Sivuja: 1 2 3 [4]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Kuolemansynnit  (Luettu 26067 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Mio
Astroholisti
*****
Viestejä: 1482


Ea Mai


Profiili
Öm
« Vastaus #45 : 11.07.2007 19:18:44 »

Muistan joskus kokeneeni itseni syntiseksi..

Se oli omantunnon ääni se.. Tai onko niin että 'ego' voi nahoissaan tuntea tulenrapinoita kun 'se todellisempi minä' ottaa yhteyttä ja sieltä juontuu synnin tuskat? Kun henkiseltä kvantilta tämä maailmallinen touhu voi olla aika omituista ja täällä ollessa voimme käyttäytyä kuin hölmöt apinat! I love monkeys by the way..

Asiat joista koin olleeni hakoteillä olivat sinänsä melko vähäpätöisiä, mutta ne painoivat tonnin!

Minkä taatta raahata taakkaa?

Oppiakseni tietty siitä mikä sopii minulle ja mikä toimii rinnallani rikkovasti.. (vaikkakin hajallakin on hyvä olla, sillä siten saadaan moottorin käyttöjärjestelmästä tarkkoja tuntomerkkejä miten dynamot ja virtapiiriliitännäiset soveltuvat toisiinsa..)

Nyttemmin taasen samat asiat, joiden puolesta koin olleeni erehdyksessä näyttävät hassuilta haamukuvilta ja voisin melkeinpä ilomielen heittäytyä niiden vietäväksi!
Kysymyksessä oli seksuaalisuus mikäpä muukaan.. Menneellä buddhalaisuuskieltäymyselämällä lienee osuutta asiaan.. Saanko enkö saa saanko enkö saa.. Olin kuin mato koukussa pyristellen luonnonmukaisuutta vastaan..

Piti punnita teon mielekkyyttä.. Aineelliset ilot ja nautinnot vs. Henkiset mitä lie..
Hassuja naamioita meil voipi olla...

Mutta olen huomannut ympärilläni vapauden!
Vapauden toimia luonnollisten tarpeiden ja vaistojen mukaan!
Vapauden olla sidoksissa maailman kulkuun!
Olla olento zen (you know it) käytettävissä!

Niin. Eihän metsästäjällekkään mennä saarnaamaan riistanpyynnin vääryydestä jos siitä on leipä kiinni, vaikkakin näkemyksiä asioiden eri puolilta on erittäin suotavaa vaihtaa.. Ja onhan se evolutiivinen kehitysrakennelma aina matkassa mukana purkaen ja yhdistäen olentoamme niille teille, jotka vievät kohti kypsempää hedelmää..

Kyse on tasapainosta askelmilla.
« Viimeksi muokattu: 11.07.2007 19:21:38 kirjoittanut Lumor » tallennettu

The clay of reality is molded in dreams
Mika-Matti
Vieras
« Vastaus #46 : 12.07.2007 09:45:06 »

Tuosta laiskottelusta vielä lisään sen,
että nykyisin ihmiselle suodaan ja ihminen sallii itselleen
tilaisuuksia joutaa olemaan jouten.

Joutenolo auttaa näkemään asiat toiseltakin kantilta,
aina mielenliikkeitään myöten.

Ennen wanhaan naisilla oli pakolliset puhdetyönsä ja miehillä... no, en sano!  Undecided

Ymmärrän, että olisi ollut vaarallista kannustaa ihmisiä heittämään vapaalle;
sallia heidän olla uurastamatta henkensä pitimiksi alvariinsa ja päivät pääksytystenkin.
Työstään ihmisen arvo tunnettiin; tekemisistään synnitkin punnittiin.

Minulle itselleni on ollut työlästä... opetella olemaan jouten - rohkeastikin.
Kädet kun väkisinkin hamusivat jotakin tekemistä
saati mieli, jonka... mielestä en riittäisi jo sellaisenaankin.

Olenkin ollut levoton suorittelija, toimittelija, pyörittelijä ja - jahkaaja.
Hyväksynnänhakija ja miellyttäjä - toimillani.

Nyt tämä alkaa sujua - tämä joutenolo heti aamuisinkin.
Vaikka tälle päivälle onkin "ohjelmassa" silkkaa työskentelyäkin.

Jokin minussa itsessäni tulee olemaan läsnä joutenolossani.
Enemmän. Syvemmin. Vapaammin.

Uskallan nyt "tehdä" sen: valita laiskottelun sietämisen.

Joutenolossa on kyllä siunausta.
Muistanhan OLLA enemmän, ilman tekemistäkin.

Ja oivallan: olemisessakin on tekemistä - se voi olla työn takana se!

 Smiley
tallennettu
Ippuska
Astroholisti
*****
Viestejä: 5054


4ever


Profiili
« Vastaus #47 : 12.07.2007 12:28:09 »

Lainaus käyttäjältä: Mika-Matti
Olenkin ollut levoton suorittelija, toimittelija, pyörittelijä ja - jahkaaja.
Hyväksynnänhakija ja miellyttäjä - toimillani.
Niin myös  Shocked onneksi olen itsekin tuon oivaltanut  smitten

Mondo, niin totta  smitten
tallennettu

Ophiuchus

Trooppisesti:
 aurinko jousimies , kuu leijona , askendentti vesimies

Sideerisesti:
 aurinko skorpioni , kuu leijona , askendentti kauris

Maya: Sininen Kosminen Yö
Ikitosi
Astroholisti
*****
Viestejä: 1503


Elämän kruunu on mahdollisuus olla tosi :angel:


Profiili
« Vastaus #48 : 13.07.2007 13:51:42 »

Tässäpä juttu joka säväytti - coolsmiley
kenties selitystä sille, miksi just nämä
kuolemansynti, käytöstavat, yms -aiheet
ovat niin intensiivisesti olleet nyt framilla.



USKOMUSJÄRJESTELMÄT JA TUOMITSEMINEN
 
Andromedalaisia Abu Myraa ja Hara Mayaa kanavoinut Liat Nava Aliya 5.7.2007
www.galacitcfriends.com , Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
 

Kanavoimme teille tänä iltana uskomusjärjestelmistänne ja tuomitsemisesta.
 
Rakkaat ystävät, tämä vaatii itsensä katsomista syvälle peilissä. Teille on annettu koko elämänne ajan uskomusjärjestelmiä työskennelläksenne maaplaneetan vanhoissa järjestelmissä, kaikissa olemisen ja elämisen järjestelmissä tällä maallisella kolmiulottiesella tasolla. Te kannatte niitä mukananne opetettuina muistoina, joihin te jatkuvasti viittaatte päivittäisissä toimissanne. Kun nämä järjestelmät romahtavat eikä niiden sisältämän vanhan energian enää sallita olla tällä tasolla, uusi tapa on tuotu esiin. Tämä uusi olemisentapa on uutta energiaa ja se on yhtä selittämätöntä kuin ehdoton rakkaus, jolle se perustuu. Kun ihmisolennot alkavat muistaa sisäisen jumaluutensa ja kohdata valonsa, ei ole mikään yllätys, että te alatte katsoa omia uskomusjärjestelmiänne.
 
Rakkaat ystävät, te olette niin ehdollistuneita yhteisöissänne, niin kaukana yhteydestänne Äiti Maahan, että se tuottaa syvemmällä tasolla tuskaa monille teistä. Tietäkää, että kaikki on niin kuin pitäisikin. Me opastamme teitä aloittamaan työn niiden uskomustenne osalta, jotka alkoivat hyvin nuorella iällä, kun teidät kasvatettiin hyvin erilaisissa, monien kulttuurien kodeissa. Saattaa tulla yllätyksenä, että ne samat kulttuurit, jotka opettavat yhdistymään Äiti Maahan ja kunnioittamaan sitä, on melkein tuhottu niiden toimesta, joilla on toisten pelkäämiseen perustuvia uskomusjärjestelmiä.
 
Kaikkia päivittäisiä toimianne on hallinnut järjestelmä, joka muodostettiin vanhalle maapallolle irrallisuuden, tuskan, pelon, hallinnan ja puutteen oppimista varten. Ne jotka yrittävät epätoivoisesti pitää teitä tässä vanhassa järjestelmässä, eivät onnistu, koska valotyöntekijät ja taivaan komppania työskentelevät väsymättä valon lisäämiseksi.
 
777-portti tuo teille vertaansa vailla olevan energiatulvan. Tämä viitoittaa tietä vapauttamaan suuren määrän sitä negatiivisuutta, mitä on tarvittu. Kun muunnatte nämä negatiivisuudet omassa energiakentässänne, maadoitatte lisää MINÄ OLEN -olemusta sisäänne. Kun harmonisoidutte 777-energian kanssa, se aloittaa uuden vaiheen.
 
Alatte kyseenalaistaa jokaisen järjestelmän jokaisen teon. Näette niiden virheet. Saatatte kysyä itseltänne, miksi pysytte tämänhetkisessä työpaikassanne, autatteko monien järjestelmien uudelleenkirjoittamisessa. Sama pätee omiin uskomusjärjestelmiinnekin. Kysyttekö, mikä uskomusjärjestelmä on? Uskomusjärjestelmä on järjestelmä, jonka olette itse laatineet oppiaksenne siitä. Oma suuruutenne ja jumaluutennekin olivat hyllytettynä yhteen uskomusjärjestelmään, joka sai teidät uskomaan, ettette ole mahtavia.
 
Oma heräämisenne vaatii teitä rehellisesti katsomaan ajatuksianne, uskomuksianne ja tekojanne, sillä kaikki, mikä ei ole vilpitöntä, erottuu välittömästi. Tämä merkitsee sitä, että teille osoitetaan monin tavoin, että teidän pitäisi mennä maallisen yläpuolelle katsomaan ja kyseenalaistamaan kaikki ajatuksenne, sananne ja tekonne. Se vaatii teitä ajattelemaan positiivisesti omasta fyysisestä olemuksestanne. Se vaatii teitä myös ottamaan vastuun omista terveysongelmistanne. Itsensä parantaminen ja DNA:n korjaaminen ovat saavutettavissa. Tahdonilmaisunne on erittäin voimakas oman paranemisenne työkalu. Pelkästään se uskomus, että ette pysty siihen, estää teitä saavuttamasta parantumistanne.
 
Monilla teistä on uskomus, että te olette jumissa sopimuksissa, jotka olette kirjoittaneet osana elämänsuunnitelmaanne, ja ne täytyy täyttää. Rakkaat ystävät, vain jos haluatte niin. Kaikki on nyt muutettavissa. Uskomuksenne siitä, että ette voi muuttaa omia asioitanne, on oleellinen osa vanhan maailman uskomusjärjestelmiä, jotka eivät enää palvele teitä. Kun te hyväksytte vallitsevan energioiden muutoksen ylösnousemuksessa, on jokaisen ihmisen oma asia, miten hän tekee sen. Opastamme monia teistä tunteiden parantamiseen, koska se vapauttaa negatiivisia energioita omasta kentästänne ja avaa sydäntä.
 
Vanhan maapallon uskomusjärjestelmät eivät palvele uutta maapalloa. Uusi ei vahvista vanhan maapallon energiaa. Ei ole muuta tietä kuin ehdoton rakkaus, jolle uusi maapallo perustuu. Meidän ulottuvuudessamme ei ole lineaarista aikaa, joten vanhoista järjestelmistä on vaikeaa pitää kiinni. Ette halua olla korkeamman tietoisuuden olentoja, jotka kantavat niitä mukanaan. Olette oppineet paljon niistä ja sen, etteivät ne enää palvele monia - ainoastaan muutamia sellaisia, jotka eivät paljon välitä ihmisolennosta. Itsenäiseksi tuleminen merkitsee sitä, etteivät mitkään matalammalla värähtelevät energiat pysty vaikuttamaan teihin tai saamaan otetta teistä.
 
Sanomme, että moniin uskomusjärjestelmiin liittyy sellainen tunnepuolen sivumerkitys, joka pitää teidät syyllisyyden, pelon, negatiivisuuden tai jonkin muun epämiellyttävän tunteen kierteessä. Koska ajatuksenne luovat niin voimakkaasti, luotte lisää samaa tunnetta. Siksi pyydämme teitä katsomaan rehellisesti uskomusjärjestelmiänne - emme ainoastaan itseänne varten, mutta kun työstätte itseänne, teistä tulee selkeämpiä ja näette sen epäoikeudenmukaisuuden, joka on luotu kaksinaisuutta varten.
 
Teihin on iskostettu monia uskomusjärjestelmiä, jotka tuomitsivat ankarasti toisia. Kun te värähtelette korkeammalla, tuomistevat uskomukset korvataan toisten oikeuksien kunnioittamisella. Monia maan ihmisiä on kadotettu, koska toiset ovat tuominneet heidät, erityisesti niitä, jotka elivät heimoissa ja olivat voimakkaasti yhteydessä esi-isiinsä. Tänä päivänä monet teistä näkevät sudet lammasten vaatteissa ja ovat kysyneet ensiksi vilpittömyyttä.
 
Annamme teille kolme sanaa: AJATUS, TAHDONILMAUS, LUOMINEN
 
Synnynnäinen uskomus itsestänne on se, mitä luotte tällä hetkellä. Sen katsominen, mitä ajattelette itsestänne, on ensimmäinen askel. Tulette siksi, mitä ajattelette. Fyysinen kehonne ja DNA:nne muuttuat vastaamaan ajatuksia itsestänne. Me neuvomme teitä luomaan itsellenne pyhän paikan, paikan meditoimista ja sisällänne tapahtuvien muutosten heijastamista varten. Sitä ei piilotella, mitä tarvitsee tehdä, ja tiiminne opastaa kaikkia teitä. Vallitsevat energiavärähtelyt ovat korkeita ja monet teistä tuntevat tällä hetkellä epämukavuutta. Unettomat yöt ovat tavallisia, tunnepuolen kysymyksiä on tulossa nopeasti ja raivokkaasti. Valoa säteillään kaikkeen, mikä ei ole vilpitöntä itsessänne ja nykyisessä elämässänne. Tuntemanne levottomuus on osaksi tietoa siitä, että jotain parempaa on tulossa. Mutta se vaatii teitä katsomaan tarkemmin sitä, mitä ajattelette itsestänne, ja se heijastuu ulospäin toisiin ympärillänne.

Siihen saakka kunnes hallitsette ajatusprosessinne ja pääsette "ei-tunkeutuvien ajatusten" tilaan, teillä on työtä tehtävänä. Teidän ei tarvitse roikkua negatiivisissa ajatusmalleissa. Päästäkää niistä irti. Pyytäkää opastiimiänne auttamaan itseänne joka käänteessä.
 
Annamme huomioitavaksi erään kohdan ja se on muiden auttaminen. Jos näette toisen tarvitsevan apua oman parantumisensa polulla, mutta teiltä ei pyydetä apua, niin olette jo tuominneet hänet määrittämällä hänen tarvitsevan apua. Se on asioihin sekaantumista ettekä anna hänen omalle kasvulleen jumalaista tilaa. Ette pysty tällä hetkellä lukemaan hänen tiedostoaan korkeammalla tasolla ettekä tunne teitä huolestuttavan ihmisen polkua. Hän yleensä vastustaa teitä. Jokainen ihminen kasvaa omalla tavallaan.
 
VAPAUTUKAA NEGATIIVISISTA USKOMUSJÄRJESTELMISTÄ:

Tulkaa seisomaan Valon ja äänen temppeliin Andromedan valokaupunkiin. Pyytäkää oppaitanne seisomaan ympärillänne tukemassa. Tämän temppelin keskuksessa on pyhä ympyrä. Kultainen valokuilu ulottuu ympyrästä taivaaseen. Kun seisotte täällä, pyytäkää, että kaikki negatiiviset uskomusjärjestelmänne tuodaan valoon. Se voi tapahtua ajatuksena, näkynä, tunteena, äänenä. Vapauttakaa ne valopylvääseen. Pyytäkää sitten harmonisoitumista korkeampaan valoon ja viidennen ja korkeampien ulottuvuuksien värähtelyihin.
 
Lähdemme luotanne kultaisella valosäteellä. Tuemme teitä tässä prosessissa ja opastamme tiedollamme kaikkina aikoina.
 
Tämä on ylösnoussut mestari Abu Myra ja ylösnoussut mestari Hara Maya.
tallennettu
Sivuja: 1 2 3 [4]
  Tulostusversio  
 
Siirry: