Sivuja: 1 2 [3] 4
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: VIESTI VALOLIITOLTA: AVARUUSALUSHAVAINTO 14.10.2008  (Luettu 33970 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Arkiviisu
Vieras
« Vastaus #30 : 06.10.2008 20:35:20 »

http://www.astro.fi/blog/readBlog/user_name/astroseppo/vuosi/2008/kk/09
    linkistä löytyy  lisää kommentteja ... on Seppo Tanhuan blogi ja  teksinsä kommentteineen löytyy rullaamalla "alaspäin"   Smiley ... ihan nyt tiedoksi kiinnostuneille  angel


Tässä vielä Uusi Maa sivustolinkki -  Grin ihan mielenkiintoisia " ei liian ryppyotsaisia" mutta "asiasta" kommentteja http://www.phpbbserver.com/phpbb/viewtopic.php?mforum=uusimaa&t=1231&postdays=0&postorder=asc&start=30&mforum=uusimaa

« Viimeksi muokattu: 06.10.2008 20:53:17 kirjoittanut Aaviisuinen » tallennettu
Tiigris
Astroholisti
*****
Viestejä: 3615Profiili
« Vastaus #31 : 12.10.2008 17:43:56 »

Muistakaa nyt sitten olla tarkkana  Cool jos jotain tapahtuu..!
tallennettu
Neela
Astroholisti
*****
Viestejä: 1096Profiili
« Vastaus #32 : 12.10.2008 18:30:50 »


Kaksi yötä enää ja sitten nähdään tapahtuuko mitää!  Cheesy

Tuossa kerran illalla tätä juttua ajattelin ja pohdin kuinka sekaisin koko maailma menee ja näkyyköhän kaupunkikuvassa ihan täälläkin?
Sitten tuumin, että ne jotka vain jatkavat omia puuhiaan ovat astrolaisia tai muuten tekemisissä kanavointien kanssa.  Grin

Tulemme vahingossa ulos komerosta... jos siellä nyt olimmekaan.  Wink

tallennettu

Hyvin menee, mutta menköön Afro
Ippuska
Astroholisti
*****
Viestejä: 5082


4ever


Profiili
« Vastaus #33 : 13.10.2008 09:29:27 »

 Grin Afro
tallennettu

Ophiuchus

Trooppisesti:
 aurinko jousimies , kuu leijona , askendentti vesimies

Sideerisesti:
 aurinko skorpioni , kuu leijona , askendentti kauris

Maya: Sininen Kosminen Yö
Arkiviisu
Vieras
« Vastaus #34 : 13.10.2008 16:13:30 »

HÄMMENNYKSESTÄ 14.10.08 -TAPAHTUMAAN LIITTYEN

Metatronia kanavoinut Carolyn Evers ( www.metatronminutes.com)
Uutiskirjeestä 10.10.08
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine


Miksi on ollut paljon hämmennystä liittyen päivämäärään 14.10.2008, päivään jolloin on sanottu taivaallemme ilmestyvän upea avaruusalusnäytös?

Emme näe mitään hämmennystä omalta puoleltamme. Malli on hyvin selkeä. Se on syy, miksi ensimmäisessä uutiskirjeviestissäni puhutaan erottelukyvystä. Kuten ehkä tiedätte, minulla oli tämä tapahtuma ja sitä ympäröivät olosuhteet mielessäni, kun tein ne toteamukset.

Raskain sydämin lähetän tämän viesti, koska se järkyttää selvästi luottamusta - ei ainoastaan kanavoijissa, vaan myös avaruusveljissänne ja -sisarissanne. On sanottava joistain teille lähetetyistä energioista, etteivät ne ole olleet valoenergioita.

Katsokaahan, rakkaani, on oltava enemmän erottelukykyä, silloin kun on viestejä, joita ottavat vastaan monet, mutta jotka eivät sisällä totuutta. Syynä tähän on se, että aika-avaruusjatkumonne hiukkaset hajoavat järjestyäkseen uudeksi toimintamalliksi.

Kuten monet teistä tietävät, tätä kutsutaan kaaokseksi. Kaaoksella on monia merkityksiä, mutta tässä tapauksessa niitä samoja hiukkasia, jotka muodostavat nykytodellisuutenne, käytetään muodostamaan tulevaisuuden todellisuutta, ja ne yksinkertaisesti järjestetään uudelleen. Tämä hajoaminen ja uudelleenjärjestely hämmentää monia, ei ainoastaan teidän planeetallanne, vaan myös niitä sieluja, jotka työskentelevät kanssanne ja jotka ovat olemassaolon korkeammilla tasoilla.

Se mitä näen, vaikuttaa epäjatkuvuudelta. Tarkoitan tällä sitä, että maailmanne todellisuuslinjat ovat katkeilleet. Tämä johtuu maailmaanne tulevista uusista energioista ja kyse on myös sen kulminaatiosta, mitä Ylin Lähde on määrännyt ihmisrodun kehittymisestä.

Siksi tapahtuu aaltovaikutusta, ja kun seurataan aikajanaa, on epäjatkuvuutta, joten tänä aikana on maailmassanne vieläkin vaikeampaa seurata energiaa alusta, mikä aloittaa jonkin toiminnan, loppuun, mikä ilmentyy maailmaanne.

Kehottaisimme nyt odottamaan pääsyä maailmanne tuleviin tapahtumiin. Tämä ei ole spekuloinnin aikaa. Sen sijaan että kuuntelette, mitä toisilla on sanottavana todellisuudestanne, keskittykää siihen, mitä haluatte tuoda esiin omana todellisuutenanne.

Sanon tässä sitä, että jos haluat avaruusveljiesi ilmestyvän, niin kysy itseltäsi: "Miksi?" Johtuuko se siitä, että tunnet tarvitsevasi jonkun toisen PELASTAMAAN itsesi? Mitä sellaista joku toinen pystyy tekemään, mitä et yhdistyneenä energiana pysty tekemään itse?

Voin käyttää sanoja selittääkseni teille, miten toimia toistenne kanssa, mutta silloin nuo sanat vaatisivat selitystä ymmärtääksenne yhteyden kaikkien planeettanne ihmisten ja tapahtumien välillä. Sanoisin mieluummin, että harkitkaa liittymistä yhteen toisten kanssa rakentavammalla tavalla. Kun kukin sielu lisää energiansa ja mielensä voiman ryhmän tavoitteisiin, sen energia ja mahdollisuudet lisääntyvät eksponentiaalisesti saattamaan loppuun sen mallin tai suunnitelman, joka luotiin ryhmän mielessä.

Silloin kun reagoitte yksilönä toisten ajatuksiin, voimanne heikentyy, mikä sallii teidän avautua toisten hallittavaksi. Tämä on ollut menneisyyden tapa, ja kuten sanoimme, se on vanhaa informaatiota.

Olette tekeillä olevia mestareita.

Tuo säteilevä sielu, jonka ymmärsitte Jeshuaksi tai Jeesukseksi - kumman nimen henkilökohtaisesti ymmärrättekin - tämä mahtava olento kehotti - sanon tämän mahdollisimman rakastavasti - kääntymään sisäänpäin omiin kykyihinne. Siellä on varsinainen voima. Teillä on avaimet omaan valtakuntaanne, ja kun keräännytte yhteen yhteisön ja maailman positiivisten mielipiteiden kera, voitte ilmentää sen, mitä haluatte, kaikilla näillä alueilla. "Kääntykää sisäänpäin." Ystäväni, tämä on kohtalonne. Tämä johtuu siitä, että kun sielunne yhdistyy teihin, se yhdistyy myös sielumonadiinne, millä vuorostaan on kyky surffailla kosmisessa netissä ja tuoda teille mitä tahansa tarvitsemaanne tietoa.

Kääntyminen toisten puoleen on vanhaa informaatiota ja vanha tapa hyväksyä hallinta ja kontrollointi. Ette ole "pikku-sinä", olette osa paljon suurempaa "sinää".

Teistä saattaa tuntua siltä, etten ole antanut vastausta koskien päivämäärää 14.10.08, mutta kyllä olen. Ottakaa se, mitä olen sanonut, ja kierrättäkää se omien suodattimienne kautta. Katsokaahan, jos voitte vain ajatella eri näkökulmasta - nimittäin luojana omassa maailmassanne - käsitätte silloin, että te ette tarvitse mitään ennusteita. Teidän täytyy vain tietää, keitä olette.

Laitan viestintuojani kirjoittamaan kolumnin aiheesta "ennusteet, niiden mahdollisuus ja mahdollisuuksien ja todennäköisyyksien maailma". Tämä antaa teille vielä lisää selkeyttä siihen, mitä tulee esiin maailmassanne.

Tarkoitukseni on tuoda selkeyttä elämäänne osoittamalla tietä itsemestaruuteen.

Haluaisin sanoa lopuksi, että avaruusveljenne ja -sisarenne työskentelevät hyvin uutterasti kulissien takana. He tekevät työtä puolestanne, koska he ovat sitoutuneita kehitykseenne. Tulee aika, jolloin näette heidät, mutta tuo aika ei ole vielä - monistakin syistä. He esittävät roolia siinä, mitä kutsutaan ylösnousemukseksi. Heidän mielipiteensä tästä hetkestä on, että valtaosa ihmisistä maailmassa ei ole valmis tiedostamaan heitä tai käsitystä ylösnousemuksesta.

Sanon, että tuo aika on lähestymässä maata ja sen asukkaita, kun tämän paljastuminen on "oikein". Näemme nimittäin tilanteen niin, että jos tämä informaatio julkaistaan, ennen kuin maailman enemmistö on valmis tähän ymmärrykseen, se aiheuttaa paniikkia ja hämmennystä. Galaktisen liiton luonne ei ole edistää paniikkia, koska se ei ole kohottava tunne.

Lukekaa viesti* Galaktisen liiton lähettämästä avaruusluotaimesta ja huomaatte, että avaruusveljenne tarkkailevat jatkuvasti ihmisrodun uskomusrakenteita. He tulevat näkyviin, kun maailman ihmiset ovat päästäneet irti niistä pitkäaikaisista näkemyksistään, mitkä estävät heitä päättämästä omasta puolestaan. Tämä on tärkeää meille. Kehotamme jokaista ihmistä astumaan eteenpäin ymmärtääkseen sieluaan, mestaruuttaan ja paikkaansa luomisessa. Emme tule esiin lietsoaksemme pelkoa ja tarvetta nojautua meihin, vaan sen sijaan olemme johtamassa teitä kokemukseen, mikä tuo pyhien sielukykyjenne kasvua ja laajentumista.

Lisäämme myös, että on niitä, jotka ovat todella nähneet avaruusaluksiamme. Tämä johtuu siitä, että näiden kahden välillä on sopimuksia - niiden jotka miehittävät alusta ja niiden jotka näkevät aluksen. Niissä tapauksissa, kun joku näkee aluksen, muttei tiedä, keitä hän näkee, näkijä ei ole vielä herännyt tehtävälleen. Voitaisiin sanoa, että tämä on hänen herätyksensä. Niissäkin tapauksissa missä on sopimus, avaruusveljenne työskentelevät mielen vivahteiden kanssa, eivätkä pakota olemustaan niille, jotka eivät ole heränneet omalle tehtävälleen.

Arkkienkeli Metatron


*Carolyn Evers: Oliko se avaruusalus?
Huomasin, että oli erittäin suuri varjo, mikä näytti kulkevan maapallon pinnan yli. Tämä varjo napattiin kuviin, joita saatiin satelliitista ja se voitiin nähdä myös Google Earthissa. Mietin, oliko tämä se suuri avaruusalus, minkä oli ennustettu ilmestyvän lokakuussa. Niinpä kysyin lisätietoa tästä.

Ei, kyse ei ole Galaktisesta liitosta, joka lähettää aluksiaan maahan. Sen sijaan kyse on Galaktisen liiton avaruusluotaimesta. Tämä on miehittämätön ja kerää tietoa. Tämän tarkoitus on käsityksen luominen. Tämä on kartta ihmistietoisuudesta. Tämän tarkoitus on ymmärtää vähän paremmin ajatuksia, haluja ja pitkään ylläpidettyjä asenteita Ylimmästä Luojasta. Ihmistietoisuus kohoaa ja tämä voidaan määritellä valomäärällä, mikä heijastetaan verkkojärjestelmään. Tämä kuitenkaan ei anna Galaktiselle liitolle tuntua siitä, mitä ihmisten sydämissä on. Puhumme niiden ihmisistä, jotka eivät ole tietoisia valosta.

Galaktisella liitolla on ymmärrys siitä, missä suurimmat pimeysmäärät ovat, koska voimme nähdä tämän, kun se näyttäytyy hyvin synkkänä, liimankaltaisena "massana", mikä roikkuu maiden ja kaupunkien yllä.

Tätä voitaisiin pitää eräänlaisena testauksena. Haluamme vain nähdä, miten moni ihminen olisi vastaanottavainen viestille siitä, että ilmestyisimme taivaallenne, ja ketkä olisivat avoimia ylösnousemustoiminnalle. Tämä on vain sykkeen lukemista. Tämä ei ole aluksemme.

Galaktinen liitto
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.
_________________
* Lempeydellä voi ravistella maailmaa
* Mikä seikkailu, mitkä uudet alut
odottavatkaan!


tallennettu
Esmiralda
Astroholisti
*****
Viestejä: 5773


Minne tie vie...


Profiili WWW
« Vastaus #35 : 13.10.2008 16:20:52 »

Ymmärtääkseni tässähän nyt pyörretään koko juttu. Aika on tulossa, mutta aika ei ole vielä.
Kummallisen monimutkaisen pyörivästi nuo kanavoinnit aivan tulevat. Mistähän se johtuu?  Huh
tallennettu

Nousu Skorpioni (Jousimies)
Chiron Skorpioni
Aurinko, Venus ja Merkurius Rapu
Kuu Kalat       
Pluto ja Saturnus Leijona
Jupiter Jousimies
Mars Neitsyt
Neptunus Vaaka
Uranus ja Ceres Kaksonen

Maya, Punainen Itsevallitseva Kuu
Kiinalainen Rotta
Kelttiläinen Omenapuu

OLLAAN IHMISIKS
calcio
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 44


Profiili
« Vastaus #36 : 13.10.2008 17:20:05 »

Näin siinä sanotaan ja olen samaa mieltä, että aika ei ole kypsä, vaan nyt olisi kaikista huonoin mahdollinen hetki. Nyt kun viikonloppuna G7-maiden johdolla saatiin hieman finanssisektoria rauhoitettua ja samalla luottamus markkinoille palasi, niin tieto ulkopuolisen älyllisen elämän tulosta meidän ilmakehäämme romauttaisi kaiken. Voi sitä itkua ja hammasten kiristelyä. Mielestäni fiksu päätös - katsotaan sitten v. 2010-2012 uudelleen, josko maailman tila olisi kypsempi asialle.
tallennettu

Aurinko jousimiehessä - Kuu vesimiehessä - Askendantti vaakassa - Venus 4.huoneessa - Pluto conjunktiossa askendanttiin - Aurinko 3.huoneessa - Kuu 5.huoneessa - Saturnus 9.huoneessa.
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10602


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #37 : 13.10.2008 17:51:07 »

tota noin

kyllä sen Ylimmän lähteen nyt pitäis nämä hommelit haltsata, oli kyse finanssista tai ufoista. siksipä en kovasti näitä asioita odottele.

olennaisempaa on varmaan se mahdollisuus kokea elämää moniulotteisesti, vaikka eniten totta minusta näissä kaikissa jutuissa on KAOOTTISUUS. ihmiset (kuten minä) riemastuvat kun tapaavat sielukumppaneita, sitten ne katoavatkin, ja se mitä sanottiin bisneksistä, tosiaan turha toivoa ihmeitä kenenkään näinä aikoina? tai riippuu vähän.. jos osaa hallita energioita.. se on monimutkaista..

esim eräs sukulaiseni oli pomona Kaupthingissa ja nyt koko pankki on kansallistettu jne. mahtaa olla oudot fiilarit tai kireetä tosiaan rahoitusalalla. se miten se liittyy ufoihin tämä maailmantalous.. hmm..

2 jäsentä ja 22 vierasta katselee tätä aihetta.
tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
Ippuska
Astroholisti
*****
Viestejä: 5082


4ever


Profiili
« Vastaus #38 : 13.10.2008 18:24:35 »

Kaaosteoria ON  Cool

Muoksista:
No HUPS: kaksi pientä sanaa ja kirjoitusvihre  coolsmiley
SE on joskus pienestä kiinni  :Smiley
 Kiss angel smitten
« Viimeksi muokattu: 13.10.2008 23:30:18 kirjoittanut Ippuska » tallennettu

Ophiuchus

Trooppisesti:
 aurinko jousimies , kuu leijona , askendentti vesimies

Sideerisesti:
 aurinko skorpioni , kuu leijona , askendentti kauris

Maya: Sininen Kosminen Yö
Norna
Vieras
« Vastaus #39 : 13.10.2008 18:51:30 »

 Hyvä että tulee säröjä ja sekavuutta kanavointienkin sanomiin, niin muistetaan taas kannattaa ennenkaikkea kuunnella itseään. Vaikka Kryonit ja muut on ihan jees, niin silti täällä itse kuitenkin eletään.
tallennettu
Narmeh
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 35


Profiili
« Vastaus #40 : 14.10.2008 12:07:26 »

 Lainaus: Sanon tässä sitä, että jos haluat avaruusveljiesi ilmestyvän, niin kysy itseltäsi: "Miksi?" Johtuuko se siitä, että tunnet tarvitsevasi jonkun toisen PELASTAMAAN itsesi? Mitä sellaista joku toinen pystyy tekemään, mitä et yhdistyneenä energiana pysty tekemään itse?

Mielestäni tässä tekstissä ei peruuteta hommaa, vaan kysytään ihmisiltä miksi ihmiset haluavat nähdä avaruusveljiä. He ovat kyllä tulossa, mutta eivät näyttäydy yksilöinä. Vain heidän aluksensa näkyy ja jää ilmakehään 3 päiväksi.

 Smiley
tallennettu
Esmiralda
Astroholisti
*****
Viestejä: 5773


Minne tie vie...


Profiili WWW
« Vastaus #41 : 14.10.2008 15:36:40 »

Mitenkähän sitten käy?

En ole tosin vielä uutisia kuunnellut, mutta...

Ja en minä ainaskaan mistään pelastua halua! Siksi olen karttanut kaikkia uskonnollisuuksiakin siltä kannalta. Mistä pitäisi pelastua? Mihin?
Minä haluan olla mukana kaikessa tässä ja nyt ja pyrkiä selviytymään. Amen.
tallennettu

Nousu Skorpioni (Jousimies)
Chiron Skorpioni
Aurinko, Venus ja Merkurius Rapu
Kuu Kalat       
Pluto ja Saturnus Leijona
Jupiter Jousimies
Mars Neitsyt
Neptunus Vaaka
Uranus ja Ceres Kaksonen

Maya, Punainen Itsevallitseva Kuu
Kiinalainen Rotta
Kelttiläinen Omenapuu

OLLAAN IHMISIKS
Tiigris
Astroholisti
*****
Viestejä: 3615Profiili
« Vastaus #42 : 14.10.2008 17:04:42 »

Toisaalta taas...kaaoksessa saavat jotkut tahot sitten työskennellä toisten huomaamatta.  Huh

Kiitti vinkistä. Mä meen ryövään pankin sillä välin kun kaikki muut kokoontuu pihalle katsomaan taivaalle täydessä kaaoksessa.  Grin
tallennettu
Dimma
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 278Profiili
« Vastaus #43 : 14.10.2008 18:26:23 »

Onkos niitä lautasia lennellyt Alabaman taivaalla? Kellonaikaahan tuossa ei toki mainita. Cool Itse toivotan kaverit tervetulleeksi ja jos eivät jää pysyvästi tänne hengailemaan tietäisin heti tältä istumalta muutaman tyypin jotka voisivat ottaa mukaansa paluumatkalle. Tai itseasiassa mä voisin lähteä.  Grin
tallennettu

To know it is to be fearless, and to know it is to be full of love.
rubiinitar
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 444


Profiili
« Vastaus #44 : 15.10.2008 10:01:38 »

<http://paranormaaliblogi.wordpress.com/2008/10/15/outoja-objekteja-taivaalla>  crazy2
tallennettu
Sivuja: 1 2 [3] 4
  Tulostusversio  
 
Siirry: