Sivuja: 1 ... 51 52 [53] 54 55 ... 110
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Kysy AthaMaaritilta (nykyään maksu, lue lisää sivu 1)  (Luettu 705171 kertaa)
0 jäsentä ja 6 vierasta katselee tätä aihetta.
pohjoisen tuulonen
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 11



Profiili
« Vastaus #780 : 26.12.2007 17:15:40 »

Hei!!

Minulla on vähän samanlainen ongelma kuin sinisellä galaktisella kotkalla, eli olen yksin, vaikkakin onnellisesti yksin. Olen etsinyt rakkautta koko elämäni, mutta ainakaan vielä ei sellaista "juuri oikeaa" ole kohdalleni tullut. En ole oikein koskaan vielä ollut kunnolla rakastunutkaan, vaikka pitempiäkin suhteita olen kokenut. Voimakkaita ihastuksia kyllä on ollut, mutta yleensä ne ovat kaatuneet joko siihen, että olen ns. kolmas osapuoli ja sellaiseen en ole ryhtynyt tai sitten on ollut muita mutkia matkassa...yleensä omat tunteet on pitänyt laittaa syrjään muiden onnen tieltä. Haluaisin tietää, onko tämä todella valintani, olla yksin? Jollakin tasolla en kai ole vieläkään valmis parisuhteeseen, vaikka se on ainoa asia, mitä juuri tällä hetkellä haluaisin. En ole koskaan ollut epätoivoinen, lyhyitä suhteita en voisi edes harkita, mutta halu löytää lopulta se, jonka kanssa voisin jakaa elämäni, on kasvanut entisestään.

En ole oikein varma, mitä minun pitäisi vielä oppia yksinäisyydestä, toisaalta nautinkin siitä kovasti.. Miksi olen yleensä aina se väliinputoaja tunneasioissa?  Saat valita itse mitä apukeinoja käytät.

Kiitos kovasti!! smitten
tallennettu
marix
Astro-nauttija
****
Viestejä: 834



Profiili
« Vastaus #781 : 26.12.2007 18:23:47 »

pystytkö nostamaan minulle kortin ihan yleisesti vaan? mutta jos pitää olla jokin tarkoitus, niin vaikka sit huomiselle tai ylihuomiselle. tai vaikka meijän kissoille?
tallennettu

aurinko , jupiter , uranus ja neptunus jousimiehessä
merkurius kauriissa
kuu vesimiehessä
askendentti ja mars vaa'assa
venus , pluto ja saturnus skorpionissa
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #782 : 26.12.2007 23:57:13 »

Kaurisenergiaa. Tässäpä sinulle korttia:

MAAILMANKAIKKEUS
Avainsanat: Saturnus, täydentyminen, kosminen liitto, matkustaminen, orjuudesta vapautuminen, karmasta vapautuminen

Tämä on Suurten Salaisuuksien korttien viimeinen kortti. Se sulkee ympyrän, joka alkoi Narrista. Tärkeä tehtävä on täytetty ja jälleen palataan Narrin viattomuuteen ja vilpittömyyteen. Pisara häviää mereen ja meri tulvii pisaraan. Tämä täydentyminen aloittaa samalla olemassaolon korkeammalla tasolla. Lopullinen päämäärä on saavutettu - paluu alkuperäiseen kosmiseen yhteyteen.
Nyt näet itsesi ja maailman sellaisina kuin ne todella ovat. Tätä symboloi oikealla ylhäällä oleva Horuksen silmä. Kaikki vaatteet ja naamiot ovat käyneet tarpeettomiksi, koska olet yhtä todellisen olemuksesi kanssa. Pyörähtelet maailmankaikkeuden ikuisen tanssin mukaan tempaamana. Pienen “minäsi” rajat häviävät maailmankaikkeuden kanssa kokemaasi orgastiseen ykseyteen.
Alaston nainen tanssii vapautuksen tanssia. Horuksen silmän läpi hän on nähnyt, millaisia rajoituksia pohjimmiltaan ovat. Syvän ymmärryksen turvin hän repii satimen verkon. Tätä symboloi naisen kädessään pitämä sirppi. Transformaatiota kuvaavalla jättiläismäisellä käärmeelläkään ei ole enää tehtävää. Energia on muuttunut ja kaikki on uutta. Käärmettä ei enää tarvita - jäljellä ei ole enää mitään, mitä sen myrkyllinen purema voisi tuhota.
Kortin kulmissa olevat neljä kerubia puhaltavat kaikkialle ulottuvan hengen jokaiseen neljään ilmansuuntaan. “Katsokaa, kaikki on uutta!”
Päätelmät: Sinun on nyt mahdollista nähdä asiat sellaisina kuin ne todella ovat. Asetelma on valmis uuden aloittamiselle tai jonkin asian suotuisalle loppuunsaattamiselle. Elämäsi tapahtumat ovat sopusoinnussa maailmankaikkeuden kanssa.
Kysymykset: Millä elämäsi osa-alueilla sinun on aika vapautua? Onko tiedossasi jokin matka tai jokin yritys, jotka vain odottavat, että tekisit jotain niiden eteen?
Ehdotukset: Luota omaan intuitiiviseen ymmärrykseesi! Tee lista kaikista
loppuunsaattamattomista tilanteista, joiden selvittäminen helpottaisi oloasi.
Vahvistus: Olen yhtä maailmankaikkeuden kanssa.

Tuossa päätelmässähän tuo sanotaankin hyvin selkeästi - nyt on aika uudelle ja universumi tukee muutosta. Nyt kannattaa laittaa pyörät pyörimään ja liikkua haluttuun suuntaan. Mitään ei tietenkään tapahdu hetkessä, vaan asiat vaativat aikaa kypsyäkseen, mutta kannattaa ainakin aloittaa jo nyt! Mene vain kohti talohaaveita ja jos se näkemäsi talo on edelleen myynnissä, käy vilkaisemassa sitä. Tiedät kyllä, kun astut sisään onko se juuri SE talo, joka kuuluu sinulle. Jos vähänkin mietityttää kannattaa vielä pitää talonetsintää käynnissä, mutta jos kolahtaa niin anna mennä! Nyt on uuden aikakauden aika.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #783 : 27.12.2007 00:04:38 »

Elwyn. Ensi vuoden aloitukselle sanotaan tällaista:

MALJOJEN RITARI
Avainsanat: Veden tulielementti, antautuminen rakkaimmille, kyky antaa, korkeamman tunnetason saavuttaminen, henkisesti tärkeät suhteet

Maljojen Ritarilla on suuret siivet, joilla hän kohoaa korkealle voimakkaan valkoisen hevosen selässä. Hänellä on vihreä haarniska ja hänen ojennetussa oikeassa kädessään on malja, jossa on rapu. Rapu, astrologisesti veden merkki, saattaa viitata perhesuhteisiin. Tässä perhe täytyy kuitenkin laajentaa käsittämään mitkä tahansa merkittävät ihmissuhteet, erityisesti sellaiset, jotka ovat henkisesti tärkeitä ja jotka liittyvät hengellisiin yhteisöihin.
Henkisyyttä symboloivat vaaleansiniset siivet kohottavat tärkeät ihmissuhteet ylemmälle keskinäisen ymmärryksen ja vuorovaikutuksen tasolle. Turhamaisuutta symboloivan riikinkukon yli on päästy. Se levittää kauneuttaan ympärilleen ja ilman ylpeyden häivää uhraa kauneutensa korkeimman palvelukseen.
Vihreä haarniska kuvaa sitä Maljojen Ritarin suurta luovuutta, jolla hän kykenee ilmaisemaan syvimpiä tunteitaan. Hänen antamansa lahjat ovat ilmauksia hänen ponnisteluistaan kohti yhä täydellisempää tunteiden vaihtoa.
Päätelmät: Kaipaat tiivistä kanssakäymistä ja vuorovaikutusta samanmielisten ja samalla tavalla ajattelevien ihmisten kanssa.
Kysymys: Kuinka voit rikastuttaa vuorovaikutusta ihmissuhteissasi?
Ehdotus: Etsi todellista perhettäsi, yhteisöä, jossa tunnet olevasi kotonasi. Siellä voit olla yhteydessä ihmisiin kaipaamallasi tavalla.
Vahvistus: Löydän yhteyden tai suhteen, jota tällä hetkellä tarvitsen.

Sanoisin ihan lyhyesti, että tämä kortti korostaa jälleen sitä, että olemme henkiolentoja oppimassa henkisiä asioita fyysisessä maailmassa ja kokemassa fyysisyyden erikoisuuksia matkallamme kohti Alkulähdettä. Keskity edelleen henkiseen unohtamatta maallista!

Muistathan, että voit tämän lisäksi laskea itsellesi vuositarotin, joka siis vaikuttaa syntymäpäivästä aina uuteen syntymäpäivääsi. Jos olet syntynyt vaikka 15.5. lasketaan vuoden 2008 tarot näin: 1+5+5+2+0+0+8=21. Silloin se taitaisi olla Maailmankaikkeus.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #784 : 27.12.2007 00:29:08 »

Chandra. Nostin sinulle kaksi korttia. Ekalta kysyin mistä tämä junnaus johtuu ja toiselta, miten käydä sitä vastaan.

INTOHIMO
Käänteisenä
Avainsanat: Leijona, intohimo, moniulotteinen luovuus, lahjat, voima, eläimellisten ja aistillisten voimien yhdistäminen ihmisen olemuksessa, vanhoista peloista ja ehdollistumista irti pääseminen

Tämän kortin nimi on perinteisesti ollut voima. Crowley nimesi kortin uudelleen, koska se sisältää palon enemmän kuin mitä sana ’voima’ ilmaisee. Intohimo merkitsee enemmän kuin vitaalista voimaa. Intohimoon sisältää myös ilo ja tuosta voimasta nauttiminen. Kortin nainen istuu leijonan selässä. Hän nostaa korkeuksiin Graalin maljaa, joka hehkuu rakkauden ja kuoleman tulessa.
Kortti on kuvaus jumalaisesta hurmasta, jumalaisesta ekstaasista, jumalaisesta hulluudesta. Nainen on aivan kuin huumaantunut. Leijonakin on intohimon vallassa. Sen seitsemän päätä kuvaavat enkeliä, pyhimystä, runoilijaa, avionrikkojaa, rohkeaa miestä, satyyriä ja leijona-käärmettä. Ne symboloivat eri näkökulmia ja puolia, jotka tässä orgastisessa kokemuksessa yhdistyvät ja sulautuvat yhdeksi intuitiivisesti ymmärrettäväksi voimaksi. Ne ovat riippumattomia moraalista tai rajoittavasta asioiden järkeistämisestä. Tässä esitetyt voiman ilmenemismuodot heijastavat Luovan Järjestyksen arkkityyppejä.
Ihmisen sisällä olevaa eläintä ei kesytetä ja yhdistetä ihmisen olemukseen taistelemalla sitä vastaan ja tukahduttamalla se, vaan myöntämällä sen olemassaolo ja antautumalla sille. Tässä prosessissa saamasi voima auttaa sinua voittamaan vanhat pelkosi ja itseäsi rajoittavat ehdollistumat. Näitä symboloivat kortin taustalla himmeästi näkyvät yhteen liitetyt kädet ja pyhimyksen kasvot.
Naisen ja leijonan takana näkyy kymmenen heikosti säteilevää ympyrää, jotka kuvaavat vanhoja, häviäviä moraalikäsityksiä, jotka korvataan uusilla. Näitä uusia moraalikäsityksiä symboloi kortin yläosassa näkyvä sykkivän liikkeen kuvaus. Kortin yläosa symboloi uutta valoa, joka virtaa käärmemäisesti kaikkiin suuntiin. Valo tuhoaa maailman luodakseen sen uudestaan. Tätä uudelleenluomisen prosessia symboloi myös leijonan häntä, joka on kuvattu leijonanpäisenä käärmeenä.
Naisen pää on kääntynyt kokonaan kohden tulimaljaa. Hän on täysin transformaation voiman lumoissa. Näin tapahtuukin luonnostaan kaikessa täydellisessä ja tietoisessa antautumisessa. Tämä on Tantran salaisuus: tietoisuus, joka huomioi jokaisen hetken täyteyden ja hyväksyy elämässä kaiken kieltämättä mitään.
Intohimossa piilevät luovat mahdollisuudet ilmenevät vasta sitten, kun se koetaan perin pohjin, kun siitä täydellisesti humallutaan. Vasta silloin intohimo voidaan ymmärtää ja sitä voidaan käyttää oman tietoisuuden kehittämisessä. Tie valoon kulkee kaikkien pimeyden varjojen läpi.
Päätelmät: Jos olet valmis hyväksymään kaiken, mitä löydät itsestäsi, voit kokea kaiken hyvin herkästi, tietoisesti, rakkaudella ja ymmärryksellä.
Kysymykset: Millä elämäsi osa-alueella haluaisit elää täydemmin? Mikä on estänyt sinua tekemästä niin menneisyydessäsi? Oletko valmis toimimaan uudella tavalla?
Ehdotus: Koe tietoisemmin kaikki, mitä sinulle tapahtuu. Usein koemme esimerkiksi rakkauden, surun, tuskan, raivon ja pelon tunteet esteiksi vain siksi, ettemme koskaan ole oppineet käyttämään niitä voimana.
Vahvistus: Nautin elämästä täysin siemauksin.

Näyttäisi siltä, että intohimon luomisprosessiin kuuluva varjojen kausi on nyt meneillään. Olet menossa kohti uutta, mutta synkkä kausi täytyy ensin käydä läpi. Juttu voi olla nyt ihan yleisestikin koettavissa, sillä kaksi ystävääni ovat valittaneet viime aikoina, miten masentaa ja itkettää ihan kamalasti ilman mitään syytä. Kaikki kaatuu päälle ja tuntuu, että elämä romahtaa, vaikka todellisuudessa ei ole mitään hätää ja molemmat ovat vahvoja ihmisiä.
keskity nyt tekemään asioita, jotka huvittavat sinua eniten - vaikka sitten nukkumaan. Älä ainakaan taistele vastaan tai ajaudu liian syvälle varjoihin. Pysy vain ankkuroituneena Itseesi ja odottele kirkkaampaa säätä.


LANTTIEN KUUTONEN – MENESTYS
Avainsanat: Kuu Härässä, sisäisen ulkoinen ilmentäminen, menestys, transformaatio

Tämä on hyvä mietiskelykortti kaikenlaisia yrityksiä ja hankkeita varten! Syvältä alitajunnastasi (kuu) nousee pakottava tarve ilmaista se, mitä sisälläsi on. Kortin keskellä olevat risti ja lootuksenkukka symboloivat tätä prosessia. Taaempana oleva risti kuvaa sitä, mikä on sisäistä. Se ilmenee ja kukkii näkyvästi.
Sisäistä prosessia kuvaavat kuusi planeettaa, jotka ovat harmonisesti ympyrän muodossa luvaten näin onnea ja menestystä. Kukin planeetta viittaa johonkin tärkeään asiaan. Näiden asioiden huomioonottaminen takaa minkä tahansa hankkeen menestymisen.
Saturnus: Ne, jotka etenevät varovaisesti, vähitellen, menestyvät. Tutki ja tarkkaile kaikkea huolella. Ennen kaikkea jokaisen hankkeen alku ja loppu on suunniteltava ja harkittava viimeistä piirtoa myöten.
Jupiter: On aivan liian hermotuttavaa ja ikävystyttävää edetä jokaisessa vaiheessa vähitellen. Ole valmis ennakkoluulottomasti ottamaan myös riskejä. Ota avoimesti vastaan ihanat yllätykset, äkilliset muutokset tai laajentavat kokemukset. Uusien, odottamattomien tapahtumien kohtaaminen vaatii joustavuutta ja avoimuutta.
Venus: Myös voimakkaat tunteet kuuluvat menestykseen. Vain jos olet avoin syvimmille tunteillesi, kykenet täysin nauttiman menestyksen tuomasta onnesta.
Kuu: Menestyksen on kummuttava syvältä sisimmästäsi ja sen on tuotava esille jotain näistä syvyyksistä..
Merkurius: Menestys vaatii tehokasta kanssakäymistä.  Ideat on ilmaistavat niin, että ne koskettavat ja inspiroivat ihmisiä.
Mars: Menestykseen tarvitaan yritystä, elinvoimaa, päämääräsuuntautuneisuutta ja kestävyyttä. Vaikeuksia vastaan on taisteltava ja ne on käännettävät voitoksi.
Päätelmät: Ota menestyksesi avoimesti vastaan. Se ei ole enempää eikä vähempää kuin lahja, jonka voit ottaa vastaan kiitollisena ja nöyränä. Todellinen menestys tulee sitten, kun olet oppinut palvelemaan. Tällainen menestys rikastuttaa olemuksesi kaikkia puolia.
Kysymys: Mitä menestys merkitsee sinulle tällä hetkellä?
Ehdotus: Luo silmiesi eteen mahdollisimman tarkka mielikuva siitä, mitä menestys tarkoittaa sinun kohdallasi.
Vahvistus: Itseni hyväksyminen ja itseluottamukseni ovat avain todelliseen menestykseen.

Kortti lupaa, että hankalan jakson jälkeen seuraa menestys. Valo tulvahtaa taas elämääsi. Voit tietenkin määritellä jo nyt kysymyksen tavoin mitä menestys merkitsee sinulle juuri nyt ja kuvitella mielessäsi haluamasi asiat. Ensi vuosi ilmentämisen erikoisvuotena tuo eteemme vielä nopeammin asiat, joihin keskitämme ajatuksemme - sekä hyvässä että pahassa - kuin aiemmin.
Tällä hetkellä on siis mentävä virran mukana kuuntelemalla sisintäsi. Se on helpoin ja fiksuin tapa selvitä tästä. Ole huoleti - kaikki on väliaikaista, myös tämä ahdinko.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #785 : 27.12.2007 00:30:08 »

Sininengalaktinenkotka. Olen nyt matkoilla ja mukanani ovat vain tarotit. Kunhan kotiudun, otan sinun riimukysymyksesi ensimmäiseksi. Se tosin menee tammikuun puolelle, mutta kuitenkin Smiley
tallennettu
AveMarisStella
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 111



Profiili
« Vastaus #786 : 27.12.2007 01:10:48 »

Nostatko mullekin uuden vuoden kortit; rakkaus, työ, koti.
Onko jotakin, mitä voisin tehdä parisuhdekuvion selkiyttämiseksi - vai pitääkö yhä antaa ajan kulua. Onko jokin kysymys, johon minun pitäisi vastata.
tallennettu

askendentti vaaka
 aurinko merkurius venus uranus pluto kuu vesta neitsyt
 jupiter juno rapu
 saturnus chiron kalat
 neptunus skorpioni
 mars leijona
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #787 : 27.12.2007 01:28:28 »

Pohjoisen tuulonen. Nostin sinulle kaksi korttia. Eka on kysymykseen onko sielunsuunnitelmasi mukaista, että olet yksin tässä elämässä ilman vakituista suhdetta (joka kestäisi siis hamaan saakka) ja toinen sille, mistä tämä väliinputoaminen tunneasioissa johtuu.

AURINKO
Käänteisenä
Avainsanat: Aurinko, erittäin suuri luova energia, tietoisuus, tyydyttävä rakkaussuhde, viisaus, henkisyys, transformaatio

Aurinko säteilee kaiken keskuksena, kahdentoista astrologisen merkin keskellä. Kaikki kylpee auringon valossa. Auringon keskustassa kukkii oivalluksen ruusu. Sen valo on selkeyden, korkeimman tietoisuuden ja oivalluksen syvin olemus.
Kaksi lasta, joilla on perhosen siivet, tanssii vihreällä luovuuden vuorella. He kuvaavat naisen ja miehen välistä vapautunutta suhdetta. Saavutettu vapaus ilmaistaan hurmioituneena ilona ja innostuksena.  Kaikki energia voidaan nyt kokonaan käyttää yhteiseen luovaan prosessiin. Sitä ei enää tuhlata valtataisteluun, mustasukkaisuuteen tai rajojen asettamiseen.
Siivet symboloivat heidän yhdistynyttä luovuuttaan, kokemustaan liitosta suuren Valon palveluksessa. Nuo siivet kantavat heidät korkealle. He kokevat täyttymyksen joka heti ja nauttivat siitä. Ei ole enää toiveita jostain tulevasta päämäärästä. Kaikki on tässä ja nyt ja niin on hyvä.
Vuoren huippua ympäröivä aita kuvaa sitä, että vapauden ja tietoisuuden huipentuma jää kuitenkin vielä näiden kahden ulottumattomiin. Huipulle päästäkseen heidän täytyy ylittää viimeinen erityinen este. Meidän jokaisen täytyy löytää tuo kapea sisäänkäynti huipulle.
Tällaisessa ekstaasissa voi tapahtua kauaskantoinen alkemistinen transformaatio. Kuun kuvaama ihminen heijastaa valoa. Auringon kuvaamasta ihmisestä on puolestaan tullut valon lähde, joka sisältää viisauden ja henkisyyden. Ihminen ei ole enää vain peili kuten kuu, joka heijastaa auringonvaloa kykenemättä itse säteilemään valoa tai lämpöä. Hän on löytänyt äärettömän sisäisen valon lähteen. Hän säteilee jumalallista viisautta ja rakkautta koko maailmaan ja ikään kuin suodattaa sen transformaation valon läpi.
Koko ihmiskunnassa on kypsymässä jotain uutta. Suuri muutos on tapahtumassa. Se tapahtuu aivan kuin hedelmän kypsyminen auringon lämpimien säteiden aikaansaaman kemiallisen prosessin kautta. ”Uuden ihmiskunnan” syntyminen vaatii vanhoissa alkemian kirjoituksissa kuvatun tapahtumaketjun täydentymistä. Feeniks palaa vain noustakseen tuhkasta uutena, upeana lintuna ja lentääkseen avoimelle taivaalle. Tietoisuuden valo läpäisee koko olemuksemme.
Päätelmät: Toiveittesi täyttyminen on mahdollista tässä ja nyt. Rentoudu ja antaudu tanssiin. Oikeat kumppanit löytävät toisensa.
Kysymys: Mitä tehtäviä tai projekteja sinulla on tällä hetkellä?
Ehdotukset: Luo silmiesi eteen kuva auringon valosta ja lämmöstä rinnassasi ja sydämessäsi. Muistuta itseäsi muutaman päivän ajan, useita kertoja päivässä, että aurinko paistaa sisällesi ja lävitsesi.
Vahvistus: Olen tasapainossa jumalallisen Valon kanssa, joka täyttää minut ja ohjaa minua.

Tässä tulisi ainakin MINUN tulkinnan mukaan aika selkeästi esille se, että pitkä parisuhde ei kuulu tämänhetkiseen sielusisuunnitelmaan. Opit jotain enemmän olemalla nyt yksiksesi kuin koko lopun elämää kestävässä suhteessa. Kortti ei kuitenkaan kiellä etteikö  suhteita tulisi elämääsi.

PAHOLAINEN
Käänteisenä
Avainsanat: Kauris, uutta synnyttävä energia, uusi elinvoima, huumori, aistillisuus, seksuaalisuus, luova energia, yksilöllisyys

Paholainen on yksi tarotpakan väärinymmärretyimmistä korteista. Ymmärtääksesi tätä korttia sinun täytyy vapautua kaikista tavanomaisista moraalikäsityksistä ja taikauskosta.
Paholaista kuvaa Pan-jumala valkoisen vuorikausiin muodossa. Kauriilla on voimakkaat, kierteiset sarvet. Sen takana oleva pylväs symboloi jäykistynyttä penistä ja alhaalla olevat pallot kiveksiä. Tämä kortti kuvaa luovaa energiaa sen materiaalisimmassa ja maskuliinisimmassa muodossa.
Palloissa on neljä naisen ja neljä miehen vartaloa, jotka muistuttavat siittiösoluja. Nämä ovat uuden tuojia. Syntymän ja kehityksen valtavaa voimaa kuvaa myös sauva, jonka päässä on siivekäs pallo sekä kaksi käärmettä, Horuksen ja Osiriksen käärmeet.
Fallosmainen pylväs ulottuu maalauksen yläreunaan saakka. Se ulottuu läpi taivaiden. Tätä symboloi pylvään ympärillä oleva tähtien jumalattaren Nutin vartaloa kuvaava kehä. Pylväs ulottuu myös alas maan keskukseen saakka.
Tämä maan keskuksen ja kosmoksen yhdistäminen on upea luovan energian kuvaus. Syvälle maahan ankkuroituminen sallii tummanruskean maan energian nousta ylös Näin se voi sulautua ylhäältä tulevaan kullankeltaiseen kosmiseen energiaan. Tämä kosmisen energian ja maan energian yhteensulautuminen inspiroi sinua luovasti. Pystyt ilmaisemaan tätä inspiraatiota.
Pan-Jumalan otsassa näkyy hänen avoin kolmas silmänsä. Tämä viittaa hänen suuriin kykyihinsä yliaistillisten havaintojen alueella. Hän on näkijä, joka ei näe ainoastaan sitä, mikä on ilmeistä, silmin nähtävää. Hän näkee myös asioiden syvemmän olemuksen.
Hänen ilmeestään loistaa hyvin huumorissävytteinen tyytyväisyys. Kaikki ne ihmiset, jotka ymmärtävät maailman syvemmän olemuksen, voidaan tunnistaa heidän huomattavasta huumorintajustaan (esimerkiksi Castenadan Don Juan). Vain ymmärtämättömät ihmiset ovat kuolemanvakavia ja täysin samaistuneita omiin ajatuksiinsa ja tekemisiinsä. Käsityksemme paholaisesta liittyy tavallisesti raakalaismaisuuteen ja eläimellisyyteen. Olemme tämän käsityksen vankeja. Mutta Pan virnistää ihmisille ja heidän projektioilleen, joille he ”demonisoivat” hänet. Viisaudessaan hän näkee, että itse asiassa jokainen halu, jokainen tunne tai teko, jolla jotenkin vangitsemme itsemme kuin myös halumme omistaa kaikki, johtavat vain turhautumiseen ja kärsimykseen. Ihmiset päätyvät tähän näkemykseen vasta koettuaan tuon kaiken omakohtaisesti moneen kertaan. Mitä suuremmaksi ymmärryksesi kasvaa ja mitä tietoisemmaksi tulet, sitä enemmän voit todella nauttia. Kun vapaudut kaikista moraalirajoituksista, voit antautua äärimmäisen aistillisesti maallisille nautinnoille. Löydät ekstaasin kaikissa sen ilmenemismuodoissa ja maistat jumaluuden kaikessa olevassa. Nautit ja jatkat matkaasi takertumatta.
Päätelmät:  Jotkut ihmiset saattavat ”demonisoida” sinut, haluavat nähdä sinussa paholaisen. Kohtaa heidät humoristisesti ja keveästi. Hyväksy se, mitä elämä antaa sinulle. Pidä jalat maassa!
Kysymys: Onko sinulla jokin toive tai halu, jota et salli itsellesi?
Ehdotukset: Istuudu mukavasti mietiskelemään. Kiinnitä huomiota hengitykseesi. Kuvittele, että jokaisella uloshengityksellä selkärankasi alaosasta kasvaa juuri, joka työntyy syvälle maan keskukseen – se tapahtuu nopeasti. Tunne seuraavaksi kuinka jokaisella sisäänhengityksellä maan energia virtaa sinuun täyttäen koko kehosi. Anna sitten tietoisuutesi siirtyä päälakeesi. Avaa itsesi kullankeltaisella kosmiselle energialle. Tunne kuinka se sekoittuu maan energian kanssa ja täyttää kehosi.
Vahvistus: Olen oman elämäni herra.

Onpas hankala kortti tulkittavaksi minulle. Ensimmäisenä tosin tulee mieleen tuo vahvistus käänteisenä eli en ole oman elämäni herra. Se voi tarkoittaa kahta asiaa: ensiksikin sitä, että tunteiden väliinputoaminen johtuu siitä, että et hallitse Itseäsi, vaan ego on sinun elämäsi herra. Toisekseen sitä, että seuraamme aina Kohtaloa/Sielunsuunnitelmaa, jonka teemme yhdessä oppaidemme kanssa. Senkin saamme lahjaksi Alkulähteeltä ja kohtaloa noudattamalla menetämme elämämme "herruuden". Toisin sanoen voimme kyllä tehdä mitä haluamme, mutta jos se ei ole sopusoinnussa universumin ja oman sieluntiemme kanssa, emme hallitse elämäämme tai Itseämme. Itsen hallinta on kurillisuutta kuin päättäväisyyttäkin.
tallennettu
Chandra
Astroholisti
*****
Viestejä: 2752



Profiili
« Vastaus #788 : 27.12.2007 17:34:49 »

Kiitos AthaMaarit korteista! smitten

Kyllä siitä kaiken tunnistin.Mietin,liekö tuon INTOHIMON käänteisenä ilmeneminen sitten syynä,että prosessi itsessään on näin pitkä.
Olin jo hyvällä alulla uudella alueella henkisellä työsaralla,vaan ei ollut kai vielä aikaa ottaa valjaita käsiin ja porhaltaa täysillä,koska tämä muutosvaihe vielä kerran nostettiin esiin.
Se oli kuitenkin selkeä näyttö siitä,mikä tulee olemaan minun työtäni ensi vuoden puolella.Myös mitä intuitioni on jo viestittänyt pitkään.
Tätä on valmisteltu parikin vuotta,mutta toteutuessaan se oli aivan ihanaa koettavaa. smitten
Niin mahtavaa rakkautta,enkä puhu nyt ihmisten välisestä rakkaudesta,joka on kuin varjo vain tämän rinnalla.
Sen voimin menen eteenpäin tässä transformaatio vaiheessanikin.
Ehkä siinä jalostuu jotain,jota en ole vielä oivaltanut.
Crowleyn kuvaus Voima kortista on tosiaan paljon moniulotteisempi kuin esim.Rider Whiten.
Sen sanoma on laajempi ja symbolit puhuttelevia.
Pitää lukea se vielä moneen kertaan.

Mitä tulee tuohon MENESTYS korttiin.Tiedän senkin,että sen aika on ensi vuonna.
Silloin tuo jo alkanut työ pääsee kukoistamaan.
Ei minua mihinkään kuitenkaan ole yksin jätetty,vaikka siltä tuntuu.
Ovat nuo oppaat vain astuneet sivuun ja antavat työstää tätä perin raskaalta tuntuvaa aikaa.
Enkä totta puhuen ymmärrä,miksi ihmisen pitäisi aina katsoa kaikkea vaaleanpunaisten silmälasien takaa,sillä silloin nuo muut tunteet,tuikitarpeelliset,eivät pääsisi koskaan käyttöön ja paljon jäisi niitten kautta purkamatta.
NUKKUA! 2funny
Heräsin tänään klo:15.30 ja ihmettelin että onpas taas pimeä päivä.
Onneksi oltiinkin sitten jo iltaa kohti kallistumassa.
Minä nukun ja iltaisin on parempi mieli,niin en vajoa liian syvälle varjoihin.
Myös omassa ystäväpiirissäni on paljon ahdistusta ja tätä samaa tuskaisuutta.Kaipa se on sitten yleiselläkin tasolla,kuten aina ennen jotain muutosta.Piemeintä on juuri ennen auringonnousua. Smiley

KIITOS TULKINNOISTA! smitten
tallennettu

Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #789 : 27.12.2007 18:14:44 »

Lainaus
Heräsin tänään klo:15.30 ja ihmettelin että onpas taas pimeä päivä.

Sama täällä! Grin Saipa kerrankin nukuttua ihan kunnolla!
tallennettu
K-NRJ
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 2620


PUNAINEN PAHOLAINEN - RED DRAGON


Profiili
« Vastaus #790 : 27.12.2007 18:20:11 »

Tuossa päätelmässähän tuo sanotaankin hyvin selkeästi - nyt on aika uudelle ja universumi tukee muutosta. Nyt kannattaa laittaa pyörät pyörimään ja liikkua haluttuun suuntaan. Mitään ei tietenkään tapahdu hetkessä, vaan asiat vaativat aikaa kypsyäkseen, mutta kannattaa ainakin aloittaa jo nyt! Mene vain kohti talohaaveita ja jos se näkemäsi talo on edelleen myynnissä, käy vilkaisemassa sitä. Tiedät kyllä, kun astut sisään onko se juuri SE talo, joka kuuluu sinulle. Jos vähänkin mietityttää kannattaa vielä pitää talonetsintää käynnissä, mutta jos kolahtaa niin anna mennä! Nyt on uuden aikakauden aika.

Kiitos Atha! Kiinteistönvälittäjä soitti ja kutsui asuntoesittelyyn.  Smiley
tallennettu

Au Kauris, AC Rapu, Kuu Rapu
MC & Merkurius & Venus Vesimies
Punainen Galaktinen Lohikäärme
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #791 : 27.12.2007 18:30:22 »

Marix. Nostin sinulle kaksi korttia - ajatus siitä, että saisin nostaa kortin kissoille oli niin houkutteleva, että nostin senkin Grin Eka kortti on yleisesti ensi vuoden aloitukselle ja toinen niille kisuille.

HALLITSIJA
Käänteisenä
Avainsanat: Oinas, tienraivaaja, keksijä, johtaja, aloitteentekijä, luova viisaus, huomattavat johtajan ominaisuudet, palava halu toimia, seikkailumieli, uusi alku, isyys, auktoriteetti

Hallitsija kuvataan kruunupäisenä, majesteetilliseen kaapuun pukeutuneena. Hänen kädessään oleva maapallo, jossa on Maltan risti – hallitsijan arvovallan symboli – kuvaa viisauden ja maallisen herruuden yhdentymistä.
Hallitsijan valtaistuin säihkyy Marsille ja Auringolle ominaisia tulen värejä. Se on koristeltu Himalajan oinaitten päillä. Myös hänen valtikassaan ovat nämä vallan ja seikkailumielen vertauskuvat. Makuulla olevaa rauhanlippua pitelevä lammas edustaa oinaan toista puolta. Todellisen johtajuuden ominaispiirteisiin kuuluu yhtä hyvin nöyryys ja alistuminen maailmankaikkeuden lainalaisuuksiin kuin voimakas eteenpäin meneminen ja voimakin.
Kaikkeuden tahdon syvää ymmärtämistä ja jatkuvaa huomioimista tarvitaan myös. Hallitsija, jolla on nämä ominaisuudet, tuntee suunnatonta myötätuntoa muita ihmisiä kohtaan. Sen vuoksi hän kykenee uhrautumaan kaikkeuden hyväksi.
Kaksi kotkaa symboloivat Auringon luovan energian aikaansaamaa sisäistä ja ulkoista muutosta. Ne myös kertovat Hallitsijan luovasta energiasta. Hän julistaa rohkeaan yritykseen ryhtymisestä tai uuden elämänvaiheen alkamisesta.  Tämä uusi alku voi merkitä joko jonkin hallitsemasi alueen laajenemista tai aivan uusien alueiden valtaamista. Tätä symboloivat myöskin Hallitsijan ristissä olevat jalat, jotka muistuttavat numero neljää.  Materiaalisella tasolla uusi alku voi tarkoittaa jonkin uuden projektin aloittamista, työpaikan vaihdosta, matkaa tai isäksi tulemista. Henkisellä tasolla ihminen voi oivaltaa jotain aivan uutta ja ennenkokematonta – tätä symboloivat kortissa oikealla ja vasemmalla olevat kilvet, joissa kummassakin on kuvattuna räjähtävä tähti.  On myös mahdollista, että ihminen dramaattisella tavalla tiedostaa, löytää itsestään jotain uutta ja ennenkokematonta.
Niin kauan kuin Hallisija käyttää valtaansa sisäiseen muutokseen ja uusien asioiden löytymisen edistämiseksi, tämä valta on hyväksi. Mutta on parempi varoa käyttämästä valtaa nykyisen tilanteen ennallaan säilyttämiseksi. Mikäli valtaa käytetään tällaiseen, Hallitsijan valtakunta kangistuu kaavoihinsa. Hallitsijan ylpeä, päättäväinen ilme muuttuu jäätäväksi. Hänen kerran viisauteen pohjautunut avovaltansa muuttuu auktoritääriseksi ylivallaksi. Jos Hallitsija elää muutoksen pelossa, hän yrittää tukahduttaa alkuunsa kaikki kapinalliset yritykset. Silloin hänet on tuhoon tuomittu. Se, että hän vastustaa Taoa ja sen virtaa, ennemmin tai myöhemmin syöksee hänet vallasta.
Päätelmät: Nyt on suotuisa hetki elämänmuutokselle tai uudelle alulle. Luota omaan energiaasi ja seuraa sitä.
Kysymykset: Millaisia piristysruiskeita elämäsi kaipaa? Haluaisitko tehdä jotain sen eteen?
Ehdotus: Katso itseäsi kriittisesti – erityisesti suhdettasi alaisiin ja esimiehiin
Vahvistus: Luotan voimaani. Hallitsen palvelemalla ja palvelen hallitsemalla

Kortista tulee lyhyesti mieleen vain, että suurempia muutoksia ei ainakaan ensi vuoden alussa ole tulossa. Asiat jatkuvat samaa rataa, koska ne ovat vielä kesken. Muutos tulee kyllä aina väistämättä tavalla tai toisella, mutta vielä ei ole sen aika.
Muistathan luottaa itseesi ja omaan voimaasi!


MALJOJEN NELONEN – YLELLISYYS
Käänteisenä
Avainsanat: Kuu Ravussa, rakkaus, hellyys, huolenpito, tunteiden rikkaus

Vaaleanpunainen lootuksenkukka todistaa saamastamme rakkaudesta. Se on osa tunteidemme rikkautta, joka saa meidät tuntemaan täyttymyksen. Se näkyy ympäristömme kauneutena ja ylellisyytenä. Kyky hyväksyä tämä nöyränä ja kiitollisena on merkki sisäisestä runsaudesta, joka voidaan jakaa muiden kanssa.
Kultaiset maljat ilmentävät tällä hetkellä meneillään olevien tunteiden rikkautta, jonka juuret ovat syvällä alitajunnassamme. Tämä ylellisyys on yhtä paljon vastuu kuin lahjakin. Se vaatii harkittua käyttäytymistä ja tiedostamista yhtä hyvin kuin kykyä nauttia siitä ja jakaa sitä muille ihmisille.
Vaarana on kuitenkin, että tunteet alkavat elää ihan omaa elämäänsä. Jos kohtuus lentää taivaan tuuliin ja tunteet vievät meitä tiedostamattamme, selkeä, vaaleansininen taivas tummenee ja vesi menettää tyynen kirkkautensa. Ylellisinä aikoina on paras olla kaksin verroin hereillä. Etenkin perhesuhteissa ja muissa läheisissä suhteissa ylenmääräinen huolenpito ja toiselle ihmiselle omistautuminen tuntuvat ahdistavalta.
Päätelmät: Saat paljon rakkautta ja kiintymystä osaksesi. Nauti siitä tulematta silti riippuvaiseksi
Kysymykset: Onko sinulla mitään sellaista ihmissuhdetta, jossa tunnet itsesi rajoitetuksi? Oletko omistautunut liikaa jollekulle?
Ehdotus: Vastattuasi kriittisesti edellisiin kysymyksiin, nosta kortti, joka kertoo kuinka voit käsitellä tilannetta.
Vahvistus: Nautin olla yhdessä … (nimi)… kanssa ja olen täynnä kiitollisuutta ja iloa.

Hmmm... Joko kisut eivät tämän kortin mukaan saa niin paljon huomiota kuin ne kaipaisivat tai vastaavasti saavat huomiota ihan liiankin kanssa. Kissat pitävät hellittelystä mutta vaeltavina olentoina eivät kamalasti tykkää rajoituksista.'
Eläimetkin ovat opettelemassa täällä rakkauden merkitystä - universaalin rakkauden. Alunperin kissat olivat henkisiä oppaita ja kasvissyöjiä (Atlantiksen aikoihin), mutta kun yleinen henkinen tietoisuus romahti enemmän egon kuin sielun puolelle, kissoistakin tuli lihaasyöviä metsästäjiä.
« Viimeksi muokattu: 27.12.2007 18:36:52 kirjoittanut AthaMaarit » tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #792 : 27.12.2007 18:54:51 »

AveMarisStella. Nostin sinulle vain kaksi korttia. Minulle tuli tunne, että perisuhde, rakkaus ja koti liittyvät toisiinsa ja niihin riittää yksin kortti (jos korttien nosten yhteydessä ilmenee, että koti tarvitsee oman kortin nostan toki sen). Eka kortti on sille. Toinen on työlle.

ERAKKO
Käänteisenä
Avainsanat: Neitsyt, oman sisäisen valon löytäminen, suuntautuminen sisäänpäin, täydentyminen, sadonkorjuu, omassa keskuksessa lepääminen, viisas sisäinen opas

Erakko on ryhtynyt etsimään sisäistä täyttymystä. Hän on löytänyt sisäisen valon. Hän on niin tyytyväinen sisäisen maailmansa rikkauteen että ulkomaailma näyttää värittömältä ja yhdentekevältä. Ei ole mitään syytä jahdata itsen ulkopuolella olevaa, katoavaista, pettävää valoa.
Sisäisellä matkalla on kuitenkin omat vaivalloiset puolensa. Tarvitse rohkeutta ja itseluottamusta ryhtyäksesi tekemään tätä matkaa. Sillä ennen kuin saavutat tavoittelemasi valon, joudut kulkemaa omien, todennäköisesti hyvin pelottavien varjojesi läpi. Kortissa tätä kuvaavat myrkkykäärme ja kolmipäinen helvetin koira Kerberos. Kerberoksen kaksi päätä katsovat eteenpäin ja yksi taaksepäin. Hänen huomionsa on kiinnittynyt osittain menneisyyteen. Hän haluaa varmistaa, että kaikki tärkeät yksityiskohdat on viimeistelty. Kaikesta loppuun saamattomuudesta on huolehdittava ennen kuin hallussa olevaa voimaa voidaan käyttää johonkin uuteen. Meidän on myös yhdistettävä itseemme tasapainoisesti meissä oleva animaalisuus. Vain siten eheä, kokonainen Ihminen voi syntyä.
Sisäisestä kirkkaudesta nouseva kaiken muuttava valo täyttää vähitellen koko Erakon olemuksen. Lyhteet tulevat korjuukypsiksi. Se, että Erakko on antautunut sisäiselle Itselleen alkaa näkyä myös ulkoisesti. Vilja voidaan korjata ja jakaa muiden kanssa. Jokainen, joka on löytänyt sisäisen todellisuutensa, voi jakaa perin pohjin muuttumisen kokemuksen muiden etsijöiden kanssa.
Muut eivät kunnioita Erakkoa eikä häntä yleensä ymmärretä. Hän on yksilö, joka ei tee niin kuin muut eikä ole tyytyväinen massojen suosimaan pinnallisuuteen. Erakolla on vain sellaisia suhteita, jotka tarjoavat mahdollisuuden syvempään kanssakäymiseen ja yhteisymmärrykseen. Jos tämä ei ole mahdollista, Erakko on mieluummin yksinään.
Tämä kortti kehottaa sinua kuuntelemaan sisäistä viisauttasi ja olemaan sellaisten ihmisen kanssa, joilta saat tukea ja jotka ovat samalla tiellä. Tämän tien päämääränä on löytää sisäinen äänesi ja oppia kuuntelemaan sitä. Löydä sisäinen oppaasi ja tutustu tarkoin sisäiseen parantajaasi.
Päätelmät: Hyväksy yksinäisyytesi! Älä ole sellaisten ihmisten kanssa, jotka eivät ymmärrä sinua ja jotka mieluummin näkisivät sinun olevan samanlainen kuin muut. Jos satut tapaamaan viisaan johtajan tai opettajan, ole hänen läheisyydessään.
Kysymys: Onko elämässäsi tällä hetkellä yhtään ihmissuhdetta tai tilannetta, jotka jotenkin kaipaisivat ratkaisua?
Ehdotus: Tee lista asioista ja tilanteista, joiden toivoisit nyt ratkeavan tai jotka haluaisit saattaa päätökseen. Ratkaisemattomat ristiriitatilanteet eivät saa olla taakkana sille, joka ryhtyy etsimään sisäistä valoa. Tilit täytyy tasata.
Vahvistus: Nautin yksinäisyydestäni. Voin lakata olemasta yksin milloin vain haluan.

Kortti kehottaa rakkaus- ja parisuhderintamalla kääntymään sisään, Itseen, päin. Ei ole mitään syytä pakottaa kumppania muuttumaan tai valittaa suhteesta - tärkeämpää on, että muutumme Itse. Kun oma näkökanta, ajatusmaailma ja tietoisuus muuttuvat, emme koe esteitä enää esteiksi, emmekä jaksa hermostua niin helpolla. Jos hermostummekin saamme Itsemme kuitenkin kasaan, emmekä jää vellomaan siihen pahaan oloon. Vastaamme kuitenkin jokainen itse omasta kasvustamme ja hyvinvoinnistamme, muut eivät tee sitä puolestamme eikä meillä ole mitään syytä tehdä asioita toisten puolesta. Jokaisen kuuluu kasvaa ja kypsyä Itse. Apuan saa olla, mutta se, että tekee asiat toisen puolesta ei auta tuota toista henkilöä yhtään.
Nyt on siis rauhoituttava ja huomattava Erakon tavoin, että ulkomaailma on jatkuvasti myrskyisä ja loppupelissä vain harhaa. Tärkeimmät asiat ovat sisimmässä. Opettele tunnistamaan myös kumppanistasi tämän Itse. Ego se siellä kuikkuaa ja riehuu, ei hän Itse. Itse on piilossa siellä nimen, ulkokuoren, tittelin, tunteenpurkauksien, harrastusten ym. alla. Katso siis sisimpään.


TAITO
Käänteisenä
Avainsanat: Jousimies, vastakohtien yhdistäminen, tasapaino, sisäinen muutos, transformaatio, alkemia, merkittävä askel, luova voima

Narrin kortissa Narrin pään yläpuolella on kuvattu alkemiallinen tulen ja veden yhdistyminen. Tässä kortissa tuo tapahtuma on siirtynyt kortin keskellä. Koko kortille ovat luonteenomaisia vastakohtien yhdistymisen, täydentymisen symbolit.
Tulen ja veden, valon ja pimeyden, miehen ja naisen, kuoleman ja uudelleensyntymän toisiinsa yhdistäminen on sisäinen prosessi. Ristiriitaisuuksien yhteensulattaminen on suuri askel kohti ykseyttä. Vastavoimat muuttavat muotoaan ja siirtyvät uudelle olemassaolon tasolle. Rakastavaisten kortissa kuvatun Hallitsijan Ja Hallitsijattaren liitto saavuttaa nyt täyttymyksensä. Tämä on transformaation korkeinta taitoa
vastakohtien yhteensaattaminen valmistaa jonkin uuden kehittymistä. Suuri aurinko ja osittain sen pällä olevat kuut synnyttävät taustalla olevat tähdet.
Naisen yllä oleva puku on väriltän vihreä ja symboloi näin luovuutta. Aurinkoon on kirjoitettu latinankielinen lause: "Tutki Maan sisäisiä valtakuntia; puhdistautumalla löydät kätketyn kiven". Tällä lauseella on monia eritasosia merkityksiä - kuten on monilla muillakin näissä tarotkorteissa esiintyvillä kuvilla ja symboleilla. Oivallisin tämän kortin tulkinnoista liittyy kuitenkin vihreään pukuun, joka symboloi luovuutta. Se viittaa välttämättömään tarpeeseen tuoda luovat voimat ykseyteen maan energian kanssa.
Alkemiallisessa prosessissa avustavat leijona ja kotka ovat jo käyneet läpi oman tansformaationsa. Näimme heidät ensimmäisen kerran Rakastavaisten kortissa. Tässä kortissa ne ovat kasvaneet sekä kooltaan että merkitykseltään. Leijona, tulen elementin symboli, on muuttunut veden värikseksi. Kotka, skorpionin ylempi muoto ja veden elementin edustaja, on muuttunut tulen väriseksi. Tämä tasapainon, vastakohtaisuuksien ja yhdistymisen kuvaus toistuu alkemian kultaisessa maljassa. Pääkallon päällä oleva korppi on kuoleman ja uudelleensyntymisen symnoli. Tummaihoisella kuninkaalla on nut vaaleat kasvot ja vaaleaihoisella kuningattarella on tummat kasvot. Vasemmalla puolella olevat kuningattaren kasvot katsovat oikeaan käteen. Oikealla puolella oleat kasvot keskittyvät vasempaan käteen. Vesi ja tuli valuvat maljaan. Tuli haihduttaa veden ja vesi sammuttaa tulen.
Tästä tapahtumasta syntyy höyryä, joka symboloi uutta voimaa, energiaa. Naisen vartalon keskellä oleva nuoli vielä korostaa tätä. Höyrystä muodostuvat kaksi sateenkaarta, jotka kaartuvan tämän androgyynin olennon olkapäiden ympärille, symboloivat eheyttä. Rinnan päällä olevat kahdeksan ympyrää, joista kaksi on peitettyinä, symboloivat synmetriaa ja tasapainoa. Rakastavaisten kortissa Hallitsijattaren puvussa olleet mehiläiset ja Hallitsijan puvussa olevat käärmeet ovat tässä kortissa sekoittuneet keskenään. Mehiläiset kuvaavat taitoa, oivallusta ja yhdistymistä.
Päätelmät: Taidon kortti merkitsee haastetta katsoa siäänpäin. Vastakohtien yhdistämsen tässä vaiheessa sisäinen muutos ei lainkaan siedä ulkoopuolelta tulevia sysäyksiä tai paineita. Löytääksesi kätketyn kiven, timantin, sinun täytyy katsoa sisäänpäin.
Kysymys:Mitä sinulle merkitsee "kätketyn timanttisi" löytyminen?
Ehdotus:Sulje silmäsi ja luo silmiesi eteen mielikuva kehostasi olevasta energianlähteesta.
Vahvistus: Antaudun jmaluuden perin pohjin muuttavulle voimille. Olen luovien energioiden käytössä oleva avoin kanava.

Onpas vähän hankala kortti. Tulisi kuitenkin mieleen, kun kortissa puhutaan luovasta voimasta niin paljon, joskin käänteisenä, että töiden puolesta et joko pääse toteuttamaan todellista luovaa voimaasi tai jos ole työttömänä vielä ei ole tarjolla sinulle sopivaa työtä. Sellaista, joka hyödyttäisi sinua eniten, muutenkin kuin maallisesti.
Enempää en osaa sanoa, koska kysymyksesi ei ollut tuon tarkempi.

 
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #793 : 27.12.2007 18:59:11 »

Ardith. Hyvinpä laitoit kysymystä, just sain kirjoitettua AveMarisStellan kortit Grin Tässä tulee tuohon vuoden alkuun korttia.

SAUVOJEN KAHDEKSIKKO – NOPEUS
Avainsanat: Merkurius Jousimiehessä, selkeä, suora, nopea kommunikointi, väärinkäsitysten selvittäminen

Sauvojen Kahdeksikko on tiellämme olevien esteiden voittamisen kortti. Neliön kuvaama este on muuttunut nyt isoksi hiotuksi kristalliksi, joka loistaa sateenkaaren väreissä.
Jos ilmaiset oman näkökantasi avoimesti ja selvästi, nämä esteet voidaan poistaa. Väärinkäsitykset väistyvät selkeyden tieltä. Olet löytänyt oman sisäisen keskuksesi. Nyt voit ilmaista avoimesti ja painokkaasti oman asemasi ja omat mielipiteesi. Tätä symboloivat keskustasta lähtevät punaiset, dynaamiset nuolet. Saavuttamasi selkeyden ansiosta tähän saakka ylitsepääsemättömiltä vaikuttanut ongelma häipyy merkityksettömänä taka-alalle. Jos voitat taipumuksesi epäröidä ja olet valmis puhumaan itseäsi häiritsevistä asioista niiden oikeilla nimillä, viet niiltä voiman rajoittaa ja estää sinua.
Eheyttä symboloiva sateenkaari viittaa siihen, että prosessi on lähenemässä loppuaan. Taaksepäin katsoessasi tajuat, että menneisyydessäsi olleet vaikeudet ovat auttaneet sinua viemään oppimisprosessin päätökseen.
Päätelmät: Sinun on tullut aika määritellä oma näkökantasi. Jos olet avoin ja pysyt keskuksessasi, väärinkäsitykset selviävät.
Kysymys: Onko olemassa ketään, jolle et uskalla avoimesti sanoa, mitä ajattelet?
Ehdotus: Käytä tämä tilaisuus hyväksesi, että tulisit entistä avoimemmaksi niitä ihmisiä kohtaan, jotka merkitsevät sinulle jotain. Puhu heille tai kirjoita kirje.
Vahvistus: Avoimuuteni ja itseluottamuksesi avaa rakastamieni ihmisten sydämet.

Oikein hyvälle näyttää! Jokin juttu, joka on ollut ajankohtainen alkaa nyt päättyä hiljalleen ja koittaa uusi aika. Jokin edessä ollut este häviää, mutta se vaatii sitä, että kommunikoit rehellisesti sekä ulkomaailman että Itsesi kanssa. Sanot ääneen ajatuksesi, tunteesi, mietteesi. Myönnät ne Itsellesi ja keskustelet eri vaihtoehdoista.
Näkisin, että nyt nämä vuoden alussa eteen tulevat hyvät muutokset siivittävät koko ensi vuottasi aina tuonne alkutalveen asti, jolloin olisi aika ryhtyä valmistelemaan jo seuraavaa muutosta.
tallennettu
Arkiviisu
Vieras
« Vastaus #794 : 27.12.2007 19:11:39 »

https://www.astro.fi/foorumi/index.php?topic=17713.msg176642#msg176642
AthaMaarit  smiley6600 ;
Nostit kortit minulle jo muutama viikko sitten - vaan vasta nyt olen valmis katsomaan ja tiedostamaan  viestisi ja  ymmärtämään  ja hyväksymään itseäni ja elämäni tapahtumia  .. . No äkkisiltään luin vastauksesi jo silloin .
 Tässä linkissä on vastauksesi.
http://www.psymon.com/tarot/images/coins-5.jpg

Ja vähän lainattua tekstiäsi:
Päätelmät: Kun olet nostanut tämän kortin, olet valmis katsomaan elämäntilannettasi sellaisena kuin se on. Sinulla on nyt tilaisuus vapautua aloittamalla tarvittava keskustelu joko kumppanisi tai itsesi kanssa. Van selkeä ja avoin kanssakäyminen helpottaa edistystä.
Kysymykset: Millä elämäsi alueilla et ole tarpeeksi selkeä ja päättäväinen? Kaiden kanssa sinun tarvitsee selvittää asioita?
Ehdotus: Nosta uusi kortti nähdäksesi, mikä muuttuu, kun puhut avoimesti asioista tai kun annat itsellesi luvan katsoa rohkeasti tilanteen todellisuutta.
Vahvistus: Elän todellisemmin ja rehellisemmin.

Lanttien huoli kertoo, että vapautuminen on alkanut jo, tosin  ei sinun aloitteesta vaan universumin. Tai no oikeastaan sinunkin aloitteesta, olethan laatinut oman sielunsuunnitelmasi, johon tämäkin tapahtumamyllerrys kuuluu Grin Samalla se tekee tilaa vapaammalle sinulle. Nyt on tärkeintä kiinnittää huomiosi siihen, että et huolehdi asioista. Et sure etkä pelkää vaan menet rohkasti tämän myrskypilven mukana. Se raivaa tietä sinulle ja antaa mahdollisuuden jalostaa Itseäsi tietoisesti!

Ja mie vastaan ETTÄ : just nappiin osui sekä kortti että sinun selvänäkemisesi -  oikeastaan sanasta sanaan JA juuri tässä järjestyksessä  smitten

Nyt kun katson taaksepäin , kuluneita päiviä ja niiden tapahtumia - niin juuri näin ETTÄ  tosin  ei sinun aloitteesta vaan universumin. Tai no oikeastaan sinunkin aloitteesta, olethan laatinut oman sielunsuunnitelmasi, johon tämäkin tapahtumamyllerrys kuuluu ... JA tämä:
MIEKKOJEN NELONEN – ASELEPO
http://www.kolumbus.fi/timhil/Kuvat/miekkojen_04.jpg
Avainsanat: Jupiter Vaa´assa, tyyneys, oman keskuksen löytäminen, selkeys, hengellinen puhdistuminen, yhdentyminen, laajeneminen.
- ei olisi ollut mahdollista ilman L A N T T I E N viitosta ~se oli uskallettava elää ensin  !!!

Niin ... Lisäksi tämä kortti muistuttaa sinua kaikkein tärkeimmästä päämäärästä, siitä lopullisesta, jonka vuoksi täällä olleen - yhdistymisestä takaisin Alkulähteeseen. KAIKKI tähtää siihen. Loppujen lopuksi muuta päämäärää ei olekaan. Kaikki muut päämäärät ovat vain väliasemia matkan varrella kohti lopullista pääteasemaa.

Että kiitos kiitos kiitos sinulle  smitten
« Viimeksi muokattu: 27.12.2007 19:16:57 kirjoittanut Arkiviisu » tallennettu
Sivuja: 1 ... 51 52 [53] 54 55 ... 110
  Tulostusversio  
 
Siirry: