Sivuja: 1 [2] 3 4
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: VIESTI VALOLIITOLTA: AVARUUSALUSHAVAINTO 14.10.2008  (Luettu 34143 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #15 : 17.09.2008 14:08:39 »

http://www.youtube.com/watch?v=DXBzjrCl-os
tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
Norna
Vieras
« Vastaus #16 : 17.09.2008 15:25:19 »

 Tässä lisää kanavointia asiasta:

 VAHVISTUS 14.10.2008-TAPAHTUMASTA

Kirjoittanut/komentaja Adamaa kanavoinut Adam DeGray (lightworkes.org)
12.9.2008
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Guio e tiso! Teille jotka asiasta tiedätte, niin on ollut melkoista liikehdintää liittyen siihen, että 14.10.08 olisi päivä, jolloin maan ulkopuolinen alus ilmestyy maailman nähtäväksi ennen kokemattomalla tavalla. Monet kanavoijat ja selvänäkijät ovat jo laittaneet roponsa likoon sen puolesta ja vahvistaneet tämän päivän ja tapahtuman. Nyt on minun vuoroni lähettää viesti, joka ei ainoastaan vahvista tätä, vaan myös selittää sitä yksityiskohtaisemmin.

Niille jotka eivät tunne minua, olen komentaja Adama. Olen Galaktisen valoliiton maaplaneetan edustaja ja olen päivittäin yhteydessä näihin korkeamman ulottuvuuden olentoihin galaksistamme ja maailmankaikkeudestamme. Melko pitkän aikaa minulle on kerrottu tästä suuresta tapahtumasta, mutta tähän saakka minua on kielletty kirjoittamista siitä julkisesti. Mennäänpä suoraan siihen informaatioon, mitä jokainen teistä haluaa kuulla.

Vahvistan sen, että 14.10.08 Galaktisen valoliiton alus asettuu kolmen päivän ajaksi USA:n eteläisten osien yläpuolelle. Tarkkaa paikkaa ei vielä tiedetä. Tämä ON tapahtuma, jonka tapahtumista on suunniteltu. Jokaisen on tärkeää muistaa, että tämä on ennustus tulevaisuutenne tapahtumasta. Koska on mahdotonta ennustaa tulevaisuutta, tällä tapahtumalla ei ole millään tavalla konkreettista muotoa 14.10.2008. Yksinkertaisesti sanottuna, se riippuu tämän tapahtuman energeettisestä puumerkistä ja sen virtaavuudesta ilmentymisvirrassa tästä tuohon ajankohtaan saakka.

On tärkeää olla asettamatta odotuksia pelkästään tähän päivämäärään, koska se riippuu energioiden virtaamisesta tämän planeetan läpi, ja tapahtumilla joiden on suunniteltu ilmentyvän todellisuuteenne, on taipumusta muuttua suhteessa siihen lineaariseen aikaan, jolloin se konkreettisesti tapahtuu. Sanon periaatteessa siis sitä, että tämä voi tapahtua 14.10.08, mutta on myös ääretön määrä mahdollisuuksia, että se voi tapahtua odotettua aiemmin tai myöhemmin. Nämä tosiasiat ovat avain tämän tapahtuman ymmärtämiseen ja sen ilmentymiseen kollektiivitodellisuuteenne.

"Okei, tapahtuu se sitten 14.10.08 tai odotettua ennemmin tai myöhemmin, mitä voimme odottaa näkevämme ja kuulevamme?"

Kun tämä tapahtuu, yksi Galaktisen valoliiton aluksista ilmestyy USA:n eteläisimpiin osiin, jonnekin etelävaltioissa. Syy siihen miksi tämä on suunniteltu USA:han, johtuu valtarakenteista, jotka hallitsevat eniten planeettaa, ja ne ovat tässä maassa. Illuminatilla on tukikohta täällä, miksi GVL keskittyy tehdäkseen kaksi asiaa. Luodakseen tapahtuman missä koko planeetta voi nähdä totuuden elämästä galaksissanne ja maailmankaikkeudessanne - ja että sitä tosiaankin on - sekä näyttääkseen Illuminatille, että niiden aika on ohi kontrolloijina ja manipuloijina, ja uusi elämän aikakausi on valmiina syntymään! Tämä tapahtuma on lentävä lähtö sananlaskun palloon, joka alkaa pyöriä mäkeä alas, ja se symboloi prosessia, jossa maapallon ulkopuoliset olennot valmistautuvat auttamaan ihmiskuntaa muuntumaan uuteen todellisuuteen.

"Okei, mennäänpä sitten varsinaiseen tapahtumaan. Haluan tietää, miten suuri alus on ja mitä se tekee, jos yleensä mitään. Onko se vuorovaikutuksessa kanssamme?"

Aluksen pituus on jotain väliltä 600-1500 metriä. Se on riittävän suuri, ettei sitä voida kieltää, ja riittävän pieni, ettei se saa aikaan suurta pelkoa. Mitä se tekee? Se tekee erityisesti kahta asiaa, joilla on merkitystä.

1. Se säteilee energioita sekä maailmaan että ympäröiville alueille rajoittamaan sen pelon tai kaaoksen määrää, mitä se voi aiheuttaa joissain ihmisissä. Näitä tunteita ei suuressa määrin tule esiin.

2. Se lähettää telepaattisia viestejä ympäröivien alueiden ihmisille, mutta ne voi kuulla myös planeetan suurempi ihmismäärä riippuen siitä, mitä tarvitaan ja mikä on edullisinta. Nämä telepaattiset viestit kertovat ihmisille itse tapahtumasta, keitä tulijat ovat, että he tulevat rauhallisin aikein sekä muita asioita.

Tämä tapahtuma on suunniteltu kolmen päivän mittaiseksi, jolloin itse alus ei liiku ollenkaan. Se poikkeaa todellisuuteenne ja poistuu samalla tavalla. Se tekee tämän ilmakehän keskiosassa tai korkeammassa osassa, mikä tunnetaan troposfäärinä.

"Mutta kun tämä tapahtuu, eikö Illuminati yritä saada maailmaa uskomaan, että kyse on muukalaisten invaasiosta? Ja entä jos se yrittää sensuroida tämän tapahtuman maailman mediasta?"

Erittäin hyvä kysymys. Monet ihmiset ovat ajatelleet tätä. Vastaus on yksinkertaisesti EI kumpaankin kysymyksen. Miksi? GVL on suunnitellut tämän tapahtuman niin, että sillä on positiivinen vaikutus ihmisiin ja pimeyteen. Illuminatin valta vähenee joka hetki. Sillä ei ole sitä voimaa, mikä sillä kerran oli. Estääkö tämä sitä yrittämästä sen tekemistä, mistä kysyttiin? Luultavasti ei. Mutta kun tämänsuuruinen asia tapahtuu, sitä ei voi kieltää kukaan, edes hallitukset. Tätä alusta joka ilmestyy, ei voida kumota jonkinlaisena ilmakehän ilmiönä tai jonain muuna kaasutapahtumana tai edes "sääilmapallona". Kun kymmenettuhannet, jollei useammat, myös sanovat, että tämä alus on kommunikoinut heidän kanssaan rauhanomaisella, hyväntahtoisella tavalla, niin mitä maailmalla tai sen hallituksilla on sanottavana tämän peittämiseksi? Ei mitään!

"Jos 14.10.08 tulee ja menee eikä tätä tapahdu, mitä meidän pitäisi tehdä tai ajatella?"

Juuri tämän vuoksi on tärkeää, ettei odotuksia aseteta juuri tähän ajankohtaan. Jos tätä ei tapahdu tuolloin, niin se merkitsee vain sitä, että tämän tapahtuman energioissa on tapahtunut hienoinen muutos, mikä on viivästyttänyt sen toteutumista. Jos näin todella tapahtuu, aikakehys mitä voitte odottaa sen tapahtumiseksi, on 15.10.08-1.2.2009. Tietäkää, että mitä tahansa tapahtuukin, GVL lähestyy aina suunnitelmiaan niin, että se auttaa tavalla, joka on edullisin planeettanne ihmiskunnalle kollektiivisena kokonaisuutena.

Tämä tapahtuma on todellinen, se on suunniteltu ja tulee tapahtumaan kaikesta huolimatta - tapahtuu se sitten tässä aikataulussa tai odotettua aiemmin tai myöhemmin.

Levittäkää tätä viestiä mahdollisimman laajalle valistaaksenne kaikkia tästä tapahtumasta!

Rakkautta ja valoa,
Komentaja Adama

-----------
 http://www.setbb.com/reikifoorumi/viewtopic.php?t=10961&mforum=reikifoorumi
tallennettu
Esmiralda
Astroholisti
*****
Viestejä: 5773


Minne tie vie...


Profiili WWW
« Vastaus #17 : 17.09.2008 19:05:38 »

Ihmettelen miksi yleensä tuollaisesta sitten pitää tiedottaa. Antaisi sen tapahtua, jos on tapahtuakseen.
Ja se että siitä tiedotetaan myös 'jos sitten ei' -tyylillä.

Siis ei voi mitään, epäilyttää...

Kaiken maailman kanavoinnit joutuvat myös aika epäilyksen alle yleensäkin kaikesta tiedottamisesta, jos mitään ei tapahdu ja tästä nyt noin kovasti paahdetaan.

Mutta olishan se tosi iloinen asia!!
tallennettu

Nousu Skorpioni (Jousimies)
Chiron Skorpioni
Aurinko, Venus ja Merkurius Rapu
Kuu Kalat       
Pluto ja Saturnus Leijona
Jupiter Jousimies
Mars Neitsyt
Neptunus Vaaka
Uranus ja Ceres Kaksonen

Maya, Punainen Itsevallitseva Kuu
Kiinalainen Rotta
Kelttiläinen Omenapuu

OLLAAN IHMISIKS
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #18 : 19.09.2008 13:20:05 »

Onhan tuo ihan mahdollista.

Ei voi kuin huvittuneena IHMETELLÄ SITÄ JUMALUUTTA joka on sallinut koko shown. (Planeettojen tilanne)

Koska KAIKKIHAN on jumaluuden hallinnassa, uskonnot, valaistumiset, kirkot ja ufot. Jäädään tarkkailemaan. Kävishän se yksiin noiden Maya ennusteidenkin kanssa. 2008-2012 on nimittäin tosi lyhyt aika, ehtiä sinne kosmisiin tiedostamisen tasoihin.. käytännöllisesti, 2012 vuoteen on kolmisen vuotta.

ja kuten eräästä opin, jotkut eivät HALUA TIETÄÄ MITÄÄN (vaikka olis mahis) vaan halutaan jatkaa vanhalla tavalla.

Niinhän minä toivoin että asia olisi, ei eroja kansojen ja galaksien välillä, mutta katsotaan nyt sitten. Voinhan kysyä ystävältäni, joka on ollut GVL hallinnossa kuten eräs teille tuttu. Moni tuntee että "jotain" on tapahtumassa, ihan arkisestikin, eräs puhui tästä, elämme jännittäviä aikoja. Ehkä ihmiset huomaavat ensin tuon mahiksen luoda mielellä..    Grin

 angel coolsmiley
« Viimeksi muokattu: 19.09.2008 13:23:16 kirjoittanut **Xbalanque** » tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #19 : 19.09.2008 13:29:09 »

ainiin onhan siinä tietty se, että miksi TÄMÄ porukka olisi parempaa kuin NE jotka täällä on oletettavasti mellastaneet toistaiseksi. jos ne ovat saaneet, miksi ei siis nuo "Hyvät", jos ne nyt ovat niitä hyviä..

tolla nyt ainakin on kokoa, jos on tuhansia kilometrejä pitkä.

' Thank you to those souls who chose to put up individual youtubes regarding this event. Inspirational in spreading the word. Google youtube and put Blossom Goodchild in the search engine. Please note, however, one of them is from an anonymous channel confirming the date and saying the ship will be 2,000 miles in diameter. These words are not from my channel , although they have used parts of 'The Federation's' letter in the same video.
« Viimeksi muokattu: 19.09.2008 13:50:53 kirjoittanut **Xbalanque** » tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #20 : 20.09.2008 10:20:35 »

tuttavani joka nyt tuntee näitä asioita aika hyvin, sanoi ettei GL yleensä koskaan ilmene fyysiselle tasolle, mutta piti asiaa mahdollisena ja seuraa tilannetta.
tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
Ippuska
Astroholisti
*****
Viestejä: 5054


4ever


Profiili
« Vastaus #21 : 20.09.2008 11:55:46 »

Xb...., tutta turiset kuomaseni  Cheesy

Ootellessa eletään rauhassa ja rakkaudessa, iloa unohtamatta  smitten
tallennettu

Ophiuchus

Trooppisesti:
 aurinko jousimies , kuu leijona , askendentti vesimies

Sideerisesti:
 aurinko skorpioni , kuu leijona , askendentti kauris

Maya: Sininen Kosminen Yö
Arkiviisu
Vieras
« Vastaus #22 : 21.09.2008 16:28:54 »

Xb...., tutta turiset kuomaseni  Cheesy

Ootellessa eletään rauhassa ja rakkaudessa, iloa unohtamatta  smitten


Jos kiinnostaa NIIN ....

http://www.telosinfo.org/en/adama-welcome.htm

Who is Adama?


Adama is the High Priest — the spiritual leader in the sacred Lemurian city of Light called Telos beneath Mount Shasta, CA. He is the head of the Lemurian Council of Light in Telos. Also an ambassador and diplomat for Galactic contacts with our Star Brothers and Sisters, on behalf of humanity within and on the surface of the globe.

Adama, along with his Lemurian team are also in charge of the creation and maintenance of a very important crystalline grid around this planet. He is working with many members of various galactic and interplanetary beings on this important project.....   jatkuu linkissä 



 smitten itse tuumailen - enkä nyt ihan pilkku pilkulta ole tähän asiaan "sukeltanut" , mutta päällimmäiset tuntoni ovat että SO ... ei kyseessä ole mikään nk. uskon asia , tai henkinen vääntö että ollakko totta vaiko eikö olla ... tapahtuu josjakun tapahtuu JA tapahtuessaan on ihan todella upea asia-tapahtumakokonaisuus - kaikessa tässä mylläkässä MITÄ ollaan käyty ja kohdattu sekä ihan näkyvänä että nk. muilla tasoilla  angel viime vuosina, eritoten viimekuukausina ja viikkoina - enkä todellakaan tahdo vastustaa mitenkään kyseistä tapahtumaa, olkoon ja tulkoon SE nyt tai jouluna tai seuraavana juhannuksena  Wink ... vaan omalta osaltani ainakin " teen tilaa" sille siunatulle avulle JOTA me Maan asukkaat tarvitsemme ... on sitten kyse Maapallon globalisuudesta, talouasioista, vallasta tai vallattomuudesta ... fyysisestä hyvinvoinnista ELI tasavertaisesti ravintoa, suojaa, puhdasta vettä ja inhimillinen hyvä elämä MEILLE jokaiselle - ynnä kaikki se mitä tapahtuu nk. toisilla tasoilla .... henkisellä tasolla SEKÄ jokaisella meistä ihmisistä henkilökohtaisesti ETTÄ Elävälle Maaplaneetalle ynnä koko luomakunnalle ja elementeille yms....   että kaikelle mahdolliselle s i u n a t u l l e eli kaikkinaisuuden hyväksi olevalle avulle on todella tilausta - on " tämä muuten melkoinen peace of cake" .... ja tuli tämä " apu" nyt tältä taholta, joka kanavoinnissa" on mainittu tai jollain muulla tavalla - muussa muodossa - ja totta(han) on kuitenkin se ETTÄ nk. näkymätöntä apua ( toisille meistä myös näkyvänä) meille virtaa joka nanosekuntti ...  emme kuitenkaan ole mikään " Universaalinen koelaboratorio" siinä mielessä ettei meillä olisi ollut VAPAATA TAHTOA - kyllä meillä SE tahto on ollut ja on - ja apua olemme varmaankin pyytäneet ympäri maailmaa, monenlaisten katastrofien myötä, ... eli voi ajatella näinkin ETTÄ " thanks GOD" emme ole yksin  smitten

Tässä päällimmäisiä tajunnanvirtauksia naputteli Aaviisuinen
« Viimeksi muokattu: 21.09.2008 16:44:13 kirjoittanut Aaviisuinen » tallennettu
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #23 : 21.09.2008 17:02:18 »

Never in the whole history of this universe has a planet, whose civilizations are still lingering in so much darkness and unconsciousness, has been raised to a fifth dimensional frequency. This is the first time that this is being done. Consider the challenge this created for those of us involved in a process that was never experienced before anywhere in the whole kingdom of God. Compare it to navigating into the “uncharted waters” of a turbulent sea.
tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
Riitta
Astroholisti
*****
Viestejä: 2899



Profiili
« Vastaus #24 : 21.09.2008 18:22:49 »

Ja nainhan Jumala sanoo:"Your will is my commitment"

Ippulska-todella sanoit sanat

Ootellessa eletaan rauhassa ja rakkaudessa, iloa unohtamatta-WOH

tallennettu
Esmiralda
Astroholisti
*****
Viestejä: 5773


Minne tie vie...


Profiili WWW
« Vastaus #25 : 21.09.2008 19:29:33 »

Te ihanat astro-ihmiseni!!  smitten
tallennettu

Nousu Skorpioni (Jousimies)
Chiron Skorpioni
Aurinko, Venus ja Merkurius Rapu
Kuu Kalat       
Pluto ja Saturnus Leijona
Jupiter Jousimies
Mars Neitsyt
Neptunus Vaaka
Uranus ja Ceres Kaksonen

Maya, Punainen Itsevallitseva Kuu
Kiinalainen Rotta
Kelttiläinen Omenapuu

OLLAAN IHMISIKS
Arkiviisu
Vieras
« Vastaus #26 : 21.09.2008 20:46:23 »

Te ihanat astro-ihmiseni!!  smitten

 smitten Kiitos ja  totta aivankuin olet sinäkin  Kiss angel Ihanainen Esmiraldainen

Elämä kuitenkin on  Cheesy
tallennettu
Cheuphaet
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 20



Profiili WWW
« Vastaus #27 : 03.10.2008 14:43:03 »

Hmm.. Luin tästä eilen ja jotenkin innostuin ihan suunnattomasti. Eihän siinä mitään sinänsä ihmeellistä ole, mutta minä ainakin olen odottanut tätä pitkään! Saas nähdä mitä käy, jos käy, mutta itsellä tämä tuo tunteet pintaan. Näin tästä viime yönä voimakasta untakin! Grin
tallennettu

aurinko mars venus merkurius leijona
kuu chiron kaksoset askendentti pallas pluto skorpioni jupiter kuunsolmu oinas saturnus uranus ceres jousimies
Cheesy
tehvi
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 1


Profiili
« Vastaus #28 : 05.10.2008 19:27:57 »

  Mahtavaa Cheesy
tallennettu
Arkiviisu
Vieras
« Vastaus #29 : 06.10.2008 20:35:20 »

http://www.astro.fi/blog/readBlog/user_name/astroseppo/vuosi/2008/kk/09
    linkistä löytyy  lisää kommentteja ... on Seppo Tanhuan blogi ja  teksinsä kommentteineen löytyy rullaamalla "alaspäin"   Smiley ... ihan nyt tiedoksi kiinnostuneille  angel


Tässä vielä Uusi Maa sivustolinkki -  Grin ihan mielenkiintoisia " ei liian ryppyotsaisia" mutta "asiasta" kommentteja http://www.phpbbserver.com/phpbb/viewtopic.php?mforum=uusimaa&t=1231&postdays=0&postorder=asc&start=30&mforum=uusimaa

« Viimeksi muokattu: 06.10.2008 20:53:17 kirjoittanut Aaviisuinen » tallennettu
Sivuja: 1 [2] 3 4
  Tulostusversio  
 
Siirry: