Sivuja: 1 ... 89 90 [91] 92 93 ... 110
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Kysy AthaMaaritilta (nykyään maksu, lue lisää sivu 1)  (Luettu 705046 kertaa)
0 jäsentä ja 7 vierasta katselee tätä aihetta.
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1350 : 06.06.2008 16:16:00 »

Rubiinitar. Asunnolle eka kortti ja toinen parisuhteelle

MIEKKOJEN VIITONEN - TAPPIO
Käänteisenä
Avainsanat: Venus Vesimiehessä, tappion tai menetyksen pelko, tuskallisten tilanteiden tai kokemusten pelko

Viisi miekkaa ovat muodostaneet viisisakaraiden tähden, joka roikkuu alaspäin. Tasapaino on mennyttä. Miekkojen ympärillä olevan tähden ääriviivat muodostuvat vesipisaroista. Kaikkiin haavoihin on kajottu ja ne vuotavat jälleen. Miekat ovat käyriä - ne ovat vahingoittuneet eivätkä ole tasapainossa. Kukin miekan kahva kuvaa tilanteen eri puolia. Kala kuvaa menneisyyttä ja nukkuva käärme sitä, että mikään ei uudistu. Alaspäin roikkuva kruunu symboloi menetettyä tietoisuutta ja oinaan sarvet sitä, että uusia virikkeitä ei ole eikä mitään voida aloittaa. Simpukankuori kuvaa suojelun ja turvallisuuden tarvetta.
Tappion pelko hallitsee tätä hetkeä. Se saattaa liittyä ihmissuhteisiin tai yleisesti ottaen jokin sinulle erittäin tärkeän asian alkamiseen. Se on hallinnan menettämisen pelkoa. Se on pelkoa kokea tunne, että kaikki lipuu pois käsistäsi.
Vesimies on suuntautunut tulevaisuuteen. Haasteesi on tappion pelosta huolimatta raivata tilaa omalle objektiivisuudellesi ja selkeydellesi, joita kortin sininen reunusta kuvaa. Maalauksen valkoinen keskus kuvaa valoista henkeä, joka yrittää tunkeutua pelon voiman läpi.
Päätelmät: Tämän kortin nostaminen osoittaa sinulle, että olet nyt valmis ymmärtämään tappion pelkosi. Pelko on luonteeltaan irrationaalista - se ei välttämättä heijaste todellista tilannetta. Tiedostamalla tämän voit vapauttaa kaiken sen energian, joka on ollut sitoutuneena pelkoosi. Jos pelkäät huomatessasi, että et enää hallitse asioita, muista, että tunne asioiden hallitsemisesta on vain harhaa! Pelkojesi näkeminen, ymmärtäminen, hyväksyminen sekä niistä irti päästäminen vapauttaa sinut.
Kysymys: Mitä liität käsitteeseen “tappio”?
Ehdotus: Kirjoita muistiin vastauksesi yllä esitettiin kysymykseen tai kerro se jollekulle, johon luotat. Jos vanhat haavat tulevat jälleen pintaan, anna itsesi tuntea niiden aiheuttama kipu. Vain siten ne voivat parantua.
Vahvistus: Hyväksyn pelkoni ja päästän niistä irti.

Oikein hyvältä näyttää asuntoasia! En ihmettelisi jos muuttu pomppaisi eteen tässä kesän aikana. Tämä kortti lupaa, että asunnonvaihto on tasapainossa oman tiesi kanssa ja nyt vain jännityksellä odotetaan milloin H-hetki tulee eteen. Se näyttäisi tämän mukaan olevan lähellä.

LANTTIEN KOLMONEN – TOIMINTA
Käänteisenä
Avainsanat: Mars Kauriissa, työ, raadanta, vähittäinen prosessi, velvollisuus itseä kohtaan, itseluottamus

Tämä kortti viittaa koko energiasi hyödyntämiseen aina, kun velvollisuutesi on toimia. Olet halukas ottamaan hoitaaksesi vaikeitakin tehtäviä – velvollisuuden tunne tulee sisältäsi.
Tähän tarvitaan koko olemustasi. Koko energiasi täydellinen sitouttaminen on nyt tarpeen. Kolme pyörää symboloivat ruumista, mieltä ja henkeä. Mitään näistä kolmesta ei voida jättää ulkopuolelle. Näkyviä tuloksia syntyy vain siten, että niitä käytetään yhdessä ja tasapainoisella tavalla – tätä symboloi kortissa oleva kristallipyramidi. Yhteinen päämäärä yhdistää nämä eritasoiset energiat.
Kristallin symboloima selkeys syntyy. Taivaat alkavat aueta. Silti epävarmuuden pilvet saattavat toistuvasta hämärtää selkeää näkemystäsi päämäärästäsi. Mutta järkähtämätön vakautuneisuutesi aloittamasi tehtävän suhteen antaa sinulle voimaa voittaa välillä esille nousevat epäilykset. Tämä takaa asteittaisen edistyksesi.
Päätelmät: Jokin tilanne vaatii sinulta valmiutta tehdä lujasti töitä. Sitoudu siihen täydellisesti, se on sen arvoista!
Kysymykset: Millä elämäsi alueilla pidättelet vielä itseäsi? Millä alueilla voisit antaa itsestäsi enemmän?
Ehdotus: Etsi sellaista, minkä saavuttamiseksi olet valmis uhraamaan kaiken energiasi. Pysy tietoisena siitä.
Vahvistus: Olen nyt valmis antamaan kaiken ja ottamaan vastaan kaiken

Huolehdi siitä, että parisuhteen rintamalla ruumiisi, mielesi ja henkesi pysyvät ravittuina. Ole valmis tekemään töitä suhteen ja oman hyvinvointisi eteen, mutta älä raada. Se, että ryhtyy yksinään pyörittämään suhdetta ei enää ole edes mikään parisuhde. Eihän sellaista suhdetta kutsuta enää edes ystävyydeksi saati sitten parisuhteeksi ja silti miljoonat ihmiset kitkuttaa elävät moisessa loukossa! Älä uhraa kaikkea itsestäsi parisuhteelle. Kompromisseja tulee tehdä ilman muuta, mutta suhteen tarkoitus ei ole saada sinua kadottomaan Itseäsi ja omaa persoonaasi, elämääsi ja innostuksen kohteitasi totaalisesti.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1351 : 06.06.2008 16:22:23 »

SatuT. Tämmöista sanotaan suhteeseen

MALJOJEN PRINSSI
Avainsanat: Veden elementti, halut, toiveet, intohimo, transformaation mahdollisuus

Maljojen Prinssin keskeisin tehtävä on hallita täydellisesti tunne-elämänsä tarpeita. Ilman elementtiin yhdistyneenä – aivan kuten Skorpioni astrologisesti – symboloi suurta intohimoa. Prinssin simpukkaa muistuttavia vaunuja vetää kotka, skorpionin symboli. Tämä voidaan ymmärtää viittaukseksi mahdolliseen transformaatioon. Vaunut vierivät tunteiden meren yli, mutteivät kosketa sitä.
Toiveet ja halut täytyy huomata ja tiedostaa. Ne ovat peruvoimia, jotka ajavat meitä eteenpän elämässä. Niitä on mahdollista hallita ja käyttää vain, jos olet hereillä ja valpas. Sen sijaan, että tukahduttaisit toiveesi ja halusi, voit käyttää niitä tullaksesi yhä tietoisemmaksi. Tällä tavoin katsottuna toiveista ja haluista voi tulla välikappale, joka auttaa meitä menemään sisäiseen maailmaamme.
Käärme, muutoksen ja viisauden symboli, herää ja nousee ylös. Prinssin kypärässä oleva kotka viittaa hengellisen vapautuksen mahdollisuuteen. Nämä mahdollisuudet on tiedostettava – tämä tehtävä Prinssilä on vielä edessään. Koska Prinssi on aivan liian keskittynyt katsomaan käärmettä, hän unohtaa rakkauden. Tätä symboloi hänen kädessään alaspäin roikkuva lootuksenkukka. Kun Prinssi oppii yhdistämään eteenpäin vievien halujen voiman, lootus voi taas kasvaa suoraan.
Päätelmät: Hyväksy seksuaaliset tarpeesi ja intohimosi ja elä ne tietoisesti. Saat paljon tehdessäsi niin. Antaudu täysin kokemuksille ja tarkkaile itseäsi tehdessäsi niin.
Kysymys Mitä salaisia toiveita et halua hyväksyä?
Ehdotus: Vietä joka päivä vähän aikaa luomalla mielikuvia haluistasi kadottamatta itseäsi niihin.
Vahvistus: Uskallan nyt toteuttaa seksuaaliset haluni ja toiveeni. Se tekee minusta elinvoimaisemman ja tyytyväisemmän.

Suhteeseenne annetaan neuvoksi rakkauden vaalimista ja omien tunteiden sekä halujen huomioimista. Tämä tarkoittaa siis sitä, että ilmaisee Itseää vapaasti mutta dominoimatta kumppania tyyliin "kun minä haluan me teemme justiinsa näin!" Siihen viittaa kortin kehotus muistaa myös rakkaus. Myös kumppanin toiveita ja haluja tulee kunnioittaa mutta ei niin, että toiset halut ja toiveet vetävät suhdetta ja toinen kumppani kokee olevansa vain laiminlyöty riippakivi.
Kumppanuutta, kumppanuutta! Sitä kaivataan nyt, molemmilta ja molemmat kaipaavat sitä. Pitäkää hauskaa!
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1352 : 06.06.2008 16:28:21 »

Urbania, tässä nyt sinulle se miehen kortti. Katsotaan mitä se sanoo.

KUOLEMA
Avainsanat: Skorpioni, kuolema ja ylösnouseminen, transformaatio, skorpioni, käärme, kotka, vanhoista pauloista vapautuminen, ulkoiset muutokset

Kuoleman kortti ei yleensä merkitse fyysistä kuolemaa. Tavallisesti se viittaa radikaaliin ulkoiseen muutokseen.
Vanhojen suhteiden on hajottava, päätyttävä. Prosessiin saattaa liittyä kipeitä kokemuksia, mutta kortin nostaminen osoittaa kuitenkin valmiuttasi tähän. Irtipäästäminen, niin vaikeaa kuin se saattaakin olla, vapauttaa sinut. Kuolema näyttää kahdet kasvonsa: ne jotka tuhoavat ja repivät hajalleen ja ne, jotka vapauttavat sinut vanhoista, liian sitovista, elämänkielteisistä siteistä. Riippuu omasta asenteestasi, kumpi näistä vaihtoehdoista toteutuu. Pieninkin halu tarrautua vanhoihin siteisiin saa niiden raukeamisen, kuoleman, tuntumaan vielä kiduttavammalta.  Hermann Hesse käskee meitä antamaan itsemme pudota. Kun kieltäydymme kaikesta tuesta, jopa maasta jalkojemme alla ja kuuntelemme sydämessämme olevaa sisäistä opastamme, kaikki on voitettu. Kun päästämme irti, ei ole enää pelkoa, eikä vaaraa.
Korttia hallitsee luuranko, joka on valmiina niittämään viikatteellaan. Luuranko on erittäin jännittyneessä, vinossa asennossa. Se on käynnistämässä muutosta, transformaatiota. Kortin alaosassa olevan skorpionin pyrstö on valmiina pistämään. Lumpeen ja pyhän liljan kukat ovat kuolemaisillaan siihen mutaan, josta ne kerran saivat ravintonsa.
Seuraavaa kehitysvaihetta kortissa edustaa käärme, transformaation symboli. Se on tarvittaessa valmis puremaan kuolettavasti. Kortin kalasta, menneisyydestä, voisi tulla käärmeen uhri. Feeniks-lintu voi nousta lentoon vasta kun transformaation tuli on polttanut kaiken tuhkaksi.
Luurangolla on päähine, jollaista käytettiin hautajaisissa muinaisessa Egyptissä. Tämä viittaa siihen, että vanhat käsitykset ja aatteet täytyy haudata. Vanhat siteet on katkaistava ja vangitut sielut vapautettava kahleistaan. Kotka, transformaation viimeisen aiheen symboli, levittää siipensä ja nousee lentoon.
Päätelmät: Olet nyt valmis tekemään elämässäsi tarvittavat muutokset. Hyväksy se tuska, joka saattaa seurata vanhan menettämisestä.
Kysymys: Millaisissa aikansa eläneissä suhteissa tai tilanteissa yhä roikut?
Ehdotus:”Kuole ennen kuin kuolet”. Tämä perinteinen sufi-sananlasku kehottaa meitä oppimaan kuolemisen taidon. Emme voi elää täydesti niin kauan kuin pelkäämme kuolemaa tai irtipäästämistä. Kaikki takertuminen, jokainen sanomamme ”ei” estää meitä olemasta osa Elämän luonnollista virtaa.
Vahvistus: Sanon nyt kyllä kuolemalle, kyllä itselleni.

Miehen tulisi päästää irti menneisyydestään, kuolettaa vanha itsensä pois ja syntyä uudelleen. Hänellä on siihen valmiudut kuten kellä tahansa meistä, mutta on eri asia onko hän halukas tekemään niin. Hän voi valita - joko aloittaa uuden elämän tai jatkaa rypemistä vanhassa. Sinä et oikein voi tämän kortin mukaan tehdä asialle yhtään mitään. Jos mies ei ole valmis kasvamaan seuraavalle tasolle sanoisin sinulle, että jatka matkaa. Muutoksen on aina lähdettävä Itsestä, ei muiden neuvoista. Ehdotus on ennen kaikkea teille kummallekin voimakas muistutus.
tallennettu
tähtisiipi
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 134



Profiili
« Vastaus #1353 : 06.06.2008 17:46:29 »



 Hei AthaMaarit!



Miltähän näyttää tulevaisuus? Ihmisuhteiden osalta, onko mies joka on ollut elämässäni muutaman vuoden osittain tulossa siihen kokonaan vai häviääkö hän elämästäni kokonaan?

Mieten asunto asiat järjestyvät?

Työ?

Kiittäen Tähtisiipi angel
tallennettu
Dimma
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 278



Profiili
« Vastaus #1354 : 06.06.2008 18:07:10 »

 Kiitos - kiitos - kiitos AM! Osuivat kyllä niin oikeaan, huippua että sain myös vaunut- kortin. Muutosta on ilmassa, tunnen sen kyllä.. smitten smitten
tallennettu

To know it is to be fearless, and to know it is to be full of love.
Ninalii
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 29


Profiili
« Vastaus #1355 : 06.06.2008 20:58:16 »

Kaipaisin neuvoja työtilanteeseen, kannattaako mun jäädä taistelemaan pomojen kanssa siitä, että saan jatkaa yövuorojani, vai luovuttaa ja hakea toista työtä?

Ja avioliitostani haluaisin kysyä, onko siinä kaikki hyvin, kun tuntuu että ollaan ajoittain NIIN kaukana toisistaan? Mitään ehdotuksia miten taas päästään balanssiin?

Kiitos  Smiley
tallennettu
rubiinitar
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 444


Profiili
« Vastaus #1356 : 06.06.2008 21:15:10 »

Kiitokset, Atha! Wink Edistytty siis on asuntoasiassa, ja pakkohan tuohon on uskoa että se vielä jopa onnistuu.

Parisuhdeasiassa olen jo saanutkin apua, eli ihan yksin ei tarvitse enää "suhdetta pyörittää", ja varsinaisen velhon (kirjaimelliseti) apuun löysinkin  Grin Ongelma on ollut aika hankala, mutta mikäänhän ei ole mahdotonta, kun jaksaa uskoa ja etsiä ratkaisuja.
tallennettu
pirjoha
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 75



Profiili
« Vastaus #1357 : 06.06.2008 22:06:03 »

Kerro rakas Atha-Maarit, miksi pyörin vesimiesmiesten ja vaakamiesmiesten kanssa? Vesimies on nykkyinen aviomies ja vaaka sättikaveri.
tallennettu
Sanna
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 273



Profiili
« Vastaus #1358 : 07.06.2008 10:15:53 »

Voih. tuntuu siltä että en saa miestäni ikinä tänne suomeen, kaikki asiat pistää vastaan miksi näin.
Haluan hänet luokseni.

Tässä kävi taannoin että hänen isänsä kuoli hänen syliinsä, juuri sinä päivänä kun oli viemässä
turistiviisumi hakemusta ja nyt isä on haudattu, nyt on turistiviisumi hakemus konsulaatissa,
mutta nyt tökkii siitä kun ei kuulemma voi antaa turisti viisumia jos on oleskelulupa hakemus
laitettu hakuun, vaikka koko oleskelulupa hakemusta ei ole edes vielä otettu käsittelyyn.
Mieheni ei jaksaisi olla enää päivääkään Kosovossa, mutta valoa ei näy tunnelin päässä.

Kaikenlisäksi hänen ympärillään Kosovossa hänen läheisiään sairastuu ja kuolee kokoajan.
nyt on siskon lapsi 6 kk vanha sairaalassa, keuhkoissa jotain.
Pelkään että hänkin kohta sairastuu, vaikka vahva onkin.
Mitä kortit näyttää meille, onko mitään toivoa?
« Viimeksi muokattu: 22.06.2008 09:56:42 kirjoittanut Nebra » tallennettu

pimpulapampula
Vieras
« Vastaus #1359 : 07.06.2008 11:37:53 »

Kova on miesten ikävä täällä muillakin Wink Mites tämä minun rapuherrani, kouluttanut olen, mitenhän käy,antaako tunteilleen sijaa vai mielisteleekö kavereitaan ja minut pitää vain patjankorvikkeena Cry
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1360 : 09.06.2008 14:43:27 »

Perääntyvä Merkurius kosautti minulta tietokoneen hengiltä (tai toivottavasti vain  Windowsin hengiltä) joten olen koneeton ja näin ollen myös netitön jonkin aikaa vielä.
tallennettu
ArjaHelena
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 21



Profiili
« Vastaus #1361 : 10.06.2008 15:34:41 »

Moi AthaMaarit!

Toivottavasti saat koneesi kuntoon.
Pari kysymystä pyörii aatoksissa alvariinsa..maisemanvaihdos olisi paikallaan ja miesrintaman suunnalla on hyvinkin hiljaista,ainakin mun osalta. Josko näihin jotakin osaisit kertoa..
tallennettu

Nousumerkki Leijona
Aurinko Leijona
Kuu Neitsyt
Merkurius Rapu
Venus Leijona

Mars Härkä


Who praises all his kindred do?
Expects his friends to praise them too.
And cannot see their senseless view?
Ah,Leo!
limoviikuna
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 137


Profiili
« Vastaus #1362 : 12.06.2008 21:04:00 »

Limoviikuna. Ensin rakkaus ja sitten asunto.

KUOLEMA
Avainsanat: Skorpioni, kuolema ja ylösnouseminen, transformaatio, skorpioni, käärme, kotka, vanhoista pauloista vapautuminen, ulkoiset muutokset

Kuoleman kortti ei yleensä merkitse fyysistä kuolemaa. Tavallisesti se viittaa radikaaliin ulkoiseen muutokseen.
Vanhojen suhteiden on hajottava, päätyttävä. Prosessiin saattaa liittyä kipeitä kokemuksia, mutta kortin nostaminen osoittaa kuitenkin valmiuttasi tähän. Irtipäästäminen, niin vaikeaa kuin se saattaakin olla, vapauttaa sinut. Kuolema näyttää kahdet kasvonsa: ne jotka tuhoavat ja repivät hajalleen ja ne, jotka vapauttavat sinut vanhoista, liian sitovista, elämänkielteisistä siteistä. Riippuu omasta asenteestasi, kumpi näistä vaihtoehdoista toteutuu. Pieninkin halu tarrautua vanhoihin siteisiin saa niiden raukeamisen, kuoleman, tuntumaan vielä kiduttavammalta.  Hermann Hesse käskee meitä antamaan itsemme pudota. Kun kieltäydymme kaikesta tuesta, jopa maasta jalkojemme alla ja kuuntelemme sydämessämme olevaa sisäistä opastamme, kaikki on voitettu. Kun päästämme irti, ei ole enää pelkoa, eikä vaaraa.
Korttia hallitsee luuranko, joka on valmiina niittämään viikatteellaan. Luuranko on erittäin jännittyneessä, vinossa asennossa. Se on käynnistämässä muutosta, transformaatiota. Kortin alaosassa olevan skorpionin pyrstö on valmiina pistämään. Lumpeen ja pyhän liljan kukat ovat kuolemaisillaan siihen mutaan, josta ne kerran saivat ravintonsa.
Seuraavaa kehitysvaihetta kortissa edustaa käärme, transformaation symboli. Se on tarvittaessa valmis puremaan kuolettavasti. Kortin kalasta, menneisyydestä, voisi tulla käärmeen uhri. Feeniks-lintu voi nousta lentoon vasta kun transformaation tuli on polttanut kaiken tuhkaksi.
Luurangolla on päähine, jollaista käytettiin hautajaisissa muinaisessa Egyptissä. Tämä viittaa siihen, että vanhat käsitykset ja aatteet täytyy haudata. Vanhat siteet on katkaistava ja vangitut sielut vapautettava kahleistaan. Kotka, transformaation viimeisen aiheen symboli, levittää siipensä ja nousee lentoon.
Päätelmät: Olet nyt valmis tekemään elämässäsi tarvittavat muutokset. Hyväksy se tuska, joka saattaa seurata vanhan menettämisestä.
Kysymys: Millaisissa aikansa eläneissä suhteissa tai tilanteissa yhä roikut?
Ehdotus:”Kuole ennen kuin kuolet”. Tämä perinteinen sufi-sananlasku kehottaa meitä oppimaan kuolemisen taidon. Emme voi elää täydesti niin kauan kuin pelkäämme kuolemaa tai irtipäästämistä. Kaikki takertuminen, jokainen sanomamme ”ei” estää meitä olemasta osa Elämän luonnollista virtaa.
Vahvistus: Sanon nyt kyllä kuolemalle, kyllä itselleni.

Onko rakkauselämä/parisuhde tullut tiensä päähän. Jos näin on, anna mennä. Se kuuluu nyt tähän ajanjaksoon elämässsänne ja tukee molempien kasvua.
Jos taas sinkkuaikakausi alkaa olla ohi ja sinua vähän surettaa ja pelottaa sen menettäminen, anna mennä. Suhteen alkaminenkin tukee ajanjaksoa.
Mikä tahansa vanha nyt rakkauselämässä kuolee pois, sen on myös aika kuolla.


MALJOJEN YHDEKSIKKÖ – ONNELLISUUS
Käänteisenä
Avainsanat: Jupiter Kaloissa, onni, ylitsevuotava rakkaus, syvä ilo, siunaus

Maalauksen yhdeksän maljaa ovat symmetrisessä järjestyksessä. kaikki on tasapainoista ja harmonista. Jokaisen maljan ylle on taipunut aukinainen lootuksenkukka, joka antaa energiansa tulvia maljaan. Maljojen täyteys ja ylitsevuotavuus symboloi moninaisia lahjoja.
Jupiter Kalojen merkissä merkitsee enemmän kuin pelkkää sympatian tunnetta. Kokonaisvaltaisesti koetusta ilosta syntyy valtava onnellisuuden tunne. Tämän ilon laatu osoittaa, että se nousee syvältä. Se ei ole seurausta pinnallisesta nautinnosta, Se kertoo onnesta, joka saa voimansa levollisen sielun syvimmistä syövereistä.
Päätelmät: Tämä hetki on täynnä harmoniaa ja sisäistä iloa, Avaudu sille täysin. Älä menetä tätä tilaisuutta!
Kysymys:Mitä etsit ja mistä voit löytää todellisen onnesi?
Ehdotukset: Hengitä ja tunne! Jos olet yksin, nauti yksinäisyydestäsi. Jos olet yhdessä muiden kanssa, nauti heidän läsnäolostaan. Jos teet työtä, omistaudu sille hiljaisen tyytyväisenä.
Vahvistus Onnellisuus on luonnollinen olotilani.

Onpas vähän hankala kortti tulkittavaksi. Käänteisenähän tämä muuttuu muotoon onnettomuus. Koska päätelmässä sanotaan, ettei tätä tilaisuutta saa menettää tulkitsisin sen itse käänteisenä niin, että asunnon osto ei ainakaan vielä ole ajankohtainen. Odottele vielä ja pyri löytämään onni sisältäsi, älä ulkoisista asioista kuten asunto.


Kiitos AM  smitten
Kylläpä korttisi osuivat aika oikeaan. Minulla oli tuossa keväällä pari miestä menneisyydestäni, joista kuvittelin vielä kehkeytyvän jotain. Mutta pikkuhiljaa olen tässä päästänyt heistä irti, viimeisimmän päästin huhti-toukokuussa  Wink . Nyt olen sitten löytänyt rinnalleni ihka uuden miehen, kuukauden päivät ollaan tunnettu ja kivasti synkkaa. Saiskos sinulta korttia vielä tälle uudelle suhteelle? Asuntoasiakin on vielä vireillä, koska en ole vain kokenut sitä vielä niin tärkeäksi. Sivusilmällä asuntoja olen katsellut  Smiley
tallennettu
Memmy
Vieras
« Vastaus #1363 : 15.06.2008 21:49:12 »

Hei Athamaarit!

Voisitko katsoa minulle mitä tulevaisuus näyttää. Elämäni on ollut aika raskasta ja olen hieman hukassa mihin suuntaan menen.

Kiitoksia näin etukäteen  smitten
tallennettu
Emelia
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1798



Profiili WWW
« Vastaus #1364 : 16.06.2008 11:44:40 »

Emelia. Kortit työlle ja tulevaisuudelle!

LANTTIEN KOLMONEN – TOIMINTA
Käänteisenä
Avainsanat: Mars Kauriissa, työ, raadanta, vähittäinen prosessi, velvollisuus itseä kohtaan, itseluottamus

Tämä kortti viittaa koko energiasi hyödyntämiseen aina, kun velvollisuutesi on toimia. Olet halukas ottamaan hoitaaksesi vaikeitakin tehtäviä – velvollisuuden tunne tulee sisältäsi.
Tähän tarvitaan koko olemustasi. Koko energiasi täydellinen sitouttaminen on nyt tarpeen. Kolme pyörää symboloivat ruumista, mieltä ja henkeä. Mitään näistä kolmesta ei voida jättää ulkopuolelle. Näkyviä tuloksia syntyy vain siten, että niitä käytetään yhdessä ja tasapainoisella tavalla – tätä symboloi kortissa oleva kristallipyramidi. Yhteinen päämäärä yhdistää nämä eritasoiset energiat.
Kristallin symboloima selkeys syntyy. Taivaat alkavat aueta. Silti epävarmuuden pilvet saattavat toistuvasta hämärtää selkeää näkemystäsi päämäärästäsi. Mutta järkähtämätön vakautuneisuutesi aloittamasi tehtävän suhteen antaa sinulle voimaa voittaa välillä esille nousevat epäilykset. Tämä takaa asteittaisen edistyksesi.
Päätelmät: Jokin tilanne vaatii sinulta valmiutta tehdä lujasti töitä. Sitoudu siihen täydellisesti, se on sen arvoista!
Kysymykset: Millä elämäsi alueilla pidättelet vielä itseäsi? Millä alueilla voisit antaa itsestäsi enemmän?
Ehdotus: Etsi sellaista, minkä saavuttamiseksi olet valmis uhraamaan kaiken energiasi. Pysy tietoisena siitä.
Vahvistus: Olen nyt valmis antamaan kaiken ja ottamaan vastaan kaiken

Käänteisenä kortti kehottaisi lepoon tai kertoisi siitä, että työtilanne on nyt auki. Oli miten oli, älä huolehdi. Jos töitä ei nyt ole, lepää sillä se on ihan tarkoituksellista ja jos meinaat hukkua töihisi lepää siltikin. Jos puurrat hampaat irvessä paraikaa hommia kortti kertoo, että jokin osa-alue Itsestäsi - joko ruumis, mieli tai henki - joutuu nyt uhratuksi tuon puurtamisen takia ja se saattaa olemuksesi epätasapainoon. Ei ihme jos väsyttää ja ahdistaa. Siksi lepo onkin nyt tarpeen.

MALJOJEN KUNINGATAR
Käänteisenä
Avainsanat: Veden vesielementti, kuten ylhäällä niin myös alhaalla, avoimesti näytetyt tunteet, äitiys, tunteiden rehellisyys

Valon säteet ympäröivät Maljojen Kuningattaren olemusta. Hänet voi nähdä vain, jos katsoo tarkasti. Kuningattaren olemusta ei voi ymmärtää älyllisesti – se täytyy tuntea ja aistia. Hän on verhoutunut salaperäisyyteen. Mikäli haluat ymmärtää tämän salaperäisyyden, sinun täytyy mennä syvälle herkkyyden ja tunteiden maailmaan.
Tyyni järvi, jonka rannalla Kuningatar levähtää, heijastaa hänen kuvansa melkein täydellisenä. Kuningattaren ulkoinen säteily on kuitenkin heijastusta hänen syvimmistä tunteistaan. Hän on kosketuksissa omiin tunteisiinsa ja näyttää ne avoimesti ja aidosti. Hänen ympärillään olevat ihmiset eivät aina ymmärrä häntä, mutta se ei ole hänelle ongelma. Kuningatar ei tee kompromisseja tunne-elämässään. Jos hän tekisi niin, hänen täytyisi kieltää itsensä ja hän saattaisi menettää kauneutensa hehkun.
Sekä järvessä että Kuningattaren kädessä olevat lootuksenkukat symboloivat antavaa rakkautta. Lootuksen juuret ulottuvan pohjan mutaan ja pimeyteen, mutta muta ja vesi eivät kosketa lootuksen lehtiä ja kukintoja. Vesi vierii pois terälehdiltä tai jää niille pisaroina. Vaikka terälehdet ovat yhteydessä veteen ja mutaan kasvaen niistä, ne ovat silti erillisiä. Kukoistava rakkauskin kasvaa vaistojen ja viettien alitajuisesta maailmasta ja saa sieltä ravintonsa. Tietoisuuden valo saa alitajuiset energiat ja voimat tulemaan esiin uudella tavalla. Vanha näyttäytyy uudessa valossa, muuttaa muotoaan – tunteet syntyvät uudelleen.
Haikara, kevään saapumisen sanansaattaja, on uuden airut. Tällä kortilla voidaan sanoa olevan yhteyttä äitiyteen. Kuningattaren kädessä oleva lootuksen kukka on myös Isiksi, Suuren Äidin, kukka. Simpukanmuotoisessa maljassa oleva rapu viittaa niin ikään perheeseen ja kotiin.
Päätelmä: Kun näytät tunteesi avoimesti, sinusta tulee kaunis. Ympärilläsi saattaa olla ihmisiä, jotka eivät ymmärrä sinua, mutta älä välitä siitä! On olemassa tarpeeksi muita, joiden kanssa voit jakaa tunteesi.
Kysymys: Olenko vilpitön tunteissani?
Ehdotus: Luota tunteisiisi! Elä sopusoinnussa niiden kanssa!
Vahvistus: Avoimuuteni ja elinvoimani tekevät minusta kauniin.

Siitä huolimatta että ehdotus ja vahvistus ovat käänteisinä saan kortista silti sen tunteen, että tunteita ei ole nyt huomioitu tarpeeksi ja ilmaistu niitä. Avoin tulevaisuus pelottaa ketä tahansa ja tämä pelko täytyykin purkaa ulos jotenkin. Älä anna kauniiden veden pinnalla kasvavien lootuskukkien eri korkeamman tietoisuutesi upota vaistojen mutaan eli egoosi, joka nyt pelottee ihmistä sen minkä ehtii. Liittyykö huoli tulevaisuudesta jotenkin perheeseen, tiedostamattomasti? Tuo pelko on nimittäin aiheeton.
Sinua neuvotaan kuuntelemaan tunteitasi kuitenkaan joutumatta niiden vangiksi. Kuten sanottua "The mind is given to you, you are not given to the mind"


Kiitos Atha!!  smitten

Molemmat kortit käänteisinä tuntuvat kuvaavan tilannettani aivan täydellisesti... Töitä ja töiden tekeminen on työtä, eli lepoa kaipaisin jo kovastikin... Ja toisaalta jatkuva väsymys työstä ja tekemisestä on jättänyt kyllä tunteet vähemmälle huomiolle.  buck2
tallennettu

Sivuja: 1 ... 89 90 [91] 92 93 ... 110
  Tulostusversio  
 
Siirry: