Sivuja: 1 2 3 [4] 5
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Mikä astrologiassa pitää paikkansa?  (Luettu 31734 kertaa)
0 jäsentä ja 2 vierasta katselee tätä aihetta.
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #45 : 30.10.2008 21:28:51 »

The New Moon on October 28 brings an opportunity to start over. Don't let insecurities get in the way of asking for what you need. Share your deepest, truest feelings. Remember that a relationship that hasn't been working isn't likely to improve. Be honest with yourself about what makes you happy.
tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #46 : 31.10.2008 21:19:48 »

http://www.tuijauusitalo.com/aurinkoyleis.html

Auringon merkitys yleisesti

Aurinkomerkit kertoo nimensä mukaisesti Auringon sijainnista eläinradan eri merkeissä. Aurinko on aurinkokunnan keskus, ja astrologisesti auringon sijainti kartallamme kuvaa minuutemme keskusta. Yksilöllisyyttä, identiteettiä ja lopulta myös perimmäistä Itseä, joka on muuttuvan minä-kuvamme eli egon takana oleva, muuttumaton ja absoluuttinen – Itse.

Aurinko yhdistetään monissa vanhoissa uskonnoissa Jumalaan.

Useiden vuosituhansien ajan Aurinkoa on ollut voimakas palvonnan kohde ja näitä Aurinkojumalia on kutsuttu monilla eri nimillä. Yhteisesti heidät on käsitetty valoksi, toivoa tuovaksi, jotka ovat poistaneet mielen pimeyden ja vaikeudet ihmisen elämästä. Valo = tietoisuuden vertauskuva.

Auringon merkitys ulkoisena palvonnan kohteena on kulkenut käsikädessä ihmiskunnan sisäisen tietoisen kehityksen kanssa. Siitä lähtien kun Aurinkoa on palvottu loogisena mielen osana, viimeiset 3000–2500 vuotta, vastakohtana Kuun myyttisen, taikauskoisen ja epäselvien tunteiden alueena. Samoin ovat myös s isäiset vastomme, suhteessa ulkoiseen toimintaan ja tahtoon nähden ajautuneet kauemmaksi toisistaan auringon eduksi.

Toisin sanoen tietoisen, tahdonalaisen toimintamme pääelementtinä toimivat aurinko ja kuu (= vrt. sympaattinen hermosto), ja näiden keskinäinen tasapaino on lähes menetetty. Järkiajattelu (vrt. miehinen) on läsimaissa yli korostunut tunneajattelun (vrt. femininen) kustannuksilla. Auringon symbolisoiman tietoisen siis myös yhteisesti havaitun tiedon, logoksen, merkitys on ylikorostunut pitkälle jalostuneen tieteellistetyn ajattelun takia.

Omakohtainen, empiirinen kokemus on ”stumpattu” ja heitetty pois ’kuin lapsi pesuveden mukana’. Tällä asenteella on kielteinen vaikutus henkilökohtaisiin havaintoihin ja kokemuksiin, jonka seurauksena kaikkinainen uustaidottomuus ja mielenterveydelliset ongelmat ovat lisääntynyt. Tämän epätasapainon takia - oman kehon signaalit ja niiden oikeanlainen tulkinta - katsotaan epäpäteväksi. Lähes kaikkeen tarvitaan auktorisoitu henkilö esimerkiksi lääkäri; kurssitus tai koulutus- omien vaistojemme ja intuition määrittelyksi, omien tuntoaistien kustannuksella: Tämä on perinteisesti Kuun aluetta astrologiassa.

Auringonpalvonnan seurauksena meille on jäänyt vallitsevaksi muodoksi tahdon(-järki) ylivalta - sietokykyymme nähden (vrt. = tunne). Tämä koskee varsinkin yksilön sisäistä tasapainontilaa. Tietysti kaikki se, mitä maailmassa yhteiskuntien tasolla tapahtuu, on väistämätön ja luonnollinen heijaste yksilöiden sisäisestä tilasta - ja päinvastoin. Kuten tiedämme yksilöä ja ympäristöä - ei voi koskaan kokonaan erottaa toisistaan. Katso Kalat -merkki!

Kuitenkin jo Antiikin Kreikassa pyrittiin kuromaan tätä eroa kiinni Delfoin oraakkeleiden avulla. Jo silloin oli nähtävissä kuinka tunteet ja tahto, Kuun ja Auringon symbolisoimien energioiden aadun mukaisesti, olivat lähteneet erkaantumaan toisistaan. Delfoin oraakkelit Kreikassa, tulkitsivat sisäisen näyn mukaisesti silloisen maailman tapahtumia, joita mm. auringonjumala Apollon osasi viisaasti tulkita. ‘Kuun aikakauden’ tuntoja tulkitsivat oraakkelit, koostuivat vanhoista naisista.

– Astrologisesti Kuu kuvaa ensisijaisesti näkymätöntä mutta aistittavia energiaa; tunnetiloja jotka välittyvät myös ympäristöön tietynlaisina singnaaleina; luoden uudenlaisia tunnetiloja ja ilmapiirimuutoksia. Nämä tuntemukset antavat perustan teoille ja toiminnalle eli auringon syntymälle.

..ja päinvastoin, kuten luonnossa huomaamme auringonvalon sammuttua, että pehmeä kuunvalo paljastaa toisenlaisen ’varjojen mielikuvituksen maailman’. Tässä kelmeässä kuunvalossa - symbolisesti ja vertauskuvallisesti - maailma näyttää myös oikeasti toisenlaiselta. Aivan samoin tapahtuu, kun käännymme ulkoisesta toiminnasta pois ja sulaudumme sisäiseen tilaan, itsessämme, löydämme henkilökohtaisten tunteidemme alkuperän joka on myös usein epäselvää ’varjojen mielikuvitusmaailmaa’. – Apollo tulkitsi siis oraakkeleilta saamia viestejä, kuten me, pyrimme tietoisesti tulkitsemaan omien tunteidemme sanomaa.

Vanhan Assyrialainen käsitys kertoo Auringonjumalan ja Sankarin (yksilön) keskinäisestä ja ikuisesta taistelusta ja kamppailusta, tiedostamattoman pimeyden kuoleman voimia vastaan. Taistelu on välttämätöntä, koska kehitystä voi tapahtua vain hioutumisen kautta jota jumalaisen tietoisuuden ja ihmisen järjen välinen taistelu kuvaa. Kuupuolemme syvät intohimot nousevat pintaan tässä taistelussa ja muuttuvat tarvittaessa rationaaliseksi, tietoisemmiksi tunteiden ja tarpeiden toiminnoiksi.

Intialainen vastine Auringolle löytyy Buddhan elämästä. Buddha syntyi prinssinä hyvään sukuun, nuoruus oli huoletonta ja ammatinvalinta selvä. Kuningassuku symbolisoi kansalaisuutta, huoleton nuoruus on isän ansiota ja ammatti kuvaa sekin Auringon vaikutusta kartalla. Alusta lähtien Buddhan elämä on täynnä viitteitä sisäisen sankarin kätketystä voimasta siitä, kuinka voimme löytää oman Aurinkomme. Seuraavaksi syvempää tulkintaa hänen inkarnaatiostaan: Ensinnäkin Buddhan synnytti nainen, jonka sanskritinkielinen nimi oli Mahamaya joka tarkoittaa suuri-illuusiota! Äidin nimi on ensimmäinen merkki kaiken näennäisestä olemisesta, elämän ikuisesta katoavaisuudesta. Egon olemassaololta ja minätietoisuudelta oli äidin kautta viety pohja.

Minän - käsitteet: Kun puhun perimmäisestä henkisestä ja alkuperäisestä absoluuttista Itsestä, kirjoitan sen isolla alkukirjaimella tarkoittaen silloin Jumalaa meissä. Samaten tarkoitan Jumalaa kun puhun Äiti Maasta, Puhtaasta Hengestä tai Pyhästä Hengestä, joka on sama kuin Kundaliini energia. Kaikki muut minän muodot, kuten minä itse ja varsinkin puhuessani egosta tarkoitan käsitteellistä minää, mielen luomaa minä-tietoisuutta; tulkintavälinettä.

Maallisessa mielessä Buddhan lähtökohdat olivat täydelliset, mitä muuta mies ja miehinen prinsiippi myös tyttölapsen kohdalla voisi tarkoittaa, kuin syntyä odotettuna lapsen rikkaaseen kuningassukuun. Aurinko symbolisoi maskuliinista aspektia, kuten sen tapaa kantaa oikeanlainen vastuu ja velvollisuus omissa toiminnoissa siksi koko Buddhan inkarnaatio kertoo kuvaavasti kuinka hän esimerkillään avaa yksilöiden tien henkilökohtaiseen valaistumiseen. Tarinan syvemmän merkityksen oivaltamiseksi on tärkeää ymmärtää miksi Buddha syntyi rikkauteen, mutta hylkäsi sen kehittääkseen itseään henkisesti.

Tiedämme että hänen isänsä oli laadituttanut ennusteen lapsensa tulevaisuudesta heti syntymän jälkeen. Ennustus lupasi suurta tulevaisuutta mutta tulevaisuutta varjosti jokin nuorukaisena koettu järkytys. Ylpeä isä halusi vaalia huolella pojan mahdollisuuksia ja poisti Buddhan ympäriltä kaikki elämän onnellisuutta häiritsevät tekijät. Niinpä Buddha oli kovin järkyttynyt eräänä kertana matkatessaan vaunuilla kaupungin tungoksessa kun hän ensikertaa näki vanhuksen, köyhän ja sairaan ihmisen. Buddhan elämässä oli ollut kaikki kaunista ja onnellista eikä mistään ollut koskaan ollut puutetta, aurinko paistoi kirjaimellisesti jokaisena hänen elin päivänään, siitä isä oli pitänyt huolen. Ehkä juuri siksi erilainen elämän palatsin ulkopuolella kosketti Buddhaa syvästi, eikä hän voinut unohtaa näkemäänsä. Kysymykset seurasivat toistaan Buddhan mielessä ja kiinnostus tai voisiko sanoa, kutsumus oli herätetty.

Buddha päätti lähteä palatsista. Hän meni hyvästelemään nukkuvan vaimonsa, joka oli juuri synnyttänyt Buddhalle poikalapsen. Tarina kertoo molempien nukkuneen niin, että äidin käsi lepäsi lapsen kasvojen edessä. Buddha ei ollut ehtinyt nähdä vastasyntynyttä poikaansa, eikä hän nähnyt niitä nytkään. Jos lapsen kasvot olisivat painuneet hänen mieleensä hän ei olisi kyennyt toteuttamaan sitä tehtävää miksi oli tänne syntynyt. Buddha jätti kaiken muun, paisti yksinkertaiset vaatteet jotka olivat hänen päällään ja nekin vaihtuivat ja kuluivat pian. Matkalla jotkut sukulaiset ja isän tuttavat tunnistivat hänet ja yrittivät saada häntä palaamaan palatsiin. Aluksi Buddha kulki viiden muun askeetin kanssa, kunnes hän löysi vaelluksellaan muita viisaita miehiä joiden hän matkaan hän liittyi saaden vastauksia uusille kysymyksilleen. Seuratessamme pidemmälle Buddhan omaelämänkertaa matkalla kohti valaistumista saamme huomata hänen tarinansa kuvaavan yhä syvemmin astrologisen auringon merkitystä.

Kuten tiedämme, että aurinko kuvastaa yksilöä ja sen tahtoa. Myös Buddha kokeili oman tahtonsa eri muotoja matkalla kohti lopullista valaistumista. Hän kokeili ankaraa paastoamista, hän istui joessa auringon paahteessa tunti ja ellei peräti päivä tolkulla. Hän rankaisi ja pakotti kehoaan monin eri tavoin, kunnes oivalsi sidran soittajan viritellessään soitinta, etteivät soittimen kielet saa olla liian löysällä eivätkä tarpeettoman kireällä jotta se soisi kauniisti. Tämän saman tuli päteä ihmiseen, jotta hän voisi olla jumalaisena instrumenttina – ja soida, tekojensa muodossa kauniisti.

Intilainen Rama -jumala kuvastaa myöskin Auringon miehistä prinsiippiä ja sen merkitystä. Rama inkarnoitui ja eli ennen Buddhaa noin 6000- 8000 vuotta sitten. Rama taisteli apinahahmoisen Hanumanin ja veljensä ? kanssa Lankan monipäistä hirviötä vastaan, joka oli ryöstänyt hänen vaimonsa Sitan. Intialainen Ramayana - eeppos kertoo tästä taistelusta; miehen vastuusta, oikeanlaisine velvollisuuksineen ja rajoituksineen vaalia ja turvat Sita -vaimon hahmossa omaa arvokkuuttaan juuri vastuu - velvollisuus - säilyttämisessä ja ylläpitämisessä.

Muista vastineita auringonjumala käsitteelle: Vrt. Indra v. Virata tai Apollo v. Python. Shamash vai Mash, toinen juutalainen (seemiläinen) Auringon jumala - joka on Samson ja Gilgamesh jälkeen nimetty. Symbolismiin kuuluvaa. Siniparta on symbolisoinut kielteistä Auringon puolta tappaessaan aamunkoitteessa nuoren neidon. - Vapaasti tyyliteltynä Auringonsäde on symbolisoinut tietoisuutta, ajattelua ja toivon pilkahdusta, oivaltamista.

Kelttiläinen legenda; Kysymys Animalle naiselliselle puolelle viisasta Itseä ositettiin vanhalle miehelle tapauksena Kuningas Arthur. Welshin legenda on syntynyt erityisesti valaistakseen tapauksessa jolloin painiskelemme animan (fem) kanssa ja on vaikeaa sovittaa ja ratkaista egon ja Itsen välistä ongelmaa. Hän on erityisesti selvä kahden äidin kohdalla. Siinä on luonnollinen äiti, joka hoitaa psyykkistä puolta hänen sankarillisen elämän aluetta, mutta muotoilee sitä primitiivisen vaaralliseen ja vaikeaksi käsiteltävään suuntaan

Jeesus inkarnoitui anteeksiannon kirkkautena. Antaessamme itselle ja muille anteeksi väistyy mielen-pilvet tietoisuutemme auringon tieltä ja vapaudumme ajattelumme "eipäs- joopas"; "mun moka - sun moka" kelauksesta ja "olen /olet syyllinen - syytön" vatvomisilta jotka sitovat hienojaksoita energiaamme tarpeettomasti.
tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #47 : 06.11.2008 15:35:09 »

tässä pari asiaa. tuli ilahduttava puhelu keskelle hammaslääkärihuonetta, eräs pyrkii hoitaan velvollisuuttaan, puhuin asiallisesti. ja tuo toinen, pientä häikkää toisaalla, onko se  kuu  aspect_con  neptunus


Daily Planetary Overview
With the Moon conjunct Neptune today, sensitivity to others and compassion will help you feel closer. However, you may be misunderstood under this transit. Things are probably not as they seem or how you wish them to be.

 Your Horoscope - Today, November 6, 2008
An unexpected phone call, perhaps from an old friend, could come your way today. This person is apt to have good news for you, though he may be in a rather melancholy mood himself. A long conversation could result, the outcome of which is going to change your life, albeit in a subtle way. Nonetheless, this is apt to be a day full of pleasant surprises. Enjoy it!
tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #48 : 10.11.2008 14:11:35 »

Your Horoscope - Tomorrow, November 11, 2008
Stress from whatever career pressures you've been experiencing might cause you to feel a bit under the weather. Yet, you're probably unwilling to take some time off,  because you're too concerned about finishing what you're doing in a timely manner. It's important to remember that you won't finish it at all if you exhaust yourself. Move slowly and steadily, and take time out to relax a little, and all will go more smoothly than you think.

HMM??


Your Lovescope - Week of November 10, 2008
Your feelings can carry you away on Monday. For some, this may mean you're totally in love with being in love. This can lead to promises you'll regret later. Others will fall into arguments with people who don't share your opinions. While some fights are healthy and necessary in order to clear the air, emotionally charged exchanges can simply make things worse. For others, you may decide a love interest is too clingy and begin wondering how to get away. The best thing to do is nothing. Change is coming. Focus on something besides your love life until the energy settles down after Thursday's Full Moon. Friday brings Venus into serious and responsible Capricorn. Now is the time to meet a serious love interest. If things are going well with a new sweetheart, this is the time to talk about commitment. For loving couples who know each other well, make time for a sexy weekend getaway.

Daily Planetary Overview
The Sun sextile Saturn today will give you great determination and perseverance. Your work may be difficult and complex, but you will be able to do an admirable job. You'll have total concentration, focus, and productive solitude.


Your Lovescope - Tomorrow, November 13, 2008
You will stand up for your principals and values. If you have been keeping quiet, while inwardly seething at some of the attitudes and patterns of behavior that your partner has been displaying recently, then perhaps it is time to speak out. If you continue to suppress your real emotions on these issues, both you and the relationship will suffer in the end.
« Viimeksi muokattu: 12.11.2008 11:19:19 kirjoittanut ^^Cocijo^^ » tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #49 : 23.11.2008 11:03:33 »

tämä taitaa mennä täsmälleen oikein..paitsi et se meni väärälle hlölle

Your Horoscope - Today, November 23, 2008
A partner might be feeling rather down, and need you to cheer him up. Too many social invitations could come your way today, and you may have to turn one of them down. You may not be in the mood for socializing today, feeling the need to be alone to organize your thoughts, yet one of the events could be somehow business-related and you could feel obligated to be there. Put in an appearance. Don't feel compelled to stay very long.


 Your Lovescope - Tomorrow, November 24, 2008
Quite an intense phase in your romantic life is just beginning. If you have recently begun a relationship, then expect it to strengthen in some way as you discover more ways in which you can blend your skills and talents together. It is good to maintain an open attitude concerning your future, and not to plan anything at the moment. Allow the relationship to flow.
« Viimeksi muokattu: 23.11.2008 11:08:20 kirjoittanut ^^Cocijo^^ » tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #50 : 26.11.2008 11:09:53 »

heh heh heh..

Delete my profile
 
   Your Lovescope - Today, November 26, 2008
You may be very attracted to a certain person from another country. The lure of other shores is irresistible to you, and the people even more so. Whether the dawning of this romance takes place on a holiday, or whether you meet in your hometown, you may find that this is one passion that lasts longer than you originally would have thought.   



Your Lovescope - Tomorrow, November 27, 2008
You will have far more on your plate than you bargained for today. You now have a choice in your current relationship, which is whether to take it to a deeper level, or perhaps to think about other options for the future. Sharing your feelings and exploring your ambitions will help you to find the right perspective and balance.
« Viimeksi muokattu: 26.11.2008 11:11:55 kirjoittanut ^^Cocijo^^ » tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
linjalla
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 106



Profiili
« Vastaus #51 : 30.11.2008 18:23:32 »

Niin, syntymäkartta todellakin on eräänlainen "blue print", josta saa hyvän kuvan henkilön mahdollisuuksista kuten myös rajoituksista elämän eri alueilla. Mielestäni astrologiassa ei ole kyse selvänäköisyydestä ja ennustamisesta sinänsä. Astrologian merkitys on ennen kaikkea siinä, että opimme tuntemaan paremmin itsemme ja tilanteet, jossa olemme (tässä toimii tosi hienosti esim. synastriat), sekä ymmärtämään omaa ja toisten reagointia ja mahdollisesti löytämään oman "polkumme".

Ennustavan astrologiankaan ei ole tarkoitus sanatarkasti kuvata tulevia tapahtumia - se lienee olevan jopa selvänäköiselle mahdonta tai itse en ainakaan moista odottaisi - vaan kuvata ajan henkeä. Usein asiakkaat tulevat konsultaatioon silloin, kun astroloogisesti on joku rankka transiitti meneillään. Juuri siinä tilanteessa kuvastuu mielestäni ennustavan astrologian syvin olemus: on tarkoitus antaa asiakkaalle toivoa rankan ajan ylipääsystä sekä auttaa häntä ymmärtämään tämän ajan laadun merkityksen ja mahdollisuudet.

^^Cocijo^^: itse olen melko uusi täällä foorumissa, mutta minua suoraan sanottuna ihmetyttää, jos muita kiinnostaa lukea noita sinun päivähoroskooppejasi päivästä toiseen. Ymmärrän, jos haluat niiden värikkyydellä näyttää toteen, miten yhden transiitin erottaminen muista päällä olevista transiiteista on kovin kyseenalaista tai miten yleistesti aurinkomerkeille tehdyt horoskoopit voi olla kovin tuulesta temmatun oloisia, mutta eiköhän tuo ole jokaiselle vähänkin astrologiasta kiinnostuneelle selvä.
tallennettu
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #52 : 08.10.2009 09:04:20 »

Your Careerscope - Today, October 7, 2009
An ally of yours is in a sticky situation. Whether this person has requested your help directly or not, it is important that you offer a supportive hand. Encourage your friends in their time of need. You will need their help later on down the road.

Your Careerscope - Tomorrow, October 8, 2009
You are in a fantastic position today and you have the tools you need to come out on top of any situation you find yourself in. Have confidence in yourself and embrace all challenges without being judgmental of others. Success is yours.

 Your Lovescope - Tomorrow, October 8, 2009
You may be sorely tempted out of your usual routine by someone from another country who has fabulous appeal, and who is also extremely seductive. The planetary configuration reveals that there is a past event linked with this present meeting, although the association may seem somewhat tenuous. It is nevertheless a sign that all is well, and can only get better.

**eka väite meni oikein, ja auttoi minuakin tarkistamaan pari asiaa. toka.. hmm.. ehkä.. kolmas, joo toinen maa ja seductive, mutta ehkä huomenna? yhteys.. ja past event on..
tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #53 : 18.11.2009 13:03:01 »

nämä on taas just ristiriitaiset.

Your Horoscope - Today, November 18, 2009
A phone call from a close friend or love partner could bring a very thrilling surprise your way today. An event has occurred that you either gave up on long ago, or would never have dreamed of. This news could necessitate your spending a lot of time on the phone or on the computer, making necessary contacts, but that's okay. You'll be so happy that this happened that you won't mind the time that you've invested for it.


Your Lovescope - Today, November 18, 2009
If you have been experiencing difficulties with a current relationship, then you may find things more difficult than usual today. It may be better for both of you to spend some time alone, or to go off separately and absorb yourselves in activities that are of great interest. Later many things will seem clearer and easier between you.
tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
tripla
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 38


Triplaleijona


Profiili
« Vastaus #54 : 29.11.2009 02:43:36 »

Kysyt, että mikä astrologiassa pitää paikkansa.

Hyvä kysymys!

Jotta siihen voi vastata niin pitää määritellä astrologia. Wikipediassa on aika hyvä määritelmä, jonka mukaan astrologia opettaa, että taivaankappaleiden suhteelliset asemat voivat antaa tietoa yksilöiden luonteesta ja maanpäällisistä asioista.

Lisäksi Wikipediassa erotetaan kaksi eri tapaa tulkita astrologiaa:

1. Planeetat ja niiden liike vaikuttavat suoraan ihmisten elämään.

2. Planeetat ja ihmiset/maanpäälliset tapahtumat ovat synkroniassa keskenään.

Kakkostapa näyttäisi olevan tieteellisesti helpommin perusteltavissa eli jostain tuntemattomasta syystä on korrelaatio planeettojen aseman ja mm. geeniekspression välillä. Toisin sanoen geenit kyllä määräävät pitkälle monet fyysiset ja psyykkiset ominaisuutesi, mutta useimmiten eivät yksin vaan yhdessä muiden geenien kanssa. Mahdollisesti tähän yhteisvaikutukseen sitten myös vaikuttaa jollain tavalla syntymäaika eli missä asennossa aurinkokunta on silloin.

Päinvastoin kuin yleensä luullaan niin on olemassa tiedemiehiä, jotka ottavat astrologian perusväitteet tosisssaan. Esimerkkinä biokemian nobelisti Kary Mullis sekä astronomi Nick Kollerström.

 
tallennettu

leijona askendentti = aurinko, kuu venus
rapu merkurius = mars
neitsyt jupiter pluto uranus
skorpioni neptunus
oinas chiron = keskitaivas, saturnus
aurinko = mars / venus
kuu = mars / pluto
venus = aurinko / kuu, merkurius / jupiter
nousukuu
Astro-nauttija
****
Viestejä: 841


Profiili
« Vastaus #55 : 29.11.2009 17:28:07 »

Minusta taas vaihtoehto 1. vaikuttaa jotenkin luontevammalta. On helpompi ajatella että on joku tuntematon vaikutusmekanismi kuin joku hämärä synkronia. Tai oikeastaan voi ajatella niinkin että se synkronia aihetuu nimenomaan planeetoista; emmehän juurikaan tarkastele ajanlaatua planeettamme ulkopuolisissa tapahtumissa.

Sitäpaitsi se tuntematon vaikutusmekanismi voi olla sitä samaa mikä selittää esim. telepatian, energiaparantamisen, auran, sielun, etc etc, eli se on se ns. "energia" jolla on kuten kaikilla rakkailla lapsilla monta nimeä, esim. bioenergia, värähtely, qi-energia, ja jopa 'kristustietoisuus'. Kukaan ei kai kuitenkaan (vielä) osaa selittää mistä siinä on kysymys, muutenhan se olisi jo selitetty, eikä olisi toinen toistaan hämärämpiä mystisiä tarinoita kaikenlaisista epämääräisistä 'värähtelyistä'.

Itse ounastelen että emme ymmärrä asiaa siksi koska olemme (tai ainakin moderni fysikaalinen maailmankuva on) sen verran pieni osa siitä. En tiedä.

Jos ajattelee niin että luonnossa kaikki, myös kiviaines, on elävää ja tietoista, ja Maapallollakin on oma tietoisuutensa (joka on varmaankin osin erityyppinen kuin ihmisen tietoisuus), niin aika vaikea on kuvitella että toiset planeetat olisivat joka suhteessa pelkkiä elottomia massamöykkyjä. Vaikkei niillä mitään ns. 'elämää' olisikaan. Ja miksei planeetat sitten vaikuttaisi myös toisiinsa?

Sitten menee vaikeammaksi kun alkaa miettiä mikä se eläinrata on, mikä siinä on se vaikutus.
tallennettu
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #56 : 06.12.2009 16:45:13 »

ehkä tuo.. pysähtyneisiin tilanteisiin vastauksena on hyvä idea keskittyä luovaan projektiin - sitten se ainakin etenee, ja muut omalla painollaan ensi viikolla, ensi vuonna..

 Your Rising Sign scope - Today, December 6, 2009
The second house rules talent, and the fifth creativity; the Sun-Moon trine involving those houses brings your innate creative talents to the forefront. You may feel inspired to try your hand at more than one art form, and if possible this could take up most of your day. Don't try to do everything at once. Jot your ideas down and save them for later. If you push too hard, your inspiration may remain, but your energy will eventually run out.
tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
Ulkopuolinen
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 742


Profiili
« Vastaus #57 : 06.12.2009 20:19:54 »

Mikä astrologiassa pitää paikkansa?
Rehellisesti sanottuna toivoisin, että ei mikään, totuuden mukaisesti sanottuna pelottavankin paljon, kaikki?

tallennettu
nousukuu
Astro-nauttija
****
Viestejä: 841


Profiili
« Vastaus #58 : 06.12.2009 20:42:01 »

Mikä sinua pelottaa siinä?
tallennettu
tripla
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 38


Triplaleijona


Profiili
« Vastaus #59 : 06.12.2009 20:56:04 »

Näyttää olevan melko selvää, ettei kukaan varmasti tiedä miksi astrologia voisi pitää paikkaansa vaikka teorioita riittääkin magnetismista värähtelyihin. Tästä sitten monet - varsinkin skeptikot - vetävät sen johtopäätöksen, ettei astrologia voi olla tieteellistä.

Se, ettei jotain prosessia voida selittää ei kuitenkaan tarkoita, etteikö se olisi todellista. Astrologia näyttääkin olevan empiiristä eli kokemusperäistä - se vain näyttää käytännössä toimivan.

Astrologiaa pitäisi siten voida testata tieteellisesti kokeilla. Gauguelinin testit ovat kaiketi kuuluisimpia eli hän mm. tilastollisesti todisti, että urheilijoilla oli kartallaan keskimääräistä vahvempi Mars.

Suurin ongelma astrologian testaamisessa on kuitenkin se, että kukaan ei ole puhtaasti yhden merkin edustaja. Kenelläkään ei ole kaikkia taivaankappaleita yhdessä ja samassa merkissä. Ei ole esimerkiksi puhdasta Oinasta ja puhdasta Vaakaa, joiden käytös olisi kaikessa selvästi päinvastaista ja helposti testeillä nähtävissä.

Toisaalta on olemassa Triploja eli esim. Oinaita, joilla Aurinko, Kuu ja askendentti ovat kaikki Oinaassa. Jos esimerkiksi laitettaisiin kymmenen Triplaoinasta ja kymmenen Triplavaakaa samaan huoneeseen, niin pystyisikö neutraali tarkkailija keskimääräistä paremmin arvaamaan kuka on Oinas ja kuka Vaaka? Luulisin...


tallennettu

leijona askendentti = aurinko, kuu venus
rapu merkurius = mars
neitsyt jupiter pluto uranus
skorpioni neptunus
oinas chiron = keskitaivas, saturnus
aurinko = mars / venus
kuu = mars / pluto
venus = aurinko / kuu, merkurius / jupiter
Sivuja: 1 2 3 [4] 5
  Tulostusversio  
 
Siirry: