Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Solara ; TYRSKYRAPORTTEJA KUUKAUSITTAIN 2008  (Luettu 9210 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Arkiviisu
Vieras
« : 10.05.2008 10:16:11 »

OTE TOUKOKUUN 2008 TYRSKYRAPORTISTA

Kirjoittanut Solara (www.nvisible.com )
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Kaukaisia maailmoja

Toukokuu korostaa edelleen yhdistymistä - uudelleenyhdistymisteema lisättynä irrottautumistekijällä. Tärkeitä uusia yhteyksiä syntyy ja yhdistytään enemmän taas ihmisiin ja paikkoihin menneisyydestä. Irrottaudumme myös niistä ihmisistä, paikoista, toimista, vastuista ja työpaikoista, jotka eivät enää resonoi kanssamme. Usein tämä alkaa tapahtua energeettisellä tasolla jo kauan ennen, kuin se on fyysisesti näkyvää. Yhteys mikä meillä ennen oli, on yhtäkkiä tullut elottomaksi ja muuttunut irrallisuudeksi/erillisyydeksi. Tämä on kaikki osa massiivista "valtikanvaihtoa", mitä nyt tapahtuu.

Solumuistipankkejamme aktivoidaan ennenkuulumattomasti, mikä tekee unistamme syvällisten paljastusten ja visioiden välineitä. Ne - vaikka niitä harvoin muistetaan herättyä - tarjoavat meille laukaisimia, joita tarvitsemme eniten siirtyäksemme eteenpäin jättiloikkauksilla. Tämä sinkoaa meidät tunnetulta kartalta täysin uusille Ultrasuuremman todellisuuden täysin uusille alueille, joita kutsun kaukaisiksi maailmoiksi.

Suuri osa toukokuusta keskittyy siihen yhdistymiseen, mitä otamme vastaan, jotta voimme siirtyä uuteen elämäämme. Meillä ei enää ole vaihtoehtona sivuuttaa sitä tai asettaa sitä sivuun teeskentelemällä, ettei se ole todellista. Tähän uuden informaation ja energian ylettömään määrään yhdistytään ottamalla se käyttöön päivittäisen elämämme jokaisella alueella. Niistä tulee uusia säikeitä olemukseemme, minkä voimme ylpeästi ja avoimesti pukea päällemme. Ja on oleellista, että teemme näin mahdollisimman pian, koska uutta informaatiota, uusia yhteyksiä, uusia energioita ja uusia tilaisuuksia virtaa sisään kerros toisensa jälkeen.

Tänä äärimmäisen syvällisenä ja voimallisena aikana monet siirtyvät täysin uusiin asemiin. Joskus tämä tuntuu myyttisen laajalta muuttoliikkeeltä, kun me kaikki muutamme olemassa olevia asemiamme. Tätä tapahtuu sekä fyysisessä että ei-fyysisessä maailmassa.

Toukokuu on ehdottomasti tosipaikka, koska monet asiat tulevat kriisipisteeseen. Monet meistä astuvat tähän kuukauteen sekä energiat että rahat vakavasti kuluneina. Tuntuu siltä, että tulee aina vain rankemmaksi ja rankemmaksi tarvittavan tekeminen - kaikki ikään kuin romahtaa yhdistymisen sijasta. Olemme 11. hetkellä, syvimmän synkkyyden ajassa ennen aamunkoittoa. Kaikki riisutaan ydintotuuteensa.

Tämä on ehdottomasti aikaa, jolloin emme saa antaa periksi, sillä olemme hyvin lähellä sitä kvanttiläpimurtoa, mitä olemme odottaneet. Nyt vaaditaan vakaata soutamista, selkeää suunnistamista, sujuvaa ohjaamista ja uudistettua sitoutumista tämän kaiken läpikatsomiseksi - kaikesta huolimatta.
« Viimeksi muokattu: 12.07.2008 17:49:23 kirjoittanut Aaviisuinen » tallennettu
Arkiviisu
Vieras
« Vastaus #1 : 11.07.2008 11:24:53 »


OTE KESÄKUUN 2008 TYRSKYRAPORTISTA


Kirjoittanut Solara (www.nvisible.com )
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Kvanttihyppy: osa yksi

Loppuunsaattamisajat ovat aina intensiivisen voimakkaita ja täynnä järkyttäviä tapahtumia. Kaikki on ehdottomasti LINJASSA jokaisella mahdollisella tasolla. Koska loppuunsaattamisaika ei yhtäkkiä lopu - ainoastaan vahvistuu - meidän on tietoisesti tällä hetkellä valittava tapa, miten selviydymme siitä. Tämä on luultavasti tärkein valinta, minkä koskaan teemme.

Helpoin ratkaisu on joutua paniikkiin ja siirtyä pelon ja epäilyksen tilaan, tehdä itsemme kyvyttömäksi näkemään tai toimimaan selkeästi ja reagoida tunnottomasti ja passiivisesti siihen, mitä ympärillämme tapahtuu. Tämän valinnan pääongelmana on, ettei se ole tehokas. Se ei ratkaise ongelmaa. Se ei palauta meitä vanhaan, "normaaliin" tilaan. Se ei saa meitä turvaan tai suojaan. Voimme yrittää piiloutua kaappiin, kunnes myrsky on ohi, mutta tämä myrsky ei mene ohi, se vain voimistuu, KUNNES alamme elää Suuremmassa todellisuudessa yhtenä olentona. Ja meidän on tehtävä se NYT!

Toinen valintamme on tarkistaa välittömästi tärkeysjärjestyksemme ja "reitittää" elämämme täysin uudelleen tullen aidoksi ydinolennoksi ja tavoitellen uutta ja aitoa. Meidän on nyt soudettava kaikin voimin uuden elämämme suuntaan. Kun teemme sen, koemme sarjan massiivisia kvanttihyppyjä, jotka sinkoavat meidät eteenpäin.

Vaikka hypyssämme uuden elämämme tuntemattomuuteen on monia yksityiskohtia, joita emme vielä tiedä, meidän on oltava täysin PELOTTOMIA katsomaan hyppy läpi. Kyse ei ole uskosta, toivosta tai edes luottamuksesta. Kyse on sen TIETÄMISESTÄ ydintasolla, että menemme oikeaan suuntaan.

Tällä hetkellä monet ihmiset roikkuvat kiinni siinä, mitä he pitävät varmana - ja se on ehdottomasti viimeinen asia, mikä on varma. Tämä pitää sisällään työpaikat, investoinnit, ihmissuhteet, omaisuuden, kodin, vanhat hallittavat asiat, vanhat tekemistavat, menneet kokemukset - mitä tahansa mikä on jo vanhentunut. Tätä voi verrata uppoamassa olevan laivan mastossa roikkumiseen. Meidän on irrotettava mastosta löytääksemme meitä odottavan kiiltävän pelastusveneen. Ja se on lähempänä kuin uskommekaan.

Tämä jännittävä, toiminnantäyteinen kuukausi tulee olemaan täynnä kurssin korjaamista, sisäistä ja ulkoista uudelleenreititystä, syvällisiä paljastuksia, solumuistipankkimme merkittävää aktivoitumista ja tärkeysjärjestyksemme valtavaa muuttamista. Tapahtuu syvää sisäistä uudelleenharmonisoitumista, mikä lopulta sulkee kuilun sisäisen suunnitelmamme ja ulkoisen maisemamme väliltä. Ihmeet lisääntyvät.

Kesäkuu on voimallinen kuukausi täynnä megakvanttityrskyä. Jos voimme siirtää sivuun pelkomme tai kääntää ne ympäri, pystymme tekemään hämmästyttäviä kvanttihyppäyksiä, jotka sinkoavat meidät sinne, missä eniten halumme olla. Kaikki tapahtuu hyvin tarkan ajoituksen mukaisesti. Seuraavien kolmen kuukauden aikana monet tekijät loksahtelevat nopeasti paikoilleen. Ja tämä on vasta alkua…

-----------
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.
_________________
Lempeydellä voi ravistella maailmaa


http://www.phpbbserver.com/phpbb/viewtopic.php?t=776&mforum=uusimaa
« Viimeksi muokattu: 11.07.2008 11:29:25 kirjoittanut Aaviisuinen » tallennettu
Arkiviisu
Vieras
« Vastaus #2 : 11.07.2008 11:28:08 »

OTE HEINÄKUUN 2008 TYRSKYRAPORTISTA

Kirjoittanut Solara (www.nvisible.com )
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine


Kvanttihyppy: osa kaksi

Heinäkuu on yksi kriittinen kuukausi, jolloin kaikki on esillä. Monet ratkaisemattomat ja jumiutuneet tilanteet on "räjäytettävä" tässä kuussa. On tapahduttava dramaattinen muutos, jotta voimme siirtyä eteenpäin.

Useiden kuukausien ajan on tuntunut siltä, että olemme ikään kuin juuttuneet odotushuoneeseen - teemme monia tulevaisuuden suunnitelmia tarkastellen jatkuvasti tehtävälistaamme, mutta emme pysty ryhtymään päättäväisesti toimeen. Siihen saakka kunnes pääsemme pois odotushuoneesta, meillä on hurjan toimeliaita päiviä, puhelin soi kuin hullu ja aivan liikaa tehtävää ja niitä seuraa täydellisen toimettomia päiviä, jolloin olemme täysin hukassa siinä, mitä tehdä, tai sukeltaneena kaukaisten maailmojen syvyyksiin.

Samalla kun "odotamme", voimme sulkea kuilun siitä, kuka todella olemme, siihen kuka olemme päivittäisessä elämässämme. Kuiluja tulee monissa muodoissa. Kaikki mikä saa aikaan keinotekoisen jakautumisen olemuksessamme, on kuilu. Jotkut niistä asetimme paikoilleen kauan sitten selviytymismekanismina. Ne eivät enää kuitenkaan palvele meitä ja ne on nyt riisuttava. On todella tärkeää, että rakennamme sillan näihin kuiluihin mahdollisimman pian.

Niin kauan kuin meillä on merkittäviä kuiluja ja jakoja sisällämme, meitä vedetään kahteen tai useampaan suuntaan. Tämä tekee meistä alttiita jatkuville häiriötekijöille, jotka vetävät meidät pois todellisesta kohtalostamme ja tarkoituksestamme. Muistakaa, että todelliseen päämääräämme pääseminen vaatii meiltä TÄYDELLISTÄ KESKITTYMISTÄ ja TÄYDELLISTÄ SITOUTUMISTA. Jos katselemme sinne ja tänne sen sijaan, että keskitymme siihen, miksi todella olemme täällä tällä kertaa, menetämme varmasti tasapainomme. Jos hypimme edestakaisin olemuksemme jakautumien välillä, emme voi saattaa kokonaista olemustamme muotoon.

Jos istumme passiivisina tarkkailijoina tiensivussa, jos meditoimme loputtomasti emmekä yhdistä Suurempaa todellisuutta päivittäiseen fyysiseen elämäämme, jos turrutamme itsemme jatkuvasti alkoholilla tai huumeilla tai jos odotamme Hengen tai universumin tekevän asiat puolestamme ponnistelematta yhtään itse, niin olemme epäonnistuneet siinä varsinaisessa tarkoituksessa, miksi tulimme tälle planeetalle tänä aikana: palvelemaan siirryttäessä kaksinaisuudesta ykseyteen tänä loppuunsaattamisen kriittisenä aikana.

Heinäkuu tuo kokonaisen tsunamisarjan, joka pian törmää rannikolle - aaltoja aaltojen perään. Se tuo merkittäviä ratkaisuja, kvanttiläpimurtoja, paljastavaa uutta ymmärrystä. Se murtaa auki sydämemme. Se vapauttaa meidät niistä harhakuvien kahleista, jotka ovat pitäneet meitä sidottuna ja sinkoaa meidät juuri sinne, missä meidän on tarkoitus olla.-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.
_________________
Lempeydellä voi ravistella maailmaa

http://www.phpbbserver.com/phpbb/viewtopic.php?t=941&mforum=uusimaa
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: