Sivuja: 1 ... 101 102 [103] 104 105 ... 110
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Kysy AthaMaaritilta (nykyään maksu, lue lisää sivu 1)  (Luettu 705134 kertaa)
0 jäsentä ja 6 vierasta katselee tätä aihetta.
Päivi
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 2


Profiili
« Vastaus #1530 : 02.08.2008 19:55:21 »

Hei,

Olisin iloinen, jos vastaisit minulle kahteen kysymykseen.Vaihdan työtäni ja aloitan uudessa työssäni 6.8, vastuu monesta ihmisestä pelottaa, miten pärjään ja onko paikka pitempiaikainen minulle.Edellisessä työpaikassani koin suuren pettymyksen..

Poikani on katkaissut välinsä minun kanssani, näetkö miten käy, palaako takaisin vai pitääkö minun ottaa ratkaiseva askel, hän ei ole halunnut puhua kanssani.

Näkyykö mitään mieltä lohduttavaa lähitulevaisuudessa

Kysyy Milja-Liina
tallennettu
sahame
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 58


Profiili
« Vastaus #1531 : 02.08.2008 22:49:29 »

Hei!

Nostaisitko kortin hevoseni suhteen? Toisen aion vielä pitää ja jatkan vuokraamista.
Toisen olen päättänyt myydä, mutta en ole varma, onko nykyinen paikka sille oikea ja haluaako heppani jäädä sinne. Vuokraaja eli hepan väliaikaiskodin tarjoaja kyllä pitää siitä ja olisi valmis sen ostamaan.
Selventäisikö kortti asiaa? Kiitos kiitos jo etukäteen!
tallennettu
aava1
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 194



Profiili
« Vastaus #1532 : 04.08.2008 08:20:33 »

Huomenta AthaMaarit,

Mitä minulle olisi syksyllä luvassa?
Jotenkin olen alavireessä ;(

kiitos etukäteen Wink

Terkuin
Aava1
tallennettu
SilverMoon
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 19



Profiili
« Vastaus #1533 : 04.08.2008 12:52:08 »

Hei, AthaMaarit!

Mitä mulle näkyy työ- raha ja rakkausasioissa? Jatkuuko työnhakeminen, ja kuinka kauan?
Opintojen jälkeen jäin tyhjän päälle, enkä tosiaan olisi halunnut asioiden menevän näin  Undecided
Yritystä ei puutu, mutta kaikki tuntuu pysähtyneen paikalleen. Kertovatko kortit/riimut/nopat syytä ja milloin muutos parempaan tapahtuu? Ajatus uusille urille on myös mielessä, mutta uskallanko satsata? Näetkö muuttoa lähiaikoina?

Kiitos etukäteen  smitten

tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1534 : 04.08.2008 13:24:59 »

Albiini. Sinulle tuli

MIEKKOJEN RITARI
Avainsanat: Ilman tulielementti, päämääräsuuntautuneisuus, kunnianhimo, joustavat älylliset voimavarat, intohimo, raju kiihko

Kullanvihreässä haarniskassaan täyttä laukkaa ratsastava Miekkojen Ritari on menossa metsästämään. Tämä kuva on hänen päämääräsuuntautuneen mielensä täydellinen ilmaus. Ritari tietää, minne on menossa eikä lepää ennen kuin o saavuttanut päämääränsä. Hänellä on ainutlaatuisen hyvä keskittymiskyky. Ajatukset ja ideat tulevat hänelle valon nopeudella. Ritari todellakin hallitsee mielikuvitusrikkaan ja joustavan ajattelun taidon ja sitä hän käyttääkin päämääriensä saavuttamiseen. Tämän vertauskuvana hänellä on kullanvihreä haarniska. Ritarin kypärässä olevat neljä siivekettä kuvaavat neljää ilmansuuntaa ja sitä, ettei hänen ajatuksensa voima ole sidottu sen enempää aikaan kuin paikkaankaan.
Miekkojen Ritarin voimakas älyllinen päättäväisyys yhdistyy syvään tunteiden huomioonottamiseen. Vain päämäärät, joiden tavoittelemiseen liittyy tunteita, voivat sytyttää tuonkaltaisen kiihkon. Ruumis, äly ja henki ovat tasapainossa. Tätä symboloivat hänen rinnallaan lentävät kolme pääskyä.
ritari käyttää kumpaakin miekkaansa – sekä oikeassa kädessään olevaa pitkää että vasemmassa kädessään olevaa lyhyttä – tasavertaisesti. Ne kuvaavat kahta voimaa, yangia – maskuliinisuutta, analyyttisyyttä – ja yingiä – feminiinisyyttä, intuitiivisuutta – joita molempia hän tarvitsee tasapuolisesti päästäkseen eteenpäin. Koska ritari käyttää kykyjään tasapainoisesti ja oikealla tavalla hän näyttää olevan yhtä laukkaavan hevosen kanssa.
Päätelmä: Nyt on aika saada suunnitelmia etenemään, asettaa päämääriä ja toteuttaa ne
Kysymykset: Tiedätkö päämääräsi? Mitä tapahtuu, kun saavutat sen?
Ehdotus: Kuvittele, miten voit parhaiten nauttia menestyksestä.
Vahvistus: Tiedän päämääräni ja sen, mitä varten ponnistelen. Jokainen päämäärä on vain välipysäkki matkalla kohti lopullista päämääräni.

Vähän erikoinen kortti tilanteeseen, koska se ei varsinaisesti sano suoraan miksi olette törmänneet. Intuitiivisesti ja hieman korttiinkin nojaten sanoisin, että tämä on sellainen välietappi matkalla kohti lopullista päämäärää. Se on ikäänkuin paikka, jossa on pakko pysähtyä päästäkseen sinne, minne haluaa.
Ja sitten päästäänkin kortin merkitykseen - päämäärään. Mitä itse haluat tältä tilanteelta? Jotain syvempää, tunteiden vaihtoa, omaa rauhaa vai vaan sitä, että asia lakkaisi vaivaamasta sinua. Pallo tuntuu olevan sinulla sen suhteen, että oppisit päätöksentekoa ja niiden merkitystä. Itse ihmissuhde on vain naamio, jonka taakse tyo päämääriin pyrkiminen ja niiden merkityksen ymmärtäminen piiloutuu. Asiat eivät ole sellaisia miltä ne näyttävät.

tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1535 : 04.08.2008 13:27:46 »

Kengururotta, sinun korttisi on

MIEKKOJEN KAHDEKSAN – HÄIRINTÄ
Avainsanat: Jupiter Kaksosissa, ongelmat kestävyyden suhteen, liiasta ajattelemisesta aiheutuvat huolet, valinnan vaikeus

Kuusi käyrää sapelia ovat poikittain keskellä oleviin kahteen miekkaan nähden. Huomaat olevasi tilanteessa, jossa sinun on tehtävä valinta kahden ilmeisen samanarvoisen vaihtoehdon väliltä. Et voi tehdä päätöstä harkitsemalla asiaa analyyttisesti. Epäilyksesi tai pelkosi siitä, että teet väärän päätöksen, tuhoaa alitajuisen sisäisen selkeytesi. Sinulta puuttuu myös kestävyyttä, mitä tulet tarvitsemaan, jos haluat selvittää tämän sekavan tilanteen. Ei ole mitään väliä, mitä teet, sillä tyydyttävää ratkaisua ei näytä olevan olemassa. Mitä innokkaammin yrität selvittää solmuvyyhteä, sitä tiukemmiksi solmut tulevat.
Päätelmät: Anna asioiden olla ja kehittyä itsestään jonkin aikaa. Älä aloita mitään uutta sinä aikana, kun näihin päätöksiin liittyvä epävarmuus vallitsee. Jupiter tuo ennennäkemättömän ja odottamattoman muutoksen parempaan. Ongelma, jota tällä hetkellä tuntuu olevan mahdotonta ratkaista, ratkeaa itsekseen.
Kysymys: Mitkä vaihtoehdot ovat repiä sinut kappaleiksi tällä hetkellä?
Ehdotus: Rentoudu ja anna asioiden kehittyä itsestään. Nosta kortteja mahdollisille vaihtoehdoille.
Vahvistus: Olen rentoutunut ja luotan elämään.

Ota vain ihan rennosti ja rauhallisesti asuntoasian suhteen. Tällä hetkellä asia ei varsinaisesti ole sinun käsissäsi, joten voit nyt vain pitää positiivisen mielikuvan haluamanlaisestasi asunnosta yllä ja kuulostella vähän noita asuntotarjouksia. Toiminnan aika koittaa pian ja asunto tulee vastaan ajallaan. Sinuna en olisi huolissani lainkaan tämän kortin saavuttua esiin.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1536 : 04.08.2008 13:34:27 »

Angelic. Enkelikortti rakkaudelle ja terveydelle tarot.

HAUSKUUS
Sinua ohjataan pitämään hauskaa. Rentoudu ja löydä huumorintajusi. Suhtaudu asioihin kepeästi.
Hauskuus tuo mukanaan hengen keveyttä ja vaikeimmatkin tilanteet helpottuvat, kun näet tapahtumien hupaisat puolet. Jalosta siis kykyäsi huvittua asioista.
Miten voit lisätä leikkimielisyyttä, naurua ja hauskuutta sosiaaliseen elämääsi, ihmissuhteitiisi ja työelämääsi?
Kun sinulla on hauskaa, enkelit riemuitsevat, sillä he rakastavat iloa, leikkimielisyyttä ja huumoria ja naurua yli kaiken.
VOIMALAUSE: Kevennän elämääni ja teen kaikesta hauskaa.

Nyt ryppyotsainen sinkkuuden murehtiminen ja hiki hatussa rakkaan saalistaminen pois. Nauti tämänhetkisestä elämäntilasteestasi. Kun sinulla on hauskaa itse Itsesi kanssa et välitä, oletko sinkku vai suhteessa - sinulla on molemmissa rooleissa yhtä hauskaa Smiley

MIEKKOJEN VIITONEN - TAPPIO
Käänteisenä
Avainsanat: Venus Vesimiehessä, tappion tai menetyksen pelko, tuskallisten tilanteiden tai kokemusten pelko

Viisi miekkaa ovat muodostaneet viisisakaraiden tähden, joka roikkuu alaspäin. Tasapaino on mennyttä. Miekkojen ympärillä olevan tähden ääriviivat muodostuvat vesipisaroista. Kaikkiin haavoihin on kajottu ja ne vuotavat jälleen. Miekat ovat käyriä - ne ovat vahingoittuneet eivätkä ole tasapainossa. Kukin miekan kahva kuvaa tilanteen eri puolia. Kala kuvaa menneisyyttä ja nukkuva käärme sitä, että mikään ei uudistu. Alaspäin roikkuva kruunu symboloi menetettyä tietoisuutta ja oinaan sarvet sitä, että uusia virikkeitä ei ole eikä mitään voida aloittaa. Simpukankuori kuvaa suojelun ja turvallisuuden tarvetta.
Tappion pelko hallitsee tätä hetkeä. Se saattaa liittyä ihmissuhteisiin tai yleisesti ottaen jokin sinulle erittäin tärkeän asian alkamiseen. Se on hallinnan menettämisen pelkoa. Se on pelkoa kokea tunne, että kaikki lipuu pois käsistäsi.
Vesimies on suuntautunut tulevaisuuteen. Haasteesi on tappion pelosta huolimatta raivata tilaa omalle objektiivisuudellesi ja selkeydellesi, joita kortin sininen reunusta kuvaa. Maalauksen valkoinen keskus kuvaa valoista henkeä, joka yrittää tunkeutua pelon voiman läpi.
Päätelmät: Tämän kortin nostaminen osoittaa sinulle, että olet nyt valmis ymmärtämään tappion pelkosi. Pelko on luonteeltaan irrationaalista - se ei välttämättä heijaste todellista tilannetta. Tiedostamalla tämän voit vapauttaa kaiken sen energian, joka on ollut sitoutuneena pelkoosi. Jos pelkäät huomatessasi, että et enää hallitse asioita, muista, että tunne asioiden hallitsemisesta on vain harhaa! Pelkojesi näkeminen, ymmärtäminen, hyväksyminen sekä niistä irti päästäminen vapauttaa sinut.
Kysymys: Mitä liität käsitteeseen “tappio”?
Ehdotus: Kirjoita muistiin vastauksesi yllä esitettiin kysymykseen tai kerro se jollekulle, johon luotat. Jos vanhat haavat tulevat jälleen pintaan, anna itsesi tuntea niiden aiheuttama kipu. Vain siten ne voivat parantua.
Vahvistus: Hyväksyn pelkoni ja päästän niistä irti.

Pelottomasti vain kohti kunnonkohotuksia! Etsi eteenkin sellainen laji, jossa voit nauttia, koska tuloksia syntyy - ihan missä tahansa - parhaiten silloin, kun on hauskaa. Pelotonta asennetta kaivataan. Uudistuminen tekee hyvää ja näyttäisi onnistuvan mukavasti tämän kortin perusteella. Valinta on sinun!
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1537 : 04.08.2008 13:43:23 »

Bailariina. Tällainen tuli sinulle.

LANTTIEN KUUTONEN – MENESTYS
Käänteisenä
Avainsanat: Kuu Härässä, sisäisen ulkoinen ilmentäminen, menestys, transformaatio

Tämä on hyvä mietiskelykortti kaikenlaisia yrityksiä ja hankkeita varten! Syvältä alitajunnastasi nousee pakottava tarve ilmaista se, mitä sisälläsi on. Kortin keskellä olevat risti ja lootuksenkukka symboloivat tätä prosessia. Taempana oleva risti kuvaa sitä, mikä on sisäistä. Se ilmenee ja kukkii näkyvästi.
Sisäistä prosessia kuvaavat kuusi planeettaa ovat harmonisesti ympyrän muodossa luvaten näin onnea ja menestystä. Kukin planeetta viittaa johonkin tärkeään asiaan. Näiden asioiden huomioonottaminen takaa minkä tahansa hankkeen menestyksen.
Saturnus: Ne, jotka etenevät vaistonvaraisesti, vähitellen, menestyvät. Tutki ja tarkastele kaikkea huolella. Ennen kaikkea jokaisen hankkeen alku ja loppu on suunniteltava tarkasti ja harkittava viimeistä piirtoa myöten.
Jupiter: On aivan liian hermostuttavaa ja ikävystyttävää edetä jokaisessa vaiheessa vähitellen. Ole valmis ennakkoluulottomasti ottamaan myös riskejä. Ota avoimesti vastaan ne ihanat yllätyksen, äkilliset muutokset tai laajentavat kokemukset. Uusien, odottamattomien tapahtumien kohtaaminen vaatii joustavuutta ja avoimuutta
Venus: Myös voimakkaat tunteet kuuluvat menestykseen. Vain jos olet avoin syvimmillesi tunteillesi, kykenet täysin nauttimaan menestyksen tuomasta onnesta.
Kuu: Menestyksen on kummuttava syvältä sisimmästäsi ja sen on tuotava esille jotakin näistä syvyyksistä.
Merkurius: Menestys vaatii tehokasta kanssakäymistä. Ideat on ilmaistava niin, että ne koskettavat ja inspiroivat ihmisiä.
Mars: Menestykseen tarvitaan yritystä, elinvoimaa, päämääräsuuntautuneisuutta ja kestävyyttä. Vaikeuksia vastaan on taisteltava ja ne on käännettävä voitoksi.
Päätelmät: Ota menestyksen avoimesti vastaan. Se ei ole enempää eikä vähempää kuin lahja, jonka voit ottaa vastaan kiitollisena ja nöyränä. Todellinen menestys tulee sitten, kun olet oppinut palvelemaan. Tällainen menestys rikastuttaa olemuksesi kaikkia puolia.
Kysymys: Mitä menestys merkitsee sinulle tällä hetkellä?
Ehdotus: Luo silmiesi eteen mahdollisimman tarkka mielikuvia siitä, mitä menestys tarkoittaa sinun kohdallasi.
Vahvistus: Itseni hyväksyminen ja itseluottamukseni ovat avain todelliseen menestymiseen.

Aijai, ei kovin hyvälle näytä... Ilmeisesti suhde perustuu nyt joko pelkästään ulkoisiin seikkoihin (tyyliin olette rakastuneet toistenne ulkonäköihin ja alkaneet vasta sitten tutustua persoonaan, esimerkiksi) tai sitten parisuhteelle tulee todella kova paine ulkoa päin. Se voi esimerkiksi olla työ, yhteiskunnan vaatimukset, toisten odotukset tai vastaavaa. Klassinen esimerkki ulkoisesta paineesta on, että kolmekin vuotta (vasta) yhdessä olleelta parilta alkavat ystävät ja sukulaiset kysellä, että niin,milloinkas ne kihlat tulevat, entäs häät, kai te nyt olette lapsiakin miettineet?
Kuitenkin, ulkoapäin tuleva stressi aiheuttaa sen, että kumpikin teistä tuntuu panttaavan sisimpäänsä todellista olemustaan ja ajatuksiaan. Kenties se on pelkoa tai sitten vain sitä, että toinen ei yksinkertaisesti ymmärrä toista ja tämän tuntemuksia.
Sanoisin, että parisuhteessa on hyvin haasteellinen kausi menossa. Jos uskallatte päästää irti kaikista vaatimuksista ja pakoista ja suorituksista, ja ikään kuin löytää toisenne uudestaan, suhde saa jälleen siivet. Se vaatii kuitenkin 100% panosta molemmilta. Jos se ei ole mahdollista ja suhde aiheuttaa vain mielipahaa se on sen merkki, että teidän on aika jatkaa omiin suuntiinne. Me emme kuulu kenellekään eikä kukaan kuulu meille. Me vain tapaamme ja elämme yhdessä tietyn aikaa ja jatkamme sitten matkaamme. Elämän normaali kiertokulku.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1538 : 04.08.2008 13:54:53 »

Labyrintti. Otin enkelikortit kaikille kysymyksillesi. Sinusta tuli niin vahva energia, että uskon enkelikorttien tsemppaamisen olevan sinulle oikea vaihtoehto.

KURILLISUUS
Kuriton koira on vaaraksi itselleen ja muille.Sellaiseen eläimeen voi luottaa, joka on sisäistänyt kurin ja tottelemisen ja se palveleekin uskollisesti ja rakastavasti isäntäänsä. Se päästetään irti hihnastaan.
Vapaus saavutetaan kurillisuuden kautta.
Isäntäsi, jota sinun tulee totella on korkeampi minäsi. Tulit maan päälle suorittamaan tehtävääsi ja vain itsekurin avulla voit suorittaa sen.
Herkisy hetkeksi ja pyydä enkeliäsi avuksesi ja tueksesi, jotta elämäsi muuttuisi ilontäytteisemmäksi, palkitsevakkamsi ja jumallisesti opastetuksi.
Kurillisuus on työkalu, jonka avulla voit toteuttaa kohtalosi.
VOIMALAUSE: Itsekuri tuo minulle vapauden.

Näkisin kortin tarkoittavan nöyrtymistä nyt tähän sivusta odottajan rooliin. Teet ihan oikein luottaessasi, sillä joskus elämässä vain käy niin, etteivät asiat olekaan meillä hallussa. Silloin on vain pakko luottaa korkeimpien voimien olevan senkin taustalla ja tekevän parhaansa hyväksemme.

YHTEISTYÖ
Enkelit ehdottavat, että käyttäisit taitojasi ja lahjojasi kaikkien yhteiseksi hyväksi.
Eliminoi elämästäsi ne valtataistelut, riidat ja kilpailutilaneet, jotka aiheutuvaet egosi voitonhimosta.
kun teet yhteistyötä muiden kanssa kaikkien parhaaksi, edistät sopusointua ja läheisten suhteuden syntymistä ja saat kaikista irti heidän parhaat puolensa.
Ota tavoitteeksesi se, että kaikki ovat tyytyväisiä tehtyyn työhön. Silloin sinusta tulee hyvän tahdon ja sopusoinnun lähettiläs.
Enkelisi opastavat sinua saattamaan ihmisiä lähemmäs toisiaan ja tutkimaan, miten kaikki voisivat yhdessä auttaa toisiaan.
Jakamisen asenteesi varmistaa, että sinäkin hyödyt, sillä enkelit siunaavat yritteliäisyytesi.
VOIMALAUSE: Teen yhteistyötä kaikkien kanssa.

Tee yhteistyötä korkeimpien voimien kanssa pitämällä tulevaisuuden mielikuvaasi yllä. Silloin korkeimmat tietävät mitä haluat ja osaavat lähteä aukomaan sinulle hiljalleen ovia siihen suuntaan. Muista olla kärsivällinen! Joskus voi kestää vuosiakin saavuttaa toivottu päämäärä.

ANTELIAISUUS
Anteliaisuus on hengen hyve.
Se on muiden hyvästä onnesta riemuitsemista, vaikkei itsellä olisi ainuttakaan syytä syytä juhlia.
Anteliaisuus on asenne ja merkitsee, että olet iloinen saadessasi antaa etkä odota vastalahjaa.
Tämän kortin valitseminen kehottaa sinua avosydämisyyteen ja merkitsee, että olet valmis kohoamaan tämän jalon hyveen tasolle.
Enkelit ehdottavat, että annat itsestäsi vapaasti, avoimesti ja rakastavasti.
Avokätisyyden palkkio on valtava, sillä kaiken minkä annat avoimesti ja sydämellisesti muille,saat moninkertaisena takaisin.
VOIMALAUSE: Olen avosydäminen.

Tämä tuskin kaipaa tulkintaa. Luulen, että tulkkaat sen itsellesi minua paremmin Smiley
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1539 : 04.08.2008 13:57:54 »

Martta. Parisuhteelle tuli

LANTTIEN KAHDEKSIKKO – VAROVAISUUS
Avainsanat: Aurinko Neitsyessä, kukoistava sisäinen ja ulkoinen rikkaus, viisaus, kehitys, huolellisuus, varovaisuus

Puu paljastaa kukintojensa runsauden. On niin sisäisen kuin ulkoisenkin yltäkylläisyyden kukoistuksen aika. Pitkään piilossa olleet kyvyt ja mahdollisuudet tulevat näkyviin kaikilla neljällä olemassaolon tasolla.
Numero kahdeksan merkitsee harmoniaa, sopeutumista, tasapainoa. Samanlainen kehitys kaikilla olemuksesi tasoilla saa aikaan syvän fyysisen tasapainon tunteen. Tämä puolestaan vaikuttaa siihen, miten toimit materialistisella tasolla ja suhteessasi muihin ihmisiin.
Äärimmäisyyksiä ja liioitteluja pitäisi välttää etenkin tällaisina moninaisen kukoistuksen aikoina. Sisäinen kukkiminen on hyvin herkkä asia, joka tapahtuu vain hiljaisuudessa. Se on lahja, jota tulee käsitellä rakastavasti ja varovasti. Kortissa jokaista kukintoa suojaa suuri lehti. Tämä symboloi suojelua ja varovaisuutta. On myös muistettava, että puun kukinta on vasta aluillaan – vielä ei ole aika korjata satoa eikä jakaa vastikään kertynyttä runsautta. Sisäisen tasapainon säilyttämiseksi on ulkoisella tasolla kiinnitettävä erityisesti huomiota selkeyteen, järjestykseen ja kauneuteen.
Uuden hankkeen aloittamiseen liittyen tämä kortti sisältää varoituksen: ennen uuden aloittamista on sinun varmistuttava siitä, että terveydentilasi on hyvä ja raha-asiasi ovat kunnossa, jotta ne osaltaan edistäisivät menestystäsi.
Päätelmät: Se, mikä sinussa on puhkeamassa kukkaan on harvinaisen kaunista ja herkkää. Anna sille sen tarvitsema suoja ja vahvistus. Sinun ei tarvitse pakottaa mitään! Kaikki kehittyy oikealla ajallaan.
Kysymys: Annatko itsellesi sen suojan ja vahvistuksen, jota kehityksesi tarvitsee?
Ehdotus: Mietiskele tunnettua Zen-sanontaa ”Hiljaa istuen, mitään tekemättä, kevät tulee ja ruoho kasvaa itsestään”.
Vahvistus; Rentoudun ja luotan elämään.

Olet kasvuprosessin pyörteissä, joka ravistelee sinusta vanhaa pois, mutta ei kuitenkaan ole vielä niin vahva, että voisit aloittaa uutta. Sanoisin, että elä kaikessa rauhassa,päivä kerrallaan, miettimättä parisuhdeasiaa liikaa. Tällaisina muutoskausina kaikki asiat tuntuvat olevan aivan sekaisin ja sinulla on helposti sellainen olo, että MISSÄÄN ei ole MITÄÄN järkeä! Kun tuuli on laantunu katso, mitä haluat parisuhteesi suhteen tehdä. Vietä nyt aikaa omissa oloissasi antamatta kumppanin käydä hermoille.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1540 : 04.08.2008 14:02:20 »

Zillic. Suhdehaaveille tuli

MALJOJEN KUNINGATAR
Käänteisenä
Avainsanat: Veden vesielementti, kuten ylhäällä niin myös alhaalla, avoimesti näytetyt tunteet, äitiys, tunteiden rehellisyys

Valon säteet ympäröivät Maljojen Kuningattaren olemusta. Hänet voi nähdä vain, jos katsoo tarkasti. Kuningattaren olemusta ei voi ymmärtää älyllisesti – se täytyy tuntea ja aistia. Hän on verhoutunut salaperäisyyteen. Mikäli haluat ymmärtää tämän salaperäisyyden, sinun täytyy mennä syvälle herkkyyden ja tunteiden maailmaan.
Tyyni järvi, jonka rannalla Kuningatar levähtää, heijastaa hänen kuvansa melkein täydellisenä. Kuningattaren ulkoinen säteily on kuitenkin heijastusta hänen syvimmistä tunteistaan. Hän on kosketuksissa omiin tunteisiinsa ja näyttää ne avoimesti ja aidosti. Hänen ympärillään olevat ihmiset eivät aina ymmärrä häntä, mutta se ei ole hänelle ongelma. Kuningatar ei tee kompromisseja tunne-elämässään. Jos hän tekisi niin, hänen täytyisi kieltää itsensä ja hän saattaisi menettää kauneutensa hehkun.
Sekä järvessä että Kuningattaren kädessä olevat lootuksenkukat symboloivat antavaa rakkautta. Lootuksen juuret ulottuvan pohjan mutaan ja pimeyteen, mutta muta ja vesi eivät kosketa lootuksen lehtiä ja kukintoja. Vesi vierii pois terälehdiltä tai jää niille pisaroina. Vaikka terälehdet ovat yhteydessä veteen ja mutaan kasvaen niistä, ne ovat silti erillisiä. Kukoistava rakkauskin kasvaa vaistojen ja viettien alitajuisesta maailmasta ja saa sieltä ravintonsa. Tietoisuuden valo saa alitajuiset energiat ja voimat tulemaan esiin uudella tavalla. Vanha näyttäytyy uudessa valossa, muuttaa muotoaan – tunteet syntyvät uudelleen.
Haikara, kevään saapumisen sanansaattaja, on uuden airut. Tällä kortilla voidaan sanoa olevan yhteyttä äitiyteen. Kuningattaren kädessä oleva lootuksen kukka on myös Isiksi, Suuren Äidin, kukka. Simpukanmuotoisessa maljassa oleva rapu viittaa niin ikään perheeseen ja kotiin.
Päätelmä: Kun näytät tunteesi avoimesti, sinusta tulee kaunis. Ympärilläsi saattaa olla ihmisiä, jotka eivät ymmärrä sinua, mutta älä välitä siitä! On olemassa tarpeeksi muita, joiden kanssa voit jakaa tunteesi.
Kysymys: Olenko vilpitön tunteissani?
Ehdotus: Luota tunteisiisi! Elä sopusoinnussa niiden kanssa!
Vahvistus: Avoimuuteni ja elinvoimani tekevät minusta kauniin.

No parisuhdetta ei vielä näy. Enemmänkin kortti haluaa muistuttaa sinua, että keskittyisit Itseesi ja Itsesi hoitamiseen. Ole sinut Itsesi kanssa. Se on elämässä tärkeintä. Sen jälkeen kaikki tulee sinulle vaivattomasti ja olet onnellinen ja terve!
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1541 : 04.08.2008 14:06:04 »

Elwyn. Sinulle  nousi

KUU
Käänteisenä
Avainsanat: Kalat, viimeinen koetus, virhevalinnat, harhakuvat, karmasta vapautuminen, vuorovaikutus tai taistelu alitajunnan kanssa, portti uusille tietoisuuden tasoille

Kortissa kuvattu kuu on vanha kuu. Se on vajoamassa yhä syvemmille tietoisuudentasoille. On viimeisen ja usein kaikkein vaikeimman koetuksen aika. on olemassa hyvin suuri vaara, että unohdat pimeydessä todellisen päämääräsi. Kiusaukset ja harha-aistimukset vaanivat matkan varrella valmiina suistamaan sinut sivuun puutarhaan johtavalta polulta. Ole varovainen!
Kortin yläosassa näkyy kapea käytävä, jota vartioi kaksi pahaenteisen näköistä sudenpäistä vartijaa. Suden pää symboloi egyptiläistä kuoleman jumalaa, Anubista. Vartijoiden takana on kaksi niiden valtaa symboloivaa synkkää, uhkaavaa tornia. Vartijat pitävät toisessa kädessään Feeniksin valtikkaa ja toisessa avaiminaan Merkuriuksen ja Pluton symboleita. Shakaalit väijyvät vartijoiden jaloissa valmiina hyökkäämään niiden kimppuun ja ahmimaan ne, jotka ottavat riskin ja kulkevat tornien ohi epävarmoina tai pelkästä uteliaisuudesta.
Vartioitu sisäänkäynti kuvaa myös kohtua, naisen seksuaali- ja synnytinelintä. Kuu symboloi tässä naisellisuuden alitajuista puolta: muuttuvaa, epämääräistä, viettelevää puolta, jolla on aavemainen vetovoima. Kaikki näyttää mystiseltä, jotenkin epäselvästä ja lumoavalta.
Mutta vain tämän portin kautta kulkee tie uuteen elämään. Tie tietoisuuteen kulkee läpi sen, mikä on vielä tiedostamatonta, tuntematonta ja uhkaavaa. Jokaisen, joka haluaa olla viisas, täytyy ensin tehdä suoraan tuttavuutta sen kanssa, mitä ei vielä tiedä. Ja sen voi oppia tuntemaan vain suoran kokemuksen kautta. Harhakuvitelmien salat tulevat lopulta valoon, kun tunnistat ne siksi, mitä ne todella ovat. Kun verhot avautuvat, oivallat jotain arvokasta harhakuvien takana olevista todellisista mysteerioista.
Tällä tapahtumaketjulle voidaan löytää vastaavuutta monien heimojen suorittamista initaatioriiteistä. Aikuiseksi tuleminen vaatii hyvin vaikean ja vaarallisen tehtävän loppuun suorittamista. Tämän tehtävän valmistelu vie pitkän aikaa ja se on tehtävä huolella.
Se, joka uskaltaa kulkea portin läpi, tarvitsee ennennäkemätöntä rohkeutta sekä halua valmistautua asiaankuuluvalla tavalla. Onnellinen se, joka sattuu löytämään luotettavan oppaan matkan tässä vaiheessa! Silti vieläkin, tai ehkäpä juuri tässä vaiheessa, tarvitaan valtavaa tietoisuutta. Tarjolla on aivan liian monta tiennäyttäjää, jotka tekevät houkuttelevia lupauksia tietämättä silti itsekään tietä. Vain kuuntelemalla jatkuvasti sydämesi ääntä voit muuttaa virhevalinnat mahdollisuuksiksi, jota auttavat sinua eteenpäin matkallasi. Kun uskollisesti seuraat sydämesi opetuksia huomaat, että jopa väärän tien valitseminen saattoi olla tarpeellinen opetus matkallasi.
Portti kuolemaan on myös portti uuteen elämään. Se on tie korkeampaan tietoisuuteen. Kortissa tätä kuvaa egyptiläinen pyhä kovakuoriainen, joka pitelee tuntosarvissaan auringon symbolia. Kovakuoriainen tuo uudistavaa valoa pimeyteen. Mihin tahansa tämä valo ilmestyykin, siellä pimeys katoaa. Itse asiassa pimeys paljastuu harhakuvitelmaksi. Pimeys oli pelkkiä varjoja, jotka näyttivät olevan olemassa vain, koska jokin esti valon virtaamisen. Ensimmäinen askel perinpohjaisessa muuttumisessa on selvittää, mitkä asiat estävät valon virtausta sinun kohdallasi ja voittaa ne.
Päätelmät: Olet kuullut Tuntemattoman kutsun. Olet astumassa johonkin uuteen kokemukseen. Kiinnitä nyt huomiota sydämesi ääneen ja tutkiskele huolellisesti ja rauhassa niitä avun ja opastuksen tarjouksia, joita sinulle saatetaan tehdä.
Kysymykset: Mikä sisälläsi tuntuu olevan sinulle vierasta, tuntematonta? Mitä et näe selvästi? Millaisia kokemuksia pelkäät eniten?
Ehdotus: Mietiskele säännöllisesti! Valitse sellainen meditaatio, jonka tunnet omaksesi ja tee sitä päivittäin ainakin kolmen kuukauden ajan. Kiinnitä huomiota siihen, mitä ajattelet ja millaisia mielikuvia sinulla on. Kirjoita niitä muistiin silloin tällöin. Voit myös piirtää tai maalata ne. Kiinnitä huomiota myös uniisi.
Vahvistus. Pimeintä on aina ennen auringonnousua.

Ensimmäisenä tästä kortista tulee mieleen, että ei kannattaisi mennä eteenpäin sinne, minne oletkaan nyt suuntaamassa. Oikeinpäin tämä on ehdoton periksi antamattomuuden kortti, jonka portin läpi on vain pakko painaa. Piste. Käänteisenä tämä muuttuu kuitenkin radikaalisti. Se käskee pysähtymään. Se pimeys, jonka tunnet epämiellyttävänä olona, ei ole mitään "pimeää ennen auringonnousua", vaan pimeää pimeää. Kortti käänteisenä viittaa myös siihen, ettet ole kokenut kutsumusta, joka on ehdoton eteenpäin menemisen kannalta. Sinuna vaihtaisin suuntaa ja istuisin alas miettimään asiaa tarkemmin, tai jos se ei ole mahdollista,alkaisin suunnitella reittiä, joka veisi pois päin nykyiseltä tieltä.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1542 : 04.08.2008 14:22:04 »

Aries77. Miehen ajatuksille tuli tällainen

SAUVOJEN KAKKONEN – HERRUUS
Käänteisenä
Avainsanat: Mars Oinaassa, sotaisa energia, dynaaminen tienraivaaja, tilanteen herruus tai hallinta

Aktiivista, dynaamista voimaa hallitseva planeetta Mars on tässä kortissa omassa merkissään, Oinaassa. Oinas on uranuurtaja, joka alituiseen etsii uusia etenemistapoja. Sitä eteenpäin vievä voimaa löytää jatkuvasti uusia suuntia.
Kortissa on ristissä kaksi sauvaa, jotka ovat tiibetiläisiä ukkosenjyrähdyksen symboleita. Sauvojen päissä olevat hevonsenpäiset hahmot symboloivat puhdasta, tuhoavaa voimaa. Nuolenpäät on koristeltu käärmein. Ne viittaavat tuhon mukana tuomaan uudistumiseen.
Herruus nojaa tasapainoon ja siihen, että ihminen on löytänyt oman keskuksensa. Parempi ilmaisu olisikin ehkä ”komento” siinä mielessä, että ihmisellä on komento myös itsensä suhteen. Tämän edellytyksenä on, että energiasi ovat yhdistyneet ja keskittyneet luomaan rohkeuden, jota tarvitaan uusille teille lähtemiseen. Miten voimakkaasti vaikuttavia muutoksia matkan varrella tapahtuukin, uranuurtajan tasapaino ei heilu.
Maalauksen taustalla on kuvattuna tulen ja veden yhdentyminen, joka alkemiallisesti symboloi ihmisen olemuksen eri puolien yhdistymistä. Tässä yhdistymisessä syntyy se, mikä on uutta. Kun hyväksyt erimielisyydet ja ristiriidat, ne voivat ratketa tavalla, joka muuttaa näkökulmasi asioihin ja laajentaa sitä.
Päätelmät: Kiinnitä huomiotasi oman keskuksesi löytämiseen. Jos olet kontaktissa omaan keskukseesi on varmaa, että hallitsen tilanteen. Luota omaan energiaasi. Älä tee mitään vääriä kompromisseja!
Kysymys: Millaiset tehtävät ja tilanteet ovat sinulle haasteellisia?
Ehdotus: Kun olet haastavassa tilanteessa, istu suorassa ja mukavassa asennossa. Hengitä syvälle vatsaasi. Odota, kunnes hengityksesi kulkee pehmeästi ja rauhallisesti ja tunnet olosi melko rentoutuneeksi. Luo tilanteesta kuva silmiesi eteen ja näe itsesi käsittelemässä tilannetta samalla, kun pysyt omassa keskuksessasi.
Vahvistus: Löydän tällä hetkellä tarvitsemani voiman omasta keskuksestani

Jaa... Jotenkin tulee sellainen olo, ettei mies itsekään tiedä mitä haluaa. Hän on suhteessa vain, koska se on niin helppoa hänelle. Ei vaatimuksia, ei pakkoja ja nainenkaan ei ole oikein sanomassa minne seuraavaksi.  Kunhan vain ollaan. Sehän vapaudenkaipuiselle Oinaalle ihanne ja onhan se tietysti ihanaa, että saada olla vain, mutta tässä tapauksessa tuo olostelu on enemmänkin itsekeskeistä kuin toista kunnioittavaa. Mies on tuskin omassa keskuksessaan ja tietää itsekään sitä, kuka tosissaan on ja mitä tosissaan haluaa parisuhteelta. Se on hyvin monen miehen "ongelma", eräänlainen hengen kypsymättömyys. Sitä vain ajelehditaan suhteesta toiseen nykyään, kun se on niin helppoa. Siihen sortuvat miehet ja naiset. Ja kaikki tämä vain siksi, ettemme tiedä keitä olemme ja kaipaamme sitä tietoa toiselta ihmiseltä.
Luulen, että sinun pitää nyt vain ottaa pallo käteesi ja mies puhutteluun. Jos mies ei tiedä mitä haluaa suhteelta sanoisin (toisena Oinaana) että älä suotta haaskaa aikaasi moiseen. Jos mies rakastaa sinua todella sydänjuuriaan myöten, hän on valmis työskentelemään kanssasi suhteen eteen.
Toinen vaihtoehto on, että käänteisenä kortti kertoisi miehen haluavan viedä sinulta herruuden, mutta en usko siihen.

tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1543 : 04.08.2008 14:33:56 »

Milja-Liina. Sinulle tuli enkelikortit, tarvitset niitä taroteja enemmän.

ANTEEKSIANTO
Enkelit muistuttavat sinua siitä, että haastavat tilanteet ja ihmiset on lähetetty elämääsi tärkeimmiksi opettajiksesi. Ilman niitä sielusi ei kasva.
Sinua opastetaa päästämään irti vanhasta tuskasta, kaunasta ja vihasta.
Kun annat muille ja itsellesi anteeksi, karmasi pyyhitään sielusi tiedostoista. Rakkaus lämmittää sydäntäsi ja mielesi tuntuu kevyeltä.
Pyydä enkeleitä auttamaan sinua tuskassasi, vihassasi ja syyllisyyden sulattamisessa. He nostavat taakan harteiltasi.
Kun rakastat pyyteettömästi, ei ole mitään anteeksiannettavaa. Rakkaus on antamista, avaa siis sydämesi ja ole rakastava.
VOIMALAUSE: Annan anteeksi itselleni ja muille - olen vapaa.

uudella työpaikalla ei ole tekemistä menneen työpaikkasi tai sen tapahtumien kanssa. Jatka matkaasi eteenpäin uuteen työhön pystypäin tätä korttia noudattaen. Sinulla ei ole mitään hätää, kunhan et raahaa vanhoja pelkojasi uuteen paikkaan. Ne ovat turhia.

ITSENSÄ ARVOSTAMINEN
Itsensä arvostaminen merkitsee sitä, ett luottaa itseensä, odottaa menestyvänsä ja kykenee rakastamaan.
Aseta itsellesi selkeät rajat ja kieltäydy päättäväisesti antamasta muiden ylittää niitä tai manipuloida sinua. Saat silloin kunnioitusta osaksesi.
Kun arvostat itsesäsi muutut avoimeksi ja ystävälliseksi, et loukkaannu herkästi, mutta annat helposti anteeksi.
Muistuta itseäsi siitä, että olet mukava ja rakastettava. Älä anna muiden käydä hermoillesi. Ole suoraselkäinen ja luottavainen.
Kun oman arvon tunteesi on kunnossa,aurasi säteilee kultaista väriä, joka syleilee muita ja sää heidätkin tuntemaan olonsa mukavaksi. Pyydä enkeliäsi astumaan auraasi ja opastamaan sinua.
VOIMALAUSE: Luotan itseeni ja arvostan itseäni.

Noh, ihan ensiksikin et ole huono äiti tai nainen, jos poikasi kiukkuaa sinulle. Tämä ei todellakaan johdu sinusta vaan poikasi luonteesta. Vaikka hän on aikuinen hänellä lienee tapana kiukuta kuin pahainen uhmaikäinen lapsi. Kortti sanoo, että anna pojan kiukuta rauhassa! Ei ole sinun asiasi, jos hän saa mykkäkoulukohtauksen, vaikka äiti oletkin. Hän on nyt omillaan elävä mies, ei pieni lapsi. Ilmeisesti sinua on helppo "käyttää hyväksi" näin, koska podet huonoa omaatuntoa asiasta ja olet hieromassa taas suhteita lämpimiksi. Kortti neuvoo, että älä tee näin. Sinä et tarvitse poikasi huomiota arvostaaksesi itseäsi. Anna pojan kiukutella ja näytä hänelle, että olet onnellinen ja tyytyväinen vaikka hän ei ottaisikaan sinuun yhteyttä. Se avaa poikasi silmät ja arvostuksen sinua kohtaan paremmin kuin se,ett lähtisit sovittelemaan asiaa. Mitään dramaattisen kamalaa ei todellisuudessa ole tapahtunut. Poikasi pitää vain kasvaa ja aikuistua tämän asian tiimoilta, samoin kuin sinun tulee vahvistua. Poikasi haluaa huomiota kiukkuamalla, tyylii "toivottavasti äiti nyt katuu ja kaipaa ja ajattelee minua!" mutta kun näytät hänelle, ettei asia ole niin -sinä olet vahva - poika tajuaa ettei ole äitinsä maailman napa, joka saa pyörittää äitiään miten haluaa. Huomio ansaitaan kunnioittamalla toista, ei kiukuttelemalla.
tallennettu
Godiva
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 70



Profiili
« Vastaus #1544 : 04.08.2008 15:25:19 »

Kiitos Atha!

Tuo kortti kuvaa luultavasti sitä herraa...Tässä on viikonlopun aikana asiat aika lailla selviytyneet ja valtavasti taas olen oppinut ja nyt olen jo todella lähellä Uutta Aikaa. Sen verran selvinnyt, että yksi hänen tehtävänsä on auttaa minua matkalla sinne ja kuuluu niihin tehtäviin vähän muutakin  Cheesy. Elämä on ihmellistä! Ja hän lähettää sulle AthaMaarit terkkuja Valon työläiseltä, vink vink!


tallennettu
Sivuja: 1 ... 101 102 [103] 104 105 ... 110
  Tulostusversio  
 
Siirry: