Sivuja: 1 ... 27 28 [29] 30 31 ... 65
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Mitä Jousimiehille kuuluu?  (Luettu 497590 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Eileithyia
Astroholisti
*****
Viestejä: 1233


Jebah


Profiili WWW
« Vastaus #420 : 12.11.2008 13:23:59 »

Lisäksi netti on rajaton.. Voi löytää ihmisiä joihin ei livenä kovin helposti tutustuisi.

Niinhän moni yrittää ns. omiensa joukosta löytää sen kumppanin mutta miksei käyttäisi kaikkia kanavia hyödykseen? idiot2

Omien joukosta varmaan ehkä siksi, että on samat kiinnostuksen kohteet ja niin edespäin. Löytää jonkun saman henkisen ihmisen, luulen ma. Toisaalta voihan se olla jännääkin, jos tutustuu johonkin aivan eri porukoista, mutta jo (itsellä ainakin) kavereissa ja tutuissa huomaa sen, että synkkaa paremmin niiden samanhenkisten kanssa. Niiden, jotka ymmärtää tätä minun maailmaani kuin taas niiden, jotka ovat esim. Kiinnostuneita vaikka ydinfysiikasta. Tai jostakin muusta asiasta, joka ei kiinnosta saatika sitten jota ei tajua. On se olo vähän kuivaa. Ne tyypit (joilla on eri kiinnostuksen kohteet) on yleensä myös hyvin eri luontoisia ihmisiä. Ei niin rempseitä ja "carefree"-typpejä niin kuin meikä.
tallennettu
marix
Astro-nauttija
****
Viestejä: 834



Profiili
« Vastaus #421 : 12.11.2008 18:25:16 »

mitämitä? mun transiittikartta väittää, että pluto on jo paljonkin kauriin puolella Smiley  Cool
tallennettu

aurinko , jupiter , uranus ja neptunus jousimiehessä
merkurius kauriissa
kuu vesimiehessä
askendentti ja mars vaa'assa
venus , pluto ja saturnus skorpionissa
Ippuska
Astroholisti
*****
Viestejä: 5054


4ever


Profiili
« Vastaus #422 : 13.11.2008 20:00:26 »

 Cheesy Tuo sinun kuunpaluu kartta näytää aivan ihanalta: kaksi leijaa ja avattu kirjakuori - tulkita en osaa  smiley6600

Oottelen, että mullekin joku tulkkaisi jotain  Grin
tallennettu

Ophiuchus

Trooppisesti:
 aurinko jousimies , kuu leijona , askendentti vesimies

Sideerisesti:
 aurinko skorpioni , kuu leijona , askendentti kauris

Maya: Sininen Kosminen Yö
Eileithyia
Astroholisti
*****
Viestejä: 1233


Jebah


Profiili WWW
« Vastaus #423 : 14.11.2008 10:40:02 »

Minä en tajua noista kartoista yhtikäs mittää.
tallennettu
Lizzy
Vieras
« Vastaus #424 : 14.11.2008 15:23:23 »

Minua huhuiltiin?

Jaa, minä näen tuossa kuunpaluulla kyllä mystisen suorakaiteen. Toivottavasti muistan nimen oikein kun nämä erikoiskuviot ovat itselleni vähän vieraita. En osaa tuota mystistä suorakaidetta tulkita, mutta se on hyvin voimakas kuvio, joka vaatii työtä. Tässä tapauksessa se muodostuu  kuu saturnus uranus  jupiter muodostelmasta.

Toinen minkä näen on suuri ja kaunis vesikolmio. Tämä on erittäin intuitiivinen kuvio ja näkisin siis, että intuition kautta työstämällä saat asioita etenemään ihan hurjasti.

Lisäksi tuolta löytyy kehto, joka kertoo siitä, että sinulla on kädessäsi sellaisia päätöksiä, joihin kukaan muu ei voi antaa vastausta, koska ne ovat liian isoja muille.

Näillä kuvioilla jotain ratkaisevaa voi jo lähiaikoina tapahtua.

Enempää en osaa sanoa ja sinulle on kohta tulossa jo seuraava kuunpaluu. (viikon päästä?)
« Viimeksi muokattu: 14.11.2008 15:25:39 kirjoittanut Lizzy » tallennettu
Lizzy
Vieras
« Vastaus #425 : 14.11.2008 15:51:48 »

Niin tää on se tuleva kuunpaluu, jotenkin nyt sekoilin päivissä. Sorry. idiot2 Grin

By the way, kirjekuorta en tuossa kyllä minä nähnyt.  Huh

kannattaa vaikka googlata tai jollain haulla hakea noita kuvioita nimeltä, niistä löytyy varmasti selvennystä, jos jaksaa etsiä. Itselleni ne ovat aika vieraita, paitsi tuo kehto, joka löytyy omalta rx kartaltani.

Eli siis tuo kuunpaluu vahvistaa sitä, että joulukuussa alkaa tapahtua. Soita sinne isolle kiholle ja sano sanottavasi.
tallennettu
Lizzy
Vieras
« Vastaus #426 : 14.11.2008 17:04:23 »

Tässä on kuvaus kehdosta, Sepon pikatulkinnasta omalle kartalleni.

Kehto

Tämä kuvio koostuu kahdesta pikkukolmiosta, joita yhdistää oppositio. Opposition sisältämän haasteen oivaltaminen avaa aivan satumaiset näkymät suureen menestykseen ja onnelliseen elämään. Valmiutesi kyllä riittävät kaikkeen mitä elämässäsi haluat kokeilla. Näin toiminnallinen ja jatkuvasti uusia mahdollisuuksia ja haasteita etsivä luonne herättää helposti voimakasta mustasukkaisuutta ja omistushalua sekä kumppanissasi että ystävissäsi. Tunnet olosi ja elämäsi tyhjäksi, ellet pääse toteuttamaan aiempien elämiesi aikana työllä ja tuskalla hankkimiasi valmiuksia. Uskon että kaikki mahdolliset ongelmasi pohjautuvat vain ja ainoastaan tähän toimettomuuteen. Rutiinit ja toistuva päiväjärjestys ovat sinulle tylsistyttävän helppo nakki. Elämän haltuun ottamiseksi sinulta vaaditaan tietoista itsenäisyyttä ja aivan poikkeuksellista itsekkyyttä, sillä sinun elämääsi kuuluvat päätökset ovat aivan liian vaativia muiden ratkaistaviksi. Ellet opi määrätietoisesti päättämään omista asioistasi täysin itsenäisesti muiden lupaa ja suostumusta kyselemättä, tulee elämäsi tuntumaan aina vaan tyhjemmältä, vaikka sinulla ulkoisesti olisi kaikki mitä ihminen voi toivoa. Lue tarkoin seuraavana tulevan opposition haaste, sillä se on avain pikkukolmioiden edustamiin suuriin valmiuksiin tässä elämässä.

Tää on mulla siis koko elämän mittanen teema.  Huh
tallennettu
Eileithyia
Astroholisti
*****
Viestejä: 1233


Jebah


Profiili WWW
« Vastaus #427 : 14.11.2008 17:40:23 »

Tietääkö joku muuten yhtikäs mitään noista dragonisista kartoista? Löysin astro.comista sellaisen karttasysteemin missä verrataan dragonista karttaa ja syntymäkarttaa.

Noista kolmioista. Itsellä on syntymäkartalla ns "great triangle". Sepon suomennoksen mukaan "Mahdollisuuksien kolmio". Mistä sitä voi tietää onko se tuli, vesi, maa vai ilma kolmio?
tallennettu
Lizzy
Vieras
« Vastaus #428 : 14.11.2008 17:42:20 »

Siitä mihin kolmion kärjet osoittaa. Ovatko ne maa-tuli-ilma vai vesimerkkejä.
tallennettu
Eileithyia
Astroholisti
*****
Viestejä: 1233


Jebah


Profiili WWW
« Vastaus #429 : 14.11.2008 17:43:39 »

Siitä mihin kolmion kärjet osoittaa. Ovatko ne maa-tuli-ilma vai vesimerkkejä.

Haa, kiitos!  Wink
tallennettu
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #430 : 17.11.2008 19:05:33 »

jotenkin tuntuu että 2009 on pakko lunastaa lupauksia, joita on ollut pitkin 2006-2008 vuosia.. niin rahassa kuin rakkaudessa, jonkin pitää isosti muuttua.. huom siis muuttua, painopisteiden

rakkaudessa on opittu ainakin irtipäästämisiä, mutta outoja lähenemisiä..  uranus varmaan tekee jotain ettei itsen tarvi kaikkea..

katsonpa kevään tullessa mitä tapahtuu 6-huoneen asioissa, nyt on niin paljon vientiä töissä että läkähtyy. mutta huom-  haluaako osa minusta sitä? jos ei todella haluaisi, ei tekisi= siirtyisi vain nk elämäntehtävään?

3-huoneen Aurinko on varmaan jokunen matka, ja serkut. joihin pitäisikin ottaa yhteys..

 saturnus  lähtee 2-huoneesta vajaan vuoden kuluttua. se jumittaa hieman kuten aikanaan lovelife saman planeetan takia?? mutta on siellä 2:ssa myös  kuu .. ei kun hetkonen..  saturnus menee jo keväällä 11-huoneeseen, sitten sieltä lähtee  mars

 
« Viimeksi muokattu: 17.11.2008 19:08:01 kirjoittanut ^^Cocijo^^ » tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
Eileithyia
Astroholisti
*****
Viestejä: 1233


Jebah


Profiili WWW
« Vastaus #431 : 19.11.2008 12:34:32 »

Hei!
Osaako joku sanoa onko noi transiitit tekemisissä jollain tavalla terveyden kanssa? Vieläkö kuntoni tässä huononee?
Vuoden 2008 vaikeudet on saanut sisukseni kirjaimellisesti sekaisin, ja nää lääkäreiden mukaan sopii Chronin tautiin (suolistoon jämähtänyt shokkitila).
T:sag

Mullaki on täällä tiedätkö jotain haittaa suolistossa.. Millaiset oireet sieläpäin? Täällä ummetusta ja ripulia.. Ollut jo neljä vuotta.
tallennettu
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #432 : 19.11.2008 15:38:42 »

kovin kunnianhimoisille ihmisille comme moi, on joskus vaikea relata ja kokea tyytyväisyyttä.. nytkin on iso projekti taas hoidettu, yhä isommiksi ja vaikeemmiksiko ne menee.. työkaveri saattaa joutua sairaslomalle rasituksesta, itsellä ranne sentäs paranee.

mutta joo.. kun nukkuu x h yössä - pakottaa itsensä vaikka - niin ei pitäis stressin, planeettaenerkiamuutosten ym hösseleiden vaikuttaa liikaa.. laittasko oinaalle viestin väsymyksestä ja nukkumisesta täältä palstalta. en, koska se on liian henkevä. ravullakin oli univaikeuksia maaliskuussa sen tiedän..

eli nyt just, sallin itseni kokea tyytyväisyyttä. näin.

ainahan asiat on kesken..

aina on lisää projekteja mitä pitää tehdä, tai saavuttaa.. paikkoja joita nähdä..

mutta nyt ei jaksaisi toistaa mitään viime vuodelta, vaikka pikkujoulut ymv edessä. matka ei toista onneksi ihan samaa kokemusta. rapukin voisi olla toistoa, eli ei siihen paluuta kovin syvällisesti..
« Viimeksi muokattu: 19.11.2008 15:40:38 kirjoittanut ^^Cocijo^^ » tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
Lizzy
Vieras
« Vastaus #433 : 19.11.2008 16:37:09 »

Hello,   mars  siirtyi alkuviikolla  jousimies oletteko Jouskarit tunteneet Mars-energioita?

Mulla ainakin on vaikuttanu, energiaa tuntuu olevan ku pienessä kylässä.  laugh Laitoin tänään vähän byrokratian rattaisiin vauhtia.  knuppel2 Muutenkin energisesti hoidellut ja selvitellyt asioita.

Mitkä energiat!  coolsmiley
tallennettu
Eileithyia
Astroholisti
*****
Viestejä: 1233


Jebah


Profiili WWW
« Vastaus #434 : 19.11.2008 17:10:19 »

Hei!
Kaikkea suolistovaivoihin liittyvää kuvaamiesi oireiden lisäksi - kun kroppa menee stressin takia shokkitilaan, ei ns toisesta päästä tule mitään. Suolisto on silloin infektiotilassa. Pahimmillaan paisun kuin ilmapallo ja vaa'an viisari liikahtaa jopa 20 kg ylöspäin. Voit kuvitella että on rankkaa keholle kun paino pomppii 58-75 kilon välillä. Suoliston limakalvot ja kasvojen alueen limakalvot (huulet, posket, suun sisäpinta, kaula) kerää sisäänsä nestettä. Siihen sisältyy silloin itselleni sydämen rytmihäiriöt ja tukehtumisvaara (naama kuin allergisella ampiaisenpiston jälkeen). Hammaslääkäri on myös todennut että suuni limakalvot on turvoksissa useammassa kerroksessa, posket on sisältä niin turvoksissa että olen jo  purrut poskiani ja turvonnutta kieltäni (kielihän ei enään taivu) - suussa on myös haavaumia ja sammasta. Lääkäri totesi että suolistoni on halkaisijaltaan n 10 cm ja täynä kaasua ja limaa - häiriötilassa suolistoni on nyt vaarassa joutua kuoliotilaan, joka hoidettaisi kirurgisesti leikkaamalla osa vaurioituneesta suolesta pois.

Chronin tauti on kuulemma ns elintasotauti - yleistä sairastuneille on liian puhdas elinympäristö ja elintasoherkuttelu. Vaikkei mulla ole labratestien mukaan Keliakiaa eikä reumaa, niin tämä Chronilla on yhteyksiä niihin (kts alla).

Ton verran tiiän. Hoitona mulle on tähän asti suositeltu puhtaasti
- ruokavaliomuutosta (keliakiavapaa, laktoosivapaa, hiilihydraattivapaa ruokavalio jotka ei kuormita suolistoa niin paljon http://fi.wikipedia.org/wiki/SCD),
- kortisoonipiikkiä - kortisonihan laukaisee turvotuksen jonka jälkeen hengitys alkaa paremmin kulkemaan. Täsmälääkkeenä pidän aina kyylääkkeitä ja zyrteciä mukana. Noita kyynpuremaan tarkoitettuja lääkkeitä oon joutunut popsimaan jo hirveesti. Chronin taudin täsmälääkitystä vielä tässä odottelen...

Minulla tauti selvisi lääkäreiden tutkiessa syitä toistuvia keskenmenojani (minulla tänä vuonna kaksi keskenmenoa). Selvisi että Cronin tautia sairastavilla naisilla on hankaluuksia tulla raskaaksi.... ja keskenmenojen riski on suurempi.
T:Sag
PS. Ai niin. Verenluovutukseen ei sitten voi mennä silloin, kun on joko oireet päällä tai lääkitys päällä. Mut laitettiin jo SPR:n estolistalle. Ikävää...

Oijjoi auts.. Kylläpä kuulostaa pahalta.

Itsellä oireet ovat kuin laktoosi intoleranssissa. Aluksi lopetin kaiken laktoosipitoisen ravinnon syönnin ja hetken näyttikin, että tilanne korjaantuisi, mutta ei sittenkään. Sama touhu jatkui. Tosin masu ei ehkä ihan yhtä ärtynyt ollut, mutta kuitenkin turvoksissa ja ripulilla tietty. Laktoosipitoisia tuotteita en kuitenkaan enää syö, koska ne aiheuttavat ihan selkeän turvotuksen.

Sitten jätin maidon vähäksi aikaa pois. Vaihdoin soijjaan. Maha ei ollut enää ripulilla, vaan kovalla. Eikä toimi. Sitten join hieman maitoa ---> Ripuli. Takaisi soijjaan ---> Kovalla. Kummassakin tapauksessa turvoksissa. Nyt jätän molemmat pois ja katson miten sitten käy.
tallennettu
Sivuja: 1 ... 27 28 [29] 30 31 ... 65
  Tulostusversio  
 
Siirry: