Sivuja: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 92
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Juuri tänään olen onnellinen/kiitollinen,koska,,,  (Luettu 676343 kertaa)
0 jäsentä ja 3 vierasta katselee tätä aihetta.
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #345 : 24.01.2008 10:24:54 »

Oli pakko verrata kahta naisille myytävää tuotetta, joista proggiksista joku manageri vetää rahat, nimim ennen tapahtumia järjestänyt tyyppi..

mitä ovat "aidot tunteet"

tässä pakko puhua vielä eräästä söpöläisestä, joka on siis nätti, kuten minä, mutta en tiedä tajuaako sitä, aiemmista pari kehui ulkonäköään; söpöläinen kysynyt pari kertaa onko hän komea kuin se ja se ammattilainen tai näyttelijä, ja minä siihen toki että on, on..

no mutta olen yleisesti ottaen edelleen tyytyväinen ja iloinen eilisestäkin. Kun kirjasin paperille kaikki asiat, asuminen, työ, bisnes, lapsi, terveys, ystävät, matkat, suhde, kaikki ovat hyvin tai kohenemassa. Kaikki on aina muutoksessa, muutos menee tavalla tai toisella hyvään. Asiat putsataan-
  Wink Wink
« Viimeksi muokattu: 24.01.2008 10:51:52 kirjoittanut ^Soul´s Adventure^ » tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
Arkiviisu
Vieras
« Vastaus #346 : 24.01.2008 11:16:17 »

... löysin nämä linkit its my pleasure  Kiss http://www.zanestein.com/opendoor.gif

Seuraava teksti on OMA-ASTROsivuilta ja Luonneanalyysistäni  Wink a`la Seppo Tanhua

Chironin välitön vaikutus nykyaikana on nähtävissä shamanistisen tiedon elpymisenä , kokonaisvaltaisena terveydenhoitona ja sivistyksenä, jotka koetaan vallankumouksellisina perinteisessä lääketieteessä. Chiron on myös haavoittunut parantaja, joka viestittää haavojemme parantumistapahtumasta. Tämä prosessi antaa mahdollisuuden auttaa muita heidän parantumiskriisiensä kautta. Eläytymällä toisten tuskaan Chiron syventää henkistä ymmärrystämme luonnonlaeista.

tähän "väliin  muutaman linkkejä aiheeseen" kiitos Elämänilolle  smitten
https://www.astro.fi/foorumi/index.php?topic=21696.msg181296#msg181296

https://www.astro.fi/foorumi/index.php?topic=19960.0

https://www.astro.fi/foorumi/index.php?topic=20631.msg173054#msg173054


jatkuu ...

Myyttisissä tarot korteissa Liz Greene yhdistää Chironin Tietäjän (Hierophant) korttiin sisäisenä henkisenä opettajana. Yksi vesimiehen ajan tunnusmerkkejä on luopuminen luottamuksesta ulkoisiin auktoriteetteihin ja sisäisen oppaan etsiminen.

Sijaitessaan perinteisen valtakoneiston, Saturnuksen, ja sisäisen intuition, Uranuksen, välissä Chiron on läsnä aina käydessämme läpi henkisiä kriisejä, joissa sisäinen intuitiomme vaatii meitä asettamaan kyseenalaisiksi perinteiset opit ja dogmit.

Chironin aktivoituminen yksilössä toteutuu tänä päivänä vaatimuksena valmistaa ihmiskuntaa kohtaamaan universaalin, materiaalisen todellisuuden ulkopuolella olevan viisauden asettamat vaatimukset. Hänen viestinsä mukaisesti voimme luonnon valtakunnan kautta löytää avaimen, joka sallii yhteyden nykyisen kolmiulotteisen todellisuutemme ulkopuolelle.

Kartalla Chiron kuvaa kokonaisvaltaista näkökulmaa parantamiseen ja sivistykseen. Chironmainen persoonallisuus on viisas yhteydessään konkreettiseen todellisuuteen ja voi koska tahansa haastaa vakiintuneet ja rajoittuneet näkemykset. Chironin negatiivinen vaikutus ilmenee ahtaana ja rajoittuneena ymmärryksenä, dogmien ja auktoriteettien kunnioituksena, itse epäilynä ja henkisenä levottomuutena.

http://www.zanestein.com/chiron.htm

jatkuu ....
Itselläni on Chiron  11 `vesimiehessä ja 7. huoneessa
   
Chiron
Chiron, Kentauri, edustaa kokonaisvaltaisen tiedon ja viisauden periaatetta. Chiron, arvoituksellinen sanansaattaja aurinkokunnassamme, löydettiin 1977 Saturnuksen ja Uranuksen ratojen välistä. Chiron toimii siltana kollektiivisen mielen ja galaktisten ulottuvuuksien välillä. Chiron on meille linkki kommunikointiin tietoisen todellisuuden ja planeettajärjestelmämme ulkopuolella olevan älykkyyden kanssa; tietäjä sisällämme. Chiron on myös haavoittunut parantaja, joka viestittää haavojemme parantumistapahtumasta. Tämä prosessi antaa mahdollisuuden auttaa muita heidän parantumiskriisiensä kautta. Toisten tuskaan eläytymisen kautta Chiron syventää henkistä ymmärrystämme luonnonlaeista.

Vesimies
Luonnon kiertokulussa Vesimies edustaa aikaa jolloin Valo lisääntyy, mutta talvi ei ole vielä antanut periksi. Tämä on aikaa jolloin monien ihmisten henkinen jaksaminen on kovalla koetuksella ellei omasta elämästä löydy samaa innostusta ja valoa jota aurinko kasvavassa määrin jakaa valkoisille hangille ja jäisille kaduille. Henkiset energiavarastot alkavat olla vähissä ja tarvitaan kokonaan uutta näkemystä ja uusia oivalluksia, jotta tulevaisuus untuisi mielekkäältä ja valoisalta. Vesimiehessä vaikuttavan planeettasi kautta olet yksi eläinratamme suuria oivaltajia, jotka pystyvät näkemään tulevaisuuden verhon lävitse. Tästä syystä sinua saatetaan pitää hiukan outona ja jopa hankalana tyyppinä. :Smiley  Kiss

CHIRON VESIMIEHESSÄ

Vesimiehen merkissä sijaitessaan Chiron edustaa kosmisen tietoisuuden heräämistä ja omien yksilöllisten oivallusten toteuttamista. Chiron toimii välittäjänä fyysisen ja kosmisen maailman välillä. Nyt ollaan koko ajan siirtymässä Vesimiehen aikaan ja se tarkoittaa selvää kapinaa vallitsevaa maailmanjärjestystä vastaan. Jokainen ihminen tuntee melkoista ahdistusta näinä muutoksen aikoina, koska ei voi ymmärtää, mitä on tapahtumassa. Tässä yhteydessä Chiron haluaa sanoa, ettei tarvitsekaan ymmärtää, sillä suuri kosminen rytmi huolehtii jokaisen ihmisen oikealle paikalleen tavalla tai toisella. Miten me voisimme tajuta, millaisia muutoksia siirtyminen uuteen 2000 vuoden jaksoon pitää sisällään? Ainoa, mitä voimme tehdä, on ottaa kaikki muutokset vastaan avoimin mielin ja pyrkiä sopeutumaan niihin parhaan kykymme mukaan. Halutessasi vapauttaa sisäiset parantajan energiasi joudut melkoiseen tulikokeeseen. Ehtona nimittäin on oman riippumattomuuden löytäminen ja kunnioittaminen, sillä muuten sinusta ei ole toimimaan Chironin välikappaleena tässä kosmisessa kapinassa. Oppiessasi luottamaan itseesi niin paljon, että uskallat luottaa myös muihin voit tulla huomaamaan, ettei kukaan ole sinusta riippuvainen. Puoliso, lapset, ystävät, kaikki tulevat toimeen ilman sinuakin. Vasta tämä tietoisuus voi http://www.zanestein.com/opendoor.gif  avata ovet niille oivalluksille, joita Chiron tässä asemassa edellyttää.

7 .huone
RAKKAUDEN JA IHMISSUHTEIDEN HUONE kertoo siitä osasta itseäsi, jonka löydät vain muiden ihmisten avulla. Planeetat tässä huoneessa ovat se osa sinua, jota et hevin tunnusta omaksesi ja siksi oletkin työntämässä näitä energioita muiden hoidettaviksi


Juuri tänään olen onnellinen/kiitollinen,koska,,,  Cheesy Chiron avasi ihan uuden oven  Shocked  Cheesy  angel minulle  aurinko kaksoset ja planeettana  merkurius ja  chiron vesimies 7-huoneessa = rakkauden ja ihmis-suhteiden huone  Huh
« Viimeksi muokattu: 24.01.2008 11:50:45 kirjoittanut Arkiviisu » tallennettu
selkälokki
Vieras
« Vastaus #347 : 24.01.2008 11:46:15 »

Onnea Athalle uuteen kotiin! Ja retrovessaan!

Hih, meillä oli juuri eka koe ja olen onnellinen, että se on ohi, menipähän tuo sitten miten hyvänsä. Tässä on nyt muutama minuutti aikaa surffailla ja siitä olen onnellinen, koska mulla ei täällä ole nettiä kotona...
Muutenkin olen ollut erityisen onnellinen tästä koulusta viimepäivinä. Ihana on saada aivot taas kunnolla käyttöön. Eilen alkoi yksi kiinnostava aine ja tosi mukava ope tuntui olevan. Heh, tuli heti siitä opettajasta mieleen joku selvännäkijä.  Grin Vaikka tuskinpa se sellainen on, mutta varmasti henkistä syvyyttä löytyy....Toivottavasti löytyisi toisia hörhöilijöitä tästä joukosta muutenkin Wink
tallennettu
Chandra
Astroholisti
*****
Viestejä: 2752



Profiili
« Vastaus #348 : 24.01.2008 12:04:12 »

Tjaa,, Cheesy SA katsoitkin tuosta näkökulmasta. Smiley

Minä ihailin vain Luojan melkeinpä virheetöntä työtä tuossa miehessä,siis ulkoisesti.En häneen sen kummemmin ole perehtynyt.
Miesmakuni on kuitenkin ehkä vielä vähän särmikkäämpi.
Olikos se nyt oikea sana. Huh

Arkiviisu:Chironista minullakin jotain tuiki tärkeää oli Sepon laatimassa luonneanalyysissä ja Sisäinen Soturi tulkinta!Vallan hämmästyin,kuin luin,että jossa vaiheessa reiki tulee kuulumaan osana elämääni.
No sehän on nyt hyvinkin tärkeä osa,joka auttanut ymmärtämään myös muita asioita ja avannut ovia moniin suljettuihin suuntiin.

Katsoitko sinä missä se Chiron luuraa syntymäkartallasi?
Sen taitaisin osata jopa minäkin etsiä,joten eikun hakemaan.Tai sitten on Nikin avittamassa tiedostossa. smitten

Ja Selkälokille terveiset,että kyllä hörhö aina toisen hörhön haistaa,joten tuntosarvet pystyyn vaan! Cheesy smitten
tallennettu

Arkiviisu
Vieras
« Vastaus #349 : 24.01.2008 13:58:01 »

... sie Chandra otit tätä asiaa esille ~just oikeaassa ajassa ja paikassa - eli kun oppilas~mie Arkiviisu   Shocked olin valmiina NIIN saapui opettaja ~sie Chandra  angel  ja muutkin  angel  angel  angel  paikalle  smitten



Arkiviisu:Chironista minullakin jotain tuiki tärkeää oli Sepon laatimassa luonneanalyysissä ja Sisäinen Soturi tulkinta!Vallan hämmästyin,kuin luin,että jossa vaiheessa reiki tulee kuulumaan osana elämääni.
No sehän on nyt hyvinkin tärkeä osa,joka auttanut ymmärtämään myös muita asioita ja avannut ovia moniin suljettuihin suuntiin.

Katsoitko sinä missä se Chiron luuraa syntymäkartallasi?
Sen taitaisin osata jopa minäkin etsiä,joten eikun hakemaan.Tai sitten on Nikin avittamassa tiedostossa. smitten


Joo  smiley6600
 chiron 11 astetta  vesimies 8' huoneessa 7
ja jos osaan tulkita niiin  chiron  vesimies DC-laskumerkki  Shocked

chiron aspect_opp askendentti
 ja nousumerkki syntymäkartallani   askendentti on  leijona

 chiron aspect_sex kuu
 ja kuu syntymäkartallani  on 12 astetta oinas 19'

 chiron aspect_tri aurinko
ja  aurinko  syntymäkartallani on 13 astetta  kaksoset 34'

Noh SISÄISESTÄ SOTURISTA LÖYTYY ~Seppo Tanhuan tulkintaa  smitten:


Chiron oppositio Nousumerkki
chiron aspect_opp askendentti
 ja nousumerkki-  askendentti on  leijona

Chironin asema ihmissuhteiden akselilla korostaa parisuhteen merkitystä oman parantajan tehtäväsi toteuttamisessa. Sinulla on selvä kutsumus toteuttaa parantamiseen, auttamiseen tai opettamiseen liittyvää tehtävääsi, mutta se ei ole mahdollista ellei parisuhteesi ole kunnossa. Monille täämä asema toteutuu terapeuttisena parisuhteena, joka osoittautuu ajan myötä riittämättömäksi omalle rakkaudentarpeelle. Suurin haasteesi on pystyä erottamaan kaksi voimakasta tarvetta toisistaan. Ihmiset hakeutuvat sinun luoksesi siksi että he vaistoavat sinun viisautesi ja ymmärryksesi omia vaikeuksiaan kohtaan. Joissakin tilanteissa ymmärryksesi ja empatiasi herättää myös voimakkaita ihastumisen tunteita, jotka saattavat johtaa rakkaussuhteen syntymiseen jos itsekin tunnet vetovoimaa toista kohtaan. Tulet helposti käyttäneeksi auttajan ja ymmärtäjän lahjaasi avuksesi toisen kiintymyksen voittamiseksi ja silloin alkavat asiat mennä väärille raiteille. Tavalla tai toisella sinä autat kaikkia kohtaamiasi ihmisiä eteenpäin ja tämän asian tiedostaminen on välttämätöntä parisuhteen onnistumiselle. Voit näin ymmärtää kumppanisi mahdollisen mustasukkaisuuden ystäviäsi ja avuntarvitsijoita kohtaan. Mustasukkaisuus on selvä merkki suhteen terapeuttisesta luonteesta ja siitä, että kumppanisi kokee olonsa turvattomaksi, ellet omistaudu hoitamaan hänen ongelmiaan. Toimiva rakkaussuhde ei aseta rooliasi kanssaihmistesi auttajana kyseenalaiseksi vaan saa siitä vain lisää voimaa ja uudistumiskykyä. Tällainen Chironin asema edellyttää aitoa luottamusta toinen toistaan kohtaan, sillä tehtäväsi toteuttaminen ei ole mahdollista ellet ole vapaa vastaamaan sellaisiin avunpyyntöihin, jotka jollain tavalla koskettavat sinua.

Chiron sulkeutuva sekstiili Kuu
chiron aspect_sex kuu
 ja kuu on 12 astetta oinas 19'

Sekstiilin myötä sinulla on luontaista ymmärrystä siitä, miten tunteet auttavat ja edistävät tai haittaavat parantumista. Osaat löytää oikeat sanat ihmisille, jotka kamppailevat omien tunteidensa tukahduttavassa viidakossa. Osaat auttaa ihmisiä hyväksymään omat tunnetilansa ja sen myötä kääntämään vahingollisiltakin vaikuttaneet tunteet henkistä kasvuaan edistäväksi ymmärrykseksi. Sinulla on luontainen alitajuinen parantamisvietti sekä paljon myötätuntoa ja empatiaa kärsiviä kohtaan.

Chiron sulkeutuva kolmio Aurinko
chiron aspect_tri aurinko
ja  aurinko 13 astetta  kaksoset 34'


Sinä olet tietoinen omasta Chiron energiastasi ja sinulla on suuret mahdollisuudet käyttää sitä menestyksekkäästi hyväksesi jokapäiväisessä elämässäsi. Sinulla on tässä elämässä lupa saavuttaa menestystä ja kunniaa viisaudellasi ja henkisellä oppineisuudellasi. Elämä tulee tuntumaan turhauttavalta, ellet jostain syystä ole saavuttanut riittävää itsenäisyyttä parantajan tai opettajan lahjojesi konkreettiseen toteuttamiseen. Parisuhteessa olet helposti ripustautumisen kohde, koska kumppanisi kokee sinut ainakin aluksi enemmän terapeuttina kuin rakastettuna. Saat kyllä helposti korjattua tilanteen tiedostamalla tilanteen ja karsimalla käyttäytymisestäsi kaikki turha huolehtiminen pois. Kannattaa kiinnittää huomiota omaan mahdollisuuteesi ilmentää päivittäin luovuuttasi ja henkisyyttäsi, sillä sinulla on eräänlainen parantava kosketus kaikkiin asioihin, joiden kanssa olet sydämestäsi mukana.

*****************

 smiley6600 ja rekisteröin juuri että syntymäkartallani on  mars kalat ja huoneessa 8  = transformaation huone - muutoksen huone . ja juurihan tässä on muutettu  Kiss ja eräs ystäväni minulle sanoikin, jossain muutoksen vaiheessa, ETTÄ " sulla on varmasti aika helppoa JO muuttaa kun näitä muuttoja ja muutoksia on sulla ollut oikein läjäpäin  2funny  Wink " , joo - vastasin ... ja täältä  mars kalat huoneessa 8 löytyy aikas pitkälle " sylttytehdas" - nam kuitenkin eli:
MARS 8. HUONEESSA ~tämä on Luonneanalyysistä :
Energian kohdistamista, motivaatiota ja toimintaa kuvaava Mars pakollisten muutosten ja jatkuvan henkisen kasvun huoneessa saa sinut jatkuvasti miettimään tekemistesi tarkoitusta. Sinulla on aina perusteltu syy toimia niin kuin toimit ja tästä syystä sinun tekemiisi ratkaisuihin on hyvin vaikea puuttua. Silloin kun olet ehtinyt ryhtyä mihin tahansa toimeen tai toimintaan, sinua on lähes mahdotonta pysäyttää. Sinä et halua tehdä mitään puolinaisesti ja jos jostain syystä joudut tekemään jotain vasten tahtoasi niin viha ja vastenmielisyys on käsin kosketeltavaa. Kaikki muutostilanteet kiehtovat sinun mieltäsi ja siksi sinun täytyykin saada perusteellisesti uudistaa elämääsi aina silloin tällöin. Työpaikat tai asunnot eivät paljoa paina kun sinulla alkaa hitsaamaan. Usko vain suosiolla, että sinun on terveellisempää olla vaikka työttömänä kuin tehdä sellaista työtä joka ei sinua kiinnosta.
* A&O *

 ... joopas puolensa   tickedoff ja puolensa  smitten  tällä ja usein ovat kanssaihmiset hyvinkin  idiot2 että mikäs sille  mars kalat  ( siis mulle nyt tuli, kun äsken se meni tänne ja nyt jo tonne) - vaikeinta on ollutkin itse oppia suhtautumaan itseensä ja sietämään ja kestämään itsesään sitä oloa - jonka aiheuttaa KUN havaitsee mitkä dfiilikset toisille tulee  knuppel2 kun elän omien fiilisten mukaisesti ENKÄ toisten fiilisten enkä edes aina lupausten mukaisesti ( siinäkin ollut yksi iso juttu - olla lupaamatta liikoja - jos mitään  Embarrassed ) .... että tällaista  chiron syntymäkartalla ... että saa avata "astrologisia tietämyksen arkkuja "  smitten- tiedän että teitä on täällä runsaasti - eli esmes en osaa tai en ole edes opetellut tutkailemaan että mitä nämä kuviot meinaa tällä hetkellä  Shocked - aina vain ihailen teitä jotka kerrotte että sejase on nyt siellä ja siellä ja siitä seuraa sitäjasitä - olen kateudesta vihreä  Wink  joo 04.06.1956 7:50 kuusankoski  smiley6600  smiley6600aurinko kaksoset  2funny

Ja  chiron olemassaolosta olen todella tietoinen - se on hyvin pitkälle viitoittanut tietäni~elämäntehtävääni ihan kaikilla tavoin .... eli näkyvänä ja näkymättömänä  angel - ja energiansa on tosi tutut minulle ...

« Viimeksi muokattu: 24.01.2008 14:09:57 kirjoittanut Arkiviisu » tallennettu
Arkiviisu
Vieras
« Vastaus #350 : 24.01.2008 15:03:53 »



 .... huomasin  kaiken tämän itsetuskittelun EIKUN itsetutkiskelun Cool jälkeen ETTÄ  Cry http://www.bluestatemedia.com/shirt_images/paying_attention.gif  2funny http://www.trevorromain.com/blog/archives/blog-notice.jpg jo riittävästi  police  "pyörineeni"  Shocked  tämän oman  Kiss napani http://www.zhippo.com/PleasurePointsHOSTED/images/gallery/navel-bird-M.jpg ympärillä http://bookmakersltd.com/images/large/Ring-Around-the-Rosy.jpg  2funny http://bookmakersltd.com/images/large/Kids-Around-the-World.jpg

JA  nyt kipinkapin kuulostelemaan mitä MUUTA täällä foorumilla tapahtuu :

 http://bookmakersltd.com/images/large/Magic-and-Strawberries.jpg  ja sainkin vahvan muistutuksen  tästä 
http://www.trevorromain.com/blog/archives/lovecangrow.jpg kunhan muistaa  MUISTAA katsella avoimin sydämin ja silmin  ympärilleen ja   http://www.pbfcomics.com/images/Cover-CU.jpg ja kuunnella  herkin korvin  Lips Sealed myös muita ~sillä takuuvarmaa on että http://www1.istockphoto.com/file_thumbview_approve/378727/2/istockphoto_378727_love_is_everywhere.jpg
parhaat hetket löytyy silloin kun vähiten odottaa ja " eniten unohtaa itsensä" ~yllättävästäkin paikoista
tallennettu
Chandra
Astroholisti
*****
Viestejä: 2752



Profiili
« Vastaus #351 : 24.01.2008 21:13:19 »

Nyt otan KIITOLLISUUDELLA vastaan sen,että veit aiheen astrologian puolelle! smitten smitten smitten

Löysin,kuin löysinkin Sisäinen Soturi tulkintani ja voe tokkiinsa! Shocked
Johan avautuivat ovet kaikkeen tämän elämän käytökseen ja ahdistuksiin!

Kirjoitan tähän nyt tuon reiki-jutun.

Chiron ja Venuksen aspektiin liittyy oman arvomaailman toteuttaminen henkisellä tasolla.Yhdessä jakamisen merkitys ihmissuhteissa korostuu.Rakkauskokemukset ovat intensiivisiä ja vaativat suurta itsenäisyyttä molemmilta osapuolilta.
Vastaanottavaisuus on keskeinen teema.Yhdessä ollaan ja yhdessä tehdään omasta halusta,ei toisen vuoksi.Velvollisuuteen perustuva yhdessäolo tapaa rakkauden nopeasti tämän planeettaparin aspekteissa.Vaihtoehtoisen lääketieteen teema tulee olemaan vahvasti esillä etenkin vanhemmalla iällä.
Chiron avautuva sekstiili Venus
Sekstiilin myötä sinulla on vaarana uhrata itsesi rakkauden alttarille omistautumalla täydellisesti rakastetullesi,koska alitajuisesti ymmärrät häntä "liian" hyvin.Todellinen tehtäväsi tämän aspektin alaisuudessa on toteuttaa rakkaus laajempana,koko ihmiskuntaan kohdistuvana,jolloin myös parisuhde syntyy edesauttamaan tätä pyrkimystä,muodostuen tasapainoisemmaksi kuin millään muulla tavalla.Sinun rakkautesi on aitoa ja lämmintä eikä kestä omistamista.Sopiva terapiamuoto on reiki,rakkausenergian välittäminen niin fyysisiin kuin henkisiin vaivoihin.
Saturnus yhtymä Venus
Korkeat vaatimukset sekä itseltäsi,että muilta rakkauselämääsi liittyvissä asioissa ovat peruja useiden edellisten elämien aikana luomasta tiukasta järjestyksestä,jota olet tullut purkamaan tämän elämäsi aikana.Tehtäväsi on luoda itsellesi konkreettisella tasolla kokonaan uusi arvomaailma ja vapautua jo lapsena oppimastasi liiallisesta vastuuntunnosta sinulle tärkeitä ihmisiä kohtaan.Kovasta yrityksestäsi huolimatta sinusta ei ole tekemään kumppanisi elämästä yhtään mielekkäämpää kuin se muutenkin on.Yrityksesi vastata rakastettusi sanottuja ja sanomattomia toiveita kääntyy aina lopulta itseäsi vastaan,jolloin tunnet olosi ahdistuneeksi ja sidotuksi eikä muillakaan ole hyvä olla lähelläsi.Kyllin pitkään erilaisia velvollisuuksia kannettuasi tulet pakosta huomaamaan ettei niistä seuraa minkäänlaista kiitosta itsellesi.Joko tässä vaiheessa tai toivottavasti aikaisemmin voit oivaltaa kuinka tärkeää on koko ajan,joka päivä rakentaa omaa elämääsi ja juuri omalla tahdillasi.Vain opetteleminen olemaan vastuullinen omien tarpeittesi täyttymisestä saat parisuhteenkin toimimaan kiitettävästi.Kumppanisi rakastuu sinussa siihen päättäväisyyteen ja ehdottomuuteen,jolla huolehdit itsestäsi ja sinulle tärkeistä asioista.

Tulipa pitkästi,mutta oli täällä kyllä niin osuvia juttuja,että pitänee rasittaa niillä vielä teitä.

En siis olekkaan ITSEKÄS jos kuuntelen omia halujani,vaan ne ovat haasteita,joita olen tullut oppimaan! Cheesy
tallennettu

Arkiviisu
Vieras
« Vastaus #352 : 24.01.2008 22:15:22 »

Lainaus
Kirjoittanut: Chandra

Chiron avautuva sekstiili Venus
Sekstiilin myötä sinulla on vaarana uhrata itsesi rakkauden alttarille omistautumalla täydellisesti rakastetullesi,koska alitajuisesti ymmärrät häntä "liian" hyvin.Todellinen tehtäväsi tämän aspektin alaisuudessa on toteuttaa rakkaus laajempana,koko ihmiskuntaan kohdistuvana,jolloin myös parisuhde syntyy edesauttamaan tätä pyrkimystä,

 Shocked wau ... kylläpä tämä Chiron  Shocked ... eli mun kartalla Chiron oppositio Nousumerkki, eli Suurin haasteesi on pystyä erottamaan kaksi voimakasta tarvetta toisistaan. Ihmiset hakeutuvat sinun luoksesi siksi että he vaistoavat sinun viisautesi ja ymmärryksesi omia vaikeuksiaan kohtaan. Joissakin tilanteissa ymmärryksesi ja empatiasi herättää myös voimakkaita ihastumisen tunteita, jotka saattavat johtaa rakkaussuhteen syntymiseen jos itsekin tunnet vetovoimaa toista kohtaan. Tulet helposti käyttäneeksi auttajan ja ymmärtäjän lahjaasi avuksesi toisen kiintymyksen voittamiseksi ja silloin alkavat asiat mennä väärille raiteille. Tavalla tai toisella sinä autat kaikkia kohtaamiasi ihmisiä eteenpäin ja tämän asian tiedostaminen on välttämätöntä parisuhteen onnistumiselle. ...  Voit näin ymmärtää kumppanisi mahdollisen mustasukkaisuuden ystäviäsi ja avuntarvitsijoita kohtaan. Mustasukkaisuus on selvä merkki suhteen terapeuttisesta luonteesta ja siitä, että kumppanisi kokee olonsa turvattomaksi, ellet omistaudu hoitamaan hänen ongelmiaan. Toimiva rakkaussuhde ei aseta rooliasi kanssaihmistesi auttajana kyseenalaiseksi vaan saa siitä vain lisää voimaa ja uudistumiskykyä. Tällainen Chironin asema edellyttää aitoa luottamusta toinen toistaan kohtaan, sillä tehtäväsi toteuttaminen ei ole mahdollista ellet ole vapaa vastaamaan sellaisiin avunpyyntöihin, jotka jollain tavalla koskettavat sinua.

Ja kun kuulostelen sinun kirjoitustasi NIIN, jossain vaiheessa - onneksi jo jokin aikaa sitten, minäkin olin ihan varma että  mun elämäntehtäväni on kulloistenkin  Wink miessuhteiden auttaminen " - pisin jakso oli sitten 22v. avioliitto, jossa loppuvaiheessa  varsinkin ajattelin " että mitä omista tunteistani on vain jaksettava ja autettava ja tuettava ja nieltävä  crazy2 "  ja jossain taustalla, vielä tiedostamattomana oli myös "sädekehän kiillotus" vaikkei sitä silloin itselleen myöntänytkään  :Smiley

Ja kyllä tuo  chiron aspect_opp nousumerkki vasta onkin teettänyt " töitä" minulla kun niin sisäänrakennettuna tuo auttajan rooli, se se on sotkenut monta suhdetta  Cry Vaan kaiketi ne suhteet sitten siihen oppimiseen oli tarkoittettukin  angel

Itseasiassa jo aikaa sitten tämän ominaisuuden itsessäni tiedostin VAAN ei ollut helppo matka jättää se taakseen. ETTÄ parisuhde ei ole hoitosuhde ainakaan sanan varsinaisessa merkityksessä  Embarrassed.

Vaan oli sen väärti eli kun vain tiedosti tilanteensa ja tietoisesti vältti alkamasta kumppaninsa hoivaajaksi ja terapeutiksi NIIN tuli suhteeseenkin ihan uusi tai uudet ulottuvuudet - vasta siinä " rytinässä" löysin itsestäni ihan uusia erootisia puolia ja uutta vireyttä  smitten ja silti voi jakaa kumppaninsa elämäntilanteita, kunhan ei ala terapoimaan - joka minulta käy tosi helposti, kun olen siihen työssäni tottunut, että kun joku kertoo ongelmansa NIIN minulla jo " näkymätön sisäinen tiedosto" hakee - no ei ratkaisuja mutta nk.oikeita sanoja joilla asiaa käsitellä ...  chiron haavoittunut parantaja~ja Carol Myssin sielunsopimus arkkityyppimaailmasta haavoittunut lapsi, siinä se on ollut oma haasteeni  Smiley - toisaalta elämäntehtäväni on löytynyt myös samoilta sijoilta - omien kokemusten kautta olen saanut sellaista mitä ei kirjoista opita ....

ELi Chiron sulkeutuva kolmio Aurinko = Sinä olet tietoinen omasta Chiron energiastasi ja sinulla on suuret mahdollisuudet käyttää sitä menestyksekkäästi hyväksesi jokapäiväisessä elämässäsi. Sinulla on tässä elämässä lupa saavuttaa menestystä ja kunniaa viisaudellasi ja henkisellä oppineisuudellasi .... kannattaa kiinnittää huomiota omaan mahdollisuuteesi ilmentää päivittäin luovuuttasi ja henkisyyttäsi, sillä sinulla on eräänlainen parantava kosketus kaikkiin asioihin, joiden kanssa olet sydämestäsi mukana....

Niin että näinhän tämä menee suurin haaste on myös suuri talentti  smitten

Lainaus
Kirjoittanut: Chandra
Yrityksesi vastata rakastettusi sanottuja ja sanomattomia toiveita kääntyy aina lopulta itseäsi vastaan,jolloin tunnet olosi ahdistuneeksi ja sidotuksi eikä muillakaan ole hyvä olla lähelläsi.
Että ahdistus on tosi hyvä opas - ja hyvä on sitä kuunnella ettei ahdistus käänny masennukseksi , no eihän se noin ykskaks käy mutta periaatteessa kyllä.

Lainaus
Kirjoittanut: Chandra
Sinun rakkautesi on aitoa ja lämmintä eikä kestä omistamista.
Sopiva terapiamuoto on reiki,rakkausenergian välittäminen niin fyysisiin kuin henkisiin vaivoihin.

Hienoja hetkiä ovat nämä kun palat nk. loksahtaa kohdalleen SEKÄ omassa elämässä - kuin näissä astrologisissa tiedostoissakin, että löytyy löytyy tietoinen ymmärrys " syistä ja seurauksista" ja niiden merkityksestä ja tarkoituksesta  smitten smitten En siis olekkaan ITSEKÄS jos kuuntelen omia halujani,vaan ne ovat haasteita,joita olen tullut oppimaan!

MUOKKAAN eli lisään:


Että olen hyvin tunnistanut itsessäni haavoittuneen lapsen~luonnonlapsen arkkityyppiset energiat ... joista "syntyi" haavoittunut parantaja - vaan vasta sitten kun haavoittuneen lapsen haavat olin hoitanut saattoi tämä mukaani ottama  chiron talentti ELI " Sinulla on tässä elämässä lupa saavuttaa menestystä ja kunniaa viisaudellasi ja henkisellä oppineisuudellasi .... kannattaa kiinnittää huomiota omaan mahdollisuuteesi ilmentää päivittäin luovuuttasi ja henkisyyttäsi, sillä sinulla on eräänlainen parantava kosketus kaikkiin asioihin, joiden kanssa olet sydämestäsi mukana...." muuttua voimavaraksi ELI tiedostamisen myötä tulleen ymmärryksen kautta alkoi tietoinen t o i p u m i n e n
 josta MYSS myös kirjoittaa ja josta on täälläkin hyvät topicit https://www.astro.fi/foorumi/index.php?topic=19960.msg166718#msg166718
https://www.astro.fi/foorumi/index.php?topic=20631.msg173054#msg173054
https://www.astro.fi/foorumi/index.php?topic=23488.msg181497#msg181497 ... että näin huomataan miten käsikädessä nämä "asiat" kulkee  smitten
« Viimeksi muokattu: 24.01.2008 22:50:46 kirjoittanut Arkiviisu » tallennettu
Chandra
Astroholisti
*****
Viestejä: 2752



Profiili
« Vastaus #353 : 25.01.2008 00:21:13 »

Olen tätä tulkintaa nyt tutkinut ja nyt vasta palaset alkavat loksahdella kohdalleen.
Jotain tosi vaikeaa on silti opittava,jos nyt lähtisin tähän ihan suoraan uskomaan.
Kaikki menneeseen kuuluva on kyllä ihan totta,mutta jotenkin vain jokin huutaa,ettei noin voi elää!!!
Ei voi antaa huomiota noin paljon pelkästään itselleen.Tosin onhan siellä paljon sitten hoitomuotojen uudistuksia ja muuta,mutta.
Tässä yksi,jota mietin pitkään.Miten suhtautua,,, Huh

LEIJA:KULTAINEN KOLMIO
Kartallesi rakentuva tasasivuinen kolmio on yksi toivotummista kuvioista astrologisella kartalla,sillä se kertoo kolmesta tai useammasta keskenään suuressa harmoniassa olevasta planeetasta,joiden valmiudet yhdistämällä muutat kullaksi kaiken mihin satut koskemaan.OMISTUSHALU ON YKSI PAHIMMISTA VIHOLLISISTASI etenkin ihmissuhteiden alueella,sillä tämä kuvio takaa täyden oikeuden säilyttää riippumattomuutesi kaikissa olosuhteissa.Koska et tarvitse muiden apua onnistuaksesi kaikessa mihin ryhdyt,tuntee sinuun ihastunut ihminen itsensä erittäin turvattomaksi ja pyrkii siksi sitomaan sinun voimasi omalla avuttomuudellaan.

Osui ja upposi!Juuri tuosta purin täällä paljon surujani eläessäni avoliitossa.Tunsin oloni jatkuvasti ahdistuneeksi ja sidotuksi,ilman että tajusin syytä,koska toinen oli vain hiljaa ja anova ilme silmissä!
Vitsit että se uppoaa minuun kaikissa suhteissa! tickedoff

JATKOA
Sinulle on naurettavan helppoa pitää toista ihmistä pystyssä ja sen lisäksi elää itsekin jopa siedettävää elämää.Sisällesi useiden elämien aikana kehittyneet valmiudet ja mahdollisuudet etsivät kuitenkin jatkuvasti kasvavalla paineella uusia ilmentymismuotoja eikä mikään saa sinua lopulta pidettyä aisoissa.Ennemmin tai myöhemmin saat kuitenkin sellaisen heureka elämyksen jostain asiasta ettei siinä yksi avo-tai avioliitto paljoa paina.Jos elämäsi siis maistuu puulta niin kysymyksessä ei ole mikään muu kuin tukahdutettu valmius jatkuvaan etenemiseen ja menestymiseen elämässäsi.

URANUS SULKEUTUVA KOLMIO VENUS
Hankittuasi edellisissä elämissäsi kyvyn vain seurata odottamattomia tapauksia rakkauselämässä ja sen seurauksena saavuttaa jotain aivan ihanaa,osaat tässä elämässäsi luottaa sekä omiin tunteisiisi että yllättäviin käänteisiin kaikissa ihmissuhteissasi.Tästä syystä sinut koetaan erittäin miellyttävänä ihmisenä etenkin vastakkaisen sukupuolen taholta,mutta myös kaikessa muussa kanssakäymisessä lähelläsi olevien ihmisten kanssa.Avoimuutesi muita ihmisiä kohtaan aiheuttaa pettymyksiä heidän kuvitellessaan käytöstäsi henkilökohtaisen kiinnostuksen osoitukseksi.Sinuun on äärettömän helppo rakastua,mutta kanssasi eläminen vaatii todella suurta itseluottamusta,jota ei moneltakaan ole löydettävissä.Itsestään epävarman kumppanin ei ole mahdollista ymmärtää ja hyväksyä maagista vetovoimaasi myös muihin ihmisiin ja niin hän helposti pelaa itsensä kokonaan pois elämästäsi aiheettomalla mustasukkaisuudellaan.Olet hankkinut kovalla työllä oikeudet kohdata ja kokea vuodessa paljon enemmän kuin muille on mahdollista koko elämän aika.Älä siis epäröi ottaa vastaan kaikkea sitä mitä elämä sinulle nyt tarjoaa,sillä sinun onnesi on myös kaikkien läheistesi omaisuutta! smitten

No niin,siinähän aukesikin todella paljon! Cheesy
Kirjoitin eri kohdan kun piti.
Avioliitoissa notkuin ja ensimmäinen kaatui mahdottomaan mustasukkaisuuteen.Toisessakin sitä oli,mutta vasta nyt ymmärrän,miksi tämä avoliitto oli niin suuri pettymys minulle!

Minähän tutustuin häneen vain ammattinsa puitteissa,jossa oli tietävä,osaava,itsevarma,,, :Smiley
Nyt tuli heureka elämys! Cheesy
Heti seurustelun alettua,huomioin sotkuisen yksityiselämän ja olemattomat ihmissuhteet.Ja voi hyvän tähden,menin sudenkuoppaani suoraan! uglystupid2
Asumaan miehen kanssa joka elää vain naisen kautta!!!!! Shocked

Tässähän se tuli!En kahdesta oppinut,niin laitettiin sellainen pakkaus,jonka kanssa ei voinut kuin tukehtua.Minä kun nauroinkin liian heleästi kuulemma muille miehille.AAAAPUUVVA!Olen tollojen tollo!
Ja juuri siksi nämä hoivattavat pyörivät ympärillä!Ja minä lankean.
Mutta miten voin olla auttamatta?
Miten muutan miesmakuni NYT AINAKAAN enää toiseksi,kun sekään ei tuottanut muuta,kuin pahempaan allikkoon menon? Huh
Kun ne rentuhkot kiinnostaa,mutta samalla niitten pitäisi olla itsevarmoja (jota yleensä ovatkin pinnalta),eikä kukaan saisi olla riippuvainen menemisistäni.
Mutta tuo on totta myös,että alkuunsa tunnistan kyllä feikin,mutta olen koettanut vaan olla siinä.
Onpas ollut opettava päivä! Cheesy smitten

Ja vähemmän imartelevaa on tulossa.Miten siinä pelastustyössäni olen saanut tuhojakin aikaiseksi.Mutta liika into se on ollut,,, Embarrassed
tallennettu

^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #354 : 25.01.2008 11:18:58 »

Jaa, minusta Depp ei ole komea, joka roolissa saman merirosvon näköinen, paitsi Suklaatehtaassa, ja sekin oli vain teknistä kikkailua filmillä.

Anyway, en ole HIRVEÄN kiitollinen tänään, paitsi että ymmärsin lopettaa eräälle kustantamiset. Ymmärsin että asiat on sanottava suoraan. Suhteen alussa vaikutti että hän haluaa tarjota, ihastunut kuin on. Tämä tyyppi ei ole varsinainen renttu, mutta ehkä vitsailija ja nythän onkin pattina juuri tämä, että jos on vilpitön sielun- kumppani toisaalta, ei voi ihan kaikkea olettaa tarjottimella ja nauraa vaan?

Tunteet, joo.. en tiedä ymmärretäänkö ihmissuhteita ihan täysin KJK kirjoissakaan, onhan siellä ehdotus siitä että suhteita ikäänkuin tarvitaan ja oikea syy niille olisi yhteinen sielun matka tms.. tai matkoja, eri henkilöiden kanssa. Miehissä en edelleen ymmärrä kykyä lakata/laittaa tauolle läheisyys vähän väärässä kohdassa. Se muuttaa naista kovemmaksi joka kerta? Ja kyse voi olla vain väsymyksestä tms.. en tiedä..

Tasainen olo, ei mikään huippuonnellinen, ei tosin missään pahimmassa karman silmukassakaan.

En ole kyllä ajatellut että "tehtäväni" on auttaa miehiä, se vaan menee siihen jos niillä ei ole mistä antaa.. kuu aspect_con saturnus


Eli aiotko tehdä tälle asialle jotain Chandra?


Ja juuri siksi nämä hoivattavat pyörivät ympärillä!Ja minä lankean.
Mutta miten voin olla auttamatta?
« Viimeksi muokattu: 25.01.2008 11:47:51 kirjoittanut ^Soul´s Adventure^ » tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #355 : 25.01.2008 11:45:55 »

Juuri noin ajattelen, että hoivaaminen saa riittää, mutta henkinen opettaja toisaalta tekisi sitä.

Siksi juuri kun ei huvita, en olisi hoiva-alalla enkä terapoi enää.

Ja pitää katsoa niin tarkkaan ettei jollain ole ongelmia. Nykyinen tapaus on kuitenkin onneksi positiivinen, mutta onko se tyhjän nauramista. Periaatteessa ei ole hoivasuhde vielä- Eri asia ilahduttaako aina keksiä ja tarjota, mutta nythän näen onko suhteesta pidemmälle. Itse ajattelin jo tantraseksiä ja hän ampumahiihtoa, että että..
« Viimeksi muokattu: 25.01.2008 11:48:29 kirjoittanut ^Soul´s Adventure^ » tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
Chandra
Astroholisti
*****
Viestejä: 2752



Profiili
« Vastaus #356 : 25.01.2008 12:36:37 »

SA! smitten

Olenhan minä jo tehnytkin,tosin tietämättäni.Osa kyllä tietoisesti.
Esim.kyllä minä poikani matkaan saatoin.En kylmäksi halua lasteni suhteen heittäytyä,eikä se ole niin tarkoitettukkaan,mutta se hänen puolestaan toimiminen on loppunut.

Noista miehistä en tiedä,,, idiot2
Kuten olen useasti kirjoittanutkin,niin en ymmärrä heidän tarvettaan kotileikkiin.Heti pitäisi muuttaa yhteen,tai kihlautua ja jopa avioitua.
Ehkä se on sitten heidän tapansa sitoa ihminen itseensä.
Minulle ei sormus,eikä papin aamen paina siinä suhteessa mitään.
Eroaminen on nykyisin niin helppoa.
Mutta siitä aijon pitää kiinni,etten koskaan enää muuta kenenkään kanssa saman katon alle.
En vain kuulu siihen ryhmään,joka tarvitsee miestä niin tiiviisti rinnalleen.

Löysin kyllä tehtäväni tulkinnasta ja sitä olen tehnytkin.Kierosti kyllä se on suoraan sidoksissa hoitotehtäviin,joten suurta haastetta vaatii minun luonteellani olla menemättä taas siihen "auttajan" rooliin.
Kirjoitan vielä tuosta tehtävästä,niin siitä kyllä selviää,että se tulee olemaan suuri haaste.

Mutta yleisesti olen hyvin onnellinen ja kiitollinenkin siitä,että löysin tämän tulkinnan ja nyt ymmärrä hyvin paljon enemmän.

AAVIISUISELLA oli aika paljon samaa haastetta kartallaan.
Mielenkiintoista.Lienetkö näitä saman ajan aikalaisia,joista pian kirjoitan liittyen elämäntehtävään. Cheesy
tallennettu

Ajatus
Astroholisti
*****
Viestejä: 2365


Linnunradan liftari


Profiili
« Vastaus #357 : 25.01.2008 14:52:13 »

Chiron ja Venuksen aspektiin liittyy oman arvomaailman toteuttaminen henkisellä tasolla.Yhdessä jakamisen merkitys ihmissuhteissa korostuu. Rakkauskokemukset ovat intensiivisiä ja vaativat suurta itsenäisyyttä molemmilta osapuolilta.
Vastaanottavaisuus on keskeinen teema.Yhdessä ollaan ja yhdessä tehdään omasta halusta,ei toisen vuoksi.Velvollisuuteen perustuva yhdessäolo tapaa rakkauden nopeasti tämän planeettaparin aspekteissa.Vaihtoehtoisen lääketieteen teema tulee olemaan vahvasti esillä etenkin vanhemmalla iällä.

Mielenkiintoista, kun kirjoittelitte tuosta Chiron-Venus-teemasta. Itsellänikin nimittäin on niiden välillä aspekti, kartalla chiron aspect_con venus oinas huoneessa 1. Varmaankin merkin ja huoneen kautta tulee vielä sitä itsenäisyys-teemaa lisää. Nyt kun taas tätä symboliikkaa mietin, niin olen kokenutkin, että yksi "tehtävistäni" on ollut oppia arvostamaan itsenäisyyttäni naisena ja sitä kautta kannustaa myös muita naisia tekemään samoin. Tuo yhtymä kun on osa T-ristiäni: neliöi Saturnustani Ravussa ja 6. huoneessa ja vastapäätä on Pluto Vaa'assa seiskassa, niin haasteellista itselleni ovat nimenomaan vastuiden tuomat rajoitukset, siksipä tuota perhettä ja huolehdittavia (rapu) ei ehkä ole kertynytkään. Kuu Vesimiehessä vain korostaa asiaa.
tallennettu

Aur Kalat (Aur-Jup 1. huone)
Asc Kauris
Kuu Vesimies (Kuu-Mer 1. huone)
Arkiviisu
Vieras
« Vastaus #358 : 25.01.2008 15:04:55 »

Lainaus
Lähetetty: tänään kello 11:36:37
Kirjoittanut: Chandra
.......Olen hyvin onnellinen ja kiitollinenkin siitä,että löysin tämän tulkinnan ja nyt ymmärrä hyvin paljon enemmän.

AAVIISUISELLA oli aika paljon samaa haastetta kartallaan.
Mielenkiintoista.Lienetkö näitä saman ajan aikalaisia,joista pian kirjoitan liittyen elämäntehtävään.

Chandra  Kiss angel Olen hyvin onnellinen ja kiitollinenkin siitä,että löysin tämän tulkinnan ja nyt tiedostaen  ymmärrän hyvin, hyvin  paljon enemmän.
http://www.lightseeds.com/images/AngelLady.gif
http://altered-states.net/barry/healing.gif

Ja kyllä näin on ETTÄ "tämän kutsun "   http://www.josephinewall.co.uk/ripple2.html olen sisimmässäni kuullut jo pikkutytöstä ... http://open.24.net/Gif/Good_Collection/Horoscope/Gemini.1.JPG

... silloin pikkutyttönä ja vielä vanhempanakin tämä kutsu muistutti minua alkuperästäni , kertoen tarinoita " kodista"  SILLÄ hyvin hyvin pitkään tunsin oloni "hieman vieraaksi täällä - olin kuin eksynyt vieraalle planetalle"  ja "se kutsu" ne tarinat lohduttivat koti-ikävässä kun koin itseäni monella "erilaiseksi"  Cry

Tämä "sisäinen kotipaikka~ytimeni" on ollut minussa aina, olen tunnistanut sen aina , vaikken aina ymmärtänytkään ETTÄ mitä, missä ja milloin ... ja niiiin kauan sen kokeminen aiheutti sitä selittämätöntä ja sanoilla kuvaamatonta ikävää, kaipuuta johonkin tai jonkun luokse ~eri ikäsenä sitten kovinkin erilaisin tavoin koetin poistaa tätä ikävää ( menemättä nyt tässä kohdin yksityiskohtiin)  Cool

No "se jokin" on siis minussa ja minulla ollut ajasta aikaan ... ja olen opetellut ymmärtämään "sen kieltä" opetellut kommunikoimaan "sen " kanssa ... hyvin pitkälti koen ETTÄ tätä on henkinen kasuv, henkinen polku .... oppia ymmärtämään sisntään ja kommunikoimaan ensin "sen " kanssa JA vähitellen avata ja avartaa tietoisuuttaa - eli lähteä seikkailulle ... joka sinänsä ei ole mikään Liisan matka Ihmemaahan  koska sitä kuin palaa tuttuihin maailmoihin tuttuun toiseen todellisuuteen ERONA vain se ETTÄ nyt sen tekee täältä maasta käsin henkenä~sieluna ihmisen fyysisessä olomuodossa .... ja näinollen kokemus on tavallaan uusi ja usein kovinkin hämmentävä - kun siinä leikkauspisteessä, risteyskohdassa yhtyy KAKSI TODELLISUUTTA tai oikeammin kaksi erilaista kokemusta todellisuuksista - jotka molemmat ovat totta ... niin että henkiseksi kasvuksi ja valaistumisen tieksi koen tämänkin ETTÄ kun tiedostan tämän mistä edellä kerron - niin miten elän tämän tietoisuuteni kanssa...

Onko " se toinen todellisuus- henkinen, energinen, aineeton-tavallaan aineeton" vain jotain kuvitelmaa, jotain mihin monet eivät usko ( sekin ymmärrettävää ja tuiki asiaan kuuluvaa) , ja jota en oikein kykene todentamaan itselleni mitenkään  Shocked  VAI kuitenkin tämä joka on käsin kosketeltavissa, omin silmin nähtävissä ja koettavissa, jossa herään joka aamu ja jossa iltaisin silmäni suljen - näin ainakin yleisesti ottaen Wink ... tässä meillä matkaa ja eväinä nämä kysymykset ...

Näin koen ainakin omalla kohdallani olleen ja menneen JA OLEVAN - ja sitten jonain siunattuna hetkenä havahtuu että nämä kaksi maailmaa ovat yhtä ja samaa eikä niiden olemassaolo aiheita enää ristiriita - kun ei tarvitse kamppailla ETTÄ kumpi on totta ja todellista ...  smitten

Tässä kohdin sain ymmärryksen - tietoisen ymmärryksen näistä monista elementeistä  joita mekin olemme tuoneet näkyville sekä juuri tässä että lukuisissa muissakin topiceissa ... ja siinä kohdin tunnistin elävästi ja todesti kuinka "se sisäinen kutsu" on ikiaikainen yhteyteni, voimanlähteeni, ytimeni ... ja siinä kohdin tiesin ettei yksikään askel tähänastisella matkallani ollut turhaa... siinä hetkessä tunnistin tehtäväni - olemiseni syvimmän merkitykse smitten

ja nyt ,  Wink vähän paljon harppoen, pääsen tähän mistä aloitin ETTÄ kyllä Chandra - näin on ETTÄ kyllä olemme saman ajan ajan aikalaisia - ja ihaninta on kokea tämä ja lukuisat muut kohtaamiset - vaikka täällä topicilla ja astrofoorumuilla, kun yllättäin joku ja jotkut tuntuvat kuin vanhoilta tutuilta - enivei on se tuttuus sitä tai tätä  Cheesy  Wink NIIN kiitollinen olen- kiitollinen olen sinulle Chandra ...

Ja tämä vielä etää KUN tulee "se leikkauspiste" http://www.crystalinks.com/glassbalance.jpg missä ns. nämä kaksi todellisuutta kohtaavat SE ON PYSÄHDYTTÄVÄ kokemus http://www.crystalinks.com/movbenstargate.gif    http://www.crystalinks.com/movnotes.gif    http://www.crystalinks.com/movamulet.gif  - ja siihen on syytäkin jakuuluukin pysähtyä ja kuulostella  ja ihmetellä, ja havaita ETTÄ kaikki pelko on poissaa ja on syvä rauha .....   

NIIN ... että mitä nyt tapahtuu - mitään ei katoa, no pelko ja dramaattinen mystisyys  Shocked katoavat MUTTA  mitään ei menetä vaan päinvastoin ... siinä hetkessä yhtyy niinsanotusti aine ja henki ... feminiini ja maskuliini energia ja ...

http://www.crystalinks.com/fibonxwomansg.jpg  jolloin tulee ymmärrys=tietoisuus siitä että näin on  hyvä ja kuuluukin olla JA elämä jatkuu " ihan kuin ennenkin" mutta tietoinen ymmärrys ja sen mukanaan tuoma yhteys tulee itselleen arjeksi SILLÄ totta on kuitenkin se ETTÄ tässä maailmassa täällä Maa-planeetalla elämme ja olemme , mutta meillä on nyt myös olemassa tieto ja myös kokemus siitä että on olemassa myös jotain muuta joka on myös yhtä totta SE vain ilmenee eri lailla kuin tämä ns. näkyvä maailma ....

Ja siitä pysähtymisestä eli tiedostmisesta lähtee liikkeelle tämän kokemuksen kanssa, pienin askelin ... VAAN moninverroin täydempänä ... täynnä henkistä rikkautta .... ja sitten opettelee elämään " uudessa ajassa" juuri niinkuin itse itselleen kokee parhaaksi ....  smitten


ja sittenkin jotain tapahtui, jotain muuttui ja muutuu - mutta oman tahdon mukaisesti ... ja " sen leikkauspisteen " koti~tapahtumapaikka on Sydänchakrassamme, ytimessä jossa yhtyy "taivaan ja maan energiat" eli syntyy uusi liitto hengen ja aineen liitto JOKA on perin inhimillinen alkemistinen  Wink tapahtuma ... joka on jo uusi tarina ... jotensakin näin on kokenut ja kokee ja elää Arkiviisuinen smitten - ja tämä nyt tuli kirjoitettua puhtaasti tajunnanvirtana  Wink  Wink   aurinko kaksoset   kuu oinas  askendentti leijona
 mars kalat  venus rapu  chiron vesimies
« Viimeksi muokattu: 25.01.2008 15:16:05 kirjoittanut Arkiviisu » tallennettu
Arkiviisu
Vieras
« Vastaus #359 : 25.01.2008 17:38:22 »

Lainaus
Lähetetty: tänään kello 13:52:13
Kirjoittanut: Ajatus
Nyt kun taas tätä symboliikkaa mietin, niin olen kokenutkin, että yksi "tehtävistäni" on ollut oppia arvostamaan itsenäisyyttäni naisena ja sitä kautta kannustaa myös muita naisia tekemään samoin. Tuo yhtymä kun on osa T-ristiäni: neliöi Saturnustani Ravussa ja 6. huoneessa ja vastapäätä on Pluto Vaa'assa seiskassa,

Minulla myös kartalla tämä T-risti >; sitä tutkaillut  buck2 kertoja Ja hiljalleen alan olla kiitollinen "sille" mitä ikinä tämä " sille" pitääkään sisällään - jossain vaiheessa olin aivan tuskissani että voi grrr ja korrr että mitä varten ...  tickedoff kunnes alkoi katsoa ja kokea tätäkin laajemmassa mittakaavassa, että "tämä elämä" on vain yksi luku omassa tarinoiden ketjussa ... luku jossa on monta alootsikkoa ja niiden alaotsikkoa  Cheesy

No mutta; merkurius   merkurius ja  aurinko kaksoset  huoneessa 11
( uudistusten huone) ja oppositiossa on   aspect_opp  saturnus skorpioni huoneessa 5 ( luovuuden huone) ja on siellä huoneessa 5 ( luovuuden huone) myös kuunsolmu jousimies ....  Shocked aikas "vieraita minulle nämä - vielä ... tai varmasti vaikutukset ovat tuttuja  Grin vaan enpä olen näiden kuvioiden kanssa oikein lähempää tuttavuutta tehnyt KUITENKIN T-ristin olemassaolon tunnen - en vain ole tarkemmin tutkinut ETTÄ mille elämänalueille sen vaikutukset yltävät - no varmasti koko skaalalle kun niitä on noin vey much  2funny , hmmm. hiukka ironiselta kuulostaa tuo nauru Wink

Että  kiitollisena kerron ; ihan on siunaantunut Aspekti: neliö, 8kpl  Shocked Cry 2funny
Sinun kartallasi vallitsee melkoinen neliö painotus planeettojen ja akseleiden välisissä kulmissa. Tässä sitä onkin karmaa purtavaksi oikein toden teolla. Täysin pielessä on kuitenkin kuvitelma, että tämä tilanne pakottaisi sinut kärsimään tässä elämässä edellisten elämien pahoista teoistasi, sillä asia sattuu olemaan juurikin päinvastoin. Neliöt kertovat karua kieltään siitä että olet melkoisen tehokkaasti käyttänyt lahjojasi muiden hyväksi edellisten elämiesi aikana. Oma kehityksesi onkin sitten jäänyt tallaamaan paikallaan ja sitä taas ei suuri kosminen suunnitelma suopealla silmällä katsele. Jokaisen yksilön tulee laittaa lahjansa "talenttinsa" kasvamaan korkoa sen sijaan että hautaisi ne maahan. Tällaisesta opetuksesta on kysymys tämänkertaisessa elämässäsi. Käytännössä joudut kohtaamaan lähes ylipääsemättömiä esteitä yrittäessäsi elää muiden odotusten mukaisesti. Sinulla saattaa kuitenkin olla melkoinen työ vapautua edellisten elämien uhrautuvuudestasi, koska olet siihen jo niin tottunut. Routa kyllä ajaa sinutkin kotikaukaloon ellei pahalla niin sitten tosi pahalla. Vaikeudet ja ongelmat etenevät varsin helposti jopa sairauksien tasolle ellet tahdo oppia tässä elämässä tuijottamaan yksioikoisesti omaan napaasi.Tämä on ollut suurten ja vaikutusvaltaisten ihmisten aspekti kautta aikojen. Käytä sinä tätä voimaa viisaasti ja ota paikkasi maailmassa.
( Lainattu sisäisestä soturista)

MIELENKIINTOISTA-  Shocked löysin Cereksen  ceres  oinas 10.huoneessa ( uran ja ammatin huone) JA KAS juuri tulee mieleen kun joskus ala-asteella( kansakoulun alaluokilla) kirjoitin aineen 2 Mikä minusta tulee isona" ja kirjoitin että " Äiti" ja cereshän = Ceres
Kreikkalaiset palvoivat Cerestä (äiti maa) maanviljelyksen jumalattarena, joka työskenteli taukoamatta ruokkiakseen ja hoitaakseen maapallon ihmisiä. Cereksen side tyttäreensä Persephoneen oli niin vahva, että se muodostui pääasialliseksi suhteeksi. Kertomuksesta, jossa Pluto sieppasi Persephonen tehdäkseen tästä "Alisen maailman" kuningattaren, Cereksen surusta ja menetyksen tuskasta ja yhteyden etsimisestä lapseensa tuli entisaikojen maailman päämyytti.Cereksen toistuvan menetyksen patologia juontaa juurensa ylikiinnittymisestä ja tarrautumisesta. Äitinä Ceres on varauksettoman rakkauden prinsiippi ylläpitäen ja huolehtien juuri luoduista elämän muodoista.

Oinas
Oinas on alkavan kevään merkki ja siksi Oinas-energia on tunnistettavissa samasta periksi antamattomuudesta kuin luonnon ensimmäiset kasvit niiden työntyessä esiin kylmästä ja osin vielä jäisestä maasta. Oinaan merkki luo planeetalle nopeutta, ehdottomuutta ja parhaimmillaan tervettä itsekkyyttä. Oinaan merkissä sijaitessaan planeettaenergia on aina uraa uurtavaa tai jotain muutosta toteuttavaa. Jonkun on uskallettava olla ensimmäinen ja Oinaan energialla se onnistuu. Sodan Jumala Mars on Oinaan hallitseva planeetta ja siksi Oinasenergia on helposti sotaista ja aggressiivista.

10 .huone
URAN JA AMMATIN HUONE kertoo kyvystäsi tuntea tarkoin omat voimavarasi ja ottaa vain niitä vastaavia tehtäviä hoitaaksesi. Planeetat tässä huoneessa ovat se osa sinua jolle helposti lastaat suurempia tavoitteita kuin mihin voimasi riittävät.( Lainattu sisäisestä soturista)

ETTÄ kun olemme Chandran kanssa tutkailleet mm.elämäntehtävää - niin aikas hienosti "SE" löytyy täältä syntymäkartalta- pala palalta ... ja kyllä työni ja harrastukseni  ovatkin sekä virallisesti että epävirallisesti  kuljettaneet minua lasten ja nuorten parissa ... kuin perheiden ja yhteisöjen ja yhdistysten yms.

Ja jos ajattelen tuota Cereksen tehtävää - ruokkia maapallon ihmisiä~niin kaiketi minä ruokin heitä energialla , eli enemmänkin henkisellä ravinnolla , no joskus kyllä ihan konkreettisellakin ravinnolla  Smiley vaikka  sosiaali,-/kriisityössä ollessani ...
JA KYLLÄ  smitten ÄITI MAA on energiana minulle kovin tuttu, tärkeä, merkittävä ja läheinen... maadoittaa ollessaan olemisen alku ja juuri  Smiley

Ja löysin myös Pallaksen  pallas kalat huoneessa 8 ( transformaation huone)  Kiss      Pallas
Viisauden neitsytjumalatar.Athenen nimi annettiin Ateenan kaupungille, joka oli Kreikkalaisen sivilisaation älyllinen keskus. Sodan ja voiton jumalattarena Pallas, taktiikan ja strategian mestari oli taistelussa voittamaton. Ateenan suojelijana ja vartijana Pallas käytti viisauttaan opettaakseen kansaa rauhanomaisesti sopimaan erimielisyydet ja säilyttämään laki rauhanomaisin keinoin. Astrologisesti Pallas hallitsee ne parantamistekniikat jotka yhdistävät mielen ja ruumiin. Erityisesti Pallas hallitsee kaikkia mentaalisia itsensä parantamisen tekniikoita visualisointi, vahvistus, meditaatio, mielenhallinta, ohjattu mielikuvitus ja hypnoosi.

Kalat
Kalojen aikana päivä saavuttaa lopulta yön ja alitajunta tietoisuuden. Kevään merkit alkavat olla ilmassa, vaikka maa on vielä jäässä ja yöt ajoittain hyvinkin kylmiä. Luonnossa tapahtuu silmin havaitsematonta heräämistä. Kasvit reagoivat lisääntyvään valoon ja lämpöön pienillä solumuutoksilla, jotka pohjustavat alkamassa olevaa todellista heräämistä. Kala-planeettasi kautta olet vuodenaikasi mukaisesti hyvin herkkä ympärilläsi tapahtuville mielialan muutoksille. Vaistoat tulevia asioita vaikka et pysty todistamaan aavistuksiasi todeksi. Sinun kauttasi elämässä tapahtuu jatkuvaa heräämistä ja alitajuista kehittymistä.

8 .huone
TRANSFORMAATION HUONE kertoo kyvystäsi jatkuvaan sisäiseen uudistumiseen, jota monet suorittavat sairaaloissa tai vankiloissa vain siksi etteivät uskalla kohdata sitä arkielämässä. Planeetat tässä huoneessa ovat se osa sinua, joka löytää paikkansa vain yksinäisyyden kautta.( Lainattu sisäisestä soturista)


JA TÄSSÄ löydän jotain hyvin merkittävää itselleni JUURI  sen tai sitä  mistä sinä AJATUS kirjoitit :"    olen kokenutkin, että yksi "tehtävistäni" on ollut oppia arvostamaan itsenäisyyttäni naisena ja sitä kautta kannustaa myös muita naisia tekemään samoin.  "

Huoneessa 8  kalat on myös  mars että mielenkiintoinen pari  pallas ja  mars  Cheesy

Että tiivistettynä : mitä seuraa kun on :

 aurinko kaksoset    kuu oinas  askendentti leijona  venus rapu
 ceres oinas  pallas kaksoset ....  :Smiley
« Viimeksi muokattu: 25.01.2008 19:44:04 kirjoittanut Arkiviisu » tallennettu
Sivuja: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 92
  Tulostusversio  
 
Siirry: