Sivuja: 1 ... 99 100 [101] 102 103 ... 110
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Kysy AthaMaaritilta (nykyään maksu, lue lisää sivu 1)  (Luettu 705069 kertaa)
0 jäsentä ja 4 vierasta katselee tätä aihetta.
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1500 : 23.07.2008 00:32:11 »

Kultainen Sulka. Minulla ei ole mitään erityistä sanottavaa, mutta katsotaan mitä tuo enkelimaailma sanoisi Grin

YHTEISTYÖ
Enkelit ehdottavat, että käyttäisit taitojasi ja lahjojasi kaikkien yhteiseksi hyväksi.
Eliminoi elämästäsi ne valtataistelut, riidat ja kilpailutilanteet, jotka aiheutuvat egosi voitonhimosta.
Kun teet yhteistyötä muiden kanssa kaikkien parhaaksi, edistät sopusointua ja läheisten suhteiden syntymistä ja saat kaikista esiin heidän parhaat puolensa.
Ota tavoitteeksi se, että kaikki ovat tyytyväisiä tehtyyn työhön. Silloin sinusta tulee hyvän tahdon ja sopusoinnun lähettiläs.
Enkelisi opastavat sinua saattamaan ihmisiä lähemmäs toisiaan ja tutkimaan, miten kaikki voisivat yhdessä auttaa toisiaan.
Jakamisen asenteesi varmistaa, että sinäkin hyödyt, sillä enkelit siunaavat yritteliäisyytesi.
VOIMALAUSE: Teen yhteistytä kaikkien kanssa.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1501 : 23.07.2008 00:47:41 »

Kukkamaaria. Tämmönen kortti tuli sinulle.

SAUVOJEN VIITONEN – TAISTELU
Käänteinen
Avainsanat: Saturnus Leijonassa, rajoittaminen, täyttymätön halu, katkeruus, pelko, turha ponnistelu

Kortin keskellä olevasta sauvasta on tullut lyijynraskas. Siivekkäässä lantissa, joka tavallisesti kuvaa vapaata lentoa ylös korkeuksiin, on nyt alaspäin roikkuva tähti. Tähden keskustassa on viisi osittain päällekkäistä lanttia. Horuksen silmä on menettänyt selkeän näkökykynsä. Uudelleensyntymää kuvaavat käärmeet näyttävät laiskoilta ja unisilta ja Feeniks-linnun päät ovat kääntyneet pois toisistaan aivan kuin toisiaan vältellen.
Tämä kortti kuvaa tilannetta, jossa Leijonan luova voima on estynyt (Saturnus). Koska energia ei virta vapaasti, se on alkanut lamaantua. Tämä keskittynyt energialataus ponnistelee turhaan löytääkseen mahdollisuuden ilmaista itseään. Elämästä tulee taakka. Sauvan alapäässä olevat pienet siivet jatkavat taistelua yrittäen nostaa lyijyistä taakkaa.
Päätelmät: Tällaisessa tilanteessa alistumisen vaara on suuri. Saturnus muistuttaa meitä siitä, että kaikkien asioiden hoitamisessa on edettävä vähitelen, asteittain. Älä anna itsesi murtua.  Katso aina uudestaan sauvan takana oleviin liekkeihin, jotka palavat esteistä huolimatta. Tämän kortin nostaminen merkitsee, että olet valmis kohtaamaan tilanteen ja tekemään sille jotain.
Kysymykset: Millaisia ylitsepääsemättömiä esteitä näyttää olevan sinun itsesi ja päämääriesi saavuttamisen välillä? Miltä edessäsi oleva velvollisuuksien ja tehtävien suma näyttää juuri nyt?
Ehdotus: Etene vähitellen! Ota kaikki vähän rennommin. Nosta tälle kortti
Vahvistus: Osaan nyt entistä paremmin ilmaista tunteitani ja luovuuttani työssäni.

Käänteisenä kortti kehottaa kertarepäisyyn - irrota itsesi ja lennä vapauteen. Suhde toisena naisena on ohitse ja sinä ansaitset elämäsi rakkausrintamalle parempaa kuin odotuksia, pelkoja ja ailahtelevia miehiä, jotka eivät osaa itsenäisesti päättää mitä haluavat elämältään. Sitä paitsi, jos hän piti vaimonsa rinnalla sinua, mistä tiedämme, ettei hän pitäisi tulevaisuudessa sinun rinnalla toista? En moralisoi suhdettanne, se ei kuulu minulle ja sille on ollut oma sielullinen tarkoituksensa, mutta nyt on aika jatkaa matkaa. Smiley
Käänteisenä kortti on uudelleensyntymisen kaunis kortti. Siihen tarvitaan nyt päätöstä ja eteenpäin puskevaa voimaa. Tee päätös ripeään ja sähäkästi!

tallennettu
Minna
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 107



Profiili
« Vastaus #1502 : 23.07.2008 02:04:10 »

Kiitos AthaMaarit ja mukavaa kesää!
tallennettu
Silvara
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 13



Profiili
« Vastaus #1503 : 23.07.2008 09:09:02 »

Kiitos AthaMaarit  smitten
Korttien sanoma tuntuu osuvan todella hyvin yksiin omien tuntemusteni kanssa...  smitten
tallennettu

~Everything happens for a reason~
siru24
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 59



Profiili
« Vastaus #1504 : 23.07.2008 17:58:53 »

Moi
Mitäs nyt. Kun tää edellinen juttu vihdoinkin kuivui kokoon, jäi miehen mentävä aukko. Onko näköpiirissä mitään säpinää....

Nimimerkillä orpo olo
tallennettu
Kukkamaaria
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 69



Profiili
« Vastaus #1505 : 23.07.2008 18:05:42 »

Kiitos AthaMaarit!

Sen tiedän etten enää koskaan halua olla toinen nainen. Siis aikani on jättää tämä mies lopullisesti. Jaksaisitko vielä katsoa kannattaisiko minun lähteä erääseen bisnekseen mukaan? Työasiani ovat kyllä jo selvinneet, sain vakiviran, mutta energiaa riittäisi vielä päivätyön ohella tehdä muutakin.

Jaksamista ja kaikkea hyvää sinulle
t. kukkamaaria
tallennettu

Nousuvaaka
Kuu ja Uranus Rapu
Neptunus Vaaka
Aurinko ja Venus Vesimies
Merkurius Kalat
Jupiter Kaksoset
Mars Jousimies
Saturnus Skorpion
Chiron Kauris
kultainen sulka
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 570



Profiili
« Vastaus #1506 : 24.07.2008 09:51:46 »

 
Kiitos Atha

 angel

tallennettu

ASC Vaaka
Aurinko &  Merkurius Skorpionissa
Kuu Vaa * assa
Venus & Mars Jousimiehessä
             ***
* Sininen lunaarinen yö  *
adec
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 45


Profiili
« Vastaus #1507 : 24.07.2008 13:49:23 »

hei athamaarit,
Mitäs kortit näyttäisi minulle ? Vanhan työn päättymiseen, uuden työn etsimiseen, löytymiseen ?

t. Adec
tallennettu
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #1508 : 24.07.2008 22:51:04 »

No, aika hyvä.. matkalla tuli taas niin paljon inspiraatiota joka suuntaan. Ja tapahtui kumma juttu palatessa, mutta joku muu saa selvittää sen.

Jotain on viety, ei kaikkea esim juuri materiaalisella tasolla, mutta tunnetasolla. Vaan tulipa mielenkiintoinen olo tuosta "näystä" jonka näin kaupungilla. Jospa minut sittenkin johdatetaan oikeisiin tilanteisiin, kun kaikki on tuntunut jo mahdottomalta? Hauskaa kesän jatkoa!

Alan tutkia Euroopan rannikoita seuraavaksi, esim missä delfiinit luuraavat water sportin lisäksi.. (komeita miehiä muuten; hyviä visioita)--


ALLAOLEVAA PITI KOMMENTOIDA VIELÄ; JUURI NÄIN TOIVOISIN ETTÄ SE ON, ETTÄ PYSTYISIN ASIAN OTTAMAAN, ETTÄ ITSE LOIN TILANTEEN JOKA TUNTUI KAAMEALTA (mutta se meni niin että tulevassa muuta jne).. mutta katsotaan palaanko asiaan.  Wink


Kohtalon iskut saattavat tuntua surullisilta ja mittaamattomilta, mutta saamme ne osaksemme vain, koska tarvitsemme niitä. Olemme joko tietoisesti tai tiedostamattomasti luoneet itse nuo tilanteet. Jos voit tiedostaa ja hyväksyä nämä maailmankaikkeuden lait, sinulla on kaikki, mitä tarvitse saavuttaaksesi todellisen vapauden ja täydellisen sisäisen muutoksen.
« Viimeksi muokattu: 27.07.2008 18:39:30 kirjoittanut ***Wild Star*** » tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
Anamarie
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 24



Profiili
« Vastaus #1509 : 26.07.2008 18:10:31 »

Hei jälleen AthaMaarit!

Voisitko nostaa kortin minulle? Olen nyt elämässäni saanut yhden asian päätökseen ja surullisin mielin vapautunut eräästä ihmissuhteesta, ja olo on vielä hyvin voipunut. Mitä tulevaisuudella olisi lupailla minulle?
tallennettu
Sirpapa
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 66


Profiili
« Vastaus #1510 : 27.07.2008 09:06:40 »

Hei AthaMaarit
Minä mietin lomalla työtäni. Tällä hetkellä tuntuu raskaalta palata sinne. Näkyiskö mitään uutta tuulta.

tallennettu

Tuli hevonen
Valkoinen sähköinen peili
Neitsyt - Neitsyt
Kuu Jousimies
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1511 : 27.07.2008 17:58:52 »

Noviisi. Sinulle tuli:

SAUVOJEN NELONEN - TÄYDENTYMINEN
Avainsanat: Venus Oinaassa, täydentyminen, yhtenäisyys, uuden alun mahdollisuus

Ympyrä on täydentynyt. Kaikki ristiriitaisuudet ja vastakohtaisuudet yhtyvät ja kohtaavat ympyrän keskustassa. Miehen ja naisen, aktiivisen ja passiivisen välinen tasapaino on palautunut. Tämän anisoista ympyrän keskellä oleva luovuuden tuli on syttynyt palamaan.
Kauneuden ja rikkauden planeetta Venus on Oinaan merkissä, joka symboloi uutta alkua. Sydän haluaa esille ja etsii kauneutta uusilta tahoilta. Vanha täytyy saattaa päätökseen ennen kuin uusi voi alkaa. Vastakohtaisuuksien välinen ristiriita täytyy ratkaista tavalla, joka vie sinua eteenpäin tielläsi kohti korkeinta päämääräsi. Ihmissuhteissa oleva jännite voi olla myönteistä, jos molempien osapuolien yksilöllisyys otetaan huomioon ja sitä kunnioitetaan. Näin molempien on  mahdollista tukea toisiaan pääsemään eteenpäin.
Päätelmät: Jotain kaunista on tulossa ihmissuhteisiisi. Saatat huomata sen ensn sitä että vakiintunuttilanne asetetaan kyseenalaiseksi ja siitä puhutaan avoimesta. Vanhan selkiinnyttäminen on uuden ykseyden, uuden alun, edellytys-
Kysymykset: Oletko valmis hyväksymään kumppanisi sellaisena kuin hän on, eroavaisuuksistanne huolimatta? Mitkä asiat täytyy selkiinnyttää tai ratkaista välittömästi?
Ehdotus: Jos sinun ja jonkun toisen ihmisen välillä on jännitystä, nyt on hyvä aika selvittää ja ratkaista välillänne olevat asiat ja saattaa vanha päätökseen.
vahvistus: Vanhan loppuunsaattaaminen vapauttaa mnut aloittamaan uutta.

Oi, oikein ihana kortti! Sinuna en huolisi yhtään! Vanha suhde on päättänyt ja kunhan se on saatettu loppuun myös hengen tasolla niin, ettei toinen enää aiheuta mitään tunteenpurkauksia vaan on totaalisesti menneen talven lumia, olet valmis uuteen suhteeseen. Hoida itsesi rauhassa kuntoon tästä erosta, kiirehtimittä lainkaan. Kumppani odottelee sinua tuolla tulevaisuudessa ja suhteesta tulisi tämän mukaan antoisa, kestipä se sitten miten pitkään tahansa! Kiinnitäthän huomiota kortin kysymykseen. Jos huomaat itsessäsi sen osalta vielä kehitettävää, nyt on hyvä aika puhdistella sisintään. Kuten eräs riimu sanoi "kun kalastajat eivät voi mennä kalaan,  he kunnostavat verkkojaan".
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1512 : 27.07.2008 18:02:07 »

Kukkamaaria. Tämmöstä neuvottiin

SAUVOJEN VIITONEN – TAISTELU
Avainsanat: Saturnus Leijonassa, rajoittaminen, täyttymätön halu, katkeruus, pelko, turha ponnistelu

Kortin keskellä olevasta sauvasta on tullut lyijynraskas. Siivekkäässä lantissa, joka tavallisesti kuvaa vapaata lentoa ylös korkeuksiin, on nyt alaspäin roikkuva tähti. Tähden keskustassa on viisi osittain päällekkäistä lanttia. Horuksen silmä on menettänyt selkeän näkökykynsä. Uudelleensyntymää kuvaavat käärmeet näyttävät laiskoilta ja unisilta ja Feeniks-linnun päät ovat kääntyneet pois toisistaan aivan kuin toisiaan vältellen.
Tämä kortti kuvaa tilannetta, jossa Leijonan luova voima on estynyt (Saturnus). Koska energia ei virta vapaasti, se on alkanut lamaantua. Tämä keskittynyt energialataus ponnistelee turhaan löytääkseen mahdollisuuden ilmaista itseään. Elämästä tulee taakka. Sauvan alapäässä olevat pienet siivet jatkavat taistelua yrittäen nostaa lyijyistä taakkaa.
Päätelmät: Tällaisessa tilanteessa alistumisen vaara on suuri. Saturnus muistuttaa meitä siitä, että kaikkien asioiden hoitamisessa on edettävä vähitelen, asteittain. Älä anna itsesi murtua.  Katso aina uudestaan sauvan takana oleviin liekkeihin, jotka palavat esteistä huolimatta. Tämän kortin nostaminen merkitsee, että olet valmis kohtaamaan tilanteen ja tekemään sille jotain.
Kysymykset: Millaisia ylitsepääsemättömiä esteitä näyttää olevan sinun itsesi ja päämääriesi saavuttamisen välillä? Miltä edessäsi oleva velvollisuuksien ja tehtävien suma näyttää juuri nyt?
Ehdotus: Etene vähitellen! Ota kaikki vähän rennommin. Nosta tälle kortti
Vahvistus: Osaan nyt entistä paremmin ilmaista tunteitani ja luovuuttani työssäni.

Sangen erikoinen kortti tähän kysymykseen. Minusta se neuvoo, että bisnekseen ei pitäisi rynnätä nyt suinpäin vaan vähän haistella ilmaa. Ehkä sinulle tarjotaan parempaa tapaa ilmaista itseäsi/parempaa bisnestä vähän myöhemmin, jos jaksat odotella. Älä turhaudu jos asiat eivät ala sujua niin nopsaan kuin tahtoisit. Rentoudu ja pura energiaasi vaikka liikunnalla, taiteilla tai puutarhan hoidolla, jos sellaisen on mahdollisuus.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1513 : 27.07.2008 18:06:05 »

Adec. Työelämän muutoksille nousi

MIEKKOJEN NELONEN – ASELEPO
Avainsanat: Jupiter Vaa´assa, tyyneys, oman keskuksen löytäminen, selkeys, hengellinen puhdistuminen, yhdentyminen, laajeneminen.

Neljän yhtä vahvan miekan kärjet kohtaavat täydellä kukassa olevan ruusun keskipisteen. Huolet on voitettu. Miekkojen Ässän selkeys on saavutettu uudelleen ja sininen väri pääsee jälleen esiin. Keltavihreä henkinen luovuuden väri hallitsee kuvaa.
Tällaisessa ilmapiirissä tietoisuuden kukan on hyvä kasvaa ja kehittyä. Jupiter edustaa iloa ja laajentumista. Vaikka tilanne olisikin tähän asti tuntunut toivottamalta, se tosiasiassa sisältää jo itsessään kaiken, mitä tarvitaan onnellisen, suotuisen lopputuloksen saavuttamiseen.
Taustalla oleva vihreä risti merkitsee täydellistä sisäistä yhdentymistä: kaikkien neljän olemuksemme osan – sielun, mielen, tunteiden ja kehon – yhdentymistä.
Kortti sisältää kuitenkin myös varoituksen. Aselepo ei tarkoita rauhaa. Pinnalta katsoen kaikki saattaa näyttää rauhalliselta, mutta tuota rauhaa kenties pidetään yllä vain tukahduttamalla tunteita ja hetken mielijohteita. Tutki tarkoin sitä mahdollisuutta, että häiriötekijät ovatkin jo olemassa ja vain hädin tuskin piilossa juuri tällä hetkellä. Tiedostamalla ne ajoissa voit viedä niiltä niiden hajottava voiman.
Päätelmät: Sinulla on tarpeeksi selkeyttä, jotta voit onnistuneesti toteuttaa suunnitelmasi. Varmista, että se, mitä tapahtuu, tuntuu sinusta aina hyvältä.
Kysymys: Mikä tukee ja mikä häiritsee selkeyttäsi?
Ehdotus: Tarkastele ympäristöäsi ja järjestä asiasi niin, että ne tukevat tyyneyttä ja omassa keskuksessasi pysymistä.
Vahvistus: Minulla on rauha itseni kanssa.

Hyvä kortti työelämän muutoksille. Ne tekevät sinulle hyvää. Ole tietoinen siitä mitä tapahtuu ja pyri pitämään ohjat käsissäsi esimerkiksi pyrkimällä kohti sellaista työtä/tehtävää, josta nautit, vaikka sitten joutuisitkin vähän raatamaan sen eteen. Ennen kaikkea pysy rauhallisin mielin ja ole tyyni. Tämä muutos on vain hyväksi ja tulevaisuus on valoisa.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1514 : 27.07.2008 18:10:14 »

Anamarie. Sinulle tuli

TORNI
Käänteisenä
Avainsana: Mars, kauaskantoinen sisäinen muutos, parantaminen, vanha tuhoutuu tehdäkseen tilaa uudelle, hengellinen uudistuminen, itsetuntemus

Puhdistava, hävittävä tuli tuhoaa vanhan ja vie sen mukanaan. Mitään ei säästetä – egon torni horjuu perustuksiltaan.
Tämä perin pohjin muuttava voima tuhoaa kaiken, johon yrität takertua. Se, mikä menneisyydessä on ollut näennäisesti varmaa ja turvallista, alkaa muuttua hyvin epävarmaksi ja huteraksi. Jäljelle jää vain luottamus siihen, tietä siitä, että kaikkien elämämme tapahtumien alku on maailmankaikkeuden loputtomassa rakkaudessa. Ne antavat meille mahdollisuuden oppia ja tiedostaa. Tämä tapahtumien todellisen luonteen ymmärtäminen muuttaa jopa näennäiset menetykset ja tuskalliset pettymykset arvokkaiksi lahjoiksi, joita ne todellisuudessa ovatkin. Kun pysymme tietoisina elämämme epätoivon ja sisäisen jännityksen aikoina, niistä voi tulla elämämme hedelmällisimpiä kasvun aikoja.
Torni on myös eräs korkeimpia parantamisen kortteja. Aivan kuten mädän hampaan poisottaminen tuottaa helpotuksen koko keholle, myös kasvua estävien, paikoilleen jumiutuneiden tilanteiden ja suhteiden lopettamisesta alkaa koko olemuksesi parantuminen. Hampaan poisottaminen saattaa olla tuskallista, mutta koska hammas kerran myrkyttää koko elimistösi, sen poisottaminen on ainoa mahdollisuus. Kohtalon iskut saattavat tuntua surullisilta ja mittaamattomilta, mutta saamme ne osaksemme vain, koska tarvitsemme niitä. Olemme joko tietoisesti tai tiedostamattomasti luoneet itse nuo tilanteet. Jos voit tiedostaa ja hyväksyä nämä maailmankaikkeuden lait, sinulla on kaikki, mitä tarvitse saavuttaaksesi todellisen vapauden ja täydellisen sisäisen muutoksen.
Horuksen silmä kuvaa herännyttä tietoisuutta, joka näkee todellisuuden sellaisena kuin se on. Oliivipuun oksaa nokassaan kantava kyyhkynen kuvaa itsetuntemuksesta kumpuavaa myötätuntoa itseä ja muita kohtaan. Se symboloi myös sitä, mikä säilyy aina läpikotaisin puhtaana ja eheänä: olemassaolon syvintä olemusta, josta kaikki syntyy aina uudelleen.
Päätelmät: Olet (tai tulet pian olemaan) keskellä intensiivistä muutostapahtumaa. Mikä elämässäsi tuhoutuukin tai mitä sisälläsi ravistellaankin, tapahtuu se siksi, että puhdistuisit ja jollekin uudelle tulisi tilaa. Anna sen tapahtua!
Kysymys: Oletko valmis katsomaan itseäsi ja elämääsi uusin silmin?
Ehdotus: Tarkkaile itseäsi jokapäiväisessä elämässäsi. Tilanteet saattavat toistaa itseään, mutta sinä et toista vanhoja, rajoittuneita käyttäytymismalleja.

Käänteisenä tämä on elämäntilanteeseesi hieno kortti! Oikeinpäin kortti kuvaa juuri muutoksia ja loppuunsaattamisia, joita olet käynyt läpi ja käänteisenä se puolestaan kertoo, että on jälleenrakentamisen aika. Kortin torni on murtunut kivikasaksi ja nyt alkaa uuden Tornin rakentaminen. Torni on minulle erityisen materiaalinen kortti, joten materiaalisella, fyysisellä tasolla alkaa jälleenrakennus.
Kortti kehottaa sinua tiedostamaan muutoksien hyvää tekevät voimat ja sen, ettei tuskallisten kokemusten ole tarkoitus kiusata meitä, vaan opastaa kohti parempaa.
tallennettu
Sivuja: 1 ... 99 100 [101] 102 103 ... 110
  Tulostusversio  
 
Siirry: