Sivuja: 1 ... 50 51 [52] 53 54 ... 110
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Kysy AthaMaaritilta (nykyään maksu, lue lisää sivu 1)  (Luettu 705110 kertaa)
0 jäsentä ja 11 vierasta katselee tätä aihetta.
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #765 : 17.12.2007 17:42:37 »

Lainaus
Olisi minulla yksi kysymys. Olen hävittänyt minusta tehdyn astrologia ja menneistä elämistä tehdyn paperi kasan. 3 paperia löysin ja loput on kateissa. Missä mahtanee olla paperit? Harmittaa niin vietävästi

Tähän en valitettavasti osaa vastata. Mieleeni tulee vain hirveä paperipino, ilmeisesti sotkuinenkin. Sellainen, joka olisi loppujen lopuksi melkein nenän alla, mutta et vain ole huomannut sitä. Mieleen tulee myös salkku/musta väri, tosin se saattaa vain johtua siitä, että täällä päin etsittiin kesällä kissojen ja koirien kanssa papereita, jotka olivat mustassa laukussa Cheesy

Mutta siis, en yleensä vastaa tällaisiin kysymyksiin, koska en osaa. Tuokin mitä sanoin nyt voi olla ihan täyttä kukkua Grin Kerro sitten miten kävi! Suosittelen, että heittäisit melkein tämän kysymyksen omaksi aiheekseen tänne selvänäköosioon. Joku taitavampi osannee vastata siihen minua paremmin Smiley
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #766 : 17.12.2007 21:20:59 »

Zylde. Tässä sinulle korttia!

MALJOJEN KUNINGATAR
Käänteisenä
Avainsanat: Veden vesielementti, kuten ylhäällä niin myös alhaalla, avoimesti näytetyt tunteet, äitiys, tunteiden rehellisyys

Valon säteet ympäröivät Maljojen Kuningattaren olemusta. Hänet voi nähdä vain, jos katsoo tarkasti. Kuningattaren olemusta ei voi ymmärtää älyllisesti – se täytyy tuntea ja aistia. Hän on verhoutunut salaperäisyyteen. Mikäli haluat ymmärtää tämän salaperäisyyden, sinun täytyy mennä syvälle herkkyyden ja tunteiden maailmaan.
Tyyni järvi, jonka rannalla Kuningatar levähtää, heijastaa hänen kuvansa melkein täydellisenä. Kuningattaren ulkoinen säteily on kuitenkin heijastusta hänen syvimmistä tunteistaan. Hän on kosketuksissa omiin tunteisiinsa ja näyttää ne avoimesti ja aidosti. Hänen ympärillään olevat ihmiset eivät aina ymmärrä häntä, mutta se ei ole hänelle ongelma. Kuningatar ei tee kompromisseja tunne-elämässään. Jos hän tekisi niin, hänen täytyisi kieltää itsensä ja hän saattaisi menettää kauneutensa hehkun.
Sekä järvessä että Kuningattaren kädessä olevat lootuksenkukat symboloivat antavaa rakkautta. Lootuksen juuret ulottuvan pohjan mutaan ja pimeyteen, mutta muta ja vesi eivät kosketa lootuksen lehtiä ja kukintoja. Vesi vierii pois terälehdiltä tai jää niille pisaroina. Vaikka terälehdet ovat yhteydessä veteen ja mutaan kasvaen niistä, ne ovat silti erillisiä. Kukoistava rakkauskin kasvaa vaistojen ja viettien alitajuisesta maailmasta ja saa sieltä ravintonsa. Tietoisuuden valo saa alitajuiset energiat ja voimat tulemaan esiin uudella tavalla. Vanha näyttäytyy uudessa valossa, muuttaa muotoaan – tunteet syntyvät uudelleen.
Haikara, kevään saapumisen sanansaattaja, on uuden airut. Tällä kortilla voidaan sanoa olevan yhteyttä äitiyteen. Kuningattaren kädessä oleva lootuksen kukka on myös Isiksi, Suuren Äidin, kukka. Simpukanmuotoisessa maljassa oleva rapu viittaa niin ikään perheeseen ja kotiin.
Päätelmä: Kun näytät tunteesi avoimesti, sinusta tulee kaunis. Ympärilläsi saattaa olla ihmisiä, jotka eivät ymmärrä sinua, mutta älä välitä siitä! On olemassa tarpeeksi muita, joiden kanssa voit jakaa tunteesi.
Kysymys: Olenko vilpitön tunteissani?
Ehdotus: Luota tunteisiisi! Elä sopusoinnussa niiden kanssa!
Vahvistus: Avoimuuteni ja elinvoimani tekevät minusta kauniin.

Jokin asia sinusta on paininut nyt liian syvälle. Junnaaminen elämässä on aina sen merkki, että asiat eivät ole tasapainossa. Sinä et ole tasapainossa Itsesi kanssa. Jokin osa-alue, ilmeisesti sellainen, joka liittyy vielä omiin tunteisiisi, on hautautunut muun alle. Se on varman yrittänyt huudelle sinulle tässä matkan varrella olemassaolostaan toivoen, että huomaisit sen ja tekisit asialle jotain, mutta koska se ei ole saanut huomiotasi puoleensa se pistää elämäsi seisahduksiin. Emme voi koulussakaan vaihtaa luokkaa ennen kuin edellisen luokkavuoden asiat on opeteltu. Jos emme opi niitä jäämme luokallemme - toisin sanoen junnaamaan paikoillemme, kunnes opimme ja voimme jatkaa matkaa. Sama pätee elämän kouluun.
Nyt vain rohkeasti tunnustamaan avoimesti pinnan alle jääneet asiat! Kuin ylhäällä myös alhaalla viittaa siihen, että miten toimitaan fyysisessä tasolla toimitaan myös henkisellä. Jos olemme henkisesti tyytymättömiä fyysinenkin elämä tuntuu tyytymättömältä ja jos olemme fyysisesti tyytymättömiä henkinenkin elämä tuntuu tyytymättömältä
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #767 : 17.12.2007 21:29:09 »

Angelic. Sinun vuorosi. Ensimmäinen kortti on asuntohaaveille ja toinen rakkauden hyvälle vaiheelle.

MALJOJEN PRINSESSA
Avainsanat: Veden maaelementti, tunteiden vapaus, voitettu mustasukkaisuus, itseluottamus

Maljojen prinsessa on kuvattu tanssivana hahmona. Hän on vapaa eikä hän ole tunteidensa vanki. Prinsessan pään yläpuolella oleva joutsen on osoitus hänen saavuttamastaan vapaudesta ja riippumattomuudesta. Prinsessa on ravistautunut irti omistushalun ja manipulaation kahleista. Koska hän on vapautunut mustasukkaisuudesta, hän huokuu viehkeyttä, ystävällisyyttä ja selkeyttä. Tätä kuvaavat hänen viitassaan olevat kristallit.
Prinsessa pitelee erittäin hellästi ja pehmeästi kädessään maljaa, jossa kilpikonna on. Se kuvaa hänen itselleen ja muille antamaa rakastavaa suojaa. Prinsessan ojennetussa vasemmassa kädessä oleva lootuksenkukka kuvaa hänen valmiuttaan olla rakastajatar, joka kykenee antamaan paljon. Ojennettu käsi symboloi etäisyyttä, jonka hän on ottanut itseensa ja minä ansiosta hänen rakkautensa voi olla kaikkein puhtaimmassa muodossa. Delfiinin silmät ovat kristallia. Tämä merkitsee sitä, että menneisyys voidaan nyt nähdä selkeästi ja saattaa päätökseen.
Päätelmät: Luota tunteisiisi ja havaintoihisi, Olet oikealla tiellä
Kysymys: Onko olemassa joitain, mikä estää sinua olemasta täysin vapaa? Sinulla on nyt mahdollisuus päästä eroon myös siitä.
Ehdotus: Kuvittele, että ympärilläsi on vain vettä ja tanssit vapauden ja pelastuksen tanssia kevein, myötäilevin liikkein.
Vahvistus: Mitä enemmän rakastan itseäni, sitä enemmän voin jakaa muiden kanssa.

Onpas erikoinen kortti tulkittavaksi kysymykseen nähden. Sanoisin kuitenkin oman tuntemuksen perusteella, että tärkeintä tässä on päätelmä: luota tunteisiisi, olet oikealla tiellä. Jos sinusta tuntuu, että haluat ensi vuonna vaihtaa asuntoa, tee se. Ensi vuosi on vielä ilmentämisen vuosi, jolloin meille annetaan lisää voimaa vetää puoleemme sitä, mihin keskitämme ajatuksemme. Tästä on kanavoitu juttukin tuolla Henkimaailman puolella. Suosittelen lukaisemaan sen asuntomietteitä ajatellen!

SAUVOJEN SEITSIKKO – ROHKEUS
Avainsanat: Mars Leijonassa, rohkeus, uskallus, sysäys, riskien ottaminen, ei kompromisseja

Miehinen, sotaisa Marsin energia yhdistyneenä Leijonan rohkeuteen tuottaa uskomattoman vaikutuksen ja voiman. Taistelu viedään moitteettomasti päätökseen. Tausta violetti on tummentunut ja kuvaa nyt soturia, joka iskee horjumatta. Tämä soturi on tyytyväinen vasta kiistattomaan voittoon.
Taustalla olevissa kuudessa sauvassa on tiibetiläisen energian symbolit. Kuusi ohuempaa sauvaa palvelevat keskellä olevaa vahvaa sauvaa. Niiden voima on yhdistynyt ja suuntautunut kohti päämäärää.
Kahdessa aikaisemmassa kortissa kuvatut olosuhteet tulevat voimakkaammiksi Sauvojen Seitsikossa. Tässä kortissa kuvattu rohkeus on rohkeutta laajentaa henkilökohtaista kokemustasi. Rohkeus on syntynyt kyvystäsi oppia menneistä kokemuksistasi. Jos käytät oppimaasi, voit ottaa lisää riskejä tietoisemmin.
Kompromissit eivät nyt tule kysymykseen – ne vaatisivat oman sisäisen todellisuutesi kieltämistä. Sinun on aika seistä juuri siinä, missä olet ja pysyä ehdottoman uskollisena omalle voimallesi!
Päätelmät: Itselleen uskollisena ja aitona pysyminen merkitsee oman totuutensa puolustamista silloinkin, kun kohtaa valtavaa vastustusta. Luota omaan voimaasi. Nykyisessä tilanteessasi sinun on puolustettava itseäsi mihin hintaan hyvänsä.
Kysymys: Oletko valmis hyväksymään kaikki seuraukset? Tiedosta kaikki ne pelot, jotka ovat tähän asti estäneet sinua puolustamasta itseäsi.
Ehdotus: Tutki Don Juanin kuvausta moitteettomasta soturista Carlos Castanedan kirjasta "Matka Ixtlaniin"
Vahvistus: Ilmaisen oman totuuteni avoimesti ja rehellisesti.

Rohkeutta, rohkeutta! Ei heti pidä ajatella, että salama iskee risukasaan, kun sinne vähän paistaa aurinko! Cheesy Positiivisuutta peliin ja ennen kaikkea omaa taistelua! Seiso juuri siinä missä olet ja pidä kiinni hyvästä onnestasi. Älä luovuta, vaan taistele, älä niinkään suhteessa kumppanin/mahdollisen kumppanin kanssa vaan enemmänkin itse Itsesi kanssa. Kortti kertoo, että sinulla on viisautta oppia menneistä kokemuksista ja olet ilmeisesti oppinutkin paljon menneestä koskien parisuhdetta. Hyvä! Nyt vain opittu asia käytäntöön! Ole rehellinen tunteillesi äläkä anna valtaa peloille.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #768 : 17.12.2007 21:38:43 »

Kheled. Sinun kohdallasi kävi niin, että kun esitin Korkeimmille kysymystäsi viereeni tuli voimakas mieshenkilö, joka kysyi syvällä äänellä, että haluaako Kheled vastauksen siihen, mistä elämän solmut johtuvat vai siihen, miten selvitä niistä? Mie olin että, "ööööh, vissiin siihen, mistä elämän solmut johtuvat, kun kysymyksessä mainittiin onko valoa tunnelin päässä". Mies nyökkäsi ja käski minun nostaa kortin. Hän seisoo edelleenkin vieressäni ja tällaista viestiä hän välittää sinulle:

LANTTIEN KAKKONEN – MUUTOS
Käänteisenä
Avainsanat: Jupiter Kauriissa, muutos, transformaatio

Kortissa on kuvattuna valtava käärme, uudistumisen symboli. Käärme on muodostanut kahdeksikon, mikä kuvaa äärettömyyttä. Se kuvaa myös alituista muutosta. Käärmeen muodostaman kahdeksikon sisällä on kaksi lanttia, kiinalaiset Ying Yang- symbolit, tasapainon ja harmonian symbolit. Näiden sisällä olevat kolmiot ovat ikivanhoja alkemian symboleita. Ne on maalattu kaikkien neljän elementin värein: punainen on tulta, sininen vettä, harmaa maata ja keltainen ilmaa. Transformaatio koskee kaikkia olemuksen osa-alueita.
Onnea ja laajentumista symboloivat Jupiter osoittaa, että muutos tuo onnea ja rikastuttaa elämää. Uusi tuo elämääsi enemmän pysyvyyttä ja turvallisuutta, jotka ovat Kauriin merkin ominaispiirteitä.
Muutos on aina tarpeen, kun se, mikä on vanhaa, ei ole enää tasapainossa.  Muutos ravistelee meitä ja herättää meidät. Käärmeen päässä oleva kruunu symboloi heräillä oloa.
Soturin väri, violetti, osoittaa, että transformaatiosta saadaan uutta voimaa. Ainoa pysyvä asia on väliaikaisuus. Ainoa varma asia on epävarmuus.
Päätelmä: Elämäsi on jatkuvan muutoksen alaista. Se antaa sinulle mahdollisuuden kasvaa. Muutos laajentaa sinua ja loppujen lopuksi rikastuttaa sinua. Antaudu suurelle muutokselle luottavaisin mielin!
Kysymykset: Millaisia sisäisiä tai ulkoisia muutoksia elämässäsi tapahtuu tällä hetkellä? Mihin olet vielä takertunut?
Ehdotus: Mietiskele seuraavaa; ”Ainoa pysyvä asia on muutos.”
Vahvistus: Tulen joka päivä, kaikin tavoin, paremmaksi ja paremmaksi.

Tähän tulee tulkinta niin, ettei minun edes tarvitse lukea tuota kortin tulkintaa. Muutoksen estäminen. Se saa elämäsi solmuun. Et ole tehnyt tarvittavia muutoksia tai vastaavasti estät muutoksien tulemisen elämääsi omalla asenteellasi. Ripustaudut vanhaan, vaikka uusi suunta olisi PALJON parempi kuin nykyinen tilanne! Saan viestiä tuomaan tulleesta miehestä aika tiukan sävyn eli ilmeisesti tämän hetkinen muutos, joka elämääsi yrittää, on loppuelämäsi kannalta niin tärkeä, että sitä tullaan painottamaan oikein isolla M:llä - MUUTOS. Älä estä sitä, salli se. Mene virran mukana, koska silloin et voi epäonnistua. Mitä tahansa tuo muutos vaatiikin sinua jättämään taakseen sinun on tehtävä se rohkeana ja pelotta. Et ole yksin.
tallennettu
Redwolf
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 31



Profiili
« Vastaus #769 : 18.12.2007 09:14:07 »

Kheled. Sinun kohdallasi kävi niin, että kun esitin Korkeimmille kysymystäsi viereeni tuli voimakas mieshenkilö, joka kysyi syvällä äänellä, että haluaako Kheled vastauksen siihen, mistä elämän solmut johtuvat vai siihen, miten selvitä niistä? Mie olin että, "ööööh, vissiin siihen, mistä elämän solmut johtuvat, kun kysymyksessä mainittiin onko valoa tunnelin päässä". Mies nyökkäsi ja käski minun nostaa kortin.

[color=teal]Kiitos AthaMaarit! Tiedän, että minun on tarkoitus tehdä jotain muuta elämälläni kuin nyt teen.

Voisitko vielä nostaa kortin sille miten selviän näistä solmuista ja millä alueella olen vanhassa kiinni.

Suurkiitos etukäteen ja voimia katsomiseen.[/color]
tallennettu
Dimma
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 278



Profiili
« Vastaus #770 : 19.12.2007 15:41:16 »

Kiitos AthaMaarit  smitten
..kuiva kausi ollut meneillään.. :Smiley
tallennettu

To know it is to be fearless, and to know it is to be full of love.
angelic
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 63


Profiili
« Vastaus #771 : 19.12.2007 16:15:28 »

Angelic. Sinun vuorosi. Ensimmäinen kortti on asuntohaaveille ja toinen rakkauden hyvälle vaiheelle.

MALJOJEN PRINSESSA

SAUVOJEN SEITSIKKO – ROHKEUS


Hei Atha Maarit! Kiitos vastauksestasi. Kieltämättä ensimmäinen kortti oli erikoinen asuntoasiaan liittyen mutta muutoin tuntui sopivan minulle. Olenkin käynyt lukemassa sitä ilmentämisjuttua.
Samoin rohkeus kortti tuntuu soveltuvan. Olen tosiaankin oppinut vaikeiden aikojen myötä ja nyt näyttäisi olevan taistelun paikka siinä että pitää kiinni omasta tiestään ja opeistaan. Kumppani tuntuisi olevan keskeneräisessä tilanteessa menneiden asioiden osalta, joten olemme eri tilanteessa. Hienoja kortteja, jotka antavat ajattelemisen aihetta ja voimaa päätösten tekoon. Hyvää Joulun odotusta!
t. angelic
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #772 : 24.12.2007 16:12:50 »

Hei, Aho! Joulun kunniaksi tulee vastausta sinulle.

MIEKKOJEN YHDEKSIKKÖ – JULMUUS
Avainsanat: Mars Kaksosissa, julmuus itseä kohtaan, itsesyytökset, itsensä rankaiseminen, sydämetön intohimo, fanaattisuus, kostonhalu, passiivinen vastarinta, marttyyrius

Yhdeksän eripituista miekkaa roikkuvat vierekkäin kärjet alaspäin. Miekat ovat ruostuneita ja kolhiintuneita ja niiden kärjistä tippuu verta. Taustalla näkyvät kyyneleet kertovat miekkojen aiheuttamasta suuresta kärsimyksestä. Selkeys on murentunut kivikasaksi.
Tämä kortti merkitsee yleensä itseä kohtaan osoitettua julmuutta. Se osoittaa taipumusta voimakkaalla Mars-energialla tapahtuvaan itsensä vähättelyyn. Vanhempien tai opettajien lapsuudessasi sinuun kohdistamat tuhoavat syytökset vaikuttavat sinuun edelleen yhtä viiltävästi kuin silloin. Nyt vain olet itse ottanut kantaaksesi syyttäjän roolin.
Tämä voi tapahtua kahden eri ”henkilön” välisenä sisäisenä väittelynä tai kahden erilaisen näkökulman välisenä ristiriitana. Pelkäät ratkaisevan päätöksen tekemistä ja sitten mustaat itseäsi päättämättömyytesi takia. Tai sitten päätät jotain ja sen jälkeen kidutat itseäsi tuntemalla huonoa omaatuntoa siitä, että muka päätitkin väärin. Esimerkkejä voisi luetella loputtomiin. Löydät kyllä sen, mikä sopii tämänhetkiseen tilanteeseesi. Tunnet olevasi olosuhteiden uhri ja saatat löytää hieman tyydytystäkin tuosta roolista.
Jossain harvoissa tapauksissa tämä kortti saattaa merkitä jonkun sydämettömän ihmisen osoittamaa julmuutta. Hän saattaa olla jonkinlainen fanaatikko tai kostonhimoinen tyranni.
Päätelmät: Tämä kortti osoittaa taipumustasi julmaan itsesi vähättelyyn. Sinun on täysin tiedostettava ja ymmärrettävä tämä käyttäytymismalli ennen kuin kykenet pääsemään siitä eroon.
Kysymykset: Kuka on arvostellut tai tuominnut sinua aiemmin elämässäsi? Millä tavalla nykyään tuomitset itseäsi? Oletko nyt valmis antamaan anteeksi vanhemmillesi, muille ihmisille ja itsellesi?
Ehdotus: Nosta kortti nähdäksesi millaista elämä olisi jos hyväksyisit itsesi sellaisena kuin olet!
Vahvistus: Minua rakastetaan yksinkertaisesti siksi, että olen mitä olen.

Kortti korostaa ensiksikin anteeksiantamista, niin vaikeaa kuin se ehkä onkin. Syytöksien ottaminen itseensä on kuin syyttelisi itse Itseään. Saat vain elämääsi lisää riippakiviä.
Eniten tämä kortti puhuu kuitenkin naapureistasi. On tärkeää ymmärtää, miksi joku toimii niinkuin toimii, koska kun ymmärtää on helpompaa antaa anteeksi ja unohtaa. Kortti kertoo, että naapurisi vähättelevät Itseään. He ovat ilkeitä Itselleen ja muille. Heille on kenties lapsuudessa syötetty vain syytöksiä ja he kokevat elämän niin epäreiluksi, että se sisäinen pahaolo täytyy purkaa lapsentavoin ulospäin kiukuttelemalla. Sinä tai perheesi (tai kukaan muukaan) ei ole syypää siihen, että naapurit vetävät pultit ties mistä. Se heidän sisäinen pahoinvointinsa, joka on ilmeisesti tungettu vielä niin syvälle, etteiv't he Itse tiedosta sitä, kulminoituu vain teihin. Te olette kohteita, ette sen aiheuttajia. Siksi onkin tärkeää yrittää olla reagoimatta asiaan milläänlailla ja osoittaa naapureille hyväksyntää. Hyvää vastaan on vaikeaa lähteä mittelemään ja toisekseen, ehkä olette ainoat ihmiset, jotka antaisivat heille iloista energiaa koko elämän aikana.
Antakaa siis mennä toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos. Auttakaa vain sen verran, mikä tuntuu hyvälle. Koska elämä on potkinut heitä päähän - ihan vain heidän asenteestaan johtuen - he hakevat nyt oikeutusta ja turvaa ulkopuolelta. Sisin heijastuu aina ulos. Niin ylhäällä kuin alhaalla. Tärkeintä on, ettette ota asioita Itseenne perheesi kanssa vaan ymmärrätte, että pariskunnan molemmat osapuolet voivat pahoin ja yhdessä pahentavat vain toistensa oloa. Siitä johtuu sekin, että yhden heistä kestää mutta molemmat kerralla ovat liikaa!
Kannattaa tutkailla ja kysellä vaikka henkimaailman osiossa tai muissa kokemuksissa muilta astroilijoilta miten suojautua tuollaisesta ikävän energian ryöpyltä niin, ettei ota sitä Itseensä ja miten saa puhdistauduttua tapaamisen jälkeen.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #773 : 24.12.2007 16:24:44 »

keheld. Nostin sinulle 2 korttia. Eka on vastaus siihen millä alueella olet yhä jumissa ja toinen sille, miten toimimalla pääsisit eroon tästä taakasta.

LANTTIEN RITARI
Käänteisenä
Avainsanat: Maan tulielementti, lääkäri, parantaja, rahasijoitukset, sadonkorjuu, työ ja raadanta

Lanttien Ritari hallitsee terveyttä ja materialistista yltäkylläisyyttä. Hän osaa määritellä taidokkaasti materiaan – kehoon, rahaan, sijoituksiin, pääomaan – liittyviä asioita. Terveyteen liittyvissä asioissa hän on kallisarvoinen lääkärinä ja parantajana. Raha-asioissa hänen antamiaan neuvoja kannattaa kuunnella.
Kortissa on kuvattu sadonkorjuun aika. Etualalla oleva vilja on kypsää. Ritarilla on kädessään varsta - hän aloittaa sadonkorjuun. Sodankorjuu merkitsee niin raadantaa kuin yltäkylläisyyttäkin. Pienikokoisella, huomaamattomalla Ritarilla on ahdasta tiukassa haarniskassaan. Hevonen näyttää uupuneelta aivan kuin pitkän, raskaan ratsastuksen jälkeen. Kuinka vaikeaa onkaan ilmentää sisäistä hyvinvointia ulkoisesti ja korjata ponnistustensa hedelmät!
Työ on kuitenkin vaivansa arvoista, mikäli se tehdään oman kasvun vuoksi. Ritarin kilven ympärillä on auringonkehriä, jotka muuttavat taustalla olevien kukkuloiden ruskean värin vihreäksi, uudistuneen luovuuden väriseksi. Hirven pää ja ylösnostettu silmikko korostavat Ritarin laajentunutta havaintokykyä. Henkiset voimat ovat läheisesti sidoksissa maahan ja palvelevat sitä.  Tätä symboloi Ritarin punaruskea viitta, joka yhdistää hänen päänsä ja maan toisiinsa. Maa antaa henkisille voimille muodon ja rakenteen, joita tarvitaan käytettäessä näitä voimia maallisessa todellisuudessa. Riippumattomuutta ja vapautta kaipaava sielu saattaa kuitenkin kokea aivan liian usein tuon rakenteen sitovana ja rajoittavana.
Sielun etsimä vapaus ei kuitenkaan löydy, jos pakenemme ympärillämme olevan maailman aineellisen todellisuuden meille asettamia vaatimuksia. Vapaus syntyy, kun rakkaudella ja palvellen antaudumme maallisen elämän kaikille ulottuvuuksille.
Päätelmät: Nyt sinun on aika käyttää kykyjäsi jollain tavalla. Edessäsi olevat tehtävät ovat suuria ja vaativat kaikkien voimiesi käyttämistä. Jos ponnistelet, palkkiona saat runsaan sadon.
Kysymys: Onko elämässäsi joitain tehtäviä, joita haluaisit vältellä?
Ehdotus: Aina kun asiat tuntuvat käyvän liian hankaliksi, keskity niihin myönteisiin seurauksiin, joita tehtäväsi suorittamisesta koituu itsellesi ja muille. Sisäinen kasvu ja oppiminen ovat tärkein seuraus. Se on tärkeämpää kuin se, mitä muuten saavutat teoillasi.
Vahvistus: Jokainen eteeni tuleva tehtävä tuo mukanaan myös tuon tehtävän suorittamiseen tarvitsemani voiman.

Uskoisin tämän kortin perusteella, että painamasi huolet ovat materiaalisia: raha, toimeentulo, työ. Olet joko tyytymätön niihin tai vastaavasti et koe saavasi tarpeeksi. Joko rahaa on liian vähän, työ tuntuu turhankin helpolle ja toimeentulo huirahtaa taivaan tuuliin. Suhtautumisesi maalliseen omaisuuteen on jollainlailla epäsopusoinnussa sisimmän tunteesi kanssa. Ehkä suhtaudut siihen liian intohimoisesti tai vastaavasti halveksien. Rahan haaliminen kuin askeettisuuskaan eivät ole muuta kuin kaksi ääripäätä. Kultainen keskitie on paras. Kuuntele sisintäsi ja tuntemuksiasi siitä, mitä sinun tulisi tehdä esimerkiksi töiden suhteen, miten suhtautua niihin jne. Olet ehkä saanut aiemmin ulkopuoleltasi  neuvoja, jotka ovat osoittautuneet huonoiksi.

YLIPAPPI
Avainsanat: Härkä, hengellinen mestari, opettaja, neuvonantaja, vihkiytynyt, sisäinen opas, hengellinen isä, korkein transformaatio

Tätä korttia hallitsee Härän tähtikuvio. Vihkiytyneen valtaistuimena on härkä ympärillään kaksi elefanttia, jotka ovat luonteeltaan härän kaltaisia. Kortin kulmissa ovat alttarin vartijoina neljä kerubia; härkä, leijona, kotka ja ihmishahmo. Ne kuvaavat ihmisen olemuksen neljää eri puolta. Härkä on maan elementin symboli ja edustaa siten materiaa, fyysisyyttä. Leijona symboloi tulen elementtiä – tahdonvoimaa, eteenpäin menemistä ja intuitiivisuutta. Ihmishahmo kuvaa ilman elementtiä, Vesimiestä ja siten ihmisen ajatuksia ja henkistä puolta. Kotka puolestaan edustaa vettä ja astrologisesti Skorpionia. Se on tunne-elämän ja korkeimman transformaation symboli.
Ylipappi on yhdistänyt itsessään kaikki nämä elementin ja ilmaisee niitä täydellisesti. Hän on Herännyt, Täyttymyksen Saavuttanut, Valaistunut. Hän on todellinen hengellinen mestari, joka toimii välittäjänä inhimillisen ja jumalallisen välillä. Hän edustaa henkeä lihaksi tulleena (härkä) tai korkeinta ihmisen kehityksen astetta, jolloin inhimillisyys yhdistyy jumaluuteen.
Ylipapin edessä seisova kuunsirppiä ja miekkaa kädessään pitelevä nainen on Venus, Härän hallitsija. Hän pitelee viisauden ja tunteiden symbolia merkkinä siitä, että nämä ovat tasapainossa keskenään. Ylipappi on yhdistänyt itsessään naisen ja miehen ja tehnyt molemmista täydellisen.
Kun naisellisuus ja miehisyys yhdistyvät, syntyy lapsi, Horus. Hän on alaston, suojaamaton ja haavoittuva. Lapsi on täysin avoin Olemassaololle ja luottaa siihen. Horus edustaa todellista viisautta – sitähän lapsen luonnollinen viattomuus juuri kuvaa. Kuka tahansa, joka on Ylipapin läheisyydessä, tuntee tämän. Päästäkseen täydelliseen yhteyteen tämän olennon kanssa on luovuttava kaikista suojamekanismeista. Ylipapin päätä ympäröi viisi valkoista ruusun terälehteä. Ne symboloivat rakkautta sen puhtaimmassa, täydellisimmässä muodossa. Tämä rakkaus huomioi toisen ihmisen ja antaa sitä, mitä tuo toinen juuri sillä hetkellä tarvitsee. Se ei kuitenkaan ole välttämättä mitään sellaista, mitä tuo toinen haluaisi tai toivoisi. Todellinen mestari ei täytä oppilaansa toiveita. Totuus on jotain, mikä provosoi, saa tunteemme kuohumaan. Se ravistaa meidät hereille tiedottomuuden suloisesta, syvästä unesta. Vain täysin epäitsekäs ihminen voi käsitellä totuutta näin taitavasti. Jeesus teki näin ajaessaan rahanlainaajat pois temppelistä.
Kortin yläosassa oleva käärme kuvaa transformaatiota. Käärmettä koskettaa yhdeksän neulaa, jotka muistuttavat orjantappurakruunusta, kaikkeen syvään sisäiseen muutokseen kuuluvasta kivusta ja kärsimyksestä. Todellinen muutos voi tapahtua vasta, kun ihminen on vastaanottavainen (härkä), herkkä (kyyhkynen), luottavainen ja antautuu jumalalliselle rakkaudelle.
Tumma tausta korostaa Ylipapin tehtävää: hän tuo tietoisuuden valon tietämättömyyden pimeyteen.
Päätelmä: Itsesi etsiminen johtaa sinut jonkinlaisen hengellisen kokemuksen piiriin. Tämä kortti voi viitata siihen, että tapaat hengellisen opettajan tai mestarin. Ole avoin ja ennakkoluuloton!
Kysymys: Onko olemassa joku mestari, vielä elossa oleva tai jo kuollut, joka vetoaa sinuun?
Ehdotukset: Tutki hengellisten mestareiden opetuksia. Etsiydy mestarin tai opettajan läheisyyteen. Mene johonkin ryhmään, jossa tuetaan henkistä kasvuasi. Ole rehellinen, avoin ja vastaanottavainen näissä ryhmissä. Kiinnitä huomiota siihen, millaisia neuvoja sydämesi antaa sinulle.
Vahvistus: On olemassa yksi kuuntelemisen arvoinen ääni – sydämeni ääni.

Vastapainoksi materialle keskity henkiseen puoleen, joka on ilmeisesti jäänyt nyt ihan liian vähälle huomiolle. Tämä tarkoittaa simppelisti sitä, että alat kuunnella ja ilmentää Itseäsi, sitä puolta sinusta, joka on ikuinen. Mitä todella haluat? Mikä on sinulle tärkeintä? Mikä tuntuu oikealle ja hyvälle? Se on tärkeintä henkisyyttä! Se on Itsensä kunnioittamista ja tiensä kulkemista läpi pelotta.
Pelkoihin ei ole syytä. Sinä olet jatkuvasti yhteydessä Korkeimpiin voimiin, myös Alkulähteeseen, jonka osa sinä olet. Nyt tarvitaan Horus-lapsen sokeaa luottamusta siihen, että sinua autetaan ja että onnistut. Kiinnitä ihan eniten huomiota kortin vahvistukseen! Kaikki elämämme haasteet johtuvat oikeastaan vain ja ainoastaan siitä, että emme kuuntele sydämemme, Itsemme, ääntä. Muita syitä ei ole.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #774 : 24.12.2007 16:28:33 »

Puolukkainen. Tässä sinulle korttia.

AIKAKAUSI
Käänteisenä
Avainsanat: Erittäin arvostelukykyinen tai tarkkanäköinen, avoin kritiikille, kriittinen itsetutkiskelu

Kortin keskiosassa on verhoutuneena tähtien jumalattaren Nutin tyylitelty vartalo. Hän levittää yön taivaiden ylle tehdäkseen näin tilaa taustan tähdille. Päivällä aurinko jälleen nielee hänet. Hänen kumppaninsa on Hadit, jota kuvaa siivekäs tulipallo. Hadit edustaa kaikkitietävyyttä, kykyä nähdä yhdellä kertaa asioiden kaikki puolet. Nutin ja Haditin liitosta syntyy lapsi, Horus. Hän on kaksoisjumala, jolla on sekä passiivinen että aktiivinen hahmo.
Horuksen silmä näkee kokonaisuuden. Hän näkee sen, mikä ei ole tasapainossa. Hänen selvä näkemyksensä on perusta kaikenkattavalle arvostelukyvylle. Näin syvälliseen käsityskykyyn perustuva kritiikki voidaan ilmaista siten, että se pikemminkin motivoi ja inspiroi kuin tuomitsee. Syvästä ymmärtämisestä kumpuava arvostelukyky on rakentavaa ja säännöistä vapaata.
Aikakauden kortti viittaa tarpeeseen tehdä tilanteesta takoin harkittu arvio. Tämän arvion tekeminen saattaa olla vaikeaa ja se voi viedä pitkän aikaa.
Kaikenkattavaa syvää ymmärrystä ei voida saavuttaa pelkästään älyllisesti. Ruumis, Sielu ja Henki – joita kortin alaosassa olevat kolme hahmoa kuvaavat – ovat kaikki mukana arvioimisprosessissa. Tämän prosessin aikana vaistomaisesti menet sitä kohti, mikä tukee hyvinvointiasi ja pois siitä, mistä ei ole apua.
Kortin yläosassa oleva siivekäs käärme kuvaa viisauden jumalaa Ohyrosta. Tämä symboloi sitä ajatusten valtavaa voimaa, joka ennakkoluulojen ja –asenteiden painolastista vapautuneella mielellä on käytettävissään. Tällainen mieli heijastaa todellisuuden suoraan. Hyvä arvostelukyky syntyy suoraan henkilökohtaisesta kokemuksesta. Lopulta kaiken arvioinnin alkulähde on elämä itse, ei vain rajoittunut inhimillinen tietoisuus.
Päätelmät: Sinut haastetaan hylkäämään oma kapea katsantokantasi ja ymmärtämään asiat laajemmassa näkökulmassa. Kun olet tajunnut suurien aikavälien, maailmankaikkeuksien ja muiden yhteyksien olemisen (mihin olet yhä valmiimpi) tarkastele asioita entistä useammin sellaisina kuin ne ovat arvostelematta niitä.
Kysymys: Mitä voit tehdä ymmärtääksesi asiat syvällisemmin ja tullaksesi viisaammaksi?
Ehdotus: Mietiskele seuraavaa: ”Eräs ymmärtämättömyyden merkki on usko epäoikeudenmukaisuuteen ja onnettomuuteen”.
Vahvistus: Jumala on tuntematon, salaperäinen. Mitä paremmin tiedän, etten tiedä, sitä lähempänä Jumalaa olen.

Minulle pisti eniten tässä kortissa silmään kohta, jossa puhuttiin, miten olen menossa vaistomaisesti kohti sitä Oikeaa Suuntaa. tämä kortti tuli kuitenkin käänteisenä joten tulkitsisin niin, että suhde ei tulisi toimimaan vakavoitumisen jälkeen - ei ainakaan vielä, tuskin ehkä koskaan. Saatte enemmän iloa toisistanne ihan vain olemalla ystäviä. Loppupelissä emme kuulu kenellekään eikä kukaan kuulu meille. Ei ole kumppaneita, puolisoita, vanhempia, sisaruksia, ystäviä - on vain erilaisia, yksilöllisen historian omaavia sieluja matkalla kohti Alkulähdettä, jotka tapaavat toisiaan elämästä toiseen, kunne saavuttavat Alkulähteen.
tallennettu
K-NRJ
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 2620


PUNAINEN PAHOLAINEN - RED DRAGON


Profiili
« Vastaus #775 : 24.12.2007 18:03:24 »

Minulla on vastustamaton halu ostaa omakotitalo, pienikin käy, luonnon läheltä, itselleni ja pojilleni. Juuri surffaillessani netissä huomasin myynnissä talon, jota ihailen joka päivä töihin mennessäni. Se on virallisesti myynnissä!!!  Cheesy

Katsoisitko Atha tulevaa vuotta muuton näkökulmasta? Toteutuuko haaveeni luonnonläheisestä asunnosta?
tallennettu

Au Kauris, AC Rapu, Kuu Rapu
MC & Merkurius & Venus Vesimies
Punainen Galaktinen Lohikäärme
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #776 : 24.12.2007 18:47:03 »

Loppupelissä emme kuulu kenellekään eikä kukaan kuulu meille. Ei ole kumppaneita, puolisoita, vanhempia, sisaruksia, ystäviä - on vain erilaisia, yksilöllisen historian omaavia sieluja matkalla kohti Alkulähdettä, jotka tapaavat toisiaan elämästä toiseen, kunne saavuttavat Alkulähteen.

*Tuli mieleen, että miten sitä koskaan enää sanoo "minä rakastan sinua ja olen sinun" jos aina lähinnä ajattelee, että et kuulu minulle enkä minä sinulle, vaan olemme vain tapaamassa tässä matkalla Alkulähteeseen. Tavallaan ihan hyvä selostus, nimittäin sitten kun suhde loppuu, tapaa toisen ja taas kukaan ei omista ketään vaan ollaan matkalla Alkulähteeseen (tiedosti toinen sen tai ei). Vai sanoisinko huvikseni että olen sinun? Tai sanonko aina että kaappaan sinut Kaikkeudelta, en ole sinun, tämä kestää x aikaa, nautimmeko fyysisesti ja/ tai henkisesti, on sama lähdetkö vai et kun et ole minun kuitenkaan..

ymmärrätte varmaan..
tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
mammamma
Vieras
« Vastaus #777 : 24.12.2007 21:10:48 »


*Tuli mieleen, että miten sitä koskaan enää sanoo "minä rakastan sinua ja olen sinun" jos aina lähinnä ajattelee, että et kuulu minulle enkä minä sinulle, vaan olemme vain tapaamassa tässä matkalla Alkulähteeseen.

Tokihan sitä voi sanoa rakastavansa, vaikkei ketään omistakaan  coolsmiley
tallennettu
Chandra
Astroholisti
*****
Viestejä: 2752



Profiili
« Vastaus #778 : 25.12.2007 17:35:50 »

AthaMaarit! smitten

Kysyisin avainta tämän pysähtyneen ja ahdistavankin tilanteen lukkoihin.
Junnaan nyt paikoillani sellaisessa sameassa sumussa.
En katso kortteja,kun on sellainen olo,ettei nyt toimi.
En juuri edes jaksa itsehoitoja reikin avulla tehdä. Shocked
Mikään ei kiinnosta ja mikään ei tunnu oikeastaan miltään. Undecided
Mikäs ihme vaihe tälläinen on ja miten kauan tätä kestää?
Jos on pakko olla muitten kanssa,niin huomasin vieväni tuon seurustelun aivan sutjakkaasti läpi,mutta halusin kyllä kotiin.
Nyt vaan ei yksinäisyyskään tunnu hyvältä,mikä minulle outoa. idiot2
Johtunee siitä,että olen liian väsynyt tekemään tavanomaisia juttujani.

Kertoisitko mikä vaihe tämä on?Ja millä tästä ulos?
Mielellään takaisin normaali tilaan mahdollisimman pian!!!! Grin
tallennettu

^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #779 : 26.12.2007 12:16:52 »

Joo, sanon et rakastan ja et se on maailman mahtavin ja hauskin mutta en korosta etten ole sen.. heh.. se varmaan sanoisi, et olekaan..  2funny
tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
Sivuja: 1 ... 50 51 [52] 53 54 ... 110
  Tulostusversio  
 
Siirry: