Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Mistä voi keskustella?  (Luettu 2733 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
*Marianne*
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 11


Profiili
« : 14.07.2007 17:19:25 »

Lueskelin tuolla plazalla pari päivää sitten, kun siellä keskusteltiin uuden ajan Jumaluudesta. Keskustelu pantiin kiinni syystä tai toisesta, mutta avattiin sitten myöhemmin palstalaisten protestoinnin vuoksi.

Mistä  näillä palstoilla voi  keskustella? Ei tietystä Jumalan pilkkaa voi olla eikä toisten mollaamista. Mikä voisi olla sellaista tietoa, että se olisi uhka nykyajassa? Kuitenkin nämä henkiset palstat ovat melkoisen marginaalisia foorumeita. Toista olisi, jos Hesarin sivuille tulisi jotain uutta ja radikaalia tietoa.

« Viimeksi muokattu: 14.07.2007 17:34:50 kirjoittanut *Marianne* » tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5328



Profiili
« Vastaus #1 : 14.07.2007 21:44:30 »

Voi Marianne! Tämä ei ole Hesarin Palsta, ei myöskään mikään Plaza (kumpaakaan keskustelufoorumia mollaamatta), joten ei syytä pelkoon! Täällä ei liiku sekalaista sakkia, joilla jokaisella on ihan ääripään kuva Jumaluudesta (tai sen olemassaolottomuudesta), universumista ja ihmisen paikasta siinä, joten riitoja täällä ei aiheesta yleensä ilmene. Täällä saa keskustella kaikesta aiheeseen liittyvästä täysin vapaasti - uuden Jumaluuden kannattajia ja asiasta kiinnostuneita löytyy porukastamme jo ennestään eli et ole yksin Wink

Yleisesti forumilla ilmennyt Jumalkäsitys (jonka itsekin allekirjoitan) on se, että Jumala/Alkulähde/Tao/Elämä/Rakkaus/miksi sitä ikinä haluaakaan kutsua, on kaiken ylläpitävä ja kaikessa ilmenevä universaali energia, jonka osia myös me ihmiset olemme. Hyvin itämaalainen, new age-henkinen ajatus siis. Muutamia ihan perinteisen uskontokuntienkin kannattajia löytyy, mutta kyllä täällä porukka on 95% tällaista "normaalien" ihmisten "hörhöiksi" nimittämiä tyyppejä, jotka eivät kannata uskontokuntien kapea-alaista näkemystä Jumalasta. Cheesy Jokaisella on tietenkin vielä oma yksityiskohtainen totuutensa ja näkemyksensä, mutta forumin yleishenkeen kuuluu toisten kunnioitus ja vapaus omanlaiseen ajatteluun.

Pelkoa siitä, että keskustelut laitettaisiin täällä kiinni sen vuoksi, että keskustelijat pohtivat elämän suuria mysteerikysymyksiä, ei ole. Sen voin luvata kaikkien moderaattorien puolesta. Ainoastaan siinä tapauksessa, jos ketjussa aletaan nahistella rumasti eikä nahistelu lopu huomautuksistamme huolimatta, joudumme sulkemaan ketjun. Sellaista tapahtuu kuitenkin erittäin, erittäin harvoin ja tällöinkin kyseessä on yleensä ollut tapaus, jossa kaksi eri mieltä olevaa käyttäjää valloittavat koko ketjun nahistelulleen.

Eli lämpimästi tervetuloa vaan puhumaan tänne asioista, jotka ovat tuollaisilla yleisillä forumeilla vielä tabuja! ^__________^
« Viimeksi muokattu: 14.07.2007 21:46:27 kirjoittanut AthaMaarit » tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: