Sivuja: 1 ... 90 91 [92] 93 94 ... 110
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Kysy AthaMaaritilta (nykyään maksu, lue lisää sivu 1)  (Luettu 705029 kertaa)
0 jäsentä ja 3 vierasta katselee tätä aihetta.
Esmiralda
Astroholisti
*****
Viestejä: 5773


Minne tie vie...


Profiili WWW
« Vastaus #1365 : 16.06.2008 15:16:04 »

Hei! Voisitko vetää ystävälleni ja minulle sellaisen matkakortin, kun olemme ensi viikolla lähdössä Riikan kulttuuriin tutustumaan ja saamaan uusia virikkeitä? Kiitos...
tallennettu

Nousu Skorpioni (Jousimies)
Chiron Skorpioni
Aurinko, Venus ja Merkurius Rapu
Kuu Kalat       
Pluto ja Saturnus Leijona
Jupiter Jousimies
Mars Neitsyt
Neptunus Vaaka
Uranus ja Ceres Kaksonen

Maya, Punainen Itsevallitseva Kuu
Kiinalainen Rotta
Kelttiläinen Omenapuu

OLLAAN IHMISIKS
indiima
Astroholisti
*****
Viestejä: 1647



Profiili
« Vastaus #1366 : 17.06.2008 17:45:13 »

Hei Atha!
Vetäisitkö minulle kortin rakkausrintamalle? Haluaisin vähän selvyyttä sinne, että kenen kanssa ja millaisilla panoksilla mennään ja koska? Tongue

Hyviä täysikuita. Cheesy
tallennettu

askendentti leijona   aurinko jupiter neptunus kauris  kuu mars kalat  merkurius uranus jousimies   venus vesimies  saturnus pluto skorpioni  chiron kaksoset MC  kuunsolmu  harka
Ave^^
Vieras
« Vastaus #1367 : 18.06.2008 11:56:22 »

Voisitko katsoa, onko todennäköistä, että opiskelupaikka olisi saavutettu? Vielä pari viikkoa tulosten julkaisuun ja on tuskallista odottaa.  Wink

..niin ja jos olen päässyt sisälle, minkälaiselta näyttäisi sitten elämä siellä?  Cheesy
« Viimeksi muokattu: 28.06.2008 15:33:12 kirjoittanut Ave^^ » tallennettu
Dala
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 104



Profiili
« Vastaus #1368 : 19.06.2008 15:13:19 »

Hei, AthaMaarit!

Odotan yhtä tärkeää kirjettä, mutta koska postineidit käännyttävät usein kirjeeni monen mutkan kautta tänne, niin ne ovat joskus pahastikin myöhässä. (esim, eilen keskiviikkona sain laskun jonka eräpäivä oli 16.pvä maanantaina..) Eli onkohan minulle tulossa tuota Hyvin Tärkeää Kirjettä, vai onko sitä olemassakaan? Ei malttaisi oikein odottaa enää..

Kiitos! Grin
tallennettu

Ovat veljiäni sade sekä tuuli,
ja ystäväni luodut metsien.
On kaikki täällä yhteydessä kaikkeen,
jotka tietä elämän käy kulkien.

aurinko oinas kuu kaksoset askendentti neitsyt
täysikuu
Astroholisti
*****
Viestejä: 1591


Elämä on seikkailu


Profiili
« Vastaus #1369 : 20.06.2008 15:03:54 »


Minäkin tahtoisin "taikuutta"  avuksi mun miesasioita ajatellen.
Kiitän ja kumarran jo valmiiksi
tallennettu
Cheva
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 322


Aurinko härkä. Kuu kaksonen. Nouseva Leijona.


Profiili
« Vastaus #1370 : 21.06.2008 10:48:11 »

Miekin uskallan vaivata siuta kysymyksellä Smiley

Korttia pyydän rakkausrintamalle. Kovasti olen ihastunut, vaan kun tämä kohde ei taida vastata lämpöisiin tunteisiini. Julumaa, eikös?  buck2
tallennettu

A ttitude
B efore
I ntelligence
(http://www.nafithat.com/vb/images/smilies/zzzr07.gif)

Nyt on menneisyyden päätepiste.
lillian
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 59



Profiili
« Vastaus #1371 : 21.06.2008 15:01:19 »

Korttikatsantoa pyydän minäkin tähän yksinäiseen elämäntilanteeseeni :Smiley
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1372 : 21.06.2008 17:47:34 »

Napoltti.Tässä sinulle kortit. Ekaksi painotavoite. Seuraavat kortit ovat lapsille, joista ensimmäine sairastelevalle lapsukaiselle.

LANTTIEN SEITSIKKO – EPÄONNISTUMINEN
Käänteisenä
Avainsanat: Saturnus Härässä, rajoittuneisuus, kohtaloon alistuminen, epäröinti, ylitsepääsemättömiltä näyttävät esteet, luuhistumisen pelko

Virheiden tekemisen pelko liittyy tässä liiketoimintaan, raha-asioihin, fyysiseen kuntoon ja/tai terveyteen. Näet ilmeiset ylitsepääsemättömiä esteitä edessäsi etkä usko kykeneväsi selviämään näistä esteistä ensimmäisellä yrittämällä. Eteesi nousee uhkaavasti kauheita mielikuvia. Tätä kuvaavat kortissa olevat seitsemän Saturnuksen lyijylevyä. Sinulla on taipumusta vetäytyä ja alistua kohtaloosi sekä rajoittua ratkomaan ongelmiasi vanhalla, totutulla tavalla.
Riikinkukon sulkien väritystä muistuttava sinisenmusta tausta on osoitus siitä, että pelko ja kauhu syntyvät ihmisen ajatustasolla eivätkä välttämättä heijasta fyysistä todellisuutta. Näiden kahden tason välillä on kuitenkin merkittävä yhteys. Negatiiviset odotukset ovat voimakkaita ajatusmalleja. Jos niitä ruokitaan – joko tietoisesti tai tiedostamattomasti – tarpeeksi pitkään, ne voivat todellakin myötävaikuttaa pelkäämäsi tilanteen syntymiseen. Sama tietenkin pätee myös myönteisiin ajatuksiin ja odotuksiin.
Tämä kortti antaa sinulle vihjeen joka kannattaa ottaa vakavasti. Tiedostettu tai tiedostamaton pelko on olemassa. Nyt sinun on aika tunnustaa, havaita ja hyväksyä pelkosi, Nämä ovat välttämättömiä askeleita pelon voittamisessa, siitä irti päästämisessä ja myönteisemmän asenteen luomisessa. Elämänmyönteiset ajatukset ja asenteet antavat elämälle arvon kaikessa sen kauneudessa ja runsaudessa. Ne luovat energian, jonka avulla voit muuttaa odottamasi epämiellyttävät kokemukset iloisiksi tapahtumiksi.
Päätelmät: Synkät ja pelontäytteiset odotukset estävät kykyäsi käsitellä asioita. Sinun pitäisi nyt huolella tarkastella näiden odotuksien sisältöä ja laatua
Kysymys: Mistä elämäsi alueista olet huolissasi?
Ehdotus: Kirjoita täydellinen lista pahimmista odotuksistasi. Ota uusi paperi ja kirjoita sille jokaisen pelkosi positiivinen vastakohta. Tee jatkuvasti tällaisia listoja ja muuttele niitä tarpeen vaatiessa. Tee päätöksesi tietoisesti. Etsi joku, joka tukee sinua tässä. Nosta uusi kortti tietoisena siitä, että voit hyväksyä pelkosi ja päästää niistä irti.
Vahvistus: Minulla on rohkeutta uskoa, että kaikki elämässäni tapahtuu minun parhaakseni.

Hyvälle näyttää, koska epäonnistuminen on käänteisenä onnistuminen. Muista keskittyä elämässä iloisiin ja positiivisiin asioihin ja antaa tunteiden tulla ulos vapaasti. Silloin ne eivät keräydy kroppaan ylimääräiseksi suojakuoreksi eikä tule syöpöteltyä suruun. Muista suhtautua myös ruokailuun positiivisella mielellä ja salli itsellesi lupa nauttia ruoasta.

HIRTETTY
Avainsanat: Jähmettynyt, paikoilleen jumiutuneen suhteen tai tilanteen päättyminen, irtipäästäminen, luopuminen, antautuminen, oppiminen näkemään uudella tavalla, tarve murtaa vanhat käyttäytymismallit

Hirtetty on naulattu ylösalaisin asentoon, joka kuvaa ihmisen oman tahdon murtumista. Tilanne on umpikujassa. Liikkumatilaa ei enää ole. Minkäänlainen pako ei ole mahdollista. Transformaatiota symboloivat käärmeet ovat kääriytyneet kerälle ja nukkuvat.
Hirtetty on naulattu hänen omia jähmettyneitä asenteitaan ja näkökulmiaan symboloivaan puuhun. Hänen silmänsä ovat kiinni – hän on sokea kaikelle, mikä ei sovi hänen kapea-alaisiin käsityksiinsä. Hän vastustaa jokaista uutta aatetta, jokaista uutta virikettä tai jättää ne kokonaan huomioimatta.
Hänen päänsä on ajeltu kaljuksi. Hiukset, henkisen ja hengellisen ymmärryksen vertauskuva, on ajeltu pois. Hirtetty on menettänyt luottamuksensa jopa omaan intuitioonsa. Mitkään hänen pyrkimyksensä eivät näytä lupaavilta. Ne on tuomittu epäonnistumaan.
Jopa tämänkaltaisenkin toivottomuuden keskellä voi tapahtua ihmeitä! Olet tullut pisteeseen, missä et voi enää välttää näkemästä alastonta totuutta. Ainoa mahdollisuus on kohdata se ja päästää irti. Tämänlaatuinen antautuminen, itsepäisyydestä ja jähmettyneistä ideologioista luopuminen, johtaa kauaskantoiseen sisäiseen muutokseen. Jäykät käyttäytymismallit murtuvat ja kaikki vanha selkiintyy. Tämä merkitsee täydellistä antautumista korkeammalle Itselle. Se vapauttaa kapea-alaisesta ajattelusta ja dogmaattisuudesta. Joka mielellään taipuu Maailmankaikkeuden kosmiseen järjestykseen, voi tulla yhdeksi Taon virran kanssa. ”Tapahtukoon sinun tahtosi, ei minun – sillä Sinun tahtosi on myös minun tahtoni.” Palkinto, jonka saat syvästä antautumisesta Kaikkeudelle on elämäsi täydellinen suunnanmuutos. Voit nähdä maailman uudesta näkökulmasta!
Päätelmät: Nyt sinun on mahdollista tiedostaa, mihin olet jumiutunut.  Mitkä elämäsi alueet ovat jumissa pikemminkin kuin alati muuttuvia ja virtaavia? Mitään ei ole tehtävissä. Jo pelkästään se, että huomaat selvästi, mikä on todellisuutesi, tekee sisäisen muutoksen mahdolliseksi.
Kysymykset: Millä elämäsi alueella olet jumiutunut? Oletko valmis huomaamaan jähmettyneet käyttäytymismallit ja ajatukset? Oletko valmis päästämään niistä irti?
Ehdotukset: Nosta kortti sille, mikä sinua odottaa, kun antaudut.
Vahvistus: Päästän irti. Ymmärrän, hyväksyn ja haluan seurata elämässäni jumaluuden tahtoa, josta tulen vähitellen tietoiseksi.

Ilmeisesti sairastelun syynä on lapselle tyypillinen jumiutuma siihen, mikä tuntuu hänestä turvalliselle ja oikealle. Lapset osaavat olla välillä hyvinkin mustavalkoisia tiedostamatta asiaa välttämättä itse. Jokin osa-aelua hänen elämässään on nyt horjahtanut niin, että se on vienyt pois hänen turvan ja tuttuuden tuntua, eikä hän osaa regoida siihen muuten kuin sairastumalla (tosin ei hän tietoisesti päätä sairastua). Hänelle pitäisi keksiä uusia virikkeitä ja tapoja kohdata ja nähdä tuo asia. Ehkäpä asioiden kertominen juuri sellaisina kuin ne ovat korostaen ettei hän olen aiheuttanut olemassaolollaan mitään pahaa/vaikuttanut asian syntyyn auttaisivat. Lapsillahan on aina tapana ajatella, tapahtuipa mitä tahansa ikävää lähipiirissä tai perheen sisällä, että he ovat aiheuttaneet sen ja ovat syypäitä kaikkeen. Jos heitä ei olisi kaikki olisi hyvin.

MALJOJEN KAKKONEN – RAKKAUS
Käänteisenä
Avainsanat: Venus Ravussa, vastaanottava rakkaus, onnelliset suhteet, tunteiden vaihto

Jos rakastat itseäsi, muutkin pitävät sinua viehättävänä. Vastaanottavainen asenteesi itseäsi kohtaan valmistaa sinua antautumaan täydellisesti jollekin toiselle. Syvällinen tunteiden vaihto, ylitsevuotavan rakkauden antaminen ja vastaanottaminen, tulee mahdolliseksi. Liitto on täydellisessä tasapainossa, mitä toistensa ympärille kietoutuneet kalat symboloivatkin. Kaksi mudasta nousevaa lootuksenkukkaa ovat kukassa. Maljat ovat täynnä, ylitsevuotavia ja kuvaavat näin ylitsevuotavien tunteiden rikkautta. Tämä on täydellisen ilon ja hiljaisen hurmioitumisen kuvaus.
Vesi on tyyni, taivas kirkas ja sininen. Syvä ilo valtaa tunteet ja uudistumisen voima pääsee läpi. Sininen taivas kuvaa ajatusten selkeyttä ja vapautta. Rakkauden silmin katsottuna maailma näyttää muuttuneen.
Päätelmät: Valmiutesi vastaanottaa rakkautta tekee sinusta puoleensavetävän. Antaudu itsellesi, muille ihmisille, elämälle!
Kysymys: Keiden kanssa ja millaisessa ympäristössä voit tällä hetkellä jakaa rakkauttasi?
Ehdotus: Kiinnitä huomiota tällä hetkellä osaksesi tulevaan rakkauteen. Pysy avoimena ja anna rakkauden tulla syvälle sisällesi.
Vahvistus: En voi tehdä muuta kuin nauttia siitä, mitä elämä tarjoaa. Olen nyt valmis vastaanottamaan elämääni rakkaussuhteet, jotka tyydyttävät minua.

Myös toinen lapsista tarvitsee rakkautta ja luvan jakaa rakkauttaan toisille. Jos kyse on teini-ikäisestä lapsesta varottaisin häntä hyppäämästä seurustelun pyörteisiin rakkauden nälän ajamana, sillä käänteisenä tämä on hyvin, hyvin huono parisuhdekortti, näyttipä asia päällisin puolin miten ihanalle tahansa. Siitä tulee takkiin ennenmin tai myöhemmin. Rakkaus on läsnä koko ajan.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1373 : 21.06.2008 17:56:56 »

AveMarisStela. Tällainen kortti tuli tuohon asiaan:

MALJOJEN KOLMONEN – RUNSAUS
Avainsanat: Merkurius Ravussa, ylitsevuotava rakkauden antaminen ja vastaanottaminen, harvinaislaatuiset, kallisarvoiset tunteet, jotka voidaan ilmaista läheisellä tavalla.

Kortin kolme maljaa on tehty granaattiomenoista. Tämä harvinainen ja herkullinen hedelmä symboloi harvinaislaatuiseen rakkauteen luonnostaan kuuluvaa rikkautta ja runsautta. Maljat ovat kultaisten lootuksenkukkien päällä ja lootukset täyttävät maljat ylitsevuotaviksi. Rakkaus tulvii ylitsevuotavan ilon säestyksellä.
Tässä kuvattu rakkaus on suurinta, ylevintä olemassa olevaa rakkautta. Van harvat voivat jakaa tämän rakkauden. Kolme maljaa saattavat merkitä kolmea sinulle tärkeää ihmistä, joiden kanssa voit vaihtaa näitä uskomattoman kauniita ja arvokkaita tunteita hyvin läheisellä tavalla.
Sellaiset ihmissuhteet ovat harvinaislaatuisia lahjoja. Hoida niitä kunnioituksella ja kiitollisuudella.
Päätelmä: Sinulla on jotain erityisen arvokasta jaettavaksi. Ole avoin ihmisille, jotka voivat jakaa nuo kauniit tunteet kanssasi. Myös he ovat lahja – sinun ei tarvitse etsiä heitä.
Kysymys: Onko olemassa ihmisiä, jolle et vielä ole ilmaissut heitä kohtaan tuntemaasi rakkautta?
Ehdotus: Anna nyt kaikkea, mitä haluat antaa täysin tietoisena rajattomista rikkauksistasi.
Vahvistus: Tänään elämä antaa minulle kaiken, jota tarvitsen ollakseni onnellinen.

Jaa-a... Onpas erikoinen kortti tähän tilanteeseen. Pisti silmiini kolme tärkeää ihmistä, joille runsautta ja rakkautta jaetaan pyyteettömästi ja jos ajatellaan uutta kumppaniasi ja hänen käytöstään, kolme ihmistä voisivat olla sinä, ex ja joku kolmas läheinen ystävä. Jos sielut tuntevat toisensa ja ovat läheisiä on melkeinpä turha yrittää erottaa heitä toisistaan. Ei sieluja kiinnosta ihmisten keksimät määritelmät siitä miten parisuhteessa tulee käyttäytyä ja miten ex-kumppaneihin tulee suhtautua. Itse esimerkiksi olen edelleen hyvää pataa ensirakkauteni kanssa, eikä hyvä ystävyys ole häirinnyt koskaan kummankaan meidän seurustelujamme  millään lailla.
Kortti voisi olla kehotus kurkistaa peiliin: onko uuden kumppanin käyttäytyminen exäänsä kohtaan todellakin niin huolestuttavaa, ettei suhdetta voi rakentaa? Pettääkö hän selvästi vai onko hän edelleen vain kiintynyt tähän? Kortin kuvaama rakkaus on nimittäin suurta ja vahvaa, joka kumpuaa sielujen välisestä, ei ihmisten välisestä rakkaudesta. Ja sellaiselle rakkaudelle ei ihmismahdein voi mitään, se on korkeampien tahtoa. On mahdollista, että mies rakastaa sinua samoin, mutta on ottanut vain syvemmän askeleen kanssasi ja pidemmän askeleen pois exästään ja tuo askel on seksuaalisuus. Seksuaalisuus on yleensä se seikka, joka liitetään erottamaan syvä miehen ja naisen välinen ystävyys parisuhteesta. Korkeimmillakin tasoilla puhdasta rakkautta jaetaan pyytettömästi kaikkien kanssa, mutta seksuaalinen energian vaihto tapahtuu vain Kaksoisliekin/Oikean Kumppanin kanssa.

tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1374 : 21.06.2008 18:01:42 »

FannyMaija. Otin sinulle enkelikortin:

Haavoittuvaisuus
Vain rohkeat ja avosydämiset uskaltavat olla haavoittuvaisia, sillä kaikkien suojavarustusten laskemiseen ja ihmisyyden paljastamiseen tarvitaan rohkeutta,
Enkelisi opastavat sinua tiedostamaan puolustusmekanismisi, jotka pitävät sinut erillisenä muista ja Jumalallisesta.
Pyydä enkeleitäsi avuksesi sulattaaksesi naamiosi ja murtaaksesi suojamuurisi, jotta todellinen sisimpäsi voisi nousta esiin kuorestaan kuin perhonen kotelostaan.
Palkkiosi on vapauden, rakkauden ja sisäisen turvallisuuden tunne. Uskalla siis olla haavoittuvainen ja avoin.
VOIMALAUSE: Haavoittuvaisuus on voimavarani

Näyttäisi siltä, että sinulle voisi sopia herkkää otetta vaativa työ, johon liittyy luovuus: oli se sitten taiteita, puutarhanhoitoa tai muiden auttamista. Jotain, jossa voit paljastaa pehmeän puolesi, sillä se auttaa toisia. Pysy luottavaisena!
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1375 : 21.06.2008 18:07:17 »

Coventina. Minähän en sano mitään, mutta tällaista viestiä tuli enkelikorttien kautta Grin

Luovuus
Enkelit ehdottavat, että tarkastelisit nyt luovia kykyjäsi.
Luovuus on sekkailun ja muutoksen energiaa. Se saattaa synnyttää uusia ideoita tai taiteellista näkemystä, innoittaa kirjan kirjoittamiseen tai uusien hankkeiden toteuttamiseen.
Anna mielikuvituksesi laukata vapaasti. Jos et tiedä miten kanavoisit luovuutesi, saatat tuntea olosi lannistuneeksi ja levottomaksi.
Pyydä siis enkeliäsi avuksesi kohdistaaksesi luovan energian johonkin merkitykselliseen.
Enkelit muistuttavat sinua siitä, että luot yhdessä Jumalallisen kanssa.
Käytä kykyjäsi viisaasti ja myönteisesti.
VOIMALAUSE: Nautin luovuudestani ja käytän sitä kaikkien parhaaksi.

Hyvälle näyttäisi, onhan koulutus uuden hankkeen aloitus jossa kortissakin puhutaan ja se varmasti auttaa sinua tulevaisuudessa. Hukkaan se ei tule ainakaan menemään, pääset varmasti toteuttamaan omaa luovuuttasi koulutuksen merkeissä.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1376 : 21.06.2008 18:15:01 »

Pirjoha. Nostin sinulle enkelikortin neuvoksi.

Korkeat tavoitteet
Nyt sinun on aika asettaa tavoitteesi hieman korkeammalle.
Jos tällä hetkellä tyydyt keskivertoon, ryhdy tavoittelemaan suurenmoista. Ojenna itsesi täyteen mittaasi valjastaaksesi kaikki kykysi käyttöösi ja ajatellaksesi suuria ajatuksia.
Löydä se viisaus sisimmästäsi, joka mahdollistaa pyrkimyksesi jotaki suurta ja upeaa kohti.
Laajenna sitten tuttujen ja turvallisten asioiden piiriäsi niin, että voit tutkiskella unelmiasi.
Enkelit muistuttavat sinua siitä, ettet saa koskaan tyytyä vähempään kuin mihin uskomaton henkesi kykenisi tai mitä se ansaitsisi.
Pyydä enkelit avuksesi, niin he opastavat ja innoittavat sinua avartamaan tietoisuuttasi ja elämään korkeammalla tasolla. Anna henkesi kaarrella pilvissä ja pyrkiä Jumalalliseen.
VOIMALAUSE: Pyrin kohti suurta ja mahtavaa tavoitettavasi.

Paikalleen jääminen ja muutoksen pelko kostautuvat sinulle ennen pitkää ja sodit sillä itseäsi vastaan. Kukaan ei koskaan toivo itselleen mitään pahaa tapahtuvaksi ja silti me edesautamme ja jopa luomme pahaa tapahtuvaksi elämäämme pelkäämällä (tulevaa).
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1377 : 21.06.2008 18:20:45 »

Ninni37. Vaikka tämä onkin astrologia foorumi ja minä olen moderaattorina siellä, en tiedä astrologiasta oikeastaan yhtään mitään. Siksi karttasi katsominen täytyy jättää pois, se on sama jos lukisin kvanttifysiikan kirjaa Grin

Mutta, nostin suhteelle kortin ja lähinnä sille, mikä siinä nyt tökkii.

MALJOJEN KYMPPI - TÄYTTYMYS
Avainsanat: Mars Kaloissa, tyydytys, täyttymys, säteily

Kymmenen maljaa ovat järjestäytyneet Elämän Puun muotoon. Kaikki on oikealla paikallaan täydellisessä tasapainossa. Tämä on syvän täyttymyksen kuvaus. Puun latvassa oleva suuri lootuksenkukka on merkki vastaanotetun rakkauden runsaudesta. Tuo rakkaus on ylitsevuotavaa ja virtaa kaikille osallisille. Jokainen, joka on valmis vastaanottamaan sen, voi olla osallisena tästä Rakkauden virrasta.
Maljojen kahvoina ovat Oinaan sarvet. Kultainen väri kertoo täydellisestä transformaatiosta, joka nyt voi yhdistyä Marsin energiaan. Mars henkisessä Kalojen merkeissä ei ilmaise itseään olemalla karkea, vahingollinen tai niskoitteleva. Mars Kaloissa ilmaisee itsensä tuomalla näennäiseen hentoon olemukseen päättäväisyyttä, jota tämä tarvitsee voidakseen ilmaista syvällä sisimmässään kantamansa kauneuden. Tämä ei vaadi dramaattisia tunteenilmaisuja. Täyttymyksen saavuttanut ihminen yksinkertaisesta vain säteilee näitä ominaisuuksia. Hedelmistään puu tunnetaan.
Päätelmät: Anna asioiden kehittyä itsestään. Saat kaiken oikealla hetkellä.
Kysymys: Mitä ”täyttymys” merkitsee sinulle tässä tilanteessa?
Ehdotus: Rentoudu ja sulje silmäsi hengittäen syvään ja rauhallisesti. Anna silmiesi eteen nousta kuva itsestäsi täydellisessä tyytyväisyyden tilassa. Toista tätä harjoitusta usein ja yhdistä tämä tunne yhä useammin todellisuuteesi.
Vahvistus: Elämä antaa minulle kaiken, mitä tarvitsen ollakseni onnellinen.

Kiirehtimiseen ei ole nyt aihetta ja ilmeisesti se kaihertaa sinun mieltäsi. Haluaisit jo kiitää ties minne asti sulhosi kanssa. Aika sille ei kuitenkaan ole vielä. Keskity nauttimaan suhteestasi NYT-hetkeen sänteilemättä tulevaisuuteen. Tulevaisuus tulee ihan saletisti sieltä vastaan, joten tärkeintä onkin se miten kulutat tämänhetkisen aikasi. Ja se kannattaa kuluttaa nauttimalla siitä mitä elämään on siunaantunut. Moni tässä ketjussa vaan haaveilee sinunlaisestasi elämäntilanteesta, josta löytyy mies!
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1378 : 21.06.2008 18:26:08 »

Riia. Enkelikortti sinulle selvyydeksi:

Voima
Sinua muistutetaan siitä, että perusolemuksesi on jumalallinen, älä siis anna kenenkään nöyryttää sinua.
Olet voimakas tuntiessasi olisi täysin tyyneksi ja rauhalliseksi, sillä kukaan ei voi hermostuttaa sinua tai vaikuttaa sinuun.
Enkelisi opastavat sinua löytämään tuunen, hiljaisen sisimpäsi, lepyttämään vihasi, puhdstamaan tunteesi, luottamaan omaan arvostelukykyysi ja tekemään omat päätöksesi itse.
Henkiselle kehityksellesi on eduksi, että kannat oman vastuun elämästäsi. Seiso siis omilla jaloillasi ja ole vahva.
Todellinen voima perustuu sisäiseen vahvuuteen, itsensä arvostamiseen ja itseluottamukseen.
Valjasta tänään omat voimasi käyttöösi.
VOIMALAUSE: Olen tyyni, voimakas ja itsevarma
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1379 : 21.06.2008 18:34:57 »

Kheled. Enkelikortti sanoo tämmöistä:

Mielikuvitus
Ajatukset ovat elämän rakennuspalikoita, sillä kaikki saa alkunsa jostain ajatuksesta. Mielikuvitus on luovuuden yhdistämistä ajatteluun.
Jokainen rakennus on ensin vain "pilvilinna". Mielikuva saa myöhemmn maalliset perustuksensa arkkitehdeiltä ja rakentajilta.
Enkelit pyytävät sinua käyttämään luovan mielikuvituksesi kykyjä avartaaksesi mielikuviasi ja kuvitellaksesi mielessäsi unelma elämäsi.
Kun pidät mielikuvasi vakaasti yllä, enkelit huomaavat aikomustesi selkeyden ja avaavat sinulle ovia auttaaksesi sinua.
Enkelit auttavat sinua päättämään millaisen lopputuloksen haluaisit saavuttaa. Ole varma siitä, että aikeesi ovat mitä puhtaimmat.
Kuvittele sitten unelmaasi mielessäsi ja ryhdy luomaan sitä todeksi.
VOIMALAUSE: Kuvittelen myönteisiä lopputuloksia kaikkien parhaaksi.
tallennettu
Sivuja: 1 ... 90 91 [92] 93 94 ... 110
  Tulostusversio  
 
Siirry: