Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Ylösnouseva kosminen pulssi ~ ILOTEKIJÄ  (Luettu 2835 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Arkiviisu
Vieras
« : 06.07.2008 13:25:46 »

Ylösnouseva kosminen pulssi
ILOTEKIJÄ


Kirjoittanut Shala Mata ( http://shala.lightworker.com/ )
3.7.2008 Kanada
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine


Rakas valoperhe, seuraavien kuukausien aikana Kosminen pulssi -artikkeli lähetetään joka kuun 3. päivä. Kiitos kärsivällisyydestänne ja rakastavasta tuestanne. Rakkautta, Shala.


Heinäkuun energiaperusta on ilo, tuo ihanan valoisa tunne, joka kohottaa olemuksemme jokaisen osan. Ilo on energiaa, jota on luonnostaan meissä jokaisessa. Se saa aikaan hymyä ja naurua ja sähköistää solumme. Se on energiaa, jota useimmiten kuvaillaan sieluenergiaksi, ja se on luontainen syntymäoikeutemme täällä rakkaan Äiti Maamme päällä.

Tämän vuoden kuuden ensimmäisen kuukauden aikana olemme prosessoineet, päästäneet irti ja yleisesti ottaen yrittäneet säilyttää tasapainon tunteen siinä myllertävässä muutosenergiassa, jolla "surffailemme" tällä planeetalla. Kesäkuussa siirryimme Venus-transiitin keskikohdan läpi, mikä toi lisää tasapainoa tämän planeetan feminiinienergiatietoisuuteen. Päiväseisaus saattoi maskuliini/feminiini-itsemme syvimmän tason harmoniseen tasapainoon enemmän kuin koskaan ennen. Sydämiämme on valmisteltu viime kuukausien ajan ottamaan vastaan tämä syvempi tasapainotaso.

Maaliskuun päiväntasauksesta kesäkuun päivänseisaukseen tarkastelimme tilannetta ja otimme tarvittavia askelia vanhan energian suhteissamme, sydänaalloissamme ja alkemisessa keskipisteessämme. Kukin näistä askelista paljasti meistä osia, jotka olivat säilyttäneet vanhoja uskomuksia, muistoja, pelkoja ja tuskaa. Irtipäästäminen ja eteenpäin liikkuminen oli toimintatapana. Irtipäästäminen teki tilaa uudelle. Monet meistä kysyivät itseltään, mitä todella haluamme, ja ryhtyivät ottamaan askelia näiden halujen toteuttamiseksi. Työskentelimme syvällisesti myötätunnostamme ja tunteesta, että olemme yhteydessä kaikkiin eläviin asioihin rakkaan Äiti Maamme päällä.

Surffailemme heinäkuun energioilla, kun siirrymme tai teemme sillan ensimmäisen vuosipuoliskon loppuunsaattamiseen. Alamme yhdistää maskuliini- ja feminiinipuoliamme jatkuvan eheään virtaan. Käytän sanaa "alamme", sillä tätä tapahtuu useiden kuukausien aikana ja se tuo mukanaan monia haasteita ja päiviä, jolloin saatamme tuntea olevamme irrallaan. Jumalaisen maskuliinisuutemme ja feminiinisyytemme yhdistämisessä ei ole kysy sukupuolesta, vaan sen puhtaan rakkauden ja ilon hurmiollisesta energiaperustasta, joka on jokaisen meidän sisällä.

Ilo on nautinnollinen tunne sydämessä olemisesta, tunne eheydestä omassa olemuksessamme. Se vahvistuu tai sen laukaisee toisten sydänten tai sieluperheen tapaaminen, muttei se ole millään tavalla riippuvainen mistään itsemme ulkopuolisesta. Ilon energia on parantavin saatavillamme oleva energia. Se sähköistää solumme; olemuksemme pienimmät hiukkaset pyörivät nopeammin ja charkojemme energia virtaa saumattomasti fyysisen, tunne-, mentaalisen ja henkikehomme välillä. Äänemme harmonien puumerkki, oma naurumme, lietsoo DNA:tamme ylläpitämään korkeampaa värähtelytaajuutta.

Heinäkuussa alamme kommunikoida tietoisesti jumalaisten feminiini- ja maskuliinipuoliemme kanssa. Tämä tietoinen kommunikointi syntyy astumisesta omaan sydämeemme ja sen oppimisesta, mitä kukin osa tarvitsee löytääkseen eheyden.

Jaan kanssanne erään kokemuksen, joka minulla oli kaksi viikkoa sitten ja joka opetti minulle hyvin paljon sydämessä olemisesta, siitä miten olemme intiimisti yhteydessä kaikkiin eläviin olentoihin ja että asiat ovat harvoin sitä, miltä ne näyttävät. Eräänä upeana sunnuntai-iltapäivänä ajelin ystävän kanssa ostamaan paikalliselta tilalta tuoreita, orgaanisia vihanneksia. Olimme mutkaisella maantiellä, kun näimme mutkan takaa tullessamme poliisiauton parkissa tien sivussa. Hidastimme ja näimme ihmisiä kumartuneena ojan yli toisella puolella tietä. Saatoin nähdä, että auto juuri osunut pieneen vasaan.

Pysähdyin ja menin välittömästi ojalle, missä hyvin nuori vasa makasi tajuttomana. Joku yritti kietoa sitä peittoon. Istuin ojaan ja vedin vasan syliini ja tarkistin murtuneita luita. Emme löytäneet mitään murtunutta, mutta sen sydän hakkasi ja hengitys oli hankalaa. Minunkin sydämeni hakkasi, mutta olin yllättynyt siitä, miten tyyni olin. Tavallisesti ajatuskin eläimen loukkaantumisesta tai järkyttymisestä ja olen ihan hermorauniona.

Noin 15 minuutin kuluttua vaikutti siltä, että tämä pikkuinen vasa, jonka olimme nimittäneet "Hengeksi" ja joka tuntui urokselta, halusi lähteä tältä maapallolta. Sen elintoiminnot olivat hyvin alhaiset. Kuitenkin pystyin tuntemaan, että voimakasta energiaa tuli tästä pikkuolennosta sen toivottomalta näyttävästä tilanteesta huolimatta. Olin kutsunut mukaan enkelitukea ja pyysi taajuutta, joka olisi tämän pikkuvasan korkeimmaksi parhaaksi.

Minua opastettiin menemään Hengen sydämeen nähdäkseni, mikä oli parasta. Sen pienen pään levätessä olkapäälläni katsoin sen sydämeen. Yllätyin, miltä se näytti. Sen sydän oli valtavankokoinen, loistava aurinko ja sen keskellä seisoi täysikasvuinen, majesteettinen uros suurine sarvineen ja lempeä katse kohdistettuna suoraan minuun, sydämeeni. Sydäntemme väliin muodostui sellaisia valonsäteitä, joita voin kuvailla vain kristalliväyläksi. Ottamatta katsettaan pois silmistäni se käveli sydämeeni vahvana ja tarkoituksella.

Sydämeni laajeni valonsäteiksi ja ilon tunteeksi, mitä on vaikeaa kuvailla. Avasin silmäni ja välittömästi tiesin, että tämä Henki jäisi eloon. Sekuntien kuluessa sen hengitys ja sydämensyke vahvistuivat ja kuului pehmeitä itkemisääniä, kun siirsin sitä. Poliisi oli soittanut paikalliseen eläinsairaalaan kertoen tilanteen ja siellä suositeltiin tuomaan vasa sairaalaan. Ajoimme Pikku-Hengen eläinlääkärille, missä meille kerrottiin, että jos se selviytyisi iltaan saakka, niin se siirrettäisiin villieläinten toipumiskeskukseen Victorian ulkopuolella.

Soitin heti maanantaiaamuna ja Henki oli jäänyt eloon ja se siirrettiin. Soitin joka päivä ja se oli edelleen hengissä mutta tajuton. Lopulta neljä päivää onnettomuuden jälkeen se pystyi seisomaan omin avuin, syömään kiinteää ruokaa ja juomaan vettä. Sillä oli pitkä matka kuljettavana, mutta se toipuu tekemään sitä, mitä se tuli tänne tekemään. Hän jää Wild Arc -keskukseen siihen saakka, kunnes se voidaan palauttaa luontoon (www.wildarc.com ).

Henki auttoi minua yhdistymään maskuliiniosaani. Vielä on työtä tehtävänä, mutta se osoitti minulle yksinkertaisen tavan, jolla jokainen meistä voi yhdistyä syvästi eläinkunnan kanssa - kunnioittavasti. Se näytti minulle, etteivät asiat ole aina sitä, miltä ne näyttävät. Kun yhdistymme sydämemme kautta mihin tahansa elävään olentoon, voimme avautua korkeammalle totuudelle sen tehtävästä ja omasta tehtävästämme tällä planeetalla.

Tämä kokemus muutti jotain syvällä sydämessäni. Huomaan haluavani enemmän aikaa itselleni sen sijaan, että olen kiireinen ja "vimmattu". Pidän enemmän hauskaa ja otan kaiken vähemmän vakavasti. Ystävien ja asiakkaiden kanssa käymieni keskustelujen perusteella tiedän teidän monien tuntevan samalla tavalla. Heinäkuu antaa meille tilaisuuden tuntea enemmän iloa, kevytsydämisyyttä ja samalla tilaisuuden mennä syvälle omaan sydämeemme tutkimaan, mitä vanhaa kamaa siellä roikkuu kiinni.

Heinäkuun valmistelee meitä sen muutosenergian lataamiselle, mitä tulee elokuussa 08.08.08-portin aikana. Sitä on kuvattu Harmoniseksi yhdentymiseksi ja jatkoksi alkuperäiselle tapahtumalle vuonna 1987.

Juliana David Millerin välityksellä ( www.cybertrails.com/groupofforty): "Harmoninen yhdentyminen 08.08.08 on Keskusauringon feminiinienergioiden läpitunkevaa yhdistymistä, mikä liittyy vuoden 2012 energioihin. On tapahduttava evoluutiohyppäys, kun valmistaudumme vuoteen 2012. Nämä harmoniset energiat luovat uuden aallon, uuden toimintamallin." Heinäkuussa aina enemmän ja enemmän galaktista 5D-valoa tulee kylvettämään planeettaamme valmisteluna yhdentymistä varten. Jokainen meistä saa näitä valotaajuuksia ja näin luomme uuden painopisteen niille alueille, jotka elämässämme vaativat huomioita.

Luulen, että olemme kaikki tietoisia siitä, että asiat muuttuvat ihmisillä nopeasti. Näemme sitä päivittäin perheessämme, työtovereillamme, yhteisöissä. Heinäkuu asettaa perustan valmistuaksemme/päästäksemme vanhoista ongelmistamme, peloistamme ja uskomuksistamme - ilotekijämme on osa tätä valmistumista. Samalla kun ilo on pöydällä meidän kaikkien vapaasti nautittavaksi, sen on kuitenkin tapahduttava valinnasta ja uskosta.

Heinäkuun energia-aallot voivat tuntua toisinaan intensiivisiltä, tunteikkailta ja väsyttäviltä ja toisinaan taas olevan täynnä jännitystä ja iloa olemisesta tässä ja nyt. Näinä aikoina meidän on esitettävä itsellemme kysymys: "Miten paljon annamme huomioita tuskallisille muistoille tai kokemuksille?" Olemme kaikki kuulleet lauseen "päästä siitä vain irti" ja se on totta - mutta kyse on enemmänkin hyväksynnästä olemisemme joka tasolla. Kaikkien tapahtumien, kokemusten, tilanteiden hyväksymisestä ilman tuomitsemista - vain hyväksymisestä ja olemisesta sydämessämme.

Ilon energia siirtää meidät välittömästi itsemme ja toistemme hyväksymiseen. Tässä kuussa ja tulevina kuukausina on varmasti aaltoja joilla surffata - kuitenkin jumalainen mestari meidän jokaisen sisällä on sydän ja avain tuon mestarin viisauteen on rakkaus.

TAIVAALLISIA ASETELMIA

3.7. Uusi kuu. Tämä uusi kuu tuntui hyvin tunteelliselta ja intensiiviseltä itselläni ja monilla, joiden kanssa puhuin. Tapahtui yhtäkkinen muutos edellisestä päivästä ja huomasin haluavani olla hiljaa ja keskittyä sisäänpäin kuuntelemaan. Tunnemme tämän kuun energian seuraavalla viikolla. Avaimena on myötätunnon tunteminen itseä kohtaan ja antamisen ja saamisen tasapainottaminen. Kuunnelkaa sisäistä tunteitanne, niillä on aina tärkeä viesti.

25.7. täysikuu. Tämä kuu valaisee polkua ja pitää soihtua uusille unelmillemme. Se valaisee kynnyksen, kun kuljemme valmistumisen läpi. Tämä on pyhää aikaa kunnioittaa ponnistelujanne ja tarttua nyt tuleviin tilaisuuksiin.

Lopetamme heinäkuun ja aloitamme elokuun auringonpimennyksellä/uudella kuulla - sopivan voimakas aloitus hyvin jännittävälle muutoskuukaudelle.


Iloisen ja optimistisen energian lähettäminen sydämestämme muuttaa jokaista tapamaamme. On helppoa nähdä planeetallamme tapahtuvat vaikeudet ja tuntea, ettemme voi vaikuttaa asiaan - kuitenkin voimme. Silloin kun silmämme säkenöivät elämää, JOKAINEN huomaa ja tuntee tuon energian. Silloin kun olemme sädehtiviä ja loistamme omaa upeaa valoamme, tapahtuu taikaa.

Tehkää taikaa tässä kuussa, tanssikaa, naurakaa ja rakastakaa sydämestänne.

http://shala.lightworker.com/images/soulmmates.jpg

Rakkautta ja siunausta,
Shala


http://www.phpbbserver.com/phpbb/viewtopic.php?t=924&mforum=uusimaa
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.
_________________
Lempeydellä voi ravistella maailmaa
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: