Sivuja: 1 ... 86 87 [88] 89 90 ... 110
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Kysy AthaMaaritilta (nykyään maksu, lue lisää sivu 1)  (Luettu 705188 kertaa)
0 jäsentä ja 7 vierasta katselee tätä aihetta.
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1305 : 29.05.2008 14:50:08 »

Limoviikuna. Ensin rakkaus ja sitten asunto.

KUOLEMA
Avainsanat: Skorpioni, kuolema ja ylösnouseminen, transformaatio, skorpioni, käärme, kotka, vanhoista pauloista vapautuminen, ulkoiset muutokset

Kuoleman kortti ei yleensä merkitse fyysistä kuolemaa. Tavallisesti se viittaa radikaaliin ulkoiseen muutokseen.
Vanhojen suhteiden on hajottava, päätyttävä. Prosessiin saattaa liittyä kipeitä kokemuksia, mutta kortin nostaminen osoittaa kuitenkin valmiuttasi tähän. Irtipäästäminen, niin vaikeaa kuin se saattaakin olla, vapauttaa sinut. Kuolema näyttää kahdet kasvonsa: ne jotka tuhoavat ja repivät hajalleen ja ne, jotka vapauttavat sinut vanhoista, liian sitovista, elämänkielteisistä siteistä. Riippuu omasta asenteestasi, kumpi näistä vaihtoehdoista toteutuu. Pieninkin halu tarrautua vanhoihin siteisiin saa niiden raukeamisen, kuoleman, tuntumaan vielä kiduttavammalta.  Hermann Hesse käskee meitä antamaan itsemme pudota. Kun kieltäydymme kaikesta tuesta, jopa maasta jalkojemme alla ja kuuntelemme sydämessämme olevaa sisäistä opastamme, kaikki on voitettu. Kun päästämme irti, ei ole enää pelkoa, eikä vaaraa.
Korttia hallitsee luuranko, joka on valmiina niittämään viikatteellaan. Luuranko on erittäin jännittyneessä, vinossa asennossa. Se on käynnistämässä muutosta, transformaatiota. Kortin alaosassa olevan skorpionin pyrstö on valmiina pistämään. Lumpeen ja pyhän liljan kukat ovat kuolemaisillaan siihen mutaan, josta ne kerran saivat ravintonsa.
Seuraavaa kehitysvaihetta kortissa edustaa käärme, transformaation symboli. Se on tarvittaessa valmis puremaan kuolettavasti. Kortin kalasta, menneisyydestä, voisi tulla käärmeen uhri. Feeniks-lintu voi nousta lentoon vasta kun transformaation tuli on polttanut kaiken tuhkaksi.
Luurangolla on päähine, jollaista käytettiin hautajaisissa muinaisessa Egyptissä. Tämä viittaa siihen, että vanhat käsitykset ja aatteet täytyy haudata. Vanhat siteet on katkaistava ja vangitut sielut vapautettava kahleistaan. Kotka, transformaation viimeisen aiheen symboli, levittää siipensä ja nousee lentoon.
Päätelmät: Olet nyt valmis tekemään elämässäsi tarvittavat muutokset. Hyväksy se tuska, joka saattaa seurata vanhan menettämisestä.
Kysymys: Millaisissa aikansa eläneissä suhteissa tai tilanteissa yhä roikut?
Ehdotus:”Kuole ennen kuin kuolet”. Tämä perinteinen sufi-sananlasku kehottaa meitä oppimaan kuolemisen taidon. Emme voi elää täydesti niin kauan kuin pelkäämme kuolemaa tai irtipäästämistä. Kaikki takertuminen, jokainen sanomamme ”ei” estää meitä olemasta osa Elämän luonnollista virtaa.
Vahvistus: Sanon nyt kyllä kuolemalle, kyllä itselleni.

Onko rakkauselämä/parisuhde tullut tiensä päähän. Jos näin on, anna mennä. Se kuuluu nyt tähän ajanjaksoon elämässsänne ja tukee molempien kasvua.
Jos taas sinkkuaikakausi alkaa olla ohi ja sinua vähän surettaa ja pelottaa sen menettäminen, anna mennä. Suhteen alkaminenkin tukee ajanjaksoa.
Mikä tahansa vanha nyt rakkauselämässä kuolee pois, sen on myös aika kuolla.


MALJOJEN YHDEKSIKKÖ – ONNELLISUUS
Käänteisenä
Avainsanat: Jupiter Kaloissa, onni, ylitsevuotava rakkaus, syvä ilo, siunaus

Maalauksen yhdeksän maljaa ovat symmetrisessä järjestyksessä. kaikki on tasapainoista ja harmonista. Jokaisen maljan ylle on taipunut aukinainen lootuksenkukka, joka antaa energiansa tulvia maljaan. Maljojen täyteys ja ylitsevuotavuus symboloi moninaisia lahjoja.
Jupiter Kalojen merkissä merkitsee enemmän kuin pelkkää sympatian tunnetta. Kokonaisvaltaisesti koetusta ilosta syntyy valtava onnellisuuden tunne. Tämän ilon laatu osoittaa, että se nousee syvältä. Se ei ole seurausta pinnallisesta nautinnosta, Se kertoo onnesta, joka saa voimansa levollisen sielun syvimmistä syövereistä.
Päätelmät: Tämä hetki on täynnä harmoniaa ja sisäistä iloa, Avaudu sille täysin. Älä menetä tätä tilaisuutta!
Kysymys:Mitä etsit ja mistä voit löytää todellisen onnesi?
Ehdotukset: Hengitä ja tunne! Jos olet yksin, nauti yksinäisyydestäsi. Jos olet yhdessä muiden kanssa, nauti heidän läsnäolostaan. Jos teet työtä, omistaudu sille hiljaisen tyytyväisenä.
Vahvistus Onnellisuus on luonnollinen olotilani.

Onpas vähän hankala kortti tulkittavaksi. Käänteisenähän tämä muuttuu muotoon onnettomuus. Koska päätelmässä sanotaan, ettei tätä tilaisuutta saa menettää tulkitsisin sen itse käänteisenä niin, että asunnon osto ei ainakaan vielä ole ajankohtainen. Odottele vielä ja pyri löytämään onni sisältäsi, älä ulkoisista asioista kuten asunto.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1306 : 29.05.2008 15:02:31 »

Unneli. Eka kortti rakkaudelle ja toinen työlle.

PAHOLAINEN
Avainsanat: Kauris, uutta synnyttävä energia, uusi elinvoima, huumori, aistillisuus, seksuaalisuus, luova energia, yksilöllisyys

Paholainen on yksi tarotpakan väärinymmärretyimmistä korteista. Ymmärtääksesi tätä korttia sinun täytyy vapautua kaikista tavanomaisista moraalikäsityksistä ja taikauskosta.
Paholaista kuvaa Pan-jumala valkoisen vuorikausiin muodossa. Kauriilla on voimakkaat, kierteiset sarvet. Sen takana oleva pylväs symboloi jäykistynyttä penistä ja alhaalla olevat pallot kiveksiä. Tämä kortti kuvaa luovaa energiaa sen materiaalisimmassa ja maskuliinisimmassa muodossa.
Palloissa on neljä naisen ja neljä miehen vartaloa, jotka muistuttavat siittiösoluja. Nämä ovat uuden tuojia. Syntymän ja kehityksen valtavaa voimaa kuvaa myös sauva, jonka päässä on siivekäs pallo sekä kaksi käärmettä, Horuksen ja Osiriksen käärmeet.
Fallosmainen pylväs ulottuu maalauksen yläreunaan saakka. Se ulottuu läpi taivaiden. Tätä symboloi pylvään ympärillä oleva tähtien jumalattaren Nutin vartaloa kuvaava kehä. Pylväs ulottuu myös alas maan keskukseen saakka.
Tämä maan keskuksen ja kosmoksen yhdistäminen on upea luovan energian kuvaus. Syvälle maahan ankkuroituminen sallii tummanruskean maan energian nousta ylös Näin se voi sulautua ylhäältä tulevaan kullankeltaiseen kosmiseen energiaan. Tämä kosmisen energian ja maan energian yhteensulautuminen inspiroi sinua luovasti. Pystyt ilmaisemaan tätä inspiraatiota.
Pan-Jumalan otsassa näkyy hänen avoin kolmas silmänsä. Tämä viittaa hänen suuriin kykyihinsä yliaistillisten havaintojen alueella. Hän on näkijä, joka ei näe ainoastaan sitä, mikä on ilmeistä, silmin nähtävää. Hän näkee myös asioiden syvemmän olemuksen.
Hänen ilmeestään loistaa hyvin huumorissävytteinen tyytyväisyys. Kaikki ne ihmiset, jotka ymmärtävät maailman syvemmän olemuksen, voidaan tunnistaa heidän huomattavasta huumorintajustaan (esimerkiksi Castenadan Don Juan). Vain ymmärtämättömät ihmiset ovat kuolemanvakavia ja täysin samaistuneita omiin ajatuksiinsa ja tekemisiinsä. Käsityksemme paholaisesta liittyy tavallisesti raakalaismaisuuteen ja eläimellisyyteen. Olemme tämän käsityksen vankeja. Mutta Pan virnistää ihmisille ja heidän projektioilleen, joille ha ”demonisoivat” hänet. Viisaudessaan hän näkee, että itse asiassa jokainen halu, jokainen tunne tai teko, jolla jotenkin vangitsemme itsemme kuin myös halumme omistaa kaikki, johtavat vain turhautumiseen ja kärsimykseen. Ihmiset päätyvät tähän näkemykseen vasta koettuaan tuon kaiken omakohtaisesti moneen kertaan. Mitä suuremmaksi ymmärryksesi kasvaa ja mitä tietoisemmaksi tulet, sitä enemmän voit todella nauttia. Kun vapaudut kaikista moraalirajoituksista, voit antautua äärimmäisen aistillisesti maallisille nautinnoille. Löydät ekstaasin kaikissa sen ilmenemismuodoissa ja maistat jumaluuden kaikessa olevassa. Nautit ja jatkat matkaasi takertumatta.
Päätelmät:  Jotkut ihmiset saattavat ”demonisoida” sinut, haluavat nähdä sinussa paholaisen. Kohtaa heidät humoristisesti ja keveästi. Hyväksy se, mitä elämä antaa sinulle. Pidä jalat maassa!
Kysymys: Onko sinulla jokin toive tai halu, jota et salli itsellesi?
Ehdotukset: Istuudu mukavasti mietiskelemään. Kiinnitä huomiota hengitykseesi. Kuvittele, että jokaisella uloshengityksellä selkärankasi alaosasta kasvaa juuri, joka työntyy syvälle maan keskukseen – se tapahtuu nopeasti. Tunne seuraavaksi kuinka jokaisella sisäänhengityksellä maan energia virtaa sinuun täyttäen koko kehosi. Anna sitten tietoisuutesi siirtyä päälakeesi. Avaa itsesi kullankeltaisella kosmiselle energialle. Tunne kuinka se sekoittuu maan energian kanssa ja täyttää kehosi.
Vahvistus: Olen oman elämäni herra.

Oletko saanut parisuhteen puolella moitteita siitä, että seuraat intuitiotasi? Useinhan muiden mielestä meidän intuition kehotukset ovat sulaa hulluutta ja meitä kehotetaan "ajattelemaan nyt vähäsen taas tätäkin asiaa".
Tämä on ehdottoman Itselleen rehellisenä olemisen kortti. Ei ole mitään väliä mitä muut ajattelevat tai sanovat! Ainahan joku muu tietää olevinaan paremmin sen mitä toisen pitäisi tehdä. Joskus neuvosta kannattaa ottaa vaari, mutta silloinkin päätösvalta täytyy pitää itsellä.
Sinua kehotetaan suhtautumaan huumorilla ihmisiin, jotka eivät ymmärrä sinua - he ymmärtävät aikanaan. Hekin tulevat jossain vaiheessa samalle portille missä sinä olet ja silloin muut taas solvaavat, että he eivät ajattele asioita vaan toimivat typerästi. Kumppanin miellyttäminen on pahin virhe, mitä suhteessa voi tehdä, joskin täytyy olla sydäntä kompromisseille. Terve itsekkyys tulee kuitenkin säilyttää myös suhteissa. Jos toinen alkaa pompottaa sinua sille täytyy pistää stoppi ja jos ei muu auta jättää tyyppi pompottelemaan yksin itseään. Intuitio korostaa aina omaa tietää ja itsekseen toimimista, vaikka se tarkoittaisi yleisiä käsityksiä ja yleistä maailmanvirtaa vastaan uimista.
Me jokainen ansaitsemme oman vapauden ja päätösvallan elämässämme sekä onnellisuuden kaikilla elämän osa-alueilla - myös parisuhteessa.


SAUVOJEN NELONEN - TÄYDENTYMINEN
Avainsanat: Venus Oinaassa, täydentyminen, yhtenäisyys, uuden alun mahdollisuus

Ympyrä on täydentynyt. Kaikki ristiriitaisuudet ja vastakohtaisuudet yhtyvät ja kohtaavat ympyrän keskustassa. Miehen ja naisen, aktiivisen ja passiivisen välinen tasapaino on palautunut. Tämän anisoista ympyrän keskellä oleva luovuuden tuli on syttynyt palamaan.
Kauneuden ja rikkauden planeetta Venus on Oinaan merkissä, joka symboloi uutta alkua. Sydän haluaa esille ja etsii kauneutta uusilta tahoilta. Vanha täytyy saattaa päätökseen ennen kuin uusi voi alkaa. Vastakohtaisuuksien välinen ristiriita täytyy ratkaista tavalla, joka vie sinua eteenpäin tielläsi kohti korkeinta päämääräsi. Ihmissuhteissa oleva jännite voi olla myönteistä, jos molempien osapuolien yksilöllisyys otetaan huomioon ja sitä kunnioitetaan. Näin molempien on  mahdollista tukea toisiaan pääsemään eteenpäin.
Päätelmät: Jotain kaunista on tulossa ihmissuhteisiisi. Saatat huomata sen ensn sitä että vakiintunuttilanne asetetaan kyseenalaiseksi ja siitä puhutaan avoimesta. Vanhan selkiinnyttäminen on uuden ykseyden, uuden alun, edellytys-
Kysymykset: Oletko valmis hyväksymään kumppanisi sellaisena kuin hän on, eroavaisuuksistanne huolimatta? Mitkä asiat täytyy selkiinnyttää tai ratkaista välittömästi?
Ehdotus: Jos sinun ja jonkun toisen ihmisen välillä on jännitystä, nyt on hyvä aika selvittää ja ratkaista välillänne olevat asiat ja saattaa vanha päätökseen.
vahvistus: Vanhan loppuunsaattaaminen vapauttaa mnut aloittamaan uutta.

Onko työpaikan ihmissuhteissa kinaa ja ristiriitaa? Nyt ne pitäisi tasapainottaa. Olet alkanut varmasti mennä oikeaan suuntaan, kun kortti on näin hyvä. Jatka samaan malliin! Ymmärrä toisia ihmisiä syvästi ja ole itsellesikin armollinen. Jotain vanhaa täytyy nyt saattaa työelämänkin puolella loppuun ja se voi olla vanhoista näkemyksistä luopumista.

Ja nostin sinulle vielä tuohon intuition pohdiskeluun enkelikortin!

Antautuminen
Kaikki se mitä vastustat, pysyy visusti elämässäsi. Pyydä enkeleitäsi auttamaan sinua egosi vastarinnan sulattamisessa (sisäinen konflikti ja kamppailu, jyrkät mielipiteet ja tottumuksen), jotta he voisivat antaa korkeamman viisauden ja ilon tulvia elämääsi.
Kun antaudut korkeimman minäsi (eli intuition) opastukselle, kaikki vastarintaan käyttämäsi energia vapautuu käyttöösi. Saat henkiseksi palkkioksesi elinvoimaa, sisäistä rauhaa, sopusointua ja ennen kaikkea rakkautta.
Anna siis elämän virran kuljettaa sinua mukanaan. Rentoudu ja herkisty kuuntelemaan sisäistä ääntäsi. Seuraa sitten intuitiosi ohjeita tietäen, että enkelit ovat kaiken aikaa tukenasi.
VOIMALAUSE: Antaudun elämän virran kuljettavaksi.
 
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1307 : 29.05.2008 15:08:41 »

Äppä. Ekana rakkaus ja sitten työ koskien tätä kesää.

MIEKKOJEN YHDEKSIKKÖ – JULMUUS
Avainsanat: Mars Kaksosissa, julmuus itseä kohtaan, itsesyytökset, itsensä rankaiseminen, sydämetön intohimo, fanaattisuus, kostonhalu, passiivinen vastarinta, marttyyrius

Yhdeksän eripituista miekkaa roikkuvat vierekkäin kärjet alaspäin. Miekat ovat ruostuneita ja kolhiintuneita ja niiden kärjistä tippuu verta. Taustalla näkyvät kyyneleet kertovat miekkojen aiheuttamasta suuresta kärsimyksestä. Selkeys on murentunut kivikasaksi.
Tämä kortti merkitsee yleensä itseä kohtaan osoitettua julmuutta. Se osoittaa taipumusta voimakkaalla Mars-energialla tapahtuvaan itsensä vähättelyyn. Vanhempien tai opettajien lapsuudessasi sinuun kohdistamat tuhoavat syytökset vaikuttavat sinuun edelleen yhtä viiltävästi kuin silloin. Nyt vain olet itse ottanut kantaaksesi syyttäjän roolin.
Tämä voi tapahtua kahden eri ”henkilön” välisenä sisäisenä väittelynä tai kahden erilaisen näkökulman välisenä ristiriitana. Pelkäät ratkaisevan päätöksen tekemistä ja sitten mustaat itseäsi päättämättömyytesi takia. Tai sitten päätät jotain ja sen jälkeen kidutat itseäsi tuntemalla huonoa omaatuntoa siitä, että muka päätitkin väärin. Esimerkkejä voisi luetella loputtomiin. Löydät kyllä sen, mikä sopii tämänhetkiseen tilanteeseesi. Tunnet olevasi olosuhteiden uhri ja saatat löytää hieman tyydytystäkin tuosta roolista.
Jossain harvoissa tapauksissa tämä kortti saattaa merkitä jonkun sydämettömän ihmisen osoittamaa julmuutta. Hän saattaa olla jonkinlainen fanaatikko tai kostonhimoinen tyranni.
Päätelmät: Tämä kortti osoittaa taipumustasi julmaan itsesi vähättelyyn. Sinun on täysin tiedostettava ja ymmärrettävä tämä käyttäytymismalli ennen kuin kykenet pääsemään siitä eroon.
Kysymykset: Kuka on arvostellut tai tuominnut sinua aiemmin elämässäsi? Millä tavalla nykyään tuomitset itseäsi? Oletko nyt valmis antamaan anteeksi vanhemmillesi, muille ihmisille ja itsellesi?
Ehdotus: Nosta kortti nähdäksesi millaista elämä olisi jos hyväksyisit itsesi sellaisena kuin olet!
Vahvistus: Minua rakastetaan yksinkertaisesti siksi, että olen mitä olen

Nyt tärkein rakkauden teko tälle kesällä on opetella rakastamaa Itseäsi sellaisena kuin olet! Että pois peilin edestä tiiraamasta ja moittimasta ja pois kaikki negatiiviset ajatukset!

PAHOLAINEN
Avainsanat: Kauris, uutta synnyttävä energia, uusi elinvoima, huumori, aistillisuus, seksuaalisuus, luova energia, yksilöllisyys

Paholainen on yksi tarotpakan väärinymmärretyimmistä korteista. Ymmärtääksesi tätä korttia sinun täytyy vapautua kaikista tavanomaisista moraalikäsityksistä ja taikauskosta.
Paholaista kuvaa Pan-jumala valkoisen vuorikausiin muodossa. Kauriilla on voimakkaat, kierteiset sarvet. Sen takana oleva pylväs symboloi jäykistynyttä penistä ja alhaalla olevat pallot kiveksiä. Tämä kortti kuvaa luovaa energiaa sen materiaalisimmassa ja maskuliinisimmassa muodossa.
Palloissa on neljä naisen ja neljä miehen vartaloa, jotka muistuttavat siittiösoluja. Nämä ovat uuden tuojia. Syntymän ja kehityksen valtavaa voimaa kuvaa myös sauva, jonka päässä on siivekäs pallo sekä kaksi käärmettä, Horuksen ja Osiriksen käärmeet.
Fallosmainen pylväs ulottuu maalauksen yläreunaan saakka. Se ulottuu läpi taivaiden. Tätä symboloi pylvään ympärillä oleva tähtien jumalattaren Nutin vartaloa kuvaava kehä. Pylväs ulottuu myös alas maan keskukseen saakka.
Tämä maan keskuksen ja kosmoksen yhdistäminen on upea luovan energian kuvaus. Syvälle maahan ankkuroituminen sallii tummanruskean maan energian nousta ylös Näin se voi sulautua ylhäältä tulevaan kullankeltaiseen kosmiseen energiaan. Tämä kosmisen energian ja maan energian yhteensulautuminen inspiroi sinua luovasti. Pystyt ilmaisemaan tätä inspiraatiota.
Pan-Jumalan otsassa näkyy hänen avoin kolmas silmänsä. Tämä viittaa hänen suuriin kykyihinsä yliaistillisten havaintojen alueella. Hän on näkijä, joka ei näe ainoastaan sitä, mikä on ilmeistä, silmin nähtävää. Hän näkee myös asioiden syvemmän olemuksen.
Hänen ilmeestään loistaa hyvin huumorissävytteinen tyytyväisyys. Kaikki ne ihmiset, jotka ymmärtävät maailman syvemmän olemuksen, voidaan tunnistaa heidän huomattavasta huumorintajustaan (esimerkiksi Castenadan Don Juan). Vain ymmärtämättömät ihmiset ovat kuolemanvakavia ja täysin samaistuneita omiin ajatuksiinsa ja tekemisiinsä. Käsityksemme paholaisesta liittyy tavallisesti raakalaismaisuuteen ja eläimellisyyteen. Olemme tämän käsityksen vankeja. Mutta Pan virnistää ihmisille ja heidän projektioilleen, joille ha ”demonisoivat” hänet. Viisaudessaan hän näkee, että itse asiassa jokainen halu, jokainen tunne tai teko, jolla jotenkin vangitsemme itsemme kuin myös halumme omistaa kaikki, johtavat vain turhautumiseen ja kärsimykseen. Ihmiset päätyvät tähän näkemykseen vasta koettuaan tuon kaiken omakohtaisesti moneen kertaan. Mitä suuremmaksi ymmärryksesi kasvaa ja mitä tietoisemmaksi tulet, sitä enemmän voit todella nauttia. Kun vapaudut kaikista moraalirajoituksista, voit antautua äärimmäisen aistillisesti maallisille nautinnoille. Löydät ekstaasin kaikissa sen ilmenemismuodoissa ja maistat jumaluuden kaikessa olevassa. Nautit ja jatkat matkaasi takertumatta.
Päätelmät: Jotkut ihmiset saattavat ”demonisoida” sinut, haluavat nähdä sinussa paholaisen. Kohtaa heidät humoristisesti ja keveästi. Hyväksy se, mitä elämä antaa sinulle. Pidä jalat maassa!
Kysymys: Onko sinulla jokin toive tai halu, jota et salli itsellesi?
Ehdotukset: Istuudu mukavasti mietiskelemään. Kiinnitä huomiota hengitykseesi. Kuvittele, että jokaisella uloshengityksellä selkärankasi alaosasta kasvaa juuri, joka työntyy syvälle maan keskukseen – se tapahtuu nopeasti. Tunne seuraavaksi kuinka jokaisella sisäänhengityksellä maan energia virtaa sinuun täyttäen koko kehosi. Anna sitten tietoisuutesi siirtyä päälakeesi. Avaa itsesi kullankeltaisella kosmiselle energialle. Tunne kuinka se sekoittuu maan energian kanssa ja täyttää kehosi.
Vahvistus: Olen oman elämäni herra.

Työrintamalla voisi olla tämän kortin mukaan hyvinkin antoisa ja tuottoisa aika, jos vain kuuntelet rohkeasti itseäsi ja muistat myös ottaa lomaa, kun siltä tuntuu, sanoivatpa muut siihen mitä tahansa.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1308 : 29.05.2008 15:13:21 »

Delir. Tällainen tuli vastaukseksi:

SAUVOJEN KAKKONEN – HERRUUS
Käänteisenä
Avainsanat: Mars Oinaassa, sotaisa energia, dynaaminen tienraivaaja, tilanteen herruus tai hallinta

Aktiivista, dynaamista voimaa hallitseva planeetta Mars on tässä kortissa omassa merkissään, Oinaassa. Oinas on uranuurtaja, joka alituiseen etsii uusia etenemistapoja. Sitä eteenpäin vievä voimaa löytää jatkuvasti uusia suuntia.
Kortissa on ristissä kaksi sauvaa, jotka ovat tiibetiläisiä ukkosenjyrähdyksen symboleita. Sauvojen päissä olevat hevonsenpäiset hahmot symboloivat puhdasta, tuhoavaa voimaa. Nuolenpäät on koristeltu käärmein. Ne viittaavat tuhon mukana tuomaan uudistumiseen.
Herruus nojaa tasapainoon ja siihen, että ihminen on löytänyt oman keskuksensa. Parempi ilmaisu olisikin ehkä ”komento” siinä mielessä, että ihmisellä on komento myös itsensä suhteen. Tämän edellytyksenä on, että energiasi ovat yhdistyneet ja keskittyneet luomaan rohkeuden, jota tarvitaan uusille teille lähtemiseen. Miten voimakkaasti vaikuttavia muutoksia matkan varrella tapahtuukin, uranuurtajan tasapaino ei heilu.
Maalauksen taustalla on kuvattuna tulen ja veden yhdentyminen, joka alkemiallisesti symboloi ihmisen olemuksen eri puolien yhdistymistä. Tässä yhdistymisessä syntyy se, mikä on uutta. Kun hyväksyt erimielisyydet ja ristiriidat, ne voivat ratketa tavalla, joka muuttaa näkökulmasi asioihin ja laajentaa sitä.
Päätelmät: Kiinnitä huomiotasi oman keskuksesi löytämiseen. Jos olet kontaktissa omaan keskukseesi on varmaa, että hallitsen tilanteen. Luota omaan energiaasi. Älä tee mitään vääriä kompromisseja!
Kysymys: Millaiset tehtävät ja tilanteet ovat sinulle haasteellisia?
Ehdotus: Kun olet haastavassa tilanteessa, istu suorassa ja mukavassa asennossa. Hengitä syvälle vatsaasi. Odota, kunnes hengityksesi kulkee pehmeästi ja rauhallisesti ja tunnet olosi melko rentoutuneeksi. Luo tilanteesta kuva silmiesi eteen ja näe itsesi käsittelemässä tilannetta samalla, kun pysyt omassa keskuksessasi.
Vahvistus: Löydän tällä hetkellä tarvitsemani voiman omasta keskuksestani

No käänteisenä ei näyttäisi kovin hyvälle. Kortin kuvaamaa muutosta ei tapahdu eli en usko miehen muuttavan tapojaan. Samalla mies näyttäisi vievän sinulta herruuden tai vetoavan sinussa juuri siihen,ettet ole itse tasapainossa Itsesi kanssa, vaan etsin maskuliinista kalliota jota vasten nojautua. Löydä ensin tuo kallio sisältäsi, sillä ulkopuoliset maskuliiniset kalliot ovat loppupelissä vain väliaikaisia. Kaikki energia ja tarpeitamme täyttävät tunteet tulevat sisältämme, joita jaamme toistemme kanssa, ei niin päin, että etsimme niitä joltakulta toiselta täyttääksemme tyhjät kohtamme.
Sanoisin siis, että unohda ukkeli.

tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1309 : 29.05.2008 15:57:31 »

repetiitti. Otin sinulle vielä pienen enkelikortin, varsinaisesti energiatasolla ei tunnu olevan muuta tärkeämpää sanottavaa rakkauselämääsi, mutta enkelikortti antaa vähän vihjettä.

Yhteistyö
Enkelit ehdottavat, että käyttäisit taitojasi ja lahjojasi kaikkien yhteiseksi hyväksi.
Eliminoi elämästäsi ne valtataistelut, riidat ja kilpailutilaneet, jotka aiheutuvaet egosi voitonhimosta.
kun teet yhteistyötä muiden kanssa kaikkien parhaaksi, edistät sopusointua ja läheisten suhteuden syntymistä ja saat kaikista irti heidän parhaat puolensa.
Ota tavoitteeksesi se, että kaikki ovat tyytyväisiä tehtyyn työhön. Silloin sinusta tulee hyvän tahdon ja sopusoinnun lähettiläs.
Enkelisi opastavat sinua saattamaan ihmisiä lähemmäs toisiaan ja tutkimaan, miten kaikki voisivat yhdessä auttaa toisiaan.
Jakamisen asenteesi varmistaa, ett sinäkin hyödyt, sillä enkelit siunaavat yritteliäisyytesi.
VOIMALAUSE: Teen yhteistyötä kaikkien kanssa
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1310 : 29.05.2008 16:07:06 »

Angellina. Eka kortti kertoo mihin kiinnittää nyt huomio, että syöksykierre saataisiin katki ja toinen on epäonnisuudelle rakkaudessa.

SAUVOJEN YHDEKSIKKÖ - LUJUUS
Avainsanat: Aurinko Jousimiehessä, tietoisten ja alitajuisten energioiden yhdistämisestä syntyvä lujuus, eheys

Kortin keskellä oleva vahva sauva yhdistää auringon  ja kuun. Auringon edustama tietoisuuden säteilevä valo tuo näkyviin kuun kuvaamat, piilossa olevat alitajuiset voimat. Piilevät voimat herätetään ja niitä voidaan käyttää johonkin tarkoitukseen. Näiden voimien olemassaolon tajuaminen vapauttaa energiaa, joka tuntuu uudelta ja erikoiselta. Lujuus tule sisältäpäin. Tätä kuvaavat taustalla kaikissa kahdessa sauvassa olevat kasvavat kuut. Vastikään löydetty lujuus karkottaa tietämättömyyden pimeyden.
Kun alitajunta tulee sille, kohtaamme monia sellaisia asioita, joita olemme peittäneet välttyäksemme katsomasta niitä. Tämä voi olla pelottavaa. Voimme pelätä tuntevamme jälleen niiden haavojen tuskan, jotka olemme peittäneet ja toivoneet unohtaneemme. Kaikilla elämämme alueille ulottuvien, uusien, ennenkokemattomien voimien ilmeneminen ja niiden järjestykseen saattaminen saattaa myös pelottaa.
Tämä orastava itseymmärrys ei anna sinulle mahdollisuutta palata tuttuun heikkouteen tai tietämättömyyden olotilaan. Sisäinen lujuutesi kasvaa edelleen tilanteen vaativuuden mukaan. Tulet kokemaan, että energiasi riittää paljon enempään kuin mitä oli ikinä kuvitellut. Tämä aluillaan oleva, laajakantoinen sisäisten ja ulkoisten piilevien mahdollisuuksien kehittyminen on sinulle ensiarvoisen tärkeää.
Päätelmät: Olet keskellä tapahtumaketjua, jonka aikana löydät todellisen lujuutesi. Luota sisäiseen oppaaseesi! Haluat ehkä osallistua ryhmiin, jotka voivat auttaa sinua kehittämään ja ilmentämään uusia kykyjäsi.
Kysymykset: Pelkäätkö vähän omaa lujuuttasi? Millä elämäsi alueilla tämä ilmenee?
Ehdotus: Kiinnitä näinä aikoina huomiota uniisi.
Vahvistus: Tiedän yhä selvemmin kuka olen. Tämän tajuaminen johtaa piilevien vahvuuksieni täyteen kehittymiseen.

Kohtaa eteesi nousevat pimeydet ja pelot ja tuhoa ne. Sinulla on siihen voimia. Nyt täytyy keskittyä Itseen ja pitää oma pää. Pidä jalat maassa. Ole kuin kallio, joka ei taivu tai murene, vaikka myrskytuuli piiskaisi sitä miten paljon tahansa. Kallio kyllä kastuu ja niin kastut sinäkin tässä muutosoperaatiossa, mutta sadevesi kuivuu ainakaan pois. Löydä oma Itsesi ja kunnioita sitä.Ole oman elämäsi soturi.

TÄHTI
Avainsanat: Vesimies, inspiraatio, kiteytyminen, itsetuntemus, säteily, selkeä näkemys, itseluottamus, yhteys maailmankaikkeuden tietämykseen

Tämä kortti kuvaa hyvin kaunista tapahtumaa. Ylevin maailmankaikkeuden inspiraatio vastaanotetaan ja ilmennetään materiallisella tasolla. Korttia hallitsee Vesimies. Tämä välittäjä tai vedenjakaja kuvataan tähtien jumalatar Nutina. Hän on täysin avoin kaikelle henkimaailman tiedolla ja välittää sitä eteenpäin palvellen korkeinta mahdollista päämäärää. Jumaluus käyttää häntä kanavanaan, jonka välityksellä se voi ilmentää itseään maan päällä. Kummassakin kädessään jumalatar pitelee maljaa, joiden kautta energiapyörteet virtaavat. Hänen hiuksensa toimivan antennin tavoin laajentaen hänen havaintokykyään. Hiukset valuvat maahan saakka tuoden mukanaan kosmisen inspiraation kipinän.
Uusi, kristallinkirkas näkemys mahdollistaa muodon ja merkityksen syntymisen sille, mikä vasta äsken oli pelkkä hämärä mielikuva. Saat syvällisemmän käsityksen oman kehityksesi rajoittamattomista mahdollisuuksista. Inspiraatiosta saamasi voima antaa sielullesi siivet. Se saa näennäisesti mahdottoman toteutumaan ja ilmenemään uskomattomilla tavoilla.
Tällaisen viisauden ohjaamassa ihmisessä on niin vahvaa olemisen laatua, säteilyä, että hän vetää muita ihmisiä puoleensa magneetin tavoin. Pelkkä henkisen muutoksen voima tekee persoonallisuuden naamiosta ja pienen ”minän” rajoittuneisuudesta merkityksettömiä. Vedenkantaja voi jättää taakseen pelon ja härkäpäisen itsepäisyyden.. Hän voi antautua yhä enemmän juuri vapautuneen hengen teoille.
Vastaanottavaisen antennin täytyy kuitenkin säännöllisesti puhdistaa. Jos itsekkäät pyrkimykset häiritsevät vastaanottavaisuutta, käytössä olevilla valtavilla voimilla voi olla tuhoava vaikutus. Innostuneisuus saattaa muuttua fanaattisuudeksi ja inspiraatio harhakuvaksi. Tunteita täytyy tutkia tarkkaavaisesti. Aivan kuin Nutin maljasta virtaava vesi muuttuu kristalleiksi, niin myös tunteiden täytyy kristallisoitua. Tunteet täytyy ymmärtää tarkoin ja selkeästi. Näin ei voi tapahtua, jos kontrolloit tunteitasi tai tukahdutat ne. Tämä voi tapahtua vasta, kun ilmaiset ne avoimesti. Tätä symboloivat kortissa olevat ruusunkukat. Perhoset, jotka ovat transformaation vertauskuva, ovat merkki sitä, että oma näkemyksesi asioista muuttuu ja vapautuu vanhoista ehdollistumista.
Päätelmät: Anna tähtesi nousta, mutta pysy yhteydessä maahan. Luota ympäristöösi ja löydä tapa, joka sallii muidenkin olla osallisena siitä, mitä sinulle tapahtuu. Hedelmistään puu tunnetaan.
Kysymys: Oletko täysin tyytyväinen nykyiseen työhösi?
Ehdotus: Varmista, että teet kaiken mahdollisen, jotta ideasi kantaisivat hedelmää.
Vahvistus: Mielikuvitukseni luovat voimat sekä yhteyteni kaikenkattavaan tietoisuuteen näyttävät minulle tavan, jolla voin toteuttaa ideani.

Rakkauden pettymyksiinkin tulee stoppi, kun löydät ensimmäisen kortin kuvaaman lujuuden Itsestäsi. Silloin et etsi turvaa ja tukea ulkopuolelta miehestä, joka ensimmäisenä sattuu sitä tarjoamaan ja yleensä vielä niin, että jos minä annan sinulle turvan niin sinun pitää vastaavasti antaa minulle sitä,tätä tai tuota. Todellinen parisuhde perustuu pyyteettömään rakkauteen. Jos kumppani kaipaa tukea toinen antaa sitä hänelle laskematta tuen määrää ja vaatimatta siitä jotain takaisin. Hän on onnellinen voidessaan tukea kumppaniaan, eikä halua vastalahjaksi mitään. Tällöin myös tukea kaipaava kumppani ei koe joutuvansa velkaan toiselle vaan tietää, että toinen on hänen käytettävissään milloin vain ja samoin hän antaa itsensä kumppanilleen käytettäväksi. Yhteisillä voimilla eteenpäin!
Tähän viittaa myös kortin kehotus kristallisoida tunteet. Kun tunteemme ovat kristallia ne eivät juoksuta meitä narussa uskotellen meille yhtä ja toista, vaan me pidämme tunteemme kurissa. Silloin jokainen silmää iskevä mies ei saakaan sydäntämme pomppoilemaan hullunlailla, koska kristallitunteiden kautta tiedämme, kuka sytyttää sydämemme oikeasti ja kenen sydän on syttynyt myös meille - aidosti. Oikeastaan koko parisuhteen merkitys saa ihan uuden elämän ja loppupelissä sitä alkaa arvostaa enemmän muita asioita, koska huomaa rakkauden, tuen, voiman ja läsnäolon olevan koko ajan saatavillamme ilman fyysistä parisuhdetta. Kannattavin parisuhde on itsen ja Itsen välillä!
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1311 : 29.05.2008 16:12:11 »

Urbania, katsoin vielä tuolle miehelle kortin.

SAUVOJEN VIITONEN – TAISTELU
Avainsanat: Saturnus Leijonassa, rajoittaminen, täyttymätön halu, katkeruus, pelko, turha ponnistelu

Kortin keskellä olevasta sauvasta on tullut lyijynraskas. Siivekkäässä lantissa, joka tavallisesti kuvaa vapaata lentoa ylös korkeuksiin, on nyt alaspäin roikkuva tähti. Tähden keskustassa on viisi osittain päällekkäistä lanttia. Horuksen silmä on menettänyt selkeän näkökykynsä. Uudelleensyntymää kuvaavat käärmeet näyttävät laiskoilta ja unisilta ja Feeniks-linnun päät ovat kääntyneet pois toisistaan aivan kuin toisiaan vältellen.
Tämä kortti kuvaa tilannetta, jossa Leijonan luova voima on estynyt (Saturnus). Koska energia ei virta vapaasti, se on alkanut lamaantua. Tämä keskittynyt energialataus ponnistelee turhaan löytääkseen mahdollisuuden ilmaista itseään. Elämästä tulee taakka. Sauvan alapäässä olevat pienet siivet jatkavat taistelua yrittäen nostaa lyijyistä taakkaa.
Päätelmät: Tällaisessa tilanteessa alistumisen vaara on suuri. Saturnus muistuttaa meitä siitä, että kaikkien asioiden hoitamisessa on edettävä vähitelen, asteittain. Älä anna itsesi murtua.  Katso aina uudestaan sauvan takana oleviin liekkeihin, jotka palavat esteistä huolimatta. Tämän kortin nostaminen merkitsee, että olet valmis kohtaamaan tilanteen ja tekemään sille jotain.
Kysymykset: Millaisia ylitsepääsemättömiä esteitä näyttää olevan sinun itsesi ja päämääriesi saavuttamisen välillä? Miltä edessäsi oleva velvollisuuksien ja tehtävien suma näyttää juuri nyt?
Ehdotus: Etene vähitellen! Ota kaikki vähän rennommin. Nosta tälle kortti
Vahvistus: Osaan nyt entistä paremmin ilmaista tunteitani ja luovuuttani työssäni.

Sanoisin kortin kanssa, että etene vähitellen. Kortti antaa ymmärtää, että tunteista (jotka ovat tukossa) ja näin elämästäkin jollain asteella on tullut miehelle lyijynraskas taakka. Ehkä ennen tilkka viinaa olikin hyvä keino rentoutua (välillä se ihan oikeasti auttaa, vaikka hyvä siideri tai lasi viiniä!), mutta nyt alkoholi on alistanut hänet. Sinä et kuitenkaan saa alistua. Jos näyttää siltä, että mies ei pysty kohtaamaan elämänsä haastetta ja taistelemaan sitä vastaan, vaan pistää siinä samalla sinunkin elämän risaiseksi, heitä suhde pois. Se ei kannata.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1312 : 29.05.2008 16:18:05 »

Nefertari.Sen sijaan että katsoisin onko vointisi paranemassa näin auttavammaksi katsoa, miten itse parannat Itseäsi ja jaksat tämän muutoskauden läpi. Toukokuu on ollut ihan erityisen muutosrikas ja näin ollen myös raskas kausi!

INTOHIMO
Avainsanat: Leijona, intohimo, moniulotteinen luovuus, lahjat, voima, eläimellisten ja aistillisten voimien yhdistäminen ihmisen olemuksessa, vanhoista peloista ja ehdollistumista irti pääseminen

Tämän kortin nimi on perinteisesti ollut voima. Crowley nimesi kortin uudelleen, koska se sisältää palon enemmän kuin mitä sana ’voima’ ilmaisee. Intohimo merkitsee enemmän kuin vitaalista voimaa. Intohimoon sisältää myös ilo ja tuosta voimasta nauttiminen. Kortin nainen istuu leijonan selässä. Hän nostaa korkeuksiin Graalin maljaa, joka hehkuu rakkauden ja kuoleman tulessa.
Kortti on kuvaus jumalaisesta hurmasta, jumalaisesta ekstaasista, jumalaisesta hulluudesta. Nainen on aivan kuin huumaantunut. Leijonakin on intohimon vallassa. Sen seitsemän päätä kuvaavat enkeliä, pyhimystä, runoilijaa, avionrikkojaa, rohkeaa miestä, satyyriä ja leijona-käärmettä. Ne symboloivat eri näkökulmia ja puolia, jotka tässä orgastisessa kokemuksessa yhdistyvät ja sulautuvat yhdeksi intuitiivisesti ymmärrettäväksi voimaksi. ne ovat riippumattomia moraalista tai rajoittavasta asioiden järkeistämisestä. Tässä esitetyt voiman ilmenemismuodot heijastavat Luovan Järjestyksen arkkityyppejä.
Ihmisen sisällä olevaa eläintä ei kesytetä ja yhdistetä ihmisen olemukseen taistelemalla sitä vastaan ja tukahduttamalla se, vaan myöntämällä sen olemassaolo ja antautumalla sille. Tässä prosessissa saamasi voima auttaa sinua voittamaan vanhat pelkosi ja itseäsi rajoittavat ehdollistumat. Näitä symboloivat kortin taustalla himmeästi näkyvät yhteen liitetyt kädet ja pyhimyksen kasvot.
Naisen ja leijonan takana näkyy kymmenen heikosti säteilevää ympyrää, jotka kuvaavat vanhoja, häviäviä moraalikäsityksiä, jotka korvataan uusilla. Näitä uusia moraalikäsityksiä symboloi kortin yläosassa näkyvä sykkivän liikkeen kuvaus. Kortin yläosa symboloi uutta valoa, joka virtaa käärmemäisesti kaikkiin suuntiin. Valo tuhoaa maailman luodakseen sen uudestaan. Tätä uudelleenluomisen prosessia symboloi myös leijonan häntä, joka on kuvattu leijonanpäisenä käärmeenä.
Naisen pää on kääntynyt kokonaan kohden tulimaljaa. Hän on täysin transformaation voiman lumoissa. Näin tapahtuukin luonnostaan kaikessa täydellisessä ja tietoisessa antautumisessa. Tämä on Tantran salaisuus: tietoisuus, joka huomioi jokaisen hetken täyteyden ja hyväksyy elämässä kaiken kieltämättä mitään.
Intohimossa piilevät luovat mahdollisuudet ilmenevät vasta sitten, kun se koetaan perin pohjin, kun siitä täydellisesti humallutaan. Vasta silloin intohimo voidaan ymmärtää ja sitä voidaan käyttää oman tietoisuuden kehittämisessä. Tie valoon kulkee kaikkien pimeyden varjojen läpi.
Päätelmät: Jos olet valmis hyväksymään kaiken, mitä löydät itsestäsi, voit kokea kaiken hyvin herkästi, tietoisesti, rakkaudella ja ymmärryksellä.
Kysymykset: Millä elämäsi osa-alueella haluaisit elää täydemmin? Mikä on estänyt sinua tekemästä niin menneisyydessäsi? Oletko valmis toimimaan uudella tavalla?
Ehdotus: Koe tietoisemmin kaikki, mitä sinulle tapahtuu. Usein koemme esimerkiksi rakkauden, surunm, tuskan, raivon ja pelon tunteet esteiksi vain siksi, ettemme koskaan ole oppineet käyttämään niitä voimana.
Vahvistus: Nautin elämästä täysin siemauksin.

Nyt kannat kattoon ja baanalle! Cheesy Tämä on iloinen kortti, sillä se kehottaa sinua muutoskauden aikana kiinnittämään huomiosi kaikkeen sellaiseen, joka tekee sinut iloiseksi. Tee kaikkea, mistä innostut ja nautit. Se on parasta lääkettä huonovointisuuteen, koska silloin antaa muutosenergioiden tehd rauhassa työtään joutumatta siihen pyörteeseen itse, kuten sinulle on nyt käynyt. Vanhan kuoleminen nostaa pintaan aina matalavärähteistä, ikävää energiaa, kun taas iloitseminen pitää meidät poissa tuosta kurasta. Et varmaankaan halua, että jos joku pesee lattiasi, puhdistaa ne liasta, hän kävisi pesun päätteeksi kaatamassa likaveden sinun päällesi. Nyt tässä käy juuri niin. Iloisuus siirtää sinut pois tulilinjalta. Pistä elämä onnellisesti risaiseksi, vaikka ei huvittaisikaan! Grin
tallennettu
marix
Astro-nauttija
****
Viestejä: 834



Profiili
« Vastaus #1313 : 29.05.2008 17:30:28 »

kiitosta vaan taas Smiley kauneus sopii tämän hetken teemaan.. tai yleensä kesään Smiley mikäs sen kauniimpaa kuin vihreä luonto  smitten
tallennettu

aurinko , jupiter , uranus ja neptunus jousimiehessä
merkurius kauriissa
kuu vesimiehessä
askendentti ja mars vaa'assa
venus , pluto ja saturnus skorpionissa
delir
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 50



Profiili
« Vastaus #1314 : 29.05.2008 17:43:47 »

KIIIIITOS!!  Wink
tallennettu
Brida
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 298


" Elän tässä ja nyt, täynnä elinvoimaa "


Profiili
« Vastaus #1315 : 29.05.2008 19:27:10 »

Kiitos!  Smiley
tallennettu

May your day be uplifted
filled with sunshine and warmth
the shining rainbows of hope
the white clouds of dreams
the gentle softness of breeze
the sweet smell of fresh air.

May your day be uplifted
from start to end
filled with joy and happiness
untroubled and serene.

May your day be
Norna
Vieras
« Vastaus #1316 : 29.05.2008 20:49:46 »

 Kiitos AthaMaarit korteistasi!  Kiss
tallennettu
Emelia
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1798



Profiili WWW
« Vastaus #1317 : 29.05.2008 20:50:34 »

Hei Atha!!  smitten  smitten

Katsoisitko minullekin korttejasi... Lähinnä työtä ja tulevaisuutta.. Kaikki ovat auki edelleen.
Emelia
tallennettu

Nefertari
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 100



Profiili
« Vastaus #1318 : 29.05.2008 20:55:02 »

Kiitos AthaMaarit! Kylläpä vain, ihan tuntui tuo oikeaan osuneen! Tällä hetkellä on tosiaan tehtynä jo sellaisea tosi repäiseviä suunnitelmia, joita aiemmin niin häpesin, mutta nyt ne on menossa toteutukseen  Smiley Ja kaikki vaan siksi, että haluan kokemuksia ja pitää puhtaasti hauskaa. Ja sitten vielä rakkauspuolella on etenkin revitelty ja oltu pää pilvissä  Cheesy Mutta ei ole haitannut, antanut mennä vaan. Joten hyvä vaan, sain vahvistuksen teoilleni näin ajatustasollakin ja tajuan oikeasti, mitä minun kannattaisi tehdä. Kyllä minä luulen, että tämä alakuloisuus tästä korjaantuu...

Kiitokset suuret vielä kerran, ja paljon jaksamista tässä muiden auttamisoperaatiossa smitten
tallennettu

Härkä
Nousumerkki skorppioni
Aurinko härässä
Kuu oinaassa
Merkurius oinaassa
Venus Oinaassa
Mars skorppionissa
rubiinitar
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 444


Profiili
« Vastaus #1319 : 29.05.2008 21:09:39 »

Hei Atha,

kärsivällinen kysyy jälleen a. olisiko asuntoenergioiden/uuden kodin avautuminen vihdoin mahdollista?
Parisuhdekorttini?

Gracias!
tallennettu
Sivuja: 1 ... 86 87 [88] 89 90 ... 110
  Tulostusversio  
 
Siirry: