa. AC:n hallitsija on Uranus ja DC:n Aurinko
Kun AC on Kaloissa, DC on Neitsyessä. AC:n hallitsija on Neptunus ja DC:n Merkurius.
« Viimeksi muokattu: 30.09.2008 10:33:53 kirjoittanut Lilli » tallennettu

Aurinko Kaksonen, huone 12, Kuu Härkä, huone 11, AC Rapu, MC Vesimies

www.horoskooppi.com
Lilli
Supermoderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 3525Profiili WWW
« Vastaus #4 : 30.09.2008 10:19:02 »

Osoitteessa http://www.cafeastrology.com/synastry.html on mielenkiintoinen pisteytysjärjestelmä, jossa voi arvioida synastriassa muodostuvien aspektien voimakkuutta niin hyvässä kuin pahassa. Pisteet voivat vaihdelle erittäin hyvästä (+4) erittäin haastavaan (-4)

Cafeastrology-sivuston mukaan voimakkaimmin yhteenliittäviä aspekteja ovat:

Aurinko yhtymä deskendentti 4
Aurinko yhtymä tai oppositio Vertex 4
Aurinko yhtymä Kuun yläsolmu 4
Aurinko kovassa aspektissa (yhtymä, puolineliö, neliö, oppositio) Aurinko/Kuu -keskipisteeseen 4
Aurinko 7. huoneessa 4
Kuu yhtymä deskendentti 4
Kuu yhtymä tai oppositio Vertex 4
Kuu yhtymä Kuun yläsolmu 4
Kuu kovassa aspektissa (yhtymä, puolineliö, neliö, oppositio) Aurinko/Kuu -keskipisteeseen 4
Askendentti yhtymässä Kuun yläsolmuun 4

Haastavimmat aspektit synastriassa ovat samaisen artikkelin mukaan:

Kuu neliö Saturnus -4
Merkurius neliö Merkurius -4
Venus neliö Saturnus -4
Mars neliö tai oppositio Saturnus -4

Muut aspektit pisteytyksineen löytyvät ylläolevasta artikkelista.
tallennettu

Aurinko Kaksonen, huone 12, Kuu Härkä, huone 11, AC Rapu, MC Vesimies

www.horoskooppi.com
Lilli
Supermoderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 3525Profiili WWW
« Vastaus #5 : 30.09.2008 10:28:28 »

Tässä on vielä ohjeita tuosta Lunean luennosta:

-Katso, mihin oman karttasi huoneisiin toisen osapuolen planeetat sijoittuvat, niin näet mitä hän tuo elämääsi. Tee sama toisinpäin - katso, mitä sinä tuot hänen elämäänsä.

-5,7, ja 11 huone ovat rakkauden ja parisuhteen kannalta parhaat. 11. huone siksi, että se kertoo ystävyydestä (joka on tarpeen suhteen edetessä) ja myös saadusta rakkaudesta (5. huone = annettu rakkaus). Nikula korostaa vielä 8:n huoneen merkitystä synastriassa.

-Etsi tarkkoja aspekteja karttojenne väliltä. Mitä pienempi orbi, sitä voimakkaammin aspektit toimivat. Huomioi etenkin yhtymät ja oppositiot avainplaneettoihin ja akseleihin sekä niiden heijastuspisteisiin.

Ihanteellisin liitto syntyy, kun..

-Sinun deskendenttisi on kumppanisi askendentti (ja tietenkin myös päinvastoin)
-Sinun Aurinkosi on yhtynässä tai oppositiossa kumppanisi Kuuhun.
-Kumppanisi Aurinko on yhtymässä tai oppositiossa sinun karttasi Kuuhun.
-Sinun Venuksesi on yhtymässä tai oppositiossa kumppanisi Marsiin.
-Kumppanisi Venus on yhtymässä tai oppositiossa sinun Marsiisi.

Aurinko-Kuu-aspektit kertovat henkisestä yhteenkuuluvuudesta ja Venus-Mars-aspektit seksuaalisesta yhteensopivuudesta. AC-DC-kontaktit ovat kuin piste iin päälle. Ne viittaavat siihen, että juuri näin on tarkoitettu.

Avioliittosääntö:

-Jotta avioliitto olisi mahdollinen, tulee kumppanisi AC:n tai DC:n tai jommankumman hallitsijan (avainplaneetan) olla yhtymässä askendenttiisi, deskendenttiisi tai jommankumman hallitsijaan.
Vaihtoehtoisesti käy myös sama toisinpäin! Yhtymän on kuitenkin oltava tarkka.
tallennettu

Aurinko Kaksonen, huone 12, Kuu Härkä, huone 11, AC Rapu, MC Vesimies

www.horoskooppi.com
Laksmi
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 136Profiili
« Vastaus #6 : 30.09.2008 11:32:30 »

Hei!

Kiitos kirjoituksistasi. Ajattelin kysellä mitä mieltä olet seuraavasta; toisen aurinko yhtymä toisen onnenpiste? (kyseessä täydellinen yhtymä synastriakartalla ). En ole mistään löytänyt tällaisesta juttua.

 Smiley
tallennettu
Lilli
Supermoderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 3525Profiili WWW
« Vastaus #7 : 30.09.2008 11:52:57 »

Onnenpiste kuvastaa kartalla kaiketi kohtaa, jossa itseilmaisu on vaivattominta ja ei tuon ainakaan haitaksi luulisi olevan, jos toisen Aurinko osuu siihen yhtymään. Tietysti, jos toisen Aurinko on niin vaikeasti aspektoitunut, että se estää toisen osapuolen itseilmaisua, niin sitten yhtymä ei ole niin auvoinen.

Mutta ei minullakaan ole omaa materiaalia eikä artikkelia onnenpisteestä synastriassa. Muita pisteitä - Kuunsolmuja, Lilithiä (runsaasti omakohtaisia havaintoja) ja Vertexiä korostetaan enemmän parisuhteissa.
tallennettu

Aurinko Kaksonen, huone 12, Kuu Härkä, huone 11, AC Rapu, MC Vesimies

www.horoskooppi.com
Lilli
Supermoderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 3525Profiili WWW
« Vastaus #8 : 30.09.2008 12:57:59 »

Tässä on vielä asteroideja, keskipisteitä, ja avioliiton piste, jotka voivat olla synastriassa aktiivisia.

Asteroideista

Juno
Amor
Sappoho
Eros
Cupido
Psyche
Nimiasteroidit voivat osua synastriassa mielenkiintoisiin kohtiin, esim. yhtymään toisen Auringolle, Kuulle tai muihin tärkeisiin kohteisiin rakkauselämää ajatellen.

Keskipisteistä aktiivisia voivat olla Aurinko/Kuun lisäksi Venus/Mars ja Juno/Jupiter

Avioliiton pisteen laskukaava on AC+DC-Venus ja piste voi olla aktiivinen ainakin ensimmäistä avioliittoa solmittaessa.
tallennettu

Aurinko Kaksonen, huone 12, Kuu Härkä, huone 11, AC Rapu, MC Vesimies

www.horoskooppi.com
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #9 : 30.09.2008 14:56:21 »

NO HEI

sitte vaan kaikille meille toimitetaan tyypit, joiden kanssa kaikki nämä osuu! Ja kun ei tarvi edes etsiä!

Vika  rapu  suhde  ..    kuunsolmu   aspect_tri   venus ,   chiron  aspect_tri  mars  seiska


 kuu  aspect_tri  aurinko

 pluto  aspect_tri  aurinko


Pehmeä aspekti liittää klassisesti ihmisiä yhteen, erityisesti yhtymä. Syntyy tunne siitä, että yhteisyys on lujaa, kestävää ja vieläpä välttämättöntä. Aina pehmeät aspektit eivät viittaa seksuaaliseen suhteeseen, vaan pikemminkin ystävyyteen.

AC DC:t meni  rapu  askendentti  vaaka  kanssa synastriakartoilla aika lähekkäin, mutta en tiedä missä taulukossa näkyy onko yhtymä?

 skorpioni  askendentti  vaaka   jonka kanssa muutin yhteen, meillä oli käsittämätön 44 yhtymää, sekstiiliä tai kolmiota yhteiskartalla! 6     aspect_opp   aspect_squ


Kolmen muun kanssa noin 15-20 vaikeaa aspektia.

Eli joku aika samanlainen vois tulla kuin se skorppari (habitus aika sama ravun kanssa, joka sportimpi), en tiedä onko tullut niin hyvää juttua sen jälkeen (yhteiskarttamme oli melkein kuin synt. karttani, ei ihme että muutettiin yhteen).. mutta tulimerkki.
« Viimeksi muokattu: 30.09.2008 15:36:02 kirjoittanut **Yax-Balam** » tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
mc82
Astro-nauttija
****
Viestejä: 872


Lunar Leo - GROARRR!!!


Profiili
« Vastaus #10 : 30.09.2008 19:38:24 »

Aagh, huomasin tämän topiikin koulussa, joten vasta nyt kotosalla aion perehtyä tähän oikein ajatuksella..

No, meiltä miekkosen kanssa löytyy mm. (meikäläisen planeetan ensin, miehen jälkeen):

 aurinko aspect_sex kuu
 mars aspect_squ aurinko (auts, rytisee!)
 saturnus aspect_con aurinko (okei, ei kiva..) - exän kanssa asteentarkka  saturnus aspect_kvi aurinko tuntui aika veemäiseltä..
 kuu puoli- aspect_squ mars (no just..)
 venus aspect_squ mars (rytisee..)
 mars aspect_sex saturnus (öh, onkos tämä huono merkki..)

Okei, ei oikein näytä hyvältä tähän asti.. Embarrassed Mutta jatketaan analyysia.

Mä olen siis  aurinko jousimiesaskendentti kauris (hallitsija  saturnus ) eli DC on  rapu (hallitsija  kuu ). Mies on  aurinko vaakaaskendentti neitsyt (hallitsija  merkurius ) ja DC  kalat (hallitsija  neptunus ).

Meillä on tarkka  kuu aspect_opp kuu ja  kuu on mun DC:n hallitsija - lupaileekohan tämä jotain hyvää..

Noista huonesäännöistä: Mun  mars osuu miehen synt. kartalla hänen 5. huoneeseen ja mun  kuu miehen synt. kartan 11. huoneeseen. Miehen  mars osuu puolestaan mun synt. kartan 7. huoneeseen ja miehen  neptunus mun synt. kartan 11. huoneeseen. Sitten mun  aurinko venus pluto osuvat miehen synt. kartan 8. huoneeseen - varmaan kertoo jotain aivan mielettömästä vetovoimasta (kuten myös asteentarkka  pluto aspect_con aurinko ). Mun synt. kartan planeetat (Stellium) osuvat muuten eniten miehen kartan 4. huoneeseen, eli kai joku kodinrakentamisvimma ja turvallisuudenhakuisuus kuitenkin kytevät jossain..

Noista akseleista sen verran, että meillä on  askendentti aspect_tri askendentti - onkohan tällä jotain merkitystä..

Sitten nuo CafeAstrologyn 4 pisteen aspektit (minä ensin, mies jälkeen):

 kuu aspect_opp vertex
 aurinko aspect_con  aurinkokuu -keskipiste

Sitten on vielä  vertex aspect_con askendentti , mutta ei taida olla niin merkittävä..

Näistä en osaa sanoa, ovatko miten huonoja/hyviä:

 aurinko aspect_squ DC
 askendentti aspect_tri askendentti
 kuu aspect_kvi DC
 kuu aspect_squ kuunsolmu

-4 pisteen aspekteja ei meillä ollut.

Jatketaan.. Miehen DC on  kalat , sen hallitsija on  neptunus ja mies on  neptunus kauris ja mä olen  askendentti kauris ..

Noh, aika kankealta näyttää näin jälkikäteen ajateltuna tuo meidän suhteen "kannattavuus".. Undecided  Vaikka uskoisin, että monissa pitkäkestoisissa suhteissa esiintyy myös kartoilla hankalia aspekteja - eri asia on se, miten hoitaa/pystyy hoitamaan tielle osuvat esteet.. angel  Jaksan vain edelleen uskoa suhteen kestävyyteen *sinisilmä* ..
tallennettu

Aurinko 10-Merkurius 11-Venus 11-Uranus 10-Neptunus 11-Pallas 10-Ceres 11 Jousimies
Kuu 7 Leijona
Mars 1-Juno 1-Lilith 1 Kauris
Jupiter 9-Saturnus 8 Skorpioni
Pluto 8 Vaaka
Chiron 3 Härkä
Vesta 1 Vesimies
Vertex 7-PF 7 Neitsyt
Noususolmu 6 Rapu
AC Kauris (DC Rapu)
MC Jousimies (IC Kaksonen
marix
Astro-nauttija
****
Viestejä: 834Profiili
« Vastaus #11 : 30.09.2008 19:43:36 »

joku muu sais katella mun ja jellonan nää jutut, koska mä en vaan ny tajuu. ja koska oon mikä oon ni en jaksa keskittyä niin paljon et ottasin selvää ihan ite.
tallennettu

aurinko , jupiter , uranus ja neptunus jousimiehessä
merkurius kauriissa
kuu vesimiehessä
askendentti ja mars vaa'assa
venus , pluto ja saturnus skorpionissa
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #12 : 30.09.2008 20:25:01 »

voin kattoa olen sillä tuulella höpöteltyäni oinaan kanssa.

huomasin että menen useinkin videokauppaan ihastuksen kanssa, niin että siinä ei ole mitään ihmeellistä. mutta neliöthän ne siellä paistoi aina kun oli sitte hankalaa.

hmm

tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
christa88
Vieras
« Vastaus #13 : 16.10.2008 19:05:15 »

 Huh!

Menee vähän sekaisin yrittäessään tulkita ja verrata ja ymmärtää näitä juttuja. Kysyisin silti mitä tälläisestä kartasta, tai näistä kartoista voi sanoa? Niin paljon tiedän että kun venus-merkit ovat vastakkaita niin se viittaa tulisuuten ja sellaiseen että kolisee välilläkin. Nousumerkkimme ovat samat, joten sen luulisi olevan hyvä asia?

Itse olen:

nousumerkki: neitsyt
aurinko:kalat
kuu: rapu
merkurius: vesimies
venus: oinas
mars: kauris

Hän:

nousumerkki: neitsyt
aurinko: vaaka
kuu: oinas
merkurius: skorpiooni
venus: vaaka
mars: neitsyt
tallennettu
ddess
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 1


Profiili
« Vastaus #14 : 02.12.2008 15:26:05 »

Tämä aihe on aina mietityttänyt katsellessani exäni ja omaa karttaani.. Tästä paukkuu..

  minä          hän
 aurinko vaaka       aurinko neitsyt
 kuu neitsyt       kuu vaaka
 venus leijona       venus leijona
 mars neitsyt       mars leijona

 askendentti skorpioni        askendentti skorpioni

Aurinkoni ja hänen kuunsa yhtyvät, samoin toisinpäin, kuten myös venukseni ja hänen marsinsa.. Ai niin, ja askendentitkin osuu yksiin.  Tongue Exiä ollaan kuitenkin ja erossa oltu jo monta vuotta. Mistäköhän löytäisin vielä sellaisen miehen jolla osuu venus mun marsille. Olis varmaan aika hianoo.  smitten
tallennettu
Sivuja: [1] 2 3 ... 17
  Tulostusversio  
 
Siirry: