Astro Foorumi

Astro special => Ihmissuhdeastrologia => Aiheen aloitti: Lilli - 29.09.2008 22:02:20Otsikko: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: Lilli - 29.09.2008 22:02:20
Tähän ketjuun tulee perusasioita karttavertailusta eli synastriasta. Kannattaa ensin lukea tuo Lunean "Rakkauden rastit kartalla", koska siinä on runsaasti informaatiota rakkausasioista, jotka on nähtävissä omalta kartalta. Ennen kuin kahta karttaa lähdetään vertailemaan keskenään, niin ensin tutkitaan kummankin kartta erikseen.

Synastriassa tärkeimmät planeetat ovat Aurinko, Kuu, Venus ja Mars sekä AC, DC ja niiden hallitsijaplaneetat. Myös Merkurius on tärkeä, koska harva suhde toimii, ellei kommunikaatio toimi. Kuun solmut, Vertex ja Lilith ovat usein näkyvästi aspektoituneet ns. kohtalokkaissa, muttei välttämättä pitkissä suhteissa, kun taas Saturnus löytyy usein voimakkaasti aspektoituneena pitkistä suhteista.Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: Lilli - 29.09.2008 22:12:35
Pelkät Aurinkomerkit eivät vielä kerro kovin paljon yhteensopivuudesta, mutta jonkinlaista keskinäistä kemiaa niiden avulla voidaan arvioida. Jos puhutaan parisuhteesta, suhde on dynaamisempi, jos Aurinkojen välillä on jokin aspekti, kuin jos sellaista ei ole.

Pääsääntönä on, että samaan elementtiin ja samaan polariteettiin kuuluvat merkit tulevat hyvin juttuun.

Tulen merkkejä ovat:
Oinas, Leijona ja Jousimies. Nämä ovat maskuliinisia merkkejä

Ilman merkkejä ovat:
Kaksoset, Vaaka ja Vesimies. Nämä on myöskin maskuliinisia merkkejä

Maamerkkejä ovat:
Härkä, Neitsyt ja Kauris. Nämä ovat feminiinisiä merkkejä

Vesimerkkejä ovat:
Rapu, Skorpioni ja Kalat. Nämä ovat myöskin feminiinisiä merkkejä.

Vastamerkkien välillä voi olla aivan erityistä vetovoimaa, mutta toisaalta myös melkoista räiskettä.

Vastamerkit ovat:
Oinas-Vaaka
Härkä-Skorpioni
Kaksoset-Jousimies
Rapu-Kauris
Leijona-Vesimies
Neitsyt-Kalat


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: Lilli - 29.09.2008 22:55:47
Tässä on vielä Nikulan Synastriasta poimittuja klassisia parisuhdeaspekteja:

Aurinko/Kuu: Kovakin aspekti sitoo miehen ja naisen perusenergioita yhteen, erityisesti oppositio. Mielenkiinto toista ihmistä kohtaan on voimakas, vaikka vetovoimaan voi sisältyä myös kärjekkyyttä. Neliössä suuretkin erot temperamentissa voivat tulla näkyviin, toinen ei välttämättä pysty tukemaan toista, koska ei ymmärrä hänen sisäistä maailmaansa.
Pehmeä aspekti liittää klassisesti ihmisiä yhteen, erityisesti yhtymä. Syntyy tunne siitä, että yhteisyys on lujaa, kestävää ja vieläpä välttämättöntä. Aina pehmeät aspektit eivät viittaa seksuaaliseen suhteeseen, vaan pikemminkin ystävyyteen.

Aurinko/Venus: Yhtymä, kuutio tai kolmio on hyvin ideaalinen parisuhteen kannalta. Siinä on pehmeyttä ja ymmärtävyyttä toista kohtaan. Aistillisuus ja ideaalisuus yhdistyvät, toinen vaikuttaa toisesta miellyttävältä ja halukkaalta kompromisseihin. Myös tässä tapauksessa suhde voi olla "vain" ystävyyttä. Kovissa aspekteissa yhteisyyden tunteessa on usein jokin puute, esim. toisen ihmisen kehitystaso voi olla hyvin erilainen kuin toisen tai jompi kumpi saattaa ihailla toista kiiltokuvamaisesti ilman realistista näkemystä toisen heikkouksista.

Aurinko/Mars: Parisuhteessa pehmeä aspekti luo eroottista ja seksuaalista halua, jossa ei ole suuria estoja, kovat aspektit viittaavat voimakkaaseen fyysiseen vetovoimaan ja nopeasti alkaviin suhteisiin, mutta luo usein kestämättömän tilanteen, kun kaksi itsekästä ihmistä -tai vain toinen - sooloilee ja tekee mitä lystää. Tyypillistä suhteelle on tietty ärsyttävyys, riidat, yhteenotot, joskus väkivaltakin. Kilpailu, mustasukkaisuus ja paremmuuden osoittamisen halu rikkovat mahdollisesti suhteen harmoniaa.

Aurinko/Saturnus: Pehmeissä aspekteissa suhde voi kehittyä perinteiseksi miehen ja naisen liitoksi, jossa kumpikin tietää paikkansa hyväksyen omat rajoituksensa. Parisuhteessa on lujuutta, kunniallisuutta ja kärsivällisyyttä. Toinen voi tukea toisen vastuullisuutta, ja parhaimmillaan syntyy kypsä ja koeteltu liitto.

Kuu/Venus: Kuutio, kolmio ja yhtymäkin voivat yhdistää ihmisiä toisiinsa erinomaisen pehmeästi. Kumpikin voi osoittaa toisilleen  myönteisiä, sympaattisia tunteita, ellei kyse ole varsinaisesta rakkaudesta. Rakkaussuhteessa on toisinaan hyvinkin klassisia piirteitä: pari viihtyy hyvin yhdessä sekä seurassa että kotona.

Kuu/Mars: Kaikista planeettapareista Kuu/Mars on tunnetuin riitelevänä parina, erityisesti kovissa aspekteissa, pehmeissä aspekteissa mies on mies ja nainen on nainen ja suhde on yleensä latautunut, kiihkeä ja nopeasti vaiheesta toiseen kulkeva.

Kuu/Saturnus: Pehmeissä aspekteissa Kuu-ihminen voi hakea Saturnikolta turvallisuutta ja Saturnikko Kuu-ihmiseltä tunteiden hyväksyntää. Kovissa aspekteissa Saturnikko koetaan jäytävän kriittiseksi, ankaran vaateliaaksi ja sääntöjä luovan muodolliseksi. Liitossa saattaa olla selviä alistuneita tai masokistisia piirteitä.

Merkurius/Merkurius: Kommunikointi helppoa pehmeissä aspekteissa, tökkii kovissa aspekteissa.

Venus/Mars: Mikä tahansa aspekti Venuksen ja Marsin kesken voi olla voimakas miestä ja naista yhdistävä tekijä. Kovissa aspekteissa suhde voi kääntyä joko liian yksipuolisesti seksuaaliseksi ja karkeaksi tarvetyydytykseksi, tai se voi olla muuten epätasainen: uskottomuus, luottamuspula tai pettymyksistä nouseva viha voi murtaa sitä. Viha-rakkaussuhteet tyypillisiä. Pehmeissä aspekteissa yhtyvät fyysinen ja seksuaalinen viehätys tunteiden rakkaudentarpeen sokkeloihin. Tulos on usein erotiikkaa sanan varsinaisessa merkityksessä.

Venus/Saturnus: tukeva aspekti osoittaa naisen ja miehen omaavan kykyä rakentaa liittoa pitkän päälle realistisesti ja kynnyksiä ylittäen. Lempi ei välttämättä leisku, eikä ylistäviä kiitoksia vaihdeta, mutta suhtessa voi olla tervettä arkisuutta, kykyä ottaa toinen ihminen vakavasti ja kärsivällisesti.. Kovissa aspekteissa suhteessa tarvitaan joko paljon aikaa ja kärsivällisyyttä tai sitten hyvin huumorintajuista luonnetta, jotta osapuolet selviäisivät kaikista ongelmistaan.

Mars/Saturnus: Tavallisesti vaikea jopa pehmeissä aspekteissa. Kovissa aspekteissa suhde voi toistaa samaa kaavaa: toisen impulssi on toiselle kauhistus, tai toisen aggressio kohtaa toisen puolustuksen. Parisuhde voi olla vaikea energian ja seksuaalisuuden tasolla. Pehmeissä aspekteissa liittoo toimii parhaimmillaan suunnitellen ja toteuttaen ja vähitellen luottamusta ja läheisyyttä keräten. Turhautumien yli voi päästä, mutta siihen tarvitaan sisäistä työtä ja ongelmien ottamista perusteelliseen käsittelyyn. Yhteiset fyysiset harrastukset voivat olla terveellisiä.


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: Lilli - 30.09.2008 10:02:11
Askendentin ja deskendentin hallitsijoiden keskinäinen asema kumppanin kartalla on tärkeä. Joskus karttavertailussa ei tunnu löytyvän parisuhteen kannalta kovinkaan merkittäviä viitteitä, mutta hallitsijoiden asema voi silti osoittaa merkittäviä yhteyksiä toisen karttaan. Aina ei ole edes kyse aspekteista , vaan sijoitukset samaan merkkiin voivat riittää kertomaan, että tietty samanlaatuisuus on olemassa, ja että myös tunnepitoista toiseen samaistumista voi tapahtua.

Mahdollisia yhdistelmiä ovat esimerkiksi seuraavat:

A:n deskendenttimerkin hallitsija on B:n askendenttimerkissä
A:n deskendenttimerkin hallitsija on B:n aurinkomerkissä
A:n askendenttimerkin hallitsija on B:n Venus-merkissä
A:n deskendenttimerkin hallitsija on muuten hyvin aspekteissa B:n planeettoihin, etenkin Kuuhun, Aurinkoon, Venukseen, Marsiin.
A:n deskendenttimerkin hallitsija on B:n deskendenttimerkin hallitsijan kanssa yhtymässä tai samassa merkissä

Tässä on muistutukseksi vielä planeettahallitsijat eri AC - ja DC -merkeille.

Kun AC on Oinaassa, DC on Vaa´assa. AC:n hallitsija on Mars ja DC:n Venus
Kun AC on Härässä, DC on Skorpionissa. AC:n hallitsija on Venus ja DC:n Pluto
Kun AC on Kaksosissa, DC on Jousimiehessä. AC:n hallitsija on Merkurius ja DC:n Jupiter
Kun AC on Ravussa, DC on Kauriissa. AC:n hallitsija on Kuu ja DC:n Saturnus
Kun AC on Leijonassa, DC on Vesimiehessä. AC:n hallitsija on Aurinko ja DC:n Uranus
Kun AC on Neitsyessä, DC on Kaloissa. AC:n hallitsija on Merkurius ja DC:n Neptunus
Kun AC on Vaa´assa, DC on Oinaassa. AC:n hallitsija on Venus ja DC:n Mars
Kun AC on Skorpionissa, DC on Härässä. AC:n hallitsija on Pluto ja DC:n Venus
Kun AC on Jousimiehessä, DC on Kaksosissa. AC:n hallitsija on Jupiter ja DC:n Merkurius
Kun AC on Kauriissa, DC on Ravussa. AC:n hallitsija on Saturnus ja DC:n Kuu
Kun AC on Vesimiehessä, DC on Leijonassa. AC:n hallitsija on Uranus ja DC:n Aurinko
Kun AC on Kaloissa, DC on Neitsyessä. AC:n hallitsija on Neptunus ja DC:n Merkurius.


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: Lilli - 30.09.2008 10:19:02
Osoitteessa http://www.cafeastrology.com/synastry.html on mielenkiintoinen pisteytysjärjestelmä, jossa voi arvioida synastriassa muodostuvien aspektien voimakkuutta niin hyvässä kuin pahassa. Pisteet voivat vaihdelle erittäin hyvästä (+4) erittäin haastavaan (-4)

Cafeastrology-sivuston mukaan voimakkaimmin yhteenliittäviä aspekteja ovat:

Aurinko yhtymä deskendentti 4
Aurinko yhtymä tai oppositio Vertex 4
Aurinko yhtymä Kuun yläsolmu 4
Aurinko kovassa aspektissa (yhtymä, puolineliö, neliö, oppositio) Aurinko/Kuu -keskipisteeseen 4
Aurinko 7. huoneessa 4
Kuu yhtymä deskendentti 4
Kuu yhtymä tai oppositio Vertex 4
Kuu yhtymä Kuun yläsolmu 4
Kuu kovassa aspektissa (yhtymä, puolineliö, neliö, oppositio) Aurinko/Kuu -keskipisteeseen 4
Askendentti yhtymässä Kuun yläsolmuun 4

Haastavimmat aspektit synastriassa ovat samaisen artikkelin mukaan:

Kuu neliö Saturnus -4
Merkurius neliö Merkurius -4
Venus neliö Saturnus -4
Mars neliö tai oppositio Saturnus -4

Muut aspektit pisteytyksineen löytyvät ylläolevasta artikkelista.


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: Lilli - 30.09.2008 10:28:28
Tässä on vielä ohjeita tuosta Lunean luennosta:

-Katso, mihin oman karttasi huoneisiin toisen osapuolen planeetat sijoittuvat, niin näet mitä hän tuo elämääsi. Tee sama toisinpäin - katso, mitä sinä tuot hänen elämäänsä.

-5,7, ja 11 huone ovat rakkauden ja parisuhteen kannalta parhaat. 11. huone siksi, että se kertoo ystävyydestä (joka on tarpeen suhteen edetessä) ja myös saadusta rakkaudesta (5. huone = annettu rakkaus). Nikula korostaa vielä 8:n huoneen merkitystä synastriassa.

-Etsi tarkkoja aspekteja karttojenne väliltä. Mitä pienempi orbi, sitä voimakkaammin aspektit toimivat. Huomioi etenkin yhtymät ja oppositiot avainplaneettoihin ja akseleihin sekä niiden heijastuspisteisiin.

Ihanteellisin liitto syntyy, kun..

-Sinun deskendenttisi on kumppanisi askendentti (ja tietenkin myös päinvastoin)
-Sinun Aurinkosi on yhtynässä tai oppositiossa kumppanisi Kuuhun.
-Kumppanisi Aurinko on yhtymässä tai oppositiossa sinun karttasi Kuuhun.
-Sinun Venuksesi on yhtymässä tai oppositiossa kumppanisi Marsiin.
-Kumppanisi Venus on yhtymässä tai oppositiossa sinun Marsiisi.

Aurinko-Kuu-aspektit kertovat henkisestä yhteenkuuluvuudesta ja Venus-Mars-aspektit seksuaalisesta yhteensopivuudesta. AC-DC-kontaktit ovat kuin piste iin päälle. Ne viittaavat siihen, että juuri näin on tarkoitettu.

Avioliittosääntö:

-Jotta avioliitto olisi mahdollinen, tulee kumppanisi AC:n tai DC:n tai jommankumman hallitsijan (avainplaneetan) olla yhtymässä askendenttiisi, deskendenttiisi tai jommankumman hallitsijaan.
Vaihtoehtoisesti käy myös sama toisinpäin! Yhtymän on kuitenkin oltava tarkka.


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: Laksmi - 30.09.2008 11:32:30
Hei!

Kiitos kirjoituksistasi. Ajattelin kysellä mitä mieltä olet seuraavasta; toisen aurinko yhtymä toisen onnenpiste? (kyseessä täydellinen yhtymä synastriakartalla ). En ole mistään löytänyt tällaisesta juttua.

 :)


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: Lilli - 30.09.2008 11:52:57
Onnenpiste kuvastaa kartalla kaiketi kohtaa, jossa itseilmaisu on vaivattominta ja ei tuon ainakaan haitaksi luulisi olevan, jos toisen Aurinko osuu siihen yhtymään. Tietysti, jos toisen Aurinko on niin vaikeasti aspektoitunut, että se estää toisen osapuolen itseilmaisua, niin sitten yhtymä ei ole niin auvoinen.

Mutta ei minullakaan ole omaa materiaalia eikä artikkelia onnenpisteestä synastriassa. Muita pisteitä - Kuunsolmuja, Lilithiä (runsaasti omakohtaisia havaintoja) ja Vertexiä korostetaan enemmän parisuhteissa.


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: Lilli - 30.09.2008 12:57:59
Tässä on vielä asteroideja, keskipisteitä, ja avioliiton piste, jotka voivat olla synastriassa aktiivisia.

Asteroideista

Juno
Amor
Sappoho
Eros
Cupido
Psyche
Nimiasteroidit voivat osua synastriassa mielenkiintoisiin kohtiin, esim. yhtymään toisen Auringolle, Kuulle tai muihin tärkeisiin kohteisiin rakkauselämää ajatellen.

Keskipisteistä aktiivisia voivat olla Aurinko/Kuun lisäksi Venus/Mars ja Juno/Jupiter

Avioliiton pisteen laskukaava on AC+DC-Venus ja piste voi olla aktiivinen ainakin ensimmäistä avioliittoa solmittaessa.


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 30.09.2008 14:56:21
NO HEI

sitte vaan kaikille meille toimitetaan tyypit, joiden kanssa kaikki nämä osuu! Ja kun ei tarvi edes etsiä!  

Vika  :rapu:  suhde  ..    :kuunsolmu:   :aspect_tri:   :venus: ,   :chiron:  :aspect_tri:  :mars:  seiska


 :kuu:  :aspect_tri:  :aurinko:

 :pluto:  :aspect_tri:  :aurinko:


Pehmeä aspekti liittää klassisesti ihmisiä yhteen, erityisesti yhtymä. Syntyy tunne siitä, että yhteisyys on lujaa, kestävää ja vieläpä välttämättöntä. Aina pehmeät aspektit eivät viittaa seksuaaliseen suhteeseen, vaan pikemminkin ystävyyteen.

AC DC:t meni  :rapu:  :askendentti:  :vaaka:  kanssa synastriakartoilla aika lähekkäin, mutta en tiedä missä taulukossa näkyy onko yhtymä?  

 :skorpioni:  :askendentti:  :vaaka:   jonka kanssa muutin yhteen, meillä oli käsittämätön 44 yhtymää, sekstiiliä tai kolmiota yhteiskartalla! 6     :aspect_opp:   :aspect_squ:

Kolmen muun kanssa noin 15-20 vaikeaa aspektia.

Eli joku aika samanlainen vois tulla kuin se skorppari (habitus aika sama ravun kanssa, joka sportimpi), en tiedä onko tullut niin hyvää juttua sen jälkeen (yhteiskarttamme oli melkein kuin synt. karttani, ei ihme että muutettiin yhteen).. mutta tulimerkki.  


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: mc82 - 30.09.2008 19:38:24
Aagh, huomasin tämän topiikin koulussa, joten vasta nyt kotosalla aion perehtyä tähän oikein ajatuksella..

No, meiltä miekkosen kanssa löytyy mm. (meikäläisen planeetan ensin, miehen jälkeen):

 :aurinko: :aspect_sex: :kuu:
 :mars: :aspect_squ: :aurinko: (auts, rytisee!)
 :saturnus: :aspect_con: :aurinko: (okei, ei kiva..) - exän kanssa asteentarkka  :saturnus: :aspect_kvi: :aurinko: tuntui aika veemäiseltä..
 :kuu: puoli- :aspect_squ: :mars: (no just..)
 :venus: :aspect_squ: :mars: (rytisee..)
 :mars: :aspect_sex: :saturnus: (öh, onkos tämä huono merkki..)

Okei, ei oikein näytä hyvältä tähän asti.. :-[ Mutta jatketaan analyysia.

Mä olen siis  :aurinko: :jousimies: ,  :askendentti: :kauris: (hallitsija  :saturnus: ) eli DC on  :rapu: (hallitsija  :kuu: ). Mies on  :aurinko: :vaaka: ,  :askendentti: :neitsyt: (hallitsija  :merkurius: ) ja DC  :kalat: (hallitsija  :neptunus: ).

Meillä on tarkka  :kuu: :aspect_opp: :kuu: ja  :kuu: on mun DC:n hallitsija - lupaileekohan tämä jotain hyvää..

Noista huonesäännöistä: Mun  :mars: osuu miehen synt. kartalla hänen 5. huoneeseen ja mun  :kuu: miehen synt. kartan 11. huoneeseen. Miehen  :mars: osuu puolestaan mun synt. kartan 7. huoneeseen ja miehen  :neptunus: mun synt. kartan 11. huoneeseen. Sitten mun  :aurinko: :venus: :pluto: osuvat miehen synt. kartan 8. huoneeseen - varmaan kertoo jotain aivan mielettömästä vetovoimasta (kuten myös asteentarkka  :pluto: :aspect_con: :aurinko: ). Mun synt. kartan planeetat (Stellium) osuvat muuten eniten miehen kartan 4. huoneeseen, eli kai joku kodinrakentamisvimma ja turvallisuudenhakuisuus kuitenkin kytevät jossain..

Noista akseleista sen verran, että meillä on  :askendentti: :aspect_tri: :askendentti: - onkohan tällä jotain merkitystä..

Sitten nuo CafeAstrologyn 4 pisteen aspektit (minä ensin, mies jälkeen):

 :kuu: :aspect_opp: :vertex:
 :aurinko: :aspect_con:  :aurinko: /  :kuu: -keskipiste

Sitten on vielä  :vertex: :aspect_con: :askendentti: , mutta ei taida olla niin merkittävä..

Näistä en osaa sanoa, ovatko miten huonoja/hyviä:

 :aurinko: :aspect_squ: DC
 :askendentti: :aspect_tri: :askendentti:
 :kuu: :aspect_kvi: DC
 :kuu: :aspect_squ: :kuunsolmu:

-4 pisteen aspekteja ei meillä ollut.

Jatketaan.. Miehen DC on  :kalat: , sen hallitsija on  :neptunus: ja mies on  :neptunus: :kauris: ja mä olen  :askendentti: :kauris: ..

Noh, aika kankealta näyttää näin jälkikäteen ajateltuna tuo meidän suhteen "kannattavuus".. :-\  Vaikka uskoisin, että monissa pitkäkestoisissa suhteissa esiintyy myös kartoilla hankalia aspekteja - eri asia on se, miten hoitaa/pystyy hoitamaan tielle osuvat esteet.. :angel:  Jaksan vain edelleen uskoa suhteen kestävyyteen *sinisilmä* ..


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: marix - 30.09.2008 19:43:36
joku muu sais katella mun ja jellonan nää jutut, koska mä en vaan ny tajuu. ja koska oon mikä oon ni en jaksa keskittyä niin paljon et ottasin selvää ihan ite.


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 30.09.2008 20:25:01
voin kattoa olen sillä tuulella höpöteltyäni oinaan kanssa.

huomasin että menen useinkin videokauppaan ihastuksen kanssa, niin että siinä ei ole mitään ihmeellistä. mutta neliöthän ne siellä paistoi aina kun oli sitte hankalaa.

hmmOtsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: christa88 - 16.10.2008 19:05:15
 Huh!

Menee vähän sekaisin yrittäessään tulkita ja verrata ja ymmärtää näitä juttuja. Kysyisin silti mitä tälläisestä kartasta, tai näistä kartoista voi sanoa? Niin paljon tiedän että kun venus-merkit ovat vastakkaita niin se viittaa tulisuuten ja sellaiseen että kolisee välilläkin. Nousumerkkimme ovat samat, joten sen luulisi olevan hyvä asia?

Itse olen:

nousumerkki: neitsyt
aurinko:kalat
kuu: rapu
merkurius: vesimies
venus: oinas
mars: kauris

Hän:

nousumerkki: neitsyt
aurinko: vaaka
kuu: oinas
merkurius: skorpiooni
venus: vaaka
mars: neitsyt


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: ddess - 02.12.2008 15:26:05
Tämä aihe on aina mietityttänyt katsellessani exäni ja omaa karttaani.. Tästä paukkuu..

  minä          hän
 :aurinko: :vaaka:       :aurinko: :neitsyt:
 :kuu: :neitsyt:       :kuu: :vaaka:
 :venus: :leijona:       :venus: :leijona:
 :mars: :neitsyt:       :mars: :leijona:

 :askendentti: :skorpioni:        :askendentti: :skorpioni:

Aurinkoni ja hänen kuunsa yhtyvät, samoin toisinpäin, kuten myös venukseni ja hänen marsinsa.. Ai niin, ja askendentitkin osuu yksiin.  :P Exiä ollaan kuitenkin ja erossa oltu jo monta vuotta. Mistäköhän löytäisin vielä sellaisen miehen jolla osuu venus mun marsille. Olis varmaan aika hianoo.  :smitten:


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: surina81 - 06.02.2009 16:08:49
Miltäs tämmöinen vaikuttaa?

Venus Neliö Uranus 0.05 -132
Jupiter Trini Mars 2.04 57
Jupiter Yhtymä Jupiter 1.32 113
Jupiter Yhtymä Saturnus 1.06 110
Saturnus Trini Mars 2.16 50
Saturnus Yhtymä Jupiter 1.45 102
Saturnus Yhtymä Saturnus 1.19 99
Uranus Sekstiili Merkurius 1.24 57
Uranus Yhtymä Uranus 1.06 89
Neptunus Yhtymä Neptunus 1.09 79
Neptunus Sekstiili Pluto 0.21 46
Pluto Neliö Aurinko 0.47 -126
Pluto Sekstiili Neptunus 0.33 43
Pluto Yhtymä Pluto 0.14 78
923 -258 665


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: Angelycon - 19.05.2009 15:55:07
En oo ihan varma ymmärränkö miten niitä karttoja luetaan, mutta voi olla että nyt muutaman tunnin tuijottelun jälkeen oon saanu jotain selvää :D Toivottavasti en oo tehny ihan väärin.

Eli asiat on näin mun ja ihastukseni kesken, sen kellonaikaa en tienny nii laitoin 12.00.

Minä                                                         Hän
 :aurinko: rapu (hallitsija: :kuu:)                     :aurinko: Jousimies (h: :jupiter:)
 :kuu: Vesimies (h: :uranus:)                        :kuu: Kalat (h: :neptunus:)
 :merkurius: Leijona (h: :aurinko:)                          :merkurius: Skorpiooni (h: :pluto:)
 :venus: Leijona                                     :venus: Kauris (h: :saturnus:)
 :mars: Härkä (H: :venus:)                            :mars: Rapu (h: :kuu:)
 :saturnus: Vesimies                                   :saturnus: Vesimies (h: :uranus:)
 :askendentti: Leijona                                     :askendentti: Kauris
DC Vesimies                                    DC Rapu

Joten mä katon hallitsija planeetoiden suhteet toisiinsa, meiän molempien kartoista? Sillonhan niitä on 4 mahollista vaihtoehtoa jokaiselle planeetta yhdistelmälle..?
Jos näin on, nii ois tämmönen tilanne:

Mun kartalla:                Sen kartalla:
 :aurinko: :aspect_tri: :kuu:                            
 :aurinko: :aspect_con: :venus:                    :aurinko: :aspect_sex: :venus:
 :aurinko: :aspect_tri: :saturnus:                    :aurinko: :aspect_sex: :saturnus:
 :kuu: :aspect_opp: :venus:                             
                                 :kuu: :aspect_sex: ja :aspect_con: :mars:
 :kuu: :aspect_con: :saturnus:                     :kuu: :aspect_con: :saturnus:
 :merkurius: :aspect_tri: :merkurius:
                                 :mars: :aspect_squ: :venus:
                                 :mars: :aspect_sex: ja :aspect_con: :saturnus:

Jos nyt oon tulkinnu oikein nii aika ongelmalliselta näyttää ;D

Näyttääkö oikealta, vai oonko tehny ihan väärin? Sitten vielä sellanen kysymys että mitkä on pehmeitä ja mitkä kovia aspekteja?

EDIT: Ja meillä on vielä samat  planeetat hallitsemassa :aurinko: :mars: suhdetta ja :kuu: :saturnus: suhdetta, onko sillä väliä?


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: LYV - 20.06.2009 22:19:39
Lainaus
Aurinko/Venus: Yhtymä, kuutio tai kolmio on hyvin ideaalinen parisuhteen kannalta. Siinä on pehmeyttä ja ymmärtävyyttä toista kohtaan. Aistillisuus ja ideaalisuus yhdistyvät, toinen vaikuttaa toisesta miellyttävältä ja halukkaalta kompromisseihin. Myös tässä tapauksessa suhde voi olla "vain" ystävyyttä. Kovissa aspekteissa yhteisyyden tunteessa on usein jokin puute, esim. toisen ihmisen kehitystaso voi olla hyvin erilainen kuin toisen tai jompi kumpi saattaa ihailla toista kiiltokuvamaisesti ilman realistista näkemystä toisen heikkouksista.

Hänen  :venus: on  :aspect_opp: molemmat mun  :aurinko: ja  :kuu:. Kumpi tässä idealisoi suhdetta, en ole varma.  :( Myös mun kartalla oleva  :venus: on  :aspect_opp: hänen  :aurinko: .

Lainaus
Kuu/Venus: Kuutio, kolmio ja yhtymäkin voivat yhdistää ihmisiä toisiinsa erinomaisen pehmeästi. Kumpikin voi osoittaa toisilleen  myönteisiä, sympaattisia tunteita, ellei kyse ole varsinaisesta rakkaudesta. Rakkaussuhteessa on toisinaan hyvinkin klassisia piirteitä: pari viihtyy hyvin yhdessä sekä seurassa että kotona.

Hänen  :venus: on  :aspect_opp: mun  :kuu: ja mun  :mars: on :aspect_opp: hänen  :kuu: .

Lainaus
Venus/Saturnus: tukeva aspekti osoittaa naisen ja miehen omaavan kykyä rakentaa liittoa pitkän päälle realistisesti ja kynnyksiä ylittäen. Lempi ei välttämättä leisku, eikä ylistäviä kiitoksia vaihdeta, mutta suhtessa voi olla tervettä arkisuutta, kykyä ottaa toinen ihminen vakavasti ja kärsivällisesti.. Kovissa aspekteissa suhteessa tarvitaan joko paljon aikaa ja kärsivällisyyttä tai sitten hyvin huumorintajuista luonnetta, jotta osapuolet selviäisivät kaikista ongelmistaan.

Hänen  :venus: on  :aspect_opp: mun  :saturnus: .

Ja meillä on vielä  :aurinko: :aspect_opp:  :aurinko: ....  :2funny:Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: LYV - 20.06.2009 22:33:36
Mun  :kuu: ja  :aurinko: on  :aspect_con: hänen  :pluto: .... Tarkoittaako tämä, että hän saattaisi haluta yrittää muuttaa mun persoonaa mieleisekseen?  :o


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: mc82 - 21.06.2009 20:59:06
Mun  :kuu: ja  :aurinko: on  :aspect_con: hänen  :pluto: .... Tarkoittaako tämä, että hän saattaisi haluta yrittää muuttaa mun persoonaa mieleisekseen?  :o

Mulla ja miehellä on myös synastriassa asteentarkka  :aurinko: :aspect_con: :pluto: . Miehen  :aurinko: ja mun  :pluto: . En ainakaan itse ole kokenut, että olisin koittanut muuttaa miestä mieleisekseni eikä mieskään kyllä mielestään ole joutunut mun tossuttamaksi. Sanoisin, että synastriassa tuo  :aurinko: :aspect_con: :pluto: on vahva aspekti, vetovoimainen, joka vetää kahta ihmistä puoleensa kuin magneetti, sitä vetovoimaa ei voi olla huomaamatta! Seksuaalinen aspekti, joka antaa myös voimaa. Jos on tämä aspekti synastriassa, niin varmasti vetovoima kihisee vielä alkuhuumankin jälkeen.

Ainakin näin olen itse kokenut asian :)  Meillä myös tarkkana  :aurinko: :aspect_con: :saturnus: , jälleen miehen Arska ja mun  :saturnus: . Voisin sanoa, että suhteellisen "aikuinen" suhde, joka varmaan kestää pahimmat kriisikohdat, luotettavuutta ja turvallisuutta - no, toisaalta en sanoisi, että olisi mikään maailman kepein hauskanpitosuhde, mutta ainakin meno on vakaata (meillä kompositiossa  :askendentti: :harka: , joka varmaan myös vakauttaa).


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: riha - 31.01.2010 01:33:30
Tein miesystävän syntymäkartan ja aika lailla yllätti, että meillä molemmilla on sama nousu- ja lasku merkki (rapu-kauris).

Muuten hän on:
 :aurinko: :vesimies: 10
 :kuu: :harka: 12
 :merkurius: :kauris: 9
 :venus: :vesimies: 10
 :mars: :oinas: 11
 :jupiter: :skorpioni: 6
 :saturnus: :harka: 12
 :uranus: :vaaka: 5
 :neptunus: :jousimies: 6
 :pluto: :neitsyt: 5

Yllättävän hyvin on tähän asti neitsyt-vesimies yhdistelmä toiminut!


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: Veskari-83 - 31.01.2010 11:21:36
Yllättävän hyvin on tähän asti neitsyt-vesimies yhdistelmä toiminut!
Meillä toimi exän kans myös hyvin (jos pieniä mustasukkaisuus tappeluita yms. ei lasketa ;D), mut vain siihen asti, kun meidän oli tarkoitus olla yhdessä. Eli vähän reippa 4v oltiin, ja sitten uusi mies ajoi neitsyen pois.


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: sangviinikko - 28.02.2010 10:58:10
Katoppas vaan. Exät rulaa, vaikka eihän ne turhaan ole eksiä. :coolsmiley:

Sinäänsä jännä että puuttuvan t-ristini kärjestä  :vesimies: löytyy eksän  :venus: :merkurius: yhtymä. Aika tarkalleen vielä.

En ihmettele että aikoinaan kolahti. Kunnes sitten kosahti. :crazy2: ;D


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: Eileithyia - 28.02.2010 13:44:50
Onkos kellään kokemuksia mars yhtymä pluto-aspektista?  ???


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: Ulkopuolinen - 28.02.2010 22:44:49
Hei tässä oiva keino testata kannattaako edes vaivautua, astrokartat kehiin ja luottaa niihin. Tai sitten ei.


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: indiima - 11.03.2010 14:53:13
Olen ihan neitsytkauris näissä synastriakartoissa... eli astro.comin synastri-karttaa nyt olen hiukan tsiigaillut. Meillä siipan kanssa saturnus tanssii sitä ajan tanssia oikein olan takaa. Ilmeisesti ja siltä kyllä tuntuukin, että pitkää suhdetta tässä pykätään. Saturnuksella nollat taulussa melkein jokaiselle.
Mitä tuo ' tuolla taulukossa meinaa? Ruudussa vain ' . What´s that?Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: Casperiina - 24.04.2010 20:49:17
IC:stä ei ole puhuttu. Huomasin mulla ja miehelläni yhteyden IC:n ja kuun välillä:

Mun  :kuu: on sama kuin miehen IC  :vesimies:
Miehen :kuu: on sama kuin mun IC  :skorpioni:

Tarkoittaako tuo, että meidän syvimmät minät ja tunnemaailmat täydentää toisiaan?


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: nikki - 24.04.2010 21:00:00
Casperiina,
miehelläshän on  :saturnus: :kuu: yhtymä,
eli oisko tuo pitkää suhdetta ja turvan antoa IC:lläsi,
vaikka hällä on kyllä se  :aspect_kvi::ssa  :mars: :oinas: :een descendentillä,
ettei oikein tiedä mitä vaisto sanoo ja pää päättää,
ja eiku menoks ja pois alta juuret ja männynkävyt?
Vai ennakoiko tulevan tilanteen?


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: Casperiina - 24.04.2010 21:24:37
Casperiina,
miehelläshän on  :saturnus: :kuu: yhtymä,
eli oisko tuo pitkää suhdetta ja turvan antoa IC:lläsi,
vaikka hällä on kyllä se  :aspect_kvi::ssa  :mars: :oinas: :een descendentillä,
ettei oikein tiedä mitä vaisto sanoo ja pää päättää,
ja eiku menoks ja pois alta juuret ja männynkävyt?
Vai ennakoiko tulevan tilanteen?

Suoran toiminnan mies, joka on tunteissaan sitoutunut? Ja turvan antoa todellakin, on kuin perhe, jota en ole saanut. Turva ja juuret.  ???


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: sherry - 31.05.2010 02:34:27
Täällä sanottiin aiemmin, että yksi ihanteellisimman liiton merkeistä olisi se, kun "Sinun deskendenttisi on kumppanisi askendentti (ja tietenkin myös päinvastoin)". Tyhmä kysymys, mutta mites sitten kun minun ja kumppanini askendentit ja deskendentit on ihan samat? Syntyykö siitä siis mahdollisimman epäihanteellinen liitto ;D

Viitsisiköhän joku vähän tulkita mulle noita meidän karttoja, jos laitan yksärillä? :) Itse oon niin aloittelija näissä jutuissa, vaikka mielenkiintoa riittääkin. Pää on jo ihan pyörällä kaikkien aspektien, yhtymien, oppositioiden, neliöiden yms. jälkeen :D


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: kristal - 24.06.2010 20:47:42
Heips!

Nyt tuli tällainen uteliaisuuskynnykseni korkealta ylittävä löydös synastria kartalta:

Miehen kuu oppositiossa vertexiini  eli    :kuu: :aspect_opp: :vertex:  0 astetta
Mun kuu oppositiossa miehen vertexiin   :kuu:  :aspect_opp: :vertex: 2 astetta

Onko kellään viisaalla ajatuksia moisesta yhdistelmästä...  :smitten:

Terveisin, kristal :)


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: puhis - 15.09.2010 13:34:32
osaako joku sanoa sopiiko nämä yhteen? apua kun en yhtään ite ymmärrä näitä.
eli minä:
 :aurinko:  :rapu: ja nouseva  :rapu:
 :kuu:  :vesimies:
 :merkurius:  :rapu:
 :venus:  :leijona:
 :mars:  :kauris:
ja mies on:
 :aurinko:  :harka: ja nouseva  :neitsyt:
 :kuu:  :oinas:
 :merkurius:  :harka:
 :venus:  :oinas:
 :mars:  :kaksoset:

kiitoksia hirveesti jos jotain näistä joku haluis tulkita  :)
ollaan tosi rakastuneita, mutta mustasukkasuus ja väärinymmärrykset piinaa meiän suhdetta, onko näitten mukaan meillä kuitenkin toivoa?  :(  kun en oikeen tiiä miten päin tässä olisi  :-\


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: karol~ - 11.11.2010 17:52:58
kaipailisin lähinnä mielipiteitä..
jos vertaa karttaani noihin kahteen muuhun, kumman kanssa näyttäis olevan enemmän kipinää? hyvässä tai pahassa....tai ylipäänsä, mitä vaan tulee mieleen noista niin antaa tulla vaan  :buck2: (merkkasin nuo dc:kin...kun ajattelin joskos sillä jotain osviittaa asiaan...)
:harka:mies                          minä                                  :neitsyt:mies
aurinko:  :harka:                            aurinko  :oinas:                              aurinko  :neitsyt:
nouseva:  :leijona:                         nouseva  :neitsyt:                          nouseva:  :vaaka:
kuu:  :kaksoset:                            kuu  :leijona:                                  kuu:  :kaksoset:
merkurius: :harka:                         merkurius: :oinas:                           merkurius:  :neitsyt:
venus:  :oinas:                             venus:  :oinas:                               venus:  :vaaka:
mars:   :kaksoset:                         mars: :harka:                                  mars:  :rapu:
dc:     :vesimies:                            dc:  :kalat:                                   dc :oinas: (huono juttu?)


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: viuhtindu - 27.11.2010 03:48:27
kaipailisin lähinnä mielipiteitä..
jos vertaa karttaani noihin kahteen muuhun, kumman kanssa näyttäis olevan enemmän kipinää? hyvässä tai pahassa....tai ylipäänsä, mitä vaan tulee mieleen noista niin antaa tulla vaan  :buck2: (merkkasin nuo dc:kin...kun ajattelin joskos sillä jotain osviittaa asiaan...)
:harka:mies                          minä                                  :neitsyt:mies
aurinko:  :harka:                            aurinko  :oinas:                              aurinko  :neitsyt:
nouseva:  :leijona:                         nouseva  :neitsyt:                          nouseva:  :vaaka:
kuu:  :kaksoset:                            kuu  :leijona:                                  kuu:  :kaksoset:
merkurius: :harka:                         merkurius: :oinas:                           merkurius:  :neitsyt:
venus:  :oinas:                             venus:  :oinas:                               venus:  :vaaka:
mars:   :kaksoset:                         mars: :harka:                                  mars:  :rapu:
dc:     :vesimies:                            dc:  :kalat:                                   dc :oinas: (huono juttu?)

äkkiseltään sanoisin että peräkkäiset merkit ovat huono juttu, ja tolla neitsytmiehellä näyttäis olevan vähemmän peräkkäisiä merkkejä sun kanssa : D
tietysti se että miten planeetat sijoittuu huoneisiin vaikuttaa myös. Omasta mielestäni kuitenkin olisi tärkeää, että kun astrologiaa käytetään ihmissuhteisiin, etsittäisiin apua miten minkäkin suhteen saa parhaiten toimimaan, eikä sitä minkä horoskooppimerkin kanssa sopisi parhaiten yhteen :)

ja tähän aiheeseen liittymättömästi kysyisin onko kellään tietoa mitä meinaa jos synastriakartalla onnenpisteet tekevät kolmion?


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: Casperiina - 27.11.2010 12:35:35

äkkiseltään sanoisin että peräkkäiset merkit ovat huono juttu, ja tolla neitsytmiehellä näyttäis olevan vähemmän peräkkäisiä merkkejä sun kanssa : D


Mä olen kyllä ymmärtänyt, että peräkkäiset merkit tulevat helposti toimeen keskenään. Jos tekevät aspektia (30 astetta), on kyseessä semisekstiili, joka on helppo aspekti.


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: viuhtindu - 27.11.2010 23:55:23
oon jostain lukenu joskus että seuraava merkki ikäänkuin paikkaa edellisen vikoja, ja tästä syystä eivät oikein tulisi toimeen. samalla ihmisellä siis peräkkäisissä merkeissä olevat planeetat eri juttu :D
en tiedä tajusiko kukaan mitään mutta eipä väliä :-)


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: mc82 - 29.11.2010 22:34:22

äkkiseltään sanoisin että peräkkäiset merkit ovat huono juttu, ja tolla neitsytmiehellä näyttäis olevan vähemmän peräkkäisiä merkkejä sun kanssa : D


Mä olen kyllä ymmärtänyt, että peräkkäiset merkit tulevat helposti toimeen keskenään. Jos tekevät aspektia (30 astetta), on kyseessä semisekstiili, joka on helppo aspekti.

Itse näkisin semisekstiilin hankalana aspektina, kvinkunssin kaltaisena - onhan kyseessä kuitenkin täysin eri elementit, laadut ja "sukupuolet" (ekstrovertti/introvertti) ???  Kvinkunssi on todella hiertävä, ajoittain omasta mielestäni jopa neliötä hankalampi, "ei vaan mikään osu yksiin" -aspekti.

No, tämäkin riippuu paljon ihmisestä, miten kokee aspektin :)


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: Päivi - 29.11.2010 22:37:49
johki toiseen ketjuun postasin jonku kartan, ennymuista mihi, mutta jos tuuppaan tänne , voiko joku mulkasta. mikä vetää puoleensa edelleen 9v jälkee?


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: Casperiina - 30.11.2010 16:48:18
Seppoa lainatakseni:

"Sulkeutuva semisekstiili
Nyt ollaankin sitten saavuttu kaikkein korkeimmalle ja suurimman keskinäisen toimivuuden takaavalle etapille kahden planeetan keskinäisessä energiassa. Näiden planeettojen edustama valmius auttaa sinut yli kaikkein pahimmistakin tilanteista, kunhan vain uskallat ottaa suuret mahdollisuudet käyttöösi. Näiden planeettojen yhtäaikaisessa hyödyntämisessä olet todellinen mestari, joten eipä sitten muuta kuin hommiin vain ja elämä risaiseksi. Tämän aspektin saamiseksi syntymäkartallesi olet tehnyt todella paljon töitä edellisten elämiesi aikana, joten ota vain palkkiokin mukisematta vastaan."


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: Ave^^ - 30.11.2010 17:11:46
johki toiseen ketjuun postasin jonku kartan, ennymuista mihi, mutta jos tuuppaan tänne , voiko joku mulkasta. mikä vetää puoleensa edelleen 9v jälkee?

Kyllä ensimmäisenä kiinnittyy huomio tuohon jousimiehessä olevaan yhtymäryppääsen, jossa on neptunukset sopassa mukana. Neptunus jo yksinään on varsin voimakas mystisen, toisin sanoen järkeä kuuntelemattoman  ;) , vetovoiman luoja, ja paljon persoonallisia planeettoja ja akseli mukana, niin en ihmettele yhtään että sitä on tunteet yhä ilmassa.. Varsinkin jos ollaan tuona aikana etäällä toisistaan oltu, sillä neptunus voimistaa tälläisiä entä jos -tyyppisiä illusioita onnesta.


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: Lilli - 07.12.2010 15:21:46
Pistetäänpä tähän ketjun jatkoksi TEIDÄN kokemuksianne eri merkkien yhteensopivuudesta. Tiivistetty versio näyttää tältä:  :)

Astrologisia ihmissuhdekokemuksia yleisesti:

Poimin kahdelta keskustelupalstalta omakohtaisia kokemuksia eri tähtimerkkien välisistä parisuhteista. Kaikista mahdollisista yhdistelmistä löytyi ainakin yksi esimerkki, joitakin yhdistelmiä vatvottiin useissakin ketjuissa.

”Yhteensopivat merkit”

Perinteisesti ajatellaan, että yhteen sopivat parhaiten ilmamerkit keskenään tai tulimerkkien kanssa ja toisinpäin sekä maamerkit keskenään tai vesimerkkien kanssa ja toisinpäin. Kirjoittajien kokemukset tästä käsityksestä olivat hieman sekalaisia.  

Otetaan ensin tarkasteluun saman merkin edustajat. Näistä löytyi melko vähän esimerkkejä, joten tuntumaksi jäi, että vaikka hengenheimolaisuutta olisi kovastikin, niin syystä tai toisesta suhdetta vain ei synny. Joitakin ärsytti liiallinen samanlaisuus, tai samanlaisuus oli vain epäkiihottavaa. Onnistuneimmat pariskunnat olivat muodostaneet keskenään  Härät, Kaksoset, Ravut, Skorpionit ja Vesimiehet. Oinaiden liittoa vaivasi puhumattomuus, Leijonien uskottomuus, Neitsyiden arvostelu, Kalojen epäkäytännöllisyys ja muissa maissa liitely. Vaa´at eivät tahtoneet päästä jahkailun vuoksi suhteessa alkua pidemmälle ja Kauriit karttoivat toisiaan. Jousimiehet viihtyvät hyvin toistensa seurassa kaverimielessä ja saattoivat olla toisiinsa hyvin ihastuneitakin, mutta varsinaisista suhteista ei löytynyt esimerkkejä.  

Tulimerkit kokivat toisensa seuraavanlaisesti: Oinas-Leijona -suhteessa rätisee ja räiskyy ja huumorikin on kohdillaan. Ongelmana voi olla valtataistelu, kumpikin haluaa määrätä kaapin paikan. Oinas-Jousimies –suhteessa Oinas koki Jousimiehen liian levottomaksi, eikä uskottomuuskaan parantanut asiaa. Leijona-Jousimies –yhdistelmässä pärjäillään, joskin sanaharkat ovat välillä melkoisia. Toisessa esimerkissä alun kiihkeän alun jälkeen Leijona keskittyi enemmän tietokonepeleihin kuin parisuhteeseen.

Ilmamerkkien elämä oli taas tällaista: Kaksosten ja Vaakojen suhde vaikutti hyvinkin harmoniselta ja eroottiselta, jopa romanttiselta, mutta uskottomuus molemmin puolin on lopulta hajottanut suhteet. Kaksosten ja Vesimiesten liitto tuntuu olevan yksi onnistuneimpia, heillä on keskenään hauskaa, elämässä on vaihtelua ja he osaavat antaa toisilleen riittävästi tilaa. Vaa´at saattoivat kokea Vesimiehen hieman etäiseksi, mutta jos tottuivat tämän omituisiin ”singahteluihin”, niin suhde on ihan hyvä. Joku koki tämän yhdistelmän jopa tylsäksi.

Maamerkkien suhteista kerrotaan seuraavaa: Ensinnäkin on mainittava, että oli kohtuullisen vaikeaa löytää esimerkkejä Neitsyistä muiden maamerkkien kanssa. Härän kanssa Neitsyt pärjää, kunhan tottuu tämän hitauteen ja nautinnonhaluun. Kauriiden kanssa Neitsyiden suhde tuntuu ajautuvan melko nopeasti sisar-veli-linjalle, intohimo katoaa hyvin nopeasti. Härät ja Kauriit tuntevat kovastikin vetoa toisiinsa ja voivat saada aikaiseksi hyvänkin suhteen. Kauris pitää Härän intohimoisuudesta ja ruuanlaittotaidoista, Härkä Kauriin turvallisuudesta. Yleisesti ottaen Kaurista pidetään kuitenkin vaikeaselkoisena nimenomaisesti tunne-elämältään. Härkää taas kehutaan yleisesti hyvin intohimoiseksi rakastajaksi.

Vesimerkit muodostavat keskenään seuraavanlaisia suhteita: Rapu ja Skorpioni sopivat aluksi hyvin yhteen, mutta puhumattomuus ja mykkäkoulut ovat yleinen ongelma. Ravulla ja Kalalla asiat tuntuvat sen sijaan soljuvan mukavasti eteenpäin, eritoten sitten, kun luottamus on saavutettu. Kalat ja Skorpioni –suhteessa pelataan paljon vaistolla ja vaikka yhteys on voimakas, Skorpioni voi olla Kalalle turhan hallitseva ja raadollinenkin kumppani.

Vastamerkkien välillä kerrotaan olevan erityistä vetovoimaa, mutta kuinka tämä toteutui käytännössä? Eniten hehkutusta sai Kauriin ja Ravun sekä Leijonan ja Vesimiehen välinen suhde, vaikkakin  viimeksi mainittuun yhdistelmään löytyi myös yksi rasittava vuoristoratasuhde. Härät ja Skorpionit viihtyvät hyvin sängyssä, mutta muuten ovat kaikesta eri mieltä, kuten myös Oinas ja Vaaka. Kaksosten ja Jousimiehen suhteesta ei kipinöitä puutu, mutta suhde on päättynyt joko katastrofiin tai sitten maantieteelliseen etäisyyteen. Eräs yhdessä reissaava Kaksos-Jousimies-pari oli kuitenkin saanut suhteensa toimimaan. Neitsyet ja Kalat vetävät ensin toisiaan puoleensa magneetin lailla, mutta alkavat sitten hylkiä toisiaan. Toinen on vain liian hellyydenkipeä ja herkkä ja toinen liian analyyttinen, poissaoleva ja viileä.

Tulen ja ilman
merkkejä pidetään yleisesti yhteensopivina. Tässä käytännön kokemuksia: Oinas ja Kaksoset ovat muodostaneet pitkiäkin parisuhteita nopean impulsiiviseen tyyliin. Oinas piti taas Vesimiestä hieman etäisenä ja vaikeaselkoisena, mutta suhde on saatu toimimaan päivä kerrallaan tyyliin. Varsin tasaisiksi näittä esimerkkisuhteita kuvattiin. Leijona-Kaksoset ovat muodostaneet myös onnistuneen parin, vaikka Leijona voi kokea Kaksosen hieman levottomaksi. Eräs Kaksonen koki jopa Leijonan sielunveljekseen, vaikka seurustelu jäikin lyhyeksi. Eräs Vaaka oli niin ikään löytänyt Leijonasta sen oikean, toinen Leijona-Vaaka suhde taas oli kaikkea muuta kuin harmonista, Vaaka koki Leijonan alistavaksi. Jousimies-Vaaka -suhteesta tuntuu löytyvän myös älyllisyyttä, huumoria ja kipinää yllin kyllin, tätä yhdistelmää kehutaan kovin. Jousimies-Vesimies yhdistelmä toimii myös, tätä kuvataan kahden sekopään liitoksi, jossa kumpikin vaistomaisesti ymmärtää toisensa tilan tarpeen.

Maan ja veden merkit ovat myös perinteisesti hyvä keskinäinen yhdistelmä. Näin ne toimivat käytännössä: Härkä-Rapu –yhdistelmässä toimivat niin kiihkeä seksi kuin läheisyyskin, Kalat on taas turhan epäkäytännöllinen Härälle ja Härkä liian dominoiva Kalalle. Neitsyen ja Ravun suhde saattaa alussa olla yhtä vatvomista, mutta kun luottamus syntyy, saadaan aikaiseksi ihan hyvä suhde. Rapu saattaa kokea Neitsyen kuitenkin turhan intohimottomaksi, seksiä saisi olla enemmän. Neitsyt-Skorpioni –suhde voi helposti ajautua pikkuasioista riitelyyn, mutta myös hyvin säkenöivä, luova ja tunteikaskin esimerkki löytyy tästä yhdistelmästä. Kauris-Skorpioni –yhdistelmästä löytyi vaikea esimerkki, Skorpioni valitti lähinnä Kauriin omistautumista kaikelle muulle paitsi parisuhteelle. Kauris-Kalat –yhdistelmästä löytyi runsaasti esimerkkejä ja jotkut olivat saaneet suhteen toimimaan, mutta vaikka Kauriit ihailivat Kalojen hellyyttä ja sympaattisuutta, niin he kokivat Kalat usein liian saamattomaksi ja epäkäytännölliseksi. Kaloille Kauriiden pihiys tunteiden näyttämisessä on tietysti vaikea asia, mutta eräässä onnistuneessa suhteessa Kauris oli etäinen muille, mutta pystyi läheisyyteen parisuhteessa.


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: Lilli - 07.12.2010 15:34:52
”Epäsopivat merkit"

Otetaan sitten tarkasteluun eri polariteettia olevat pariskunnat. Näitä ovat tulen ja maan, tulen ja veden, ilman ja maan sekä ilman ja veden väliset liitot. Näissäkin tapauksissa Aurinkojen osuessa neliömerkkehin, laatu on sama, muissa tapauksissa niin elementeissä ja laaduissa ei ole mitään yhteistä. Neliömerkkejä ovat Oinas-Rapu, Oinas-Kauris, Härkä-Leijona, Härkä-Vesimies, Kaksoset-Neitsyt, Kaksoset-Kalat, Rapu-Vaaka, Leijona-Skorpioni, Neitsyt-Jousimies, Vaaka-Kauris, Skorpioni-Vesimies sekä Jousimies-Kalat.

Tulen ja veden yhdistelmistä kerrottiin seuraavaa: Neliömerkeistä Oinas-Rapu yhdistelmä koettiin täysin mahdottomaksi, vaikka aluksi Rapu saattaakin tuntua Oinaalle sopivan mukautuvalta kumppanilta. Totuus paljastuu myöhemmin. Leijona ja Skorpioni –yhdistelmä voi toimia, mikäli kumpikin osaa antaa toiselleen tila ja jättää valtapelit sikseen. Jousimies- Kalat –yhdistelmästä oli useita esimerkkejä, joista puhuttiin enimmäkseen vain hyvää. Intohimoa riittää ja joistakin eroavuuksista huolimatta suhde koettiin tasapainoiseksi.

Muista tuli-vesi –liitoista Oinas-Kalat –yhdistelmä saattoi toimia pitkäänkin, mutta ajan myötä ristiriidat kasvavat hyvinkin suuriksi. Kalat kokee Oinaan aina vain samoista asioista innostuvana ihmisenä, kun hän itse saattaa muuttua iän myötä paljonkin. Oinaan ja Skorpionin liitoissa ajaudutaan hyvin nopeasti taistelupariksi, vaikka intohimo voi ollakin todella suurta. Tästä yhdistelmästä löytyy kuitenkin paljonkin aviopareja. Leijona-Rapu –yhdistelmästä ei ollut montaa esimerkkiä, mutta mikäli Ravun loukkaantumisherkkyydestä päästän jotenkin yli, niin suhde voi toimia, kumpikin on varsin lapsirakas merkki. Leijonien ja Kalojen suhteista oli useita esimerkkejä ja intohimo näyttää olevan tässä yhdistelmässä lähes läkähdyttävää, mutta arkea tämä yhdistelmä ei kestä. Eräs pitkään yhdessä ollut Leijona-Kalat –pari pitivät toisiaan sopivana parina, mutta erosivat lopulta lapsettomuuden takia. Jousimies-Rapu –yhdistelmä toimii jotenkuten, vaikka erimielisyyksiä on paljon. Jousimiehen ja Skorpionin liitoista oli kaikkein vaikeinta löytää ainuttakaan esimerkkiä. Harvoissa esimerkeissä suhteita varjostivat – erikoista sinänsä - mustasukkaisuus ja huumorintajuttomuus Jousimiehen puolelta.

Tulen ja maan yhdistelmä toimii kertomusten mukaan seuraavanlaisesti: Neliömerkeistä Oinas-Kauris –yhdistelmä on melko onnistunut ja jotkut olivat avioituneet toistensa kanssa. Eniten kehutaan samanlaista huumoria. Kauriilla on kuitenkin ajan kuluessa taipumusta pidättäytyä tunteenosoituksista ja vetäytyä omiin puuhiinsa, joka hämmentää kiivasluontoisempaa Oinasta. Leijonat ja Härät olivat niin ikään onnistuneet muodostamaan avioliittoja, joissa tosin tanner tömisee molempien voimakastahtoisuuden vuoksi, mutta arvatenkin seksi on voimakkaasti yhdistävä tekijä. Jousimies ja Neitsyt onnistuivat muodostamaan lähinnä hauskanpitosuhteita ilman sitoumuksia ja lupauksia. Jos jostain muusta puhuttiin, niin jompikumpi osapuoli pakeni paikalta.

Muista tuli-maa –liitoista kerrottiin seuraavaa: Oinas ja Härkä muodostivat hyvin toimivan yhdistelmän vuoteessa, mutta Oinas kyllästyi melko nopeasti Härän jäyhyyteen ja vähäpuheisuuteen. Oinaan viilettäminen voi taas ottaa Härän hermoille. Oinas-Neitsyt –yhdistelmästä oli useita esimerkkejä ja parisuhteet olivat erilaisuudesta huolimatta melkoisen onnistuneita. Oinas pitää Neitsyen viileästä asiallisuudesta ja tyylikkyydestä, ehkä henkisyydestäkin, tämä tasoittaa hänen omaa impulsiivisuuttaan. Neitsyt taas oppii Oinaan kanssa riitelemään. Leijonat ja Neitsyet taas kokivat olevansa täysin eri planeetoilta. Leijonan ja Kauriin suhde voi onnistua, joskin Leijona voi kokea Kauriin hieman ahdistavaksi. Eräs Kauris kehui, että hän voi puhua Leijonan kanssa kaikesta, eikä riitelyäkään tarvitse pelätä ja tämän lisäksi myös fyysinen puoli toimii. Jousimies ja Härkä muodostivat suorastaan koukuttavan seksuaalisia suhteita, mutta muuten samalle aallonpituudelle virittäytyminen vei paljon aikaa. Härän rauhallisuus ja Jousimiehen vipeltäminen ovat toisinaan vaikea yhtälö. Jousimies ja Kauris eivät muodostaneet onnistuneita suhteita, Kauris piti Jousimiehen iloisuutta teennäisenä ja kummallakin on tapana ottaa välillä etäisyyttä niin paljon, että koko suhde kariutuu.

Ilman ja veden yhdistelmät toimivat kokemusten perusteella näin: Neliömerkeistä Kaksonen ja Kalat pariutuivat usein ja olivat päätyneet avioliittoonkin asti. Joillakin seksi oli todella hienoa, joillakin taas todella huonoa, mutta yleensä Kaksosten oli vaikea saada selvää Kalojen mielenliikkeistä ja Kaloja vaivasi Kaksosten epäromanttisuus. Erästä pariskuntaa vaivasi uskollisuudesta huolimatta mustasukkaisuus kummankin värikkään menneisyyden takia. Vaaka ja Rapu olivat niin ikään muodostaneet jopa aviopareja ja eräs Vaaka oli oppinut poistumaan paikalta Ravun mökötysten ja tunteellisten ylilyöntien ajaksi. Riitelyyn hän oli katsonut hyödyttömäksi. Eräs Vaaka piti kuitenkin Rapua roikkujana, josta oli vaikea päästä eroon. Vesimies ja Skorpioni olivat niin ikään muodostaneet jopa aviopareja ja suhteet saattoivat toimia hyvin pitkäänkin, kyseessä on alkuvoimaisen ja älyllisen parin yhdistelmä. Ongelmia ovat aiheuttaneet luottamuspula, mustasukkaisuusleikit ja myöhemmässä vaiheessa vieraantuminen ja rutiiniksi muodostunut seksi.

Muista ilma-vesi –suhteista kokemukset ovat tällaisia: Kaksonen pitää Rapua usein tukahduttavana, mutta myös hyvin onnistunut parisuhdekokemus löytyy tästä yhdistelmästä. Pari rakastaa harmoniaa ja puhaltaa yhteiseen hiileen, eikä yritä rajoittaa liikaa toisiaan. Kaksosen ja Skorpionin yhdistelmä voi niin ikään olla Kaksosen mielestä liian tukahduttava ja rajoittava ja näissä näyttää syntyvän usein mustasukkaisuutta tai suoranaisia kolmiodraamoja, joihin kumpi tahansa osapuoli voi olla syyllinen, useimmiten kuitenkin Kaksonen. Vaaka ja Skorpioni sen sijaan ovat saaneet yllättävänkin pitkiä, toimivia ja harmonisia suhteita aikaiseksi, vaikkakin eräässä suhteessa Skorpioni pompotti Vaakaa uskomattoman paljon. Vaaka ja Kalat on soljuva yhdistelmä, kumpikin on rauhallinen ja kiltti, Kala vähän haaveellisempi ja Vaaka sosiaalisempi. Vesimies ja Rapu –yhdistelmä koettiin hyvin vaikeaksi ja rasittavaksi. Seksissä tuntui olevan monella ongelmia ja suhde muodostui helposti hyvin viileäksi. Vesimies ja Kalat ovat sen sijaan onnistuneet muodostamaan alun ongelmien ja suoranaisen on/off –vaiheen jälkeen sangen hauskan ja toisiaan tasapainottavan yhdistelmän.

Ilman ja maan
yhdistelmistä neliömerkeistä Kaksoset ja Neitsyet olivat muodostaneet jopa avioliittoja, mikäli alun ”kylmyysleikeistä” päästiin yli. Näitä merkkejä yhdistää erityisesti älyllisyys ja sielunkumppanuus intohimon lisäksi. Vaaka ja Kauris taas näyttivät olevan huono yhdistelmä, Kauris ei pysty antamaan Vaa´alle tämän kaipaamaa rakkautta ja huomiota ja Kauris pitää Vaakaa jotenkin velttona ja saamattomana. Vesimies ja Härkä ovat tiettävästi muodostaneet onnistuneitakin avioliittoja, kunhan Härkä ei äidy liian omistushaluiseksi. Tässäkin tapauksessa Härässä viehättää erityisesti seksuaaliset taidot.

Muut ilman ja maan yhdistelmät ovat kirjoittajien mukaan toimineet näin: Kaksoset ja Härkä ja ovat toimiva yhdistelmä vuoteessa, mutta Härän ajoittainen kiivaus ja omistushalu sekä Kaksosen uskottomuus tai yleinen levottomuus ovat suhteen kipukohtia tai suoranaisia romuttajia. Kaksoset ja Kauris ovat melko epäonnistunut yhdistelmä, Kauris pitää Kaksosta liian flirttinä ja Kaksonen kaurista liian tosikkona ja kylmänä. Älyllisyydelle perustuva ystävyys näiden välillä saattaa kuitenkin toimia erittäin hyvin. Vaaka ja Härkä voivat onnistua, Härkä on tasapainottava osapuoli ajoittain ailahtelevalla Vaa´alle. Mitään erityistä hehkutusta tämä suhde ei kuitenkaan saanut. Vaaka ja Neitsyt ovat muodostaneet hämmästyttävän onnellisia parisuhteita, molemmilla on hauskaa ja toisesta saa myös älyllistä vastusta. Vesimies ja Neitsyt ovat löytäneet parissakin tapauksessa toisistaan sielunkumppanin. Vesimies ja Kauris taas näyttävät hylkivän toisiaan ja suhteista on ollut tuloksena lähinnä surua ja ahdistusta. Luonteet lyövät erittäin pahasti ristiin.

Summa summarum:


Kokemusten perusteella parhaat yhdistelmät näyttäisivät olevan:


Ilman ja tulen yhdistelmä Jousimies-Kaksos ja Vaaka-Oinas –yhdistelmää lukuun ottamatta
Oinas Leijonan kanssa
Oinas Kauriin kanssa
Oinas Neitsyen kanssa
Kaksoset Vesimiehen kanssa
Jousimies Kalan kanssa
Neitsyt ilmamerkkien kanssa
Kauris Ravun kanssa
Kauris Härän kanssa
Leijona Vesimiehen kanssa
Rapu Ravun kanssa
Rapu Kalan kanssa
Rapu Härän kanssa
Härkä Härän kanssa
Skorpioni Skorpionin kanssa
Skorpioni Vaa´an kanssa
Vaaka Kalan kanssa
Vesimies Kalan kanssa

Kurjimmat liitot:


Oinas ja Rapu
Kaksoset ja Rapu (tosin hyväkin suhde löytyi tästä yhdistelmästä)
Rapu ja Vesimies
Kauris ja Kauris
Neitsyt ja Neitsyt
Neitsyt ja Leijona
Neitsyt ja Kalat
Vaaka ja Vaaka
Kalat ja Kalat
Skorpioni ja Jousimies
Kauris ja Skorpioni
Kauris ja Vesimies
Kauris ja Jousimies
Kauris ja Vaaka
Kauris ja Kaksoset
Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: Titania. - 07.12.2010 16:34:01
Lainaus
Kaksosten ja Jousimiehen suhteesta ei kipinöitä puutu, mutta suhde on päättynyt joko katastrofiin tai sitten maantieteelliseen etäisyyteen.

Täältä löytyy kyllä yksi jouskari-kaksos pari, joiden suhteessa on kipinöitä mutta reissaamiset ym. etäisyydet ei haittaa ku ollaan molemmat sen sorttisia et mennään sit yhessä, esim. muutto ulkomaille suunnitelmissa. Eikä kipinätkää haittaa liikaa, ku molemmat osaa ottaa vähän etäisyyttäkin sekä myös antaa sitä toiselle.
Äitini on ihmetellyt kovasti, kun hänen työkavereistaan on kait useita jouskarinaisia (opettajia), joilla kaksosmies. Ja nämä ovat pitkiä, vuosikymmenien liittoja. Että paljon oon kuullut hyvää tästä yhdistelmästä, tosin nimenomaan niin päin että nainen on jouskari ja mies kaksoset..


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: viuhtindu - 07.12.2010 17:15:36
kyllähän minkä tahansa suhteen saa toimimaan jos haluaa, tossa on ilmeisesti selitetty lähinnä että mitkä suhteet ovat kokemusten mukaan olleet helpompia ja mitkä hankalampia, tai näin ainakin ymmärsin


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: Lilli - 07.12.2010 17:31:49
Tässä on kaikki mahdolliset yhdistelmät Aurinkomerkkien perusteella. Kokemukset ovat sitten sellaisia kuin ovat.

Pistin muuten merkille 3 asiaa: Kaikki ylistivät Härkien seksuaalisia taitoja, Neitsyet pärjäsivät huonosti muiden maamerkkien kanssa, mutta erinomaisesti ilmamerkkien kanssa sekä sen, että Kauriit pääsääntöisesti löysivät muista merkeistä jotakin vikaa.  :uglystupid2:


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: K-NRJ - 07.12.2010 18:55:39
Vastamerkkien välillä kerrotaan olevan erityistä vetovoimaa, mutta kuinka tämä toteutui käytännössä? Eniten hehkutusta sai Kauriin ja Ravun sekä Leijonan ja Vesimiehen välinen suhde

Kauriin ja Ravun suhde on vetovoimainen.  :smitten:

Summa summarum: [/b]
Kurjimmat liitot:[/b]
Kauris ja Kauris

Samaa mieltä tuostakin.


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: SanctAstra - 08.12.2010 11:59:42
Kauriit pääsääntöisesti löysivät muista merkeistä jotakin vikaa.  :uglystupid2:

 :2funny:

No sanotaanko näin, että minä en ymmärrä kehittymättömyyttäni toisen näkökantoja, jos ne ovat jostain viime vuosisadalta tai ne ovat hyvin epäkäytännöllisiä. Esimerkiksi pettämistä en ole koskaan ymmärtänyt, enkä toisen alistamista. Ja se on minusta erittäin typerää, että olettaa toisen lukevan ajatukset ja suuttuu siitä, kun näin ei olekaan. Tai se, ettei osaa puhua suoraan asioiden oikeilla nimillä, vaan pitää vihjailla epämääräisesti ja leikkiä marttyyria.  ::)

Nimim.  :aurinko: :kauris: , hallitseva merkki  :kauris:  :crazy2:


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: Veskari-83 - 09.12.2010 16:58:29
..sekä Leijonan ja Vesimiehen välinen suhde..
Jellonan kanssa tällä hetkellä seukkaan, on siinä jotain, mutta parhaat kiksit on kuitenkin löytynyt Oinaan kanssa tähän asti. Aiemmat karmat vetää voimakkaammin puoleensa kuin synastria vissii :uglystupid2:


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: marix - 09.12.2010 20:30:39
Jousimies-Leijona meillä: jellonaa kiinnostaa tietokonepelit enemmän ja jousimiehellä on ihan omat pelit.  :uglystupid2:


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: Ave^^ - 09.12.2010 20:57:13
Jousimiehet viihtyvät hyvin toistensa seurassa kaverimielessä ja saattoivat olla toisiinsa hyvin ihastuneitakin, mutta varsinaisista suhteista ei löytynyt esimerkkejä.  
Pitää muuten omalla kohdallani ainakin paikkansa. Aika monta jousimiestä on kaverina elämän varrella ollut, mutta suhdetta ei koskaan oikein muodostunut, joku kipinä kuitenkin aina puuttunut.. tai se kiinni tarttuminen.  ;) Itseltäni ainakin useasti ihan vain se kipinä..
Mielenkiintoista kyllä, ei tuli- eikä ilmamiehiä ole haaviin mulla koskaan tarttunut, aina joko maata tai vettä..

Hassua, että kauriilla on puolen linnnunradan merkkien kanssa suhteen muodostus "kurjimmat liitot" kategoriassa.  :P ::)


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: Lilli - 09.12.2010 21:19:33
Juu, pistin merkille, että Kauriiden liitot ruukkaavat olla joko erittäin hyviä tai erittäin huonoja, välimuotoja ei oikein ole.


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: indiima - 09.12.2010 21:58:36
Juu, pistin merkille, että Kauriiden liitot ruukkaavat olla joko erittäin hyviä tai erittäin huonoja, välimuotoja ei oikein ole.

Mullakin pistää silmään ja oma havaintomateriaali kyllä tukee tätä.

Oma mummo  :kauris: ja pappa  :rapu: = hottii lovee.


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: mc82 - 10.12.2010 10:34:29
Lainaus
Jousimies-Vaaka -suhteesta tuntuu löytyvän myös älyllisyyttä, huumoria ja kipinää yllin kyllin, tätä yhdistelmää kehutaan kovin.

Allekirjoitan! :smitten:

Lainaus
Kaksosten ja Jousimiehen suhteesta ei kipinöitä puutu, mutta suhde on päättynyt joko katastrofiin tai sitten maantieteelliseen etäisyyteen.

Koko suhde taisi olla aika katastrofi, mutta enemmänkin tässä tapauksessa vastakohtaisuudet eivät täydentäneet, sillä molemmat pitivät ehkä liikaa kiinni omasta kannastaan :-\  Halusimme liian erilaisia asioita elämässä, se varmaan sinetöi suhteen ???


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: pimpula45 - 10.12.2010 11:01:06
Osaisiko joku kommentoida meidän alkavaa suhdetta, miesystävä vaaka(alkupuolen) ja minä vesimies(ihan keskeltä). Turvallinen olo mulla ainakin on. :smitten: :smitten: :smitten:
Huomasin että hänen kartassa on jumalan sormi ja mulla joku harvinainen asetelma myös. Voisin laittaa yv jos joku tahtoo katsoa tarkemmin, on sen verran harvinaiset jutut.


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: rovatar - 10.12.2010 15:23:11
Juu, pistin merkille, että Kauriiden liitot ruukkaavat olla joko erittäin hyviä tai erittäin huonoja, välimuotoja ei oikein ole.

Itse olen ollut erittäin hyvissä suhteissa toisten kauriiden kanssa, yhteisymmärrys on ollut tosi hyvä. Tosin tunnen kauriita, joiden kanssa minulla ei yhteiselo tai edes ystävyys toimi.

Tulen kyllä erittäin hyvin toimeen jousimiesten ja kaksostenkin kanssa.

Ei ihminen ja hänen ystävyys-ja parisuhteensa ole kiinni  :aurinko:- merkistä pelkästään.

 :aurinko: on vain yksi perustekijä, mutta sen aspektit,  :kuu:,  :merkurius:,  :venus:,-ja  :mars:-merkki ja niiden aspektit muodostavat ihmisestä kokonaisempaa henkilökuvaa.

Tyhjää yleistystä tuollainen -mikä merkki tulee toimeen ja minkäkin kanssa.


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: Päivi - 10.12.2010 15:24:05
mä e varmaa sovi kenenkä kans


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: Lilli - 10.12.2010 16:25:37
Juu, pistin merkille, että Kauriiden liitot ruukkaavat olla joko erittäin hyviä tai erittäin huonoja, välimuotoja ei oikein ole.

Ei ihminen ja hänen ystävyys-ja parisuhteensa ole kiinni  :aurinko:- merkistä pelkästään.

 :aurinko: on vain yksi perustekijä, mutta sen aspektit,  :kuu:,  :merkurius:,  :venus:,-ja  :mars:-merkki ja niiden aspektit muodostavat ihmisestä kokonaisempaa henkilökuvaa.


Tässä oli tarkasteltu pelkkiä parisuhteita, jos niistä vain löytyi esimerkkejä. Mielestäni Auringolle tulee sitä enemmän painoarvoa, mitä pidempään ja mitä syvemmin ihmiset toisensa tuntevat, näissäkin kuvauksissa juuri tyypilliset Aurinkomerkkiominaisuudet joko koettiin miellyttävinä tai hankalina. Seuraaviksi (huom! vain oma mielipide) voisivat tulla tärkeysjärjestyksessä Kuu ja Merkurius - kommunikaation planeetta. AC, Venus ja Mars, ehkä jotkut muutkin planeetat ovat tietysti tärkeitä alkuvaiheissa, kun kiinnostus ja "kipinä" syntyvät.

Henkilökohtaisesti olen kokenut, että joidenkin ihmisten kanssa on erittäin helppo olla ystävä, mutta erittäin vaikea olla parisuhdekumppani. Sama ihminen voi olla parisuhteessa hyvinkin erilainen kuin ystävänä.


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: unknown - 13.12.2010 01:38:14
Mitä muuten merkitsee synastrian ja parisuhteiden kannalta, jos henkilöiden kuut ovat oppositiossa toisiinsa nähden? Onko samanlainen vetovoima kuin aurinkomerkkien vastapareissa?


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: noname - 15.12.2010 10:48:37
Miten tulkitsette synastriakartalla: (miehen)  :aurinko:  :aspect_con: (naisen)  :keskitaivas:.


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: Ave^^ - 15.12.2010 12:49:18
Miten tulkitsette synastriakartalla: (miehen)  :aurinko:  :aspect_con: (naisen)  :keskitaivas:.

Näin yksinkertaisesti tulkittuna: mies todennäköisesti auttaa ja tukee naista jollain tapaa joko uralla tai pönkittää hänen julkisuuskuvaansa, tulee mieleen jopa myös sellainen "tätä kelpaa esitellä" -meininki.  ;) Joka tapauksessa elämässään eteenpäin naista tukeva mies kyseessä, yhden aspektin perusteella..Sanokaapas sitten jotain tästä: naisen aurinko miehen ICllä?  :angel:


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: noname - 20.12.2010 01:43:59
Miten tulkitsette synastriakartalla: (miehen)  :aurinko:  :aspect_con: (naisen)  :keskitaivas:.

Näin yksinkertaisesti tulkittuna: mies todennäköisesti auttaa ja tukee naista jollain tapaa joko uralla tai pönkittää hänen julkisuuskuvaansa, tulee mieleen jopa myös sellainen "tätä kelpaa esitellä" -meininki.  ;) Joka tapauksessa elämässään eteenpäin naista tukeva mies kyseessä, yhden aspektin perusteella..Kuulostaa ihan kelpo tulkinnalta  ;) Onneksi on niitä muitakin kivoja aspekteja.  :) Kiitos vastauksesta!


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: Lilli - 20.12.2010 15:10:17
Uusimmassa AstroLogoksessa (Joulukuu 2010, nro 77) oli mielenkiintoinen tutkimus synastrian, komposition ja Davisonin suhdekarttojen toimivuudesta. Kirjoittaja oli testannut yli 20 000 avioparia, materiaalina hän oli käyttänyt Michel Gauquelinin keräämää aineistoa, joka löytyy verkosta osoitteesta http://cura.free.fr. Aineistossa oli aviopareja, joilla oli vähintään 1 lapsi. Suhteen kestävyydestä tai onnellisuudesta ei sen sijaan ole mitään tietoa.

Joka tapauksessa isolla aineistoilla yleinen synastrian perusväittämä, että kumppanin Aurinko osuu usein omaan 1., 5., tai 7. huoneeseen tai toisinpäin näytti pitävän paikkansa. 7. huoneen kohdalla ei myöskään näyttänyt olevan väliä sillä, osuuko toisen Aurinko DC:n kärkimerkkiin vai ei, pääasia oli, että Aurinko osui 7. huoneeseen, vaikka se pitäisi sisällään useita merkkejä. Sen sijaan oli harvinaisempaa nähdä Auringon osuma toisen DC:n kärkimerkkiin, mutta 6. huoneen puolelle. 6. huone näytti muuten avioparien synastriassa olevan melko vahvasti aliedustettuna, ennustaneeko se sitten tuhoon tuomittua suhdetta, jos tällainen Auringon asema löytyy oman ja kultsin välisestä synastriasta? Muille planeetoille, kuten Kuulle, Venukselle, Marsille tai Jupiterille ei tullut näin selkeää tulosta. Aviopareilla oli myös kontrolleja enemmän harmonisia aspekteja (yhtymiä ja kolmioita) seuraavien planeettojen ja kohtien välillä: Aurinko, Kuu, Merkurius, Venus, Jupiter, askendentti ja MC. Orbien toimivuuskin testattiin, kymmenisen astetta toimii hyvin.

Tutkimuksessa testattiin myös, avioituvatko saman elementin edustajat muita useammin. No eivät.

Kompositiokartoille ei tullut planeettasumia 1., 5. tai 7. huoneeseen, mitä pidetään yleensä suotuisana, mutta kaaviossa näytti 9. huone olevan yliedustettuna. Yleensäkin kompositiolle ja Davisonille ei saatu yhtä selkeää toimivutta kuin synastrialle.


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: karol~ - 21.12.2010 20:49:29
kiitokset Lilli noista "analyyseistä"  :)

itse voisin heittää seuraavaa materiaalia kehiin...
Olen siis itse oinas.
Jouskarin kanssa suhde oli intohimoinen, mutta uskottomuus jousimiehen puolelta ja oma mustasukkaisuus rassasi. Jouskari oli myös dominoiva suhteessa. kesti silti muutaman vuoden se. Välissä muutama vuosi "viilentelyä" joka johti hyvään ystävyyteen. Jatkuu todennäköisesti läpi elämän. Parisuhde ei toimi,ystävyys/sielunkumppanuus toimii. varmaan jotain karmallista taustallakin...

Kalojen liiallinen takertuminen ja "palvominen" saa nostamaan kytkintä...
skorppari miehiä ystävinä (samanlainen huumorintaju) mutta parisuhdetta ei saisi tekemälläkään, flirttiä ja kipinöitä voisi lennellä.
oinasmiehiä ei ole ollut, en ole yhteenkään tuntenut mitään vetoa... (tuskin kestäsisin ;))
vaaka miehet ei aiheuta juuri mitään tuntemuksia... "tylsiä"
leijona ja härkä eniten puoleensa vetävät (kaikki jalat alta -tuntemukset olleet heidän aiheuttamiaan)
neitsyen kanssa toimiva parisuhde, (ehkä oma nosu neitsyt vaikuttaa myös)
tunne "toinen toisensa täydentämisestä"
vesimiehet jotenkin "outoja" makuuni,en jaksa keskittyä ottamaan niistä selvää. samoin ravut, liian herkkiä ja väärin ymmärretyksi tuleminen aiheuttavat sen ettei mitään suhdetta varmasti pääsisi edes kehittymään...
yhtään kauris miestä en tunne, naispuolisia kauriita parhaina ystävinä.

tässä oma oinasmainen analyysini  ;)Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: arzie - 09.01.2011 13:39:11
Sen sijaan oli harvinaisempaa nähdä Auringon osuma toisen DC:n kärkimerkkiin, mutta 6. huoneen puolelle. 6. huone näytti muuten avioparien synastriassa olevan melko vahvasti aliedustettuna, ennustaneeko se sitten tuhoon tuomittua suhdetta, jos tällainen Auringon asema löytyy oman ja kultsin välisestä synastriasta?

6. huone=> velvollisuuksia, rutiineja, työtä. Tylsää  >:(


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: mc82 - 09.01.2011 14:42:23
Joka tapauksessa isolla aineistoilla yleinen synastrian perusväittämä, että kumppanin Aurinko osuu usein omaan 1., 5., tai 7. huoneeseen tai toisinpäin näytti pitävän paikkansa.
.
.
.
Kompositiokartoille ei tullut planeettasumia 1., 5. tai 7. huoneeseen, mitä pidetään yleensä suotuisana, mutta kaaviossa näytti 9. huone olevan yliedustettuna. Yleensäkin kompositiolle ja Davisonille ei saatu yhtä selkeää toimivutta kuin synastrialle.

Mielenkiintoista! Tästä tulikin mieleen, kun meillä on niin, että synastriassa mun  :aurinko: sijoittuu miehen 4. huoneeseen. Mun koko Jousimies-stellium itseasiassa on miehen 4. huoneessa. Sen sijaan miehen  :aurinko: sijoittuu mun 8. huoneeseen. Miehen planeetat sijoittuvat hajanaisemmin mun huoneisiin, taitaapi eniten painotusta olla 8. huoneessa, lisäksi 1., 7., 9. ja 11. huoneesta löytyy tavaraa.

Vesihuoneet painottuneina... Tunteet ovat vahvoja, joskus lähes järjettömiä, ainakin tässä suhteessa. Yhteenkuuluvuus on ihan käsittämätön, vaikka meillä ei synastriakartta ehkä kaikkein suotuisin ole :)

Tutkin noita aspekteja tarkemmin ja palailen sitten asiaan...

Yksi juttu on epäselvä: Kun mun Aurinko + stellium osuu miehen 4. huoneeseen, niin tarkoittaako se sitä, että tämä herättää mussa vai miehessä rapumaisia fiiliksiä?

Kompositiokartta taas on meillä mielenkiintoinen: koko planeettarypäs on läjäytynyt 7. huoneeseen :o  Lukuunottamatta Plutoa, joka kompositiossa majailee pahamaineisessa 6. huoneessa :-\


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: arzie - 10.01.2011 15:44:10

Yksi juttu on epäselvä: Kun mun Aurinko + stellium osuu miehen 4. huoneeseen, niin tarkoittaako se sitä, että tämä herättää mussa vai miehessä rapumaisia fiiliksiä?

Kaiketi sovit hyvin miehen käsitykseen kodista, 4. huone = koti. Ja sitä aluetta aurinko tässä valaisee.


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: Iloinen lumikki - 31.01.2011 21:05:24
                                            Hei Lilli,

Onnistuuko tämä ikinä, voi ei?

Terv.Iloinen lumikki


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: Iloinen lumikki - 31.01.2011 21:09:12
                        Hei,

Voiko Lilli tai joku toinenkin ystävällinen katsoa tätä synastrikartasta otettua osaa.
En saanut varsinaista karttaa millään liitettyä?

Onko täysin epäsopiva kumppani tup nro 2, minä olen taulussa 1.

Terveisin,Iloinen lumikki


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: Lilli - 02.02.2011 16:16:32
Iloinen lumikki, sinä olet siis  :aurinko:  :merkurius: :mars::kauris:  :kuu: :neitsyt:  :askendentti: :skorpioni:, Venus löytyy Jousimiehestä.

Mies:  :aurinko: :merkurius: :kaksoset:,  :kuu: :jousimies: :askendentti: :leijona:,  :venus: :rapu: :mars: :vesimies:

Ensinnäkin on sanottava, että mikään yhdistelmä ei ole mahdoton, jotkut vain toimivat paremmin kuin toiset.. Tässä yhtälössä klassisia kuvioita ovat miehen Kuun ja sinun Venuksesi yhtymä, joka viittaa usein romanttiseen rakkauteen sekä miehen Venuksen ja sinun Marsisi oppositio, joka taas on fyysisen vetovoiman merkki. Perusluonteenne ovat melkoisen erilaiset, mutta teillä voi olla silti yhteisiä kiinnostuksen kohteita, kun sinun Aurinkosi on Kaksosten huoneessa (3) ja miehen Aurinko on Kauriin huoneessa (10). Aluksi kaikki voi sujua hyvin, etenkin jos teillä on yhteisiä projekteja tai harrastuksia, mutta pitkässä juoksussa luonteiden erilaisuudet aiheuttavat varmastikin yhteentörmäyksiä.


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: Iloinen lumikki - 02.02.2011 18:50:20
                             Hei Lilli,

Juuri näin. Tätä romanttista rakkautta ja fyysistä vetovoimaa kesti 3 vuotta. Erosimme
viime syyskuussa. Hänen jälkeensä en ole pystynyt ajattelemaan vielä ketään, tuskin
pystynkään ;)
Kaikki mitä kerroit, on täysin totta. Kiitos tästä :)

terv. Iloinen lumikki


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: Lilli - 04.02.2011 18:06:46
Seksuaalisen vetovoiman merkkejä synastriassa www.cafeastrology.com -sivuston mukaan:

Kun toisen henkilön Mars osuu 5. huoneeseesi, himot heräävät ja välillenne voi syntyä kiihkeä, joskin lyhyt suhde, elleivät muut synastriset kuviot tue suhteen jatkoa. Myös toisen henkilön Marsin osuminen 8. huoneeseesi herättää syviä, fyysisiä intohimoja.

Marsin osuminen mille tahansa akselille (AC, DC, MC, IC) synastriassa saa aikaan voimakkaita reaktioita, jotka tosin voivat vaihdella inhosta kiihkoon.

Marsin yhtymät, neliöt ja oppositiot Auringolle ovat usein fyysisen vetovoiman merkki synastriassa, joskin nämä kuviot voivat tehdä toisesta myös ärsyttävän.

Venuksen ja Marsin yhtymät, oppositiot ja neliöt synastriassa pistävät helposti sukat pyörimään jalassa, sekstiilit ja kolmiot samoin, mutta eivät ehkä niin päätä sekoittavalla tavalla kuin ensin mainitut aspektit.

Venuksen yhtymät, neliöt ja oppositiot Plutolle ovat synastriassa hyvin vahvoja fyysisen ja henkisen vetovoiman indikaattoreita. Kuitenkin yleensä Venus-osapuoli on tässä yhtälössä se, joka sekoaa enemmän pasmoissaan ja saattaa kehittää Pluto-osapuolesta jopa pakkomielteen. Viime kädessä Pluto-osapuolesta riippuu, jatkuuko suhde vai ei.

Kuun ja Marsin väliset aspektit voivat luoda välittömästi voimakkaita tunteita, jotka ovat laadultaan sekä fyysisiä että henkisiä. Tavallisesti Mars-osapuoli on suhteessa aloitteen tekevä osapuoli, mikä on Kuu-osapuolesta ainakin tutustumisvaiheessa mukava asia.

Venuksen ja Uranuksen väliset yhtymät, neliöt ja oppositiot synastriassa voivat luoda hullaantumiseen asti menevää kiinnostusta ja vievät helposti osapuolet seksisuhteeseen jo ennen kuin he tuntevat toisiaan kunnolla. Suhde voi olla pitkässä juoksussa hämmentävää ja epävakaata vuoristorataa ja Venus-osapuoli näkee usein Uranus-osapuolen suhteessa epäjohdonmukaisena.

Marsin ja Pluton yhtymät ja neliöt luovat helposti vastustamatonta seksuaalista vetovoimaa toisiinsa vasta tutustuvien ihmisten välille. Kolmiot eivät ole niin magneettisia, mutta jos suhde syntyy kolmiosta huolimatta, voidaan saada aikaan hyvinkin tyydyttävä suhde fyysisessä mielessä.

Nousumerkkien yhtymät, sekstiilit ja triinit tuottavat mukavaa fyysistä harmoniaa.

Kun toisen henkilön 8. huoneen planeetta tai 8. huoneen planeettahallitsija tekee vahvan aspektin yhdelle tai useammalle planeetallesi, herätät todennäköisesti tuossa toisessa henkilössä voimakasta intohimoa.

Myös asteroidi Eroksella on oma roolinsa fyysisen vetovoiman luomisessa. Potentiaalisimmat "himoaspektit" ovat Eros-AC, Eros-Psyche ja Eros-Mars -kontaktit. Yhtymät, oppositiot ja kolmiot toimivat parhaiten.


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: Päivi - 04.02.2011 23:43:03
saatiin taas mehevä riita parisuhdekurssilla. ei taideta vaan sopia yhteen, vähä niinku koittas kulmikasta palikkaa pyäreesee reikää.


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: rovatar - 05.02.2011 00:06:23
saatiin taas mehevä riita parisuhdekurssilla. ei taideta vaan sopia yhteen, vähä niinku koittas kulmikasta palikkaa pyäreesee reikää.

Kaikkihan riippuu tasan tarkkaan siitä, mitä haluat.
Jos haluat helpon suhteen...se menee sinne minne haluat...jos ei mene...riippuu siitä saatko sen menemään...
haaste?
Se menee, jos haluat, mutta koko loppuelämä on haastetta.
Riittääkö voimavarasi?
Haluatko helpon elämän?

Haluatko että se sujahtaa sinne kuin tehtyyn reikään?


Tärkeää on miettiä,
mitä sinä haluat?
Sinä olet paras,
tämän ainutkertaisen elämän päänäyttelijä,
ja ohjaaja,
saat valita roolisi.
 :smitten:

Rahoittaja onkin hämärän peitossa...
 ::)


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: mc82 - 05.02.2011 02:35:03
Kiitos, Lilli, postauksestasi! Mielenkiintoista pohdittavaa jälleen seksuaalisesta vetovoimasta... Meillä sitä tuntuu löytyvän roppakaupalla, ja jos ei seksuaalista, niin jotain muuta vetovoimaa ::)

Lainaus
Kun toisen henkilön Mars osuu 5. huoneeseesi, himot heräävät ja välillenne voi syntyä kiihkeä, joskin lyhyt suhde, elleivät muut synastriset kuviot tue suhteen jatkoa. Myös toisen henkilön Marsin osuminen 8. huoneeseesi herättää syviä, fyysisiä intohimoja.

Mun  :mars: osuu miehen 5. huoneeseen - huhhuh! Toisinpäin taas kombinaatio rauhallisempi, nimittäin miehen :mars: osuu mun 7. huoneeseen.

Lainaus
Marsin yhtymät, neliöt ja oppositiot Auringolle ovat usein fyysisen vetovoiman merkki synastriassa, joskin nämä kuviot voivat tehdä toisesta myös ärsyttävän.

Meillä miehen kanssa synastriassa  :aurinko: :aspect_squ: :mars: lähes asteentarkkana, miehen  :aurinko: ja mun  :mars: . Roihuaa, roihuaa, joskus kiivaastikin, vaatii paljon huomioimista, mutta selvitettäessä asiat ja yhteen hiileen puhallettaessa oikea voima-aspekti :)

Lainaus
Venuksen ja Marsin yhtymät ja neliöt synastriassa pistävät helposti sukat pyörimään jalassa, sekstiilit ja kolmiot samoin, mutta eivät ehkä niin päätä sekoittavalla tavalla kuin ensin mainitut aspektit.

Meillä synastriassa myös  :venus: :aspect_squ: :mars: ja vieläpä "oikeinpäin", eli mun :venus: ja miehen :mars: . Ei liene ihme, että ilmassa oli vetovoimaa jo heti alussa, kun tapasimme... :o

Lainaus
Venuksen ja Uranuksen väliset yhtymät, neliöt ja oppositiot synastriassa voivat luoda hullaantumiseen asti menevää kiinnostusta ja vievät helposti osapuolet seksisuhteeseen jo ennen kuin he tuntevat toisiaan kunnolla. Suhde voi olla pitkässä juoksussa hämmentävää ja epävakaata vuoristorataa ja Venus-osapuoli näkee usein Uranus-osapuolen suhteessa epäjohdonmukaisena.

Meillä Urkki on erittäin vahvasti esillä synastriassa... Miehen  :venus: tekee :aspect_sex: mun  :uranus: :lle ja vastaavasti mun  :venus: tekee  :aspect_con: miehen  :uranus: :lle. Ja meillä esiintyy Urkkia vielä enemmän, ei pelkästään Venus-kontakteissa...

Urkki vaatii kieltämättä huomioimista. Juu, olemme ehkä outolintuja yhdessä, mutta tämä yhteenkuuluvuuden tunne on sitten käsittämätön... Välillä vähän pelottaa, tekeekö Urkki suhteesta vain lyhytkestoisen, mutta sitäkin sähäkämmän. Toisaalta, en halua pelätä sitä, katsotaan, mitä aika näyttää - kihlat on ainakin vaihdettu. Kumpikaan meistä ei halua "normaalia" perhe-elämää, oma liikkumatila ja vapaus olla oma itsensä ovat suhteessamme varmaan tärkeämpiä kuin monissa muissa suhteissa.

Lainaus
Marsin ja Pluton yhtymät ja neliöt luovat helposti vastustamatonta seksuaalista vetovoimaa toisiinsa vasta tutustuvien ihmisten välille. Kolmiot eivät ole niin magneettisia, mutta jos suhde syntyy kolmiosta huolimatta, voidaan saada aikaan hyvinkin tyydyttävä suhde fyysisessä mielessä.

He-hei, täällä  :pluto: :aspect_squ: :mars: , tosin väljänä 9 asteen orbilla. Miehen  :pluto: , mun  :mars: ...

Edellisessä suhteessa oli sama aspekti ja nimenomaan miehen  :pluto: ja mun  :mars: . Tässä orbi oli tosin tarkempi, vain 1 aste - ja vaikutus oli tuhoisa... :-\  Nyttemmin en tunne samanlaista painostusta tai alistusta ( :pluto: :han dominoi  :mars: -osapuolta) tai sitten hankala aspekti on selvitetty ja kääntynyt voimavaraksi ???

Lainaus
Nousumerkkien yhtymät, sekstiilit ja triinit tuottavat mukavaa fyysistä harmoniaa.

 :askendentti: :kauris: :aspect_tri: :askendentti: :neitsyt: ::)  Orbi muistaakseni 3 astetta.

Lainaus
Kun toisen henkilön 8. huoneen planeetta tai 8. huoneen planeettahallitsija tekee vahvan aspektin yhdelle tai useammalle planeetallesi, herätät todennäköisesti tuossa toisessa henkilössä voimakasta intohimoa.

Miehen  :aurinko: :venus: :pluto: - olikohan siellä muita - osuvat mun 8. huoneeseen. Omassa 8. huoneessani sijaitsee myös karttani hallitsija ( :saturnus: ), joten Skorpioni mussa elää vahvasti ja tod.näk. aktivoituu noista miehen planeettojen osumista mun 8. huoneeseen...

Tarkoitetaanko tuolla 8. huoneen hallitsijalla sitä merkkiä ja hallitsijaplaneettaa, mihin 8. huoneen kärki osuu? Tällöin mulla 8. huoneen hallitsija olisi  :venus: (8. huoneen kärki :vaaka: ) - pitää katsoa aspekteja, kunhan olen vähän pirteämpi...

Että... Kuka haluaa vielä puhua vetovoimasta ::)

Meillä ei synastria ole mitään ihan lällyä ja hempeää tavaraa ;)  Pikemminkin voimakas ja erikoinen, ajoittain oikukas, sopisi paremmin kuvaukseen ;D  Mutta haasteissahan se suhde punnitaan ja vastoinkäymisistä suhde kasvaa vahvemmaksi...

Kompositio taas on aika ainutlaatuinen (kaikki planeetat 7. huoneessa, paitsi  :pluto: :o ) ja Davison näyttää myös lupaavalta (Davisonin kartalla stellium 5. huoneessa ja toinen 11. huoneessa).


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: Iloinen lumikki - 05.02.2011 14:59:36
                            Hei Lilli,

Kiitos kun katsoit synastriat mun ja exän välillä. Kiihkeää oli, mutta sen pituinen se.
Nyt on uusi kasosmies kiikarissa, mutta pahaa pelkään, että tässä käy samoin.
Mun tunteet häntä kohtaan on paljon vaisummat kuin edellisessä tapauksessa.


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: Iloinen lumikki - 06.02.2011 12:31:58
                              Hei,

Lähetän edelliseen viestiini oikean kartan. Miehen syntymävuosi kun on 1956.
Semmonen kutina on, että kommunikointi tämän kanssa on vieläkin ongelmallisempaa ja
fysiikatkaan ei oikein lämpene  8)

Terv. Iloinen lumikki


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: Casperiina - 06.02.2011 14:59:11
Lainaus
Kun toisen henkilön 8. huoneen planeetta tai 8. huoneen planeettahallitsija tekee vahvan aspektin yhdelle tai useammalle planeetallesi, herätät todennäköisesti tuossa toisessa henkilössä voimakasta intohimoa.

Tarkoitetaanko tuolla 8. huoneen hallitsijalla sitä merkkiä ja hallitsijaplaneettaa, mihin 8. huoneen kärki osuu? Tällöin mulla 8. huoneen hallitsija olisi  :venus: (8. huoneen kärki :vaaka: ) - pitää katsoa aspekteja, kunhan olen vähän pirteämpi...


Tätä minäkin jäin miettimään. Miehellä 8. huonee kärki härässä, eli 8. huoneen hallitsijaplaneetta olisi sitten venus?

Miehen  :venus: täydellisen tarkassa neliössä aurinkooni. Olen siis intohimon kohde.  ;D

Olen aina ihmetellyt miten suhteessamme voimme samaan aikaan olla niin onnellisia ja myös ärsyttää toisiamme niin paljon. Nämä kovat aspektit, joita olen pitänyt huonoina, ovatkin sitten näitä intohimon avaimia.

Mun  :mars: :aspect_squ: miehen MC
Miehen  :mars:  :aspect_squ: mun  :aurinko:
Miehen  :mars:  :aspect_squ: mun  :venus:
Mun  :mars:  :aspect_con: miehen  :kuu:

Miehen venus kolmiossa mun uranukseen, tuo pehmeä aspekti ei varmaankaan ole merkittävä?

Nousumerkit tekee sekstiiliä, harmoniaa.


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: Lilli - 06.02.2011 15:28:06
8. huoneen hallitsijaplaneetta on tosiaankin 8. huoneen kärkimerkin hallitsijaplaneetta, elikkäs ihan oikein olette mc82 ja Casperiina sen katsoneet.

Neliöt ovat synastriassa mielenkiintoisia, ne tuovat suhteeseen särmää. Runsaat Mars-aspektit voivat aiheuttaa sen, että vähintäänkin kerran päivässä saadaan riidanpoikanen aikaiseksi, mutta toisaalta myös tietynlainen jännite säilyy pitkäänkin yllä, mikä on seksisuhteen toimimisen kannalta monelle tärkeää. Huonona puolena on tietysti se, että jatkuva riitely on kuluttavaa, jopa tuhoavaa. Marsilla ei ole myöskään juuri mitään tekemistä rakkauden kanssa, eli jos synastriassa ei muodostu niitä syvällisemmän suhteen merkkejä, niin alkuinnostus saattaa lopahtaa hyvinkin nopeasti.


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: mc82 - 06.02.2011 16:16:08
8. huoneen hallitsijaplaneetta on tosiaankin 8. huoneen kärkimerkin hallitsijaplaneetta, elikkäs ihan oikein olette mc82 ja Casperiina sen katsoneet.

Neliöt ovat synastriassa mielenkiintoisia, ne tuovat suhteeseen särmää. Runsaat Mars-aspektit voivat aiheuttaa sen, että vähintäänkin kerran päivässä saadaan riidanpoikanen aikaiseksi, mutta toisaalta myös tietynlainen jännite säilyy pitkäänkin yllä, mikä on seksisuhteen toimimisen kannalta monelle tärkeää. Huonona puolena on tietysti se, että jatkuva riitely on kuluttavaa, jopa tuhoavaa. Marsilla ei ole myöskään juuri mitään tekemistä rakkauden kanssa, eli jos synastriassa ei muodostu niitä syvällisemmän suhteen merkkejä, niin alkuinnostus saattaa lopahtaa hyvinkin nopeasti.

OK, kiitos, Lilli tiedosta :)

Meillä on kieltämättä aika väkevä Mars kartalla ja siitä huolimatta suhde tuntuu hyvin tasapainoiselta :)  Kyllä niitä ärinöitäkin tulee (erityisesti, jos olotila on jo valmiiksi turhautunut), mutta miehen diplomaattisella ilmapainotuksella ja mun oikeudentajuisella Jouskari-luonteella istumme riidan jälkeen alas, mietimme järjellä epäkohtia ja puhumme asiat selviksi, kunhan ensin on höyryt päästetty ulos :D  Eli meillä rähistään, MUTTA myös jälkikäteen selvitetään asiat, mitään ei jätetä kytemään...

Mitäs näitä muita Marsin aspekteja meillä olikaan:

Mun :mars: :aspect_tri: miehen :mars: - vielä asteentarkka
Mun  :mars: :aspect_sex: miehen :saturnus: - asteentarkka
mun :mars: :aspect_tri: miehen :keskitaivas:

Miehen  :mars: :aspect_squ: mun :merkurius: (okei, voi aiheuttaa aika kipakkaa sananvaihtoa :P )
Miehen :mars: :aspect_sex: mun :jupiter:
Miehen :mars: :aspect_squ: mun :neptunus: (sumentaa, tekee hankalaksi lukea toisen motiiveja...)

Meillä oli sen sijaan kompositio- ja Davisonin kartat melkeinpä kohtalonomaista laatua, synastria vähän sähäkämpää ::)

Exän kanssa meillä oli synastria varsin lempeää laatua, mutta homma kääntyi painajaiseksi (erittäin hankala kompositio, Davisonkaan ei mitenkään paras mahdollinen) :-\

Lainaus
Olen aina ihmetellyt miten suhteessamme voimme samaan aikaan olla niin onnellisia ja myös ärsyttää toisiamme niin paljon.

Sama homma. Yleensä meillä rakastetaan, ja paljon, mutta välillä se toisen naama vaan v***ttaa niin ankarasti... ;D  Mutta tähän asti selvitty, enkä mä vaihtaisi tuota toiseenkaan :)


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: mc82 - 06.02.2011 16:27:10
Laitan nyt uutena viestinä tämän, tulee muuten mahdottoman pitkä postaus...

Katselin 8. huoneen kärkiä ja niiden hallitsijoita. Mulla 8. huoneen kärki :vaaka: ja sen hallitsija :venus: löytyy 11. huoneesta. Miehen 8. huoneen kärki :kalat: ja hallitsija :neptunus: löytyy 4. huoneesta.

Aspektit synastriassa mun 8. huoneen hallitsijalle,  :venus: :lle (miehen planeetat tokana):

 :venus: Q :venus:
 :venus: :aspect_squ: :mars:
 :venus: :aspect_con: :uranus:
 :venus: :aspect_opp: :chiron:

Aspektit synastriassa miehen 8. huoneen hallitsijalle,  :neptunus: :lle (mun planeetat tokana):

 :neptunus: :aspect_con: :merkurius:
 :neptunus: :aspect_sex: :saturnus:
(  :neptunus: :aspect_con: :neptunus: )
( :neptunus: :aspect_sex: :pluto: )
 :neptunus: :aspect_opp: :kuunsolmu:
 :neptunus: bQ  :chiron:

Semmoista ::)  Vähintäänkin mielenkiintoista :P


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: Casperiina - 06.02.2011 20:02:27

Neliöt ovat synastriassa mielenkiintoisia, ne tuovat suhteeseen särmää. Runsaat Mars-aspektit voivat aiheuttaa sen, että vähintäänkin kerran päivässä saadaan riidanpoikanen aikaiseksi, mutta toisaalta myös tietynlainen jännite säilyy pitkäänkin yllä, mikä on seksisuhteen toimimisen kannalta monelle tärkeää. Huonona puolena on tietysti se, että jatkuva riitely on kuluttavaa, jopa tuhoavaa.

Kiitos Lilli.  :) Tämä tekstinpätkä on kuin suoraan meidän suhteesta, suorastaan plutoniseksi voisin sitä sanoa. Varmaankin ainakin IC-kuu-kontaktit kartoillamme tuovat sitten sitä tunnetason sitoutumista. 9:ssä vuodessa ei ole vielä intohimon liekki sammunut. (Eikä ole saatu toisiamme hengiltä  :2funny:)

Mulla on kyllä sitten nataalillakin hieman hankalasti aspektoituneet  :mars: ja  :pluto:, että vedän sitten puoleeni kaikkea skorpparimaista. Tai junnaan laskusolmu  :skorpioni: teemoissa..  ::)


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: meimi - 28.02.2011 18:55:42
Minäkin olen yrittänyt vähän opiskella synastriaa, nyt kun olen saanut noilta Neitsyiltä syntymäkellonaikoja.  ;)

Kirjoitit, Lilli, tuolla aiemmin Marsin ja Venuksen aspekteista synastriassa, mutta oppositiosta et puhunut mitään.  Onko se vallan toivoton aspekti?  Neitsyt 1:n  :mars: huoneessa 5 on melkein asteelleen oppositiossa mun  :venus::een huoneessa 9.

Entäs Kuunsolmut?  Mun Kuunsolmu on asteen päässä hänen Kuustaan Leijonassa.

Mun Aurinko on hänen Nousuakselillaan.  Olisko siitä mitään käsitystä?

Sitten Neitsyt 2, hänen kanssa meillä on Kuut toistemme Jupitereilla, ja vielä kolmiossa keskenään.  Ei voi olla huono juttu?  Mun  :venus: on hänen nousuakselillaan.  Mutta sitten hänen  :venus: on oppositiossa mun  :saturnus::een, se ei kyllä oo kovin tarkka.  Mutta myös Venukset ovat kolmiossa keskenään aika tarkasti.  Marsit ovat yhtymässä!  Onko se jatkuvaa sotajalalla olemista, vai onko sama kaiku askelten?


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: Lilli - 28.02.2011 19:04:03
Venus-Mars oppositio on yksi sähköisimmistä aspekteista synastriassa. Lisäsin sen tuonne aikaisempaan postaukseen, kun oli näemmä jäänyt mainitsematta.


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: SanctAstra - 05.03.2011 14:10:01
Venus-Mars oppositio on yksi sähköisimmistä aspekteista synastriassa.

Juu niin on.  ;) Minun  :venus: :jousimies: ja yhden tyypin  :mars: :kaksoset: . Mutta sekin laimenee.... onneksi.  :D


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: Inda - 06.11.2011 23:44:55
Tarttis jonkun sanakirjan noihin oppisitioihin ja muihin. Harmi, tapasin juuri yhden todella mielenkiintoiten tyypin ja jotenkin niin ihana ja tuntui että on automaattisesti joku yhteys, mutta ei taida karttojen perusteella mennä yhteen. Tai sitten en osaa katsoa. Toisaalta, kun on tehnyt näitä astron rakkausmittareita niin ihan päin jotain on menny. Jos on tullut hyvät aspektit ja yhteensopivuudet kartalla mittarin mukaan niin tosielämässä ei ole natsannut sitten kyllä millään tasolla. Että en nyt tiedä kuinka paljon noihin voi luottaa?


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: Inda - 07.11.2011 00:17:52
Voisiko joku kertoa mikä ero on pehmeissä ja kovissa aspekteissa? Asiaa on varmasti käsitelty, mutta en nyt itse vain löydä oikeaa keskustelua :)


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: unknown - 07.11.2011 01:18:18
Sanotaan nyt ihan alkuun, että jos löytää jonkun kuvailemasi kaltaisen ihanan tyypin niin anna palaa vaan! Itse en ainakaan jättäisi mitään suhdetta kokeilematta vain sen takia, että kartat ei natsaa. Yleensä sieltä tosin tarkemman kaivelun jälkeen löytyy jotain, mikä selittää tuon yhteensopivuuden. Mutta anyway, luota intuitioon ja toimi sen mukaan. Minulla on sellainen nyrkkisääntö, että astrologia ei sanele miksi en sovi jonkun kanssa yhteen vaan se auttaa tunnistamaan ne suhteen sudenkuopat eli asiat joiden eteen on tehtävä enemmän töitä :)


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: trius - 10.11.2011 20:55:42
Voisikohan joku tulkita tätä synastria karttaa? Paljon on siellä asiaa ja mun pää poksahti juuri rikki.


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: unknown - 10.11.2011 22:50:43
Tämä näyttäis olevan kompositiokartta kylläkin :)


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: trius - 10.11.2011 23:45:47
Tämä näyttäis olevan kompositiokartta kylläkin :)


Ilmeisesti onkin :D Mistä saan astro.comista sen synastriakartan? Pää tuskailee hirmuisesti :)


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: Lilli - 11.11.2011 09:58:00
Tämä näyttäis olevan kompositiokartta kylläkin :)


Ilmeisesti onkin :D Mistä saan astro.comista sen synastriakartan? Pää tuskailee hirmuisesti :)

Sieltä samasta osiosta mistä kompositiokartankin. Valitse Synastry chart ja henkilöt, joiden karttoja vertaat.


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: trius - 11.11.2011 10:07:30
vihdoinkin löysin kun otin silmän käteen! Heikko kielitaito ja väsynyt ihminen on näemmä vallan huono yhdistelmä :)

tässä siis nyt OIKEA kartta.


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: Inda - 13.11.2011 19:10:19
Hei osaisiko joku kertoa, että onko merkittävää jos mun kuunsolmu (kartallani 1.huoneessa, aurinkomerkissäni, 23 astetta) on toisen arinkomerkissä eli hänen kartallaan aurinko on 9.huoneessa ja kaloissa 22 astetta? Muodostaako se nyt sitten mitään yhtymää ynnä muuta. Olen nyt pähkäillyt näitä kaikkia mahdollisuuksia ja tuntuu, että mun logiilla tä astrologia ei toimi. Tai ehkä se vaatii vain vuosien harjoittelun ja erilaisen ajattelumallin :D Jos joku viitsi kertoa onko siinä joku aspekti tai mikä ikinä niin <3


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: Lilli - 13.11.2011 19:28:17
Hei osaisiko joku kertoa, että onko merkittävää jos mun kuunsolmu (kartallani 1.huoneessa, aurinkomerkissäni, 23 astetta) on toisen arinkomerkissä eli hänen kartallaan aurinko on 9.huoneessa ja kaloissa 22 astetta? Muodostaako se nyt sitten mitään yhtymää ynnä muuta.

Eli Kuunsolmusi on 23 ast. :kalat: ja miehen Aurinko 22 ast. :kalat:. Kyseessä on yhtymä, jonka tarkkuus elikkä hienommin sanottuna orbi on 1 aste. Ja juu, on merkittävää. :)


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: Inda - 13.11.2011 19:32:26
Orbi, tämä onkin uusi käsite. Pitää tutkia mitäs se meinaa :) Kiitos paljon Lilli!


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: Lilli - 01.03.2012 15:52:50
Sofie, tässä lyhyt silmäys tulevien vanhempien synastriaan. Onnittelut jo etukäteen mummoutumisesta.  :D

Tyttäresi on Au-Rapu, Kuu-Kauris ja nousu-Leijona. Pakko mainita, että oman tutkielmani mukaan nuorina äideiksi tulleilla naisilla on hyvin usein Kuu johtavassa laadussa, eikä tyttäresikään näytä olevan tästä poikkeus. Johtavassa laadussa on myös yhtä nuoren isän Kuu.  Isä on siis Au-Härkä, Kuu-Oinas ja nousu-Skorpioni. Kuun yläsolmu on hänellä askendentilla ja tyttäresi Kuun yläsolmu osuu niin ikään hänen askendentilleen, mikä on synastriassa erittäin voimakas yhteen liittävä tekijä.

Yleisesti ottaen yhteensopivuus ei ole ollenkaan huono. Rapu ja Härkä ovat yksi parhaita yhdistelmiä, ainakin mikäli kyseistä kombinaatiota edustavien ihmisten kertomuksia on uskominen. Härkä on perinteinen mies ja vaikka tämä tapaus olisi tällä hetkellä itsekäskin, niin hänen merkittäviä oppiläksyjä on olla suhteessa muihin ihmisiin (Aurinko 7. huoneessa), mistä parisuhde on tietysti yksi tärkeimpiä suhteita. Uskoisin, että tämä nuorukainen tulee ajattelemaan lapsen synnyttyä paljonkin sitä, miten taloudellisesti pärjätään ja onko lapsella turvalliset olot elää ja kasvaa. Ongelmia voi syntyä siitä, jos hän katsoo itsensä kykenemättömäksi vastaamaan näihin perinteisiin miehisiin odotuksiin. Miehen noususolmu askendentilla Skorpionissa viittaa siihen, että vaikka hän nyt eläisikin hyvin perinteisten, ehkä materialististenkin arvojen mukaan, niin elämä tuo mukanaan kriisejä, jotka muokkaavat niin hänen elämäntilannettaan, arvomaailmaansa ja luonnettaankin varsin vahvasti.  Sama koskee tietysti tytärtäsi, jolla samanikäisenä on myös noususolmu Skorpionissa. Kriisit kohdistuvat hänellä kuitenkin enemmän kotiasioihin ja perheeseen.

Tyttäresi äidillisyys tulee varmasti esiin viimeistään lapsen syntyessä ja uskoisin hänen olevan hyvin huolehtivainen tällä Rapu-painotuksella. Vastuukysymykset nousevat varmasti kuitenkin tapetille tässä parisuhteessa hyvinkin nopeasti.


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: Lilli - 01.03.2012 19:02:46
Sofie, tyttäresi kartan henkilökohtaiset planeetat ovat pääsääntöisesti Rapu-Kauris -akselilla, jossa väkisinkin nousee sana "vastuu" esille. Ja vastuun kanssa joutuu toden totta tekemisiin, kun tulee 17-vuotiaana äidiksi. Yksi jos toinenkin voi epäillä teinivanhempien pärjäämistä ja kykenevyyttä kantamaan vastuuta lapsesta. Epäilykset voivat olla aiheellisia tai aiheettomia, mutta tässä vaiheessa tähän asiaan törmää varmastikin.


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: kosmonautti - 01.03.2012 19:43:07
Tässä olisi yksi synastriakartta tutkittavaksi. Syntymäajat ovat aika lähekkäin, mutta mitäs tuumatte? Onko toivotonta vai toivoa?
Mie punaisella:
Au 4 astetta kaksonen
Asc 6 astetta kaksonen
Kuu 24 astetta kaksonen
Merkurius 10 astetta härkä
Venus 9 astetta härkä
Mars 10 astetta vesimies
Jupiter 1 astetta jousimies
Saturnus 27 astetta härkä
Uranus 9 astetta Vaaka
Neptunus 1 astetta jousimies
Pluto 27 astetta neitsyt
Noususolmu 18 astetta vesimies
Laskusolmu 18 astetta leijona

Mies sinisellä:
Au 18 astetta leijona
Asc 20 astetta vesimies
Kuu 25 astetta oinas
Merkurius  10 astetta neitsyt
Venus 14 astetta leijona
Mars 16 astetta vesimies
Jupiter 27 astetta skorpioni
Saturnus 5 astetta kaksoset
Uranus 10 astetta vaaka
Neptunus 0 astetta jousimies
Pluto 26 astetta neitsyt
Noususolmu 14 astetta vesmies
Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: Lilli - 03.03.2012 18:32:28
Sofie, käy tekemässä kartat tällä sivustolla tai astro.comissa, jossa Extended chart selectionissa voi tehdä niitä synastrioitakin. Tallenna omalle koneelle ja liitä viestiin mukaan, niin saat varmemmin kommentteja.

Itselläni on ainakin pari päivää on melko kiireistä.


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: nnoora4 - 11.03.2012 14:01:40
Olisikos mielenkiintoa tulkita seuraavia merkkejä, minkälainen suhde :)?? Kiitos!

Nainen: aurinko vesimies, nouseva skorpioni, kuu vesimies, merkurius vesimies, venus kauris, mars vaaka

Mies:     aurinko härkä, nouseva leijona, kuu rapu, merkurius härkä, venus kalat, mars vaaka


Miksi en saa liitettyä karttaa sivulle? Sivu vaan junnaa paikallaan..


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: Nahna - 13.03.2012 16:37:51
Lilli ,  mulla on vakava hahmotusongelma tämän asian suhteen, pääni ei ole nyt yhtään mistään varma:

Avioliittosääntö:

-Jotta avioliitto olisi mahdollinen, tulee kumppanisi AC:n tai DC:n tai jommankumman hallitsijan (avainplaneetan) olla yhtymässä askendenttiisi, deskendenttiisi tai jommankumman hallitsijaan.
Vaihtoehtoisesti käy myös sama toisinpäin! Yhtymän on kuitenkin oltava tarkka.


Eli toteutuuko tässä kartassa nyt siis avioliittosääntö vai ei, siis onko planeetat suhteessa DC:n väärinpäin vai oikeinpäin...??
Mun Jupiter (hänen DC:n hallitsija) on hänen DC:llä ja hänen kuunsa (mun AC:n hallitsija) on mun DC:llä ... mutta pitäiskö ne toimiakseen olla jotenkin ihan eri päin, eli *hänen kartan* Jupiter mun DC:llä jne.
Abstraktit asiat on mulle vähän hankalia... :uglystupid2:

Eli mitä tämä synastria meistä nyt oikeen sanoo?
Nainen sisäpuolella, mies ulkopuolella.


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: markki - 15.03.2012 22:11:49
Sopiiko Kalamies- ja nainen yhteen, onko kokemuksia? Miehellä nousevana rapu ja naisella nousevana Leijona? Yleensä kyllä olen tullut eniten juuri vedenmerkkien kanssa toimeen......


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: Lilli - 16.03.2012 13:13:57
Nahna, sinänsä on ihan hyvä juttu, että miehen Kuu osuu sinun DC:llesi, vaikka tämä ei avioliittosäännön mukainen kuvio olekaan. Myöskään miehen oma Jupiter hänen DC:llään ei ole avioliittosäännön mukainen kuvio.
Sinun DC:si hallitsija on sitten Saturnus ja sehän osuu ainakin väljästi miehen AC:lle.

markki: selaa ketjua taaksepäin, sieltä löytyy kokemuksia kaikkien mahdollisten merkkiyhdistelmien yhteensopivuudesta.


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: Kuuhilda - 16.03.2012 14:17:27
Mites tää avioliittosääntö...onko se oikeesti kiistämätön sääntö? Eikö tosiaan ole avioliittoja ilman sitä?
Koskeeko nimenomaan avioliittoa, vai myöskin avoliittoa, joka on avioliittoon verrattava?

Siis mulla ainakin toteutunu, vaikkakin liitto oli avioliiton irvikuva.


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: Lilli - 16.03.2012 14:54:37
Tuskin tuo sääntö pitää 100% kutiaan. Erään tutkimuksen mukaan, jota tässä ketjussakin siteeraan, vahvin avioliittokuvio olisi Auringon osuminen toisen 7. huoneeseen. Löytyy ihan tilastollinen merkitsevyys tästä.


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: meimi - 16.03.2012 15:09:11
Jaahas, nykyisen miesystäväni Aurinko osuu mun 7. huoneeseen, mun aurinko hänen 1.  No niin osui kyllä exänkin Aurinko, sillä hän on myös Neitsyt, ja Neitsyen merkki osuu kokonaisuudessaan mun 7. huoneeseen.


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: Nahna - 17.03.2012 15:42:45
Kiitos Lilli  :smitten: mutta katoitko ehkä kuitenkin jotenkin huolimattomasti...
"Myöskään miehen oma Jupiter hänen DC:llään ei ole avioliittosäännön mukainen kuvio."

...kun eikös tuossa ole nimenomaan sisärenkaan (eli mun) Jupiter ulkorenkaan henkilön (eli miehen) DC:llä...?
Mutta siis asia tuli selväks, ne eivät ole avioliittosäännön kuvioita.


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: Lilli - 17.03.2012 15:58:39
Nahna, totta, että sinun Jupiterisi on miehen DC:llä, kuten on myös miehen Jupiter hänen omalla DC:llään. Olette mitä ilmeisimmin hyvin samanikäiset.

Mutta koska olet nousu-Rapu, niin Jupiter ei hallitse sinulla nousu-tai laskumerkkiä eikä avioliittosääntö toteudu.


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: Nahna - 17.03.2012 16:36:12
Tätä just mun ongelma koski, eli mutta kun (mutku, mutku  :idiot2: ) Jupiterhan hallitsee miehen DC merkkiä (jouskari) ja se mun Jupiter on hänen DC:llä, niin sekö ei ole sama asia?

Sama kun nousurapua hallitsee Kuu ja se miehen kartan Kuu on mun DC:llä...miks mä en tajua, ettei se ole sama asia. Anteeks ja argh.


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: Nahna - 17.03.2012 16:38:42
Eli pitäiskö MUN kuu olla hänen DC:llä ja HÄNEN Jupiter olla mun DC:llä että tää asia menis oikein päin?


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: Lilli - 17.03.2012 17:00:11
Eli pitäiskö MUN kuu olla hänen DC:llä ja HÄNEN Jupiter olla mun DC:llä että tää asia menis oikein päin?

Kyllä.


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: - Kastehelmi - - 17.03.2012 18:15:55
Mä tässä pohdiskelen, että mitä oikein tapahtu... Mulla oli yhdet treffit miehen kanssa ja sen jälkeen yhteyttä pidettiin, mutta asiat mutkistu, kun oli välimatkaa jne. Ja tuli ilmi, että molemmat luultiin, ettei toinen ole kovin kiinnostunut. Mies tapasikin jo jonkun ja juttu näyttää jääneen tähän. Jäin kuitenkin miettimään asiaa, kun kaikki tuntui jotenkin niin kummalliselta. Hän halusi alunperin treffeille kanssani, vaikkei ollut koskaan nähnyt eikä muutenkaan tiennyt musta oikein mitään. Oltiin juteltu puhelimessa aikoja sitten ja olin jäänyt hänen mieleensä. Olinkin treffikutsusta todella yllättynyt, mutta vaikka aikaakin oli kulunut, muistin minäkin jutelleeni hänen kanssaan. Nyt kun asiat menivät niin kuin menivät, tuntuu kummalliselta...jotenkin tyhjältä... Eihän me edes ehditty tutustumaan kunnolla, mutta silti. Katselin karttoja pikkasen niin huomasin, että hänen kuunsolmunsa on asteentarkasti nousullani ja yhtymässä aurinkooni. Hänen karttansa hallitsija on :aurinko:, ja mun omalla kartalla siis :aurinko: :aspect_con: :askendentti: . Hänen :aurinko: osuu 7. huoneeseeni. Akselit menee niin, että minun askendenttini on yhtymässä hänen IC:lle (ja tietysti sitten hänen MC yhtymässä mun DC:lle.) Hänen AC on samassa merkissä kuin mun MC (ja DC samassa kun mun IC), yhtymissä nuo eivät kuitenkaan ole. Hänen :venus: on mun DC-merkissä, nekään eivät yhtymässä. Tuossa nyt mitä nopeasti katsottuna huomasin. Mitä mieltä olette? Pitäis saada pois mielestä! :) Niin ja lisäyksenä vielä semmonen, että hänen DC:n hallitsija on yhtymässä mun kartan hallitsijaplaneettaan.


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: kosmonautti - 19.03.2012 19:08:43
Tuskin tuo sääntö pitää 100% kutiaan. Erään tutkimuksen mukaan, jota tässä ketjussakin siteeraan, vahvin avioliittokuvio olisi Auringon osuminen toisen 7. huoneeseen. Löytyy ihan tilastollinen merkitsevyys tästä.

Tämän perusteella mulla on tosi huonot mahikset, että jonkun aurinko mahtuisi sinne, kun tuo 7. huone on vain noin 20 astetta suuri.  :buck2:
Voihan mun aurinko tietysti osua toisen 7. huoneeseen...


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: Ozimandias - 19.03.2012 23:23:24
Tuskin tuo sääntö pitää 100% kutiaan. Erään tutkimuksen mukaan, jota tässä ketjussakin siteeraan, vahvin avioliittokuvio olisi Auringon osuminen toisen 7. huoneeseen. Löytyy ihan tilastollinen merkitsevyys tästä.

Tämän perusteella mulla on tosi huonot mahikset, että jonkun aurinko mahtuisi sinne, kun tuo 7. huone on vain noin 20 astetta suuri.  :buck2:
Voihan mun aurinko tietysti osua toisen 7. huoneeseen...

Mun 7. huone on 10 astetta, tosin yhdenkään seurustelukumppanin tai ihan satunnaisen deitin aurinko ei ole siellä ollut.


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: Nahna - 04.04.2012 22:25:17
Ylläolevasta tuli mieleen, mites muuten nämä huoneisiin osumiset jos tekeekin eri karttatyyleillä - Placidus (huoneet eri kokoisia) tai Porphyry (kaikki huoneet saman kokoisia) - huoneista tulee niillä eri kokoisia ja siten planeettasijainnitkin voivat vaihdella huoneista toisiin/merkeistä toisiin?
Kuinka suhtaudutaan? Saisiko siten esim. kahden yllä kirjoittaneen henkilön, joilla 20 ja 10 asteiset 7. huoneet, avioliittohuoneisiin mahtumaan paljon paremmin jonkun sopivan ehdokkaan auringon... :smitten:


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: huhtikuinen - 29.04.2012 01:45:58
Hei, en varmasti osaa kirjata tarvittavia asioita, mutta tapasin "vanhoilla päivilläni" miehen joka on hämmentävä ja erilainen.

Hän on  :aurinko: :kauris:
 :askendentti: :oinas:
 :kuu: :harka:
 :merkurius: :kauris:
 :venus: :vesimies:
 :mars: :rapu:

Omat tietoni on allekirjoituksessa.

Meillä on samat erikoiskuviot eli leija, kultainen kolmio, kehto ja mahdollisuuksien kolmio.

Voiko näillä tiedoilla jotakin kertoa.


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: Inda - 05.05.2012 13:00:57
Eikö jo kartan perustiedot kerro jotain mahdollisesta suhteesta tai sen mahdottomuudesta. Tai esim, aurinko,kuu,nousu ja venus. Että jos noissaa on jo pahoja ristiriitoja niin kartalta on pahempi löytää yhdistäviä tekijöitä.
Esim. jos vertaan mun ja puolisoni merkkejä niin mulla on aurinko kalat, hänellä kauris, mulla on nousu vesimies, hänellä kaksoset, kuu on mulla neitsyt ,h änellä skorppari ja venus on mulla oinas ja hällä jousimies. ELi molemmilla on luettelossa vesielementti, hänen kuu, mun aurinko. Molempien nousut on ilmaa ja mulla taas kuu on maata, hänen aurinko on maata. Ja venukset on sit tulta.

Tietysti sitten ei toikaan tarkoita, että suhde tulee toimimaan, mut ainakin antaa ehkä paremmat edellytykset. Et jos vaikka toisella on ihan eri elementeissä, niin synastrian tarkastelu enää tuskin pelastaa? Vai olenko ymmärtänyt väärin


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: Lilli - 05.05.2012 14:07:09
Inda, mielestäni olet käsittänyt synastrian perusteet aivan oikein.


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: minsa - 05.05.2012 22:38:21
Niin ja toki Synastriassa tulee muistaa se, että täydelliset kartatkaan ei aina tarkoita hyvää parisuhdetta jos ollaan vaikka eri kehitystasolla tms. :)

Parisuhteet ei ole aina helppoja kun niiden eteen on tehtävä molempien paljon töitä jotta se myös onnistuu.

-M-


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: jubilee - 07.05.2012 18:32:35


Aurinko Neliö Aurinko 1.10 -644
Aurinko Neliö Merkurius 2.20 -244
Merkurius Yhtymä Uranus 0.32 138
Merkurius Yhtymä Neptunus 0.26 128
Venus Neliö Venus 2.48 -107
Venus Yhtymä Uranus 2.48 96
Venus Yhtymä Neptunus 2.54 87
Jupiter Trini Jupiter 2.50 42
Saturnus Yhtymä Uranus 0.33 101
Saturnus Yhtymä Neptunus 0.40 93
Neptunus Sekstiili Aurinko 1.01 72
Pluto Yhtymä Merkurius 1.60 98
Pluto Sekstiili Uranus 1.07 38
Pluto Sekstiili Neptunus

Siis mitäh?! :o
joo, en ole ekspertti vielä mutta haluaisiko joku valaista miten tota litaniaa pitäis tulkita?
Kyseessä siis minun ja ystäväni karttojen vertailu, itse olen
 :aurinko: :skorpioni:
 :kuu: :rapu:
 :merkurius: :skorpioni:
:venus: :vaaka:
 :mars: :skorpioni:
 :jupiter: :vaaka:
 :saturnus: :vesimies:

ja ystävälläni on

 :aurinko: :vesimies:
 :kuu: :harka:
 :merkurius: :kauris:
 :venus: :kauris:
 :mars: :kauris:
 :jupiter: :rapu:
 :saturnus: :kauris:


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: minsa - 07.05.2012 22:07:09
Mä katson aina kokonaiskuvaa, noilla tiedoilla on oikeestaan vaikea sanoa muuta kuin,
että elementtien kautta ajateltuna ei ole sisäplaneetoissa yhteistä tekijää kun elementit
erit merkeissä mutta löytyisikö akseleista kuitenkin yhdistävä tekijä, luulisin.

Vai onko niin ettei kuumeinen mummeli löydä tihrusilmillään selitettä, mä kun katson
mieluummin karttaa kuin noita aspektinippuja mistä ei hahmotu kokonaisuus. :)

-M-


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: Venku - 10.05.2012 14:08:13
En tiedä kuuluuko tähän ketjuun tämä, mutta vertailin syntymäkarttoja, tämä toinen osapuoli kolahti tosi kovaa ja tuntui heti tutulta ja hänen kanssaan luimme suorastaan toisemme ajatukset eikä kenenkään kanssa ole ennen(eikä sen jälkeen) tuntunut siltä mitä hänen kanssaan. Niin löytyi kartoista että kummallakin on mm. Chiron härässä 7.huoneessa ja Pluto vaa-assa 12.huoneessa. Niin ja 1. huoneessa hänellä ja minulla on kummallakin Uranus Skorppionissa ja hänellä lisäksi Juno Skorpparissa. Ja sitten vielä 2.huoneessa kummallakin on Neptunus Jousimiehessä. Mitäs tämmösestä sanotte?


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: minsa - 10.05.2012 14:46:21
En tiedä kuuluuko tähän ketjuun tämä, mutta vertailin syntymäkarttoja, tämä toinen osapuoli kolahti tosi kovaa ja tuntui heti tutulta ja hänen kanssaan luimme suorastaan toisemme ajatukset eikä kenenkään kanssa ole ennen(eikä sen jälkeen) tuntunut siltä mitä hänen kanssaan. Niin löytyi kartoista että kummallakin on mm. Chiron härässä 7.huoneessa ja Pluto vaa-assa 12.huoneessa. Niin ja 1. huoneessa hänellä ja minulla on kummallakin Uranus Skorppionissa ja hänellä lisäksi Juno Skorpparissa. Ja sitten vielä 2.huoneessa kummallakin on Neptunus Jousimiehessä. Mitäs tämmösestä sanotte?

sama ikäluokka ja akselit

-M-


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: unknown - 19.05.2012 03:43:42
Onko kenelläkään kokemusta marsin ja saturnuksen neliöstä synastriakartalla parisuhteessa? Olen lukenut, että on erittäin haastava aspekti. Niin ja voivatko muut suhteen kannalta suotuisat aspektit synastriassa ja kompositiossa kompensoida tuota siten, että se ei haittaa niin paljoa?

Lisättäköön tähän vielä se, että tuo saturnus etenee niin hitaasti että minulla tulee tuo kyseinen aspekti kaikkien tiettynä vuonna syntyneiden kanssa.


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: Stareyes - 05.07.2012 10:38:18
Tähän ketjuun tulee perusasioita karttavertailusta eli synastriasta. Kannattaa ensin lukea tuo Lunean "Rakkauden rastit kartalla", koska siinä on runsaasti informaatiota rakkausasioista, jotka on nähtävissä omalta kartalta. Ennen kuin kahta karttaa lähdetään vertailemaan keskenään, niin ensin tutkitaan kummankin kartta erikseen.

Synastriassa tärkeimmät planeetat ovat Aurinko, Kuu, Venus ja Mars sekä AC, DC ja niiden hallitsijaplaneetat. Myös Merkurius on tärkeä, koska harva suhde toimii, ellei kommunikaatio toimi. Kuun solmut, Vertex ja Lilith ovat usein näkyvästi aspektoituneet ns. kohtalokkaissa, muttei välttämättä pitkissä suhteissa, kun taas Saturnus löytyy usein voimakkaasti aspektoituneena pitkistä suhteista.

Tässä olisi mieheni ja minun synastria. Pitkäaikainen kestävä liitto sanotaan jo kompostikartallakin. Eli 20 vuotta aviossa, siitä yhdessä  25 vuotta.

Kommentit olisivat mukavia saada....


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: Lilli - 28.07.2012 16:25:57
Tiedän jo, että sovimme toisillemme rakkaani kanssa, mutta on mielenkiintoista katsoa ja tarkastella asiaa näin astrologian kannaltakin. En tiedä näyttääkö se erilaiselta sen valossa vai vahvistaako sisäistä tuntemustani, sydämeni ääntä johon aina ensisijaisesti luotan.  ::) Valitettavasti en tiedä (hän ei tiedä) tarkkaa syntymäkellonaikaansa, mutta anyway hän on syntynyt 7.8.1977 ja minä 24.4.1974. Numerologisesti ajateltuna aika jännää, että hänellä on paljon seiskaa ja minulla nelosta.  ::) Otan mielelläni vastaan ajatuksia ja kommentteja yhteensopivuudestamme astrologisesta näkökulmasta. Minulla ei ole koskaan aikaisemmin ollut leijona miestä... :smitten:

Minä  

:aurinko: :harka:
:askendentti: :neitsyt:
:kuu:  :kaksoset:
:merkurius:  :oinas:
:venus:  :kalat:
:mars:  :rapu:

Hän  

:aurinko:  :leijona:
:askendentti:  :skorpioni:
:kuu:  :harka:
:merkurius:  :neitsyt:
:venus:  :rapu:
:mars:  :kaksoset:

Hmm... Härkää, neitsyttä, rapua ja kaksosta löytyy molemmilta...

Onko miehen syntymäkellonaika suurin piirtein tiedossa, kun olet merkinnyt hänet Skorpioni-nousuiseksi?


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: Lilli - 29.07.2012 13:53:13
RV, olen toisaalla nähnytkin kuvan uudesta rakkaastasi ja en minäkään Skorpionia ensimmäiseksi veikkaisi nousumerkiksi. Ties vaikka olisi nousu-Kalat tai joku muu "herttainen" nousu, Rapu esimerkiksi. Tai Neptunus nousulla (jolloin hän olisi nousu-Jousimies) tms.

Teillä on kuitenkin pari klassikkokuviota: Sinun Aurinkosi ja hänen Kuunsa ovat Härässä. Nämä kuviot ovat vieläpä oikeinpäin, Kuuhan kuvastaa muiden asioiden muassa vaimoa miehen kartalla. Toinen klassikkokuvio on hänen Venuksensa ja sinun Marsisi sijainti Ravussa - jos nämä planeetat ovat vielä yhtymässä, niin tästä syntyy voimakas eroottinen lataus. Sen sijaan sinun Kuusi ja hänen Marsinsa sijainti Kaksosissa voi myöhemmässä vaiheessa tuoda mukanaan kiivaitakin yhteenottoja. Tämä yhdistelmä on toisaalta hyvinkin eroottinen, mutta siinä on hieman sellaista viha-rakkaus -makua. Sama vaikutus on hänen Marsinsa ja sinun Venuksesi neliöllä ja Aurinkojenne sijainnilla neliömerkeissä. Intohimoa on, mutta jos täysin vältytte yhteenotoilta, niin olisin hieman ihmeissäni.


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: minsa - 30.07.2012 21:57:31
Mulla on aika jännä juttu mihin en ole aiemmin törmännyt.

Onnenpiste transiitti oli kesäkuun lopussa kuuni päällä kun tapasin erään miehen.

Nyt selvisi synastriasta, että mun onnenpiste on yhtymässä miehen saturnukseen ja
miehen onnenpiste mun venukseen. Alkaa vähän ihmetyttää onnenpisteen merkitys
elämässäni kun en ole ennen tätä löytänyt sitä mistään kohtaamisesta enkä
synastrioistakaan  :2funny:

Mites teillä tuo onnenpiste ?

Minna


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: Silmanilo - 30.07.2012 23:45:42
Heip,
mitäpäs meinaa vai meinaako mitään, kun minun laskusolmu ja miehen aurinko on kaloissa? Ja sitten miehen laskusolmu ja minun aurinko leijonassa.

kiitos =)


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: Silmanilo - 31.07.2012 00:02:34
...ai niin ja entäs se, että juno on molemmilla kaksosissa, mulla 7. huoneessa, miehellä 6. huoneessa?

 :smitten:


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: Silmanilo - 02.08.2012 23:18:24
...niin joo, ja jos eivät junot ole ihan yhtymässä, niin eivät kauas heitä.


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: minsa - 03.08.2012 11:56:00
laskusolmu kuvaa mennyttä ja sitä turvaa mihin on helppo paeta ongelmien saapuessa kun se tuntuu tutulta ja turvalliselta eli käytännössä tuo tarkoittaa sitä, että kun alasolmu ja toisen aurinko on synastriassa keskenään niin ensi kohtaaminen on tutunomainen, helppo jutella jne.. alasolmu on se joka kasvaa ns kokee auringon vahvuuden ja saa sitä kautta itselleen sen mitä kasvuunsa tarvitsee kun alasolmuunhan ei pitäisi jäädä vaikka se onkin se tuttu ja turvallinen, yläsolmua kohti elämässsä kuitenkin pitäisi mennä ja näinollen voi ongelmana hivenen olla se, että aurinko ei halua muuttua vaan pysyä siinä tutussa ja turvallisessa mutta joka tapauksessa siteet on siis lujat tuolla aspektilla.
Aurinko sitten taas se master joka haluaa johtaa..  :coolsmiley:

Minna


Heip,
mitäpäs meinaa vai meinaako mitään, kun minun laskusolmu ja miehen aurinko on kaloissa? Ja sitten miehen laskusolmu ja minun aurinko leijonassa.

kiitos =)


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: minsa - 03.08.2012 12:13:05
...ai niin ja entäs se, että juno on molemmilla kaksosissa, mulla 7. huoneessa, miehellä 6. huoneessa?

 :smitten:

Juno kuvaa sitoutumista, voimaa, opettamista. Kaksosissa kuvaa tietysti sitä, että kommunikoidaan joten ei pitäisi naida mitään hiljaista tyyppiä kun pitää voida jutella, jutella ja taas jutella, siinä asian ydin Juno Kaksosissa ihmiselle.

6. huone voi olla naimisissa työn kanssa ja usein löytääkin parisuhteen työpaikaltaan tai partnerin joka on hänelle se työmaa.. tasavertaisuus on tässä huoneessa tärkein seikka.

7. huone korostaa avioliiton tarvetta parisuhteessa

Näillä eväillä eli synastrian pieniä kivoja lisiä katsoa Junot mutta ei ne tärkeimmät asiat tietenkään mitä katsotaan synastriasta mutta tuossa se nähdään, että samankaltaisuudestahan se teillä kyllä kertoo..

Minna


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: Silmanilo - 03.08.2012 22:31:26
Kiitos!!!!
Nuo mietityttivät. Täytyy taas hakea Nikulat kirjastosta ja palautella mieliin muutakin. Miehen chiron on kolmiossa minun askendenttiin, kuuhun, aurinkoon, venukseen ja merkuriukseen. Tätäkin tässä ihmettelin...


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: kosmonautti - 03.08.2012 22:32:43
Yhden miehen kanssa syntyy tällainen ihmeellinen, lähes symmetrinen kuvio synastriakartalle. ;D
Tarkka kellonaika vain puuttuu, joten tuo kuu on kyllä oikeassa merkissä, mutta tarkka aste puuttuu...Itse olen tuo sininen kaksonen, mies oinas...


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: ikiviuh - 04.08.2012 07:57:42
kosmonautti, sehän on mystinen suorakaide myös mutta ihan planeetoilla, jos tarkoitit tuota kirjekuorta muistuttavaa

teillä on molemmilla kartalla valmiina oppositio, vaikka ne ei näykään tuossa synastriassa piirrettynä. sinulla  :aurinko: :aspect_opp: :jupiter: :neptunus:, hänellä  :merkurius: :aspect_opp: :pluto: ja kun ne laittaa yhteen, osuvat sopivan etäisyyden päähän toisistaan, muodostaen laatikon sisälle ruksin  :aspect_opp: illaan ja päädyt  :aspect_sex:
reunat tulee sitten  :aspect_tri: illa toistenne planeettoihin
 :merkurius: :aspect_tri: :jupiter: :neptunus: tulimerkeissä
 :aurinko: :aspect_tri: :pluto: ilmamerkeissä

tulkita en tohi  :)


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: kosmonautti - 04.08.2012 10:30:47
Jep, musta vaan näytti niin hauskalta toi ja vielä nuo vihreät kvinkunssit ovat symmetrisesti tuon 'kirjekuoren' sisällä.  :)
On vasta alkuasteilla tutustuminen tähän herraan...

Mutta ehkäpä toi KIRJEKUORI kuvaa hyvin tutustumistapaamme että kirjoitellaan ja viestitellään mm. FB:n kautta! :D


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: kosmonautti - 04.08.2012 10:52:39
Niin ja kiitos ikiviuh!
Tässä vielä kerran toinen synastriakartta, jota kukaan ei tohtinut/ehtinyt aiemmin tulkita tai kommentoida...
Herääkö kellään mitään mielleyhtymiä tästä.
Tämä herra no 1 eli  :aurinko:  :leijona: on merkityksellinen mulle, mutta hämmentävää että sekä hänen että herra no 2   :mars:  :vesimies: lähes samassa asteessa ja toisella  :aurinko: ja toisella  :kuu: samassa asteessa  :oinas: .  ::)


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: JPpaukku - 17.08.2012 14:58:30
Miten olisi jos miehellä olisi kolme planettaa naisen DC:llä? Tää on nyt ihan potentiaalinen kysymys  
Miehellä siis  :mars: :merkurius: :jupiter: yhtymä eivätkä nämä aspektoi naisen syntymäkartan henk. koht. planeettoja. Sen sijaan on muuten täydelliset  :mars: :aspect_tri: :aurinko: ja  :venus: :aspect_tri: :kuu:

mielenkiiintoista  :smitten:


  ;D "Jousimies ja Härkä muodostivat suorastaan koukuttavan seksuaalisia suhteita, mutta muuten samalle aallonpituudelle virittäytyminen vei paljon aikaa. Härän rauhallisuus ja Jousimiehen vipeltäminen ovat toisinaan vaikea yhtälö." Joopa se niistä aurinkomerkeissä, minulla on kokemusta tästä ja sanoisin näin:  :kauris: :venus: -jouskarimiehelle  :mars: :vesimies: -naisen suuripiirteisyys ja henkinen vapaus oli liikaa!


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: Corvus Leonis - 20.08.2012 00:50:57
Saatuani todella ovelan kikan avulla Kaksos-eksäni elämästäni takavasemmalle, joskaan en kokonaan pois - deittailen taas kerran kahta uutta samanaikaisesti (mistä näitä oikein tulee???) ja kiinnostuneita tunkee ovista ja ikkunoista. :idiot2:

Nyt alan itse asiassa ymmärtää sitä eksääni, sillä kai tällaista on ollut aina. ::)

Nämä uudet on molemmat sattumoisin Aurinko-Kauriita, toinen  :kuu: :kaksoset: ja vastaavasti toinen  :kuu: :jousimies:
Kummankin  :aurinko: tekee yhtymää mun Jupiterille, mutta tuon kuujouskarin Jupiter tekee myös sattumoisin yhtymää mun Kuulle. Edellisellä Venus :vesimies: ja Mars :neitsyt: :aspect_con: :jupiter: ja jälkimmäisellä Venus :skorpioni:, Mars :vaaka: :aspect_con: :pluto:

Voi helposti päätellä kummassa on enemmän seksiä. ::) Olisin kyllä kaikkein mieluiten sinkku, että voisi kaikkien näiden sosiaalisten rientojen sijaan keskittyä paremmin elämän pääasiaan eli rahantekoon. Hemmetti jos jompikumpi noista haluaa vielä naimisiin tai pentuja.... ???Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: JPpaukku - 20.08.2012 13:00:04
säälittävää


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: minsa - 20.08.2012 14:59:48
Kato Vega,

onx sun  :jupiter: 7ssa tai 11ssa, onnex olkoon jos on kun sitä itseään on tarjolla sitten  :coolsmiley:

Ihanaa, nauti.. t. Minna

 :angel:


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: Corvus Leonis - 25.08.2012 21:34:05
Kato Vega,

onx sun  :jupiter: 7ssa tai 11ssa, onnex olkoon jos on kun sitä itseään on tarjolla sitten  :coolsmiley:

Ihanaa, nauti.. t. Minna

 :angel:

Itse asiassa kasissa, joka tavallaan on suhdehuone sekin, ja mullahan on tosiaan menossa  :jupiter: :aspect_opp: :venus:... :laugh:
Nyt tosin tilanne on vieläkin älyttömämpi, koska mulla on menossa jostain käsittämättömästä syystä 3 kappaletta Kauriita joista yksi on siis ns. vakituinen mutta olen kyllästynyt koko suhteeseen, alkaen siitä että sängyssä mä joudun tekemään kaikki työt eikä meillä ole tarpeeksi yhteisiä puheenaiheita. Turhauttavaa. Yritän usuttaa sitä etsimään uutta seuraa, kyllä siitä olisi muutkin kiinnostuneita mutta se ei ole vielä näköjään ymmärtänyt asiaa. :idiot2:
 


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: minsa - 25.08.2012 23:49:09
kuule, lakkaa antamasta eli älä hoida niitä hommia niin tajuaa lähteä..  :D  :knuppel2:

Mites noita Kauriita, DCllä vai onko Avx/vertex akselilla vai tarkotikko ettei selity miten ne eksyy luo..

Minna


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: Corvus Leonis - 26.08.2012 15:08:33
kuule, lakkaa antamasta eli älä hoida niitä hommia niin tajuaa lähteä..  :D  :knuppel2:

Mites noita Kauriita, DCllä vai onko Avx/vertex akselilla vai tarkotikko ettei selity miten ne eksyy luo..

Minna

Juu, tuota jälkimmäistä. Että miksi juuri Kauriita ja juuri näinä ajankohtina, kuin ennen olen vetänyt lähinnä tulimerkkejä. Kauriissa mulla on  :mars: ja  :jupiter: mutta ei niitä ole takavuosina kerääntynyt tähän malliin. :idiot2:

Lopetin tämän yhden suhteen tässä kätevästi tekstarilla, tietysti sieltä tuli vinkunaa takaisin mutta omapa on ongelmansa jos ei tajua ettei juttu todellakaan toimi. ::) Nyt voi keskittyä vaikka noihin kahteen muuhun lupaavampaan keissiin ja jonossa on vielä yksi uusi johon iskin öögani toissa viikolla. En tiedä vielä minkä merkkinen se on, mutta sillä on taivaansiniset silmät ja kilometrin pituiset ripset. Uijui. :D

Näistä jäljelle jääneistä Kauriista toinen on siis  :kuu: :jousimies: :venus: :skorpioni: :mars: :vaaka: ja toinen puolestaan  :kuu: :leijona: :venus: :jousimies: :mars: :skorpioni:, kummallakin on siis tollanen seksiplaneetta Skorpionissa (kas, kas mikähän meitsissä noita vetääkään? :coolsmiley:)

Sain tuossa mielekkään mietteen että mitäpä jos saisin houkuteltua ne kimppakivaan niin mun ei tartteisi deittailla ketään erikseen! :angel:


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: m.magia - 26.08.2012 15:13:19
Hemmetti jos jompikumpi noista haluaa vielä naimisiin tai pentuja.... ???

Niin sullako ei ole ollenkaan sanavaltaa tähän?  :coolsmiley:


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: Corvus Leonis - 26.08.2012 15:20:01
Hemmetti jos jompikumpi noista haluaa vielä naimisiin tai pentuja.... ???

Niin sullako ei ole ollenkaan sanavaltaa tähän?  :coolsmiley:

No toisesta pääsin juuri eroon, mutta tämän toisen voisin itse asiassa ehkä jossain vaiheessa vaikka kihlata. :crazy2:


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: Bluerock - 19.09.2012 14:07:21
Hei! Tässä sellaista karttaa kaksos-skorppari-vaikutteisista ihmisistä, jonka voisin laittaa myös jonkin musta kuu lilith -topicin tai karmisia suhteita käsittelevän topicin alle, mutta koska mielenkiintoista mielestäni on tarkastella ihmissuhteita kokonaisuutena ja tämä topicci on muutenkin todella hyödyllinen ja paljon tietoa antava  :)  niin ajattelin laittaa tänne, mikäli tämä jotakuta kiinnostaa ja tästä jollekin muulle kuin minullekin on hyötyä  :)  Kysymyksenäni siis olisi lähinnä paremmin asiaa hallitseville, että mihin teidän huomionne tässä synastriassa kiinnittyy?

Liitteenä olevassa kuvassa minä olen sisäpuolella ja tuntemani mies ulkokehällä. Mies on kuulunut tuttaviini ainakin n. kymmenen vuotta, aluksi ainoastaan moikkailukaverina yhteisten tuttujen kautta, sitten myöhemmin n. 5 vuotta sitten meillä oli lyhyt suhde, joka kuitenkin lopahti. Jälleen viime talvena lähennyimme ja näemme satunnaisesti. 5 vuotta sitten kunnollista keskusteluyhteyttä oli vaikea löytää, vaikka tai ehkä jopa siitä syystä, että seurassaan minulle tuli varsinkin ennen hyvin kummallinen olo ja vetäydyin ikäänkuin sisääni miettimään itseäni. Edelleen näin tapahtuu, mutta välillämme vallitsee jo lämmin ja kaverillinen yhteys. Minulla on itselläni kummallinen tunne siitä, että juuri hyvin syvä henkinen yhteys olisi meille mahdollinen.. Mutta ei kovin helposti. Ollaan aika vahvalla kuorella varustettuja ihmisiä. Ja vaikeita ainakin monen muun mielestä  ;D  Asia siis mietityttää kovasti ja oli syy, miksi jälleen rupesin tutkimaan astrologiaa uudelleen, koska mies osui paikalle sellaiseen tilanteeseen, jossa häntä tarvittiin ja melkein aavistin sen etukäteen.. Samalla epäilen itseäni, että olenko tulossa hulluksi  :) Olisi kuitenkin kiva tietää mistä tässä on kysymys  :) Tavallaan en usko, että normaali perinteinen parisuhde ainakaan meillä onnistuisi tai olisi todennäköinenkään, mutta kiitos jos joku viitsii vilkaista ja kommentoida mitä tästä mieleen tulee teille??  :)


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: minsa - 21.09.2012 20:28:35
No katsotaanpas pikaseen aspekteja ja merkkejä..

Teillä on sama AC/DC akseli joten siitä syystä toinen tuntuu pitkälti siltä mitä etsii, enkä nyt tarkoita sitä et tuleva kumppani olis Kalat vaan tietty tapa olla ja esiintyä sekä toimintatapa jne.

Antivertex/Vertex akseli joten en ihmettele et kyselet, onhan tämä ihmissuhdeakseli et eihän sitä tiiä vaikka vielä huomaisit et jalat vietiin taas alta kun voi tuossa olla sitäkin et teidän pitää ensin oppia noita haasteita mitä kartoillanne ompi, koskaan ei tiedä kun Antivertex akseli on noin.
 
:mars:  :aspect_squ:  :pluto: on haastava mikäli sopusointu häviää, tosin tuossa auttanee kun  :vaaka: useimmiten kuitenkin haluaa sitä sopusointua mutta siis tuossa on mahdollisuus  :mars: agressiivisuuteen ja  :pluto: taas voi tiedostaen tai tiedostamatta tuoda sadistista kohtelua mutta älä nyt käsitä sitä niin, että se varmasti tapahtuu mutta jos joskus ryhdytte suhteeseen niin jos lähdetään esim. liian äkkipikaisiin tempauksiin tai manipuloivuuteen niin silloin voi syntyä suurempiakin juttuja mutta sehän riippuu myös pitkälti ihmisten iästä kun kokemushan se on mikä näissä asioissa puhuu tietysti kun karman lakihan on "niin metsä vastaa kuin sinne huudetaan ja minkä taakseen jättää sen edestään löytää" niin jos kommunikoi partnerin kanssa oikein ilman toiminnallista tai sanallista manipulointia tmv. niin silloinhan tuossa ei ole ongelmia kun karmaa ei synny.. positiivisuus on siis avain tässä aspektissa.

Tuo oppositiohan on hyvä kun  :aurinko: ja  :venus: tukee  :neptunus: tuossa.

 :saturnus: ja  :pluto: on  :aspect_sex: niin hyvää omistautumiskykyähän tuo tarkoittaa vaikka haastavissa voisi luoda ongelmia.

Ja  :kuu:  :aspect_opp:  :uranus: siinä sitä magnetismia tosiaan on.  :kuu: viehättyy  :uranus: erikoisuudesta mutta  :uranus: toki voi myös käydä  :kuu: hermoille, tämä aspekti on useimmiten ystävien kartalla kun etäisyys välillä tekee terää eli liika läheisyys ei ole välttämättä eduksi.

Molemmilla perääntyvät  :jupiter:, sehän on vähän niinkuin myös karmallinen planeetta  ::) ja sehän tuo tuota mainitsemaasi henkisyyttä väliinne ja kun planeetan ydin on laajentuminen niin erimielisyyksiä toki voi tulla noista asioista kuten myös tuossa  :venus:  :aspect_squ:  :pluto: joista  :venus: on sellainen et sen voisi jopa mieltää onnelliseen yhteiselämään entisissä elämissä. Oletko huomannut näiden huone ja merkkisijainnit kun niiden vuoksi jäin miettimään miten olette kohdanneet, ei tuossa ole sitä mahdollisuutta, että olette tavanneet jotenkin työn tai kodin kautta kun se nyt ekana noista tietysti tulee mieleen mutta mietippä noita löydätkö niistä jopa yhteyden minkä kautta tapasitte ? Ei välttämättä mutta tuo ihan huutaa.. tämä kiinnostaa kovasti kun tutkin entisiä elämiä kartoilta..

 :aurinko:  :aspect_con:  :saturnus: jätin tarkoituksella tähän kun tämä yhtymä tarkoittaa sitä, että on pitkäkestoiseen suhteeseen kun tuo Saturnushan mielletään karman planeetaksi. Tässä Aurinko voi toki kokea Saturnuksen "taakaksi" koska Aurinko on se positiivinen ja Saturnus se negatiivinen mutta kärsivällisyydellä ja elämänkokemuksella tämä kyllä pitkällä juoksulla toimii.

 :aurinko:  :aspect_con:  :mars: ja tämähän on niitä yleisimpiä avioliiton kulmakiviä mutta tässä se mutta, että pitäisi olla toisinpäin eli sinä  :aurinko: kun nyt on liikaa maskuliinisuutta parisuhteeseen joten tuo voi olla osin se syy miksi ei ole suhde oikein luonnistunut mutta eihän sitä koskaan tiedä joten kuulostele miltä tuntuu mutta sait varmaan nyt ymmärrystä tämän kautta itsekin kun mä vähän luulen et tämä siellä on pitkälti näkynyt haastavana joko toiselle tai molemmille, miltä ajatus kuulostaa? Elämänkokemus auttaa kyl tässä kun miehellä kun ego muuttuu feminiinisemmäksi eli siis nehän muuttuu meillä iän myötä yleensä toisin päin joten sehän tässä voi olla et tuo olis ollut teillä aiemmin noin ja kun mies muuttuu feminiinisemmäksi niin voi jotain sitten taas jo tapahtuakin eli ei torpata kun en tiedä oletteko olleet silloin molemmat maskuliinisia mutta kun kerroit et olette olleet suhteessa niin otin sen esiin siksi..  ::)

 :merkurius:  :aspect_con:  :saturnus: voi olla kumpaa vain, jos on vahva ystävyyssuhde eli kommunikointi pelaa niin ei ole sitä ongelmaa et  :saturnus: tuplacheckaa asioista  :merkurius: mikä syö tietysti sitä luottamusta.

 :merkurius:  :aspect_con:  :mars: käytännössä  :merkurius: ideoi ja  :mars: toteuttaa.

 :uranus:  :aspect_con:  :neptunus: tässä  :neptunus: voi väsähtää  :uranus: ennalta-aavistamattomuuteen vaikkakin hänellä on kykyä lisätä  :uranus: visiointeja ideaalisuudellaan ja myötätunnollaan mutta tämä voi kyllä toimia mikäli molempien oma kehitys on kehittynyt.

Tämmöttis, muistathan sen et tässä voi olla se, että teidän pitää ensin oppia tiettyjä asioita jonka jälkeen taas mietitte mitä jos kuitenkin, joten anna sydämen ja sielun kertoa kun kyllä sä tiiät jos oikeesti tulee MOLEMMILLE sellainen olo, että olisitte mieluummin jottain muuta kuin ystävä. Kuulostele ja kattele kun siten se aina selviää kun sehän riippuu pitkälti siitä ollaanko samalla kehitysasteella kun ei tässä oikein ole sellaisia aspekteja mistä syntyisi II maailmansota..

Nauti elämästä, kyllä se sydän kertoo kuka on se oikea sitten kun sen aika on eli miettimiset sikseen niin oikia tulee luo ilman et huomaatkaan ennen kuin alkaa tapahtua..

 :smitten:

Minna


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: mrh - 22.09.2012 15:06:13
Nyt pitää turvautua valistuneempien ihmisten apuun oman tapaukseni suhteen... Että josko joku viksumpi osaa sanoa tästä kuvioinnista mitään, niin kiitosta vaan...

:aurinko: minä  :kauris: (huoneessa 5.) - hän  :jousimies: (10.)
:kuu: :vesimies: (8.) - :rapu: (5.)
:merkurius: :jousimies: (5.) -  :kauris: (11.)
:venus: :vesimies: (6.) -  :vesimies: (12.)
:mars: :neitsyt: (3.) -  :skorpioni: (8.)
:jupiter: :neitsyt: (3.) -  :rapu: (5.)
:saturnus: :neitsyt: (3.) -  :kauris: (12.)
:uranus: :skorpioni: (5.) -  :kauris: (11.)
:neptunus: :jousimies: (5.) -  :kauris: (12.)
:pluto: :vaaka: (4.) -  :skorpioni: (8.)

:askendentti: minä  :leijona:, hallitsija :aurinko: (DC :vesimies:, hallitsija  :uranus:)
:askendentti: hän  :vesimies:, hallitsija  :uranus: (DC  :leijona:, hallitsija,  :aurinko:)
:keskitaivas: :oinas: (IC  :vaaka:) - :jousimies: (IC  :kaksoset:)

:chiron: :harka: - :rapu:
:ceres: :oinas: - :kaksoset:
:pallas: :vesimies: - :kalat:
:juno: :leijona: - :neitsyt:
:vesta: :harka: - :vesimies:

Huoneet:
1. :leijona: -  :vesimies:
2. :leijona: -  :harka:
3. :neitsyt: -  :kaksoset:
4. :vaaka: -  :kaksoset:
5. :skorpioni: -  :kaksoset:
6. :kauris: -  :rapu:
7. :vesimies: - :leijona:
8. :vesimies: - :skorpioni:
9. :kalat: - :jousimies:
10. :oinas: - :jousimies:
11. :harka: - :jousimies:
12. :rapu: - :kauris:


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: Bluerock - 22.09.2012 19:32:03
Voi kiitos suuresti minsa pitkästä ja analyyttisestä vastauksesta  :smitten:  :) Ihana oli lukea ja paljon kyllä osui yksiin tuntemusten ja ajatusten kanssa, oon tää astrologia vaan jännää, vaikka osin niin vaikeaa onkin tulkita näitä  :)


Teillä on sama AC/DC akseli joten siitä syystä toinen tuntuu pitkälti siltä mitä etsii, enkä nyt tarkoita sitä et tuleva kumppani olis Kalat vaan tietty tapa olla ja esiintyä sekä toimintatapa jne.


Tämä tuntuu tosiaan, kummassakin on kyllä havaittavissa sitä neitsyttä ja renttumaista kalaakin jotenkin  ;D Ja kummassakin on sitä pedanttiutta ja muita neitsyen piirteitä paljonkin. En kyllä edes tätä osannut huomata, ennenkuin katsoin karttansa, mutta on se tunnistettavissa siellä kyllä  :)


Ja  :kuu:  :aspect_opp:  :uranus: siinä sitä magnetismia tosiaan on.  :kuu: viehättyy  :uranus: erikoisuudesta mutta  :uranus: toki voi myös käydä  :kuu: hermoille, tämä aspekti on useimmiten ystävien kartalla kun etäisyys välillä tekee terää eli liika läheisyys ei ole välttämättä eduksi.


On täysin juuri noin, on suoraan sanonutkin noin, että on erikoisuudestani viehättynyt ja kovastikin on sitä lumoutumista välillä havaittavissa  :) Toisaalta tuntuu tuokin, että ei päivittäin kyllä voitaiskaan olla tekemisissä, kun jokin alkais hiertää tai menis hermot..  :D


 :aurinko:  :aspect_con:  :mars: ja tämähän on niitä yleisimpiä avioliiton kulmakiviä mutta tässä se mutta, että pitäisi olla toisinpäin eli sinä  :aurinko: kun nyt on liikaa maskuliinisuutta parisuhteeseen joten tuo voi olla osin se syy miksi ei ole suhde oikein luonnistunut mutta eihän sitä koskaan tiedä joten kuulostele miltä tuntuu mutta sait varmaan nyt ymmärrystä tämän kautta itsekin kun mä vähän luulen et tämä siellä on pitkälti näkynyt haastavana joko toiselle tai molemmille, miltä ajatus kuulostaa? Elämänkokemus auttaa kyl tässä kun miehellä kun ego muuttuu feminiinisemmäksi eli siis nehän muuttuu meillä iän myötä yleensä toisin päin joten sehän tässä voi olla et tuo olis ollut teillä aiemmin noin ja kun mies muuttuu feminiinisemmäksi niin voi jotain sitten taas jo tapahtuakin eli ei torpata kun en tiedä oletteko olleet silloin molemmat maskuliinisia mutta kun kerroit et olette olleet suhteessa niin otin sen esiin siksi..  ::)

 :merkurius:  :aspect_con:  :saturnus: voi olla kumpaa vain, jos on vahva ystävyyssuhde eli kommunikointi pelaa niin ei ole sitä ongelmaa et  :saturnus: tuplacheckaa asioista  :merkurius: mikä syö tietysti sitä luottamusta.


Joo tuota.. Kovastikin on mies pehmentynyt tässä välillä ja kummallakin kokemusta ja kasvua tapahtunut samalla. Ja tosiaan mukavat  :vaaka: ja  :kaksoset: piirteet näkyvät vähän paremmin  :) On ollut nuorena aika kiivaskin ja nythän on niin, että alunperin joskus kymmenen vuotta sitten en ymmärtänyt tai saanut tolkkua ollenkaan, viitisen vuotta sitten oli varmasti tätä tuplatsekkausta ja kommunikoimattomuutta asioista, kun se on itselläkin ollut haasteena, että jos on jostain on kiinnostunut ollut niin sen kanssa ei ole osannut olla yhtään.. Ja sitä kautta epävarma mikä tietty aiheuttaa itseinhoa ja se nyt ei ainakaan auta yhtään vaan tekee vaan hallaa. Oon itekin tässä kasvanut varmasti, ja en ota enää sellaista ressiä asioista ja suhtaudun positiivisemmin kaikkeen läpikäytyjen koettelemusten kautta  :) mutta kyllä toi on ihan totta, miten miehet pehmenee iän (ja lasten) myötä  :) Ja tässä henkilössä huomaa kyllä sen, on hyväntahtoisempi ja pilke silmäkulmassa enempi, lämpimämmin suhtautuu ylipäätään ihmisiin nykyään kuin joskus muinoin  :)


:mars:  :aspect_squ:  :pluto: on haastava mikäli sopusointu häviää, tosin tuossa auttanee kun  :vaaka: useimmiten kuitenkin haluaa sitä sopusointua mutta siis tuossa on mahdollisuus  :mars: agressiivisuuteen ja  :pluto: taas voi tiedostaen tai tiedostamatta tuoda sadistista kohtelua mutta älä nyt käsitä sitä niin, että se varmasti tapahtuu mutta jos joskus ryhdytte suhteeseen niin jos lähdetään esim. liian äkkipikaisiin tempauksiin tai manipuloivuuteen niin silloin voi syntyä suurempiakin juttuja mutta sehän riippuu myös pitkälti ihmisten iästä kun kokemushan se on mikä näissä asioissa puhuu tietysti kun karman lakihan on "niin metsä vastaa kuin sinne huudetaan ja minkä taakseen jättää sen edestään löytää" niin jos kommunikoi partnerin kanssa oikein ilman toiminnallista tai sanallista manipulointia tmv. niin silloinhan tuossa ei ole ongelmia kun karmaa ei synny.. positiivisuus on siis avain tässä aspektissa.


Huh, tämäkin kyllä kolahti.. Kummallakin on määrättyä ihmistuntemuskykyä tai mitä se nyt on jos sellaista nyt on olemassa, mitä voi käyttää tietysti myöskin väärin.. Niin olen tätä asiaa jo ennemminkin pitkälti miettinyt, tietämättä tästä kuviosta.. Että mahdollisuus on myöskin ilkeisiin juttuihin.. ja tunnistan tuon sovittelevuuden, no sehän myöskin voi väärinkäytettynä toisen ihmisen puolelta tuoda ikäviä juttuja tai just tiedostamatta lisää onkelmaa.. mutta toisaalta olen myöskin miettinyt, että mikäli ollaan mahdollisimman avoimia ja hyvillä mielin, niin tällaista ongelmaa ei pitäisi tulla.. Mutta tuo on ehkä juuri se vaaran tunne, verrattuna siihen aiempaan mönkään menoon, mikä sellaista pientä huolta tuo.. Voi olla siis tosi kylmäkin tuo mies, ei kuitenkaan naisille väkivaltainen vaan ennemmin puolustaa heikkoja.. mutta voi olla halutessaan myös kylmä tai epärehellinenkin  :( Ja ite voin olla alistuvakin.. vaikka oma tahtokin voi sitten pompsahtaa.. ja liihotteleva  :venus:  :kaksoset: mietityttää mua itteeni.. Tästä on kyllä tavallaan ollut puhetta, ja luulisin, että vastakin on, joten ainakin nyt on toivoa, että pysytään kartalla  :) Mutta yksi merkittävä syy, miksi juuri rauhassa omastakin mielestä täytyy katsoa ja tutkailla..


Molemmilla perääntyvät  :jupiter:, sehän on vähän niinkuin myös karmallinen planeetta  ::) ja sehän tuo tuota mainitsemaasi henkisyyttä väliinne ja kun planeetan ydin on laajentuminen niin erimielisyyksiä toki voi tulla noista asioista kuten myös tuossa  :venus:  :aspect_squ:  :pluto: joista  :venus: on sellainen et sen voisi jopa mieltää onnelliseen yhteiselämään entisissä elämissä. Oletko huomannut näiden huone ja merkkisijainnit kun niiden vuoksi jäin miettimään miten olette kohdanneet, ei tuossa ole sitä mahdollisuutta, että olette tavanneet jotenkin työn tai kodin kautta kun se nyt ekana noista tietysti tulee mieleen mutta mietippä noita löydätkö niistä jopa yhteyden minkä kautta tapasitte ? Ei välttämättä mutta tuo ihan huutaa.. tämä kiinnostaa kovasti kun tutkin entisiä elämiä kartoilta..

 :aurinko:  :aspect_con:  :saturnus: jätin tarkoituksella tähän kun tämä yhtymä tarkoittaa sitä, että on pitkäkestoiseen suhteeseen kun tuo Saturnushan mielletään karman planeetaksi. Tässä Aurinko voi toki kokea Saturnuksen "taakaksi" koska Aurinko on se positiivinen ja Saturnus se negatiivinen mutta kärsivällisyydellä ja elämänkokemuksella tämä kyllä pitkällä juoksulla toimii.


Tämä on erittäin mielenkiintoista :) Itse en valitettavasti muista entisiä elämiä tai yleensä muista mitä untakaan olen nähnyt, mutta kieltämättä mulle on tällainen vaihtoehto hyvin vahvasti mieleen tullut, että oltais pidemmältäkin ajalta "tuttuja"    :coolsmiley:  Silloin viitisen vuotta sitten mun työ liittyi koteihin ja nähtiin mun kotimatkalla kun olin tulossa töistä ja siitä lähti.. Tiedettiin siis ennestään, mutta siitä sattuman kautta syventyi.. Mutta siis niinkuin muuten työn kautta ei kyllä, sitä olen kyllä ihmetellyt, että mitähän nuo huoneet meinaa, että tehdäänkö joskus töitä yhdessä, en ajatellutkaan että aiemmin.. Työasioista toki puhutaan aina paljon, mut oisko se toi  :neitsyt: Nyt viimeksi hiljan meidän sattumakohtaaminen liittyi muiden kotiin ja mun elämän haastekohtaan, josta pääsin eteenpäin hänen avullaan..  :) Ei oltu nähty pitkään aikaan ja käväisi mielessäni, että mitähän hälle kuuluu, ja yleensä ottaen elämässä tuskastelin toista juttua, että miten tästä pääsee.. Samana iltana oli tilanne päällä ja mä  :'( tää herra osuneena paikalle, siis aika todella erikoinen tilanne oli, mut hän vei turvaan  :angel: Nää on kyllä olleet jälkikäteen ajateltuna jänniä ja maagisia tilanteita  :) Ja tosi läheisen lämpimältä tuntui tukensa tässä viimeisimmässä sattumassa.. Ja oli tosi vahva tunne mulla, että olin tullut takaisin "kotiin"  :smitten:  Aina kun näkee sattumalta niin tuntuu väreilyä, mitä ei todellakaan kenenkään muun aiemman kakslahkeisen kohdalla tapahdu, jos sen on jo kertaalleen lopettanu  :P

Meillä on myös saman tyylisiä elämänkokemuksia, joista aika usein jutellaan.. Jaetaan ajatuksia niistä ja osutaan yksiin. Multa tosin uupuu vielä yksi kokemus joka onkin aika merkittävä.. jännä nähdä että tuleeko sekin vastaan  :D


Tämmöttis, muistathan sen et tässä voi olla se, että teidän pitää ensin oppia tiettyjä asioita jonka jälkeen taas mietitte mitä jos kuitenkin, joten anna sydämen ja sielun kertoa kun kyllä sä tiiät jos oikeesti tulee MOLEMMILLE sellainen olo, että olisitte mieluummin jottain muuta kuin ystävä. Kuulostele ja kattele kun siten se aina selviää kun sehän riippuu pitkälti siitä ollaanko samalla kehitysasteella kun ei tässä oikein ole sellaisia aspekteja mistä syntyisi II maailmansota..

Nauti elämästä, kyllä se sydän kertoo kuka on se oikea sitten kun sen aika on eli miettimiset sikseen niin oikia tulee luo ilman et huomaatkaan ennen kuin alkaa tapahtua..

 :smitten:

Minna

Olen täysin samaa mieltä, että tutkailla tässä täytyy  :) Tällä hetkellä ainakaan kumpikaan ei halua suhteeseen rynnätä, kumpikin tunnistaa sen kaipuun, mutta nauttii vapaudestansa  :) Todella vahvasti tuntuu siltä, että haluan hänet elämässäni säilyttää vastakin ja eniten tällä hetkellä syventää meidän ystävyyttä, koska se on mahtava asia  :smitten: Todella ihanaa tää elämän tutkailu ja seikkailu, kun tällaisia ihmisiä tuntee  :) Ei tunnu siltä, että vielä haluaisin asettua, joten voihan se olla sitäkin, että joku juttu täytyy vielä hoitaa.. Mutta nautittavaa ja mielenkiintoista tää elämä on ja ihana, tärkeä ihminen tuokin on oli mikä olikaan sitten  :smitten:

Kiitos sinulle ihan tositosi paljon hienoista kommenteistasi  :) Muutkin kohdat oli tunnistettavia, mutta nämä ehkä ne tällä hetkellä tärkeimmät.. On tää vaan jännää kun noin hyvin osuu yksiin huh  :D


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: Bluerock - 22.09.2012 20:15:49
Ja ai niin vielä tosta  :aurinko: :aspect_con: :mars:, kyllähän mä oon sellanen, et äijien kans helpommin toimeen tuun ja poikamainen, sehän oli tietenkin ennen ittelläni vielä helpompi vaihtoehto, et olin miesten kanssa kaveria, kun kovinkaan syvällisesti mitään muuta.. Joten joo, äijäily aiemmin kummankin puolelta osuu hyvinkin tuohon ongelmaksi, jota en ole kunnolla ymmärtänyt aiemmin  :) Mutta hyvin, hyvin järkeenkäypä syy, ettei toiminu  ;)


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: minsa - 23.09.2012 01:04:24
Bluerock, mitä äijä  :coolsmiley:  sä ihan valaistuit siis  ::)

Kiva, että tuntui tutulta, katos kyl noista planeetoista saa aika paljon irti kun vain hyödynnetään sitä tietoa.. onhan se niin kiehtovaa..
kaiken oppii, kärsivällisyyttä vaan!  :D
Toisaalta iän myötä vanhempana me ollaan vähän viisaampia kuin parikymppisinä niin on vähän elämänkokemustakin millä hanskataan nuo haastavammat tilanteet..

Ai sä et uskonut ennen kuin katsoit..   :2funny:

Että on sitten osannut pukea sanoiksikin tuon erikoisuuden, yesss, siinä on se ..
Haastavatkaan aspektit ei aina sitä tarkoita, että sitä olisi elämä koko ajan kun ollaan elämää nähty mutta ajoittain se tuntuu.
Hei, mites olis kaksi kotia  :knuppel2:

Sen verran vielä tuosta Mars Plutosta, että tosiaan ymmärsit heti, että mahdollisuus on mutta se riippuu aina siitä lähteekö molemmat siihen leikkiin, ei ole hyvä tie eli avoin keskustelu mutta me kaikki tiedetään, että Mars on tulinen planeetta ja sotaa voi syntyä sekunnin murto-osassa jos niin on tarkoitus ja sekin kuuluu parisuhteeseen nuo äkkipikaiset riidat joskus kunhan osataan sopia jälkeenpäin ettei ilmene mitään manipulointeja kun ne on niitä suhteen tuhoja aika pian.. karmakartasta tuon näkisi kun eiköhän noissa tietyt asiat ole karmassa ihan näin kun niitä katselin niin muutamia sieltä osaa ajatella mitkä on mutta kaikkia ei välttämättä.. syntymäkartta kertoo paljon karmallisista asioista mitä on haasteeksi tähän elämään saanut mutta ei nyt niistä, jos haluat tietää omasi niin laita mulle vaikka privana tiedot niin kerron sinulle.

Öö- voiskos olla mahdollista, että neiti ei ole halunnut samaa mitä mies ja toinen on siksi jäätävä.. :2funny: tuli nimittäin mieleen et kyllähän valkoisia valheita voi niissäkin tilanteissa tulla jos vaikka kokenut ettet ymmärrä tms. mutta vakavasti ottaen voihan tuossa valheita tippua arvomaailman osalta kun Vaaka ei aina halua sanoa mitä ajattelee niin voi sieltä se valhe tulla sen vuoksi ettei halua loukata. Mietin vain kun teillähän oli molemmilla Neitsyt nousulla, vähän niinkuin kriittisiä voitte olla välillä..  ::)

Teillä on Venukset kolmiossa eli ilmamerkeissä joten siis samassa elementissä ja sellaiset tähdelliset pointit et teillä on vielä niin et sun Aurinko ja hänen Kuu on samassa merkissä joten sen vuoksi teillä on se tietynlainen tapa toimia samaan tapaan pitkälti kun hänellä on Kuu Kaksosissa ja missäs sun Aurinko on, entäs sitten hänen Aurinko ja sun Kuu, eikös ne ole Skorpionissa  ::)
Jos et ole huomannut sillä tuo on aikas match vaikka en laittanut kuin aspektit niin voin kertoa ettei ole ihan kaikilla, useinhan monissa suhteissa Kuu on pelkästään toisen Aurinko ja akseli sama et on teille suotu noita yhteenvetäviä juttuja.. hih mieti Kuu nainen ja Aurinko mies dynamiikalla, ihan siis nappiosuma kun tupla AurinkoKuut et on teissä kuule molemmissa paljon Skorpionia ja Kaksosta..

Et mitä sää siellä eppäilet..  :angel:

No juu, en ihmettele kun ei tarvitse kuin katsoa missä sun Saturnus on, 2. huone eli sun oma sisäinen pääoma ja onhan siellä Pluto ja dynaamisen räiskähtelevä Mars eli Pluton kauttahan sun pitää kokea hyvin Skorpparimaiseen tapaan pohjamutien kautta et tuntuu sisällä oikealta tuo rakkauskin.. Ja on sulla paljon tavaraa henkisessä 9. huoneessakin.. ymmärsit varmaan mitä pointtasin kun sanoit tuossa et haluat rauhassa tutkia niin tää oli vastaus siis siihen, en ihmettele Pluto on siis Skorpionin hallitsija jossa sulla on paljon tavarnaa, siis planeettoja niin ootte te aikas skopuja.

Mä olen kanssa vähän skeptinen noihin entisiin elämiin kun olis kiva nähtä kuka on ollut niin sit mää uskoisin.. Ai säkään et muista unias, no en oo minäkään muistanut sitten lapsuuden ja mä oon muuten kanssa Skorppari mutta en muuten ees ajatellut tuota kun innostuin niin noista kartoistanne viimeksi!

Sulla Kauris Jupiter kodin huoneessa eli riippuen siitä miten hallitset laajentumisen niin voi tulla ylilyöntejä mutta elämä opettaa sekä nuo sun kodin huoneen ruusunpunaset klasit on selvästi jo sulta karisseet, että siitä ei sen enempää kuin et herkkyyttä ja mystiikkaa riittää kun sulla Neptunus myös siellä. Hänellä taas Ravussa eli päämäärissä hyvinkin herkkä ja haavoittuva, mieti sitä Rapua joka vetäytyy kuoreensa tyyliin "miks se noin sano" niin ymmärrät paremmin mutta molemmat on johtavia eli samaa laatua.. ja Juppari on myös onnea tietysti mutta perääntyvänä hidastuu.. Jupparit vastamerkeissä eli sähän tiiät et vastakkainen kiehtoo, aina ei toimi mutta yleensä toimii, tuolla ei ole merkitystä sinällään kun ei ole henkilökohtainen planeetta mutta sit kun ylireagoidaan Kauriin tai Ravun tavalla niin toisen on helpompi ymmärtää kun vesi ja maa toimii keskenään kun taas vesi ja ilma ei.. Nyt varmaan sait käsityksen tuosta kun en tietty osaa sanoa mikä noiden Juppareiden merkitys tuossa on mutta jos joskus saat ahaa elämyksen niin heitä viestiä kun tuo säväytti minnuu jos huomaat, mies herkkä rapu ja nainen viileän järkevä kauris. Teillähän oli Aurinko Mars käänteisenä niin sit joskus kun menis överiksi joku riita niin tuo vois kääntää sen toisinpäin.. näin mää näitä mietin.  :idiot2:

Työteliäs Kauris ja toiminnallisen menevä Jouskari kodin huoneessa molemmilla niin onkos ihme jos on työt usein puheissa ja menevyyttä ja miehellä vielä kärjellä skorpioniakin.. Nousulla Neitsyt niin työn kuningas on juu ja ASClla kuvaa pitkälti ensivaikutelmaa ja toimintaa ja kriittisyyttäkin varmasti joskus tuo..

 :knuppel2:  :smitten:  :knuppel2:

Hetkonen, maailma ei tunne sattumia mutta sun Juppari tuntee karman = sun kodin huoneessa!!! Hmmmm  :D

Et sattumalta muista ajankohtaa tuolle sattumalle kun mä muistan itse tietyt käännekohdat aina niin säkin voit muistaa? Jos muistat niin et laittas mulle sun tietoja privana ja tuota ajankohtaa niin katsotaan mitä taivaalla oli silloin kun tämmöset olis jännä katsoa kun mua kiinnostaa tutkia noita karmallisia seikkoja tosi paljon.. tutkija skopusieluni innostuu tuollaisista jos löytää jonkun karmallisen hetken ko. hetken kartalta niin huh et karmaisee..

Toi kertomasi karmallisuus vois katos mennä niin et jokin sen hetken planeetta on ollut sun Jupparilla jolloin oppositiossa on hänen Jupparinsa jolloin näitä "sattumia" paikalle tapahtuu, mä kyl miellän ne enemmänkin kohtaloksi jos tuosta ollut kyse.. saitko käsityksen mitä tarkotan..
Tarkoitan siis sitä, että jokin kartoillanne sen hetken kartalla selittää minkä vuoksi olitte siellä molemmat yhtäaikaa!!

Juppari   :smitten:

Maltti on valttia aina parisuhteessa ja sen synnyssä ja kaveripohjalla kun alussa ollaan niin sitä paremmin toisen tuntee kun parempihan se on ensin tutustua kunnolla et tietää onko toinen se mitä haluaa et katsellaan maailmaa avoimin silmin kun koskaan ei tiedä mitä ihanaa yllätystä tipahtaa syliin.. 

Kuulostaa erittäin hyvältä paketilta jo, siis tuo mies.. ja kyllä sääkin !!!  :smitten:

Niin, ja ilmottelethan mullekin jos jottain ihmeellistä alkaa tapahtua kun mua ihan kihelmöi miten jännä synastria teillä on..

Minna


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: minsa - 23.09.2012 01:10:03
mrh,

sori, mun pitää nähdä karttapallona kun mä en jaksa ajatella noin, hiukan helpompi kun kartasta näkee kaiken muutamalla silmäyksellä eli hahmotan karttoja en noita tekstejä niin jos saat synastriakartan lisättyä tai vaikka syntymäajat mulle niin vastaan tuohon ensi tilassa kun taas paikalla täällä..

Minna


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: mrh - 23.09.2012 16:27:44
Kiitos kovin paljon Minsa!

Tässäpä tämä pallotettu versio  :) josko siitä jotain hassua irti saa.. Minä siis sisäkehällä.


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: minsa - 24.09.2012 18:35:01
Bluerock, olitkin saanut molemmat vastaukseni eilen joten nämä on menneen talven lumia kun olit tänäänkin jo kirjoitellut vastauksia..

mrh, mä vastaan sulle keskiviikkona kun silloin on tovi aikaa katsella, sillä nyt oli vain hetki vastata viesteihin ja taas mennään joten en ehtinyt vielä tuonne asti, tulee kuitenkin..

Minna


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: Ohraz - 22.11.2012 17:52:41
Moikka,

Osaisiko joku kertoa alla olevasta suhteesta, voisiko toimia?

Minä                                                     hän

Aurinko: vesimies                                  skorpioni 

nousumerkki: leijona                             ? (ei tietoa)

Kuu: ravussa                                         vesimies

Merkurius: kauriissa                             jousimies
               
Venus: kaloissa                                    skorpionissa

Mars: kauriissa                                    jousimiehessä


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: minsa - 22.11.2012 22:51:47
Hänen kuunsa sinun aurinkona on sellainen tekijä joka antaa teille samanhenkisyyden joten on tuo mahdollista näin karttoja näkemättä kommentoin vain tuohon. Jos ei näe molempien radixeja niin ei oikein pysty sanomaan kun teidän ASC/DC linja tulisi olla samaa akselia jotta avio mahdollistuisi.

Moikka,

Osaisiko joku kertoa alla olevasta suhteesta, voisiko toimia?

Minä                                                     hän

Aurinko: vesimies                                  skorpioni 

nousumerkki: leijona                             ? (ei tietoa)

Kuu: ravussa                                         vesimies

Merkurius: kauriissa                             jousimies
               
Venus: kaloissa                                    skorpionissa

Mars: kauriissa                                    jousimiehessäOtsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: Downtempo - 28.11.2012 21:37:14
Ei se tee automaattisesti listaa, mä vain poimin niistä noi tietyt, mutta näin mä tein:

Extended Chart Selection-> laita omasi ja lisää kumppanisi tiedot
Synastry Chart-> View the additional tables (pdf), siinä alhaalla on taulukko, josta poimin nämä tietyt planeetat vain, vaikka olihan siinä
tietenkin muitakin aspekteja näkyvissä muihinkin planeettoihin. Mä en osaa tosta kartasta katsoa/laskea kulmia ollenkaan.

Sitten sama toistepäin, menet taas alkuun ja laitat nimet toistepäin, eli jos ensin laitoit 1. omasi 2. kumppanisi, niin nyt toistepäin.:)

Mutta siihen se sitten mun osalta jää, on ossaaa enempää  :-\Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: Downtempo - 28.11.2012 23:46:14
Ahh, ok, kiitos!! Sieltä mäkin tajusin katsella, mutta luulin, että laiskalle ihmiselle kuten minä löytyisi valmiina tuollainen lista noista aspekteista! :) Olis helpompi katsella, mutta kyllähän se tuosta taulukostakin sujuu. :)

Heh, no mun pitää taas kaivaa tieni vaikeimman kautta että ymmärrän jotain, jaa niistä tehdä jotain analyysia. :D
Tuttu ja turvallinen tapa!


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: ghede - 10.12.2012 01:56:46
Löysin melko hyvä sivun aiheeseen liittyen.

http://www.cosmitec-astrological-compatibility-advice.com/lasting-love.html

Olen pistänyt merkille, että erityisesti tuo kohta, jossa mainitaan Auringon, Kuun ja Askendentin väliset suhteet ja sijoittuminen karttojen kesken, on suhteellisen tärkeä juttu synastriassa. Esim. suhteen pitkäikäisyyteen vaikuttaa, jos molemmilla on Aurinko tai Kuu samassa huoneessa omilla syntymäkartoillaan tai, jos toisen Aurinko on samassa huoneessa kuin toisen Kuu. Lisäksi, jos esim. Aurinko on syntymäkartalla 5.huoneessa ja toisen henkilön Aurinko, Kuu tai Asc on leijonassa eli merkissä, joka hallitsee 5.huonetta niin tämän seikan tulisi lisätä yhteensopivuutta.


Lisäksi olen tehnyt sellaisen havainnon, että Auringon ja Kuun välinen etäisyys saattaa olla hyvinkin tärkeä tekijä yhteensopivuuden kannalta. Tarkoitan siis sitä, että molempien osapuolien kartoilla Auringon ja Kuun tulisi olla suurinpiirtein yhtä etäällä toisistaan... Esim. jos molempien henkilöiden syntymäkartoilla Aurinko ja Kuu ovat noin 120 asteen päässä toisistaan (+/- 20 astetta?) niin tämä aspekti edistää heidän yhteisymmärrystään.


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: jubilee - 25.01.2013 20:55:54
VESIMIES JA SKORPIONI ?

Olen tavannut n.2vuotta sitten vesimiesmiehen, hän on hyvin paljon samanlainen kuin itse; voimakastahtoinen, taipumusta itsekkyyteen, luotettava, jalat maassa -eläjä mutta samalla intohimoinen omistuessaan jollekin. Omistaa melko pisteliään ja sarkastisen huumorintajun, osaa olla myös viileä. Vesimiehen tunne-elämästä ja herkkyydestä en sen enempää ole perillä, nähdään hyvin harvoin.
Tunnen silti jotain vastustamatonta vetovoimaa tätä miestä kohtaan, koska näen hänessä paljon samaa kuin itsessäni. Kova kuori, puhuu vähän mutta asiaa.

Itselläni siis;
 :aurinko: :skorpioni:
 :kuu: :rapu:
 :mars: :skorpioni:
 :venus: :vaaka:
 :merkurius: :skorpioni:

miehellä;
 :aurinko: :vesimies:
 :kuu: :harka:
 :mars: :kauris:
 :venus: :kauris:
 :merkurius: :kauris:
 tuossa nyt jotain mitä kartalta nappasin...
onko aineita romanttiseen puoleen, vai onko kyse vahvasta ystävyydestä? Miehessä näyttäis vaikuttavan aika voimakkaasti kauriin tuoma käytännöllisyys ja maanläheisyys vähän joka asiassa, itselläni taas skorpionin tunteellisuus ja ehdottomuus.


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: Lilli - 19.04.2013 14:08:58
July 11, tuo on kompositiokartta. Synastriassa on kaksi karttaa päällekkäin.


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: Lilli - 19.04.2013 14:37:34
Valikosta löytyy vaihtoehto Synastry chart.


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: ghede - 12.05.2013 22:31:08
Kolme asiaa, joilla saattaa olla merkitystä näissä synastria vertailuissa: dwadit, antiscia merkit ja se, että molemmilla osapuolilla on planeettojen merkit jakautuneena suhtkoht tasapuolisesti kolmen eri merkkiryhmän välillä eli persoonallisten (oinas, härkä, kaksoset, rapu), sosiaalisten (leijona, neitsyt, vaaka, skorpioni) ja spirituaalisten (jousimies, kauris, vesimies ja kalat) merkkien välillä. Jos esim. toiselta henkilöltä löytyy kartalta lähes ainoastaan spirituaalisissa merkeissä olevia planeettoja niin hänen on kenties jossain mielessä mahdotonta ymmärtää sellaista henkilöä, jolla planeetat ovat jakautuneet tasaisesti eri merkkiryhmien merkkien välillä ja sama toisinpäin. Tuo viimeinen perustuu lähinnä omaan vajavaiseen havaintooni, johon ei todellakaan ole luottamista. Samaa voisi myös sanoa siitä, että ylipäätänsä suunnilleen samanlaisen karttatyypin omaavat henkilöt muodostavat suuremmalla todennäköisyydellä vastavuoroisesti toisiaan ymmärtävän ja pitempiaikaisen suhteen keskenään kuin täysin toisistaan poikkeavan karttatyypin omaavat henkilöt.


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: kimo - 27.05.2013 00:00:19
Pitkästä aikaa tarve paneutua näihin asioihin....  :smitten:

En nopealla selauksella löytänyt Junosta juuri mitään, voisiko joku kerrata Junon symboliikkaa synastriassa?
Miehen  :juno: on tarkassa yhtymässä minun venukseen..


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: Viviane - 11.07.2013 17:27:29
Olen tavannut nyt miehen, jonka AC on minun DC ja toisinpäin. Samoin MC on hänen IC ja toisinpäin........... Luin täältä että se on hyvä parisuhteen onnistumisen kannalta.
Vetovoima on vahva ja suorastaan pelottavan vahva enkä viime vuonna uskaltanut edes tavata.  :crazy2:  Emme saaneet toisiamme mielestä ja onnistuimme löytämään uudelleen toisemme ja vihdoin tapaaminenkin onnistui ja oli tunne että ihan kuin olisi löytänyt jonkun kauan kadoksissa olleen ihmisen.  :smitten:  Molemmat ovat sitä mieltä, että "tämä on tässä" - kohtalonomaisuus leimaa suhteen energiaa.
Onko muilla vastaavia kokemuksia, tämä on minulle ensimmäinen, kun joku on ihan kuin tarkoitettu.  :P
Liitteenä synastriakartta.

Mies:

 :aurinko:  :leijona:
 :askendentti:  :oinas:
 :kuu:  :vesimies:
 :merkurius:  :leijona:
 :venus:  :neitsyt:
 :mars:  :skorpioni:
 :jupiter:  :leijona:
 :saturnus:  :oinas:
 :uranus:  :neitsyt:
 :neptunus:  :skorpioni:
 :pluto:  :neitsyt:

Minä:

 :aurinko:  :jousimies:
 :askendentti:  :vaaka:
 :kuu:  :neitsyt:
 :merkurius:  :kauris:
 :venus:  :skorpioni:
 :mars:  :skorpioni:
 :jupiter:  :skorpioni:
 :saturnus:  :harka:
 :uranus:  :vaaka:
 :neptunus:  :jousimies:
 :pluto:  :neitsyt:


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: Eileithyia - 21.08.2013 09:17:40
Olen tavannut nyt miehen, jonka AC on minun DC ja toisinpäin. Samoin MC on hänen IC ja toisinpäin........... Luin täältä että se on hyvä parisuhteen onnistumisen kannalta.
Vetovoima on vahva ja suorastaan pelottavan vahva enkä viime vuonna uskaltanut edes tavata.  :crazy2:  Emme saaneet toisiamme mielestä ja onnistuimme löytämään uudelleen toisemme ja vihdoin tapaaminenkin onnistui ja oli tunne että ihan kuin olisi löytänyt jonkun kauan kadoksissa olleen ihmisen.  :smitten:  Molemmat ovat sitä mieltä, että "tämä on tässä" - kohtalonomaisuus leimaa suhteen energiaa.
Onko muilla vastaavia kokemuksia, tämä on minulle ensimmäinen, kun joku on ihan kuin tarkoitettu.  :P
Liitteenä synastriakartta.

Mies:

 :aurinko:  :leijona:
 :askendentti:  :oinas:
 :kuu:  :vesimies:
 :merkurius:  :leijona:
 :venus:  :neitsyt:
 :mars:  :skorpioni:
 :jupiter:  :leijona:
 :saturnus:  :oinas:
 :uranus:  :neitsyt:
 :neptunus:  :skorpioni:
 :pluto:  :neitsyt:

Minä:

 :aurinko:  :jousimies:
 :askendentti:  :vaaka:
 :kuu:  :neitsyt:
 :merkurius:  :kauris:
 :venus:  :skorpioni:
 :mars:  :skorpioni:
 :jupiter:  :skorpioni:
 :saturnus:  :harka:
 :uranus:  :vaaka:
 :neptunus:  :jousimies:
 :pluto:  :neitsyt:

No minä vähän vilkaisin ja teillä on molemminpuoliset kuu-pluto-yhteydet. Pluto tuo teille molemmille voimakkaat ja syvät tunteet toisianne kohtaan mitkä tuntuvat jopa kohtalonomaisilta.  :) Lisäksi teiltä löytyy aika klassinen venus-mars yhtymä, mitä tapaa monilla pariskunnilla.


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: koppi - 25.09.2013 19:33:35
Nyt tulikin paljon ajateltavaa. ::) Synastrian valossa laadittu parisuhdeprofiili on lukemani perusteella merkittävä asia puolison valinnassa.  >:( :DVaikka asiaa ei ole tieteellisesti todistettu horoskooppimerkillä ja syntymäajalla on valtava merkitys siihen miten onnistunut pariskunnasta tulee. :tickedoff: :smiley6600: Uskomus onnellisen rakkauselämän, parisuhteen luomisessa hooroskooppimerkkien avulla elää vahvana. :) Rakkauden kaipuu ja onnellisuuden saavuttaminen elämän tarkoituksena ja korkeimpana tavoitteena elää vahvasti ihmismielissä ja tuntuu olevan merkittävä käyttövoima ja voimanlähde päämäärään pyrittäessä. :coolsmiley: Päivittäisessä elämässä ihmismeressä kulkiessani teen mielelläni havaintoja näkemistäni ihmisistä jolloin olen havainnut joidenkin kohtaamisien olevan vetovoimaisempia kuin taas valtaosa jää vaille huomiota. :D ;) :2funny: Kantaessani Ravun tähtimerkkiä olen tyypiltäni Rapumies ja arvostan naisissa myös sisäistä kauneutta ja naisellisuutta. :-* Kauniit hiukset ja huoliteltu ulkonäkö lisättynä suloiset silmät saavat kiinnostukseni heräämään. :-* :crazy2: Horoskooppimerkillä ei tuolla hetkellä ole minulle mitään merkitystä vaan ensimmäiset sanat ja viehkeä käytös saavat syttymään roihuun. :smitten: Uskon kuitenkin että onnistunut parisuhde ja liitto vaatii myös paljon muita asioita jolloin kiinnostus herää molemmin puolin. :laugh: :o Lukemani kirjoitukset ovat hyviä todistuksia sille että horoskooppimerkillä on väliä onnistunutta liittoa halutessaan. ::) En kuitenkaan haluaisi jättää sattumaa pois kumppanin valinnassa kun tähtimerkkien valossa kaikki parit eivät sopisi millään toisilleen. En halua puollustaa sitä ajatusta että sattumaliitosta mentäisiin säätelyyn elämänkumppania valittaessa vain oikean tähtimerkin valinnan kautta. :knuppel2: Otsassani lukisi tällöin että olen Rapumies jolle kelpaa vain tietty merkki , muut merkit älkää vaivautuko. No kiitos kuitenkin ideasta ja  LILLIN kirjoituksista syväluotauksesta sekä meerkittävästä asiantuntemuksesta synastrian ja parisuhteen yhteensopivuuden alalla. Olen kuitenkin miehenä oppinut ajattelemaan että kuten autot , nii myös naiset ovat jotenkin toistensa kaltaiset. Miehet kehuvat omaa autoaan mutta kokeilisivat kyllä vierastakin. Niin myös on laita naisillakin. :tickedoff: :2funny: :smitten: :idiot2: :-* :D mun kaverit!!!!  Moi kaikille ::)


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: koppi - 27.09.2013 11:29:09
 Sovitteko yhteen eli synastrian perusteet. :D :smitten: Luin uudelleen foorumilaisten tämän kohdan kirjoitukset ja vakuutuin asioiden oikeellisuudesta. :coolsmiley: Uskon tämän perusteella syntymäajoilla ja horoskooppimerkillä on väliä siihen miten onnelliseksi parisuhde muodostuu, tai siihen muodostuuko parisuhdetta ollenkaan. >:( :tickedoff: Näillä asioilla on varmasti myös merkitystä merkittävien ihmissuhteiden muodostumisessa elämän varrella. :2funny: ;) :D :) Olen kuullut sanottavan että kun kerrot minulle montako ystävää sinulla on niin minä voin kertoa sinule millainen olet ihmisenä. :smiley6600: :smitten: Tällä ystävyydellä tarkoitan sellaisia ihmisiä tai ihmistä johon on muodostunut ystävyysliitto mikä ei kysy hintaa. :smiley6600: Eämänympyrässä on muutamia todella merkittäviä ystäviä joiden kanssa viettää mielellään aikaansa ja saattaa olla avuksi ilman palkkiopyydettä. :2funny: ;D Joskus luottamus on niin hyvä että voi kertoa hänelle salaisimmatkin toiveet ja ajatukset lman että pelkää tulla loukatuksi. :coolsmiley: :) :D Rakkauselämän kannalta lienee toivottavaa että tuo pestis on oma puolisosi joka on tärkein ihmissuhteesi tässä maailmassa. :-* :angel: Tuon nojalla puolison valintaan liitettynä kysymys sovitteko toisillenne merkitsee paljon jolloin vain paras on kyllin hyvää. :angel: :D Kolmannella sivulla olevat Lillin tekemät kirjoitukset ovat asian kannalta oikeat lähtökohdat kun etsii sielunkumppania ja parisuhdetta onnellisuuden kannalta. :police: :laugh: Vaikeutena lienee valinnan tekeminen oikein ettei säätäminen kuitenkaan onnistu. :knuppel2: Tällöin astuu synastrian perusteet kehiin jolloin voitaisiin etsiä syntymäkartoilta paras kumppani itse kullekkin sen olematta kuitenkaan paritusta. :tickedoff: >:( Onko mahdoton ajatus luoda tietokoneohjelmaa jonka kantana olisivat onnistuneet parisuhteet valinta ja aviopuolison etsiminen noin 7.MRD ihmisen joukosta tai 5.Miljoonan kansasta jolloin suhteesta tulisi ideaalinen. :) :laugh: Hei nörtit kehittelemään synastrian pohjalta miehen ja naisen välisiä kumppanuuksia ja avioliittoon johtavia senssisivuja. :coolsmiley: 8) :( Sinkuille paras vaihtoehto ja ajelehtiville laivoille turvasatama. :-* ::) Lisäkysymyksenä voisi esittää voiko liikekumppanin ja yhtiökumppanin valinnassa ottaa käyttöön synastrian kaltaista profiilia ja tutkia onnistuuko liiketoiminta ja kumppanuus eri ihmisten välillä. Bisnesmaailman kovissa arvoissa ei selviydy ilman luottamuksellisia ja hyviä ihmissuhteita vai selviääkö??? ;) :) :smiley6600: Perhesiteet ovat myöskin toisinaan vaakalaudalla luonteen erilaisuuden johdosta. Voidaanko perhesuunnitelussakin mennä sattumasta säätelyyn vai annetaanko luonnollisuudelle ja luonnon valinnalle mahdollisuus. :angel: :smitten: Nämä asiat  voitaisiinsisällyttää elämämme kaikille alueille ja tuloksena olisi vain onnistumisia vai olisiko??? ::) :smitten: :smitten: :2funny: :D ;D Edellä uudet kaverit ja ystävät. :D


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: Avicii - 27.09.2013 16:10:30
No joo koppi. Ex kanssa oli hyvä kartta ja ei tultu yhtään toimeen, nyt vasta eron jälkeen on kaikki sujunut hyvin. Astro comista tehty kartta nykyisen miehen kanssa pitäisi olla matchpoint mutta niin helvetin vaikeaa...


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: Yanni - 07.11.2013 16:05:01
Jep, taidan olla vähän sekaisin, en viime yönä saanut unta ollenkaan (tätä ei ole tapahtunut ikinä ennen...) kun mielessä pyöri yks i-h-a-n-a juttu..

 :kuu: :aspect_sex: :kuu:
 :kuu: :aspect_tri: :mars:
 :aurinko: :aspect_tri: :mars:
 :venus: :aspect_tri: :mars:
 :aurinko: :aspect_con: :pluto:

ja että varmasti hengitys salpaantuisi niin asian varmistaa   :venus: :aspect_tri: :pluto: ja paha mutta samalla vastustamaton  :aurinko: :aspect_opp: :kuu:

siinä "pahimmat"

Kyseessähän on siis melko uusi tuttavuus, miespuolinen, ja ei jumantsuukeli sitä jännitettä ja sähköä, välillä sitä joutuu ihan välttelemään kyseistä henkilöä jos samaan paikkaan satutaan vaikka illanistujaisissa. Vaikka jatkuvasti törmättäisiin toisiimme, ei sanota mitään , ei edes katsota..mutta tuntuu että meidän välillä on energiaa joka vie voimia kun ollaan toistemme lähellä? ??? Ja se katse kun se kohtaa omani (toisin sanoen kun minä uskallan vastata hänen katseeseensa...) ihan kuin leijuis oikeasti siellä seitsemännessä taivaassa. Tuntuu että molemmilla olisi paaaljon sanottavaa ja annettavaa, mutta kaikki tuntuu niin painavalta ettei kykene, ihankuin ei saisi olla toisen kanssa vaikka tahtoisi niin kovasti  :-[

Mutta siis vissiinki iha kivoja aspekteja näin romanssia aatellen?  :D


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: Yanni - 08.11.2013 17:50:46
Olen myös miettinyt, onko kolmiolla ja sekstiilillä synastriassa suurta eroa? Sekstiili olisi seesteisempi, huomaamattomampi kuin kolmio? Itse tykkään, että kolmio pelittää selkeämmin ja paremmin, sekstiilistä en oikein saa irti mitään..
Oppositiokin on mielestäni parempi, tai kiinnostavampi   kuin sekstiili


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: Kuuhilda - 08.11.2013 18:32:35
Mun mielestä se on niin, että sekstiili sisältää haasteen ja hinkkausta, mutta siitä koituu sitten sen hinkkauksen jälkeen helposti jotain positiivista aikaansaannosta.
Ja kolmio...kolmio se tylsä on. Ok, homma pelaa, sujuu, toimii, ei tässä mitään, kaikki on kohdallaan.


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: Corvus Leonis - 27.11.2013 00:11:28
Mulla ja mun Kaksosella ei ole synastriassa juuri mitään sellaisia perinteisiä aspekteja, joiden perusteella voisi päätellä, että nämä ihmiset edes diggaa toisiaan tai kokevat mitään keskinäistä vetovoimaa. :idiot2: Korkeintaan että mun  :venus: tekee oppositiota sen Auringolle mutta se ei varsinaisesti ole positiivinen aspekti.

Mutta meidän solmut, jessus! Mun  :venus: yhtyy sen alasolmuun ja vastaavasti hänen  :venus: mun yläsolmuun 8.huoneessa ja Härässä. Ja kaiken lisäksi yhtymässä Caput Algoliin. Sanomattakin selvää että seksi on ollut aikamoista extreme-urheilua, Kaksosen osalta pakkomielteistä sellaista. En ole alkuinnostuksen jäljiltä enää kovinkaan vakuuttunut, että tällainen suhde olisi suotava, ja ilmeisesti tämä toinenkin nyt ymmärtää yskän. Saa nähdä jos jatkuu ja miten. ::)


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: Yanni - 28.11.2013 14:06:48
sinikiviuhko, tuo on vähän sama kuin skorpioni-leijonakombo, eli tiedän mistä puhut. Sehän on totta et itsessään tuli ja vesimerkit ei sovi kovin harmonisesti yhteen, mutta jos muut planeetat kompensoi tätä tilannetta niin pelastaa aika paljon. Teillä on nouseva merkit samaa elementtiä (tärkeä asia), samoten mars (skorpioni ja kalat). Mutta vielä tärkeämpiä on aspektit, kuinka ne toimivat suhteessa toisiinsa vai toimivatko ollenkaa. Sinulla kuu ravussa varmasti luo ymmärrystä kalan herkälle ja syvälliselle mielelle, jota yksin jousimies ei pysty ymmärtämään.

mutta... Minulla oli leijonaystävä taannoin, alussa meni lujaa ja oltiin tosiaankin se paita ja peppu. Vaikka molemmat on kiinteitä merkkejä, hänen kartaltaan löytyi mm.  :kuu: :kalat:,  :mars: :vaaka:,  :venus:  :kauris:, synastriassa helppoja aspekteja mm. kuun ja auringon välillä, ei se aina riitä. 5 vuoden jälkeen tajusin kuinka erilainen ihminen loppujen lopuksi hän on, onhan hän leijona. Tulta ja tappuraa, eteenpäin menevä (sanan jokaisessa merkityksessä), levotonkin sielu jonka kanssa en kuitenkaan ole käynyt yhtäkään syvällistä keskustalua jossa olisin tuntenut todellista saavani vastakaikua ajatukselleni, leijona rakastaa huomiota, niinkuin mielestäni muutkin tulimerkit, rakastavat kilpailua, voittamista, ovat mun makuun ylioptimistisia ja ylienergisiä. Se viehätti aluksi, mutta rasitti lopussa.

Eli oman kokemukseni mukaan kyllä, aurinkomerkit vaikuttaa paljon mutta sen vaikutuksen näkee useimmiten pidemmällä aikavälillä. Se aurinko vaikuttaa sinuun kokonaisvaltaisesti, muut planeetat sitten tuo lisäväriä, heikentää, vahvistaa, tekee ristiriitaiseksi tai paikkaa puutteitasi... jotain tällästä  ::)
Minulla kans syntyy vahva vetovoima leijonien, jousimiesten ja erityisesti vesimiesten kanssa (useimmiten tän on selittänyt myös  :aurinko: :aspect_opp: :kuu:), heidän kanssaan on hauskaa ja puheenaihetta ja meininkiä riittää, mutta minusta tuntuu ettei heiltä saa sitä jotain, henkisen puolen tyydytystä kuin mitä esimerkiksi kalat pystyvät minulle tarjoamaan täysin vaistomaisesti. Ja tuntuu vielä, etteivät nämä menevämmät merkit tajua sitä, koska ei se tunteellisuus, syvissä vesissä jammailu ja mystinen mielenmaailma ole ollenkaan heille ominaista, toisinkuin vesimerkeille. Minun kokemukseni mukaan Aurinko tulee aina paistamaan jossain vaiheessa läpi, ennenmmin tai myöhemmin ja jos se tarkoittaa ristiriitoja ja epäsopusointua, niin sitä on myös luvassa. Aina. Ymmärrys ei vain riitä, toinen touhottaa menemään ja toinen hiljaa miettii, että tajuaakohan tuo edes miltä minusta tuntuu. (Ja niin, pikku vinkkinä, vesimerkit ei helposti tunteista jaarittele, he nimenomaan tuntee, ja olettaa sinun suunnilleen lukevan ajatuksia. Osaatko, tai tajuatko pysähtyä ja nähdä toisesta jotain ilman että hän sitä sinulle kertoo?)


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: Ave^^ - 28.11.2013 15:08:44
Eli oman kokemukseni mukaan kyllä, aurinkomerkit vaikuttaa paljon mutta sen vaikutuksen näkee useimmiten pidemmällä aikavälillä. Se aurinko vaikuttaa sinuun kokonaisvaltaisesti, muut planeetat sitten tuo lisäväriä, heikentää, vahvistaa, tekee ristiriitaiseksi tai paikkaa puutteitasi... jotain tällästä  ::)

Mielenkiintoinen ajatus. Toisaalta itse näkisin, että jos jokin planeetta on vahvasti yhtymässä aurinkoon, tämä perustavanlaatuisesti muuttaa sitä auringon energiaa. Mutta muutoin aurinko on kuitenkin se perusenergia siellä taustalla. Itselläni on kokemuksia siitä, että jos aurinkoaan ei pääse toteuttamaan, silloin tuntee tukahtuvansa. Oma jouskari-aurinko kun hyvin helposti hukkuu kaiken veden alle mitä kartaltani löytyy. Tuo "pidemmällä aikavälillä" kiinnitti huomioni, sillä tässä mieheni kanssa, joka myös on aurinko-jouskari, tuntuu juuri siltä, että tämä on jotakin mikä on hyvää ja kestävää pitkällä aikavälillä. Vesiaurinkoiset ovat aina viehättäneet minua, mutta heidän kanssa tosiaan ei ole ollut läsnä sitä pidemmän aikavälin varmuutta tai miksi sitä voisi sanoa. Lähinnä olen tulkinnut sen johtuvan siitä, että vesi-ihmiset aktivoivat entisestään omaa vettäni, ja tällöin se jouskari minussa entisestään tukahtuu. Mutta joo, ei tietenkään mikään ole niin yksinkertaista, että pitää vain tietyn aurinkomerkin omaavia kumppaneikseen hankkia jos pidemmällä aikavälillä hyvää suhdetta haluaa, kyllä se myös on kyse niin monen tekijän kombosta.


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: Yanni - 28.11.2013 21:44:08
Minun isovanhemmat myös  :aurinko: :skorpioni: ja  :oinas:, olleet yli 50 vuotta yhdessä että eipä siinä, käsittääkseni ovat onnellisia vaikka ovat vielä kasikymppisinäkin toisilleen kuin tulta ja tappuraa  ;D. Ei se yhteinen hallitseva planeetta (tässä tapauksessa mars) aina luo sitä hyvää ja seesteistä pohjaa, vaan ne planeetan piirteet voivat korostua myös negatiivisessa mielessä. Kumpikin hyökkää ja lujaa, hienotunteisuus ei ole sieltä vahvimmasta päästä....

Mulla on parhaimpiin ja todellisiin ystäviin lukeutuu 2  :vesimies:, mies ja nainen. Heillä kyllä vettä ja maata kartalla, että sekin kyllä vaikuttaa. Mutta kyllä heissä se vesimiehelle tyypillinen kapinahenkisyys asustaa, se sellainen pieni jääräpäisyyskin ja uusien ja erilaisten juttujen ja keinojen keksiminen. Tykkään vesimiesten omaperäisyydestä ja arvostan heidän pitkäjänteisyyttä ja sellaista pysyvyyden arvostamista. Ovat ahkeria ja luotettavia, ja ei tarvitse pelätä että kääntävät selkänsä tai muuttavat mielipiteitään kuin jokin tuuliviiri. Ainoa mikä ei taas natsaa on se, että jos heille avautuu ja vuodattaa tunteita, tulee sieltä vain korrekti halaus ja nenäliina. Ja skorpparille jää kylmä tunnelma.

Mutta empä minäkään koskaan luota pelkkiin aurinkomerkkeihin, mutta niitä ei pidä vähätellä. Se on suuri energia joka auringosta kumpuaa. Toiset oppii käsittelemään sitä ja ovat onnellisia yhdessä, mutta kyllä mulla tulee joskus sellainen olo että tuolla jossain saattaisi olla ehkä ihminen, joka ymmärtäisi mua vielä paremmin.

Mä kyllä ymmärrän miksi skorppareista on huono kuva, ainakin joillain  ;D me vaan tykätään yleisesti siitä, että sopimuksista pidetään kiinni, lupauksia ei petetä ja kaveria ei jätetä. Ja kaikki roolileikit voi sitten kans unohtaa, olkaa omia ittejänne. Neitsyet ja kaksoset ainakin kavahtaa meikäläistä useimmiten, ei siinä nätit synastriakuviot enää auta kun nämä merkit vaihtaa mielipiteitä (jos niitä ylipäätänsä on) ja asenteita kuin lennossa, ovat kameleontteja, seura määrittää persoonan, ei koskaan tiedä mikä se oikea ihminen siellä sisällä on. Ei vaan ole luottamista näihin, aikamoisia peesailijoita ja jees -miehiä. Pari entistä parasta kaveriani olivat juuri edellämainitut neitsyt ja kaksonen, toimivat sitten toooodella ajatelemattomasti ja siinä meni luottamus. Heidän mielestään "sellaista nyt vain sattuu", joten tajusin että taidetaan mennä vähän eri aaltopituuksilla.


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: Yanni - 02.12.2013 23:10:19
En ollut aikasemmin perehtynyt näihin  :kuunsolmu: -juttuihin, koska ajattelin että eihän semmonen pikkunen mitätön (ja pah!) hommeli voi mitään merkitä, varsinkin kun siitä ei mielestäni noin yleisesti kauheasti puhuta, tai sitten olen vaan tahalleni ummistanut silmät ja korvat asialta.  Mutta siis asiaan..otinpa sitten selvää miten nämä  :kuunsolmu: :t minun ja erään kartalla menee ja näyttäis siltä että hänen yläsolmunsa olisi yhtymässä minun kuuhuni? en oo kyllä varma osasinko tulkitan oikein..sanotaanko näin, että kun ensimmäisen kerran tapasimme, vietimme kaveriporukalla 4 päivää saman katon alla ja alusta asti vetovoima oli vähän liikaakin, semmosta magneettista jos näin voi sanoa. Ei mitään suoraa kontaktia oikeastaan missään vaiheessa, vain piiiiitkiä katseita, semmosta jännitteen tuntua. Huhhuh, ja sama meininki jatkuu aina kun nähdään jossain..


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: Lilli - 03.12.2013 11:04:57
En ollut aikasemmin perehtynyt näihin  :kuunsolmu: -juttuihin, koska ajattelin että eihän semmonen pikkunen mitätön (ja pah!) hommeli voi mitään merkitä, varsinkin kun siitä ei mielestäni noin yleisesti kauheasti puhuta, tai sitten olen vaan tahalleni ummistanut silmät ja korvat asialta. 

 ;D

Solmuja ei pidä aliarvioida synastriassa eikä muutenkaan. Tärkeät solmukontaktit vetävät kyllä yhteen sellaisiakin ihmisiä, jotka eivät ehkä muuten olisi niin täydellisen yhteensopivia.


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: Corvus Leonis - 03.12.2013 18:52:00
mutta kerro Vega miksi sun mielestä  :aurinko: :aspect_opp: :venus: ei ole hyvä? eikö se kuitenki oo näitä ns. klassisia vetovoiman aiheuttajia?

Juu ko. aspektissa on kyllä vetovoimaa, mutta tässä tapauksessa se näkyy olevan solmukontaktien ohella ainoa tekijä, mikä saa synastrian perusteella aikaiseksi jonkinlaista vetovoimaa. Ihastuin kieltämättä ekana juurikin tämän Kaksosen ulkonäköön. ::)


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: Yanni - 04.12.2013 09:51:02
Lilli, kyllähän sitä alkaa noi solmut kummasti kiinnostamaan kun tarpeeksi kiinnostava tyyppi saapuu näköpiiriin.  ;) huomasin muuten että  :kuunsolmu: :aspect_opp: :vertex: tuon  :kuunsolmu: :aspect_opp: :kuu: lisäksi, kohtaloako vai ei mutta onhan tässä jotain ainutlaatuista  :o


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: mii-i - 07.12.2013 02:00:30
sen :saturnus: :aspect_con: (mun)  :kuunsolmu:  :aspect_opp: (sen)  :mars:
sen :aurinko: :aspect_con: (mun)  :kuu: :aspect_tri: sen :pluto: :aspect_con: (mun) lilyth
sen :askendentti: :aspect_con: (mun) :keskitaivas: :aspect_con: (sen) :kuu: :aspect_con:(sen) :jupiter: ja  :aspect_tri: ton meän aurinko-kuu-yhtymän
sen :venus: :aspect_con: :merkurius: (mun)  
sen antivertex  :aspect_con: mun  :chiron: parin asteen orbilla yhtyen mun  :jupiter: & :ceres: (nää piirittää mun khironia, eli on viiden asteen päässä toisistaan) .. ja  oppositiossa säteilee sen :uranus: :aspect_con: mun :neptunus: ...

kartat ylipäänsä peilailee teemoiltaan täydennellen toisiaan. kunhan kerran ollaan nähty, tyyppi vaan jäi mieleen..


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: Yanni - 22.01.2014 17:02:38
Tässä mietin tämmöstä asiaa... Mulla on eräs tuttu muutaman vuoden takaa, oikeen mieleenpainuva sellanen ja kaiholla olen muistellu vuoden ajan pitäisikö ottaa yhteyttä mutten ole uskaltanut. Tilaisuuksia ois ollu enemmän kuin muistan...

Tällä tyypillä on
 :aurinko: :vesimies:
 :mars: :merkurius: :saturnus: :uranus: :venus:  :kauris:
 :kuu: :harka:
 :juno: :skorpioni:
    
eli hyvinkin kaurispainoitteinen vesimieshenkilö, itselläni kartalla eniten skorpionin rinnalla rapua, mm. :kuu:  , :vertex: sekä onnenpiste ravun merkissä.

En oikein tajunnut mistä se vetovoima ja samanaikainen ärsyyntyminen (vihaa vai rakkautta) kyseiseen henkilöön johtuu, mutta näyttäis kartalla olevan rutkasti oppositiota, ja kirsikkana kakun päällä meillä on  myös  :aurinko: :aspect_opp: :kuu: . Samaan aikaan kauris tekee kyllä kaunista sekstiiliä skorpionin merkkiini, voi tämä selittää sitä että tullaan paremmin toimeen kuin mitä  :skorpioni: :vesimies: parista yleensä sanotaan..?

Nyt viime viikkolla sattumien kautta meidän tiet tuli yhteen ja vaihdettiin kuulumisia, tismalleen samana päivänä   :pluto:(kauriissa) teki tarkkaa sekstiiliä minun  :aurinko: :skorpioni: , Pluto luuhaa siis minun 2. huoneessa jonne osuu myös suurin osa tämän tuttavan planeetoista. Ja kaiken lisäksi tämän henkilön   :juno: tekee tarkkaa yhtymää minun  :askendentti:  , ja parhaillaan minulla on päällä transiitti   :saturnus:(kauris!!) :aspect_con: :askendentti:

liekkö pelkkää toiveajattelua, mutta onhan tämän jotain tarkoitettava... luulin etten oikeasti kuulisi koko ihmisestä koskaan mitään, että se ei edes muistais mua... odotin jotain tapahtuvan nyt kun voimakasta transiittia pukkaa ovista ja ikkunoista  


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: sireeni - 16.02.2015 15:09:48
Haluaisin lisävalotusta tällaiseen suhteeseen:
nainen nousurapu mies nousurapu
nainen aurinkoleijona mies aurinkokalat
nainen kuuleijona - mies kuurapu
nainen merkurius neitsyt - mies kalat
nainen venus rapu - mies venus kalat
nainen mars jousimies - mies mars härkä

Miehen nousumerkki on tehty klo 12 oletuksella, syntymäkellonaika ei tiedossa.


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: sireeni - 17.02.2015 15:22:18
Kiitos, Mouru! Kyllä tämä mies on tosiaan herkkä taiteilija ja haaveilija, mutta hyvin sosiaalinen ja minua eli tätä kyseistä naista puheliaampi. Yhteistä keskusteltavaa riittää, samanlainen elämänkatsomus, kiinnostuksenkohteet ja päämäärät, siis todennäköisimmin se sielunkumppani. Vahvat kemiat meillä on :).


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: oolavi - 25.02.2015 16:03:36
Haluaisin lisävalotusta tähän suhteeseen. Pidimme yhteyttä 1,5 vuotta ja sen jälkeen seurustelimme 3,5 vuotta, jonka jälkeen minut jätettiin tekstiviestillä. Olen huomannut, että hän on muuttunut todella paljon eron jälkeen ja muutkin ovat sanoneet samaa. Erosimme viime vuoden marraskuussa. Ehkäpä hänellä on astrologian asioiden vuoksi joku prosessi menossa? Minä olen mieskaksonen ja hän on kaurisnainen.

nainen nousu kaksonen - mies nousu vesimies
nainen aurinko kauris- mies aurinko kaksonen
nainen kuu vesimies - mies kuu neitsyt
nainen merkurius kauris - mies merkurius kaksonen
nainen venus skorpioni - mies venus härkä
nainen mars neitsyt - mies mars neitsyt

Naisen nousumerkki on tehty klo 12 oletuksella, syntymäkellonaika ei tiedossa.

Kiitos jos joku viitsii tulkita tätä.


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: oolavi - 25.02.2015 23:12:28
Tässä vielä nämä kartat, jos se helpottaa.. Itsellä ei ole hajuakaan horoskoopeista, niin jos joku voisi tosiaan tulkita.


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: trius - 26.02.2015 11:14:22
oolavi,

en ole astrologiaa taas vähään aikaan harrastanut, mutta saaneen silti sanoa huomioitani?

Vertasin teidän persoonallisia planeettoja ja niiden välisiä aspekteja,  :aurinko: :kuu: :merkurius: :venus: :venus: . Siellä oli paljon "särmää", "kipinää", tuottavaa yhteyttä: kvinkunsseja, oppositiota ja yhtymää. Ja melko astetarkasti. Haasteellista mutta ah niin kiinnostusta ylläpitävää! Helpoin aspekti taisi olla sinun  :merkurius: :aspect_tri: hänen :venus: ? Helppo puhua suhteesta, tunteista? Hänellä ei taas toisinpäin samaa aspektia ollutkaan; ehkä siksi tekstiviesti oli helpompi tapa purkaa suhde?

P.s. Parhaiten vertailu onnistuu synastria-kartalla, jossa molempien kartat ovat päällekäin. Sellaisen saat tehtyä astro.comissa.


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: oolavi - 26.02.2015 14:16:23
En tiedä menikö tää nyt oikein, mutta tässäpä tämä kuitenkin. Tosiaan vielä se, että onko mahdollista katsoa, että tapahtuko jotain merkittävää silloin astrologian kannalta marraskuussa, kun näin kävi. En tiedä onko se edes mahdollista katsoa ajassa taaksepäin että tapahtuiko niin. Onko näistä mahdollista katsoa miten jatkossa? :D


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: oolavi - 26.02.2015 14:19:43
oolavi,

en ole astrologiaa taas vähään aikaan harrastanut, mutta saaneen silti sanoa huomioitani?

Vertasin teidän persoonallisia planeettoja ja niiden välisiä aspekteja,  :aurinko: :kuu: :merkurius: :venus: :venus: . Siellä oli paljon "särmää", "kipinää", tuottavaa yhteyttä: kvinkunsseja, oppositiota ja yhtymää. Ja melko astetarkasti. Haasteellista mutta ah niin kiinnostusta ylläpitävää! Helpoin aspekti taisi olla sinun  :merkurius: :aspect_tri: hänen :venus: ? Helppo puhua suhteesta, tunteista? Hänellä ei taas toisinpäin samaa aspektia ollutkaan; ehkä siksi tekstiviesti oli helpompi tapa purkaa suhde?

P.s. Parhaiten vertailu onnistuu synastria-kartalla, jossa molempien kartat ovat päällekäin. Sellaisen saat tehtyä astro.comissa.

Joo tosiaan itsellä on helppo puhua kaikista suhteen ongelmista ja miten niitä voisi ratkoa. Hän ei osaa/pysty puhumaan ongelmista, jonka kyllä huomasi tuossa ero asiassakin. Ei mitään merkkejä, että niin tulisi käymään. Harmittaa se, että ero on vain ratkaisu hänelle. :/


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: meimi - 26.02.2015 14:54:10
Ymmärsin että naisen syntymäkellonaika ei ole tiedossa?  Silloin ei nousumerkki eikä huonejako pidä paikkaansa hänen kartallaan.

Se, mikä mulla ensin pisti silmään oli, sinä olet Kaksonen, ja myös Merkurius, kommunikoinnin planeetta on vilkkaassa ja sosiaalisessa Kaksosten merkissä.  Haluat jutella asiat halki, kun taas hänen Aurinko ja Merkurius ovat Kauriissa, mikä ei välttämättä ole niin sosiaalinen merkki, ainakaan oman kokemukseni mukaan.  Naisella myös Kuu on Saturnuksen (ennenvanhaan) hallitsemassa Vesimiehessä, mikä myös osaltaan kertoo tunteiden viileydestä.

Mutta se, mitä kysyit, mitä hänelle tapahtui marraskuussa.  Nythän on Pluto kulkenut Kauriin merkissä jo jonkin aikaa, ja kulkee edelleen jonkin aikaa.  Plutohan saattaa mullistaa koko elämän osuessaan oman kartan henkilökohtaiseen kohtaan.

Saturnus, rajojen, rajoitusten ja rakenteiden planeetta on kulkenut ja kulkee yhä Skorpionin merkissä.  Marraskuulla se on ollut täsmälleen naisen Venuksen päällä, ihan tarkkana loppukuusta.  Kun Saturnus osuu syntymäkartan Venuksen päälle, se laittaa pohtimaan suhdetta.  Jos suhde on tukevalla pohjalla, se lujittuu, jos sen sijaan suhde tuntuu 'huteralta', se kaatuu.  Toinen vaihtoehto tällä kuviolla on taloudelliset hankaluudet, mutta teidän kohdalla näyttää olevan kyse ensimmäisestä vaihtoehdosta.

No kuinkas ollakaan, myös Mars-planeetta on kulkenut marraskuulla 2014 Kauriin merkissä.  Mars on usein se liikkeellepaneva voima.  Jos jokin asia on muhinut pitkään, kuten luultavasti hänellä on käynyt, Mars tulisuudellaan on ollut laukaiseva tekijä.

Astrologiassa on mun mielestä antoisinta katsoa taaksepäin.  Planeettasijainnit voi helposti katsoa efemerideistä (=opus, missä on eri planeettojen sijainnit muutaman sadan vuoden ajalta) ja eri astrologisilta sivuilta.  Taaksepäin katsoessa on helpompi tajuta ja yhdistää, mikä juttu kosketti mitäkin planeettaa.  Tulevaisuuteen 'katsottaessa' tapahtumien ennustaminen on vaikeampaa, sillä astrologia on niin monimuotoista, että mikään tietty kuvio ei takaa sitä, että jokin tietty asia tapahtuu.  Voi vain haistella tuulia ja aavistella, mitä tuoksuja siinä tuntuu.

Toivottavasti tämä hiukan helpotti oloasi ja pystyt jatkamaan omaa elämääsi eron jälkeen.


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: oolavi - 26.02.2015 15:30:12
Ymmärsin että naisen syntymäkellonaika ei ole tiedossa?  Silloin ei nousumerkki eikä huonejako pidä paikkaansa hänen kartallaan.

Se, mikä mulla ensin pisti silmään oli, sinä olet Kaksonen, ja myös Merkurius, kommunikoinnin planeetta on vilkkaassa ja sosiaalisessa Kaksosten merkissä.  Haluat jutella asiat halki, kun taas hänen Aurinko ja Merkurius ovat Kauriissa, mikä ei välttämättä ole niin sosiaalinen merkki, ainakaan oman kokemukseni mukaan.  Naisella myös Kuu on Saturnuksen (ennenvanhaan) hallitsemassa Vesimiehessä, mikä myös osaltaan kertoo tunteiden viileydestä.

Mutta se, mitä kysyit, mitä hänelle tapahtui marraskuussa.  Nythän on Pluto kulkenut Kauriin merkissä jo jonkin aikaa, ja kulkee edelleen jonkin aikaa.  Plutohan saattaa mullistaa koko elämän osuessaan oman kartan henkilökohtaiseen kohtaan.

Saturnus, rajojen, rajoitusten ja rakenteiden planeetta on kulkenut ja kulkee yhä Skorpionin merkissä.  Marraskuulla se on ollut täsmälleen naisen Venuksen päällä, ihan tarkkana loppukuusta.  Kun Saturnus osuu syntymäkartan Venuksen päälle, se laittaa pohtimaan suhdetta.  Jos suhde on tukevalla pohjalla, se lujittuu, jos sen sijaan suhde tuntuu 'huteralta', se kaatuu.  Toinen vaihtoehto tällä kuviolla on taloudelliset hankaluudet, mutta teidän kohdalla näyttää olevan kyse ensimmäisestä vaihtoehdosta.

No kuinkas ollakaan, myös Mars-planeetta on kulkenut marraskuulla 2014 Kauriin merkissä.  Mars on usein se liikkeellepaneva voima.  Jos jokin asia on muhinut pitkään, kuten luultavasti hänellä on käynyt, Mars tulisuudellaan on ollut laukaiseva tekijä.

Astrologiassa on mun mielestä antoisinta katsoa taaksepäin.  Planeettasijainnit voi helposti katsoa efemerideistä (=opus, missä on eri planeettojen sijainnit muutaman sadan vuoden ajalta) ja eri astrologisilta sivuilta.  Taaksepäin katsoessa on helpompi tajuta ja yhdistää, mikä juttu kosketti mitäkin planeettaa.  Tulevaisuuteen 'katsottaessa' tapahtumien ennustaminen on vaikeampaa, sillä astrologia on niin monimuotoista, että mikään tietty kuvio ei takaa sitä, että jokin tietty asia tapahtuu.  Voi vain haistella tuulia ja aavistella, mitä tuoksuja siinä tuntuu.

Toivottavasti tämä hiukan helpotti oloasi ja pystyt jatkamaan omaa elämääsi eron jälkeen.

Kiitos paljon tästä. Eli silloin taisi olla aika merkittäviä juttuja hänelle liikkeellä. Onko tuo Saturnuksen osuminen syntymäkartan Venuksen päälle pitkäaikainen vai voiko se muuttaa tilannetta, kun se poistuu? Entä tuo Mars-planeetan kulku? Sori, kun kysyn tyhmiä. Ei vaan ole mitään hajua näistä asioista.  :D


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: meimi - 26.02.2015 16:16:14
Sori, tuli kämmi.  :-[  Kirjoitin yllä että Saturnus kulkee yhä Skorpionissa, mutta se onkin jo Jouskarissa, sorry.

Kysymykset ei ole milloinkaan tyhmiä, jos haluaa tietää uutta!

Elämässä ei mikään ole pysyvää.  Minä ainakaan en näe asioita niin, että jonkin transiitin kohdalla asiat ikäänkuin hetkeksi menisivät raiteiltaan ja palaisivat sitten ennalleen.  Mikään ei koskaan palaa ennalleen!  Saturnus varsinkin on varsinainen taivaallinen oppimestari, joka koettaa opettaa meitä,  mikäli olemme menossa väärään suuntaan elämänsuunnitelmastamme.  Samaten Pluto, tosi hidas vaikuttaja, voi puhaltaa vanhoja pölyjä pois uuden tieltä.  Yleensä pitkällä tähtäimellä lopputulos on kuitenkin meidän parhaaksemme, vaikka hankalien transiittien myllerryksessä ei siltä tuntuisikaan.  Mars on nopeampi liikkeissään, ja sen vaikutus on  lähinnä juuri se liikkeelle paneva voima, mikä saa asiat tapahtumaan.  Se ei ole pitkäkestoinen vaikutus.

Ymmärrän hyvin, että teet surutyötä eron jälkeen.  Mielestäni sinun kuitenkin kannattaisi katsoa nyt eteenpäin, vaikka toki astrologia ehkä auttaa ymmärtämään että mitä oikein tapahtui.  Jatka omaa elämääsi, niin hänkin ilmeisesti tekee.  Elämä näyttää, risteävätkö polkunne vielä.  Astrologia ei osaa siihen vastata.Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: oolavi - 26.02.2015 16:23:14
Sori, tuli kämmi.  :-[  Kirjoitin yllä että Saturnus kulkee yhä Skorpionissa, mutta se onkin jo Jouskarissa, sorry.

Kysymykset ei ole milloinkaan tyhmiä, jos haluaa tietää uutta!

Elämässä ei mikään ole pysyvää.  Minä ainakaan en näe asioita niin, että jonkin transiitin kohdalla asiat ikäänkuin hetkeksi menisivät raiteiltaan ja palaisivat sitten ennalleen.  Mikään ei koskaan palaa ennalleen!  Saturnus varsinkin on varsinainen taivaallinen oppimestari, joka koettaa opettaa meitä,  mikäli olemme menossa väärään suuntaan elämänsuunnitelmastamme.  Samaten Pluto, tosi hidas vaikuttaja, voi puhaltaa vanhoja pölyjä pois uuden tieltä.  Yleensä pitkällä tähtäimellä lopputulos on kuitenkin meidän parhaaksemme, vaikka hankalien transiittien myllerryksessä ei siltä tuntuisikaan.  Mars on nopeampi liikkeissään, ja sen vaikutus on  lähinnä juuri se liikkeelle paneva voima, mikä saa asiat tapahtumaan.  Se ei ole pitkäkestoinen vaikutus.

Ymmärrän hyvin, että teet surutyötä eron jälkeen.  Mielestäni sinun kuitenkin kannattaisi katsoa nyt eteenpäin, vaikka toki astrologia ehkä auttaa ymmärtämään että mitä oikein tapahtui.  Jatka omaa elämääsi, niin hänkin ilmeisesti tekee.  Elämä näyttää, risteävätkö polkunne vielä.  Astrologia ei osaa siihen vastata.Joo kyllä tämä joka tapauksessa kuitenkin helpotti kuulla ja aion jatkaa elämää omillaan. Koskaan ei voi tietää mitä tapahtuu. Kiitos. :)


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: meimi - 26.02.2015 16:37:58
Ollos hyvä!  :)

Sun omalla kartalla on muuten tarkka kolmioaspekti Neptunuksen 25 astetta Kaurista ja Venuksen 25 astetta Härkää välillä!  Se voi saada sut katselemaan sitä rakkauden kohdetta vähän niinkuin ruusunpunaisten silmälasien läpi.  Neptunus jotenkin aina hämärtää tai sumuttaa sitä mitä se koskettaa.

Mutta tämä meni jo vähän sivuun ihmissuhdeastrologiasta.  Ehkei silti kovin paljoa...  Jos haluat tulkintaa omasta kartasta, liitä se tuonne toiseen ketjuun tai ota yhteyttä yv:nä.


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: Päivi - 01.03.2015 11:29:20
Mullo haastava suhteenalku neitsytmiehen kans. viittiiks joku mulkasta tätä


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: sireeni - 03.03.2015 17:00:20
"Haluaisin lisävalotusta tällaiseen suhteeseen:
nainen nousurapu mies nousuleijona
nainen aurinkoleijona mies aurinkokalat
nainen kuuleijona - mies kuurapu
nainen merkurius neitsyt - mies kalat
nainen venus rapu - mies venus kalat
nainen mars jousimies - mies mars härkä

Miehen nousumerkki on tehty klo 12 oletuksella, syntymäkellonaika ei tiedossa."

Mouru vastasi ystävällisesti tähän kysymykseeni ja nyt olen saanut lisätiedon, ratkaisevan sellaisen: miehen nousumerkki on leijona. Jos joku viitsii kommentoida lisää, olisin kiitollinen. Jos itse oikein tulkitsen, aika sopiva pari?


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: oolavi - 03.03.2015 17:29:36
Haluaisin lisävalotusta tähän suhteeseen. Pidimme yhteyttä 1,5 vuotta ja sen jälkeen seurustelimme 3,5 vuotta, jonka jälkeen minut jätettiin tekstiviestillä. Olen huomannut, että hän on muuttunut todella paljon eron jälkeen ja muutkin ovat sanoneet samaa. Erosimme viime vuoden marraskuussa. Ehkäpä hänellä on astrologian asioiden vuoksi joku prosessi menossa? Minä olen mieskaksonen ja hän on kaurisnainen.

nainen nousu kaksonen - mies nousu vesimies
nainen aurinko kauris- mies aurinko kaksonen
nainen kuu vesimies - mies kuu neitsyt
nainen merkurius kauris - mies merkurius kaksonen
nainen venus skorpioni - mies venus härkä
nainen mars neitsyt - mies mars neitsyt

Naisen nousumerkki on tehty klo 12 oletuksella, syntymäkellonaika ei tiedossa.

Kiitos jos joku viitsii tulkita tätä.


Tarkistin tuossa tarkan syntymäajan ja sehän olikin eri mitä olin luullut. Nousumerkki minulla onkin kauriissa. Tässä vielä tämä oikea syntymäkartta. Jos vielä joku viitsisi katsoa, että muuttaako tämä enemmän tilannetta.


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: meimi - 03.03.2015 21:59:38
Haluatko tulkinnan omasta kartastasi, oolavi, vai ihmissuhdetulkinnan uudessa valossa?  Nousumerkkejähän ei kommentoitu juurikaan, koska naisen nousumerkki ei ole tiedossa.  Ja planeetat on silti samoissa merkeissä, vaikka nousumerkki muuttuisikin.  Syntymäkartan tulkinnat halutaan varmaankin tuonne ketjuun 'syntymäkartan tulkintaa'.


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: oolavi - 03.03.2015 22:07:39
Haluatko tulkinnan omasta kartastasi, oolavi, vai ihmissuhdetulkinnan uudessa valossa?  Nousumerkkejähän ei kommentoitu juurikaan, koska naisen nousumerkki ei ole tiedossa.  Ja planeetat on silti samoissa merkeissä, vaikka nousumerkki muuttuisikin.  Syntymäkartan tulkinnat halutaan varmaankin tuonne ketjuun 'syntymäkartan tulkintaa'.

Ai niin, eihän sillä ole niin väliä kerran hänen nousumerkkiään ei tiedetä. No minäpä laitan tuon sinne.


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: miljoonakello - 21.04.2015 17:23:14
Heippa kaikille!
 
Toivottavasti kirjoitan oikeaan ketjuun! En keksinyt mistä muualtakaan kysyä.

Miehellä on Venus kauriissa. Minulla on Saturnus yhtymässä nousulle. Voiko tuo Saturnus tässä tapauksessa toimia samalla tavalla kuten hänen Venus minun 1. huoneessa karttavertailussa? Tai voinko tulkita sen samalla tavalla? Voiko tuolla tässä tapauksessa olla samanlaisia vaikutuksia kuin Venus-ASC-yhtymällä? Saturnus on kuitenkin kauriin hallitsija.

Kiitos jos joku jaksaa vastata!


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: Eileithyia - 30.04.2015 09:23:10
Heippa kaikille!
 
Toivottavasti kirjoitan oikeaan ketjuun! En keksinyt mistä muualtakaan kysyä.

Miehellä on Venus kauriissa. Minulla on Saturnus yhtymässä nousulle. Voiko tuo Saturnus tässä tapauksessa toimia samalla tavalla kuten hänen Venus minun 1. huoneessa karttavertailussa? Tai voinko tulkita sen samalla tavalla? Voiko tuolla tässä tapauksessa olla samanlaisia vaikutuksia kuin Venus-ASC-yhtymällä? Saturnus on kuitenkin kauriin hallitsija.

Kiitos jos joku jaksaa vastata!

Saturnus ja Venus planeettoina kuitenkin edustavat hieman eri asioita.  8) Saturnus ASC:llä kuvaa mahdollista pitkää liittoa (halua sitoutua toisiinsa löytyy) ja on löydetty esim. naimissa olevien parien kartoilta. Saturnuksen hallitsija voi olla ikäänkuin auktoriteetin asemassa ASC-henkilöä nähden, ehkä jopa jonkinmoinen opettaja tai se ns. kypsempi osapuoli. Paljon toki riippuu myös muusta kartasta ja siitä miltä pohjalta yksilöt suhteeseen lähtevät ylipäätään.


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: miljoonakello - 30.04.2015 14:12:11
Voi taisin nyt selittää todella huonosti! Miehen Saturnus ei siis tule minun nousulleni vaan minulla on omalla kartallani  :askendentti: :aspect_con: :saturnus:. Miehen Venus on kauriissa joten mietin voiko tuolla olla samanlainen tulkintavaikutus, kuin jos hänellä tulisi Venus minun 1. huoneeseeni. Eli että vastaan ulospäin monia asioita joita hän pitää viehättävänä. Toivottavasti tästä sai jotain selkoa.

Kiitos kun vastasit Eileithyia!


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: Eileithyia - 30.04.2015 19:08:31
Voi taisin nyt selittää todella huonosti! Miehen Saturnus ei siis tule minun nousulleni vaan minulla on omalla kartallani  :askendentti: :aspect_con: :saturnus:. Miehen Venus on kauriissa joten mietin voiko tuolla olla samanlainen tulkintavaikutus, kuin jos hänellä tulisi Venus minun 1. huoneeseeni. Eli että vastaan ulospäin monia asioita joita hän pitää viehättävänä. Toivottavasti tästä sai jotain selkoa.

Kiitos kun vastasit Eileithyia!

Eipä mitään.  :) Kyllä tuo minun mielestäni voi tulla esiin niin, että vaikutat miehesi ihanne naiselta.


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: downtempo - 16.05.2015 17:10:08
MC-IC -mars kontaktit ihmissuhteissa.

Ensimmäisellä oli Marsin 2 orbin tarkka yhtymä IC:lleni.
Tuntui, että tämä henkilö omistaisi minut, kotonani, ja myös omat syvimmät ajatukseni.
Hyvin ahdistavaa. Joten otin vapauteni takaisin, olemalla hyvin paljon
muiden ihmisten parissa, tai muissa ympäristöissä. Kuin olisi juossut karkuun tuota marsia ulkoilmaan (MC:lle), keräämään itseni takaisin.

Toisella henkilöllä oli Marsin asteen tarkka yhtymä MC:lleni (myös venukselle).
Tässä taas päinvastoin, tuntui että tämä henkilö omistaisi minut "julkisessa mielessä".
Julkiset ajatukseni, kaikki keiden kanssa juttelen, tai jaan ajatuksiani. Ahdistavaa!
Joten halusin vapauteni takaisin vetäytymällä kotiin, tai välttelemällä tätä henkilöä julkisesti. Tai oikeastaan en halunnut kertoa mitään ajatuksiani, vaan halusin vetäytyä omien ajatuksieni pariin (IC:lle ;D)


Vaikka Mars-venus kontaktit ovatkin varsin vetovoimaisia aspekteja synastriassa, toden totta! varsinkin yhtymä, mutta nyt se ei toiminut, koska se oma Venus  :aspect_con:  :keskitaivas: on este. En halua mitään kilpailu asetelmaa siitä, että jos olen ulkomaailmassa?
Että toinen kokee uhaksi jotain. It's weird. Vaikka koitin asetella semmoisen Win-Win -asetelman, niin mars-tyyppi koki muut uhaksi minuun, tai oman toimintani julkisesti itseään kohtaan. että ihanku joku kilpailu olis jostain? EEEEi.... Luulisi, että jos toisenkin mars on  :kaksoset: , niin ymmärtää myös  :venus: :kaksoset: -laatua? voi olla että sen  :venus: :vaaka: ei halua jakaa? Dunno...

Olisi mielenkiintoista kuulla tarinoita, miten nämä "mars" -puoliset kokevat tällaiset asetelmat.


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: downtempo - 14.08.2015 00:06:57
Havaintoja ihmissuhteista, synastriasta part. vaikka kuinka mones.

Joskus sain hirveän käsityksen Saturnus oppositio kuu -asetelmista. Koska niissä asetelmissa, saturnus on se "kuka hallitsee" tuota aspektia. Kuu jää vähille. Saturnus vaatii toiselta liikaa. tai jos ei liikaa niin vaatii jotain? tiedostamattaankin.?
Näyttää missä toisella on työstettävää? Mutta joskus siinä ei ole työstettävää. Ne näkyy syvällisemmissä ihmissuhteissa.

Koska saturnuskin on ikäkausi-planeetta jollain tapaa, ja toisella kuumerkki voi vaihdella nopeammin, niin sikäli se on sattuman kauppaa, osuuko tämä aspekti synastriassa kohdalleen. ja millä akseleilla. Missä oma kuu on, ja onko se mitenkä aspektoitunut, kertoo myös että miten suhtautuu tuohon aspektiin jos osuu kohdilleen.

Entäs se saturnus ihminen? silläkin on vastuuta käsittelemään asiaa, että miten omaa saturnusta hallitaan rakentavasti. "Enough is enough".
Näistä olen poiminut esimerkkejä vähän äärilaidasta toiseen. Toisaalta se "kuu-tyyppi" on varuillaan toisesta, tai tietoinen omista herkkyyksistään, koska sen toisen saturnus näyttää suoraan ne kuun "herkkyydet", . Toisissa tapauksissa se "kuu-tyyppi" sulkeutuu, eikä näytäkkään mitään itsestään. Näissä tapauksissa nämä saturnus-tyypit olivat ns. auktoritäärisiä. Toisessa tapauksessa saturnus-tyyppi puuttui kuu-tyyppiin "fyysisesti/julkisesti", eli jyräämällä toisen. Toisessa tapauksessa se oli ns. Passiivistyyppistä. että sivuviittauksin viitattiin näihin "puutteisiin", ja sivuilmauksin viittailtiin, että lisää tarvisi kehittää. Koska kuu-tyyppi on altavastaava, niin sillä on isoimmat haasteet tuota aspektia kohtaan. Minkälainen on kohtuullista vaatimusta ja minkälainen ei? Missä se keskipolku on?
Kuu-tyypit yleisemmin tuntee alitajuista painetta, että jollain tapaa ei riitä. Koska kyseessä on oppositio, niin saturnus-tyyppi ei ehkä tiedosta kuinka iso alitajuinen ylivalta tällä on toisen kuuta kohtaan, ja jos tiedostaa, niin ei käyttäisi sitä hyväkseen lyttäämään toista.
Saturnus-tyypillä on ns. vastuu siitä että, vaikka vaistoaakin toisissa asioita, niin ettei tee ylilyöntejä, osaa arvostaa toisen herkkyyttä ja toisen alitajuntaa. Opposition mukaisesti, niin usein tällä "saturnus-tyypillä" menee hermot, tai ei ole tyytyväinen toiseen, pidämmällä kaavalla tietyissä tilanteissa, jolloin tämä saturnuksen voima antaa auktoritäärisen aseman toista vastaan.
Sen havannoin myös, että tuo asetelma tuo ns. etäisyyttä toiseen. tai päinvastoin riippuvuutta.
Kuu yleisemmin on riippuvainen tästä saturnus-tyypistä, jollain tapaa, mutta se voi mennä myös päin vastoin.
Joskus myös tämä saturnus-tyyppi tekee kuu-tyypistä riippuvaisen itseensä. Silloin kun "kuu-tyyppi" ilmaisee tunteitaan, tai muita alitajuisia asioita, niin saturnus "hylkii" pois. Jolloin "kuu-tyyppi" kokee olonsa yksinäiseksi. Saturnus-tyyppi vaatii kuu tyypiltä että "deal with yourself", ja tuntee olonsa että on vastuussa/riippuvainen toisten tunteista/tunnemaailmasta/ muusta kuuhun liittyvistä asioista.
Äärimmäistilanteissa ongelmia syntyy siinä, että "saturnus-tyyppi", hylkää kaikki toisten tunneasiat, sillä varjolla, että jos "kuu-tyyppi" ei joissain asioissa "pärjää" ja on heikko, niin se on muka aina "riippuvainen". Niin "Saturnus-tyyppi" hylkää kaikki emotionaaliset puolet toisessa. ääripää.
Jolloin "kuu-tyyppi" kokee, että mitään semmoista ei voi ilmaista toiselle, mikä on vähäänkään tunnepuoleista ilmaisua. Ääripää.
Molemminpuolinen vetoisuus on kuitenkin voimakasta, vastakohtien myötä.

Ratkaisu: on sieltä keskitieltä. Häivyttää pois semmoinen ajatus, että vaivaa toista, ja päinvastoin häivyttää pois ajatus, että toinen vaivaa itseään.
Keskinäinen arvostus.

Tottakai näissäkin tapauksissa on otettava huomioon muutkin aspektit ja oma henkilökohtainen kehitys.
Huomioitavaa myös se, että joissain tapauksissa tämä oppositio ei edes näy synastriassa, eli riippuu ihmisistä ja niiden henkilökemioista.

Ehkäpä niillä varsinkin, keillä on nataalilla kuu oppositio saturnus, tiedostaa tämän asian. Tiedostaa, että on olemassa niitä ketkä vaatii henkisesti paljon, ja että omaa kuuta tavallaan varjellaan. Tai päin vastoin, että tiedostaa että on olemassa molemmin puoleista vastakkaisuutta, niin osaa suhtautua siihen niin, että ei kaikki vaadi tunnetasolla liikaa, tai huonejakojen mukaan. Ettei mene ns. paranoidiseksi. Ei halua olla riippuvainen toisista "tunnetasolla", mutta ei myöskään halua että toinenkaan on.? Ehkei aina, mutta jotkut menneet asiat on osoittaneet ja tuoneet tuon aspektin esille, mitä työstetään sen jälkeen.
Semmoinen puoliväli.
Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: Lilli - 14.08.2015 17:15:49
Jotenkin tuntuisi, että Saturnus-Kuu -oppositiot voisivat synastriassa toimia silloin, kun osapuolilla on iso ikäero ja se nuorempi hakee kumppanista jonkinlaista isähahmoa (miksei myös naisellista auktoriteettia). Silloin se nuorempi siirtää mielellään vastuun isommista päätöksistä toiselle, eikä vanhempi pistä tästä pahakseen. Ongelmia lienee odotettavissa siinä vaiheessa, kun epäitsenäinen osapuoli alkaa osoittaa omaa tahtoa.


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: rannalla - 11.09.2015 15:41:31
Onko kellään kokemusta siitä, miten kvinkunssit toimivat synastriassa? Omaan elämääni kuuluu henkilö, jonka kanssa on ollut jotain tekeillä jo useamman vuoden ajan, enkä oikein saa tuosta energiasta kiinni (kuulunee myös aspektin luonteeseen). En osaa yhdistää tätä välillämme olevaa outoa kemiaa juuri muihin tekijöihin kuin noihin kvinkunsseihin, sillä se on jotakuinkin hallitseva aspekti synastriakartalla. Kahden asteen orbilla niitä löytyy pelkkien henkilökohtaisten planeettojen väliltä jopa kolme (meikäläisen planeetat vasemmalla):

 :venus: :harka:  :aspect_kvi:  :mars: :jousimies:
 :merkurius: :harka:  :aspect_kvi:  :kuu: :jousimies:
 :mars: :kaksoset:  :aspect_kvi:  :aurinko: :kauris:

Kvinkunssilla tuntuu olevan jotakuinkin huono maine hiertävänä aspektina. Jollain sivustolla kuvailtiin sitä kiikkulaudan kaltaisena: tasapainoa on vaikeaa, ellei jopa mahdotonta löytää. Toisaalta jotkin astrologian suuntaukset tuntuvat pitävän kvinkunssia karmallisena tai jopa merkkinä sielunkumppanuudesta sen edustaman alkemiallisuuden vuoksi (kaksi toisilleen täysin vierasta elementtiä kohtaa jollain tasolla vastoin todennäköisyyksiä). Omat tuntemukseni ovat jotenkin ristiriitaisia, mikä varmaan myös kuuluu asiaan kvinkunssien kohdalla. Ilman kvinkunsseja välillämme ei olisi juuri minkäänlaista energiaa - ne jollain mystisellä tavalla yhdistävät toisiinsa planeettoja, joilla ei pitäisi olla kerta kaikkiaan mitään yhteistä. Omalla kohdallani voisin puhua jopa jonkinlaisesta viha-rakkaus -suhteesta enkä luule valehtelevani kovin paljoa, jos sanon että tunne on varmaankin molemminpuolinen. Välillä käy mielessä, voiko kvinkunssienergiaa saada toimimaan mitenkään vai kaatuuko homma omaan mahdottomuuteensa ennemmin tai myöhemmin.

Muilta osin tuo synastriakartta ei ole kovin kummoinen. Tosin meiltä löytyy se "maaginen" vastakkainen nousuakseli - minä olen nousukauris, hän nousurapu. Orbi on liian suuri ollakseen mikään varsinainen yhtymä (tai oppositio, miten vaan), mutta kai tuo energiatasolla kuitenkin toimii jotenkin. Hänen nousuakselinsa osuu minun seiskahuoneeseeni ja minun omani hänen kutoshuoneeseensa, joten ainakin meikäläisen osalta jonkinlainen viehtymys lienee selvää (hänen Marsinsa myös tulee minun MC:lleni ja ihailen suunnattomasti hänen energiaansa, joten tässäkin suhteessa se ryökäle on niskan päällä! ;D). Välilämme on vain yksi ns. helppo aspekti: hänen Venuksensa sekstiili minun Auringolleni. Neliöitä kyllä löytyy, nimittäin hänen Merkuriuksensa neliö minun Kuulleni ja Venukselleni. Merkuriushan nyt ei mikään varsinainen vetovoimaplaneetta ole, mutta meidän tapauksessamme ehkä jossain määrin, sillä hänen Merkuriuksensa on nataalikartalla kasihuoneessa ja itse olen huomannut viehättyväni Merkurius-kontakteista (vitoshuoneen kärki Kaksosissa ja Mars Kaksosissa). Lisäksi maininnan arvoinen on varmaan molemminpuolinen Marsin neliö Solmuille - siis hänen Marsinsa neliö minun Solmuilleni ja minun Marsini neliö hänen Solmuilleen.

Synastria on kyllä mielenkiintoista ja oikukasta. Lähipiiriini kuuluu monta vastakkaisen sukupuolen edustajaa, joiden kanssa minulla pitäisi olla niin vahva kemia, että se saisi monen parisuhdeastrologin huokailemaan onnesta. Silti välillämme ei ole kerrassaan minkäänlaista kipinää, pelkkää platonista ystävyyttä. Sitten on tämä yksi, jonka kanssa vaan hiertää ja hiertää, mutta siinä vaan on sitä jotain.

Olen alkanut ajatella, että parempi ns. hankala aspekti kuin ei aspektia ollenkaan, kuten näiden kvinkunssien tapauksessa. Toisaalta hankalat aspektit tuntuvat tuottavan myös eniten energiaa. Kolmiot ja sekstiilit tuovat harmoniaa, mutta eivät välttämättä kipinää. Ei tämäkään kyllä mikään ihanteellinen tapaus ole missään nimessä, sillä jotain yhteistä maaperääkin kaivattaisiin. Välillä sitä tarvitsisi rauhallisen hengähdyspaikan kaikelta levottomalta kvinkunssi- ja neliöenergialta, mutta harmoniaa ei tässä tapauksessa löydy muuta kuin tuosta yhdestä :aurinko: :aspect_sex: :venus: -aspektista.


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: downtempo - 25.09.2015 00:56:35
Onko kellään kokemusta siitä, miten kvinkunssit toimivat synastriassa? Omaan elämääni kuuluu henkilö, jonka kanssa on ollut jotain tekeillä jo useamman vuoden ajan, enkä oikein saa tuosta energiasta kiinni (kuulunee myös aspektin luonteeseen). En osaa yhdistää tätä välillämme olevaa outoa kemiaa juuri muihin tekijöihin kuin noihin kvinkunsseihin, sillä se on jotakuinkin hallitseva aspekti synastriakartalla. Kahden asteen orbilla niitä löytyy pelkkien henkilökohtaisten planeettojen väliltä jopa kolme (meikäläisen planeetat vasemmalla):

 :venus: :harka:  :aspect_kvi:  :mars: :jousimies:
 :merkurius: :harka:  :aspect_kvi:  :kuu: :jousimies:
 :mars: :kaksoset:  :aspect_kvi:  :aurinko: :kauris:

Kvinkunssilla tuntuu olevan jotakuinkin huono maine hiertävänä aspektina. Jollain sivustolla kuvailtiin sitä kiikkulaudan kaltaisena: tasapainoa on vaikeaa, ellei jopa mahdotonta löytää. Toisaalta jotkin astrologian suuntaukset tuntuvat pitävän kvinkunssia karmallisena tai jopa merkkinä sielunkumppanuudesta sen edustaman alkemiallisuuden vuoksi (kaksi toisilleen täysin vierasta elementtiä kohtaa jollain tasolla vastoin todennäköisyyksiä). Omat tuntemukseni ovat jotenkin ristiriitaisia, mikä varmaan myös kuuluu asiaan kvinkunssien kohdalla. Ilman kvinkunsseja välillämme ei olisi juuri minkäänlaista energiaa - ne jollain mystisellä tavalla yhdistävät toisiinsa planeettoja, joilla ei pitäisi olla kerta kaikkiaan mitään yhteistä. Omalla kohdallani voisin puhua jopa jonkinlaisesta viha-rakkaus -suhteesta enkä luule valehtelevani kovin paljoa, jos sanon että tunne on varmaankin molemminpuolinen. Välillä käy mielessä, voiko kvinkunssienergiaa saada toimimaan mitenkään vai kaatuuko homma omaan mahdottomuuteensa ennemmin tai myöhemmin.

Muilta osin tuo synastriakartta ei ole kovin kummoinen. Tosin meiltä löytyy se "maaginen" vastakkainen nousuakseli - minä olen nousukauris, hän nousurapu. Orbi on liian suuri ollakseen mikään varsinainen yhtymä (tai oppositio, miten vaan), mutta kai tuo energiatasolla kuitenkin toimii jotenkin. Hänen nousuakselinsa osuu minun seiskahuoneeseeni ja minun omani hänen kutoshuoneeseensa, joten ainakin meikäläisen osalta jonkinlainen viehtymys lienee selvää (hänen Marsinsa myös tulee minun MC:lleni ja ihailen suunnattomasti hänen energiaansa, joten tässäkin suhteessa se ryökäle on niskan päällä! ;D). Välilämme on vain yksi ns. helppo aspekti: hänen Venuksensa sekstiili minun Auringolleni. Neliöitä kyllä löytyy, nimittäin hänen Merkuriuksensa neliö minun Kuulleni ja Venukselleni. Merkuriushan nyt ei mikään varsinainen vetovoimaplaneetta ole, mutta meidän tapauksessamme ehkä jossain määrin, sillä hänen Merkuriuksensa on nataalikartalla kasihuoneessa ja itse olen huomannut viehättyväni Merkurius-kontakteista (vitoshuoneen kärki Kaksosissa ja Mars Kaksosissa). Lisäksi maininnan arvoinen on varmaan molemminpuolinen Marsin neliö Solmuille - siis hänen Marsinsa neliö minun Solmuilleni ja minun Marsini neliö hänen Solmuilleen.

Synastria on kyllä mielenkiintoista ja oikukasta. Lähipiiriini kuuluu monta vastakkaisen sukupuolen edustajaa, joiden kanssa minulla pitäisi olla niin vahva kemia, että se saisi monen parisuhdeastrologin huokailemaan onnesta. Silti välillämme ei ole kerrassaan minkäänlaista kipinää, pelkkää platonista ystävyyttä. Sitten on tämä yksi, jonka kanssa vaan hiertää ja hiertää, mutta siinä vaan on sitä jotain.

Olen alkanut ajatella, että parempi ns. hankala aspekti kuin ei aspektia ollenkaan, kuten näiden kvinkunssien tapauksessa. Toisaalta hankalat aspektit tuntuvat tuottavan myös eniten energiaa. Kolmiot ja sekstiilit tuovat harmoniaa, mutta eivät välttämättä kipinää. Ei tämäkään kyllä mikään ihanteellinen tapaus ole missään nimessä, sillä jotain yhteistä maaperääkin kaivattaisiin. Välillä sitä tarvitsisi rauhallisen hengähdyspaikan kaikelta levottomalta kvinkunssi- ja neliöenergialta, mutta harmoniaa ei tässä tapauksessa löydy muuta kuin tuosta yhdestä :aurinko: :aspect_sex: :venus: -aspektista.


"Kvinkunssi aspektina on tutkiva, kriittinen ja ongelmia paljastava, myös itsekriittisyyteen ja itsetuntemukseen viittaava aspekti. Kvinkunssin energioihin on vaikea päästä "käsiksi" koska se ei ole suoraan kohdattavissa.  Siinä ristiriita tai oppositio ei tuu selkeesti näkyviin, vaan se uppoutuu mielen syövereihin (psyykeen lokeroihin), hautumaan pitkäksi aikaa. Ikäänkuin alitajuisesti poimii asioita matkan varrelta, tiedostamatta, ja purkautuu jollain tapaa ulos, joskus "ns. ryöppyinä" jossain vaiheessa, kun yhtälö on valmis alitajuisesti, tai jonkun tapahtuman tuottama.. Niinä ryöppyinä tulee ulos asioita, mitä ei ehkä itsekään tiedostanut olemassa olostaan, mutta ne oli niitä asioita mitä "mieli poimii sieltä täältä". Ryöppy riippuu siitä miten sitä ulosantaa. Tai ei välttämättä. Kvinkunssi on aspekti mihin ei voi oikein vaikuttaa, muuta kuin seuraamalla itseään. Se osoittaa tyytymättömyyttä itseensä, tai johonkin asiaan mikä vaikuttaa omaan itseensä, itsensä kehittämisen kannalta. Joku "puuttuva palanen" tai suunta mitä alitajuisesti seuraa ja kerää mielessään matkallaan. Tietyltä perspektiiviltä ajateltuna. Se voi olla hiertävä, mutta jos työstää itsensä kanssa, ja huomioi nämä asiat, niin eipä tämäkään aspekti paha ole. Kvinkunssi luo "flasheja", ja niistä voi olla joskus vaikea pitää kiinni, juuri näiden energioiden takia, juuri siksi on tärkeää  pistää merkille itselleen näistä tapahtumista, jollain tapaa, jotta voi kehittää tuota aspektia. Muuten ne jää unholaan ja saattaa keräytyä lisää, koska jos näitä kvinkunssienergioita ei päästä ulos, niin se luo tätä hiertävyyttä alitajunnassa, että jotain "JÄI", sanomatta, tekemättä, hoitamatta... vaikkei niitä muistakaan ihan daily-day- periaatteella, mutta ne säilyy siellä. "hautumassa"....Riippuu onko kvinkunssi avautuva vai sulkeutuva.  Koska se on siinä "melkein oppositiossa", niin molemmin puolin on aina et , "ennakoidaan" tai "jälkipuidaan seurauksia"... "melkein semmonen tuottelias tulos, mutta se on vielä vailla vähän... " Avautuvana, vähän et "melkein ollaan maalissa, eli kaikki puitteet siihen on , mutta joku siinä viimemeisillä metreillä lässähtää, ei jakseta ajaa loppuun asti, koska ei jakseta työstää, sitä eteenpäin et miksi. eli tarvii työstämistä työntää sitä ajatusta eteenpäin, tai päin vastoin ajatella jos on oppositiosta edellä, niin jotain hiottavaa, lisättävää, mutta mitä? jotain on mielessä mutta, jaksaako pitää kiinni siinä ideassa, ajatuksessa yms.?
Ne flashit, mikäli niitä tiedostaa on suuntaa antavia. vaikka ne onkin hetkellisiä, ja saattaa kadota vähänku hiekka kämmenissä. siitä myös se lisää hiertävyyttä, et ne täytyy jotenkin huomioida. jatkaa vaan eteenpäin. jos siltä tuntuu."  

Tässä siis aspekti nataali kartalla, maybe, ei mitään eksaktia juttua....Poimintoja :)


Nämä sovellettuna kahden ihmisen välillä.  Poimintoja... riippuu AINA kokonaisuudesta ja siitä, miten työstää asioita, ja millainen kartta on kokonaisuudessaan, myös synastriassa.


Synastriassa tuntuisi sitä hiertävyyttä lisäävän se, että molemmin puoleinen ajoitus ei täsmää. Se kiertää sellaista sykliä, vähän kuin että olisi Biorytmit toisten välillä väärässä ajassa. eli sitä harmoniaa voi olla vaikea löytää. YHTEISTÄ AJOITUSTA. Silloin kun tulee ns. "täsmä isku", että ollaan samoilla aaltopituuksilla, niin pitkällä kaavalla se saattaa taas mennä eri raiteille, että silloin kuin toinen esittää jotain, niin toinen ei ole yhtään samoilla kaavoilla, ja sama toistepäin... Sitten kun toinen jälkeenpäin hiffaakin jonkun jutun, mitä toinen esitti aiemmin, ja esittää sitä toiselle jälkeen päin, niin se on jo myöhästä, eli meni "ohi" eli toistaalta semmoista energioiden yhteen parsimista, yhteisten kellojen laittamista samaan aikaan. TAI!!! yhteisten toimintatapojen hiomista yhteen, vaikka ne poikkeasivatkin keskenään, mutta jos sama päämäärä on niin, yhteisymmärrys noissa asioissa voi olla hiertävää siinä vaiheessa kun prosessio on käynnissä, teko vaiheessa,

TAI!!!  myös voi olla yhteishenkeä lisäävää. Toisen tapa tehdä asioita voi olla ärsyttävää, koska se ei ole samaa mitä itse tekisi, vaikka lopputulos olisikin sama, mihin molemmat pyrkii. Eli  sama, mitä toinenkin havittelee, mutta eri keinoin. Siinäpä pulma ;)
Yhteinen maali, mutta... joustavuutta, ymmärtävyyttä...

Hiertävyyttä voi lisätä se, että tuota ei huomaa. Koska kuitenkin ollaan samoilla linjoilla kaikessa, eli tiedostaa että toinen on ns. mukana, mutta se ajoitus taas ei aina täsmää, eli ns. Väärässä paikassa väärään aikaan. se saattaa aiheuttaa näreyttä, tai ei välttämättä. Jos sen tiedostaa, niin voi työstää sitä esim. puhumalla tai tiedostamalla itse sen, että nyt biorytmit menee ristiin. eikä siitä suotta toiselle hikeenny. Myös ne toiminta tavat, että jos yhteisymmärrys on, mikä on taustalla, varsinkin alkutapaamisilla, niin ne välietapit sen yhtenäispäätavoitteen saavuttamiseen täytyy selättää nuo kvinkunssit, että jokaisella on oma tapa työstää sitä, mutta kuitenkin on sama pääteasema. ne välietapit ja prosessiot matkalla vaatii sitä ymmärtäväisyyttä ja yhteishenkeä jollain tapaa.
Koska loppujen lopuksi asia on yhteinen, mutta väärässä ajoituksessa, toimintatavoissa :)


Vaikka siis olisikin samat arvomaailmat samat ajatukset yms... paljon yhteistä, niin jossain vaiheessa se juna saattaa lähteä eriraiteille molemmilla pidemmällä kaavalla, vaikka nuo edelliset asiat silti säilyy siellä, mutta se toinen saattaa edetä nopeammin, kun taas toinen on jäljessä tai toistepäin.
Tapahtuu ehkä enempi alitajuisella tasolla, mutta kuitenkin synastriassa niin, että sitä ilmennetään toiselle sen perusteella...


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: rannalla - 10.11.2015 19:07:25
Suurkiitos vastauksestasi downtempo! Kiitokset tulevat nyt todellakin vähän myöhässä, mutta ei ole mukamas ollut aikaa vastata, vaikka kävinkin kirjoituksesi lukemassa jo aiemmin ja se todellakin antoi minulle paljon ajateltavaa. Ja sen jälkeen ihan rehellisesti unohdin. :crazy2:

Kvinkunssi tosiaan tuntuisi olevan tällainen "soutaa, huopaa" -aspekti. Kun otan askeleen eteenpäin, toinen perääntyy, ja kun minä peräännyn niin toinen tulee lähemmäs. Ajoitus ei siis tosiaankaan millään tavalla osu yksiin. Luulen, että itse olen ollut alusta asti enemmän tietoinen näistä energioista kuin toinen, joten minun on ehkä ollut hiukan helpompi käsitelläkin niitä. Vaikka ei se missään nimessä meikäläisellekään helppoa ole ollut, kun nämä reaktiot tosiaan tuntuvat kumpuavan jostain hyvin syvältä alitajunnasta.

Tunne kaiken keskeneräisyydestä on myös enemmän kuin tuttu. Ikään kuin selvittämättömiä asioita olisi niin paljon, että se tekee irti päästämisen lähes mahdottomaksi - sitä ajattelee, että pakko nämä irtonaiset langanpätkät on solmia yhteen, jotta saa itselleen rauhan ja voi sitten hyvillä mielin jatkaa eteenpäin. Totuushan kuitenkin taitaa olla se, ettei tästä molemminpuolisesta keskeneräisyyden tunteesta voi päästä eroon. Tässä tapauksessa varsinkaan toinen ei tosiaan taida olla valmis kohtaamaan kvinkunssienergioita ja työskentelemään niiden kanssa, sen verran vaikeita ja alitajuisia, joskin samaan aikaan hyvin sitovia ja maagisia ne ovat. Enkä kyllä syytä häntä siitä ollenkaan, minunkin tekee välillä mieli repiä hiuksia päästä silkasta turhautumisesta, vaikka ehkä vähän paremmin saankin kiinni siitä mistä on kyse. :idiot2: Olen nyt hyväksynyt sen, että parempi antaa olla ja kaikkea ei voi saattaa loppuun tässä ja nyt (eikä sitä työtä varsinkaan voi tehdä yksin) - ehkä jossain toisessa ajassa ja toisessa paikassa ympyrä sulkeutuu. Nyt tätä juttua on turha tahkota väkisin eteenpäin, kun emme selvästi ole vielä kypsiä näiden energioiden kanssa työskentelemään.

Ovat nuo kvinkunssit kaikessa vangitsevuudessaan ja taianomaisuudessaan kyllä melkoisia epeleitä. Alkemiaa ne ovat, pisteitä joissa täysin erilaiset energiat kohtaavat vastoin todennäköisyyksiä.


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: downtempo - 27.11.2015 22:55:18
Kvinkunssi-energiat on kyllä energisia ja varmasti semmosia mitkä sitoo yhteen. Eli tavallaan ollaan mukana "jutussa", mutta
se ajoitus näiden molemman osapuolen mielihalujen, mieltymyksen ynnä muun yhteinen ajoitus voi olla vaikeaa...
Ellei molemmat osapuolet ole tietoisia tästä omituisesta ajoituksesta...siihen vaaditaan jonkin verran työstöä, mutta jos toinen osapuoli ei ole tietoinen tästä energioiden epäajoituksesta, niin siitä ne ongelmat alkavat.

Myös sekin on että tavallaan alkutaipaleella vaikuttaisikin olevan paljon yhteistä, mutta ei sitten olekaan pidemmällä juoksulla, tai ehkä se yhteinen tavoite on sama, mutta se välitaipale sen saavuttamiseksi onkin niin erilainen toisen kanssa, niin se hiertää.
Tosin näistä taisin jo kirjoittaakkin ylempänä. Riippuen aina planeetoista. Ja niihin kannattaakin perehtyä, että tavallaan hoksaa, mistä kenkä hiertää.

On myös olemassa onnistuneita parisuhteita ja muita ihmissuhteita, jopa tällä kvinkunssilla. :)

Omakohtaisesti olen ollut tekemisissä  :mars: :aspect_inc: :mars: aspektista ja  :venus: :aspect_inc: :venus: .
Mars - Mars -kontaktissa oli kyse siitä, että toisen toiminta tavat meni aika kaukaa omien toimintatapojen kanssa. Siihen löyty yhteisymmärrys, koska toinen osapuoli huomasi myös saman ongelman. Eli tärkeää oli, että molemmilla oli omat jutut, harrastukset yms.
mutta arkiasioissa oli ongelmia. Senkin pystyi jotenkuten kiertämään, että jaoteltiin omat osiot, eikä sen kummemmin puututtu toisten tapoihin tehdä asioita. Sen jälkeen myös paljon kompromisseja ja senkin jälkeen kompromisseja. Erittelyjä. Jaotteluja. "Lujia sitoutumuksia", eli karkeasti että toinen pitää kiinni jostain asiasta, ja toinen toisesta, jotta päästään yhteiseen päämäärään, oli se mikä tahansa asia. Kompromissien kanssa oli vaikeaa, koska sitä ei oikeestaan ollut, vaan piti vaan karkeesti jaotella asiat ja keskittyä vain omiin asioihin, myös jättää totaalisesti huomoimoitatta toisen tapa tehdä asioita, koska semmonen syyttely ja toisen toimintatapojen muokkaaminen hankaloitti entistä enemmän asiaa... Vaikeaa. Päättyi eroon, mutta tämä kvinkunssi ei ollut todellakaan ainoa syy, vaan muut haastavat aspektit.

Venus - venus -kontaktissa taas arvomaailmat ja siihen liittyvät teemat taasen, oli alkutaipaleella ihan ok, mutta nekin sitten kiersi aikalailla toisiaan. Tästä suhteesta ei tullut pidemmän päälle mitään. Tähänkin liittyi enemmän muut painavammat aspektit.


Täällä on ihan mielenkiintoinen artikkeli, koskien kvinkunssia synastriassa:
http://sasstrology.com/2014/07/inconjuncts-in-synastry-agree-to-disagree.html
http://realastrologers.com/dianes-archives/the-inconjunct-in-synastry/


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: Eileithyia - 10.12.2015 17:12:46
Itse olen myös kokenut venuksien kvinkunssin (siihen mun puolelta vielä saturnus) ja joo, aika soutamista huopaamista. Tilanne on tavallaan koko ajan päällä, mutta kun toinen yrittää osoittaa kiinnostusta niin toinen ei ehdi tavalla tai toisella siihen mukaan ja sitten se antaa olla... ja siinä vaiheessa toinen hoksaa, että hei, tuohan onkin kiinostunut, yrittää tehdä jotain asialle siihen suuntaan... mutta sitten se taas menee siltä ensimmäiseltä osapuolelta ohi. Ja sitten toinen osapuoli luovuttaa, mutta sitten taas se ensimmäinen havahtuu...  :crazy2: Jos tajuatte jotain tästä sekavasta sepustuksesta.

Myöskään en koe, että meillä olisi ollut juurikaan paljon yhteistä, mitä tarvitaan suhteeseen ja sen ylläpitämiseen. Itseasiassa oltiin loppupeleissä aika erilaisia.  ::) Ainakin mun näkökannaltani. Mutta mukana oli myös paljon miellyttäviä ja romanttisia tunteita (hänen)  :venus: :aspect_tri: :kuu:,  :mars: :aspect_tri: :aurinko: sekä mars ja venus yhtymässä alasolmuun luovat kyllä myös vetovoimaa ja vastustamattomaksihan tämän tekee se, että oma marsini ja plutoni neliöivät hänen venustaan. Itseäni kyllä kiinnostaisi tietää, että miten tästä loppupeleissä pääsee ulos? Ja erityisesti lisää noista neliöistä... Vetovoima on vahvaa ja se tietty Skorpparipainotteiselle on addiktoivaa mutta sitten taas... Ollaan niin erilaisia, en näe suhteen mahdollisuutta, pelkästään jonkun sortin romanssin. Niin, tavallaan tämä on päällä, edelleen.  :crazy2: Apua, tahdon jo pois!


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: downtempo - 16.12.2015 01:46:46
Itse olen myös kokenut venuksien kvinkunssin (siihen mun puolelta vielä saturnus) ja joo, aika soutamista huopaamista. Tilanne on tavallaan koko ajan päällä, mutta kun toinen yrittää osoittaa kiinnostusta niin toinen ei ehdi tavalla tai toisella siihen mukaan ja sitten se antaa olla... ja siinä vaiheessa toinen hoksaa, että hei, tuohan onkin kiinostunut, yrittää tehdä jotain asialle siihen suuntaan... mutta sitten se taas menee siltä ensimmäiseltä osapuolelta ohi. Ja sitten toinen osapuoli luovuttaa, mutta sitten taas se ensimmäinen havahtuu...  :crazy2: Jos tajuatte jotain tästä sekavasta sepustuksesta.

Sai selvää sepustuksesta. :D
Kauhian tutunkuulosta.... Ihan ihmeen veivaamista, ja semmosta just et, menee ohi noi yritykset ja semmoset energiat.

Yhtymät alasolmulle... Ne on aika vetovoimaisia, tai sulla ainaki se  :mars:&  :venus:! Mielenkiintoista. Tuttuuden tunnetta, ja varmaan semmosta et ihanku olis ennenki nähny ja ollu.
Mulla oli joskus aurinko ja merkurius  :aspect_con: mun alasolmulle, ja aluks oli aika hurjaa ja kivaa, mut pidemmällä kaavalla, tuntu, et suhde oli semmosta et vetäis pulkalla perässä, eikä edenny eteenpäin, vaan päin vastoin tuli semmonen et taantu vaan taaksepäin, ja et tavallaan sillain syvemmällä tasolla puuttui semmoinen "kipinä/tunne", siitä että kumpikaan ei oikein edennyt sinne jonnekkin "tulevaan", eli vissiin sinne yläsolmuun päin? Vaikea sanoa. ku oli muitaki aspekteja synastriassa... niin ei voi tollein yhtä asiaa lyödä lukkoon...

Nojoo, Sun mars & venus + pluto on näköjään aika vetovoimasissa aspekteissa. :D Pluton kanssa ei vissiin ihan helpolla irrottauduta, vaan semmosesta intensiivisestä liisteristäkin sitten joskus pääsee irti... pikku hiljaa. Jos haluaa? Varsinkin skorpparijutuissa/pluto jutuissa, voi ehkä irtautua, mut sit ponghataakin takasin? :D Pluto-jutut sotkee paljon, koska se intensiivisyys ja semmonen vetovoimaisuus jättää missaamatta ne semmoset pikkuasiatkin, että just mitä on yhteistä. Myös venus - mars aspektit tottakai? Ne on niin voimakkaita ja kivoja, niin jättää sivuseikaks ne oleelliset romanttiset ja yhteensopivat asiat? tai sitten ei, toivottavasti, toinen osapuoli tai kummatkin havahtuu asiaan?

En tiiä, jotenki kiinteessä veden merkissä, eli  :skorpioni: tai varsinkin vahvoissa  :pluto: -jutuissa, se "juttu" mikä onkaan, niin se ei aina näennäisestikään ookkaan aina "sillä selvä".  Jos haluaa lopettaa jonku jutun, tai siis semmosissa jutuissa jos siinä on mukana tunteita ja edes vähän muutakaan intensiivisyyttä. Jos vaan laittaa asian selväks, niin se ei ookkaan sillä selvä, vaan siellä jossain meneekin semmosia kiemuroita...
semmosia, "alakerroksia", en tiiä pysyykö kukaan kärryillä?  :crazy2:

En tiiä, siitä on ollut vähän kiistaa, että synastriassa näissä pluton aspekteissa on ollu, et kummalla on ne langat käsissä, sillä kenen pluto on voimakkaasti aspektoitunu toisen persoonallisille planeetoille, vai sillä kenen persoonallisiin planeettoihin tää aspekti osuu.
ehkä se on varmaankin molemmin puolista, mutta enempi varmaan sillä kenen pluto on kyseessä. ;)


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: Eileithyia - 16.12.2015 16:26:56

Sai selvää sepustuksesta. :D
Kauhian tutunkuulosta.... Ihan ihmeen veivaamista, ja semmosta just et, menee ohi noi yritykset ja semmoset energiat.

Yhtymät alasolmulle... Ne on aika vetovoimaisia, tai sulla ainaki se  :mars:&  :venus:! Mielenkiintoista. Tuttuuden tunnetta, ja varmaan semmosta et ihanku olis ennenki nähny ja ollu.
Mulla oli joskus aurinko ja merkurius  :aspect_con: mun alasolmulle, ja aluks oli aika hurjaa ja kivaa, mut pidemmällä kaavalla, tuntu, et suhde oli semmosta et vetäis pulkalla perässä, eikä edenny eteenpäin, vaan päin vastoin tuli semmonen et taantu vaan taaksepäin, ja et tavallaan sillain syvemmällä tasolla puuttui semmoinen "kipinä/tunne", siitä että kumpikaan ei oikein edennyt sinne jonnekkin "tulevaan", eli vissiin sinne yläsolmuun päin? Vaikea sanoa. ku oli muitaki aspekteja synastriassa... niin ei voi tollein yhtä asiaa lyödä lukkoon...

Nojoo, Sun mars & venus + pluto on näköjään aika vetovoimasissa aspekteissa. :D Pluton kanssa ei vissiin ihan helpolla irrottauduta, vaan semmosesta intensiivisestä liisteristäkin sitten joskus pääsee irti... pikku hiljaa. Jos haluaa? Varsinkin skorpparijutuissa/pluto jutuissa, voi ehkä irtautua, mut sit ponghataakin takasin? :D Pluto-jutut sotkee paljon, koska se intensiivisyys ja semmonen vetovoimaisuus jättää missaamatta ne semmoset pikkuasiatkin, että just mitä on yhteistä. Myös venus - mars aspektit tottakai? Ne on niin voimakkaita ja kivoja, niin jättää sivuseikaks ne oleelliset romanttiset ja yhteensopivat asiat? tai sitten ei, toivottavasti, toinen osapuoli tai kummatkin havahtuu asiaan?

En tiiä, jotenki kiinteessä veden merkissä, eli  :skorpioni: tai varsinkin vahvoissa  :pluto: -jutuissa, se "juttu" mikä onkaan, niin se ei aina näennäisestikään ookkaan aina "sillä selvä".  Jos haluaa lopettaa jonku jutun, tai siis semmosissa jutuissa jos siinä on mukana tunteita ja edes vähän muutakaan intensiivisyyttä. Jos vaan laittaa asian selväks, niin se ei ookkaan sillä selvä, vaan siellä jossain meneekin semmosia kiemuroita...
semmosia, "alakerroksia", en tiiä pysyykö kukaan kärryillä?  :crazy2:

En tiiä, siitä on ollut vähän kiistaa, että synastriassa näissä pluton aspekteissa on ollu, et kummalla on ne langat käsissä, sillä kenen pluto on voimakkaasti aspektoitunu toisen persoonallisille planeetoille, vai sillä kenen persoonallisiin planeettoihin tää aspekti osuu.
ehkä se on varmaankin molemmin puolista, mutta enempi varmaan sillä kenen pluto on kyseessä. ;)

Hmm, Pluto puoliskona voin sanoa, että kun aluksi tavattiin niin kyllä se vetovoima oli ihan yhtä voimakasta mutta Venus näytti olevan siitä enemmin häkellyksissään kun taas minulle se oli jotenkin luonnollisempaa ja olin asian kanssa ehkä enemmän "rauhassa". Ainakin aluksi.

Unohdin mainita vielä, että oma Plutoni ja Marsini ovat yhtymässä hänen ala-solmulleen skorppioonissa ja siellä on myös samassa syssyssä hänen oma plutonsa ja saturnuksensa. Niin ja että hänen marsinsa on yhtymässä omaan askendenttiini, joka tosin sijaitsee jo neitsyen puolella.

No tuosta marsin ja askendentin kontaktista voin sanoa, että toisen energia oli aika "in your face" ja sai mut tuntemaan oloni hieman epämukavaksi vaikka yleensä vahvoista energioitsa pidänkin... mutta siis, jotain rajaa sentään, pitäisi toisen osata hieman hallita niitä...  :crazy2:

Yleisesti ottaen nämä asiat ovat kuitenkin olleet aika pinnan alla.

Luulen, että hän näkee minut enemmän kumppanimateriaalina kuin minä hänet, loppujen lopuksi. Kaipaan kumppaniltani hieman herkkyyttä kuitenkin ja tällä henkilöllä sitä ei juuri ole, emmekä ole edes pahemmin kavereita. Toveruus on ainakin minulle yksi tärkeimmistä tekijöistä suhteessa. Mulle ne ei ole oikeestaan koskaan olleet sivuseikkoja ja sehän tästä niin vaikeaa tekeekin, että kun vetovoima on vahvaa, syvää, sielullista... Mutta ei ole tulevaisuutta.  :( Ainoa ratkaisu lienee se, että löydän jonkun joka täyttää minut yhtä vahvasti ja myös arkinen puolikin pelaisi....


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: downtempo - 18.12.2015 21:37:24
Okei... Eli vissiinkin sitten sillä pluto-puoliskolla on siis loppupeleissä pidemmällä kaavalla se "ylempi" ote, eli sulla, eli osaa olla tavallaan vähän väljempänä, tai rauhallisemmin asian kanssa? :)

No jopas on vetovoimaisia aspekteja teillä...
Voisin kuvitella noilla aspekteilla, että se sun tyyppis varmaan on tosi hurmaantunut suhun. Tai melkein jopa hullaantunut! :P

Heh, voin vaan kuvitella tuon marsin askendentilla synastriassa. :D Mutta ehkäpä se rauhottuisi siitä ajan kanssa? palautteen kautta, tai reaktioiden kautta vastavuoroisesti? tai riippuu varmaan, että miten toinen osaa lukea toista jne...

Noh, aika näyttää varmasti tilanteessasi, mutta jos tuntuu että omalta puoleltasi puuttuisi sitä täytettä ja sisältöä enemmän, niin se voi pian olla aika yksipuolista, tai siis että jos toinen on enemmän mukana, varsinkin vetovoimaisissa, syvällisissä suhteissa. Että siellä "pinnan päälläkin" täytyisi käydä? Hmmm. en osaa nyt selittää, mut jotain semmosta, et välillä voi olla tunteidensa ja vetovoiman yms. kanssa, (sen intensiivisemmän puolen taholta), niin että joskus voi "hengähtää", en tiiä pysytkö kärryillä...

En tiiä, nää on vaan tämmösiä heittoja. :)

Mulla on ollu pari plutoonista suhdetta, ja niissä ongelmat oli semmosia, et mentiin aika syvissä merissä, ja oli tosi intensiivistä. Noh, plutoonisissa suhteissa on aina se kääntöpuolikin...Joskus sillon toivo, et olis joku päämäärä, tai tulevaisuus, yms. mutta se oli niin liisteriä loppujen lopuks, et vaikka kuinka ihanaa se olikin, mutta tuntu että jotain puuttu, vähänku se toinen puolisko koko suhteesta, semmonen arkinen puoli, ja ne pienet muutkin asiat mitä on elämässä. Mutta noi oli vaan mun kokemuksia, ja mulla oli eri aspekteja. Tai oikeastaan oli päämääriäkin, mutta ne oli tehty taas niin syvällisen kaavan mukaisesti (kiinteä laatu), vähänku joku järjestetty avioliitto, tai et elämä suunniteltiin jo heti huuman aikana (siinä vaiheessa kun huomas semmosen syvällisen sielullisen kontaktin, mikä meni luihin ja ytimiin) vuosia eteenpäin...

Mutta ehkä itte tiiät mitä tehdä!

Tosta herkkyydestä mietin, et muistaakseni sullakin oli nousu neitsyt, niin kaipailetko sitä semmosta herkkyyttä Dc:n kautta? :)


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: Eileithyia - 19.12.2015 14:04:38

Mulla on ollu pari plutoonista suhdetta, ja niissä ongelmat oli semmosia, et mentiin aika syvissä merissä, ja oli tosi intensiivistä. Noh, plutoonisissa suhteissa on aina se kääntöpuolikin...Joskus sillon toivo, et olis joku päämäärä, tai tulevaisuus, yms. mutta se oli niin liisteriä loppujen lopuks, et vaikka kuinka ihanaa se olikin, mutta tuntu että jotain puuttu, vähänku se toinen puolisko koko suhteesta, semmonen arkinen puoli, ja ne pienet muutkin asiat mitä on elämässä. Mutta noi oli vaan mun kokemuksia, ja mulla oli eri aspekteja. Tai oikeastaan oli päämääriäkin, mutta ne oli tehty taas niin syvällisen kaavan mukaisesti (kiinteä laatu), vähänku joku järjestetty avioliitto, tai et elämä suunniteltiin jo heti huuman aikana (siinä vaiheessa kun huomas semmosen syvällisen sielullisen kontaktin, mikä meni luihin ja ytimiin) vuosia eteenpäin...

Mutta ehkä itte tiiät mitä tehdä!

Tosta herkkyydestä mietin, et muistaakseni sullakin oli nousu neitsyt, niin kaipailetko sitä semmosta herkkyyttä Dc:n kautta? :)

Nimenomaan koen, että se arkinen puoli jäisi uupumaan, kuten sanoin niin emme ole juuri edes kavereita.  :P

Herkkyyttä kaipaan varmaan sekä DC:n kautta että mun omien rapuominaisuuksien kautta.  ::) Haluan, että kumppanini on jollain tapaa hellyyttävä. Tästäkin on kyllä seurannut ongelmia, esim. saatan vetää puoleeni narsistisia ihmisiä jotka kaipaa sitä paapomista ja sääliä.  ::) Lol.


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: downtempo - 01.01.2016 03:04:25
Lainaus
Nimenomaan koen, että se arkinen puoli jäisi uupumaan, kuten sanoin niin emme ole juuri edes kavereita.  :P

Herkkyyttä kaipaan varmaan sekä DC:n kautta että mun omien rapuominaisuuksien kautta.  ::) Haluan, että kumppanini on jollain tapaa hellyyttävä. Tästäkin on kyllä seurannut ongelmia, esim. saatan vetää puoleeni narsistisia ihmisiä jotka kaipaa sitä paapomista ja sääliä.  ::) Lol.


oho, unohdin vastata tähän (en aina muista mitä oon minnekki kirjotellu ja anteeks jos ja kun oon jättänyt aiemmin vastaamatta jonnekkin ketjuihin...Ei oo mitään tarkotuksellista. Oon vähän hajamielinen)

Nooh, jos ei millään löydy herkkyyttä, ja mikäli ei jaksa pitkään odottaa, kunnes ja jos tai ei löydy niitä piirteitä mitä kaipaa, niin jatka matkaa? :P

Joo, tommosissa herkkyys/hellyys-jutuissa on se ansa, et sit saattaakin vetää narsistisia tyyppejä puoleensa. Tarpeeks kauan kun niitä on ilmaantunu, tai jos ei niin ainakin kokemuksien kautta harjaantuu semmoset "antennit"... niin ehkä osaa ne sivuuttaa. :)


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: Eileithyia - 01.01.2016 11:55:03

oho, unohdin vastata tähän (en aina muista mitä oon minnekki kirjotellu ja anteeks jos ja kun oon jättänyt aiemmin vastaamatta jonnekkin ketjuihin...Ei oo mitään tarkotuksellista. Oon vähän hajamielinen)


Eipäs mitään.  :) Ainahan voi olla myös tilanne, ettei vaan keksi mitään vastaamistakaan, kai sekin on OK...  ::)


Nooh, jos ei millään löydy herkkyyttä, ja mikäli ei jaksa pitkään odottaa, kunnes ja jos tai ei löydy niitä piirteitä mitä kaipaa, niin jatka matkaa? :P


Mut kun samalla tää on niin addiktoivaa.  :2funny: Mulla ei ole mitään uusia ihmisiä vastaan, kunhan vain löytäisi jotain vähintään yhtä intensiivistä...


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: downtempo - 09.01.2016 00:16:02
Eipäs mitään.  :) Ainahan voi olla myös tilanne, ettei vaan keksi mitään vastaamistakaan, kai sekin on OK...  ::)

Mut kun samalla tää on niin addiktoivaa.  :2funny: Mulla ei ole mitään uusia ihmisiä vastaan, kunhan vain löytäisi jotain vähintään yhtä intensiivistä...


Yeah :)

nauti intensiivisyydestä niin, että molemmilla on samat pelisäännöt ja sävelet... if not... niin, niin kauan ku alkaa hahmottua kunnolla. Eiköhän se ajan kanssa ala kunnolla hahmottua.... depends on you... millon pistät jarrua, tai vaihat vaihetta....jopa sille pakille.  ;)

 sit sitä seuraavaa ootellessa... :P


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: Victoriae - 20.08.2016 09:55:41
Tämmöinen tapaus hiertää mieltä. Miltä teistä näyttää tällaiset aspektit synastriassa?
Jos ei tästä muuta iloa ole niin ainakin on tutustunut synastrioihin : )

M=mies, N=nainen

M :kuu:  :aspect_squ: N :aurinko:
M :aurinko: :aspect_squ: N  :venus:
M :venus: :aspect_squ: N :aurinko:
M :kuu: :aspect_kvi: N :venus:
M :venus: :aspect_con: N :chiron:
M :saturnus: :aspect_con: N :kuunsolmu:
M :kuunsolmu: :aspect_con: N :askendentti:
M :keskitaivas: :aspect_opp: N :venus:
M :neptunus: :aspect_con: N :venus:
M :kuunsolmu: :aspect_opp: N :aurinko:
ja vielä
M :venus: :aspect_opp: N :pluto:


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: Victoriae - 25.08.2016 20:26:38
Anyone? Synastriassa löytyy runsaasti muitakin aspekteja. Toinen on Kauris ja toinen Vesimies..mahtaako olla toivoton yhdistelmä? Kauris ei tunnu sopivan kenenkään kainaloon ..


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: Lilli - 26.08.2016 09:51:14
Victoriae: kartat kannattaa laittaa aina näkyviin, pelkkä aspektilista ei kerro tarpeeksi.

Tärkeimpänä aspektina pitäisin miehen alasolmun yhtymää Auringollesi. Tässä voi olla ns. entisen elämän tuttu. Onko se hyvä asia, jääkin nähtäväksi. Yleensä nämä suhteet kukoistavat alkuvaiheessa, mutta ongelmia tulee pian.

Sitten jos ajatellaan Kaurista ja Vesimiestä, niin molemmilla on yksi hankala piirre suhteen kehittämisen kannalta: taipumus ottaa etäisyyttä ja pantata tunteita. Vesimies karttelee sitoutumista ja haluaa kaiken perustuvan vapaaehtoisuudelle, kun taas Kauris voisi sitoutuakin, mutta miettii todella tarkkaan, kenen kanssa tällaiseen ryhtyy.


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: Victoriae - 26.08.2016 12:36:31
Hei kiitos Lilli, tässä tämä varsinainen kartta..


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: Lilli - 26.08.2016 13:02:56
Aika haasteelliseltahan tuo näyttää. Mies ei ole välttämättä sitä sorttia, joka asettuisi noin vain aloilleen, elämässä pitää olla menoa ja meininkiä. Saturnus siellä voi hieman antaa hänelle kurinalaisuutta ja vastuuntuntoa, tai sitten Saturnus kuvastaa jotakuta ulkopuolista orjapiiskuria, joka pistää hänet ruotuun. Suhteesta kehittyy helposti on-off-tyyppinen viha-rakkaussuhde.

Teillä on kuitenkin nuo solmut tärkeässä asemassa, miehen alasolmun yhtymä Auringollesi tulikin jo mainittua, mutta onhan siellä myös sinun noususolmusi yhtymä hänen Aurinko-Saturnus -yhtymälleen. Tällaiset kuviot vetävät helposti erilaisiakin ihmisiä yhteen ja suhteeseen tulee hieman kohtalonomainen tunne. Kohtalonomaiset suhteet tuntuvat merkittäviltä riippumatta siitä, kuinka kauan ne kestävät.


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: Victoriae - 26.08.2016 17:16:23
Heh, aika nappiin osuus tuo kuvaus kyseisestä herrasta  ;D
Joo todennäköisesti tämä ei johda muuhun kuin minun mielipahaan. Ei voi muuta todeta kuin että karma is a bitch..
Mutta kiitos Lilli osuvasta analyysistä. Tämä vahvistaa omia ajatuksia.


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: Corvus Leonis - 28.08.2016 19:03:40

Teillä on kuitenkin nuo solmut tärkeässä asemassa, miehen alasolmun yhtymä Auringollesi tulikin jo mainittua, mutta onhan siellä myös sinun noususolmusi yhtymä hänen Aurinko-Saturnus -yhtymälleen. Tällaiset kuviot vetävät helposti erilaisiakin ihmisiä yhteen ja suhteeseen tulee hieman kohtalonomainen tunne. Kohtalonomaiset suhteet tuntuvat merkittäviltä riippumatta siitä, kuinka kauan ne kestävät.

Solmut voivat tosiaan paitsi vetää puoleensa, myös ylläpitää suhdetta ihmiseen jonka kanssa ei muuten ole mitään yhteistä. Olin itse pitkään sellaisessa missä oli Auringot keskenään kvinkunssissa (!), Kuut neliössä keskenään (!!) ja kaupan päälle Mars-Saturnus-yhtymä. Aika onneton lähtökohta ja luulisi että moisin kuvioin ei kovin kauan toista katsella jos ei ole pakko.

Mutta ne solmut. Minun yläsolmu  :harka::ssä oli yhtymässä hänen  :venus::een eli Härän merkin omaan hallitsijaan ja kaiken lisäksi mun  :venus: oli puolestaan aivan hänen alasolmullaan. Tuo jälkimmäinen aspekti on käsittääkseni paljon huonompi juttu kuin miltä kuulostaa. Ja lisäksi mun  :venus: teki oppositiota toisen  :aurinko: :chiron: :kuunsolmu:-stelliumiin ja hänen tuo stelliumi oli kaiken lisäksi yhtymässä mun  :chiron::iin.
Minulla kun on nataalina  :venus: :aspect_con: :uranus: oppositiossa omaan  :chiron::iin niin jopas aktivoituivat solmut ja Chironit yhdellä kertaa. Sanotaan näin, että se suhde vei minulta joksikin aikaa järjen ja olen sen koommin päättänyt pysyä sinkkuna. ::)


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: Lilli - 29.08.2016 10:32:12

Teillä on kuitenkin nuo solmut tärkeässä asemassa, miehen alasolmun yhtymä Auringollesi tulikin jo mainittua, mutta onhan siellä myös sinun noususolmusi yhtymä hänen Aurinko-Saturnus -yhtymälleen. Tällaiset kuviot vetävät helposti erilaisiakin ihmisiä yhteen ja suhteeseen tulee hieman kohtalonomainen tunne. Kohtalonomaiset suhteet tuntuvat merkittäviltä riippumatta siitä, kuinka kauan ne kestävät.

Solmut voivat tosiaan paitsi vetää puoleensa, myös ylläpitää suhdetta ihmiseen jonka kanssa ei muuten ole mitään yhteistä.

Tuo on kyllä ihan totta.

Minä olen pyöritellyt mielessäni sellaista teoriaa, että kvinkunsseissa olevat Auringot toisivat parisuhteessa esiin kummastakin sokeita pisteitä, mitkä muutoin jäisivät täysin tiedostamatta. Jos sokeat pisteet ovat sellaisia, joita ei soisi löytävänsä itsestään, niin ei ihme, jos ajautuu hulluuden partaalle. Minulle itselleni kvinkunssimerkkejä ovat Skorpioni ja Kauris, joista ensin mainituista ei ole parisuhdekokemusta, mutta Kauriista on kaksin kappalein. Onhan minulla DC:kin Kauriissa, joten ei ihme, että tällaistakin viritelmää on ollut. No, etenkin jälkimmäisen kanssa suhde oli juuri teoriani mukaista menoa. Mukana oli myös karminen puoli, ilmeisesti yhteisiä entisiä elämiä oli kymmenittäin ja niistä oli jäänyt paljon selvittämättömiä asioita.

Tiedän yhden, pitkään yhdessä olleen pariskunnan, jolla Auringot ovat kvinkunssissa, mutta muuta synastriaa en tiedä tarkemmin. Mies on Au-Leijona, Kuu-Kaksoset, rouva Kalat. Sama koulutus, samat työpaikat, lopputyöt tehty samaan aikaan, matkustellaan yhdessä paljon ja yleensäkin kaikki tehdään yhdessä. Leijonan kannalta vain ajattelin, että mitenkähän se kestää tuollaista määrää yhdessäoloa?


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: Corvus Leonis - 29.08.2016 15:17:12

Minä olen pyöritellyt mielessäni sellaista teoriaa, että kvinkunsseissa olevat Auringot toisivat parisuhteessa esiin kummastakin sokeita pisteitä, mitkä muutoin jäisivät täysin tiedostamatta. Jos sokeat pisteet ovat sellaisia, joita ei soisi löytävänsä itsestään, niin ei ihme, jos ajautuu hulluuden partaalle.

Tiedän yhden, pitkään yhdessä olleen pariskunnan, jolla Auringot ovat kvinkunssissa, mutta muuta synastriaa en tiedä tarkemmin. Mies on Au-Leijona, Kuu-Kaksoset, rouva Kalat. Sama koulutus, samat työpaikat, lopputyöt tehty samaan aikaan, matkustellaan yhdessä paljon ja yleensäkin kaikki tehdään yhdessä. Leijonan kannalta vain ajattelin, että mitenkähän se kestää tuollaista määrää yhdessäoloa?

Hyvä pointti tuo sokeat pisteet - kyllä se omalla kohdalla näin olikin, hiffasin että musta oli tullut jokseenkin samanlainen kuin pari mun entistä frendiä jotka nykyään herättävät minussa jotain epämääräistä säälinsekaista inhoa, lähinnä siksi että ovat helvetin skarppeja tyyppejä, toinen alallaan vaikutusvaltainen ja toinen muuten vaan korkeasti koulutettu, mutta kumpikin on kuitenkin mennyt syystä tai toisesta mokaamaan asiansa. Sen tiedän että meillä kaikilla on vakavia aggressio-ongelmia, luultavasti siksi että olemme kodeista joissa oli alkoholismia ja väkivaltaa.

Toista kvinkunssipariskunnasta huomautan, että samanlainen ammatillinen, koulutus- ja perhetausta ja varsinkin arvomaailma liimaa tutkitusti pariskuntia pitkiin avioliittoihin perheenperustamisineen todennäköisemmin kuin esim. seksuaalinen vetovoima. Kumppanissa ihminen hakee samanlaisuutta; ihmisen aivot ovat muutenkin viritetty pitämään kaikesta tutusta ja yhteiset taustatekijät sekä pitävät yllä yhteisiä keskustelunaiheita että luultavasti ehkäisevät verisiä arvoristiriitoja.

Media taas korostaa aina ja vain seksielämää mutta ei se pitkälle kanna jos pariskunnilla ei ole oikein yhteistä puhuttavaa, kumpikin on kiinnostunut täysin eri asioista, arvostaa eri asioita ja niin poispäin.

Tosin itse olen ollut sellaisenkin kanssa jonka kanssa oli paljonkin yhteistä, mutta mun kiinnostus lopahti aika nopeasti. Jos toinen on yhtä aggressiivinen kuin minä itse, ellei enemmänkin, niin eihän siitä mitään tule. ::)


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: mc82 - 25.09.2016 19:32:17
Itse olen alkanut miettimään myös Kuunsolmuaspektien merkittävyyttä. Elämässäni on ollut (huikeat) 2 kpl seurustelusuhteita, ja kummassakin on ollut  :kuunsolmu: taustalla. Kerronpas tarinan liittyen molempiin...

Exäni  :kuunsolmu: :rapu: on tarkassa  :aspect_con: :ssä mun DC:heni (orbi reilu 0,5 astetta, 6. huoneen puolella). Ensimmäinen parisuhteeni. Ja aikanaan pitkä sellainen. Tiesin jo alussa, että tämän miehen kanssa tulen olemaan pitkään - sitä kestikin reilut 5 vuotta.

Mutta...

Ajan saatossa huomasin exässäni piirteitä, jotka muistuttivat isääni. Juuri ne negatiiviset piirteet. Itselläni oli tuolloin isäsuhteessani läpikäymättömiä asioita ja huomasin, että juuri nämä piirteet tulivat esille myös exässäni. Isäni kanssa olen aina ollut alistuva, enkä ole juuri koskaan sanonut todellista mielipidettäni tai "noussut isääni vastaan", koska olen kokenut, etten siltikään saa muutosta aikaan, vaikka kuinka kertoisin kantani! Exäni oli samanlainen, ei juuri kuunnellut mielipiteitäni tai suhtautui vähättelevästi mielipiteisiini. Ei näillä eväillä suhde kanssa, ja koska meillä muutenkin oli erimielisyyksiä elämänsuunnitelmien osalta, kuten esim. perheenperustamisesta, ero siinä loppupeleissä tuli. Ainakin tämän jälkeen olen oppinut puolustamaan omaa mielipidettäni paremmin ja uskaltanut olla myös eri mieltä ihmisten kanssa. Että jotain hyvääkin erosta seurasi, roima annos oppia ja taistelijaluonnetta! ;)

Eikös solmuaspekteissa ollut niin, että laskusolmuaspektit tuppaavat olemaan alussa hyvinkin merkittäviä ja jopa kohtalonomaisilta tuntuvia? "Tuttuja"? Muuttuvat ajan saatossa hiertäviksi? Näin muistelisin, että koskee laskusolmun ja persoonallisten planeettojen välisiä aspekteja. Kosmisten planeettojen ( :neptunus: &  :pluto: ) ja laskusolmujen kohdalla taas oli toisinpäin, eli suhteet saattavat alkaa hankalissa tunnelmissa, mutta ajan saatossa aspekti muuttuu helpommaksi.

Sitten nyxä...

Miehen  :neptunus: on  :aspect_con: :ssä laskusolmuuni  :kauris: :ssa (väljähkö, orbi muistaakseni 3 astetta). Muistan, kun joskus teininä näin välähdyksen, että aikanaan menen naimisiin tummahiuksisen, ruskeasilmäisen miehen kanssa. Tämä oli ihan äkillinen tapaus, ei liittynyt mihinkään tarkoitukselliseen mietiskelyyn tms. Itse ajattelin silloin, että kylläpäs sitä hassuja tulee mieleen... Mutta... Vuosia myöhemmin sitten tapasin juuri kuvatunlaisen miehen, jonka kanssa synkkasi pelottavan hyvin. Jonka kanssa tuli sellainen fiilis, että joku yliluonnollinen voima ohjaa meitä toisiamme kohti ja tätä kohtaloa et pysty pakenemaan, vaikka kuinka yrittäisit... Ja tämän tarinan miehen kanssa elelemme vieläkin  :-*

Suhde alkoi haastavissa tunnelmissa, kuten laskusolmu-kosminen planeetta -aspektissa taitaapi olla takana. Olin tuolloin edellisen eron jälkeen henkisesti haavoilla, epäluuloinen ja vihainen - fiksua olisi ollut, jos olisin varannut enemmän aikaa erosta toipumiseen. Nykyinen joutui meikäläisen takia aikamoisen ryöpyn kohteeksi... :-[  En vain pystynyt enää pakenemaan tunteitani ja vaikka pelkäsin, että tulen uudelleen satutetuksi, koin, etten enää pääse kohtaloani pakoon ja on vain hypättävä jalat edellä kaninkoloon... Mutta aika hoitaa ja parantaa ja energiat tasaantuivat ajan saatossa.

Tuossahan tulikin esille se, että mies on tuntunut oikealta, "vanhalta tutulta", olen nähnyt hänen ilmaantuvan elämääni aikapäiviä sitten. Juuri tuo Neptunus-aspekti laskusolmulle kertoo siitä, että olemme ehkä edellisessä elämässä tunteneet ja siksi tavatessa toinen tuntui hyvinkin tutulta.

 :smitten:


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: prinsessak - 01.11.2016 03:06:47
Moon   Sextile   Sun   1.19   215
Moon   Conjunction   Moon   4.17   229
Moon   Conjunction   Saturn   0.24   171
Moon   Square   Pluto   2.40   -74
Mercury   Square   Sun   0.40   -356
Mercury   Conjunction   Mars   2.18   154
Mercury   Trine   Pluto   2.01   49
Venus   Sextile   Mercury   0.52   107
Mars   Sextile   Ascendant   1.37   52
Jupiter   Opposition   Venus   2.07   -71
Jupiter   Conjunction   Jupiter   1.02   120
Saturn   Conjunction   Saturn   1.45   94
Uranus   Conjunction   Uranus   1.45   83
Uranus   Conjunction   Neptune   0.45   87
Neptune   Conjunction   Uranus   2.15   73
Neptune   Conjunction   Neptune   1.15   78
Pluto   Square   Moon   0.22   -125
Pluto   Trine   Mars   1.42   46
Pluto   Sextile   Uranus   0.47   43
Pluto   Sextile   Neptune   1.47   28
Pluto   Conjunction   Pluto   1.59   64
    1693   -626   1067

Tässäpä ois. Uuden nettituttavuuden ja mun synastriakartan aspektit :O jos joku haluaisi tulkita, onko tästä suurempaan rakkaustarinaan..? Ei olla nähty vielä livenä. Puhelimessa puhuttu kyllä, mut tosi vaihtelevasti. Jaaah. ??? Hänen planeetat vasemmalla, mun oikealla.


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: downtempo - 20.01.2017 21:57:14
Oon aatellu astrologian kantilta, et seuraava kuka tulee eteen, niin en ees halua tietää karttojen sopivuuksia vaan tutkailla ihan maallisin keinoin. Jotenki ei vaan jaksa syynätä enää niin tarkasti. Oon muutenkin liian analysoiva  :askendentti: :neitsyt: , niin tuntuu että melkein kukaan ei läpäse sitä analyyttisuutta, niin parempi vähän höllätä.  ::)
Toisaalta siitä on myös hyötyä, koska dc  :kalat: taas ei osaa sanoo ei. mut kuiteski saa astrologia jäädä sikseen synastrian osalta.


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: Eileithyia - 05.02.2017 00:07:50
Oon aatellu astrologian kantilta, et seuraava kuka tulee eteen, niin en ees halua tietää karttojen sopivuuksia vaan tutkailla ihan maallisin keinoin. Jotenki ei vaan jaksa syynätä enää niin tarkasti. Oon muutenkin liian analysoiva  :askendentti: :neitsyt: , niin tuntuu että melkein kukaan ei läpäse sitä analyyttisuutta, niin parempi vähän höllätä.  ::)
Toisaalta siitä on myös hyötyä, koska dc  :kalat: taas ei osaa sanoo ei. mut kuiteski saa astrologia jäädä sikseen synastrian osalta.

Samoja fiiliksiä mulla. Kyllähän se aikansa oli ihan hauskaa tutkailua, mutta loppupeleissä tarpeetonta.  ::)


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: Inda - 24.03.2017 13:23:15
Osaisiko joku selittää tuota vertexiä eli miten selvitän sen aspektit toiseen karttaan. Tiedän, että omani on neitsyessä ja poikaystäväni kaloissa. Mulla au kalat, nousu vesimies  ja poikaystävällä au skorppari ja nousumerkki neitsyt. Mutta en tiedä miten lasken nuo yhtymät yms. että onko siinä mitään aspekteja.

Tuntuu, että menen vähän sekaisin kun en ihan täysin ymmärrä ja olen lueskellut tietoja sieltä täältä


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: Inda - 24.03.2017 17:28:22
Kiitos vinkistä!

Yksi juttu, mitä en ymmärrä tuosta kartasta on se, että jos mun vertex on neitsyessä ja toisen kaloissa eikö niiden pitäisi silloin olla oppositiossa? Vai ei? Kun tuossa kartassa ei näy ainakaan vertexiltä mitään piirrettyä yhtymää? Vai ilmestyykö se edes karttaan? Tai sitten on mennyt ihan väärin tä mun ymmärrys näistä aspekteista, mikä nyt ei olis mitenkään kumma juttu :D Laitoin tuon kuvan tohon liitteeksi, jos joku osaa siitä kertoa tuon opposition.


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: Inda - 24.03.2017 20:01:21
Kiitos selvennyksestä!


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: Inda - 25.03.2017 17:29:50
Hei Sinikiviviuhko, osaisitko sen vielä neuvoa, että tarkoittaako yhtymä (eli enkuksi conjuciton vai? ) sitä, että on alle 10 orbin ero. Olisiko esimerkiksi nämä yhtymässä jos toisen aurinko on 28,06  (pilkun tilalal kuuluisi olla asteluku) ja toisen Fortune on 25,42 astetta? Tarkoittaako se siis ihan suoraan miinustettavaa eroa noissa?

Sori kun kyselen tyhmiä, mutta tässä opetteluvaiheessa menee sekaisin kaikki nuo merkit ja selitykset :D


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: Kuuhilda - 02.05.2022 16:17:00
Onkos kellään kokemusta suhteesta, jossa miehen  :mars: on sun DC:llä?
Miten olet tämän kokenut? Voimakkaana seksuaalisuutena?

 :aurinko:  :aspect_con: DC oli jonkinlaista, jopa miellyttäväksi kokemaani vallankäyttöä, ja kyseisen miehen kanssa halusin kiivetä tikkaat aina avioliiton satamaan asti.

Mutta jos  :aurinko: oli vallankäyttöä, niin entäs sitten  :mars:? Pitääkö olla huolissaan?


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: Eileithyia - 27.09.2023 19:03:36
Onkos kellään kokemusta suhteesta, jossa miehen  :mars: on sun DC:llä?
Miten olet tämän kokenut? Voimakkaana seksuaalisuutena?

 :aurinko:  :aspect_con: DC oli jonkinlaista, jopa miellyttäväksi kokemaani vallankäyttöä, ja kyseisen miehen kanssa halusin kiivetä tikkaat aina avioliiton satamaan asti.

Mutta jos  :aurinko: oli vallankäyttöä, niin entäs sitten  :mars:? Pitääkö olla huolissaan?

Olisin aina huolissani jos suhteessa esiintyy vallankäyttöä. Sitä on vaikea ehkä aluksi ottaa vakavasti, kyseessä on todennäköisesti eräskin luonnehäiriö.


Otsikko: Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Kirjoitti: Kuuhilda - 28.09.2023 14:59:07
Juu, siis tuo  :aurinko:  :aspect_con: DC mies oli juurikin narsku. Vallankäytössä ei tietenkään ole koskaan mitään hyvää.

Tuo  :mars:  :aspect_con: DC ei kestänyt niin  pitkään, että osaisin sanoa, mistä siinä oli kyse.

 :venus: :aspect_con: DC on ainakin iloa ja miellyttävyyttä, nautinnollista ja leikkisää energiaa.