Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 7
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: ITSETUTKISKELUA  (Luettu 72109 kertaa)
0 jäsentä ja 2 vierasta katselee tätä aihetta.
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #30 : 08.02.2008 22:28:30 »

Juh, en asu boyfriendini kanssa enkä aio, vaikka tähän osoitteeseen olisi muutamalla intressiä.. heh..
tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
Tiigris
Astroholisti
*****
Viestejä: 3615



Profiili
« Vastaus #31 : 08.02.2008 22:47:55 »

Jaa... No onhan tää erilläänolokin tietenkin ihan hyvää vaihtelua, mutta olen ehdottomasti sellainen ihminen joka haluaa asuu kullan kanssa saman katon alla..

Vaikka yhdessä asutaan, niin silti tuntuu että ei me nyt niin hirveästi ehditä näkemään.. Toisella on vuorotyö, mulla koulu + keikkaluontoinen vuorotyö...
Mutta on ihmeen ihanaa mennä yhdessä nukkumaan.

Kun me ollaan päiväs-aikaan yhtä aikaa kotona niin kumpikin tekee omia juttuja enimmäkseen. Että ei mitään yhdessä nyhjäämistä 24/7.
tallennettu
Riitta
Astroholisti
*****
Viestejä: 2899



Profiili
« Vastaus #32 : 09.02.2008 00:06:52 »

Olen taysin samaa mielta
tallennettu
Ikitosi
Astroholisti
*****
Viestejä: 1503


Elämän kruunu on mahdollisuus olla tosi :angel:


Profiili
« Vastaus #33 : 09.02.2008 00:39:44 »

Lähes raitis ja henkisesti tosi vanha mies olis varmaan paras  2funny

Juuh, tänne kans! Smiley Grin
tallennettu
Mirjam*
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 313


Maata ei peritä isiltä, vaan on lainassa lapsilta


Profiili
« Vastaus #34 : 09.02.2008 00:46:58 »

Moon kait niin taantunut, mutta monen ihmissuhde "draaman" jälkeen olisin seuraavaksi valmis nimenomaan täydelliseen sitoutumiseen.... yhdessä asumiseen...
En kyllä ollut vuosi sitten, enkä siitä viisi vuotta taaksepäin.
Silloin tosiaan asuimme erillämme, mikä oli pelkkä "muodollisuus"... eikä se estänyt niitä tulevia "vapauden ahdistuksia"....
Silti, en enää kyllä hyppää "extemporee" suhteeseen... kait ... ehkä...
Eipä tiiä....
tallennettu

Totuus ja Vääryys kylpivät yhdessä.
Vääryys nousi ensin vedestä ja pukeutui Totuuden vaatteisiin. Koska Totuus ei puolestaan halunnut pukeutua Vääryyden vaatteisiin, hän liikkuu alastonna.

https://www.astro.fi/blog/Mirjam%252A
Chandra
Astroholisti
*****
Viestejä: 2752



Profiili
« Vastaus #35 : 09.02.2008 02:08:06 »

Täällä on näköjään joku käynyt yksipuolisesti luutimassa kirjoitukseni.
Edelleen sanon SA:lle,että voi ohittaA kirjoitukseni lukematta niitä,jos sisältö ärsyttää.
Niin teen minäkin,ellei nimeni pistä silmään,kuten nyt tuossa kirjoituksessa.

Uudestaan en viitsi kirjoittaa mitä kirjoitin,vaikka ihmettelen,mitä kummallista siinä oli,jos ilmaisin mistä itse en pidä. idiot2
Useimmiten ohitan tuollaiset tekstit kommentoimatta,mutta tämä aihe ja se,miten olen kokenut ihmisten suhtautuvan tuohon eri katon alla asumiseen,on mietityttänyt.Ja nimen omaan siltä osin,esitänkö minä kohtuuttomia vaatimuksia.
Nyt oli oiva aihe kysyä sitä myös muilta,ja kiitos vastauksista.
tallennettu

Arkiviisu
Vieras
« Vastaus #36 : 09.02.2008 08:27:58 »

Taivaan vartiosotilas
TÄYDELLISET KUMPPANIT JA SIELUNKUMPPANIT

Heimopäällikkö Josefia kanavoinut John Cali
6.2.2008
www.greatwesternpublisihg.org
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine, pientä muokkausta Matti
 
John Cali:
 
Kun ystävänpäivä on tulossa ensi viikolla, ajattelimme että olisi hyvä aika puhua romanssista. Joku kysyi päällikkö Josefilta jokin aikaa sitten: "Tuntuu siltä, että olen etsinyt sielunkumppaniani ikuisuuden. Joskus lannistun todella! Voitko auttaa minua?"
 
Luin äskettäin lainauksen yhdeltä suosikki-ihmiseltäni ja -opettajaltani Alan Cohenilta: "Sitten kun sinusta tulee itsesi suurin rakastaja, tulee monia tuosta asemasta kilpailijoita." Minusta tämä on ihana!
 
Tässä on päällikkö Josef:

 
Päällikkö Josef
 
Tuntuu siltä, että monet teistä maatasolla etsivät ikuisesti täydellistä kumppaniaan, sielunkumppaniaan. Kuinka moni kuitenkaan on ottanut aikaa miettiä, millainen täydellinen kumppani tai sielunkumppani itse asiassa on? Uskallan sanoa, että harvat.
 
Aloitetaanpa siitä.
 
Ensinnäkin, kun monet tänä päivänä maan päällä kulkevista kuulevat sanan "sielunkumppani", he kokevat siinä välittömästi romanttisen sävyn. Ei siinä ole mitään väärää. Mutta monet romanttiset suhteet eivät ole sielunkumppaneiden välisiä. Ja monet sielunkumppaneiden väliset suhteet eivät ole romanttisia. Laajennetaanpa siis käsitystänne sielunkumppanista.
 
Otetaanpa tämä sana kirjaimellisesti - soul mate - sielunkumppani, sielutoveri (englannin sanan voisi kääntää myös "sielun pari"). Tämä merkitsee jotakuta, jolla on sama sielu, sen saman tietoisuusvirran osa, joka teissä on. Eikä tämä "joku" ole rajoittunut vastakkaisen (tai saman) sukupuolen romanttiseen kumppaniin. Se voi pitää sisällään - se pitää sisällään - paljon, paljon enemmän.
 
Sielunkumppani voi olla - ja usein on - rakas ystävä tai perheenjäsen, jonka kanssa romanttinen suhde ei ole missään nimessä mahdollinen tai haluttu tässä elämässä. Sielunkumppani voi olla rakas lemmikkinnekin.
 
Teillä voi olla myös sielunkumppanuus maailmankaikkeudessa johonkin paikkaan, mihin tunnette intohimoista yhteyttä. Esim. valtamereen, vuoristoon, erämaahan jne. Periaatteessa se on mitä tahansa, mihin tunnette resonoivaa värähtelyä, syvää sielunyhteyttä.
 
Sielunkumppani voi olla kuka tahansa, jonka kanssa tunnette syvän henkisen yhteyden ja intohimoista rakkautta. Yleisesti ottaen, mikä tahansa suhde, jossa tunnette syvää yhteyttä, voi olla sielunkumppanisuhde.
 
Palataanpa kuitenkin aiempaan määritelmäämme sielunkumppanista: joku, joka jakaa saman sielun. Tunnistatte aina sielunkumppanin siitä tavasta, jolla tunnette häntä kohtaan.
 
Ajatelkaapa niitä ihmisiä (rajoitetaan keskustelu tällä erää ihmisiin), joihin tunnette syvää yhteyttä. Monet heistä - joskaan eivät kaikki - ovat sielunkumppaneitanne. Eikä teillä ole koskaan romanttista suhdetta useimpien heidän kanssaan - ei ainakaan tässä elämässä.
 
Mutta sitten on niitä sielunkumppaneita kokemuksessanne tai sen ulkopuolella, jotka ovat mahdollisia, täydellisiä romanttisia kumppaneita. Teillä ei ole vain yhtä täydellistä romanttista kumppania odottamassa jossain tuolla. Teillä on monia. Ei ole mitään "yhtä ja ainoaa". Irrottautukaa tästä uskomuksesta.
 
Tämä ei tarkoita sitä, että te ette voisi olla yhdessä lopun elämäänne, sitten kun löydätte yhden näistä täydellisistä kumppaneista. Voitte hyvin olla yhdessä "kunnes kuolema teidät erottaa". Nämä suhteet usein tuovat syvintä iloa ja sielua tyydyttävintä nautintoa, mitä voitte kokea yhdessä fyysisessä elämässä.
 
Meistä tuntuu siltä, että paras paikka sielunkumppanin etsinnän aloittamiseen on koti. Ensimmäiseksi pitää katsoa sisällenne.
 
Miten näet itsesi? Oletko omissa silmissäsi rakastava ja ystävällinen? Oletko aistillinen ja seksuaalinen? Oletko säteilevä ja kaunis? Haluaisitko itsesi parhaaksi ystäväksesi? Täydelliseksi rakastajaksesi?
 
Käytä muutama hetki asian pohtimiseen ennen vastaamista. Haluaisitko todellakin itsesi parhaaksi ystäväksesi, rakastajaksesi?
 
Jos voit rehellisesti vastata "kyllä", olet 90 % kohdalla matkallasi kotiin, sielunkumppanisi luo.
 
Jos sinun on vastattava "ei", se ei ole huono asia. Se on itse asiassa hyvä asia. Sillä se merkitsee sitä, että oivallat, että sinun on vähän työstettävä itseäsi. Ja nyt on täydellinen aika sen tekemiseen.
 
Näkökohtamme on: sinulla on ehdottomasti täydellisin ja parhain tilanne vetää nopeasti luoksesi yksi noista täydellisistä kumppaneista silloin kun olet korviasi myöten rakastunut itseesi.
 
Jos olet korviasi myöten rakastunut itseesi, et tarvitse toista, ethän? Tämä tuo meidät toiseen näkökohtaamme. Maatasolla monet suhteet ja luultavasti useimmat romanttiset suhteet alkavat tarpeesta, tilasta jossa tunnet, että et itsessäsi riitä.
 
Tunnet tämän litanian:
* Jos vain voisin löytää sielunkumppanin, eläisin onnellisena elämäni loppuun saakka..
* Jos voisin löytää jonkun rakastamaan itseäni, minusta tuntuisi paremmalta itseni suhteen..
* Saattaisin jopa oppia rakastamaan itseäni.!
* Jne.

 
Tästä tarpeen tunteesta ja ehdottomasta itsesi rakastamattomuudesta et vedä puoleesi sielunkumppaniasi. Luultavasti vedät kyllä jonkun tai useitakin yhtä tarvitsevia kuin sinä itse. Eikä se vaan toimi.
 
Summa summarum, sinun on ensiksi tultava omaksi täydelliseksi kumppaniksesi, rakkaaksi sielunkumppaniksesi. Työstä ensin itseäsi. Se on tärkeysjärjestyksessäsi ensimmäisenä, varsinkin jos et ole vielä rakastanut itseesi.
 
Jos sinusta tuntuu todella hyvältä, iloiselta, ylevältä, intohimoiselta, aistilliselta ja seksuaaliselta silloin kun olet aivan yksin, olet saapunut perille! Sillä silloin vedät puoleesi täydellisen kumppanin. Sinun on pakko vetää puoleesi täydellinen kumppani silloin kun olet korviasi myöten rakastunut itseesi, jos se on tarkoituksesi. Toisin ei voi olla.
 

_______
 
Matti Kuusela
Hopeasulka

matti@hopeasulka.com
Tapahtumatiedot www.hopeasulka.com
Nettipäiväkirja http://hopeasulka.vuodatus.net
« Viimeksi muokattu: 09.02.2008 08:48:31 kirjoittanut Arkiviisu » tallennettu
Ippuska
Astroholisti
*****
Viestejä: 5054


4ever


Profiili
« Vastaus #37 : 09.02.2008 08:41:15 »

 smiley6600
Tuostapa tulikin mieleeni lentävä lause teini-iässäni: "I love me, do you love me too?!"
Muistan SEn Oikeasti kohottaneen itsetuntoa  Cheesy
 smitten
tallennettu

Ophiuchus

Trooppisesti:
 aurinko jousimies , kuu leijona , askendentti vesimies

Sideerisesti:
 aurinko skorpioni , kuu leijona , askendentti kauris

Maya: Sininen Kosminen Yö
Arkiviisu
Vieras
« Vastaus #38 : 09.02.2008 08:49:42 »

smiley6600
Tuostapa tulikin mieleeni lentävä lause teini-iässäni: "I love me, do you love me too?!"
Muistan SEn Oikeasti kohottaneen itsetuntoa  Cheesy
 smitten

 smitten Grin angel
tallennettu
Arkiviisu
Vieras
« Vastaus #39 : 09.02.2008 10:06:52 »



Onko se niin,että kuitenkin on pidettävä mielessä,mitä ympärillä tapahtuu.
Erityisesti nuoret ovat aina olleet sydäntä lähellä.


Chandra ~Sielunkumppani  smitten  Wink
https://www.astro.fi/foorumi/index.php?topic=10411.msg148142#msg148142
« Viimeksi muokattu: 09.02.2008 10:09:11 kirjoittanut Arkiviisu » tallennettu
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #40 : 09.02.2008 10:28:03 »

Chandra, luet minua koko ajan väärin, ei ärsytä, sanoin vaan että ole sinut sen kanssa ettet asu yhdessä, minullakin näkyisi aktiviteetti alkavan taas ja olemme todellakin eri osoitteissa..
tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
Chandra
Astroholisti
*****
Viestejä: 2752



Profiili
« Vastaus #41 : 09.02.2008 11:53:30 »

Sattumoisin ARKIVIISU Rakas sielunkumppanini,luin tuon heimopäällikkö Josefin kanavoinnin eilen,vaikken niitä muuten paljon luekaan. angel smitten

On nyt tullut tällaisia törmäyksiä muutamia ja etsin siitäkin vastauksia.
On tuo melkoisen totta,että pitää rakastaa itseään sellaisena kun on
ja niin vedämme puoleemme samalla lailla tuntevia. angel

Hyvä kun toit sen tänne foorumille,ajattelin sitä lukiessani eilen,että tästä voisi olla monillekin apua pähkäilyissään,mikä on jokin tietty vetovoima kahden ihmisen välillä,tai lemmikin. smitten
Taitaa tuo minun kissani olla sielunkumppanini kun niin kovasti hellyyttä osoittaa.
Meidän yhteiset iltahetkemme telkun ääressä,ovat hellyyttä täynnänsä.
tallennettu

Mio
Astroholisti
*****
Viestejä: 1482


Ea Mai


Profiili
« Vastaus #42 : 12.02.2008 22:44:50 »

Jos näistä peilimaailman metaholografisista heijastumista voisi vielä nähdä läpikin! Kun jotain siellä projektoinnin takana kuitenkin on.... Mikä on tämä itse jota tutkimme?
tallennettu

The clay of reality is molded in dreams
Vajra
Astroholisti
*****
Viestejä: 1057


om tare tuttare ture soha


Profiili WWW
« Vastaus #43 : 13.02.2008 09:23:45 »

Jos näistä peilimaailman metaholografisista heijastumista voisi vielä nähdä läpikin!

Onkohan tämä Metaholografia oikea tilaisuus käyttää kaikki aika peilimiehisyyteen?
 Tongue
tallennettu

Some are tortured with initiation rites,
others say 'hum', 'phat' and always count their rosary,
others eat shit, piss, blood, semen and meat,
others meditate the yoga of channels and winds,
but all are deluded

- Virupa
Mio
Astroholisti
*****
Viestejä: 1482


Ea Mai


Profiili
« Vastaus #44 : 13.02.2008 13:13:48 »

Jos näistä peilimaailman metaholografisista heijastumista voisi vielä nähdä läpikin!

Onkohan tämä Metaholografia oikea tilaisuus käyttää kaikki aika peilimiehisyyteen?
 Tongue

Miksei? Samalla kun voi myös zoomata piirteitä naiseudesta, lapsesta, vaarista, teinistä, aikuisuudesta tai jotain niiden välimaastosta mikä resonoinnillaan kolahtaa sisuskaluihin..

Hassua kyllä ihminen 'kopio' menneisyydessä tapahtuneita ja kuvastaa niitä ympäristön myötä sisäisiin dialogeihinsa.. Tämä lienee persoonamaailmallisen itseyden peilipintaa, jonka viidakkoon on helppo eksyä pyörimään..

Mutta tutkiessaan mitä olemme voidaan myös päätyä siihen, että muodostamme ihmiskuntana yhden itseyden omaavan seurakunnan, joka heijastelee olemassaolemuksiansa toisistaan.. Olen havainnutkin että tajunnassamme hyörii koko ihmisyyden katras luominemme olentohahmoineen tyyliin Zeus ja Nalle Puh, joiden kautta tutkailemme sitä mitä olemme... Siellä on paljon ideallisia ominaisuusversioita vuorovaikutuksissa toisiinsa odottaen vain pääsevänsä elävöitymään puutarhamme kasvualustalla...

« Viimeksi muokattu: 13.02.2008 13:37:36 kirjoittanut Mio » tallennettu

The clay of reality is molded in dreams
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 7
  Tulostusversio  
 
Siirry: