Sivuja: 1 ... 98 99 [100] 101 102 ... 110
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Kysy AthaMaaritilta (nykyään maksu, lue lisää sivu 1)  (Luettu 705129 kertaa)
0 jäsentä ja 7 vierasta katselee tätä aihetta.
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1485 : 20.07.2008 15:11:10 »

Marzukka. Ensin kortti noille myllerryksille ja sitten suhdepuolelle.

MIEKKOJEN SEITSIKKO – TURHAUTUMINEN
Käänteisenä
Avainsanat: Kuu Vesimiehessä, lannistuminen, epätoivo, epävakaisuus, olemassaolon pelko, negatiiviset odotukset

Kuusi pientä miekkaa osoittavat selkeyttä symboloivaa isoa miekkaa kohti. Ne ovat vahingoittaneet sitä ja siksi iso miekka on menettänyt voimaansa ja kestävyyttänsä. Pienemmät miekat, joiden kunkin kahvassa on planeettasymboli, kuvaavat selvää menestystä estäviä pessimistisiä ajatuksia. Keskellä olevan miekan päissä olevat kuu ja aurinko, alitajunta ja tietoisuus, ovat vaihtaneet paikkaa. Synkät alitajuiset odotukset samentavat näkemyksesi. Suuri levottomuus valtaa mielen, vaikka todellisuudessa kaikki sujuu täydellisen hyvin.
Kuuden pienemmän miekan lannistavat vaikutukset voidaan selittää seuraavasti:
Neptunus: Kaikki on kuin jonkin kalvon tai harson peitossa – en vain tiedä mitä todella haluan.
Venus: Mutta se on aivan liian hyvää ollakseen totta.
Mars: Minulla ei ole siihen tarvittavaa aikaa eikä energiaa. Olen jo liian vanha.
Jupiter: Aivan liian paljon hyvää samalla kertaa. En mitenkään pysty kestämään niin paljon menestystä.
Merkurius: Mutta en mitenkään osaa ilmaista sitä niin kuin pitäisi.
Saturnus: Siitä on aivan liian paljon vaivaa ja se kestää liian kauan.
Nämä kirjaimellisesti tuhoavat ajatukset on otettava vakavasti. Todellisuus on jotakuinkin erilainen kuin sinun nykyinen käsityksesi siitä. Pian voit jo nauraa epäilyksellesi.
Päätelmä: Peloillasi ei ole mitään tekemistä todellisuuden kanssa! Herää jo näkemään, mitä todella tapahtuu!
Kysymykset: Millä elämäsi alueilla kutistat itsesi rajoittuneiden käsitysten vuoksi? Millaisia rajoittuneet uskomukset ovat?
Ehdotus: Ota uusi kortti ja esitä kysymys ”Miltä elämä näyttää, kun luovun epäilyksistäni?”
Vahvistus: Minulla on kaikki, mitä tarvitsen saavuttaakseni sen, mitä kaikkein eniten kaipaan.

Onpas vähän hankalanoloinen kortti, mutta käänteisenä se viittaisi siihen, että menestystä tulisi hiljalleen ja myllerrysten tarkoitus on nyt puhdistaa sinua. Jos jokin huolettaa, esimerkiksi vaikka oma jaksaminen, ota tuo huoli kuitenkin vakavasti ja järjestä itsellesi aikaa levähtää. Muutoskausina meidän on tärkeintä muistaa pitää itsestämme huolta, sekä kehosta, mielestä että sielusta. Parheiten se hoituu tekemällä asioita, joista nauttii ja syömällä sitä, mitä kehon tekee mieli.

SITOUTUMINEN
Enkelit muistuttavat sinua siitä, että kun tähtäät tavoitteisiisi epäilemättä ja horjumatta, suunnitelmasi täytyy toteutua.
Sinua opastetaan pyrkimään tavoitteitasi kohti hellittämättä hetkeksikään. Anna jokaisen ajatuksesi, sanasi ja tekosi tukea toivomaasi lopputulosta.
Mikään ei ole niin voimallista kuin keskittynyt energia ja enkelitkin huomaavat sitoutumisesi puhtaan valon, kohdistuipa se sitten johonkin ihmissuhteeseen, työtehtävään, matkaan tai mihin muuhun tahansa.
Muista pyytää enkeleitä avuksesi ja tiedä, että kun omistaudut palvelemaan kaikkien yhteistä hyvää, enkelit ovat tukenasi.
VOIMALAUSE: Olen sitoutunut päämäärääni.

Kappas, parisuhdepallo heitetään sinulle. Mitä tahdot parisuhde-elämältäsi? Millaista suhdetta kaipaat? Pidä päämäärä tiedossasi vaikka sitten joutuisit tavoittelemaan sitä viikon tai 10 vuotta. Voit kirjoittaa esimerkiksi Aarrekartan johonkin vihkoon/kirjaseen haluamanlaisestasi suhteesta, olitpa sitten sinkku tai varattu. Aarrekartan teosta löytyy oma ketjunsa täältä foorumilta, katsele Haku-toiminnon avulla, sillä en muista enää missä se oli Grin Mahdollisesti Henkimaailman osiossa...
Kaikki koittaa ajallaan!
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1486 : 20.07.2008 15:15:50 »

WS. Kysyin noin yleisesti miltä seuraavan 6kk-12kk teema elämässäsi näyttäisi, että mitähän mahtanee olla luvassa.

TORNI
Käänteisenä
Avainsana: Mars, kauaskantoinen sisäinen muutos, parantaminen, vanha tuhoutuu tehdäkseen tilaa uudelle, hengellinen uudistuminen, itsetuntemus

Puhdistava, hävittävä tuli tuhoaa vanhan ja vie sen mukanaan. Mitään ei säästetä – egon torni horjuu perustuksiltaan.
Tämä perin pohjin muuttava voima tuhoaa kaiken, johon yrität takertua. Se, mikä menneisyydessä on ollut näennäisesti varmaa ja turvallista, alkaa muuttua hyvin epävarmaksi ja huteraksi. Jäljelle jää vain luottamus siihen, tietä siitä, että kaikkien elämämme tapahtumien alku on maailmankaikkeuden loputtomassa rakkaudessa. Ne antavat meille mahdollisuuden oppia ja tiedostaa. Tämä tapahtumien todellisen luonteen ymmärtäminen muuttaa jopa näennäiset menetykset ja tuskalliset pettymykset arvokkaiksi lahjoiksi, joita ne todellisuudessa ovatkin. Kun pysymme tietoisina elämämme epätoivon ja sisäisen jännityksen aikoina, niistä voi tulla elämämme hedelmällisimpiä kasvun aikoja.
Torni on myös eräs korkeimpia parantamisen kortteja. Aivan kuten mädän hampaan poisottaminen tuottaa helpotuksen koko keholle, myös kasvua estävien, paikoilleen jumiutuneiden tilanteiden ja suhteiden lopettamisesta alkaa koko olemuksesi parantuminen. Hampaan poisottaminen saattaa olla tuskallista, mutta koska hammas kerran myrkyttää koko elimistösi, sen poisottaminen on ainoa mahdollisuus. Kohtalon iskut saattavat tuntua surullisilta ja mittaamattomilta, mutta saamme ne osaksemme vain, koska tarvitsemme niitä. Olemme joko tietoisesti tai tiedostamattomasti luoneet itse nuo tilanteet. Jos voit tiedostaa ja hyväksyä nämä maailmankaikkeuden lait, sinulla on kaikki, mitä tarvitse saavuttaaksesi todellisen vapauden ja täydellisen sisäisen muutoksen.
Horuksen silmä kuvaa herännyttä tietoisuutta, joka näkee todellisuuden sellaisena kuin se on. Oliivipuun oksaa nokassaan kantava kyyhkynen kuvaa itsetuntemuksesta kumpuavaa myötätuntoa itseä ja muita kohtaan. Se symboloi myös sitä, mikä säilyy aina läpikotaisin puhtaana ja eheänä: olemassaolon syvintä olemusta, josta kaikki syntyy aina uudelleen.
Päätelmät: Olet (tai tulet pian olemaan) keskellä intensiivistä muutostapahtumaa. Mikä elämässäsi tuhoutuukin tai mitä sisälläsi ravistellaankin, tapahtuu se siksi, että puhdistuisit ja jollekin uudelle tulisi tilaa. Anna sen tapahtua!
Kysymys: Oletko valmis katsomaan itseäsi ja elämääsi uusin silmin?
Ehdotus: Tarkkaile itseäsi jokapäiväisessä elämässäsi. Tilanteet saattavat toistaa itseään, mutta sinä et toista vanhoja, rajoittuneita käyttäytymismalleja.

Oh, minulta on unohtunut näköjään tuon kortin voimalause jonnekin... Se puuttuu nyt, mutta luulen sen olevan jotain tyyliin "Päästän irti ja puhdistun".
Käänteisenä kortti on kuitenkin sangen mukava ja rauhaisa. Se kuvastaisi, että seuraavat kuukaudet olisivat eräänlaista jälleenrakentamisen aikaa. Ilmeisesti Torni on jo romahtanut ja nyt ryhdytään kasaamaan ja rakentamaan uutta Tornia. Tornin kortti kehottaa käänteisenä syvään itsetutkiskeluun ja rauhalliseen mieleen, sekä myötätuntoon ja ymmärrykseen. Nyt näyttäisi olevan sellainen Omaan Itseen ja omaan elämään keskittyvän kauden alkaminen tiedossa, eteenkin materian tasolla. Se, mitä siihen tarkalleen materiaalisella tasolla kuuluu, en osaa sanoa. Veikkaan kuitenkin uusia juttuja, pieniä tai/ja isoja.
Uusi kausi ei välttämättä paranna hengen tasoa, sillä käänteisenä tämä on materiaalinen kortti. Siksi se korostaa omaan Itseen lisää tutustumista, ettei materiakauden aikana hukuttaisi kokonaan vaan maallisiin asioihin.

« Viimeksi muokattu: 20.07.2008 15:17:22 kirjoittanut AthaMaarit » tallennettu
marzukka
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 125


Jos en hyväksyisi itseäni tälläisenä-en olisi mtn!


Profiili
« Vastaus #1487 : 20.07.2008 15:46:16 »

Kuuden pienemmän miekan lannistavat vaikutukset voidaan selittää seuraavasti:
Neptunus: Kaikki on kuin jonkin kalvon tai harson peitossa – en vain tiedä mitä todella haluan.
Venus: Mutta se on aivan liian hyvää ollakseen totta.
Mars: Minulla ei ole siihen tarvittavaa aikaa eikä energiaa. Olen jo liian vanha.
Jupiter: Aivan liian paljon hyvää samalla kertaa. En mitenkään pysty kestämään niin paljon menestystä.
Merkurius: Mutta en mitenkään osaa ilmaista sitä niin kuin pitäisi.
Saturnus: Siitä on aivan liian paljon vaivaa ja se kestää liian kauan.

Ehdotus: Ota uusi kortti ja esitä kysymys ”Miltä elämä näyttää, kun luovun epäilyksistäni?”

Siis...kiitos. Olen huomannut että ajatukset on niin pessimistiset nykyään ja tuntuu välillä tosi vaikeelta "nousta suosta" vaik kuin tekis mitä. Ja ihan menee lähes yksiin noitten planeettojen kaa.
Sitä miettii välillä että "mihis mie katosin?"...Ilmeisesti kuiteskin tiellä ollaan...
Kiitos  Smiley
Kokeilin ehdotusta ja nostin itselleni jean tinderin luoja-kortin(rakastan niitä)...tuli seuraava:

Mitä valitsisit jos sinulla ei olisi mitään pelättävää?
Olet Jumalallinen luomus ja jumalallinen Luoja.
Kuitenkin todellisuutesi määrittelee asiat joita pelkäät - niin kauan kuin pelkäät niitä. Jos et pelkäisi muiden reaktioita; jos et pelkäisi epäonnistumista; jos et pelkäisi köyhyyttä; jos et pelkäisi näyttää hölmöltä; jos et pelkäisi kuolemaa; mitä valitsisit?
Voitko antaa itsellesi näin suuren vapauden?
tallennettu

Nouseva Rapu                   chiron-härkä-h.12
Aurinko Skorpioni
Kuu Kauriissa
Merkurius Skorpionissa
Venus Jousimiehessä
Mars Kauriissa
teanma
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 34



Profiili
« Vastaus #1488 : 20.07.2008 17:25:24 »

AthaMaarit

Voisitko auttaa minua siinä, että mistä johtuu päänsärkyni/migreeni? Olen potenut sitä jo pari vuotta, joka päivä tuntuu olevan pientä päänsärkyä ja välillä huimaakin. Olen käynyt päänmagneettikuvauksissa (ei löytynyt mitään) hierojalla jne. Tuntuu että tämä voi johtua jostain aivan muusta, mutta mistä? Huh

Ei ole väliä mitä apuvälineitä käytät, mitkä itse parhaaksi näet millä voisi löytyä vastaus.

Kiitos.  smitten
tallennettu

we will never die
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1489 : 20.07.2008 18:18:22 »

Teanma. Saatkin nyt ihan pikavastauksen, kun minulla on tämmönen tarot-päivä näköjään tänään Grin Nostan sinulle tarvittaessa vielä enkelikortin, jos Tarot ei anna tarpeeksi selkeää neuvoa.

INTOHIMO
Käänteisenä
Avainsanat: Leijona, intohimo, moniulotteinen luovuus, lahjat, voima, eläimellisten ja aistillisten voimien yhdistäminen ihmisen olemuksessa, vanhoista peloista ja ehdollistumista irti pääseminen

Tämän kortin nimi on perinteisesti ollut voima. Crowley nimesi kortin uudelleen, koska se sisältää paljon enemmän kuin mitä sana ’voima’ ilmaisee. Intohimo merkitsee enemmän kuin vitaalista voimaa. Intohimoon sisältää myös ilo ja tuosta voimasta nauttiminen. Kortin nainen istuu leijonan selässä. Hän nostaa korkeuksiin Graalin maljaa, joka hehkuu rakkauden ja kuoleman tulessa.
Kortti on kuvaus jumalaisesta hurmasta, jumalaisesta ekstaasista, jumalaisesta hulluudesta. Nainen on aivan kuin huumaantunut. Leijonakin on intohimon vallassa. Sen seitsemän päätä kuvaavat enkeliä, pyhimystä, runoilijaa, avionrikkojaa, rohkeaa miestä, satyyriä ja leijona-käärmettä. Ne symboloivat eri näkökulmia ja puolia, jotka tässä orgastisessa kokemuksessa yhdistyvät ja sulautuvat yhdeksi intuitiivisesti ymmärrettäväksi voimaksi. ne ovat riippumattomia moraalista tai rajoittavasta asioiden järkeistämisestä. Tässä esitetyt voiman ilmenemismuodot heijastavat Luovan Järjestyksen arkkityyppejä.
Ihmisen sisällä olevaa eläintä ei kesytetä ja yhdistetä ihmisen olemukseen taistelemalla sitä vastaan ja tukahduttamalla se, vaan myöntämällä sen olemassaolo ja antautumalla sille. Tässä prosessissa saamasi voima auttaa sinua voittamaan vanhat pelkosi ja itseäsi rajoittavat ehdollistumat. Näitä symboloivat kortin taustalla himmeästi näkyvät yhteen liitetyt kädet ja pyhimyksen kasvot.
Naisen ja leijonan takana näkyy kymmenen heikosti säteilevää ympyrää, jotka kuvaavat vanhoja, häviäviä moraalikäsityksiä, jotka korvataan uusilla. Näitä uusia moraalikäsityksiä symboloi kortin yläosassa näkyvä sykkivän liikkeen kuvaus. Kortin yläosa symboloi uutta valoa, joka virtaa käärmemäisesti kaikkiin suuntiin. Valo tuhoaa maailman luodakseen sen uudestaan. Tätä uudelleenluomisen prosessia symboloi myös leijonan häntä, joka on kuvattu leijonanpäisenä käärmeenä.
Naisen pää on kääntynyt kokonaan kohden tulimaljaa. Hän on täysin transformaation voiman lumoissa. Näin tapahtuukin luonnostaan kaikessa täydellisessä ja tietoisessa antautumisessa. Tämä on Tantran salaisuus: tietoisuus, joka huomioi jokaisen hetken täyteyden ja hyväksyy elämässä kaiken kieltämättä mitään.
Intohimossa piilevät luovat mahdollisuudet ilmenevät vasta sitten, kun se koetaan perin pohjin, kun siitä täydellisesti humallutaan. Vasta silloin intohimo voidaan ymmärtää ja sitä voidaan käyttää oman tietoisuuden kehittämisessä. Tie valoon kulkee kaikkien pimeyden varjojen läpi.
Päätelmät: Jos olet valmis hyväksymään kaiken, mitä löydät itsestäsi, voit kokea kaiken hyvin herkästi, tietoisesti, rakkaudella ja ymmärryksellä.
Kysymykset: Millä elämäsi osa-alueella haluaisit elää täydemmin? Mikä on estänyt sinua tekemästä niin menneisyydessäsi? Oletko valmis toimimaan uudella tavalla?
Ehdotus: Koe tietoisemmin kaikki, mitä sinulle tapahtuu. Usein koemme esimerkiksi rakkauden, surun, tuskan, raivon ja pelon tunteet esteiksi vain siksi, ettemme koskaan ole oppineet käyttämään niitä voimana.
Vahvistus: Nautin elämästä täysin siemauksin.

Näyttäisi siltä, että olet vetänyt pään alueelle tukahdettuja tunteita, jotka ilmeisesti kumpuavat siitä, ettet nauti. Et nauti jostakin tekemisestä tai tilanteesta, jostakin asiasta tai kenties tunnet että koko elämä vaan junnaa paikallaan ja vaatii sinulta enemmän kuin jaksaisit antaa. Mikään ei jaksaisi sytyttää ja intohimon inspiroiva liekki on lähes sammunut. Syy on siis tosiaankin henkinen, eikä fyysisiä oireita tai poikkeavuuksia löydetä.
Katsoin vielä, että liittyyhän päänsärky varmasti Kolmannen silmän ja Kruunun Chakraan ja näinpä se tekee. Molemmat chakrat edustavat intohimon korttia hyvin. Laitan sinulle tähän pienet infopaketit molempiin energiakeskuksiin liittyen. Löytänet niistä joitakin asioita, jotka puuttuvat elämästäsi ja joita olen laiminlyönyt itsesi kohdalla.

Kolmas Silmä
väri: indigo
tehtävä: Intuitiivinen silmä, korkeamman yhteyden tiedostaminen

Kolmas silmä- chakra sijaitsee kulmakarvojen keskellä, hiukan kulmakarvojen yläpuolella. Se on yhteydessä aivoihin, silmiin, päähän, korviin, nenään, hermostoon sekä aivolisäkkeeseen. Kun tämä chakra on tasapainossa ja toimii täydellä potentiaalilla, se saa meidät näyttämään ja tuntemaan itsemme nuorekkaiksi, olemaan mieleltämme valppaita, avoimia, terveitä, irtaantumaan materiaalisen omistamisen tarpeesta, poistaa kuolemanpelon, avaa psyykkiset voimavaramme ja tuo esiin telepaattiset ja selvänäkemislahjamme. Kun Kolmas silmä -chakrassa on liikaa energiaa (kun chakra pyörii liian nopeasti) meistä voi tulla ylpeitä, manipuloivia ja itsekeskeisiä. Kun Kolmas silmä -chakrassa on liian vähän energiaa (kun chakra pyörii liian hitaasti) meistä voi tulla yliherkkiä toisten tunteille, epävarmoja ja kykenemättömiä erottamaan oma ego korkeammasta minästämme. Kun tämä chakra ei ole tasapainossa, voimme kokea päänsärkyä, silmäongelmia, migreeniä, heinänuhaa, unettomuutta, hormonaalista epätasapainoa, vaikeuksia nähdä elämää eri näkökulmista, sekä vaikeuksia hallita oman elämämme kulkua.

Kruunun chakra
väri: violetti
tehtävä: kosmisen energian vastaanottaminen ja universaali tietoisuus.

Tämä chakra hallitsee käpylisäkettä, joka ottaa ja varastoi valoa. Valo sisältää henkistä informaatiota ja tietämystä. Kruunuchakra sijaitsee päälaessa, sen korkeimmassa kohdassa.Tämä henkinen keskus auttaa meitä kehittämään taiteellisuuttamme ja rakkautta elämään. Se auttaa meitä olemaan ystävällisiä ja ottamaan toiset paremmin huomioon . Kun tämä chakra alkaa avautua, alamme kiinnostua mystisistä ja yliluonnollisista asioista ja opetuksista. Kun se on tasapainossa, tulemme avoimiksi universaaliselle energialle ja meillä on pääsy tietoiseen ja alitajuiseen mieleemme. Kun chakrassa on liikaa energiaa (kun chakra pyörii liian nopeasti) se voi aiheuttaa turhautumista ja migreeniä. Kun chakrassa on liian vähän energiaa (kun chakra pyörii liian hitaasti) se voi aiheuttaa päättämättömyyttä ja puutteellista fyysistä ilonkipinää. Kun kruunuchakra avautuu, hajoavat muiden chakrojen viimeisetkin tukkeumat ja niiden energiat alkavat värähdellä korkeimmalla mahdollisella taajuudella.

Tietenkin on mahdollista, että päänsärky on peräisin myös menneiden elämien muistoista, esim. päänseudun vammasta. Aiheesta pitäisi löytyä täältä keskustelua, jos etsiskelet Haku-toiminnolla ketjuja sanoilla "menneet elämät" ja "arvet".


Sitten vielä enkelikortti. Kysyin miten päästä päänsärystä eroon.

KOMMUNIKOINTI
Enkelit muistuttavat sinua siitä, että aitous ja rehellisyys ovat henkisyyttä. Kun puhut sydämesi äänellä, toiset aistivat totuuden värähtelyn ja luottavat sinuun.
Puhu myönteisesti. Keskity hyviin asioihin elämässäsi, niin tunnet olosi iloisemmaksi ja terveemmäksi.
Kommunikointi on kaksisuuntainen prosessi. Kuuntele kiinnostuneena ja vastaa avoimesti. Silloin kaikki ihmissuhteesi paranevat.
Ole jatkuvasti yhteydessä Alkulähteeseen rukoilemalla eli kysymällä ja mietiskelemällä eli kuuntelemalla.
Pidä aina viestintäkanavat avoimina. Ole siltä muiden sydämeen ja mieleen.
Pyydä enkeliäsi astumaan auraasi ja komunikoimaan korkeavärähteisesti kanssasi.
VOIMALAUSE: Kommunikoin selkeästi ja rehellisesti.

tallennettu
Brida
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 298


" Elän tässä ja nyt, täynnä elinvoimaa "


Profiili
« Vastaus #1490 : 20.07.2008 18:43:13 »

Hmnnn... mietin tuota vastausta, varmaan siinä on totuuden siemen mukana, mutta olen jo hyvin itsenäinen, ollut yksin yli kolme vuotta, toki jotain seikkailuja on matkan varrelle kuulunut... Mutta, tämä kalamies on vanha tuttu töiden kautta, ollaan törmätty pari kertaa vuodessa vain töiden kautta ja hän on kuulemma aina miettinyt minua... ja harmitellut kun olen varattu. Nyt kun kohdattiin ja hän kuuli, että olen vapaa niin homma pääsi käsistä Smiley niin, ja minä olen ajatellut kaikki nämä vuodet hänestä samoin, vaikka olenkin ollut varattu... nyt vasta kun tie on minun puolelta vapaa, uskalsin lähteä kokeilemaan, harmi tietenkin on että hän on varattu. No, se tapahtukoon mikä on tapahtuakseen. Jaksan olla yksinkin, mutta meillä oli hyvin merkittävä kohtaaminen, enkä haluaisi jättää sitä siihen. Odotan, että pääsemme puheyhteyksiin ja otan selvää...

Kiitos, pidän jalat maassa! Smiley

Jos tämän valaisun kautta sait jonkinlaista ajatusta lisää, niin olisi kiva kuulla.
tallennettu

May your day be uplifted
filled with sunshine and warmth
the shining rainbows of hope
the white clouds of dreams
the gentle softness of breeze
the sweet smell of fresh air.

May your day be uplifted
from start to end
filled with joy and happiness
untroubled and serene.

May your day be
kengururotta
Astro-nauttija
****
Viestejä: 982



Profiili
« Vastaus #1491 : 20.07.2008 18:51:18 »

Miltä näyttää mun lähitulevaisuus? angel
tallennettu

Nouseva Leijona
Aurinko Neitsyt
Kuu Kalat
Merkurius Neitsyt
Venus Leijona
Mars Kaksoset
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1492 : 20.07.2008 18:56:56 »

Repetiitti. Otin vielä selvyydeksi enkelikortin, kun menin itsekin nyt ihan hämilleni, että mitä oikein tahdotaan sanoa sinulle Cheesy

TUNNUSTAMINEN
Pidä itsestäsi huolta tunnustamalla omat mielihalusi ja tarpeesi ja ryhtymällä toteuttamaan niitä. Tarkastele omia kykyjäsi, lahjakkuuksiasi ja saavutuksia ja huomaa niiden olemassaolo.
Kun hyväksyt kaikki osa-alueet itsessäsi, tunnet olosi keskittyneeksi ja itsevarmaksi. Silloin voit antaa aitoa tunnustusta muillekin.
Huomaa ja vaali läheistesi hyvi ominaisuuksia, jotta he tuntisivat olonsa rentoutuneeksi ja iloiseksi seurassasi.
Enkelit muistuttavat sinua siitä, että huomaisit kuka oikeastaan olet - edistynyt henkiolento ihmiskehossa. Kun tunnustat henkiset ulottuvuuksesi, olet sopusoinnussa todellisen minäsi kanssa ja henkesi kohoaa korkeuksiin.
VOIMALAUSE: Tunnustan kuka oikeastaan olen.

Jaa. Tämäkin kortti korostaa samoja asioita kuin tarot eli itsenäisyys (kuka oikeastaan olen) ja henkisyys. Ilmeisesti sinulle halutaan sanoa, että pitäisit noita kahta asiaa elämässäsi ykkössijalla, myös mahdollisten suhteiden ilmaantuessa elämääsi. Muuta en osaa tähän sanoa itsekään! Grin
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1493 : 20.07.2008 19:03:27 »

Kengururotta, tältäpä näyttäisi!

MIEKKOJEN RITARI
Käänteinen
Avainsanat: Ilman tulielementti, päämääräsuuntautuneisuus, kunnianhimo, joustavat älylliset voimavarat, intohimo, raju kiihko

Kullanvihreässä haarniskassaan täyttä laukkaa ratsastava Miekkojen Ritari on menossa metsästämään. Tämä kuva on hänen päämääräsuuntautuneen mielensä täydellinen ilmaus. Ritari tietää, minne on menossa eikä lepää ennen kuin on saavuttanut päämääränsä. Hänellä on ainutlaatuisen hyvä keskittymiskyky. Ajatukset ja ideat tulevat hänelle valon nopeudella. Ritari todellakin hallitsee mielikuvitusrikkaan ja joustavan ajattelun taidon ja sitä hän käyttääkin päämääriensä saavuttamiseen. Tämän vertauskuvana hänellä on kullanvihreä haarniska. Ritarin kypärässä olevat neljä siivekettä kuvaavat neljää ilmansuuntaa ja sitä, ettei hänen ajatuksensa voima ole sidottu sen enempää aikaan kuin paikkaankaan.
Miekkojen Ritarin voimakas älyllinen päättäväisyys yhdistyy syvään tunteiden huomioonottamiseen. Vain päämäärät, joiden tavoittelemiseen liittyy tunteita, voivat sytyttää tuonkaltaisen kiihkon. Ruumis, äly ja henki ovat tasapainossa. Tätä symboloivat hänen rinnallaan lentävät kolme pääskyä.
ritari käyttää kumpaakin miekkaansa – sekä oikeassa kädessään olevaa pitkää että vasemmassa kädessään olevaa lyhyttä – tasavertaisesti. Ne kuvaavat kahta voimaa, yangia – maskuliinisuutta, analyyttisyyttä – ja yingiä – feminiinisyyttä, intuitiivisuutta – joita molempia hän tarvitsee tasapuolisesti päästäkseen eteenpäin. Koska ritari käyttää kykyjään tasapainoisesti ja oikealla tavalla hän näyttää olevan yhtä laukkaavan hevosen kanssa.
Päätelmä: Nyt on aika saada suunnitelmia etenemään, asettaa päämääriä ja toteuttaa ne
Kysymykset: Tiedätkö päämääräsi? Mitä tapahtuu, kun saavutat sen?
Ehdotus: Kuvittele, miten voit parhaiten nauttia menestyksestä.
Vahvistus: Tiedän päämääräni ja sen, mitä varten ponnistelen. Jokainen päämäärä on vain välipysäkki matkalla kohti lopullista päämääräni.

Päämäärät ja tavoitteet saattavat mennä nyt solmuun ja ihan ajatusten saavuttamattomiin. Saatat tuntea seisovasi risteyksessä joka riisteilee sen viiteen eri suuntaan eikä sinulla oikein ole hajuakaan mihin suuntaan mennä. Koska kortin ritari on jo matkalla metsästämään kortti neuvoo käänteisenä sinua seisomaan vielä tuossa risteyksessä kaikessa rauhassa. Ei ole mitään tarvetta kiirehtiä eteenpäin, vaan voit istua alas miettimään. Muuten saatat tuhlata energiaasi ihan turhaan ponnisteluun. Uskon, että se oikea suunta pomppaa eteesi aika nopeastikin, eli pitkää turhautumisenkautta ei pitäisi olla näkyvissä. Pari kuukautta korkeintaan, JOS niinkään pitkään.
tallennettu
Brida
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 298


" Elän tässä ja nyt, täynnä elinvoimaa "


Profiili
« Vastaus #1494 : 20.07.2008 19:41:58 »

Kiitos Atha!  Smiley Katsotaan mitä tuleman pitää... Enkelikortin sanoma oli kaunis!
tallennettu

May your day be uplifted
filled with sunshine and warmth
the shining rainbows of hope
the white clouds of dreams
the gentle softness of breeze
the sweet smell of fresh air.

May your day be uplifted
from start to end
filled with joy and happiness
untroubled and serene.

May your day be
Silvara
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 13



Profiili
« Vastaus #1495 : 20.07.2008 19:58:54 »

Hei AthaMaarit!

Olen tällä hetkellä melkoisessa ihmissuhdemyllerryksessä, enkä enää tiedä mihin suuntaan kulkea... Elikkä tapasin äskettäin erään ruskeasilmäisen miehen, jota kohtaan minulla on jo nyt todella paljon tunteita. Häntäkin kiinnostaa jonkin verran, mutta ajankohta ei ole nyt otollinen seurustelusuhdetta ajatellen. Sitten on eräs sinisilmäinen mies,  jonka kanssa seurustelin lukioaikoina, kunnes olosuhteet ja väärinkäsitykset erottivat meidät toisistamme. Siitä huolimatta meillä molemmilla on yhä edelleen vahvoja tunteita toisiamme kohtaan. Nyt mietin kannattaako vanhaa suhdetta lämmitellä uudelleen vai olisiko sittenkin syytä odottaa tätä ruskeasilmää. Sydämessäni tunnen, että ruskeasilmä voisi olla osa tulevaisuuttani ja meidän aikamme ei vain ollut vielä, mutta sinisilmäkin kiehtoo, koska koen, että meillä on vielä selvittämättömiä asioita. Tilanne kuulostaa varmaankin todella sekavalle  Huh, mutta osaisivatkohan korttisi sanoa kuitenkin jotain tästä tilanteesta?

Silvara  smitten
tallennettu

~Everything happens for a reason~
teanma
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 34



Profiili
« Vastaus #1496 : 20.07.2008 20:27:20 »

Kiitos AthaMaarit! Tuosta oli paljon apua selventämään asioita. Kaikkea hyvää jatkoon.  smitten
tallennettu

we will never die
kultainen sulka
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 570



Profiili
« Vastaus #1497 : 20.07.2008 20:48:43 »



Heips Atha!

Kuka mie eilen olin,
kuka mie huomen oon?
Mihin mie meen?
Ollaaks me täällä?
Millo on nyt?
Oliks miul joku ajatus?

Eikäs yhtään käy ylikierroksilla  Grin

Vaikeita juttuja,
onk siul joku ajatus?  angel

 smitten



tallennettu

ASC Vaaka
Aurinko &  Merkurius Skorpionissa
Kuu Vaa * assa
Venus & Mars Jousimiehessä
             ***
* Sininen lunaarinen yö  *
Kukkamaaria
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 69



Profiili
« Vastaus #1498 : 22.07.2008 23:36:40 »

Hei AthaMaarit!

Tapasin 2,5 vuotta sitten miehen, johon rakastuin täysillä. Tämä mies ei ollut vapaa, joten hän yritti jättää minut, mutta tuli aina takaisin. Hän poti aina omantunnontuskia siitä, että pettää. Nyt tämä suhde on taas katkolla tai päättynyt kokonaan? En ymmärrä miksi en voi unohtaa häntä. Rakkaus ei ole hävinnyt minnekään. Jotenkin minusta tuntuu, että olemme sieluntasolla yhdessä ja odotan vain, että hän olisi tälläkin tasolla vierelläni. Miten tästä eteenpäin?

t. kukkamaaria
tallennettu

Nousuvaaka
Kuu ja Uranus Rapu
Neptunus Vaaka
Aurinko ja Venus Vesimies
Merkurius Kalat
Jupiter Kaksoset
Mars Jousimies
Saturnus Skorpion
Chiron Kauris
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1499 : 23.07.2008 00:22:02 »

Silvara. Sinisilmälle tuli kaksi korttia kerralla ja ruskea silmälle yksi. Tulkkaan nuo kaksi korttia yhdessä.

MIEKKOJEN KOLMONEN – SURU
Käänteisenä
Avainsanat: Saturnus Vaa´assa, huolet, epäilykset, selkeyden puute, raskasmielisyys, masennus, kolmen ihmisen välisissä suhteissa esiintyvä jännitys

Kaksi pienempää miekkaa asettaa rajoituksia keskellä olevalle selkeyttä symboloivalle miekalle. Ne ovat vääntyneitä ja poissa tasapainosta. Kukka on vahingoittunut ja pudottaa terälehtensä. Selkeys on samentunut ja synkät epäilysten, pelkojen ja huolien pilvet ahdistavat mieltä ja sielua.
Saturnus, ankara opettaja, saa kaiken epäpuhtaan näkyviin ja tukkii kaikki miellyttävät pakotiet. Tästä emme opi enempää emmekä vähempää kuin sen, että meidän on pystyttävä hallitsemaan huoliamme ja murheitamme. Jos näytämme kyräileviltä ja epäluuloisilta, se on ymmärrettävä selkeästi negatiiviseksi energiaksi, joka erottaa meidät siitä, mitä todellisuudessa olemme.
Tämä kortti voi myös liittyä hyvin jännittyneeseen kolmen ihmisen väliseen suhteeseen. Kortti yrittää jollain tavalla paljastaa tai tuhota nämä jännitteet. Tällainen tilanne vaatii tavallisesti selkeitä päätöksiä. Jokainen yritys välttää päätöksentekoa tuottaa vain surua ja huolta.
Päätelmä: Tämä kortti on kehotus tehdä selkeitä, yksiselitteisiä päätöksiä. Vain siten menetetty tasapaino voidaan saada takaisin.
Kysymys: Millaisia päätöksiä sinun on vaikea tehdä tai kohdata?
Ehdotus: Käytä tarotia paljastamaan millaisia päätöksesi ovat. Nosta nyt toinen kortti osoittamaan sinulle, mikä sinua odottaa, kun kohtaat ongelmasi.
Vahvistus: Jokainen ongelma sisältää jo ratkaisun itsessään.

KUU
Avainsanat: Kalat, viimeinen koetus, virhevalinnat, harhakuvat, karmasta vapautuminen, vuorovaikutus tai taistelu alitajunnan kanssa, portti uusille tietoisuuden tasoille

Kortissa kuvattu kuu on vanha kuu. Se on vajoamassa yhä syvemmille tietoisuudentasoille. On viimeisen ja usein kaikkein vaikeimman koetuksen aika. on olemassa hyvin suuri vaara, että unohdat pimeydessä todellisen päämääräsi. Kiusaukset ja harha-aistimukset vaanivat matkan varrella valmiina suistamaan sinut sivuun puutarhaan johtavalta polulta. Ole varovainen!
Kortin yläosassa näkyy kapea käytävä, jota vartioi kaksi pahaenteisen näköistä sudenpäistä vartijaa. Suden pää symboloi egyptiläistä kuoleman jumalaa, Anubista. Vartijoiden takana on kaksi niiden valtaa symboloivaa synkkää, uhkaavaa tornia. Vartijat pitävät toisessa kädessään Feeniksin valtikkaa ja toisessa avaiminaan Merkuriuksen ja Pluton symboleita. Shakaalit väijyvät vartijoiden jaloissa valmiina hyökkäämään niiden kimppuun ja ahmimaan ne, jotka ottavat riskin ja kulkevat tornien ohi epävarmoina tai pelkästä uteliaisuudesta.
Vartioitu sisäänkäynti kuvaa myös kohtua, naisen seksuaali- ja synnytinelintä. Kuu symboloi tässä naisellisuuden alitajuista puolta: muuttuvaa, epämääräistä, viettelevää puolta, jolla on aavemainen vetovoima. Kaikki näyttää mystiseltä, jotenkin epäselvästä ja lumoavalta.
Mutta vain tämän portin kautta kulkee tie uuteen elämään. Tie tietoisuuteen kulkee läpi sen, mikä on vielä tiedostamatonta, tuntematonta ja uhkaavaa. Jokaisen, joka haluaa olla viisas, täytyy ensin tehdä suoraan tuttavuutta sen kanssa, mitä ei vielä tiedä. Ja sen voi oppia tuntemaan vain suoran kokemuksen kautta. Harhakuvitelmien salat tulevat lopulta valoon, kun tunnistat ne siksi, mitä ne todella ovat. Kun verhot avautuvat, oivallat jotain arvokasta harhakuvien takana olevista todellisista mysteerioista.
Tällä tapahtumaketjulle voidaan löytää vastaavuutta monien heimojen suorittamista initaatioriiteistä. Aikuiseksi tuleminen vaatii hyvin vaikean ja vaarallisen tehtävän loppuun suorittamista. Tämän tehtävän valmistelu vie pitkän aikaa ja se on tehtävä huolella.
Se, joka uskaltaa kulkea portin läpi, tarvitsee ennennäkemätöntä rohkeutta sekä halua valmistautua asiaankuuluvalla tavalla. Onnellinen se, joka sattuu löytämään luotettavan oppaan matkan tässä vaiheessa! Silti vieläkin, tai ehkäpä juuri tässä vaiheessa, tarvitaan valtavaa tietoisuutta. Tarjolla on aivan liian monta tiennäyttäjää, jotka tekevät houkuttelevia lupauksia tietämättä silti itsekään tietä. Vain kuuntelemalla jatkuvasti sydämesi ääntä voit muuttaa virhevalinnat mahdollisuuksiksi, jota auttavat sinua eteenpäin matkallasi. Kun uskollisesti seuraat sydämesi opetuksia huomaat, että jopa väärän tien valitseminen saattoi olla tarpeellinen opetus matkallasi.
Portti kuolemaan on myös portti uuteen elämään. Se on tie korkeampaan tietoisuuteen. Kortissa tätä kuvaa egyptiläinen pyhä kovakuoriainen, joka pitelee tuntosarvissaan auringon symbolia. Kovakuoriainen tuo uudistavaa valoa pimeyteen. Mihin tahansa tämä valo ilmestyykin, siellä pimeys katoaa. Itse asiassa pimeys paljastuu harhakuvitelmaksi. Pimeys oli pelkkiä varjoja, jotka näyttivät olevan olemassa vain, koska jokin esti valon virtaamisen. Ensimmäinen askel perinpohjaisessa muuttumisessa on selvittää, mitkä asiat estävät valon virtausta sinun kohdallasi ja voittaa ne.
Päätelmät: Olet kuullut Tuntemattoman kutsun. Olet astumassa johonkin uuteen kokemukseen. Kiinnitä nyt huomiota sydämesi ääneen ja tutkiskele huolellisesti ja rauhassa niitä avun ja opastuksen tarjouksia, joita sinulle saatetaan tehdä.
Kysymykset: Mikä sisälläsi tuntuu olevan sinulle vierasta, tuntematonta? Mitä et näe selvästi? Millaisia kokemuksia pelkäät eniten?
Ehdotus: Mietiskele säännöllisesti! Valitse sellainen meditaatio, jonka tunnet omaksesi ja tee sitä päivittäin ainakin kolmen kuukauden ajan. Kiinnitä huomiota siihen, mitä ajattelet ja millaisia mielikuvia sinulla on. Kirjoita niitä muistiin silloin tällöin. Voit myös piirtää tai maalata ne. Kiinnitä huomiota myös uniisi.
Vahvistus. Pimeintä on aina ennen auringonnousua.

Molemmat kortit yhdessä ovat hyvin selkeitä. Kuten sanoit, tilanne vanhan ihastuksen kanssa kutkuttelee ja tuntuu hyvältä, mutta osa sinua sanoo,että se olisi virhe. Kuuntele tuota osaa Itsestäsi, koska karma tämän miehen kanssa on jo saatettu loppuun, eikä teillä ole mitään syytä suhteelle. Kaipuu on vain menneisyyden nostalgian kutitteluja ja ilmeisesti mies osaa olla hyvinkin hurmaava. Siihen viittaisi Kuu-kortin sanoma siitä, että oppaita ja neuvonantajia tiellesi löytyy, mutta harva heistäkään tietää minne pitäisi mennä. Luota vain itseesi ja siihen, mitä intuitiosi sanoo!

LANTTIEN KUUTONEN – MENESTYS
Avainsanat: Kuu Härässä, sisäisen ulkoinen ilmentäminen, menestys, transformaatio

Tämä on hyvä mietiskelykortti kaikenlaisia yrityksiä ja hankkeita varten! Syvältä alitajunnastasi nousee pakottava tarve ilmaista se, mitä sisälläsi on. Kortin keskellä olevat risti ja lootuksenkukka symboloivat tätä prosessia. Taempana oleva risti kuvaa sitä, mikä on sisäistä. Se ilmenee ja kukkii näkyvästi.
Sisäistä prosessia kuvaavat kuusi planeettaa ovat harmonisesti ympyrän muodossa luvaten näin onnea ja menestystä. Kukin planeetta viittaa johonkin tärkeään asiaan. Näiden asioiden huomioonottaminen takaa minkä tahansa hankkeen menestyksen.
Saturnus: Ne, jotka etenevät vaistonvaraisesti, vähitellen, menestyvät. Tutki ja tarkastele kaikkea huolella. Ennen kaikkea jokaisen hankkeen alku ja loppu on suunniteltava tarkasti ja harkittava viimeistä piirtoa myöten.
Jupiter: On aivan liian hermostuttavaa ja ikävystyttävää edetä jokaisessa vaiheessa vähitellen. Ole valmis ennakkoluulottomasti ottamaan myös riskejä. Ota avoimesti vastaan ne ihanat yllätyksen, äkilliset muutokset tai laajentavat kokemukset. Uusien, odottamattomien tapahtumien kohtaaminen vaatii joustavuutta ja avoimuutta
Venus: Myös voimakkaat tunteet kuuluvat menestykseen. Vain jos olet avoin syvimmillesi tunteillesi, kykenet täysin nauttimaan menestyksen tuomasta onnesta.
Kuu: Menestyksen on kummuttava syvältä sisimmästäsi ja sen on tuotava esille jotakin näistä syvyyksistä.
Merkurius: Menestys vaatii tehokasta kanssakäymistä. Ideat on ilmaistava niin, että ne koskettavat ja inspiroivat ihmisiä.
Mars: Menestykseen tarvitaan yritystä, elinvoimaa, päämääräsuuntautuneisuutta ja kestävyyttä. Vaikeuksia vastaan on taisteltava ja ne on käännettävä voitoksi.
Päätelmät: Ota menestyksen avoimesti vastaan. Se ei ole enempää eikä vähempää kuin lahja, jonka voit ottaa vastaan kiitollisena ja nöyränä. Todellinen menestys tulee sitten, kun olet oppinut palvelemaan. Tällainen menestys rikastuttaa olemuksesi kaikkia puolia.
Kysymys: Mitä menestys merkitsee sinulle tällä hetkellä?
Ehdotus: Luo silmiesi eteen mahdollisimman tarkka mielikuvia siitä, mitä menestys tarkoittaa sinun kohdallasi.
Vahvistus: Itseni hyväksyminen ja itseluottamukseni ovat avain todelliseen menestymiseen.

Tämä kortti näyttäisi hyvälle. Kuten sisimpäsikin jo sanoo, ruskeasilmäinen herra on enemmän se, jonka kanssa sinun tulee tehdä lähempää tuttavuutta. Ei kun tutustumaan vain ja ilmaisemaan tuntemuksia!
tallennettu
Sivuja: 1 ... 98 99 [100] 101 102 ... 110
  Tulostusversio  
 
Siirry: